Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.4.2007 Maverick News Media   USA:n Edustajainhuoneen demokraattisen puhenaisen Nancy Pelosin arabimaihin suuntautuneen neuvottelumatkan tulos:


"Sssh, kaikki hiljaa. Dhimmi-isoäiti Pelosi aikoo lukea meille hänen kotimaastaan olevan kansansadun. Sen nimi on: ´Kanervalla on kaksi äitiä´.”

   
         
9.4.2007 klo 18:09 (GMT+02:00) Debka File   Teheranin provokaatiot kiristävät jännitystä jo ennestäänkin sodan partaalla olevalla alueella


Merijalkaväen komentaja kenraali James Conway vastaa kysymyksiin alus USS Bataan´in kannella


Merisotilaat treenaavat maihinnousu-alus USS Bataan´in kannella

Ei yritettykään salata USA:n johtoryhmän käyntiä huhtikuun neljäs päivä Amerikan merijalkaväen yksikköjen luona monikäyttöisen maihinnousualus USS Bataan´in (LHD 5) ja muiden Persianlahdelle sijoitettujen iskuryhmän alusten kannella. Itse asiassa he olivat onnellisia saadessaan vastata kysymyksiin koskien politiikkaa, varustusta ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Ryhmää, joka vieraili 26:nnenen Marine Expeditionary Unit´in (MEU) Bataan-aluksella, johti kenraali James Conway. Hänen mukanaan olivat kenraaliluutnantti Keith Stadler; II:n Merijalkaväen osaston (MEF) komentava kenraali; merijalkaväen vääpeli John Estrada ja kontra-amiraali Richard Jeffries; merijalkaväen lääkintäupseeri.
Sitä ennen ryhmä kipusi USS Oak Hill´in ja USS Shreveport´in, jotka ovat osa Bataan´in iskuryhmää, kannelle.
Teheran otti tämän julkisen toimintapuuskan toisena merkkinä lähestyvästä USA:n hyökkäyksestä. Sen vastaus tuli neljä päivää myöhemmin. Huhtikuun 8. päivä ulkoministeriön puhemies Teheranissa Mohammed Ali Hossein sanoi, että Iranin armeija on saattanut päätökseen kaikki sen valmistelut kotimaan puolustamiseksi ja Iran valmistautui torjumaan sotilaallisen hyökkäyksen.
Iranista tulleen puheen sävy koettiin haasteena laivoilla.
Teheranin ulkoministeriö ilmoitti maanantaina 9. huhtikuuta: ” Keskustelut USA:n kanssa eivät ole Iranin asialistalla,” viittauksena toisen Irakin turvallisuuskonferenssin osapuolten tapaamiseen, jonka pitäisi tapahtua Kairossa ensi kuussa.
Jerusalem Post ilmoitti maanantaina 9. huhtikuuta, että Iran on käynnistänyt Natanzissa uuden 3000 sentrifugia käsittävän uraaninrikastamon. Tapahtumaa juhlittiin Iranissa näyttävästi.
Maanantaina Iranin valtion TV ilmoitti, että Vallankumouskaartin kenraali Mohammad Baqer Zolqadr oli osoittanut YK:n sanktioiden ”tehottomuuden” viettämällä kuusi päivää Moskovassa haasteena kansainväliselle matkustuskiellolle. Venäläiset vahvistivat tämän. Kenraali on niiden 15 yksilön listalla, joiden ulkomaanmatkat vaaditaan kaikkien valtioiden taholta estettäviksi.
   
         
7.4.2007 Maverick News Media   Novosti: Iranin ilmapuolustus kykenee torjumaan USA:n ilmaiskut – Venäjän johtoIranilla on ilmapuolustusjärjestelmä, joka kykenee torjumaan mahdolliset Yhdysvaltain ilmaiskut, sanoi korkea-arvoinen venäläinen sotilasvirkailija torstaina.

