Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28.9.2007 Jerusalem Post   Ahmad Jibril: Israel hyökkää Syyriaan pianPFLP:n johtaja Ahmad Jibril
”Israel on jo tehnyt päätöksen hyökätä Syyriaan ja hautoo vain minne iskeä ensin,” väitti Ahmad Jibril, Popular Front for the Liberation of Palestine´n johtaja arabisanomalehden Al Hadatin julkaisemassa haastattelussa perjantaina.

Jibril arvioi, että Israelin toiminta useita viikkoja väitetyn IAF:n 6. päivä syyskuuta Syyriaan suuntautuneen hävitysretken jälkeen olisi todennäköisesti laaja-alainen operaatio ja johon todennäköisesti Iran, Libanonin Hez-b-Allah ja Syyrian palestiinalaiset vastaisivat hyökkäyksillä.

”Uskon, että Israel on valmistanut kaikki todennäköiset skenaariot Syyrian kanssa käytävää sotaa varten., mutta he harkitsevat kuitenkin, mihin he suuntaavat ensimmäisen iskun, joka tulee hyvin pian,” sanoi Jibril. ”He punnitsevat hyökätäkö yhdellä rintamalla vai monella rintamalla, ” hän lisäsi.

”On olemassa amerikkalais-israelilainen suunnitelma, jonka hiljaisena takuumiehenä on arabimaailma, voimatasapainon muuttamiseksi Lähi-Idässä,” hän lisäsi.

PFLP:n johtaja sanoi myös, että Israel on varuillaan ”dominoefektin suhteen”, joka vetäisi muita kansoja konfliktiin. ”Israelilaiset eivät ole muodostaneet lopullista arviota koskien Iranin mahdollista sekaantumista asiaan siinä tapauksessa, että he hyökkäisivät Syyriaan. Toiseksi, Libanonin vastarintaliike, jota johtaa Hez-b-Allahin Islamilainen vastarinta, tulee mukaan ja iskee sionistien kotirintamaa ohjuksin,” hän sanoi.

”Syyrialaiset veljet eivät pelkää suojella heidän maataan ja tulevat jatkamaan sotaa sionistisen vihollisen kanssa, ja me, Syyrian palestiinalaiset, emme tule istumaan joutilaina – me tulemme olemaan etulinjassa, Jibril lisäsi.

Kuitenkin huolimatta Jibrilin väitteestä, että ”Hez-b-Allah tulisi myös osallistumaa”, järjestön virkailijat vihjasivat, että he eivät tulisi puuttumaan tulevaan konfliktiin. Kaksi viikkoa sitten Sheikki Na´im Kassem, Hez-b-Allahin varapääsihteeri ja Sheikki Hassan Nasrallahin jälkeen toinen komentoportaassa, sanoi, että israelilaisten arvelut siitä, että ryhmä yrittäisi kostaa Syyrian puolesta, eivät olisi mitään muuta kuin ”journalistisia olettamuksia, jotka perustuvat riittämättömiin tietoihin.”
   
         
23.9.2007 Debka File   Putin kääntää kasvonsa Teheranille ja selkänsä Bushille ja SarkozylleIrani epäilty ydinohjelma ajaa suurvaltoja edelleen eri leireihin. Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad, taistelunhaluisempana kuin koskaan, mainitsi puheessaan lauantaina 22. syyskuuta 2007 pidetyssä sotilasparaatissa, jossa vietettiin Irakin-Iranin välisen sodan 27:ttä vuosipäivää: ”Ne (maat), jotka olettavat, että turmeltuneet menetelmät sellaiset kuin psykologinen sota, poliittinen propaganda ja niin kutsutut taloudelliset sanktiot toimisivat ja estäisivät Irania pyrkimästä kohti edistystä, ovat erehtyneet.”

”Iranin kansa on valmis pistämään minkä tahansa tyrannimaisen vallan polvilleen,” luki eräässä ylimmäisen johtajan Ajatollah Ali Khamenein iskulauseessa, joka oli sijoitettu kuorma-auton päälle sijoitettuun massiiviseen julisteeseen, kun uusi parannettu 1800 km kantava pitkän matkan ohjus vyöryi ohitse.

Muut iskulauseet vaativat ”Kuolemaa Amerikalle”, ja ”Kuolemaa Israelille”. Länsimaiset sotilasattaseat, joita oli ilmeisesti etukäteen varoitettu, boikotoivat jo toista vuotta jatkuvia paraateja.

Mutta ei ole mitään mahdollisuutta paeta: Näitä samoja iskulauseita Ahmadinejad toisti YK:n Yleiskokouksessa ja Columbian Yliopistossa New Yorkissä.

Samaan aikaan Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy seisoo rinta rinnan presidentti George W. Bushin kanssa. Perjantaina 21. syyskuuta 2007 hän sanoi: ”Iran yrittää hankkia atomipommin. Tämä on sietämätöntä ja kerron Ranskan kansalle sen olevan sietämätöntä.”

