Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7.3.2007 Maverick News Media/Reuters by Yuri Samoligo   Venäjä valmistautuu ohjushyökkäykseen Itä-Eurooppaa vastaan
osana kolme vuotta sitten Iranin kanssa solmittua Kolmen Vallan Sopimusta ShanghaissaVenäjän armeijan uhkaus iskeä USA:n ohjuspuolustusasemia vastaan Puolassa ja Tsekissä on paljastanut presidentti Putinin yhä lisääntyvän vihamielisen politiikan USA:n tiedustelulähteiden mukaan.
Venäjän Strategisten Ohjusjoukkojen komentaja kenraali Nikolai Solovtsov lausui 19.helmikuuta 2007, että jos Puola sijoittaa alueelleen USA:n ohjustentorjuntayksikön ja Tsekin Tasavalta puolestaan järjestelmään liittyvän tutka-aseman ”strategiset ohjusjoukot ottavat nämä maat kohteekseen”.
Solovtsov varoitti myös, että Moskova voisi vetäytyä vuoden 1987 keskimatkan ydinohjussopimuksesta ja alkaa jälleen valmistamaan keskimatkan ydinohjuksia.
Solovtsov sanoi myös, että Venäjä heittäisi tuleen hypersoniset monilentorataiset strategiset ohjukset ”läheisessä tulevaisuudessa”. Nämä alennetun lentoradan omaavat ohjukset, joita on testattu aikaisemmin monta kertaa, on suunniteltu lyömään pitkän matkan ohjusten ohjuspuolustuksen.
   
         
7.3.2007 Maverick News Media/AFP-Moskova  

Venäjä kykenee iskemään USA:n ohjuskilpeen

Venäjän pommikoneilla ei olisi mitään vaikeuksia tuhota suunnitellut USA:n ohjuspuolustusyksiköt Euroopassa, sanoi pommikoneyksiköiden päällikkö maanantaina, kun maan turvallisuusneuvosto varoitti uudesta doktriinista antaa vastaisku NATO:lle. ”Koska ohjuspuolustusjärjestelmän osat on hyvin heikosti suojattu, lentokoneidemme kaikki tyypit kykenevät käyttäen elektronisia vastatoimenpiteitä niitä vastaan tuhoamaan ne fyysisesti”, lainasi Interfax- uutistoimisto kenraaliluutnantti Igor Khvorovin sanoja.
Khvorov sanoi myös, että Venäjä on uudistamassa sen TU-160 strategisten pommikoneiden laivastoa lentokoneen kahdella uudistetulla versiolla, joiden odotetaan olevan valmiita tänä vuonna.
Pohjois-Atlantin Puolustusliitto (NATO) tuntee koneen TU-160 nimellä Blackjack ja se on helposti käsiteltävissä oleva ääntä nopeampi strateginen pommikone.
Samaan aikaan kansallinen turvallisuusneuvosto sanoi Venäjän omaksuvan uuden sotilasdoktriinin vastauksena NATO-joukkojen vahvistumiselle viimeisimpänä merkkinä näiden kahden puolen välisistä yhä huonontuvista suhteista.
   
         
7.3.2007 Maverick News Media/Kommersant   Kuollut venäläinen reportteri oli tutkimassa Venäjän asekauppoja Iranin ja Syyrian kanssa

Venäläinen reportteri, joka kuoli pudottuaan rappukäytävän ikkunasta mandariinipussi kädessä oli tutkimassa Venäjän asekauppoja Syyrian ja Iranin kanssa, kertoi hänen lehtensä Kommersant tiistaina.
Ivan Safronov oli kertonut sanomalehdelleen, että hän oli ”vastaanottanut informaatiota” Sukhoi-34 hävittäjäkoneiden myynnistä Syyrialle ja S-300 ilmatorjuntaohjusten myynnistä Iranille Valkovenäjän kautta.Päivittäin ilmestyvä talouslehti kertoi, että aseet myytiin ”Valkovenäjän kautta, jotta vältettäisiin lännen syytökset Venäjää vastaan roistovaltioiden aseistamisesta.”
Safronov, entinen eversti, joka oli erikoistunut artikkeleihin armeijasta ja avaruudesta.
   