Kuwaitilainen sanomalehti varoitti keskiviikkona, että Yhdysvallat suunnittelee ohjusiskua Irania vastaan johonkin aikaan huhtikuussa. Pääkirjoituksessa lainattiin nimeltä mainitsemattomia lähteitä Washingtonissa. As-Siyasa sanoi, että ilmasta maahan laukaistavia ohjuksia voitaisiin käyttää Irania vastaan, mutta mitään maaoperaatioita ei aloitettaisi tappioiden välttämiseksi USA:n sotilashenkilökunnan puolelta.

”Linjassa minun Arviointini kanssa, Iranin ilmapuolustusjärjestelmä on riittävän vahva,” sanoi kenraalieversti Juri Solovjov, joka on Ilmapuolustusjoukkojen erikoishallinnon komentaja (entinen Moskovan sotilasalueen Ilmapuolustushallinto). ”Äskettäin Iran sai meidän (venäläiset) puolustusohjusjärjestelmämme, jotka kykenevät taklaamaan USA:n hyökkäävät ilmavoimat. Iranilla on myös ranskalaisia ja muiden maiden (puolustusjärjestelmiä)

Venäjä, jonka erottaa Iranista etelässä kolme pientä Etelä-Kaukaasian kansaa ja jolla yhteinen meriraja Islamilaisen Tasavallan kanssa, on pyrkinyt aktiivisesti edistämään diplomaattista ratkaisua Iranin kiistassa.
   
         
08.04.2007 Maverick News Media   Iran valmistaa ohjuksia, jotka pystyvät iskemään Eurooppaan saaden apua Kiinalta, Pohjois-Korealta ja VenäjältäTel-Aviv – Iran työskentelee uuden sukupolven Shihab-luokan keskimatkan ballististen ohjusten parissa, jotka pystyvät iskemään suurimpaan osaan Eurooppaa.

Gertz: Israelin tiedustelulähteet sanovat, että Iran on kehittämässä Shihab-4-ohjusta, jonka kantama on 3500-4000 kilometriä. Kiina, Valkovenäjä, Pohjois-Korea ja Venäjä avustavat. ”Seuraava Shihabien sukupolvi, joka kykenisi iskemään Lontooseen ja Pariisiin, olisi valmis vuoden 2009 paikkeilla,” sanoi parlamentaarikko Yuval Steinitz, entinen Knessetin ulkomaan asioiden ja Puolustuskomitean puheenjohtaja. Lähteet sanoivat, että on valmistamassa ja heittämässä tuleen Shihab-3ER`n, joka voisi iskeä kohteisiin 2000 kilometrin päässä. Teheran laukaisi parannetun kantaman Shihab-3´n Persianlahdella marraskuussa 2006 käynnistetyn Suuri Profeetta-sotaharjoituksen aikana
   
         
8.4.2007 Maverick News Media   Russki Tech-lelu – S400 stealthin torjuntajärjestelmä?Uudet S-400 Triumf ilmapuolustusohjusjärjestelmät tullaan panemaan taisteluvalmiuteen Moskovan ympärillä elokuun lopussa, sanoi vanhempi ilmapuolustuskomentaja torstaina.

”Odotamme saavamme S-400 järjestelmiä heinä-elokuussa ja panevamme ne taisteluvalmiuteen suojaamaan ilmatilaa pääkaupungin ympärillä elokuun lopussa,” sanoi kenraalieversti Juri Solovjev, Ilmapuolustusjoukkojen erikoishallinnon komentaja (entinen Moskovan sotilasalueen ilmapuolustushallinto).

S-400 Triumf (NATO-koodinimi SA-21 Growler) on uusi ilmapuolustusohjusjärjestelmä, jonka on kehittänyt Almaz Central Design Bureau S-300 perheen päivityksenä.
   
         
08.04.2007 Debka File   Iran hankkii venäläisvalmisteiset ilmapuolustus- ja panssarintorjuntajärjestelmät torjumaan
mahdollisen USA:n hyökkäyksen.Pantsyr 1 (tunnettu lännessä nimellä SA-19 GRISOM) on suunniteltu torjumaan ilmakohteita mukaan lukien ohjuksia; Khrizantema (9M123) iskemään eteneviä tankkikolonnia vastaan jo kaukaa ja tuhoamaan bunkkereita.

