Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.2.2007 Voltairenet.org by Leonid Ivashov Moskova   Iranin täytyy olla valmis torjumaan ydinasehyökkäys

Venäjän asevoimien entisellä päälliköllä kenraali Leonid Ivashovilla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Bushin hallinto suunnittele ydinasehyökkäystä Irania vastaan ja etteikö Pentagon kykene suoriutumaan siitä tulevien viikkojen aikana. Hän on myös varma siitä, etteivät muut ydinasevallat kykene ylipuhumaan Yhdysvaltoja sen suorittamisesta ja että odotettavissa on vastarintaa vain tavanomaisilla aseilla. Ainoa epäselvä asia on, että tuleeko Yhdysvaltain kongressi hyväksymään tai hylkäämään tämän projektin.
   
         
23.2.2007 Atlas Shrugs:   Isä tappoi perheensä, koska he olivat liian länsimaisia

Isä tappoi vaimonsa ja neljä tytärtään heidän nukkuessaan, koska hän ei voinut kestää sitä, että olivat omaksumassa länsimaisemman elämäntyylin, kertoi tutkinta.
Mohammed Riaz, 49, piti vastenmielisenä sitä, että hänen vanhin tyttärensä halusi olla muotisuunnittelija, ja että hän ja hänen sisarensa todennäköisesti torjuivat muslimiperinteen koskien järjestettyjä avioliittoja.Halloweenina viime vuonna hän ruiskutti bensiiniä kaikkialle heidän rivitalokotiinsa Accringtonissa, Lanes´issa ja sytytti palamaan.

Caneze Riaz, 39, heräsi ja yritti suojella hänen kolmevuotiasta lastaan Hannah´ia, joka nukkui hänen kanssaan, mutta savu yllätti hänet. Hänen muut tyttärensä Sayrah, 16; Sophia, 13; ja Alisha, 10 kuolivat muualla talossa.
Sukulaiset kertoivat uutiset pariskunnan pojalle, Adamille, 17, joka makasi parantumattomasti syöpäsairaana Christie´n sairaalassa Manchesterissä. Hän kuoli kuusi viikkoa myöhemmin.
Michael Singleton, oikeuslääkäri, kertoi oikeudenpäätöksessä, että Riaz tappoi itsensä ja että hänen uhrinsa olivat laittomasti tapettuja.
   
         
25.2.2007Maverick News Media/Haaretz.com   Qatar, Oman ja Yhdistyneet Arabiemiraatit antavat Israelin Ilmavoimille luvan käyttää ilmatilaansa hyökkäykseen Irania vastaanPersianlahden kolme arabivaltiota ovat halukkaita sallimaan Israelin Ilmavoimien käyttää ilmatilaansa siinä tapauksessa, että se hyökkää Iranin ydinlaitoksia vastaan, kertoi kuwaitilainen sanomalehti Al-Siyasa sunnuntaina.
Raportin mukaan eräästä Persianlahden valtiosta oleva diplomaatti oli käymässä Washingtonissa lauantaina ja sanoi näiden kolmen valtion, Qatarin, Omanin Yhdistyneiden Arabiemiraattien kertoneen yhdysvalloille, että he eivät vastusta Israelia, jos se käyttää niiden ilmatilaa huolimatta pelosta Iranin vastaiskua kohtaan.
   
         
25.2.2007Atlas Shrugs/Gateway Pundit   St. Louisista kotoisin oleva palestiinalainen siirtolainen pantiin syytteeseen aseiden keräämisestä

St. Louisista kotoisin oleva palestiinalainen siirtolainen, joka oli kokoamassa aseita ja neuvottelemassa asevaraston saamiseksi ”sotaa” varten pantiin syytteeseen perjantaina.
Miestä syytettiin siitä, että hän oli ostamassa automaattiaseita ja Claymore-miinaa ja oli käymässä kauppaa kranaateista. Tällä viikolla hänet pantiin syytteeseen neljän konekiväärin hallussapidosta.

Mousa M. Abuelawi Franjoen tuomiokunnasta pidätettiin alun perin 29. joulukuuta ja häntä syytettiin konekiväärin laittomasta hallussapidosta tai levittämisestä ja vehkeilystä konekiväärisäädösten rikkomiseksi.

