Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22.6.2007 ICEJ/ Jerusalem Post/Ma´ariv   Israelilaiset lentäjät valmistautuvat iskuun Irania vastaan


Lento Libanonin yllä


Yksi IAF:n 25:stä F-151s-hävittäjistä

Israelin Ilmavoimat on harjoittelemassa pitkän matkan lentoja, joihin sisältyy tankkaus ilmassa, valmistellessaan iskuja iranilaisia ydinasetehdaskohteita vastaan, kertoi israelilainen Ma´ariv tänään. Harjoitusohjelma on jatkunut jo jonkin aikaa, mutta vasta tänä aamuna siitä kerrottiin lehdistölle. Israelilaiset tiedusteluviranomaiset ovat samaa mieltä siitä, että jos Iran ohittaa ydinaseohjelmassaan pisteen, josta ei ole enää paluuta, koko Lähi-Itä tulee ajautumaan mielettömään ydiasevarustelukilpaan. Egyptin ja Saudi-Arabian odotetaan johtavan sellaista asevarustelua. Vaikka Islamilainen Tasavalta korostaa, että se tavoittelee vain energialähteitä, jotka olisivat vaihtoehtoisia fossiilisille polttoaineille, USA, Israel ja suurin osa Eurooppaa on vakuuttunut siitä, että Iranin kilpajuoksu uraanin rikastamisessa tähtää ydinaseiden valmistamiseen. Tähän asti Iran on kieltäytynyt Yhdistyneiden Kansakuntien atomienergiajärjestöä toteuttamasta YK:n valtuuttamaa tarkkailuohjelmaa Iranissa.
   
         
22.6.2007Atlas Shrugs/Jerusalem Post   Iran on rikastanut 100 kg uraaniaPerjantaina kerrottiin maan sisäministerin sanoneen, että Iran on valmistanut 100 kg uraania. Sitä voidaan käyttää joko siviilienergian tuottamiseen tai fissiomateriaaliksi pommiin. Lisäksi kerrottiin, että Iranilla on nyt käytössä 3000 sentrifugia uraanin rikastamiseen.

Tiedetään, että ensimmäinen atomiase ”pikku poika”, joka pudotettiin Japaniin, sisälsi 64 kg uraania. Käyttäen primitiivistä teknologiaa Iranilla on riittävästi materiaalia jo kolmen tai neljän pommin valmistamiseen. Israelilaisten lähteiden mukaan 40:stä kilosta uraania pystytään tekemään 10 ydinpommia.
   
         
22.06.2007 Atlas Shrugs/Israel Today/Ha´aretz   Hamas murhaa YK:n työntekijöitä

Hamas on tappanut rauhan aktivisteja ja YK:n työntekijöitä
Hamasin saattaessa päätökseen viime torstaina Gazan kaistan valloitusta terroristiryhmän jäsenet ampuivat sen viime hetkinä kaksi rauhanaktivistia ja pari YK:n avustustyöntekijää. Ensimmäinen välikohtaus sattui, kun noin 1000 aseistamatonta palestiinalaista mielenosoittajaa marssi Gaza Cityssä vaatien, että Hamas lopettaa murhanhimoisen raivoamisensa, kertoi Ha´aretz. Kun mielenosoittajat lähestyivät Hamasin asemia, militantit avasivat tulen tappaen kaksi ihmistä ja hajottaen loput kauhistuneina. Pian sen jälkeen Hamasin asemiehet ampuivat kuoliaiksi kaksi YK:n pakolaisavun työntekijää saaden maailmanjärjestön keskeyttämään avustustyönsä veren kyllästämällä rannikkokaistalla. Yleinen kansainvälinen lehdistö ei huomioinut lainkaan, että islamilaiset valtaherrat olivat tappaneet viattomia aseistamattomia siviilejä. Kommentaattorit huomauttivat, että jos israelilaiset sotilaat olisivat tappaneet uhrit, heidän kuolemansa olisi ollut etusivun uutinen useiden päivien ajan samoin kuin se olisi laukaissut jokaisen asiaankuuluvan YK:n neuvoston erityisistunnon.
   
