Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.03.2007 ICEJ/Jerusalem Post   Winogradovin komitean raportti leimaa Olmertin ja Peretzin syyllisiksi kesän 2006 Libanonin sodan katastrofiin

Libanonin sodan tapahtumia tutkimaan määrätty Winogradovin komitean sisäinen raportti sisältää kritiikkiä hallitusta ja puolustusministeriötä kohtaan – erityisesti pääministeri Ehud Olmertia, puolustusministeri Amir Peretziä ja armeijan ylipäällikköä kenraaliluutnantti Dan Halutzia kohtaan.
Komitean raportin tultua julkisuuteen Knessetissä oleva opposition edustaja Arye Eldad suositteli, että Olmert ja Peretz ”alkaisivat pakkaamaan tavaroitaan” välttääkseen enempää nöyryyttämästä Israelin valtiota.
   
         
14.03.2007 Debka File   Euroopan Unioni tukee Syyrian vaatimusta Golanin saamiseksi takaisin Israelilta

EU:n ulkoministeri Javier Solana tarjosi Syyrialle yhteistyötä, jotta se saisi takaisin alueen, jonka se menetti Israelille vuonna 1967 neuvottelussaan Syyrian presidentin Bashar Assadin kanssa Damaskoksessa keskiviikkona. Damaskos on vaatinut Länneltä mukaan lukien USA yhteistyötä Israelia vastaan hintana siitä, että se lopettaa sekaantumisen Irakin väkivaltaisuuksiin.
Israelin strategisten uhkien ministeri Avigdor Lieberman syyttää tiettyjä Euroopan hallituksia halukkuudesta uhrata Israel niiden taloudellisten etujen alttarille. Sen tähden maailma ei toimi tehokkaasti Irania vastaan.
   
         
15.3.2007 FrontPageMagazine.com by Solly Ganor   Tuleva sota islamia vastaan
”Quardomun” – Olemme tulossa(Huomaa Saudi Arabian lippu al Qaeda- taistelijan selässä ja ydinpommin pilvi Jerusalemin yllä)
Viisi vuotta sitten keskustelin nuoren palestiinalaisen opiskelijan kanssa, joka selitti lyhyin täsmällisin ilmaisuin, kuinka Islam löisi Lännen.
Viime viikolla keskustelin erään israelilaisen arabirakennuspomon kanssa nimeltä Francis, joka oli rakentamassa huvilaa lähellä taloamme Herzeliassa. Hän kertoi, että hänen perheensä oli kristitty, ja että hän oli saanut nimen fransiskaanimunkkien kunniaksi. Hän puhui täydellistä hepreaa ja kutsuin hänet kahville kotiini. Hän kertoi olevansa pienestä galilealaisesta Jish´in kylästä lähellä Kibbutz Sassa´a.
Hän kertoi, että hänen perheensä oli kristitty ja he olivat asuneet Betlehemissä ristiretkeläisten ajoista asti, mutta heidän oli täytynyt paeta henkensä edestä. Muslimit olivat pakottaneet heidät lähtemään uhkauksin ja jopa murhin. Betlehem oli nyt muslimienemmistöinen.
Hän jatkoi: ”Teidän hutiloiden käyty sotanne muutamaa tuhatta Hezb-Allahin taistelijaa vastaan on luonut täydellisesti uuden tilanteen, ei ainoastaan tällä alueella, vaan globaalisesti. Teidän kyvytön hallituksenne ymmärsi täysin väärin tämän sodan voiton.”
”Tosiasiana koko muslimimaailma, ei ainoastaan arabit, ei voinut yksinkertaisesti uskoa, että se mahtava Israelin armeija, joka oli lyönyt yhdistetyt arabivoimat kuuden päivän sodassa vuonna 1967 ja melkein valloitti Kairon ja Damaskoksen vuonna 1973, ei kyennyt lyömään pientä Hezb-Allahin armeijaa. Kuten tavallista, muslimit näkevät asiat haluamallaan tavalla. Useimmat ajattelevat, että nykyinen israelilaisten sukupolvi on tullut pehmeäksi ja se voidaan lyödä.”
”Amerikkalaisten hutilointi Irakin sodassa on vain lisännyt heidän vakaumustaan, että voitto Israelista samoin kuin lännestä ei ole vain mahdollinen vaan myös varma. Näiden kahden hutiloidun sodan seurannaisvaikutukset voivat tuoda Islamin verisen tsunamin yli koko lännen, eikä ainoastaan yli Israelin. Hait haistavat veren ja nämä kaksi sotaa antoivat heille vihreän valon hyökätä nopeammin kuin he ajattelivat. Teidän ongelmanne on, että te olette puolustuksessa ja heillä on mahdollisuus valita aika ja paikat milloin ja missä hyökätä ja teillä ei ole paljonkaan tehtävissä sen suhteen. Milloin te länsimaalaiset tajuatte, että puolet keinoistanne eivät toimi ihmisten kanssa, jotka ovat valmiita kuolemaan tuhansittain Allahin tähden päästäkseen päämäärään? Heidän silmissään länsimainen maailma on yksinkertaisesti maan päällä olevaa saastaa, joka täytyy pyyhkäistä pois.”
”Amerikkalaiset, eurooppalaiset ja jopa te israelilaiset ette tiedä, mistä on kysymys? Viimeisen sukupolven aikana satojatuhansia lapsia on opetettu kaikkialla muslimimaailmassa Madrassa-kouluissa tulemaan marttyyreiksi Allahin tähden tappaakseen vääräuskoisia. Nämä nuorukaiset eivät ole vain valmiita tekemään sitä, vaan he ovat itse asiassa jo tekemässä sitä. Pommit ovat liikkeellä kaikkialla maailmassa tappaen ja silpoen tuhansia ihmisiä, ei vain 9/11 USA:ssa, Lontoossa, Madridissa ja Balilla, vaan Afrikassa, Intiassa, Bangladeshissa, Egyptissä, Saudi Arabiassa ja monissa muissa paikoissa. Ensimmäiset merkit islamilaisesta tsunamista ovat jo täällä, mutta länsi ei ymmärrä tai ei halua ymmärtää, mitä on tulossa.”