Marraskuun ja joulukuun aikana Abuelawi osti kaksi M-16 puoliautomaattikivääriä, yhden Heckler & Koch MP-5 täysautomaattisen konepistoolin ja Claymore-miinan hallituksen agentilta tietämättä, että ne oli käsitelty toimintakyvyttömiksi.

Hän neuvotteli myös 30 kranaattia sisältävän laatikon ostamisesta ja sanoi, että hän halusi mitä tahansa aseita, joita agentti voisi saada ”suuria tai pieniä”. Kranaatteja ei koskaan toimitettu.
   
         
25.2.2007 Atlas Shrugs/Middle East Times   Mullahit avaruudessa
Heillä on tehtävä…AllahiltaIran sanoo ampuneensa ensi kertaa raketin avaruuteen

Teheran onnistui saamaan ensimmäisen suuren askeleen kohti kotitekoisten satelliittien saamista avaruuteen iranilaisvalmisteisilla raketeilla.
Iran sanoi sunnuntaina onnistuneensa laukaisemaan ensimmäisen rakettinsa avaruuteen samaan aikaan, kun jännitys Lännen kanssa kiristyy sen ydinaseohjelman vuoksi.

”Ensimmäinen avaruusraketti on onnistuneesti laukaistu avaruuteen,” ilmoitti valtion television ankkuri paljastamatta sen kantamaa tai laukaisupäivää.

”Raketti vei mukanaan tutkimusmateriaalia, jonka tiede- ja puolustusministeriö olivat valmistaneet,” kertoi Iranin avaruustutkimuskeskuksen johtaja Mohsen Bahrami valtion televisiossa.

Hän ei antanut enempiä yksityiskohtia lastin luonteesta.

   
         
25.2.2007 Atlas Shrugs/AKI/DAWN   Polion uhrit ovat ”marttyyreitä”, joten älkää ottako rokotetta. ISLAM VAATII SITÄ. Alluh Akbar.

PAKISTAN: POLIOEPIDEMIAN UHRIT MARTTYYREITÄ SANOO MUSLIMIPAPPI


Islamabad 22. helmikuuta 2007 – Muslimipappi pohjoisen Pakistanin kylässä on vastustanut Pakistanin hallituksen rokotuskampanjaa, joka on ulkomaalaisten rahoittama. Hän kiihottaa paikallisia olemaan ottamatta mitään ehkäiseviä lääkkeitä poliota vastaan ”koska epidemian aikana surmansa saaneet ovat marttyyreitä”. ”Minun täytyy kertoa veljeni ja sisareni, että hoidon (rokotteen) saaminen epidemiaan ennen sen puhkeamista ei ole sallittu Shariassa,” sanoi Maulama Fazlullah perjantaisaarnan aikana Mam Dherain kylässä, jossa hän rakentaa madrassaa (muslimikoulua) paikallisin varoin.

Tämä on sitä, jonka taakse maailma on kokoontumassa.
   
         
27.2.2007 Atlas Shrugs   Jengi raiskaa juutalaisia naisia: ”Islamin” kostona

Sarjaraiskaajien jengi kuljeskelee pohjoisessa raiskaten juutalaisia naisia kostona IDF:n toimista Länsi Rannalla, paljasti poliisi tiistaina pidätettyään kuusi epäiltyä.

”Raiskaamme juutalaisia se johdosta, mitä IDF on tekemässä palestiinalaisille alueillamme,” kertoi yksi kuudesta epäillystä Pohjoisen Alueen Keskustutkimusyksikön tutkijoille (CIU) kuulustelun aikana. Kuulustelunsa ja heidän lyhyen esiintymisensä aikana Nasaretin maistraatin tuomioistuimessa tiistaina yksikään neljästä pääepäillystä ei ilmaissut, että he tunsivat katumusta tekojensa johdosta.

Israel oi Israel, Sinun naisesi, Sinun äitisi, Sinun tyttäresi

Poliisi sanoi, että he olivat tietoisia neljästä jengin tekemästä hyökkäyksestä, mutta he uskoivat, että ne olivat luultavasti muita tapahtumia, jotka olivat jääneet kertomatta uhreilta.

