Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.7.2007 Debka File   ERIKOISUUTINEN! ERIKOISUUTINEN! ERIKOISUUTINEN

Iran ilmoittaa suunnitelmansa käydä tuhoamissotaan Israelia vastaan tänä kesänä
”Tämä kesä tulee näkemään Muslimien voittoja alueella ja vihollistemme lyömisen”
Ahmadinejad DamaskoksessaIranin presidentti toitotti Iranin päämääriä Lähi-Idässä, kun hän saapui Damaskokseen torstaina 19.07.2007. Lähi-Idän lähteemme paljastavat, että hänen kerskailunsa takana hänen keskustelunsa Iranin läheisimmän liittolaisen Syyrian presidentin Bashar Assadin kanssa oli purevaa. tosiasiassa hän varoitti Assadia siitä, että tämän olisi paras lopettaa viestittäminen halukkuudestaan rauhanneuvotteluihin Israelin kanssa, koska tämänlaatuinen käytös vaikeuttaa Iranin suunnitelmia tämän kesän sotaa varten.

Ahmadinejad muistutti Assadia siitä, että Teheran oli tuhlannut melkein vuoden yksityiskohtaisiin valmisteluihin kesäsotaa varten eikä siedä sitä, että Syyrian hallitsija sabotoi näitä ponnisteluja. Assadia muistutettiin hänen suunnattomasta velastaan Islamilaiselle Tasavallalle. Yksinomaan viimeisten kuukausien aikana Iran on satsannut satoja miljoonia dollareita Syyrian aseostoihin Venäjältä. Syyria saa öljynsä ilmaiseksi ja raaka-aineensa ja viimeistellyt tuotteet tuettuun hintaan.

Assad vastasi, että kaikella kunnioituksella ja arvonannolla iranilaisen veljen avun johdosta hän on velvoitettu pitämään silmällä hänen maansa etuja vaikkakin samanaikaisesti vaalii ystävyyttään Iranin kanssa. Ahmadinejad korosti, että Israelin pääministerin Ehud Olmertin ehdot neuvotteluihin merkitsivät säröä Damaskoksen suhteissa Iranin kanssa.

Kaukana rakastettavuudesta oli myös Iranin presidentin keskustelu Hez-b-Allahin pääsihteerin Hassan Nasrallahin kanssa, joka ajoi Syyrian pääkaupunkiin Libanonista raskaasti vartioidussa kolonnassa. Nasrallah, joka elää jatkuvassa pelossa Israelin hyökkäyksen takia, lähtee harvoin bunkkerikätköpaikastaan . Ahmadinejad pyysi Teheranin suojatilta halua ymmärtää sitä, että hänen hallituksensa oli taloudellisesti ahtaalla sen sotavalmistelujen johdosta ja oli sen tähden sillä hetkellä kyvytön toimittamaan luvattua yhden miljoonan dollarin apupakettia Etelä-Libanonin viime kesän sotavahinkojen korvaamiseksi.

Hez-b-Allahin johtaja sanoi siihen, että vaikka hän täysin ymmärsi Teheranin vaikeuden, häntä painoivat alas hänen raskaat sitoumuksensa Etelä-Libanonin asukkaille.

Ahmadinejadilla oli huomattavasti helpompaa niiden kahdeksan palestiinalaisen terroristijohtajan kanssa, jotka ovat majoittuneena Syyrian pääkaupunkiin. Heidän kanssaan hän oli onnellinen.

Israel on paljon heikompi kuin se on olevinaan, hän sanoi, ja keskitetty taistelu Syyrian kanssa voisi helposti tuhota siionistisen valtion. Hän palautti mieliin Hez-b-Allahin ”voiton” viime vuonna todistaessaan, että palestiinalaiset kykenisivät murskaamaan Israelin turvautumatta suureen armeijaan. Tulevat kuukaudet, hän kerskaili näkevät hänet marssimassa Israeliin rinta rinnan palestiinalaisten veljien kanssa.