         
2.7.2007 Debka File   Kadonnut iranilainen kenraali: pakeniko hän vai siepattiinko hänet?Iranin entistä varapuolustusministeriä, Alireza Asquari´a, 63, joka oli virassa kahdeksan vuotta vuoteen 2005 asti ja joka sitä ennen oli tärkeä Vallankumouskaartien kenraali ei olla nähty sen jälkeen, kun hän katosi mystillisellä tavalla 7. helmikuuta 2007.

Kadonnut kenraali on tunnistettu Iranin Keski-Irakissa suoritettavien salaisten operaatioiden vastuunalaiseksi upseeriksi tiedustelulähteiden ja iranilaisten lähteiden mukaan. Hänen uskotaan olleen yhteydessä tai osallistuneen aseistettuun ryhmään, joka hyökkäsi USA:n Karbalassa olevaan Irakin komentokeskukseen Bagdadista etelään 20. tammikuuta 2007 ja joka sieppasi viisi amerikkalaista upseeria. Heidät ammuttiin shiialaisen kaupungin ulkopuolella.

BAZTAB-nettisivu kertoi, että 6. helmikuuta 2007 kaksi ei-turkkilaista kansalaista teki kenraali Asquarille varauksen kolmea yötä varten Istanbulin Ceylan-hotellissa maksaen käteisellä. Hän saapui seuraavana päivänä Damaskoksesta ja katosi välittömästi.

Baztab kuuluu ryhmälle, joka on yhteydessä Mohsein Rezain kanssa, joka on Vallankumouskaartien entinen komentaja, Iranin voimakkaimman hallitsevan neuvoston varajohtaja ja mies, joka on hyvin lähellä Teheranin tiedustelupiirien huippua.

Iranilaisen kenraalin saapuminen Ataturkin kansainväliselle lentokentälle lennolla Damaskoksesta on rekisteröity rajakontrolliin, mutta hän ei koskaan saapunut hotelliin.

Sen sijaan hän varasi itselleen vaatimattomamman ja halvemman hotelli Ghilan´in. Hän jätti tavaransa huoneeseen, käveli ulos – ja katosi.

Poliisivirkailija Istanbulissa sanoi: ” Selvästi häntä varten tehty varaus luxusluokan Ceylan-hotellissa oli hämäysyritys.

Nyt puhutaan, että kenraali on amerikkalaisten käsissä ja häntä haastatellaan Iranin kaikkien atomitehtaiden sijainnin selville saamiseksi. Tähän asti vain 17 tehtaan sijainti on selvillä kaiken kaikkiaan 63:sta.
   
         
8.3.2007 ICEJ   Sderotin pommisuojat eivät ole valmiita Hamasin suurhyökkäystä silmälläpitäen

IDF varoittaa mahdollisesta Gazasta tulevasta rakettien massaiskustaHa´aretz kertoo, että Gazan rajalla sijaitsevan israelilaisen Sderotin kaupungin asukkaat ovat valmistamassa pommisuojiaan pitkäaikaista käyttöä varten siinä tapauksessa, että palestiinalaiset terrorijärjestöt kiihdyttävät Kassam-ohjusiskujaan. IDF:n virkailijat ovat äskettäin varoittanet sellaisen voivan tapahtua hyvin pian.
Lähipäivinä Sderotin kunnan odotetaan pyytävän 6 miljoonaa shekeliä Puolustusministeriöltä rahoittamaan melkein 60 suuren suojan rakentamisen pitkäaikaista oleskelua varten.
Valmistelut on käynnistänyt IDF:n äskeiset varoitukset siitä, että Gazan turvallisuustilanne tulee päivä päivältä pahemmaksi. Palestiinalaiset rakettimiehistöt voivat laukaista peräti 100 Kassam-rakettia päivässä Sderotiin.
IDF on käyttänyt viimeiset kuukaudet valmistautuen vakavasti otettavaan Gazan sodan kiihtymiseen ja äskeisimmät tiedustelutiedot kertovat, että Hamas ja Islamilainen Jihad ovat suuresti kyenneet parantamaan rakettiensa tarkkuutta ja kantavuutta.
   
