Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

08.02.2007 Debka File   Tulitaistelu Libanonin rajalla

Israelilainen tankkiyksikkö vetäytyi takaisin libanonilaisten joukkojen kanssa käydyn tulitaistelun jälkeen suoritettuaan miinojen raivaustehtävän raja-aidan ja rajan välillä.Tehtävä suoritettiin keskellä lisääntyvää jännitystä rajalla, kun libanonilaiset joukot avasivat tulen keskiviikkoyönä 7. helmikuuta israelilaista tankkia, APC:tä, puskutraktoriyksikköä vastaan, jotka tulivat pienelle israelilaiselle erillisalueelle turva-aidan ja Libanonin rajan välille.. Israelin tankit vastasivat tuleen kohti libanonilaisten asemia.

Tulitaistelussa kuoli kaksi libanonilaista sotilasta.

Tehtävä määrättiin kaksi päivää sen jälkeen, kun Hezb-Allah oli asettanut neljä muovailtua räjähdettä enklaaville, joka sijaitsee vastapäätä Moshav Avivimia asettaakseen ansan Israelin rajapartioille. Tarkka-ampujat räjäyttivät ne turvallisesti.

Pitkin päivää keskiviikkona Israel tiedotti etukäteen UNIFIL´ille ja Libanonin armeijalle tehtävästä. Libanonilaiset upseerit uhkasivat tulittaa israelilaista yksikköä, jos se ylittäisi raja-aidan, vaikka enklaavi on suvereenisti Israelin aluetta etelään Sinisen Linjan rajasta. OC Pohjoisen komentaja kenraalimajuri Gady Eisenkott varoitti, että jos israelilaisia sotilaita vahingoitettaisiin pommien puhdistamistehtävän aikana, hänen yksikkönsä vastaisi tuleen Libanonin armeijan kohteita vastaan.

Keskiviikkoyönä jännityksen kohotessa Israelin Magen David hälytti kaikki ensiapuasemansa pohjoisessa, jos Libanonin joukot ja tai Hezb-Allah kävisivät hyökkäykseen..

Maanantaina asetetut neljä muovailtua pommia olivat samaa tyyppiä, jota on käytetty USA:n ja brittien sotilaita vastaan Irakissa. Ne tulivat Hezb-Allahin uusien asemien kielletyistä asekätköistä, joita on pystytetty lähelle Israelin rajaa Aytarunissa ja Maroun al-Rasin alueella, mikä on jyrkästi ristiriidassa YK:n tulitaukosopimuksen kanssa. Libanonin armeija eikä YK:n rauhanturvaajat ole purkaneet niitä
   
         
06.02.2007 Debka File   Riyadh tiedottaa Washingtonille, että palestiinalaisten yhteishallitus ei tule pitämään Israelin kanssa solmittuja aikaisempia sopimuksiaSaudit ilmoittivat Bushin hallinnolle etukäteen Mekan sovintoneuvotteluista tiistaina. 6. helmikuuta 2007 , että Riyadhin sponsoroima palestiinalaisten koalitiosopimus ei vastaa Lähi-Idän kvartetin (kuulostaa jazz-yhtyeeltä. Toim.huom.) avainehtoja. Uusi hallitus ei tule hyväksymään menneitä sopimuksia, joihin kuuluu Palestiinan Vapautus Järjestön (PLO) Israelin kanssa allekirjoittamat sopimukset. Uusi Mekassa pystyyn pantu Palestiinan hallitus tulee ainoastaan ”kunnioittamaan” menneitä sopimuksia – ei hyväksymään niitä.
   
         
08.02.2007 Debka File   Sadat muslimit mellakoivat Jerusalemissa Moghrabin sillan rakennustöitä vastaan    
         
6.2.2007 Debka File   Libanonin Oikeusministeriön pääjohtaja ja YK:n yleisvaltiosihteeri Nicholas Michel allekirjoittivat Beirutissa 06.02.2007 sopimuksen erikoistribunaalin pystyttämiseksi nostamaan syytteet helmikuussa 2005 murhatun Libanonin entisen pääministerin Rafiq Haririn murhaajia vastaan    
         
7.2.2007 AFP via Yahoo:   Iran valmistaa hätätilabudjetin öljytulojen loppumista silmälläpitäen    
         
4.2.2007 Atlas Shrugs :   Iran: ”Jättiläissaavutuksia” 11.02.2007

Lähtölaskenta. Iranin uutistoimisto sanoi, että ”dramaattinen” ilmoitus Iranin ydinase”oikeuksista” tehtäisiin 11. helmikuuta 2007.Raporttiin oli yhdistetty sarja ilmoituksia, jotka ilmoittavat väitetyistä Iranin teknologisista ja lääketieteellisistä läpimurroista, mukaan lukien ”AIDS”-hoito. Aids-hoito? Lyön vetoa, että se on julkinen hirttäminen.
   
         
YNET News via Jihadwatch:   Ahmadinejad: 11. helmikuuta 2007 Islamilaisen Tasavallan ydinaseoikeudet ”tullaan perustamaan”.

Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad tulee paljastamaan Iranin ”jättiläissaavutuksia” tulevina päivinä, raportoi Iranin uutistoimisto Fars lauantaina.

”Iranin presidentti toisti myös, että 11. helmikuuta on se päivä, jolloin Iranin kansan luovuttamaton oikeus saada ja käyttää ydinteknologiaa tullaan perustamaan,” uutistoimisto lisäsi.

