Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29.3.2007 Maverick News Media   Mitä on suunnitelmissa?
Mitä on tapahtumassa?” USA:ssa ja Lännessä on 29 herkkää paikkaa. Olemme jo vakoilleet näitä paikkoja ja me tiedämme, kuinka aiomme hyökätä niitä vastaan.” Tämä Vallankumouskaartin upseeri jatkoi sanomalla, ” Iranin ohjukset ovat nyt valmiita iskemään läntisiin kohteisiin, ja niin pian kuin ohjeet saapuvat Ali Khameneilta, tulemme laukaisemaan ohjuksemme heidän kaupunkejansa ja laitoksiansa vastaan.”Hassan Abbasi, radikaali muslimistrategisti, joka on lähellä Vallankumouskaarteja (Sepah-e Pasdaran) sanoo, että Islam ei hyväksy demokratiaa. Hän uskoo, että Iran ei pelaa liberaalien demokratioiden säännöillä, vaan Islamin säännöillä.

Hassan Abbasi: ”Amerikka tarkoittaa vihollista, ja vihollinen tarkoittaa Saatanaa.”

Abbasi on parhaillaan käynnissä olevan ”sotaan valmistautumissuunnitelman” arkkitehti. Syyskuussa 2004 hän kuvaili Britanniaa ”kaiken pahuuden äitinä”. Luennossaan hän väitti, että USA, Kanada, Australia, Uusi Seelanti, Israel ja Persian Lahden valtiot olivat kaikki ”saman äidin lapsia: Brittiläisen Imperiumin.”

Mitä tulee Ranskaan ja Saksaan, ne ovat ”rappeutumisen loppuvaiheessa olevia valtioita”, Abbasin mukaan.
   
         
29.3.2007 Maverick News Media   Jemen: Iranilaisvalmisteinen kauko-ohjattu lentokone ammuttu alasSanaa, 28. maaliskuuta 2007 (AKI)- Miehittämätön kone on ammuttu alas se ollessa tiedustelutehtävissä Jemenin ilmatilassa eteläisen Hadramawtin provinssin yllä arabiankielisen sanomalehden al-Hayatin raportin mukaan, joka lainaa Jemenin hallituksen lähteitä. Tiedustelukone ammuttiin alas tiistaina, mutta viranomaiset vahvistivat uutisen vasta keskiviikkona. Raportti sanoi, että kone oli rakennettu Iranissa ja se partioi Jemenin rannikolla. Uskotaan, että konetta käytettiin tiedustelutehtävissä valokuvaamaan aluetta.
   
         
26.3.2007 Debka File   Arabiliitto vaatii Israelia lopettamaan juutalaisten maahanmuuton rauhan ehtona

Arabilähteemme paljastavat, että nämä kaksi ehtoa sisällytetään lopulliseen päätöslauselmaan, jonka Arabiliiton huippukokous hyväksyi torstaina Riadissa.:

1.Israelin täytyy lopettaa juutalaisten maahanmuutto, niin että niitä israelilaisia, jotka lähtevät maasta tai peruuttavat kansalaisuutensa ei korvata uusilla tulokkailla.
2.Kansainvälisen yhteisön täytyy tuomita Israelin korkeimman Oikeuden valtuutus täsmäiskuihin palestiinalaisia vastaan turvallisuusuhkatapauksissa. Arabien oikeusministerit tulevat painostamaan kansainvälisiä oikeuselimiä paljastamaan tämä tuomitseminen.
   
         
29.3.2007 Debka File   Riadissa kokoontunut Arabiliiton huippukokous vahvistaa radikaalia Irania ja Syyriaa ja tunnustaa palestiinalaisen HamasinTorstaina 29. maaliskuuta 2007 päättynyt konferenssi lopetti niiden kahden Lähi-Idän hallituksen, jotka tukevat USA:ta vastaan taistelevia voimia Irakissa, eristämisen kiihottaen Hezb-Allahin sotaponnistuksia Israelia vastaan ja avustaen palestiinalaista terroria.

Se arabirintama, jota tähän asti on pidetty ”maltillisena” ja esteenä Iranin laajentumispolitiikkaa ja ydinaseen tavoittelua vastaan, hyppäsi tänään radikaalien kyytiin.