Kaikissa neljässä tapauksessa, poliisi sanoi, raiskaajien menettelytapa oli silmiinpistävän samanlainen – kaikki hyökkäykset kohdistettiin nuoria naisia vastaan, jotka odottivat bussipysäkeillä tai peukalokyytiläisten odotuspaikoissa Länsi-Galileassa tai Haifan alueella.

Kaikissa tapauksissa hyökkääjät pakottivat uhrinsa autoon ja ajoivat yhdessä uhrin kanssa eristettyyn paikkaan, jossa he raiskasivat hänet.

Kaikki epäillyt ovat galilealaisesta Bir al-Muksurin kaupungista, joka on beduiinikylä lähellä Hamovilin risteystä. Viimeinen neljästä tunnetusta raiskauksesta suoritettiin metsäalueella aivan kylän ulkopuolella.

Ensimmäinen hyökkäys tapahtui huhtikuussa 2005, kun 13-vuotias tyttö raiskattiin Zevulon Beach´illä Kiryat Jam´issa. Joulukuussa samana vuonna 19-vuotias sotilas kidnapattiin ja raiskattiin aivan Kiryat Ata´n ulkopuolella.

Poliisin mukaan jengi hyökkäsi kolme päivää myöhemmin. Tuossa hyökkäyksessä jengi kidnappasi 16-vuotiaan tytön, joka seisoi ystäviensä kanssa Kiryon´in risteyksessä Kiryat Bialik´issä. He veivät hänet metsikköön lähellä Tamra´a, missä he raiskasivat hänet.
   
         
27.2.2007 Atlas Shrugs/EJ Press   Juutalaisviha ottaa valtaansa natsien jälkeisen ajan EurabianSAKSA!

Pommi heitetty juutalaiseen lastentarhaan Berliinissä

Tragedia vältettiin sunnuntaina sen jälkeen, kun savupommi, joka oli heitetty Berliinin juutalaisen lastentarhan ikkunan läpi, jäi räjähtämättä.

Kuitenkaan koulu, joka sijaitsee Saksan pääkaupungin kaakkoisella esikaupunkialueella, ei säästynyt spray-töhrimiseltä, jotka esittivät hakaristiä, muita natsisymboleita ja juutalaisvastaisia iskulauseita kuten, ”Auschwitz”, ”Juden Raus” (juutalaiset ulos) ja ”Sieg Heil sen ulkoseiniin samoin kuin leluihin, joita oli pitkin koulun leikkikenttää.

Berliinin sisäministeri Ehrart Körting tuomitsi hyökkäyksen ”raukkamaisena tekona” ja nimitti sitä erityisen tekona…joka on vienyt antisemiittiset teot uuteen laajuuteen.” Ensimmäistä kertaa
Vaikka juutalaislapset ovat yksilötasolla joutuneet satunnaisesti antisemitismin uhriksi, on ensimmäinen kerta, kun kokonainen koulu on joutunut kohteeksi Saksassa.

Ranska: Antisemitistiset hyökkäykset kasvussa

New York Times

Antisemitistiset hyökkäykset lisääntyivät huimat 45 % vuodesta 2005 vuoteen 2006 Ranskan tärkeimmän juutalaisjärjestön the Representative Council of Jewish Institutions mukaan. Neuvosto kertoi, että 112 hyökkäystapausta kerrottiin hälytyslinjalle antisemitismin uhreina viime vuonna verrattuna 77:ään edellisenä vuonna. Antisemitistiset teot, vähäisempi fyysinen väkivalta ja vandalismi kohosivat 40% lukuun 213…

   
         
28.2.2007 ICEJ   Iran suunnittelee $1,4 miljardin panostusta ydinohjelmaansa

Iran ilmoitti eilen suunnitelmista määrätä noin $1,4 miljardia ydinvoimaloiden rakentamiseen huolimatta kasvavasta kritiikistä maailmalla sen ydinohjelmaa kohtaan. Samaan aikaan YK:n Turvallisuusneuvoston viisi vakituista jäsentä plus Saksa kokoontui eilen keskustelemaan lisätoimista Irania vastaan sen kieltäydyttyä pysäyttämästä ydinohjelmaansa. Iranin ydinneuvottelija Ali Larijani sanoi eilen, että Teheran vastaisi myöntävästi USA:n muodolliseen kutsuun tulla neuvotteluihin, mutta huomautti, että Teheran ei tule hyväksymään mitään keskusteluille asetettuja ennakkoehtoja.