         
6.3.2007 Debka File   Tehokkaammat palestiinalaisen Hamasin ja Islamilaisen Jihadin iranilaiset maataisteluohjukset tuovat 250 000 israelilaista siviiliä lisää niiden kantaman ulottuvilleSotilaslähteiden mukaan ne kaksi ohjusta, jotka tulivat Ashkelonin eteläosaan tiistaina 6. maaliskuuta 2007, olivat harjoituksia, joilla etsittiin kantamaa uusille aseille.
Niiden valmistaja, Iranin Vallankumouskaarti, on voittanut sen vaikeuden, joka piti palestiinalaisten ohjusten kantamaa 12-13 km:ssä Gazasta laskettuna ja kohottanut sen 19 km:iin. Nyt on vielä toiset neljännesmiljoona siviiliä uhattuna, Ashkelonin satamakaupungin, Netivotin, Ofakimin ja Kirjat Gatin esikaupunkialueiden väestö samoin kuin tärkeät sotilastukikohdat Keski-Israelissa. Hamas ja Islamilainen Jihad, jotka ottivat uudet aseet käyttöön, voivat nyt saavuttaa yhtä suuria tuloksia kuin Hezb-Allahin hyökkäykset Pohjois-Israelissa ohjusten rumputulella Israelin kaakkoisosia ja sen keskistä sydänmaata vastaan.

Tällä erää palestiinalaiset terroristiryhmät ampuvat ainoastaan hajanaisia ohjusten yhteislaukauksia. Ne eivät ole vielä valmiita aloittamaan täysimittaista hyökkäystä israelilaisia kohteita vastaan seuraavista kolmesta syystä johtuen:

1.Hamas ja Jihad Islami eivät ole vielä valmiita osoittamaan voimaansa; sen tähden he testaavat uusia ohjuksia syvältä Gazan sisällä niin, että ne laskeutuvat harmittomasti hiekkadyyneille Ashkelonin ulkopuolella. He tietävät, että niin kauan kuin ketään ei vahingoiteta, Israelin armeija ei aloita hyökkäystä.
2.Heidän johtajansa eivät halua provosoida Israelin invaasiota Gazaan tällä kertaa. He eivät ole myöskään valmiita sotavalmisteluissaan. Iranista on tulossa lisää rahaa ja aselähetyksiä lisäämään heidän sotilasvarastojaan ja saamaan heidän maanalaiset linnoituksensa valmiiksi.
3.Hamas ei halua katkaista yhteisneuvotteluja Fatahin kanssa. Sen johtajat pitävät parempana jatkaa keskusteluja matalalla profiililla naamioidakseen sotavalmistelunsa; tuhoisat ohjusiskut Israelin kaupunkeja vastaan saattaisivat prosessin pois raiteiltaan.
   
         
5.3.2007 Debka File   Hamas kierrättää Gush Katifin raunioita rakentaakseen 50 neliökilometriä laajan bunkkerivyöhykkeen Gazan kaistalle Egyptin rajallePhiladelfia-käytävän alla Rafahin raja-alueella Gazan ja Egyptin Siinain välillä on palestiinalainen Hamas rakentanut suunnattoman suuren maanalaisen linnoituksen. Erilliset salaisten tunnelien kiemurtelevat toisen Gazan rajan alla läntiseen Israeliin.

Vanhemmat israelilaiset sotilaslähteet kuvailevat Rafah-Philadelfia-sokkelon levittäytyvän yli 50 neliökilometrin alueelle. Se muodostuu monikäyttöisten, hyvin varustettujen tunnelien verkosta, jonka ovat suunnitelleet syyrialaiset ja Hezb-Allahin armeijan insinöörit tankkeja ja panssaroitua jalkaväkeä vastaan käytävään taisteluun ja se on varustettu tuhansilla viimeistä huutoa olevilla panssarintorjuntaohjuksilla. Hamas käyttää kaksi ja puoli viikkoa kaivaakseen yhden kilometrin maan alla.

”Heidän ei olisi koskaan pitänyt sallia rakentaa tätä linnoitusta. Meidän olisi pitänyt pysäyttää se kauan sitten,” sanoi eräs korkea-arvoinen upseeri.

Sen sijaan, että Hamas olisi ruokkinut Palestiinan väestön, se on upottanut joka ikisen irti saadun sentin sotavalmisteluihin.

”Tämän hirviörakennelman tuhoaminen tai sen saattaminen toimintakyvyttömäksi tässä pisteessä tulee merkitsemään raskaita tappioita.”