”Amerikkalaiset sen sijaan, että ymmärtäisivät sen olevan yhtä pahaa kuin Toinen Maailmansota tai jopa pahempaa, ovat aikeissa vetäytyä Irakista luovuttaen sen hopeatarjottimella Iranille. Seuraavaksi voivat tulla Saudit ja loput Persian Lahden valtioista. Kun likaiset pommit laukeavat kaikkien Lännen kaupunkien yllä, kuka aikoo pysäyttää iranilaiset?”

”Nyt on aika pysäyttää heidät, ei vain koska he kehittävät ydinpommeja, vaan koska Iranista on tullut kaiken islamilaisen terrorismin tukikohta. He toimittavat rahaa, miehiä ja aseita islamilaisille terroristeille ympäri maailmaa, melko usein heidän diplomaattipostinsa mukana. Miljardeja petrodollareita, jotka virtaavat Iraniin, kanavoidaan terroristijärjestöille kautta maailman. He uskovat, ja ehkäpä oikein, että länsi ei tule tekemään mitään pysäyttääkseen heidät saavuttamasta päämääriään. Toistaako historia itseään? Ovatko iranilaiset tekemässä saman virheen, jonka Hitler teki, kun hän hyökkäsi Puolaan? Onko tilanne samankaltainen?”

”Historian opettajana, joka tutki aihetta perinpohjaisesti, voin kertoa, että lännen voitto Toisessa maailmasodassa ei ollut lainkaan varma. Hitler olisi voinut voittaa, jos hän olisi päässyt atomipommin kehittelyssä amerikkalaisten edelle. Saksalaiset alkoivat työskentelemään sen parissa kolmekymmentäluvulla., mutta Hitler piti parempana rakentaa enemmän tavanomaisia aseita, koska hän piti atomiaseita silkkana mielikuvituksena. Hitler teki väärän päätöksen, mutta jos hän olisi tehnyt oikean päätöksen, maailma olisi tänään erilainen. Länsi voitti sodan Hitleriä vastaan silkan sattuman ansiosta. Hyvin harvat ihmiset tajuavat sen.”