Ryhmän kanssa pidetyn tapaamisen jälkeen Iranin presidentti haastatteli kutakin kovan linjan palestiinalaisjohtajaa ja kuuli heidän toiveensa aseistuksesta ja rahoituksesta. Ennen lentoaan kotiin hän jättiryhmän Vallankumouskaartien al Qods-prikaatin upseereita ohjeilla opastaa kutakin palestiinalaista terroristi johtajaa edessä olevassa kesäsodassa.
   
         
20.07.2007 klo 23.13 (GMT+02:00)   Ahmadinejadin Damaskoksen vierailua seuraa sotaneuvoston kokous Teheranissa perjantaina Hez-b-Allahin, Hamasin ja Islamilaisen Jihadin johtajien kanssaIranilaiset lähteemme ja tiedustelulähteemme kertovat, että Iranin presidentti lensi Damaskoksesta torstaina mukanaan tämä ryhmä sanoen: ”Pidän enemmän kylmemmistä paikoista, mutta tätä aluetta kohtaa polttavan kuuma voittojen kesä.”

Lentokoneessa hänen mukanaan oli neljä Hez-b-Allahin johtajaa: pääsihteeri Hassan Nasrallah, puolustuksen johtaja Imam Mughniyeh, yleisesikunnan johtaja Ibrahim Aqil ja erikoisoperaatioiden yksikön 1800 johtaja Hajj Khalil Harb; ja Islamilaisen Jihadin Abdallah Ramadan Shalah ja operaatiopäällikkö Zaid Nahle.

Hamasin Damaskoksen päämajan johtaja Khaled Meshaal ei liittynyt Teheraniin lentävään seurueeseen välttääkseen antamasta hänen Saudi ja egyptiläisille ystävilleen vaikutelmaa, että hän olisi Iranin taskussa. Hän joko lensi sinne Aikaisemmin tai avustaa liikkeensä Persian lahden edustajaa Teheranin sotaneuvostossa.

Mitä tulee Syyrian rooliin sotilaslähteet kertovat, että 20 henkinen korkea-arvoisten iranilaisten upseerien ryhmä oli mukana Iranin presidentin lennolla Damaskokseen ja sitä johti puolustusministeri Mustafa Najar. He eivät liittyneet Ahmadinejadin keskusteluihin Syyrian presidentin Bashar Assadin kanssa. Sen sijaan heidät kuljetettiin Syyrian yleisesikunnan päämajaan , missä heitä odottivat Syyrian puolustusministeri kenraali Hassan Turkmani, yleisesikunnan päällikkö kenraali Ali Habib ja joukkojen komentajia.

Tiedustelulähteemme uskovat, että tämä konferenssi oli itse asiassa sotaneuvoston ensimmäinen kierros, joka jatkui Teheranissa perjantaina Hez-b-Allahin ja palestiinalaisten terroristijohtajien kanssa.

Iranilais-syyrialaista allianssia kohtaava mitä kiireellisin päätös koskee Libanonia ja sitä kuinka pitkälle he voivat mennä päästäkseen eroon länsimielisestä Sinioran hallituksesta Beirutissa. Sekä Iran että Syyria ymmärtävät, että Yhdysvallat ja Ranska eivät tule sietämään sen häätämistä sotilaallisin tai terrorismin keinoin. Mutta aika on karkaamassa käsistä. Kansainvälisen tribunaalin on määrä kokoontua aloittamaan kuuleminen Haririn salamurha-asiassa ja se täytyy pysäyttää ennen kuin Assad ja hänen avustajansa joutuvat syytteeseen. Teheranin ja Damaskoksen täytyy nopeasti päättää aloittaako kumouksellinen toiminta Libanonin sisällä vaiko turvautua harhautustaktiikkaan sellaiseen kuin lietsoa vaikeuksia Israelia vastaan Golanilla, Libanonin rajalta käsin vaiko Gazasta.

Ennen kuin Ahmadinejad ja hänen seurueensa lähtivät Damaskoksesta torstai-iltana, he vierailivat kahdessa tärkeässä shiialaispyhäkössä ja rukoilivat voittoa lähitulevaisuudessa. Todistajat kuulivat Iranin presidentin nyyhkyttävän äänekkäästi.
   