01.03.2007 Presidentti Mahmoud Ahmadinejad ilmoitti matkustavansa Saudi-Arabiaan neuvotteluihin USA:n ja Saudi Arabian kanssa.
   
         
28.2.2007 ZNN by Ami Isseroff
Palestiinalaisten uutisoinnin kaksikielisyys

Palestiinalainen uutistoimisto Ma´an – Ma´an News Agency – perustettiin vuonna 2005. Sen päätoimittaja on Nasser Al-Lahham.

Otteita Ma´anin uutisoinnista englanniksi ja arabiaksi:

1.Ma´an englanniksi: ”Eilatin eteläisessä lomakeskuksessa.”
Ma´an arabiaksi ensimmäisessä viittauksessa: ”Eilatissa, joka sijaitsee miehitetyn Palestiinan eteläosassa.”
Ma´an arabiaksi toisessa viittauksessa: ”Suoritti urhean teon ja ensimmäistä kertaa miehitetyssä Eilatissa.

Englanniksi kerrotaan vain hänen nimensä ja ikänsä: ”Ruwaida Siksik, 42.”
Arabiaksi Ma´an lisää: ”Ruwaida Siksik, 42, jonka perhe on kotoisin miehitetystä Jaffan kaupungista..”

Englanniksi: Äiti rukoili, että se voisi lähettää sanoman, että veljet Hamasissa ja Fatahissa lopettaisivat keskinäiset taistelunsa. ja suuntaisivat aseensa israelilaista miehitystä vastaan.

Arabiaksi: äiti rukoili, että Allah ottaisi vastaan hänen poikansa Shahidina – marttyyrinä.

Mitä äiti todella sanoi? Kuka tietää? Epäsuorat lainaukset vaihtelevat, ja samoin tosiasiat vaihtelevat. Ma´an vastaa, että uutiset täytyy kirjoittaa eri tavalla arabiaa puhuville ja englantia puhuville yleisöille. Lainauksien keksiminen on osa ammattimaista journalismia heidän mukaansa, ja he ovat ylpeitä siitä, koska kuten he väittävät:
Tavoitteeksemme on asetettu heti alusta pitäen: olla luotettava, ammattimainen ja korkealaatuinen uutistoimisto. Ylistys Allahille. Ehkä pitäisi avata uusi kielitieteellinen koulu kansan treenaamiseksi tähän tarvittavassa taidossa, uuden sanakirjan mukaan.

2.Englanniksi:
”Palestiinalaiset haluavat rauhaa Israelin kanssa!”
Arabiaksi:
”Kuolema sionistiselle yhteisölle!”

3.Englanniksi:
”Rauhansopimus”
Arabiaksi:
”Arvoton asiakirja, joka on allekirjoitettu juutalaisten apinoiden ja koirien poikien kanssa.”

4.Englanniksi:
”Olemme iloisia tehdessämme yhteistyötä kunnioitettujen eurooppalaisten suojelijoidemme kanssa.”
Arabiaksi:
”Saakoon Allah mädättää vieraiden uskottomien sikojen poikien luut, mutta saakoon hän antaa meille ensin heidän rahansa.”

Ma´an kiinnittää huomiota:

Ma´anin päätoimittaja, Nasser Al-Lahham… katsoi syyn eroihin arabialaisten ja englantilaisten versioiden välillä olevan pelkästään ammattimainen mieluummin kuin poliittinen.
Kansallinen identiteettimme on hyvin tunnettu ja julkisesti julistettu, koska olemme ylpeitä tuosta identiteetistä ja me emme koskaan salaa sitä.

Ja eurooppalaiset tietysti rahoittavat tätä ”ammattimaista” valehtelua. Voi vain ihmetellä, mitä eurooppalaisilla lahjoittajilla on sanottavana kaikesta tästä, koska Ma´anin mukaan he osaavat varmasti lukea alkuperäistä arabialaista tekstiä.
   