Hamasin rakennelma muodostuu kapeista maanalaisista tunneleista, jotka yhdistävät leveämmät käytävät Gazaan ja Siinaille ja näitä käytäviä voidaan käyttää joukkojen vahvistuksiin ja huollon toimittamiseen. Niiden seinämät on tehty vahvistetusta betonista, joka kestää tykistötulta ja ilmapommeja. Sisäkatot ja seinät on linjattu betonimurskalla, joka on otettu Gush Katifin raunioista. Se on israelilainen yhteisö, jonka kodit Israelin armeija repi alas Gazan kaistalta kesällä 2005 tapahtuneen vetäytymisen aikana.

Sadat Hamasin palkkaamat työntekijät ovat hilanneet 30 000 betonilohkaretta Ganei Tal´in raunioista heidän bunkkeriensa seinien linjaamiseksi. Hamasin linnoitukseen on asennettu Netzarimin ja Netzer Serenin vesijohtojärjestelmät.
   
         
8.3.2007 Maverick News Media   USA:n kongressi rahoittaa Hamasin yliopistoa

Miljoonia dollareita USA:n ulkomaan apua on annettu kuluneina vuosina kahdelle palestiinalaiselle yliopistolle – joista toista kontrolloi Hamas – jotka ovat kannattaneet, tukeneet ja ylistäneet terrorismia.

USA:n kansainvälisen kehityksen toimisto (USAID) on antanut yli $140 000 avustusta Gazan Hamasin kontrolloimalle Islamilaiselle Yliopistolle – mukaan lukien stipendit 49:lle sen oppilaista – kunnes Kongressi muutti lain vuonna 2004 rajoittaakseen apua yhteisöille tai yksilöille ” jotka ovat sekaantuneet terrorismiin tai kannattavat terroritoimintaa.”

Yhtään USA:n apua ei suunnattu Islamilaiselle Yliopistolle viime vuonna, mutta USAID jatkaa monta miljoonaa dollaria käsittävien ohjelmien rahoittamista Amerikan Lähi-Idän Pakolaisavun (ANERA) kautta, joka on rakentamassa teknologiarakennusta koulua varten.

USAID antoi myös $2,3 miljoonaa apua viime vuonna Al-Quds´in Yliopistolle, jonka opiskelijaryhmät ovat suunnittelemassa terroristiorganisaatioita kampukselle ja viime kuussa juhlittiin viikon verran miestä, joka suunnitteli ja rakensi ensimmäiset itsemurhaiskuvyöt yli vuosikymmen sitten.

Järjestö piti vuonna 2005 kaksi päivää kestävän konferenssin Hamasin entisen hengellisen johtajan ja perustajan Sheikki Ahmed Jassinin ”marttyyrikuoleman” muistoksi. Hänet surmattiin Israelin ilmaiskulla vuonna 2004. Sheikki Jassin perusti koulun vuonna 1978.

Sheikki Jassin ja entinen Hamasin johtaja Abdel Aziz Rantisi käyttivät islamilaista yliopistoa tukikohtana samoin kuin teki Ismail Haniyeh, Hamasin johtaman Palestiinan hallituksen pääministeri ja koulun johtokunnan jäsen.
Kuusitoista Islamilaisen Yliopiston luennoitsijaa ja opettajaa valittiin Hamasin jäseninä Palestiinan parlamenttiin vuonna 2005. 78 prosenttia opiskelijaneuvostosta äänesti Hamasia Palestiinan Media Watchin toimittaman palestiinalaisen sanomalehden artikkelin mukaan.
   
         
8.3.2007 Maverick News Media – Tel Aviv   Israelilaisen yliopiston opiskelijat kehittivät tankkausjärjestelmän miehittämättömiä lentokoneita varten - tiedustelukoneita ja rahtikoneitaHaifassa sijaitsevan Technion´in opiskelijaryhmä on kehittänyt järjestelmän, jolla toinen UAV (miehittämätön lentokone) kykenee tankkaamaan toista lennon aikana. Järjestelmä esiteltiin Aerospace Science´n vuotuisessa konferensissa 21. helmikuuta 2007 Tel-Avivissa ja Haifassa.
   
         
7.3.2007 Maverick News Media   Darfurin konflikti leviää itäiseen Tshadiin. Tuhansia tapettu. Uutisvälineet eivät kerro asiasta mitään

”Vihreässä uniformussa oleva mies tuli ja ampui miehiä päähän yksi toisensa perään rivissä.” 14-vuotiaan tytön todistus.