         
20.7.2007 ICEJ   Kristityt siionistit: Ahmadinejad on uusi Hitler

Tuhansittain kristittyjä marssi Washingtonissa eilenä painostaakseen kongressia Israelin puolesta mielenosoituksessa, jonka oli organisoinut ryhmä nimeltä Christians United for Israel. ”Tuemme Israelia, koskla olemme Raamattuun uskovia kristittyjä,” ryhmän perustaja John Hagee julisti. ”Kristillisen siionismin nukkuva jättiläinen on herännyt.” Ryhmä vaati USA:n presidenttiä George W. Bushia hyökkäämään Iraniin välittömästi, ja sanoi, että Iranin fundamentalistinen presidentti Mahmoud Ahmadinejad on ”uusi Hitler”. Entinen edustajainhuoneen puhemies Newt Gingrich sanoi tapahtumassa, että jos Bush todella haluaisi lähettää viestin Hamasin terroristiryhmälle Gazassa, hän siirtäisi USA:n suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin ”huomisaamuna”. Johtuen Jerusalemin kiistanalaisesta asemasta Amerikka on siirtänyt suurlähetystönsä Tel Aviviin vuonna 1980.
   
         
18.7.2007 Atlas Shrugs   ”Tämän kuun jälkeen ei ole enää siionistiongelmaa Palestiinassa”

Jotakin on ilmassa Israelissa

On vahvoja merkkejä siitä, että ensi viikolla 9. päivä Av-kuuta tulee olemaan voimakas arabien hyökkäys Israelia vastaan.

Paikallisten palestiinalaisten kaduilla on kuultavissa sana: ”Tämän kuun jälkeen ei ole enää siionistiongelmaa Palestiinassa”. Kukaan ei todella puhu, mutta olen saanut verhottuja varoituksia palestiinalaisilta ystäviltä. Yksi sellainen varoitus oli melko arvoituksellinen vastaus kysyttäessä sodasta Israelin kanssa: ”Tiedätkö, mikä 9. päivä AV-kuuta on? Joka kerta kun Israel käy sotaa 9. päivä Av-kuuta, se häviää”… Ihmiset kieltäytyvät puhumasta sodasta tai vastaamasta mihinkään suoraan kysymykseen. Tämä on hyvin epäluonteenomaista palestiinalaisille; tavallisesti he ovat sanallisesti hyvin ilmeikkäitä. Seuraavassa on ote eräästä e-mailista, jonka sain ystävältäni:

Tänään meidän täytyi lähteä liikeasioille Jerusalemiin, joten lähdimme kodistamme klo 7 aamulla ja matkustimme alaspäin Galilean itäistä puolta Bet Sheanin kautta ja ohitimme tarkastuspisteen Sede Trimotissa Jordanin laaksossa,

Saapuessamme Jordanin Laaksoon ja kulkiessamme arabien maanviljelysalueiden läpi panimme merkille seuraavaa, joka oli hyvin epätavallista:

1.Pelloilla ei näkynyt ketään ihmistä työskentelemässä.
2.Tien varrella ei ollut ainuttakaan lasta.
3.Missään ei ollut nähtävissä yhtään traktoria tai maatalouskonetta.
4.Kaikki vihannekset oli täydellisesti korjattu ja pellot olivat 100% :sti tyhjiä.
5.Mitään peltojen muokkausta seuraavaa satokautta varten ei näkynyt…
6.Kasvihuoneissa ei ollut lainkaan kasveja…
7.Vihanneskojut, jotka normaalisti olivat ääriään myöten täynnä satoa, olivat täysin tyhjiä.
8.Tämä on vihannesten viljelyn sesonkikausi Jordanin laaksossa, kuitenkin kaikki oli korjattu ja mitään ei ollut kasvamassa odottamassa korjuuta tai poimintaa.