Sotilaslähteemme kertovat, että nämä kaksi asejärjestelmää yhdistettynä on rakennettu torjumaan eteneviä panssaroituja yksikköjä sekä samaan aikaan heidän linjojensa taakse iskeviä helikopterikommandoja vastaan. Kolmas äskettäin luovutettu venäläinen järjestelmä, TOR M1 on asennettu palvelukseen Vallankumouskaartien toimesta suojelemaan ydinaselaitoksia ja muita strategisia kohteita ohjushyökkäystä vastaan mukaan lukien risteilyohjukset.
,Israelin armeija pelkää, että Moskovan suunnitelmissa on toimittaa Syyrialle ja Hezb-Allahille uudenaikaisia SA-9 ja 9M123 ohjuksia. Sotilaslähteet sanovat, että nämä kaksi asetta Syyrian käsissä voisivat pahasti haitata Israelin tankkien ja helikopterien liikkeitä ja iskeä IDF:n asemiin ja komentoposteihin syvällä Golanin alueen sisällä.

Pantsyr 1 on tutkaohjattu, kaksilavainen maasta-ilmaan ohjus, joka on asennettu 2S6 integroituun ilmapuolustusjärjestelmään, joka on sovitettu kahteen neljän ohjuksen rivistöön kahtena telineenä. Kutakin voidaan itsenäisesti kohottaa pystysuorasti. Ase voi torjua ilmakohteita, jotka liikkuvat maksiminopeudella 500 metriä sekunnissa korkeuksissa, jotka vaihtelevat 15:sta 3500 metriin. Sen tehokas toimintasäde on 2,4 km:stä 8:aan kilometriin. Korkearäjähteinensirpaletaistelukärki aktivoituu 5 metrin päässä kohteesta 70 %:in tappamistodennäköisyydellä.

Khrizanteman yliääniohjukset ampuvat nopeudella 400 metriä sekunnissa iskien liikkuviin kohteisiin mukaan lukien panssaroidut ajoneuvot kuuden kilometrin etäisyydellä. Tämä ase voi tunkeutua 1200 mm:in teräspanssariin – jopa räjähdereaktiiviisiin panssareihin (ERA) – tehden sekä USA:n Abrams ja Israelin Chariot tankit suojattomiksi. Se voi myös tuhota bunkereita ja taistella matalalla lentäviä helikoptereita vastaan. Khrizantemalla on kaksi ainutlaatuista ohjausjärjestelmää - automaattisesti katolta ohjattavalla tutkalla ja puoliautomaattisesti lasersäteellä toimiva.
   
         
8.4.2007 Debka File   Israelin arabikansanedustaja Azmi Beshara on paennut maastaTiedustelulähteiden mukaan radikaalin arabikansallisen puolueen Baladin johtaja ja protestanttinen kristitty lähti salaa Israelista joitakin viikkoja sitten. Hänen perheensä jäsenet ovat juuri liittyneet häneen tuntemattomassa määräpaikassa. Perheellä ei selvästikään ole mitään tarkoitusta palata kotiinsa galilealaisessa Shfaramin kylässä.

Piileskelevän kansanedustajan pako seurasi Shin Beitin paljastusta pahasta turvallisuusmurrosta, johon hän syyllistyi. Puheenvuorojen rajoittamismääräys sulkee kaiken lisätiedonjulkaisemisen. Beshara on ensimmäinen arabiparlamentaarikko, joka koskaan on paennut maasta. Hänen erokirjeensä Knessetistä luovutetaan puhemies Dalia Itzikille tiistaina , 10. huhtikuuta. Kirje on jo hänen Balad-puolueeseen kuuluvan kansanedustajatoverinsa tri Jemal Zahalkan käsissä.