”Ensin he ottivat lapseni minulta ja heittivät hänet maahan. Sitten kaksi miehistä raiskasi minut.” Pakolaisnaisen todistus.

Darfurin konflikti on levinnyt itäiseen Tshadiin. Useita tuhansia ihmisiä on tapettu. Tuhansia naisia ja tyttöjä on raiskattu. Kokonaisia kyliä on ryöstetty ja tuhottu ja niiden asukkaat on siirretty pakolla. Itäinen Tshad on humanitäärisessä kriisissä, joka on aiheuttanut kokonaisten väestöryhmien exoduksen
   
         
4.3.2007 Atlas Shrugs   Ranskan vuokralainsäädäntö diskriminoi juutalaisia

Kieltoa, joka estää asuntojen vuokrauksen juutalaisille Ranskan Cote d´Azurissa ei ole tiettävästi muutettu sen jälkeen kun se säädettiin Toisen Maailmansodan aikana Vichyn hallituksen toimestaLaki vaatii, että tiettyihin asuntoihin hakijoiden täytyy todistaa, että he ”ovat ranskalaisia eivätkä juutalaisia, eivätkä ole naimisissa juutalaisten kanssa laillisessa mielessä.”

Sanomalehti Nice-Matin kertoi, että juutalaisten, jotka haluavat ostaa asunnon Nizzassa, täytyy maksaa ylimääräistä $1000:sta $10 000:een notaarimaksuja kiertääkseen nämä artiklat ja että sellaiset artiklat ovat todennäköisesti voimassa myös muissa Ranskan kaupungeissa.

Marine Ouaknine, joka on paikallisen CRIF:n, maallisten juutalaisryhmien yhteysjärjestön presidentti, kertoi Le Figarolle olevansa ”järkytetty” saadessaan tietää, että laki on edelleen voimassa. ”Tämä on korkeimman asteista kuviteltavissa olevaa kauhua,” Ouaknine sanoi. ”Emme saa aliarvioida tämänlaatuisen asian merkitystä. Hän kehoitti paikallisia kiinteistövälittäjiä ja yhteistoimintaneuvostoja ”ryhtymään toimiin” lain muuttamiseksi.
   
         
5.3.2007 Maverick News Media/Reuters/Stringer – IRAN   Iranin uudet atomisetelit

Ne näyttävät yhtä rauhanomaisilta kuin Neuvostoliiton setelit vuonna 1938.
Uusi 50 000 rialin seteli, johon on painettu atomin symboli, nähtiin Teheranissa 4. maaliskuuta 2007.   
         
7.3.2007 Maverick News Media   Ranska kieltää lailla muslimimellakoista uutisoinnin

Ranskan perustuslakineuvosto on hyväksynyt lain, joka kriminalisoi väkivaltaisuuksien filmaamisen tai radioinnin muiden kuin ammattilaisten toimesta. Laki voi johtaa poliisien väkivaltaa filmaavien silminnäkijöiden tai nettisivujen operaattorien vangitsemiseen.
Hallitus on myös ehdottanut varmennejärjestelmää nettisivuille, kolumnien julkaisijoille, kännykkäoperaattoreille ja Internet-palvelujen tarjoajille samaistaen heidät hallituksen hyväksymiin informaatiolähteisiin, jos he noudattavat määrättyjä sääntöjä. Journalistien järjestö Reporters Without Borders, joka kampanjoi vapaan ilmaisun puolesta, on varoittanut, että sellainen järjestelmä voisi johtaa kohtuuttomaan itsesensuuriin, kun organisaatio varoo menettämästä tiettyjä artikkeleita kieltävää varmennettaan.
   
         
8.3.2007 Maverick News Media by Phyllis Chesler   Mitä Islam tekee

Kun minua pidettiin vankina Kabulissa, olin hurmaavan, viettelevän ja länsimaistuneen afgaanimuslimin morsian, jonka tapasin amerikkalaisessa yliopistossa. Se naisten eristäminen, jonka koin, oli suhteellisen tyylikästä, mutta naisten eristäminen elämästä ei ollut minun osani elämästä – eikä ollut miehinen vihamielisyys hunnutettua, osittain hunnutettua tai hunnuttamatonta naista kohtaan julkisesti.