Saimme suoritettua kauppa-asiamme Jerusalemissa ja palasimme takaisin tietä noin klo 14:45 kohti pohjoista ylös Jordanin laaksoa. Jälleen, ei ihmisiä, ei hedelmäkojuja, ei satoa, ei mitään!
Tietävätkö nämä arabit, että jotakin on tapahtumassa, mitä me emme tiedä olevan tulossa? 9. päivä Av-kuuta on 23. heinäkuuta, joka on tarkalleen se päivä, jolloin molemmat temppelit Jerusalemissa tuhottiin satojen vuosien aika erolla…


Tämä ei ole vain sitä, mitä asiat ovat tähän aikaan vuodesta normaalisti. Koko laakso on parasta maata sadon kasvattamiseen Israelissa ja täysin arabien valvonnassa. Tämä maa on palestiinalaisten ruokavarasto. Jostakin syystä he eivät usko, että he tarvitsevat ruokaa tänä vuonna!
Ystäväni, jolla on poliittisia suhteita, mainitsi ajattelevansa, että ensimmäinen mahdollinen hyökkäyspäivä arabiliigalle saattaa olla 9. päivä Av-kuuta ja syys-lokakuussa on takaraja. Hän ei usko, että Syyria tulee olemaan valmis ensi viikolla, joten hän ajattelee, että he tulevat käyttämään takarajaa. Kuitenkin Hamasilla/Fatahilla on väkensä täysin valmiina ensimmäistä päivämäärää silmälläpitäen. He saattavat lähteä liikkeelle, vaikka Syyria ei annakaan mitään signaalia.

Raamatullisina viitteinä Jesaja 14:28-33 ja Sefanja 2 viittaavat, kuten uskon tämän päivän palestiinalaisten tuhoon. Mielenkiintoisesti siinä sanotaan: ” Tulen tappamaan sinun juuresi nälänhädällä, ja hän tulee lyömään sinun jäännöksesi…” Sefanja 2 osoittaa, että Ashkelonin teollisuuskaupunki, ( Israelin kolmanneksi suurin kaupunki, niin uskon), tullaan pyyhkäisemään pois, mutta että savupilvet sen suunnasta tulevat menemään yli Gazan, ja tappavat siellä suurimman osan asukkaista. Ashkelon on pohjoiseen Gazasta ja vain kassamien kantomatkan päässä.

Palestiinalaisten maavoimien päähyökkäys saattaa tapahtua ensi viikolla.


Tukholmassa on pidetty Hamasin ja fatahin yhteinen salainen konferenssi, jonka takuumiehinä olivat Iran ja Saudi Arabia.
   
         
20.7.2007 Maverick News Media   Palestiinalaiset kieltävät edelleenkin sen tosiasian, että Arafat oli homoPFLP:n johtaja Ahmed Jabril myöntää, että ranskalaiset lääkärit, jotka hoitivat Jasser Arafatia, kertoivat ´Palestiinan´ johdolle, että hän kuoli AIDSiin. Tästä on luonnollisesti se johtopäätös, että Palestiinan Presidentti Jasser Arafat oli HOMO.
   
         
    Hamasin venäjänkielisillä nettisivuilla julkaistuja juutalaisvastaisia pilakuvia


The blood-thirsty
Jewish vampire


The Palestine-info Russian language home page

Cartoons which have appeared in the
Russian version of Palestine-info (as of July
18, 2007). They were taken from the Iranian
site, IranCartoon.ir.

The Holocaus

Comparing Jews and Nazis


The Holocaus Comparing Jews and Nazis t Museum


Comparing the Holocaust to Israeli
policy toward the Palestinians


Israel, with UN support, carries out a
Palestinian “holocaust”


Israel carries out a “holocaust” of the
Palestinians while the world deplores
the acts of the Nazis.


Comparing Israel’s security fence
to Auschwitz


Israel’s “holocaust” of the
Palestinians is worse than the
Nazi Holocaust of the Jews


Israel and the Jews carry
out a Palestinian
“holocaust”


Israel and the Jews carry out a
Palestinian “holocaust”


Israel and the Jews carry out a
Palestinian “holocaust”


Israel uses the Holocaust to justify Israel would fall into the abyss
killing
Israel and the Jews carry out a
Palestinian “holocaust”


The Palestinians are victims
of both the Nazis and the Jews
   
     

Takaisin