Viikko sitten Ranskan ulkoministeri Bernard Kouchner varoitti, että maailma joutuu kohtaamaan sodan, jos diplomatia ja sanktiot epäonnistuvat estämään Iranin ydinasepuuhastelun.

Mutta Vladimir Putin veti toiseen suuntaan kahdesta toveristaan YK:n turvallisuusneuvostossa, kun hän päätti olla ensimmäinen Venäjän presidentti, joka vierailee Teheranissa 16. päivä lokakuuta 2007. Vierailun, joka tapahtuu Kaspian Aasia-huippukokouksen puitteissa, on suunniteltu sisältävän paljon enemmän kuin seremoniallisen valtiovierailun ja rituaaliset valokuvien otot, vaikka siellä on myös niitä runsaasti.

Iranin Atomienergiajärjestön (IEAO) johtaja Reza Aghazadeh sanoi, että siellä allekirjoitettaisiin asiakirja, jolla saadaan aikataulu Venäjää varten kauan viivästyneen Bushehrin ydinreaktorin valmiiksi saamiselle ja polttoaineen sen käynnistämiseksi.

Viime viikolla Kansainvälisen Atomienergiajärjestön (IAEA) yleiskokouksessa Iranin ja Venäjän ryhmät alkoivat muotoilla sitä asiakirjaa, jonka heidän valtionpäämiehensä allekirjoittaisivat. Aghazedah kuvaili tämän olleen kaikkein hyödyllisin keskustelu, joka hänellä on ollut Venäjän Yleisen Atomienergiajärjestön johtajan Sergei Kirijenkon kanssa.

Pitkässä sanakiistassaan Moskovan kanssa Teheran väitti, että Venäjän kanssa oli sovittu Bushehrin reaktorin tilaamisesta vuonna 2000. Tätä oli myöhemmin korjattu ja Teheranin ja Moskovan välillä neuvotellussa viidennessä sopimuksessa Venäjä sitoutui toimittamaan 90 tonnia polttoainetta maaliskuussa 2007 ja asettamaan Bushehrin ydinreaktori toimintakuntoon syyskuussa 2007.

Moskovassa ja Washingtonissa olevien lähteiden mukaan Venäjän presidentillä oli tähtäimessään neljä päämäärää, kun hän päätti selvittää sanakiistansa Islamilaisen tasavallan kanssa ja liittyä Kazakhstanin, Turkmenistanin, Azerbaidzanin hallitsijoiden kanssa Kaspian Meren huippukokoukseen Teheranissa:

1.Hänellä tulee olemaan mahdollisuus korostaa Moskovan huolta ja vakuuttumista siitä, että vuoden 2007 kaksi tai kolme viimeistä kuukautta tulevat pistämään kiistelylle Iranin ydinohjelmasta loppupisteen ja voisi päättää, turvautuuko Amerikka sotilaalliseen optioon.

2.Venäjän ja Iranin presidentit tulevat julkisesti allekirjoittamaan uuden ydinsopimuksen, jota todistaa kansainvälinen televisio ja mediahuijaus. Tämä on juoni, jolla korjataan Venäjän asemaa arabien ja muslimien silmissä. Putin haluaa osoittaa, että Moskovalla ei ole mitään sitä vastaan, että se toimittaa muslimikansalle ydinreaktorin, teknologian ja polttoaineen vastakohtana Washingtonille, joka on halukas jopa sotilaalliseen toimintaan estääkseen sellaiset hankinnat.

3.Venäläiset ovat levottomia uudesta Washington-Pariisi-liittoutumasta. Sarkozyn ja Kouchnerin suorasukainen Iranin suomiminen ja asettuminen USA:n rinnalle – valmiina jopa sotilaalliseen konfliktiin hälytti heidät. Putin yhdisti tämän Washingtonin suunnitelmiin rakentaa ohjustukikohtia Puolaan ja Tsekin tasavaltaan.

4.Sillä, että istutaan yhdessä pöydän päässä Kaspain Meren huippukokouksessa ensi kuussa, Putin ja Ahmadinejad kuuluttavat Washingtonille ja Keski-Aasian kansoille sanoman, että Kaspian ja Keski-Aasian luonnonvarojen ja öljyn tulevaisuus ja turvallisuus eivät riipu yksinomaan niiden suhteesta Washingtoniin tai edes USA:n sotilastukikohdista niiden alueella. Venäjä tulee antamaan Amerikalle terävän haasteen Keski-Aasiassa tekemällä tarjouksen yhteisestä strategisesta rahoituksesta Iranin kanssa.
   
         
26.9.2007 Atlas Shrugs   Viikon Marttyyri
Barbarismin juhlintaa


Ei ole muuta Jumalaa kuin Allah ja Muhammed on Hänen Sanansaattajansa

Tänä vuonna Islamin ja Juutalaisuuden pyhäpäivät olivat yhtä aikaa 10 päivän ajan. Muslimit riistivät hengen 397 ihmiseltä 94 terrori-iskussa kymmenessä (10) maassa…samaan aikaan kun juutalaiset saivat 159:nnen Nobel-palkintonsa.

   
         
         

Takaisin