Myöhemmin:

Oltuamme kaksi vuotta yhdessä tuleva aviomieheni ei ollut koskaan edes maininnut, että hänen isällään oli kolme vaimoa ja 21 lasta. Eikä hän kertonut minulle, että minun odotettiin elävän ikään kuin olisin kasvatettu afgaaninaisena.

Orjana, toisin sanoen

Näin kuinka moniavioiset, järjestetyt avioliitot ja lapsimorsiamet johtivat naisten kärsimyksiin ja kilpailuun kanssavaimojen ja puoliveljien välillä; kuinka alistaminen ja naisten eristäminen johti syvään vieraantumiseen sukupuolten välillä – sellainen johti vaimon hakkaamiseen, aviolliseen raiskaukseen ja valtoimenaan riehuvaan, mutta pyhästi kiellettyyn homoseksuaalisuuteen ja poikarakkauteen (vanha mies – poikasuhde); kuinka turhautuneet, laiminlyödyt ja koulunkäymättömät naiset rääkkäsivät tytärpuoliaan ja naispalvelijoitaan; kuinka naisten ei sallittu rukoilla moskeijoissa tai käydä mieslääkäreillä (heidän aviomiehensä kuvailivat oireita heidän poissa ollessaan).

Chesler oli onnekas päästessään pakoon tuosta helvetistä.
   
         
8.3.2007 Maverick News Media   Asiantuntija kuvailee, miltä hyökkäys Iraniin saattaisi näyttääHyökkäys tulisi ilmeisesti ilmasta. USA:n risteilyohjusten aallot ja sotakoneet lastattuina älykkäillä aseilla syöksyisivät Iraniin mereltä ja maatukikohdista tuhoamaan avainydinaselaitokset. Arabian lahdella USA:n laivasto pyyhkäisisi pois Iranin laivaston muutaman päivän aikana. Iranin ilmapuolustus voisi mahdollisesti osua muutamaan korkealla lentävään USA:n ilmavoimien koneeseen ja laivaston taktiseen koneeseen ennen sen paikallistusta ja tuhoamista. Lyhyesti ensimmäinen kierros menisi varmasti Yhdysvalloille. Mutta se ei olisi ilman vakavia jälkiseurauksia. Ja USA:n laivasto kärsisi niistä eniten. USA:n merimiehet kärsisivät epätavanomaisesta uhkasta.

(Venäläiset) Kilo-luokan sukellusveneet suunniteltiin sukellusveneiden torjuntaan ja sodankäyntiin laivoja vastaan meritukikohtien, rannikkolinnakkeiden ja meriväylien suojaamiseksi ja myös yleiseen tiedustelu ja partiotehtäviin. Kilon katsotaan olevan yksi hiljaisimmista dieselsukellusveneistä maailmassa… Tällä sukellusveneellä on parannettu toimintasäde, tulivoima, akustiset ominaisuudet ja luotettavuus… Projekti 636 on varustettu kuudella 533 mm:in etutorpedoputkella, jotka sijaitsevat sukellusveneen keulassa ja kantavat kahdeksantoista torpedoa, joita on kuusi torpedoputkea kohti ja kaksitoista varastoituna telineissä. Vaihtoehtoisesti torpedoputkiin voidaan sijoittaa miinoja. Sukellusvene voi kuljettaa 24 miinaa, joita on kaksi kussakin kuudessa putkessa ja kaksitoista telineissä. Kaksi torpedoputkea on suunniteltu tulittamaan kaukana sijaitsevia kohteita hyvin suurella tarkkuudella. Kaikki torpedoputket ja niiden huoltojärjestelmät tekevät mahdolliseksi tulittamisen periskooppisyvyydestä operationaaliseen syvyyteen. Tietokoneohjattu torpedojärjestelmä on varustettu nopeasti ladattavalla kojeella. Tarvitaan vain 15 sekuntia valmistamaan valmiustilassa olevat torpedoputket tulitukseen: ensimmäinen yhteislaukaus ammutaan kahdessa minuutissa ja toinen viiden minuutin kuluessa.
   
         
8.3.2007 Jerusalem Post   Israelin sairaaloissa riehuu tappajabakteeriepidemia    

Takaisin