Suuri iranilainen valtuuskunta, jota johti ulkoministeri Manouchehr Mottaki, toivotettiin tervetulleeksi kunnioitettuna vieraana Riadin konferenssin toimesta. Yksikään arabihallitsijoista ei maininnut eikä arvostellut Teherania siitä, että se oli siepannut 15 Britannian laivaston henkilökuntaan kuuluvaa viisi päivää aikaisemmin.
Saudien kuningas Abdullah hautasi julkisesti sotakirveen Syyrian presidentin Bashar Assadin kanssa ja ilmoitti yleisin suosionhuudoin, että seuraava Arabiliiton huippukokous pidettäisiin Damaskoksessa. Syyrian Libanonia koskevat väärinkäytökset pyyhkäistiin olemattomiin.
Palestiinalaisten johtaja Mahmoud Abbas Hamasin pääministerin Ismail Haniyehin tukemana vaati, että Israelia hyväksymään ylösnousseen Saudien ”rauhansuunnitelman” sellaisenaan, tai muuten sitä uhkaa sota. Hän vaati myös Saudien johtamaa arabiraatia työskentelemään Lähi-Idän kvartetin kanssa palestiinalais-israelilaisen konfliktin ratkaisemiseksi. Ei ollut puhettakaan siitä, että Israelille olisi annettu muuta mahdollisuutta kuin ”ota tai jätä”-ratkaisu ”rauhanprosessissa.
Vuoden 2007 arabien huippukokouksen lopputuotteena oli niin kutsutun ”maltillisen arabirintaman” romahtaminen, johon sekä Bushin hallinto että Olmertin hallitus olivat voimakkaasti tukeutuneet. Se linja, joka nousi selvästi esille konferenssista oli voimakkaasti amerikkalaisvastainen ja israelilaisvastainen.

Sen isäntä. Abdullah, sätti julkisesti USA:n toimintaa Irakissa ”laittomana vieraana miehityksenä”. Saudien monarkki pani myös pystyyn kokouksen Iranin valtuuskunnan ja kahden palestiinalaisen johtajan välillä tutkimaan saudien-iranilaisten-palestiinalaisten yhteistyötä Palestiinan Itsehallinnon uudelleen järjestämiseksi. Hän päätti myös lahjoittaa palestiinalaisille miljardi dollaria Israelin vastaista sodankäyntiä varten.

Tällä tavoin saivat Gazassa ja Länsi-Rannalla olevat iranilaisten aseistamat palestiinalaiset terroristiryhmät mukaan lukien hallitseva Hamas ”maltillisen” saudihallitsijan ja arabien yksimielisyyden siunauksen.

Kuvia Arabiliigan Riadin huippukokouksesta


Yhdistyneiden Arabiemiraattien ulkoministeri Abdullah Bin Zayed Al-Nahyam kertoo PA:n puhemiehelle Mahmoud Abbasille ja Hamasin pääministeri Ismail Haniyehille juutalaisvitsin ”Tappakaa Juutalaiset”-konferensissa Riadissa

   
         
Maverick News Media/Palestinian Media Watch by Itamar Marcus ja Barbara Crook   ”Islam tulee astumaan jokaiseen taloon ja tulee leviämään yli koko maailman”
sanoo Hamas-johtaja Al-Zahar

Samalla kun Hamasin tavoite eli Israelin tuhoaminen on hyvin tunnettu, sen pyrkimys koko maailman alistamiseen Islamin alle on aivan yhtä tärkeä perustavoite Hamasin opille. Molemmat päämäärät esiintyvät Hamasin peruskirjassa Jumalan lannistumattomana tahtona, ja molemmat päämäärät toisti tällä viikolla vanhempi Hamas-johtaja ja entinen PA:n ulkoministeri Mahmoud Al-Zahar.
Hamasin perustajan Ahmad Jassinin muistoksi pidetyssä joukkokokouksessa Al-Zahar sanoi, että Koraani lupaa ”koko Palestiinan vapauttamisen” tarkoittaen Israelin tuhoamista. Hän meni niin pitkälle, että haastoi Islamin uskoon perustuen ne, jotka kieltävät tämän päämäärän: ” Kukaan ei voi kieltää sitä. Sen, joka kieltää sen, täytyy tarkistaa uskonsa ja Islaminsa.”