         
21.6.2007 Maverick News Media/Eye on the World   150 fatahin kannattajaa osoitti mieltään Ramallahissa Hamasia vastaanTorstain keskipäivän marssi Manarahin aukiolla Ramallahin alakaupungissa ei vetänyt mukaansa paljonkaan palestiinalaisia. ”Mitä he oikein ovat juhlimassa, tappiota Gazan kaistalla?” kysyi Hisham Atiyeh, 29-vuotias kauppias. ”Täällä olevat ihmiset eivät pidä Fatahista, koska he ovat turmeltuneita ja koska heillä on monia rikollisia kadulla.”

Atiyeh sanoi, että hän ” oli 100-prosenttisesti varma siitä, että jos vaalit pidettäisiin huomisaamuna Länsi-Rannalla, Hamas voittaisi. En ole uskonnollinen ihminen, mutta tulisin varmasti äänestämään Hamasia, koska en pidä siitä, mitä nämä Fatahin kaverit ovat tekemässä.”

Kysyttäessä voisiko USA:n ja EU:n taloudellinen apu edistää Fatahin kannatusta Länsi-Rannan asukkaiden keskuudessa, hän sanoi: ”Fatah ei tarvitse rahaa eikä aseita. Se tarvitsee uudistuksia ja muutosta. Fatahin täytyy tehdä jotakin hyvää vakuuttaakseen palestiinalaiset siitä, että he eivät ole korruptoituneita ja pahoja. Muutoin ihmiset eivät koskaan tue heitä.

Ziad Abu Ein, korkea Fatahin virkailija, joka johti marssia, sanoi, että’ hän oli samaa mieltä siitä, että hänen ryhmänsä tarvitsee muutoksia. ” Fatah tulee varmasti epäonnistumaan Länsi-Rannalla, jos se ei muutu,” hän sanoi. ”Meidän täytyy nähdä todellisia uudistuksia ja lopettaa korruption aikakausi. Uskon kuitenkin, että Fatah on hyvin vahva, varsinkin Länsi-Rannalla.”

Palestiinan sisällissodan osa II on pian tulossa…
Posted by Watcher on Thursday, june 21, 2007.

Palestiinan presidenttiä Mahmoud Abbasia alias Abu Mazenia sanotaan “Ramallahin pormestariksi. Uskotaan, että Hamas ottaa pian haltuunsa Länsi-Rannan Iranin ja Syyrian tuella.
   
         
18.6.2007 Jerusalem Post   Kirkkojen Maailmaneuvosto vaatii ”miehityksen lopettamista”

Genevessä päämajaansa pitävä järjestö sanoi maanantaina, että se aloittaa maailmanlaajuisen kampanjan saadakseen kirkot kautta maailman painostamaan Israelia vetäytymään Kuuden Päivän sodassa valtaamiltaan arabialueilta.

Julkilausumassa sanotaan, että ”Aloite tähtää siihen, että kaikki kirkot työskentelevät vakavasti saadakseen Israelin miehityksen loppumaan palestiinalaisilta arabialueilta.”
Vuonna 1948 perustettu Kirkkojen Maailmanneuvosto edistää kristittyjen yhteyttä. Siihen kuuluu 347 protestanttista, ortodoksista, anglikaanista, ja muita kirkkoja, jotka edustavat yli 560 miljoonaa kristittyä yli 110 maassa.

Järjestön vaatimus esitettiin kolme päivää kestävän tapahtuman avajaisissa, johon osallistui 130 jäsenkirkkoa ja siihen liittynyttä järjestöä Lähi-Idästä, Euroopasta, Afrikasta, Aasiasta, Pohjois- ja Etelä-Amerikasta..

Pastori Samuel Kobia Keniasta, neuvoston pääsihteeri, sanoi, että tapahtuma suunniteltiin luomaan kansainvälinen rauhan foorumi Lähi-Idässä, ensisijaisesti Palestiinassa. Hän ei eritellyt, mitä tämä foorumi tekisi.

