Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.2.2007 Debka File   USA:n joukot voivat hyökätä Iranin ydinlaitoksia ja sotilaskohteita vastaan, jos suurta vahinkoa aiheuttanut hyökkäys jäljitetään TeheraniinUusi presidentillinen toimintaohje laajentaa presidentti George W.Bushin viime kuussa julkaisemaa valtuutusta, joka antoi USA:N joukoille luvan vangita tai tappaa iranilaiset agentit, jotka tukevat Irakin kapinallisten ja al Qaedan hyökkäyksiä Amerikan joukkoja vastaan.
Se on aiheuttamassa suurta huolestumista Teheranin hallituspiireissä – varsinkin koska valtuutta voidaan hyvinkin soveltaa, silloin jos alasammuttu suuri amerikkalainen helikopteri lisää tuntuvasti USA:n tappiolukuja.
Amerikkalaiset komentajat Irakissa tutkivat niitä uusia menetelmiä, joita Iranin Vallankumouskaartin ohjaajat jakavat Irakin kapinallisille amerikkalaisten lentokoneiden alas ampumiseksi.

Kenraalimajuri James E. Simmons, joka on USA:n joukkojen varakomentaja Irakissa, kuvailee niitä moniasejärjestelmiä, joilla samanaikaisesti tulittamalla ammuttiin viime kuussa alas 7 amerikkalaista helikopteria. Tämä, sanoo Simmons, on merkkinä ”ajattelevasta vihollisesta” – vaikka joskus kapinallisilla on vain ollut hyvää onnea , kun he ovat ampuneet helikoptereita automaattiaseilla.

New York Times kertoo, että nämä moniasejärjestelmät saattavat sisältää olalta laukaistavia maasta-ilmaan ohjuksia, raskaita konekiväärejä, kranaatinheitinammuksia – RPGs- ja ohjaamattomia raketteja, joita amerikkalaisten helikopterien lämpöhakuiset torjuntajärjestelmät eivät voi suunnata poispäin.

Uuden presidentillisen toimintaohjeen mukaan sellaisen helikopterin, joka kantaa suuren määrän USA:n joukkoja , pudottaminen voisi laukaista pommitusaallon Irania vastaan. Sellaiseen voi kuulua pitkän matkan B2-stealth-pommittajia, joissa on bunker-buster pommeja, jotka pudotetaan 25 metrin syvyyteen Natanziin, johon on sijoitettu sentrifugeja, jotka rikastavat uraania.
   
         
19.2.2007 Debka File   Iran syyttää Amerikan, Britannian ja Israelin salaisia palveluja räjähdyksistä Zahedanissa Baluchistanissa

Iranin sisäministeri Mostafa Pur-Mohammadi, joka puhui kotimaisella TV-kanavalla, syytti myös näitä kolmea palvelua kumouksellisesta toiminnasta Iranin Khuzestanissa, Kurdistanissa ja Azerbaijanissa.Iranin naapurimaassa Azerbaidzanissa, joka sijaitsee Kaspian meren rannalla, on huomattava USA:n ja Israelin tiedustelupalvelu ja kaupallinen toiminta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun iranilainen virkailija syytti Israelin tiedustelupalvelua ”terroristitoiminnasta” maan sisällä. Israelin turvallisuuslähteet pitävät tätä temppuna tehdä Iranin vastaisku oikeutetuksi – sen edustajien libanonilaisen Hezb-Allahin tai palestiinalaisten terroristiverkostojen kautta maksuna heidän tiedustelutiedoistaan.
Syytökset ovat myös osa Teheranin valmistuksia YK:n Turvallisuusneuvoston 21.02. pidettävää istuntoa varten. Siinä keskustellaan lisäpakotteista sen kieltäydyttyä uraanin rikastamisen lopettamisesta.
Pur-Mohammadi sanoi terrori-iskujen tarkoituksena olevan sytyttää uskontojen välinen viha sunni-vähemmistön ja shiia-enemmistön välillä Islamilaisessa Tasavallassa.
Iranilaiset asiantuntijat kertovat, että ministeri syytti näitä kolmea palvelua kumouksellisesta toiminnasta myös hiljentääkseen julkisen kyselyt voittamatonta Vallankumouskaartia vastaan tehdyistä iskuista eri puolilla maata.
Zahedan, joka on lähellä Pakistanin ja Afganistanin rajaa , näki kolme iskua. Yhdessä asemiehet iskivät väijytyksestä Vallankumouskaartin bussia vastaan ja ajoivat sen eteen pommeilla lastatun auton, joka tappoi 11 sotilasta ja 31 haavoittui.

Sisäministerin haastattelu sattui samaan aikaan kuin kolme muuta tapahtumaa Iranissa:

1. Teheranin lähteemme kertovat, että yksi epäilty, joka pidätettiin Zahedanin bussi-iskun jälkeen, Nasrollah Shanbe-Zehi, teloitettiin maanantaina 19. helmikuuta hirttämällä julkisesti räjähdyspaikalla. Hirsipuu pystytettiin Zahedan-Teheran-valtatien varteen ja ruumis jätettiin sinne moneksi tunniksi. Väkijoukko seisoi alla huutaen amerikkalaisvastaisia ja Israelin vastaisia iskulauseita.

2. Maanantaina myös 20 Vallankumouskaartin prikaatia yhteensä 60000 miestä aloitti kolme päivää kestävän sotapelin, jonka nimenä on Eqtedar ( Loisto) kuudessatoista Iranin kolmestakymmenestä provinssista. Sen komentaja on prikaatinkenraali Mohammad-Reza Zahedi.