Mitä tulee Hamasin uskonnolliseen päämäärään Islamin maailman hallinnasta, hän sanoi: ”Islam tulee astumaan jokaiseen taloon ja leviämään yli koko maailman.”

Hamasin tavoitteena ei ole itsenäinen Palestiinan valtio, vaan Islamin kansakunta, UMMA, josta Palestiina on vain pieni osa.
   
         
29.3.2007 Atlas Shrugs/ Ynet News by Aaron Klein   USA:n apua tullaan käyttämään Sionistien lyömiseen
Fatahin jäsenet vannovat myös tekevänsä itsemurhaiskuja ja raketti-iskuja


Palestiinan Itsehallinnon presidentti Mahmoud Abbasin fatahin ”sotilaallinen siipi” otti kunnian kahdesta niistä seitsemästä raketista, jotka tiistaina ammuttiin Israeliin ja vannoi rikkovansa Gazan tulitauon ja kertoi WND:lle, että USA:n talousapu, joka luvattiin Fatahin turvallisuusjoukoille, tullaan käyttämään ”hyökkäykseen Sionisteja vastaan”.

”Vaikka amerikkalainen raha ja aseet saavuttaisivat vain Fatahin jäsenet, jotka eivät ole mukana vastarinnassa, se tulee löytämään tiensä Palestiinan vastarinnalle ja hyödynnetään hyökkäyksiin Sionisteja vastaan,” sanoi Abu Ahmed, Al Aqsan Marttyyrien Prikaatin terroristiryhmän Pohjois-Gazan komentaja.

Abu Ahmed viittasi niihin 59 miljoonaan dollariin, jotka Bushin hallinto ilmoitti tiistaina lähettävänsä vahvistamaan Fatahin turvallisuusjoukkoja

”Tämän rahan tarkoituksena on synnyttää sisällissota Hamasin ja Fatahin välillä. Mutta me emme koskaan luovu Jasser Arafatin poliittisesta linjasta, joka ei antaisi tuumaakaan Palestiinasta,” latasi Abu Ahmed.
 
         
28.3.2007 IICC   INTERPOL on julkaissut kansainväliset pidätysmääräykset koskien viittä korkea-arvoista iranilaista ja yhtä vanhempaa Hezb-Allahin operatiivia osallisuudesta pommi-iskuun Argentiinassa Juutalaisen Yhteisön (AMIA) rakennusta vastaan 18.07.1994. Siinä kuoli 85 ihmistä ja useita satoja haavoittui


The ruins of the AMIA building

Alla on kuvat kaikista kuudesta pidätysmääräyksen saaneistaEtsintäkuulutetut ovat:

A.Imad Moughnieh,Hassan Nasrallahin sotilaallinen varamies ja Hezb-Allahin Ulkomaan Turvallisuuspalvelun päällikkö. Hän on kansainvälisesti pahamaineinen terroristi, joka on syyllistynyt moniin terroristihyökkäyksiin länttä vastaan sekä israelilaisia ja juutalaisia kohteita vastaan Libanonissa ja muissa maissa ja myös Yhdysvallat on etsintäkuuluttanut hänet.
Hänen koko nimensä on: Haj Imad Fayiz Moughnieh (Al-Nahar, 17.02.2002)
B.Mohsen Rabbani, Iranin kulttuuriattashea Buenos Aires´issa hyökkäyksen sattuessa
C.Ahmad Reza Asghari (tunnettu myös nimellä Mohsen Randjbaran), Buenos Airesin Iranin suurlähetystön kolmas sihteeri hyökkäyksen sattuessa.
D.Ahmad Vahidi, entinen Qods Force´n komentaja ja tänään toimiva puolustusministeri.
E.Mohsen Rezai, Iranin Vallankumouskaartien komentaja, aikaisemmin ja tällä hetkellä Expediency Discerment Council´in sihteeri.
F.Ali Fallahijan, entinen Iranin tiedustelu- ja turvallisuusministeri, tänään Khamenein neuvonantaja.
Alkuperäiseen Argentiinan Yleisen syyttäjän julkaisemaan etsintäkuulutettujen luetteloon kuuluivat myös:
1.Entinen Iranin presidentti Ali Rafsanjani
2.Entinen ulkoministeri Ali Akbar Velayati
3.Entinen Iranin Argentiinan suurlähettiläs Hadi Suleimanpour.