         
27.2.2007Info-Live TV   Uusi Jeesuksen elämää käsittelevä dokumenttielokuva aiheuttaa kuohuntaa kristillisessä maailmassa

Amerikkalaisen ohjaajan James Cameronin tuottama dokumenttielokuva väittää, että Jeesus haudattiin Maria Magdalenan kanssa, ja hänellä oli Marian kanssa poika. Tämä on väite, joka on saanut aikaan polemiikkiä kautta koko kristityn maailman. Elokuva perustuu määrättyihin piirtokirjoituslöytöihin, jotka on kaiverrettu moniin Kaakkois-Jerusalemista löydettyihin ossuaareihin, jotka viittaavat Jeesuksen, Marian, Maria Magdalenan ja Juudaan, Jeesuksen pojan identiteetteihin.

   
         
TheReligionofPeace.com   Islamin opiskelumme jatkuu: Mitä Muhammed tekisi

What Would Muhammad Do?
(a checklist)

Would Muhammad...?

YES!

NO!

Muslim Source

Have sex with a 9-year-old girl?
Seksiä 9-vuotiaan tytön kanssa?
  Hadith
Advocate beheading?
Puolustaa kaulankatkaisemista?
  Qur'an
Require women to
cover their faces?
Vaatii naisia peittämään kasvonsa?
  Qur'an & Hadith
Befriend Christians and Jews?
Osoittaa ystävällisyyttä kristityille ja juutalaisille?
  Qur'an
Own slaves?
Omistaa orjia?
  Qur'an & Hadith
Marry his daughter-in-law?
Naida tytärpuolensa?
  Qur'an
Approve of prostitution?
Hyväksyy prostituution?
  Qur'an & Hadith
Gluttonize?
Mässäily?
  Ibn Ishaq
Recommend wife-beating?
Suosittelee vaimon hakkaamista?
 

Qur'an & Hadith

Hit his own wife?
Lyö omaa vaimoansa?
  Hadith
Kill prisoners of war?
Tappaa sotavankeja?
  Hadith
Advocate suicide attacks?
Puolustaa itsemurhaiskuja?
  Qur'an & Hadith
Kill apostates?
Tappaa luopioita?
  Qur'an & Hadith
Tell sick persons to heal them-selves by drinking camel urine?
Käskee sairaiden parantaa itsensä juomalla kamelin virtsaa?
  Hadith
Beat children who don’t pray?
Lyö lapsia, jotka eivät rukoile?
  Hadith
Have eleven wives?
(at one time)
Omistaa yksitoista vaimoa (kerralla)?
  Hadith
Lie?
Valehdella?
  Qur'an & Hadith
Enslave women and children?
Orjuuttaa vaimoja ja lapsia?
  Hadith & Ibn Ishaq
Stone adulterers to death?
Kivittää avionrikkojat hengiltä?
  Hadith
Torture a man for greed?
Kiduttaa ihmistä ahneuden takia?
  Ibn Ishaq
Consider men and women
equal partners?
Pitää miehiä ja naisia samanarvoisina?
  Qur'an & Hadith
Steal?
Varastaa?
  Qur'an & Hadith
Kill someone for insulting him?
Tappaa joku, joka loukkaa hänta?
  Qur'an & Hadith
Preach love for people
 of all religions?
Rukoilla rauhaa kaikille uskonnoille?
 

Qur'an & Hadith

Extort money from
other religions?
Kiristää rahaa muilta uskonnoilta?
  Qur'an & Hadith
Keep women as sex slaves?
Pitää naisia seksiorjina?
  Qur'an
Force conversions to Islam?
Käännyttää pakolla islamiin?
  Qur'an & Hadith
Commit acts of terror?
Tehdä terroritekoja?
  Qur'an & Hadith
Kill a woman?
Tappaa nainen?
  Biographers
Capture a woman and rape her?
Siepata nainen ja raiskata hänet?
  Hadith
   
         
    Kuvia Jerusalemin palestiinalaiskadulta
By Atlas Shrugs   
         
   
Tottelematon vaimoAviorikoksesta tuomitun naisen kohtalo
   

Takaisin