”Iranilaiset luottavat siihen, että länsi ei tee mitään heidän ydinaseensa suhteen. He luottavat myös salaiseen aseeseensa: ehtymättömään reserviin itsemurhaiskijöitä, joista jotkut on jo sijoitettu kaikkialle läntiseen maailmaan. Paitsi, että islamilaiset maat lähettävät näitä itsemurhaiskijöitä, on avattu myös toinen rintama ja se on Internet, jossa on yli viisi tuhatta islamilaista nettisivua, jotka pesevät aivoja ja kiihottavat nuoria muslimeja ryhtymään Allahin marttyyreiksi. He ottavat erityisesti kohteekseen nuoret muslimit, jotka elävät Euroopassa ja yleensä Lännessä. Länsimaiset tiedustelupalvelut pitävät näitä nettisivuja suurempana uhkana kuin atomipommeja. Al Qaeda lähetti äskettäin televisio-ohjelman, jossa se lupasi musertavaa hyökkäystä sen vihollisia vastaan tänä keväänä. Kuten kaikki tiedämme, Al-Qaeda ei tee tyhjiä uhkauksia.”

”Teidän israelilaisten pitäisi valmistautua paremmin toista kierrosta varten Hezb-Allahia vastaan. Se ei ole enää kaukana. Tällä kertaa teidän täytyy tuhota Hezb-Allah välittämättä siitä, mitä se maksaa.”

”Iranilaiset julistivat, että he eivät tule sallimaan, että Hezb-Allah lyödään ja he saattavat laukaista ohjuksensa teitä vastaan. Samoin tekevät syyrialaiset. On epätodennäköistä, että Israel tulee hyväksymään oman tuhonsa ja se saattaa käyttää ydinasearsenaaliansa, jos länsi ei tule heidän avuksensa. Ehkäpä Ilmestyskirjamme ei ole väärässä kuvaillessaan, että maailman loppu alkaisi Harmagedonilta, jonka me tiedämme olevan Har-Megiddo Israelissa. Ilmestyskirja kuvailee, että viimeinen taistelu taisteltaisiin Harmagedonilla ”Hyvän voimien ja paholaisen voimien välillä.”

”Ja kumpaa te kutsuisitte hyvän voimiksi: Israelia vai Islamia?” kysyin katsoen häntä suoraan silmiin. Hän katsoi minua hämmästyneesti. ”Jos olisin muslimi, minulla ei olisi mitään ongelmia nimetä hyvän voimat ja se ei olisi Israel. Kristittynä nimeäisin luultavasti Israelin, mutta kristittynä arabina pitäisin parempana olla vastaamatta.” Hänen vastauksensa teki selväksi kummalla puolen Israelin arabit seisoisivat riippumatta siitä, ovatko he muslimeja vai kristittyjä. Loppujen lopuksi kaikki Israelin arabit kutsuvat Israelin valtion perustamista heidän nakbah´ikseen (onnettomuus)

Onko mahdollista välttää Harmagedon?”

”Luulen, että on kaksi keinoa välttää se. Toinen voi olla pääsota, jonka Länsi voi voittaa. Kuten Toisessa Maailmansodassa jos Länsi olisi hyökännyt saksalaisia vastaan vuonna 1936, sota ei olisi kestänyt enempää kuin yhden kuukauden hyvin pienin tappioin. Heidän vitkastelustaan oli tuloksena Toinen Maailmansota kaikkine seurauksineen. Lännen täytyy hyökätä iranilaisten kimppuun. On parempi, että he tekevät sen nyt välttääkseen maailman katastrofin myöhemmin. Silloin, kun Iran lyödään, Islamin ankara hyökkäys menettää tukikohtansa, ja historian käännekohta olisi radikaalin islamin lyöminen. Joka tapauksessa enemmistö muslimeista ei halua tätä yhteenottoa.”

Kysyin: ”Milloin tulee seuraava kierros Herzb-Allahia vastaan? ” ”Luulen heidän hyökkäävän niin pian kuin he ovat täydellisesti jälleenvarustautuneet ja luulen sen olevan ensi kesän aikana, koska Israel on vielä sotilaallisesti ja poliittisesti sekaisin.”

”Sanoitte olevan kaksi keinoa välttää Harmagedon?” muistutin häntä.
”Varmasti, koko Lännen pitäisi seurata Putinin menetelmiä. Hän salamurhaa vastustajansa silmää räpäyttämättä. Salamurhatkaa neljä tai viisi mullahia, jotka pyörittävät tätä showta. Ahmadinejad ja muutamat muut iranilaiset fanaatikot, ja sota voidaan välttää. Se voi olla vaikeata tehdä, muutta ei mahdotonta.