Kaikkia edellä lueteltuja syytetään rikoksista ihmiskuntaa vastaan.
   
         
28.3.2007 Maverick News Media by Tarek Heggy   Apres Iraq. Le Deluge?
Mitä tapahtuu Irakissa amerikkalaisten lähdön jälkeen?

Tarek Heggy on egyptiläinen intellektuelli


Amerikkalaisten ennenaikainen vetäytyminen Irakista tulee johtamaan nykyisen Jordanian hallituksen syrjäyttämiseen…Henkilökohtaisesti uskon, että jos epäonnistuttiin Osama bin Ladenin ja Mullah Omarin tappamisen suhteen, se oli ensi askel Islamilaisen Jihadin pyrkimyksessä kohti päämääräänsä, huono työ Irakissa oli toinen askel ja amerikkalaisten ennenaikainen vetäytyminen Irakista tulee olemaan kolmas askel juuri ennen lopullista finaalia, joka tulee leviämään molemmista: Radikaali Sunni-Islam & Uusi Persian Imperiumi (joka tulee esittämään radikaalin Islamin toista puolta). Ennustan, että jos amerikkalaisten ennenaikainen vetäytyminen Irakista tapahtuu vuonna 2009, niin ennen vuotta 2015 Marokko, Algeria, Egypti, Sudan, Libanon, Syyria, Jordan, Iraq, Jemen, Iran Afganistan & Pakistan (ainakin) tulevat olemaan radikaalien islamistien käsissä, joiden joukossa on ainakin kaksi ydinasevaltaa.
 
         
26.03.2007 Maverick News Media   Iranilaiset joukot Irakin maaperällä?Ote 101:en Ilmakuljetusdivisioonan esikunnan pöytäkirjasta

Tikrit, Iraq (COB Speicher)
APO AE 09363
September 7, 2006
RTQ#090706-01
Välikohtaus lähellä Iranin rajaa

Tikrit, Iraq – Selvittämättä jäänyt tapaus, jossa oli mukana neljä Irakin armeijan sotilasta, yksi tulkki ja yksi Irakin rajapoliisi, sen jälkeen oli jouduttu taisteluun pikkuaseilla kranaatinheitintulessa Itä-Diyalassa lähellä Iranin-Irakin rajaa torstaina iltapäivällä.
5-73 Cav johti yhteisrajapartiota Irakin/Iranin rajalla, missä oli mukana sotilaita viidennen Irakin armeijan divisioonan ensimmäisestä prikaatista toisesta pataljoonasta itään Balad Ruzista. Partion kulkiessa partio havaitsi kahden iranilaisen sotilaan juoksevan Irakista takaisin Iranin rajan yli kun he lähestyivät. Myöhemmin partio kohtasi sattumalta Irakin puolella rajaa yksinäisen iranilaisen sotilaan, joka ei paennut. Kun partio puhutteli iranilaista sotilasta, heitä lähestyi joukkueen verran iranilaisia sotilaita. Iranilainen rajakapteeni ilmoitti yhdistetylle irakilaiselle ja koalitiojoukkojen partiolle, että jos he yrittäisivät lähteä paikastansa iranilaiset tulittaisivat heitä.
Keskusteltaessa iranilaisen rajakapteenin kanssa partio joutui taisteluun iranilaisten joukkojen kanssa pienasein ja kranaatinheitintulella. Koalition sotilaat vastasivat 5tuleen päästäkseen irtautumaan ja lähtivät alueelta tehdäkseen raportin välikohtauksesta. Iranilaiset joukot jatkoivat tulittamista syvälle Irakin alueelle koalition joukkojen vetäytyessä; tällöin tuntemattomista syistä Irakin Armeijan joukot pysyivät takana.
Koalition ja Irakin joukot siirsivät vahvistuksia alueelle etsiäkseen irakilaisia, mutta eivät kyenneet paikallistamaan heitä.
Yksikään koalition sotilaista ei haavoittunut välikohtauksessa.
   