Kobia sanoi, että tapaamiset Jordaniassa tähtäävät siihen, että kirkonmiehet pitävät luentoja, joissa jaetaan opetusta konflikteista heidän omissa maissaan, erityisesti Etelä-Afrikassa, Sudanissa, Columbiassa, Sri Lankassa. Hän sanoi, että kirkonmiehet myös arvioisivat, kuinka he voivat avustaa luotaessa ratkaisuja , ensisijaisesti poliittisiin ja sosiaalisiin kriiseihin.
   
         
22.6.2007 Debka File   Kolmas USA:n lentotukialus, ydinkäyttöinen USS Enterprise- iskuryhmä kiirehtii kohti
PersianlahteaSotilaslähteiden mukaan USA:n merivoimien kokoontuminen Iranin rannikoille merkitsee kasvavaa sotilaallista jännitystä alueella, mitä vielä korostaa Hamasin voitto, joka on antanut Iranille sotilaallisen jalansijan Israelin lounaisrajalla.

USS Enterprise CVN 65-Big E Iskuryhmä tulee liittymään yhteen USS Stennis- ja USS Nimitz-lentotukialusten kanssa muodostaen suurimman meri-, ilma- ja merijalkaväkikeskittymän, minkä USA on koskaan sijoittanut vastapäätä Irania. Tämä sopii hyvin yhteen sen kanssa, että USA:n varapresidentti Dick Cheney lupasi Persian Lahden ja Lähi-Idän kansakunnille neljä lentotukialusta käydessään toukokuussa alueella.

”Iso E” johtaa iskuryhmää, joka muodostuu ohjushävittäjistä USS Arleigh Burke DDG 51:stä; USS Stout DDG 55:sta, Forrest Sherman DDG 98:sta ja USS James E. Williams DDG 95:sta samoin kuin ohjusristeilijä USS Gettysburg CG 64:sta; SS Philadelphia SSN 690 ydinsukellusveneestä ja USNS Supply T-AOE 6:sta.

Sen kansilla on Carrier Air Wing CVW !, jonka lentäjät taistelivat taisteluharjoituksissa Persian Lahdella ja Arabian Merellä vuoden 2006 aikana. Air Wing muodostuu F/Q-18 Super Hornet iskukoneista, Sidewinders iskuhävittäjä eskaaderi VFA-86:sta; 251. Marine Fighter Squadron MFA:sta ja Elektronisen hyökkäyksen VAQ 137.

32. Merivalvonta eskaaderi VS muodostuu S-3B Vikingeistä. Airborne Ennakkovaroitus eskaaderi VAQ 3 lentää E-2C Hawkeye-koneilla. Laivaston logistiikka tukieskaaderi VRC perustuu C-2A Greyhoundeihin

Washington harkitsee neljännen amerikkalaisen lentotukialuksen sijoittamista alueelle Punaiselle Merelle vastapäätä Saudi Arabian länsirannikkoa varmistaakseen kolmen amerikkalaisen lentotukialuksen Persianlahdella taustavarmistuksena samoin kuin Aqaban lahden ja Suezin kanavan varmistuksena.
   
         
22.6.2007 Maverick News Media/ABC-Erikoisraportti/Villagers with Torches   Itsemurhapommiryhmiä lähetetään USA:han ja Eurooppaan

Suuria ryhmiä vastakoulutettuja itsemurhapommittajia ollaan lähettämässä Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan sen todistusaineiston mukaan, joka oli ABCNews.com´in saamassa videonauhassa.

Ryhmät, joiden tehtäväksi on annettu suorittaa hyökkäyksiä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Saksassa, esiteltiin al Qaedan/Talibanin harjoitusleirien päättäjäisseremoniassa, joka pidettiin 9. kesäkuuta 2007.

Pakistanilainen journalisti oli kutsuttu osallistumaan ja ottamaan valokuvia, kun 300 uutta jäsentä mukaanlukien niin nuoria poikia kuin 12-vuotiaita lähetettiin tiettävästi heidän itsemurhatehtäviinsä.