(Kuva: The Washington Times)
   
         
13.3.2007 Maverick News Media   Palestiinalainen innovaatioPalestiinalaisten luovuus jatkuu sillä ainoalla alueella, jolla he osaavat: terrorismi. Tällä kertaa se on iso perunashipsipussi (Laya´n pussi on vain sen kuvaajana)- en edes tiedä myydäänkö Laya´a Libanonissa.) Libanonin sisäisen turvallisuuden joukot sanoivat paikallisessa sanomalehdessä julkaistussa kommunikeassa maanantaina, että he ovat tehneet tyhjäksi räjäytysyrityksen Siidonin eteläisessä satamakaupungissa.

Poliisikommunikea sanoi, että hyökkääjä, joka oli kuljettanut pommia perunashipsipussissa pidätettiin klo 8 iltapäivällä sunnuntaina.

Siinä sanottiin, että 200 gramman TNT-pommi oli asetettu räjähtämään klo 9.30 illalla samana päivänä.
Räjähdysaineasiantuntija teki pommin vaarattomaksi.
Agence France Presse lainasi poliisilähteitä sanoen, että epäilty oli palestiinalainen ja hänen oli tunnistettu olevan Walid Moustafa .
Moustafa pidätettiin pian sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt Ein el-Hilweh´in palestiinalaisesta pakolaisleiristä lähellä Siidonia.

Antakaa heille vain [valtio] reichlet
Posted by Carl in Jerusalem @ 7:53 AM.
   
         
14.3.2007 Arutz Sheva/IsraelNationalNews.com   Palestiinan finanssiministeri myöntää, että apurahat on varastettu

Viime vuoden tammikuun alusta lähtien on apua lähetetty Palestiinan Itsehallinnolle noin $700 miljoonaa.
”Palestiinan itsehallinnon rahankäyttö on kokonaan pois hallinnasta, palkkoja maksetaan työntekijöille, joita ei löydy ollenkaan, eikä kukaan voi jäljittää, minne rahat ovat menossa, kertoo Mr. Fayyad.
Hän myöntää, että ei ole mitään keinoa varmentaa, että rahat on käytetty tarkoitetulla tavalla. ”Olkaa hyvä kirjoittakaa tämä: kukaan ei voi antaa lahjoittajille varmuutta rahojen käytöstä. Miksi? Koska järjestelmä on täydellisessä rappiossa.” Mr. Fayyad sanoi tulevien varojen täysin kadonneen ilman, että mikään keskushallinto olisi valvonut niitä. Varoja on mennyt ihmisille, joita ei ole ilmoitettu Palestiinan budjettikirjanpidossa. ”Missä on valvonta?” kysyi Mr. Fayyad. ”Sitä ei ole olemassa. Missä on kaikki läpinäkyvyys? Se on mennyt.”

Tämä tietenkin vain vahvistaa sitä, mitä monet meistä ovat jo pitkään sanoneet, että avun lähettäminen Palestiinan Itsehallinnolle on tuhon resepti. Sen sijaan, että rahat menisivät niille, joille ne on tarkoitettu, suurin osa rahoista päätyy, kuten Fayyad myöntää, korruptoituneiden palestiinalaisten virkailijoiden taskuihin.

Juuri tämä on syy, miksi Israelin ja Lännen täytyy lopettaa avun antaminen PA:lle nyt. Ei ole mitään syytä jatkaa korruptoituneen Palestiinan hallinnon pönkittämistä.
   
         
9.3.2007 Debka File   Syyria on sijoittanut tuhansittain raketteja Israelin vastaiselle rajalleen

Lainaten kolmea israelilaista sotilaslähdettä ja kahta hallituslähdettä ranskalainen uutistoimisto AFP kertoo, että Syyrian armeija on kiihdyttänyt keski- ja pitkän matkan rakettien, jotka pystyvät iskemään tärkeimpiin kaupunkeihin, pitkin Israelin pohjoista rajaa.

Yksityiskohtaisessa raportissa AFP paljastaa, että useimmat Syyrian Israelin vastaiselle rajalle sijoitetut ohjukset ovat 220 mm kantavuudeltaan 70 km ja 302 mm kantavuudeltaan 100 km. Viimeksi mainitut pystyvät saavuttamaan Israelin kolmanneksi suurimman satamakaupungin Haifan ja sen teollisuuden samoin kuin Tiberiaan ja Kirjat Shmonan.