         
24.3.2007 Maverick News Media/Asia News   Irakin kristityt maksavat Jiyzaa –veroa muslimeille

Jiyza on vero, joka on määrätty islamilaisissa maissa eläville ei-muslimeille. Se on mainittu Koraanissa, ja jos vihollinen voittaa, me tulemme kaikki maksamaan sitä.

Islamilaiset ryhmät määräävät veron kristityille ”alamaisille”

Islamilaiset miliisit Baghdadissa ja Mosulissa käskevät kristittyjä maksamaan jiyzaa, henkiveroa, joka periytyy Ottomaanien Imperiumin ajoilta saakka. Se takasi ei-muslimeille oikeuden harjoittaa heidän uskontoaan samoin kuin muslimien suojeluksen; ryhmät on määrätty ”olemaan paljastamatta heidän toimiaan” Irakin viranomaisille merkitsemällä kaikki lahjoitukset moskeijoille annetuiksi almuiksi.
Paitsi näitä kiristysuhkauksia tuhansia ei-muslimeita on pakotettu lähtemään kodeistaan määräämällä heidän talonsa muslimikansalaisille. Tämä aloite on osa yleistä kampanjaa islamisoida koko maa. Kampanja alkoi määräämällä huntu kaikille naisille. Nettisivu Ankawa.com kertoi ensimmäisenä uutiset tästä uusimmasta kehityksestä. Nettisivulla on Erbilissä olevien Irakin pakolaisten silminnäkijätodistuksia. Erbil on Kurdistanin puoliautonominen alue.
 
         
29.3.2007 Atlas Shrugs   BBC maksoi 200 000 puntaa salatakseen Israelin vastaisen valheen

BBC:tä on syytetty ”häpeällisestä tekopyhyydestä” päätöksellä tuhlata 200 000 puntaa estääkseen vaatimuksen tiedotuksen vapaudesta koskien sen Lähi-Idän raportointia.

Yhtiö kieltäytyy päästämästä julkisuuteen kertomusta sen sisäisestä tutkinnasta, onko sen raportointi väärennetty ”palestiinalaisten” eduksi.
BBC:n johtajia on syytetty tuhansien lisenssimaksupuntien tuhlaamisesta yrittäessään salata tietoja niin sanotusta Balen-raportista, joka kertoo journalismista alueella huolimatta siitä, että Britannian kansa rahoittaa yhtiötä
   
         
24.3.2007 Atlas Shrugs   Jihad Thaimaassa: Hiljainen kuolema

24. maaliskuuta 2007. Armeija ja poliisi myöntävät, että he ovat kasvokkain uuden vihollisen kanssa etelässä. Menneisyydessä etelässä oli joskus muslimiseparatistejä, jotka olivat väkivaltaisia. Mutta nämä ryhmät, joita vielä esiintyy, halusivat neuvotella. Joten siellä oli joku, jonka kanssa puhua. Nykyinen terroristien ryhmä ottaa oppinsa al Qaedalta. Heidän ainoa tapansa kommunikoida on, että he kertovat paikallisille muslimeille, että ei-muslimit tullaan tappamaan ja ajamaan pois, ja perustetaan uskonnollinen diktatuuri. Jokainen muslimi, joka on eri mieltä, tullaan tappamaan. Islamilaiset terroristit eivät ota kunniaa hyökkäyksistään, eivätkä halua neuvotella. Poliisi on havainnut, että muutamat useista sadoista uskonnollisista kouluista ovat terroristien tukikohtia (ratsioissa on saatu saaliiksi aseita ja dokumentteja). Koulut on perustettu viimeisten vuosikymmenien aikana Persian lahdelta peräisin olevien islamilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen rahoilla sieltä tulevien lähetyssaarnaajien avulla. Nämä hyväntekeväisyysjärjestöt kannattavat hyvin konservatiivista ja sotaisaa versiota Islamista.