Perjantaina 6. huhtikuuta Israelin arabijärjestöt Adalan johtamana pystyttivät yhteisen rintaman sitä vastaan, mitä he kutsuivat ”Shin Beitin kiihotukseksi Israelin arabeja vastaan.. He suunnittelevat vetoavansa Yhdistyneihin Kansakuntiin, ulkomaiden hallituksiin ja diplomaatteihin saadakseen apua taistelussa ”Israelin hallituksen arabivähemmistön vastaisia toimia vastaan ja Shin Beitin arabiväestön vastaisia toimia vastaan.”

Arabijärjestöt ovat valmistautumassa radikaaleimpaan yhteenottoon mitä koskaan on ollut heidän yhteisönsä ja Israelin valtion välillä. Sen turvallisuus- ja lainsäädäntöinstituutiot tullaan kutsumaan suurimittaiseen hyökkäykseen juutalaisen valtion syvintä olemusta ja sen oikeutta elää turvallisesti vastaan. Israelin arabijohtajat valmistautuvat valjastamaan maailman mielipiteen haastaakseen valtion hallinnon laillisuuden arabien kansallista vähemmistöä kohtaan ja keräämään tukea Israelin kansallisten turvallisuuspalvelujen rajoituksille mukaan lukien poliisi Israelin arabipaikkakunnilla.
   
         
4.4.2007 Maverick News Media   Entinen terroristi puhuu suunsa puhtaaksiTri Tawfik Hamid, entinen Ayman al-Zawahirin terroristijärjestön jäsen on kirjoittanut poikkeuksellisen pääkirjoituksen WSJ:ssä. Tri Hamid tähdentää, että Wahhabi-Islam (jota hän kutsuuSalafi-Islamiksi – ero terminologiassa ei sisällössä) on Islamin radikaalistumisen ydin, että Islamin täytyy kehittyä ja modernisoitua tiukasta Wahhabi-dogmasta, ja että tämä imperatiivi vaatii lännen apua. Lännen täytyy käsittää Wahhabi-Islamin anti-liberaalinen luonne ja kieltäytyä vaikenemasta puhuen ilman että pyytää anteeksi kritisoidakseen Islamia milloin ja missä on aihetta. Vain sellaisten toimien kautta voi Länsi auttaa niitä muslimeja, jotka haluavat nähdä Islamin kehittyvän ja modernisoituvan.
   
         
4.4.2007 Atlas Shrugs/Front Page magazine by Julia Gorin   Bosnia: Radikaalin Islamin Salattu Armeija

Kymmenen vuotta Bosnian sodan päättymisen jälkeen alkaa selviämään, että NATO taisteli Serbiassa rinta rinnan al Qaedan kanssa. Muslimit osasivat taitavasti huijata läntistä mediaa ja lännen johtajia. USKOMATONTA! Koskaan ei löytynyt Bosniasta tai Serbiasta Katynin kaltaista suurta joukkohautaa! Tri Ranta tutki suurimmillaan muutamien kymmenien ihmisten luurankoja. Milosevic vaiennettiin kuoliaaksi vankilassa.
Katso video-osastossamme asiaa käsittelevää videota.

Sky News on saanut todisteita sadoista radikaalin Islamin pyhän sodan sotureista, jotka piileskelevät Bosniassa, kymmenen vuotta sodan päättymisen jälkeen. Tim Marshall meni Zenicaan etsimään vastauksia. Hän löysi kasvavan radikaalistumisen ja uuden al Qaedan tukikohdan.