Monet on kätketty maanalaisiin kammioihin ja naamioituihin siiloihin. Israelilaiset lähteet kertovat, että Syyria on rakentanut linnoitettujen maanalaisten tunnelien järjestelmän pitkin Israelin rajaa.Syyrian uskotaan myös sijoittaneen useita FROG-raketinlaukaisimia, joissa on 550 kilon taistelukärki ja 70 km:n säde rajan ja pääkaupunki Damaskoksen välille 40 km:n matkalle.

Syyria keskittää useimmat pitkän matkan maataisteluohjuksistaan pohjoiseen. Sen päätös tuoda ne niin lähelle rajaa saattaa ilmaista sen, että Damaskos harkitsee vakavasti hyökkäystä Israeliin.

Venäjä on myymässä Syyrialle tuhansia pitkälle kehitettyjä panssarintorjuntaohjuksia, jotka kyknevät lävistämään tankin panssarin ja joita Syyria toimitti Hezb-Allahille viime vuoden konfliktin aikana.
   
         
11.3.2007 Debka File   Persianlahdella sotavalmistelut kiihtyvätUSA:n ilmavoimien osastoja on saapunut jatkuvasti Yhdysvalloista ja Euroopasta Persianlahdelle USA:n ilmavoimien tukikohtiin. Iran vastasi määräämällä sen ilmapuolustusyksiköt sotatilaan ja sijoittamalla Vallankumouskaartin erikoisjoukot ydinasetehtaittensa ympärille.
Tiistaina 6. maaliskuuta 2007 Teheran ilmoitti koko maan käsittävästä ilmapuolustusharjoituksesta. Tällä naamioitiin ilmapuolustuksen reserviyksikköjen mobilisointi ja niiden sijoitus Teheranin ja muiden tärkeimpien kaupunkien ja strategisten laitosten ympärille mukaan lukien ydinase- ja öljytehtaat. Tämä askeleen kautta koko Iranin ilmapuolustus siirtyi täyteen sotatilaan.
Vallankumouskaartit ympäröivät lisäksi kaikki ydintehtaat kommandoyksiköillä suojana mahdollisten amerikkalaisten tai israelilaisten erikoisjoukkojen iskuja vastaan.
Teheran lisäsi myös aseiden toimitusta iranilaismielisille joukoille Irakissa.
   
         
13.3.2007 Debka File   Gazan al-Qaeda julisti sodan sekä Hamasia että Fatahia vastaanAl Qaedan kakkosmies Ayman Zawahri julisti sodan Palestiinan itsehallintoa ja Hamasia vastaan arabiankieliselle Al Jazeera TV:lle toimitetussa videonauhassa. Tuntia myöhemmin Oikeuden Islamilainen Veljeskunta (Gazan kaistan al Qaedan operatiivinen siipi) ilmoitti Operaatio Valkoisen Maan alkamisesta kohteena Fatahin ja Hamasin poliittiset ja sotilaalliset johtajat.
”Hamasin hallituksen johto on syyllistynyt aggressioon Islamin kansakunnan oikeuksia vastaan kunnioittamalla kansainvälisiä sopimuksia,” jyrisi Ayman Zawahri sunnuntaina.

Gazan al Qaeda määritteli operaatio Valkoisen Maan neljä tehtävää:

1.Hyökkääminen Palestiinan Itsehallinnon ja Hamasin johtajien vanhempia henkilöitä vastaan.

2.Tähdäten ryhmäsieppauksiin mieluummin kuin yksilöitä vastaan, erityisesti poliittisen korruption symboleja vastaan.

3.Näiden ryhmien jäsenten kaulat on määrätty katkaistaviksi. Nämä teloitukset ja tunnustukset tullaan videoimaan ja lähettämään samalla tavalla kuin Irakissa.

4.Internet kahviloiden ja alkoholia myyvien liikkeiden räjäyttäminen; prostituoitujen tappaminen Gazan katujen puhdistamiseksi prostituoituiduista.
   