3. Kansainvälistä Atomienegiakomissiota lähellä olevat lähteet Wienissä paljastivat maanantaina, että Iran on siirtänyt Natanzin laitokseen kaasumaista uraanimateriaalia aktivoidakseen sentrifugit.
   
         
11.2.2007 Atlas Shrugs/Jerusalem Post   Muslimit kivittivät omia bussejaan!

Temppelivuorella pidettyjen iltapäivärukousten jälkeen arviolta noin 150 muslimimiehen ja naisen ryhmä heitti kiviä kohti busseja, jotka oli lähetetty viemään heidät kotiin.
Väkijoukko karjui ”Allah on suuri” pommittaessaan kivillä busseja, jotka olivat odottamassa lähellä Rockefeller- museota.
   
         
13.2.2007 Atlas Shrugs   18-vuotias Bosnian muslimi ampui Salt Lake Cityssä ainakin 5 ihmistä

Tappaja on tunnistettu 18-vuotiaaksi Solejman Taloviciksi.
Talovic pysäköi autonsa läntiselle parkkialueelle ja käveli sisään ostoskeskukseen, kohtasi kaksi ihmistä, jotka hän ampui. Sitten hän käveli eteenpäin ostoskeskukseen ja ampui naisen, sanoi poliisipäällikkö Chris barbank.
Sitten hän käveli lahjakauppaan ja ampui viisi ihmistä. Hän ampui useita muita ihmisiä, ennen kuin vapaalla ollut Ogdenin poliisiupseeri neljän Salt Lake Cityn poliisin avustamana ampui hänet alas, sanoi Burbank.
”Kuten huomaatte, tämä yksilö oli hyvin valmistautunut,” sanoi Burbank viitaten siihen, että nuoren miehen selkäreppu oli täynnä ammuksia sekä 38-kaliiberin käsiase. ”Hänellä oli yksi päämäärä.”

Kun Sulejman Talovic saapui Trolley Square´n ostoskeskukseen maanantai-iltana mukanaan haulikko, pistooli ja selkäreppu täynnä ammuksia, hänen tarkoituksenaan oli ”Tappaa suuri määrä ihmisiä”, Salt Lake Cityn poliisipäällikön Chris Burbankin mukaan. Talovic tappoi viisi ihmistä ja haavoitti neljää ennen kuin virkavapaalla ollut Ogdenin poliisupseeri, joka sattui olemaan ostoskeskuksessa, ampui hänet itsensä.
18-vuotias Talovic oli Bosnian muslimi, joka tuli Yhdysvaltoihin perheensä kanssa vuonna 1998. Saattoiko hänellä olla sympatioita Jihadia kohtaan?
   
         
21.2.2007 Atlas Shrugs   Lontooseen ollaan suunnittelemassa dinosaurus-luokkaa oleva Supermoskeija

Hallitus tullee estämään kiistanalaisen suunnitelman rakentaa ”supermoskeija”, johon mahtuu 70 000 ihmistä, Lontoon Olympialaisten kynnyksellä.

Ruth Kelly´n johtaman Whitehallin departementin odotetaan kieltäytyvän myöntämästä lupaa London Markaz´ille, joka olisi suurin uskonnollinen rakennus Britanniassa ja jossa olisi tilaa 70 000 palvojalle.
Backers haluaa £300 miljoonaa maksavan itä-Lontooseen sijoittuvan moskeijan palvelevan muslimimaista tulevien urheilijoiden vastaanottokeskuksena vuoden 2012 kisoissa.

Suunnitelmien takana oleva ryhmä on Tablighi Jamaat, muslimilähetyssaarnaajien lahko, jonka hyväntekeväisyysrahasto, Anjuman-e-Islahul Muslimeen, on omistanut 18-eekkerin paikan vuodesta 1996. Ranskan Turvallisuuspalvelu kutsui Tablighi Jamaat´ia ”fundamentalismin esipihaksi”. Kahden Lontoon 7. heinäkuuta itsemurhaiskijöistä uskotaan käyneen säännöllisesti yhdessä sen moskeijoista.
   
         
    Kuvia Palestiinasta    
         
   
The Mecca Accord to end the violent
confrontations between Fatah and Hamas and to
establish a national unity government
From left to right: Abu Mazen, King
Abdallah, Khaled Mashaal and Ismail Haniya
after the accord was signed (Souhib Salem for
Reuters)

8.helmikuuta 2007
Propaganda campaign against the
archaeological earthworks at the
Mugrabim ramp in Jerusalem

A stereotyped Jew, whose excavating near the Dome
of the Rock will detonate the Middle East (Syrian
daily Teshreen, February 11 copied by Hamas Websi
February 15).

Vasemmalla Barclayn portti


The crumbling embankment (Photo courtesy of the Foreign Ministry and the Antiquities Authority)


A poster appearing on a PIJ Website. The inscription reads “Jerusalem is calling you” (February 15)

Anti-Israeli cartoon published in Syria


A stereotyped Jew excavating under the
foundations of the Dome of the Rock
(Teshreen, February 14)


False incitement on Syrian national
television: “Israel destroyed several parts of
the Temple Mount”

Lähde: IICC
   
         
23.2.2007   YK-joukot Etelä-Libanonissa on asetettu keltaiseen hälytystilaan, odotettavissa olevan Iraniin kohdistuvan USA:n hyökkäyksen johdosta.    
         

Takaisin