19. maaliskuuta 2007: Islamilaiset terroristit hyökkäsivät buddhalaisten leskien ryhmän ( islamilaiset terroristit olivat jo aiemmin tappaneet heidän aviomiehensä) kimppuun ja tappoivat heistä kolme.

17.3.2007 Kymmenen moottoripyörällä ajavaa islamilaista terroristia ajoi rajavartijoiden tukikohtaan etelässä tulittaen aseillaan. Jotkut vartijat pystyivät vastaamaan tuleen ennen kuin hyökkääjät ajoivat pois yöhön. Yksi vartija haavoittui. Sillä välin hyökättiin islamilaista koulua vastaan, kolme oppilasta tapettiin ja seitsemän haavoittui. Armeija sanoi islamilaisten terroristien tehneen sen voidakseen syyttää armeijaa ja saadakseen muslimisiviilit vihaisiksi. Islamilaiset militantit sanoivat tietysti, että armeija teki sen.
   
         
    Kuvia Ranskan uusista muslimimellakoista
by Atlas Shrugs

   
         
27.3.2007 klo 15.50 (GMT+02.00)   ERIKOISUUTINEN! ERIKOISUUTINEN! ERIKOISUUTINEN!

Yli 10 000 USA:n armeijan sotilasta, kaksi lentotukialusta ja 100 lentokonetta alkaa suurimman simuloidun voiman osoituksen Persian Lahdella sitten vuoden 2003 Irakin hyökkäyksen.Sotilaslähteet kertovat, että harjoitus aloitettiin 27. maaliskuuta päivää ennen Arabiliigan kokouksen alkua Riyadissa osoittaakseen Bushin hallinnon päättäväisyyttä estää Iranin yritykset sulkea Hormuzin salmi öljynkuljetuksilta Persian Lahdella tai jatkaa sen ydinaseohjelmaa.


Harjoitukseen ottavat osaa USS Stenniksen ja USS Eisenhowerin iskuosastot.
Samaan aikaan tapahtunut viikon kestänyt Iranin Vallankumouskaartin merisotaharjoitus Persian Lahden alueella nostaa jännityksen alueella raketinomaisesti ja vauhdittaa öljyn hinnan nousua.

Tiedustelulähteet Moskovassa väittävät saaneensa tiedon, että USA:n isku Iranin ydinaselaitoksia vastaan on ajoitettu huhtikuun kuudenneksi klo 00.40. Venäläiset lähteet sanovat, että USA:n operaation koodinimi on ”Bite”, ja se ei kestä kauempaa kuin 12 tuntia ja se sisältää riittävän tehokkaat ohjus- ja ilmaiskut siirtämään Teheranin ydinaseohjelman useita vuosia taaksepäin.

Lontoo ilmoittaa, että Iranin neljä päivää sitten sieppaamat 14 brittiläistä merimiestä ja yksi miehistöön kuuluva nainen olivat Irakin puolella Shatt al Arabia Irakin hallituksen tehtävässä. Tony Blair on uhannut ”uudella vaiheella” kriisissä, ellei siepattua henkilökuntaa palauteta välittömästi.

Sotakoneet lentävät simuloiduissa hyökkäyksissä vihollisen laivoja vastaan lentokoneiden avustamina ja laivojen kanssa, jotka metsästävät vihollisen sukellusveneitä ja etsivät miinoja Iranin rannikon edustalla.

USA:n laivaston kontra-amiraali Kevin Aandahl kieltäytyi sanomasta, koska manööveri oli suunniteltu ja kauanko se kestäisi. Hän sanoi USA:n sotalaivojen pysyttelevän 12 mailin etäisyydellä Iranin aluevesistä. Teheran ei tunnusta tätä rajaa ja väittää merirajansa ulottuvan kauemmas.

Sotilaslähteemme selittävät, että Ranskan merivoimien iskuosaston, jota johtaa ydinkäyttöinen lentotukialus Charles de Gaulle, läsnäolon tehtävänä on suorittaa turvallisuustehtäviä Arabian Merellä ja sen sotakoneet lentävät NATO:n voimien tukena Afganistanissa. Charles de Gaulle liittyi perjantaina kahden amerikkalaisen lentotukialuksen seuraan Persian Lahdella.
   

Takaisin