Juutalainen Albatrossi: Serbit

Kuvittele, että maa taistelee kotimaista terrorismia vastaan, jonka syynä ovat muslimiterroristit, jotka suorittavat hyökkäyksiä poliisia, hallituksen virkailijoita ja kansalaisia vastaan hankkiakseen oman valtionsa toivoen provosoivansa vastareaktion hallitukselta, mikä hälyttäisi kansainvälisen yhteisön. Kuvittele, että maailma ajallaan puuttuu asiaan ja rauhanturvaajat lähetetään sinne halvaannuttaen kansan kyvyn puolustaa itseään ja tekevät tehokkaasti sen, mitä militantit käskevät, vaikka hyökkäykset ei-muslimiväestöä vastaan jatkuvat. Lopulta, kuvittele väliintulleiden kansainvälisten erottavan tämän kansakunnan Jerusalemin siitä ja luovuttavan sen provokaattoreille.
Se kuulostaa pahimman laatuiselta skenariolta Israelin kansalle, mutta se on kohtalo, joka lankesi Serbian kansalle, joka tänä vuonna saattaa menettää Kosovon, koska määräaika lähestyy provinssin aseman määrittämiselle. Siellä on kristilliset kirkot, luostarit ja kodit poltettu maan tasalle pogromeissa viime vuoden maaliskuussa. He tulevat menettämään Kosovon Albanian muslimeille, joiden kohtalot ovat nyt kokonaan kansainvälisten islamististen ryhmien käsissä, joiden kanssa he ja me heitämme arpaa.
   
         
7.4.2007 Atlas Shrugs   Jihad Thaimaassa: Pommi-iskuja, peruskoulut palavat

Thaimaan tilanne on pahenemassa: 13 loukkaantunutta Thaimaan muslimivaltaisessa etelässä.

YALA, Thaimaa: Ainakin 13 ihmistä loukkaantui pommi-iskuissa Thaimaan pääasiassa muslimivaltaisessa etelässä sarjassa yöllisiä hyökkäyksiä, joiden tekijöiksi epäillään islamilaisia separatisteja, sanoivat viranomaiset torstaina.

Epäillyt kapinalliset panivat toimeen 12 tuhopolttohyökkäystä tuhoten etupäässä peruskouluja ja iskivät pommilla paikallisen uskonnollisen muslimijohtajan kotiin, sanoivat viranomaiset.

Kukaan ei loukkaantunut paloissa, mutta ainakin 13 ihmistä loukkaantui pommeissa, sanoi provinssin kuvernööri Theera Mintrasak.

Hyökkäykset tapahtuivat kahdella Yalan alueella, joihin sotilaat ovat määränneet ulkonaliikkumiskiellon pysäyttääkseen terävän hyökkäysaallon, joihin on sisältynyt yhdeksän buddhalaisen joukkomurhat ja moskeijan pommi-isku viime kuussa.
   
         
05.04 2007 Atlas Shrugs/Jihadwatch by Michael   Jihadistit hakkaavat vauvalta pään poikki, paistavat sen ja tarjoilevat sen riisivadilla
Iraq: Jihadistit hakkaavat pään poikki, paistavat tenavan

Raakuutta Kaikkivaltiaan tottelemisen nimessä.

”Kun he laittavat ruokaa Lähi-Idässä, on perinteiden mukaista panna liha riisin päälle, kun he tarjoilevat sen. He kidnappasivat naisen vauvan Baghdadissa, tenavan, ja koska äiti ei kyennyt maksamaan lunnaita, he palauttivat hänen lapsensa – pää irti hakattuna, paistettuna ja tarjoiltuna riisikasan päällä.” Pikkulapsen rikos oli se, että hän oli assyrialainen, mutta hänen tarinansa, jonka Barnabas Fund kertoi, jäi huomaamatta Lännessä, kuten niin monet muut kauheat kertomukset kristittyjen vainoista Irakissa.

Irakin sodan alkamisesta lähtien muslimimilitantit ovat tuhonneet pommeilla 28 kirkkoa ja murhanneet sadoittain kristittyjä. Viime lokakuussa islamistit katkaisivat pään papilta Mosulissa kostona Paavin puheesta Regensburgissa: samassa kuussa he ristiinnaulitsivat 14-vuotiaan kristityn pojan Basrassa.

Itsemurhapommittajat teurastivat kahdeksan irakilaista koulutyttöä ja vauvan.

Joka päivä lähinnä muslimit tappavat maailmassa 500 kristittyä.
   
         
    Britannian sotilastiedustelu on saanut selville Al Waedan suunnitelman räjäyttää Englannissa atomipommi    

Takaisin