         
10.3.2007 Atlas Shrugs/Drakes Drum/Lionheart   Musliminuorukaiset hakkasivat vanhan miehen Englannissa

Musliminuoret mukiloivat 76-vuotiaan vanhuksen.
76-vuotiaasta vanhuksesta on tullut rasistisen hyökkäyksen viimeisin uhri Oldhamissa Englannissa. Kaupunki on tullut kiistelyn keskukseksi viime viikolla valkoisilta ja ei-muslimeilta kiellettyjen alueiden suhteen.Kolme aasialaista nuorta miestä hyökkäsi Walter Chamberlainin kimppuun Oldhamissa, Suur-Manchesterissä alauntaina huutaen ”Ulos alueeltamme”.
Hänet kiskottiin maahan, potkaistiin kasvoihin ja häntä mukiloitiin kahvipullolla, joka hänellä oli ollut kädessään, rikottiin hänen poskipäänsä. Eric Hewitt, ylitarkastaja Suur-Manchesterin poliisista sanoi: ”Joitakin pidätyksiä on jo tehty ja tutkimuksemme jatkuvat. Ei ole kysymystäkään siitä, että mitään osia kaupungista tulisi ei-muslimeilta kielletyksi alueeksi.” Poliisi käsittelee asiaa rasistisena tekona.
   
         
    Wikipedian keskustelupalstalta kävi ilmi, että Wikipedia on palestiinalaisten oma sivu. He puhuivat siellä "KUNNIOITETUSTA PRESIDENTISTÄMME(ARAFAT)".    
         
    Kuka aloitti toisen Intifadan

Netissä oleva suomenkielinen Wikipedia-nettitietosanakirja kieltäytyy jyrkästi korjaamasta tietoa siitä, kuka tosiasiassa aloitti Toisen Intifadan, vaikka on saatavilla lukuisia todistuksia siitä, että Jasser Arafat, Nobelin rauhanpalkinnon saaja, päätti aloittaa Toisen Intifadan
Wikipedian käytös hipoo jo antisemitismiä.


Gazan keskusaukiolla pidetyn puheen teksti:

Puhujana Emmad el-Faluje


"Jokainen, joka luulee, että tämä intifada aloitettiin tuloksena viheliäisestä Sharonin käynnistä Al-Aqsa moskeijaan, on väärässä.
Tämä intifada suunniteltiin aina siitä lähtien, kun Presidentti (Arafat) palasi viimeisimmistä neuvotteluista Camp Davidissä, joissa hän (Arafat) vastusti Presidentti Clintonia ja torjui lujasti amerikkalaisten ehdot (sopimukseksi) Amerikan sydämessä.

Arafat on ensimmäinen presidentti, joka kertoi yksiselitteisesti Amerikalle, että hän torjuu Amerikan ehdot, kun hän oli Amerikan sydämessä, kun hän vielä oli Washingtonissa ja Camp Davidissä."
Puheen teksti on suora lainaus dokumenttifilmistä ”Relentless” , joka käsittelee Oslon rauhansopimuksessa allekirjoitettujen sitoumuksien toteutumista. Israel toteutti kaikki sitoumuksensa, mutta Palestiinan Itsehallinto ei toteuttanut ainoatakaan, vaan jatkoi terrori-iskujaan, terroristijärjestöjen tukemista ja lasten kasvattamista vihaa.
Lisäksi Tabassa, Israelin ja Egyptin rajalla pidettyjen Camp Davidin seurantaneuvottelujen aikana 02.01.2001 Arafatin kanssa samassa hotelli Ritzin huoneessa ollut Saudi Arabian Washingtonin suurlähettiläs Bandar bin Sultan kertoi Arafatille ennen tapaamista Clintonin kanssa, että Israelin pääministerin Ehud Barakin tarjouksen hylkääminen ”Olisi tragedia, se olisi rikos”.
Ehud Barak tarjosi Arafatille Palestiinan valtiota, johon kuuluisi 97 % Länsi-Rannasta, 75 % Itä-Jerusalemista sekä kaikkien palestiinalaisten paluuoikeus, sekä tietenkin Gazan kaista.

Lähteet: Ma´ariv-lehden artikkeli 05.01.2007 kirjoittajana Ben-Dror Yemini. Artikkelin nimi on: ”And the World Pays” –suom. ”Ja maailma maksaa”.
Tiedote: Intelligence and Terrorism Information Center at the Israel Intelligence Heritage & Commemoration Center (IICC) 15. tammikuuta 2007
   
         

Takaisin