Nauhalla näkyy Talibanien sotilaskomentaja Mansoor Dadullah, jonka veljen amerikkalaiset surmasivat viime kuussa, ja joka esitteli ja onnitteli jokaista ryhmää heidän seistessään.

”Nämä amerikkalaiset, kanadalaiset, brittiläiset ja saksalaiset tulevat tänne Afganistaniin kaukaisista paikoista,” Dadullah sanoo nauhalla. ” ”Miksi emme menisi heidän perässään?”

Se ryhmän johtaja, joka oli määrätty hyökkäämään Isoon Britanniaan puhui englanniksi.
”Sallikaa minun sanoa jotakin, miksi aiomme mennä ryhmäni kanssa itsemurhaiskuun Britanniassa,” hän sanoi. ”Riippumatta siitä kuolevatko kolleegani, toverini ja Muslimiveljeni tänään tai tänä iltana, jokainen pisara meidän vertamme tulee elähdyttämään Muslimia (käsittämätöntä).”
   
         
22.6.2006 Maverick News Media/Daily Telegraph   Raportti: al Qaedan verkosto suunnittelee räjäyttää Englannissa ”Hiroshiman” kaliiberia olevan pomminBrittiläinen tiedusteluraportti lausui, että äskettäin suunnitellut terroristihyökkäykset Britanniassa mukaan lukien heinäkuun 2005 itsemurhaiskut Lontoossa ”yhdistettiin al Qaeda- johtajien ytimeen”.

”Al Qaedan ytimeen liittyvät verkostot merkitsevät suurinta uhkaa Englannille,” lausui Britannian MI-5 päämajan terrorismin analysointikeskuksen raportti, jonka Daily Telegraph oli saanut.

Raportti sanoi, että on potentiaalinen uhka, joka tulee Irakin al Qaedan taholta. ”Tämän verkoston jäsen on kertoman mukaan mukana operaatiossa, jonka hän uskoo vaativan al Qaedan ytimen valtuutuksen.”

”Hän väittää, että operaatio tulee olemaan ´Hiroshiman ja Nagasakin´ pommin veroinen ja tulee ravistelemaan ´Rooman valtaa´.

”Arvioimme, että tämä operaatio on mitä todennäköisimmin suurimittainen massatuhohyökkäys länttä vastaan,” lausui raportti huomauttaen, että al Qaedan verkostot ovat aktiivisia Britanniassa.
   
         
    Englannin kuningatar aateloi Salman Rushdien ritariksi
Kuvia sitä seuranneista mellakoista muslimimaailmassa


Vastavetona pakistanilainen parlamentaarikko vaatii myös Osama bin Ladenille ja Mullah Omarille arvonimeä ´Sir´

   
         
25.6.2007 Atlas shrugs/Breitbart.com/Sun tabloid news   Iranilaiset helikopterit ja joukot tunkeutuivat Irakiin eteläisen autiomaan kohdalla brittien valvomalla vyöhykkeellä.    
         
    Tänään Debka vahvisti tiedon iranilaisten joukkojen hyökkäyksestä Etelä-Irakiin. Joukot laskettiin maahan helikoptereista. Tänään Irakissa aloitettiin polttoaineen säännöstely yksityishenkilöille armeijan polttoaineen saannin varmistamiseksi. Alueellinen sota lähi-idässä on alkanut!

   
         
    Al-Ittihad-lehdessä julkaistu pilakuva Palestiinasta:
TV-uutisten lukija sanoo: ” Meille saapuneessa uutisessa kerrotaan, että palestiinalaiset yrittävät vapauttaa Palestiinan palestiinalaisten miehityksestä!”

Cartoon No. 18: The TV announcer says: "the bulletin that reached us states that the Palestinians will attempt to liberate Palestine from the Palestinian occupation!"Source: Al-Ittihad (UAE), June 16, 2007.
Lehti ilmestyy Yhdistyneissä Arabiemiikunnissa
   
         
5.7.2007   Syyrian joukot tunkeutuivat Libanoniin, kolmen km:n syvyydelle. Samalla avattiin tie Damaskoksesta Quneitraan, Israelin rajalle.    

Takaisin