”Iranin kansakunta tulee juhlimaan sen ydinaseoikeuksien vakauttamista ja perustamista Kymmenen Päivän Sarastuksen aikana (sic)”, Ahmadinejadin lainattiin sanoneen. ”Kymmenen päivän sarastus aikaisin helmikuussa merkitsee Iranin Islamilaisen vallankumouksen päivää vuonna 1979.
   
         
4.2.2007 Atlas Shrugs:   Sähköpostia Kabulista

Hei kaikki!

Olen yhä elossa, mutta palelen varpaisiin asti. Saimme 8 tuumaa lunta viime viikolla ja tuona yönä lämpötila laski 5:een pakkasasteeseen.. Mutta tämä ei ole se syy, miksi lähetään sähköpostia. Olette ehkä kuulleet itsemurhapommihyökkäyksestä Kabulissa viime torstaina. Se tapahtui eräällä FOB (Eteen työnnetty havaintopiste) noin 27 mailia täältä.

Mutta todellinen kertomus on se, miksi ketään ei tapettu. Meillä on palveluksessamme useita tuhansia afgaaneja eri tukikohdissa. On eräs afgaani, jota kutsumme Ramboksi. Olemme oikeastaan antaneet hänelle uudet ACU-univormut (uusi armeijan digitaalinen naamiointi), jossa on nimimerkki RAMBO. Hänen koko perheensä tapettiin Talibanien toimesta ja hänen kotinsa oli siinä, missä meidän tukikohtamme nykyisin sijaitsee. Joten tällä kaverilla ei todellakaan ole minne mennä.

Hän on saavuttanut sellaisen luottamuksen tason USA:n joukkojen keskuudessa, että hänen työnsä on seistä ensimmäisellä portilla ja ensisijaisesti olla ensimmäinen turvallisuussuojaus. Koska hänellä ei voi olla asetta, hän löysi suuren punaisen piipun. Joten hän seisoo siellä etuportilla USA:n armeijan ACU-univormussa punaisen piippunsa kanssa. Jos joku ajoneuvo lähestyy porttia liian nopeasti tai jättää pysähtymättä, hän läimäyttää piippunsa heidän konepeltiinsä. Sitten portti nostetaan ja ajoneuvo kulkee toiselle portille, jossa on USA:n armeija sotapoliisit ovat. Joten hän on eräänlainen ensimmäisen linjan puolustus.

Viime torstaina klo 09.30 räjähteitä täyteen lastattu Toyota Corolla, jossa on joku Jack Aasi, joka luulee, että 72 neitsyttä on odottamassa häntä, lähestyi porttia. Kun hän näki Rambon, hänen on täytynyt tunnistaa hänet. Mutta hänen täytyi päästä toiselle portille ja räjäyttää amerikkalaiset hengiltä. Joten hän lyö jalkansa kaasulle, joka melkein saa metalliportin kohoamaan ylös, mutta useimmiten tarttuu kiinni nyt rikkoutuneeseen tuulilasiin.

Rambo juoksi pelottomasti ajoneuvon luo, pääsi ikkunan kautta sisään ja nykäisi itsemurhaiskijän ulos ajoneuvosta ennen kuin hän kerkisi räjäyttää ja pisti punaisella piipullaan pakanan ojennukseen. Hän pidätteli kaveria kunnes sotapoliisi tuli paikalle. Ainoastaan ajoneuvo räjähti, kun sitä yritettiin työntää pois tukikohdasta robotilla, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Odotan, että joku antaa tälle kaverille mitalin tai vastaavaa. Ei vähempää kuin välittömän USA:n kansalaisuuden tai jotakin muuta. Hattu kiersi ja hänelle annettiin paljon rahaa kiitoksena sekä sotilailta että siviileiltä, jotka siellä työskentelevät.

He ovat maistaneet vapautta.

John W. Hunt. Kapteeni US.Army Operaatioupseeri Bagram Afganistan.
   
         
Atlas Shrugs:   Islamilainen saarnaaja: Britannian armeijan muslimien ”Päät täytyy katkaista”.

Päänkatkaisijoiden uskonto vaatii niiden muslimisotilaiden , jotka taistelevat vapauden puolesta , päiden katkaisemista.

Britannian armeijan muslimien ”täytyy kuolla”

Vihan saarnaaja Abu Izzadeen on vaatinut kaikkien armeijassa palvelevien muslimien tappamista.
Hirveässä moskeijassa pitämässään saarnassa hän raivoaa muslimeita vastaan

jotka työskentelevät hallitukselle – ja sanoo, että heidän päänsä pitäisi katkaista.

Saarnan nauhoitus on sukeltanut esiin vain päiviä sen jälkeen, kun poliisi paljasti terroristien salaliiton kidnapata ja murhata 20-vuotias brittimuslimi, joka palveli armeijassa.
ITN News´in paljastamassa nauhoituksessa Izzadeen, 30, huutaa: ”Kuka tahansa, joka liittoutuu Kaffirien (uskottomien) kanssa uskovaisia vastaan – hän on yksi heistä.

”Muistakaa, että Britannian hallitus, minun rakkaat Muslimiveljeni, he ovat ristiretkeläisiä - ristiretkeläiset tulivat tappamaan ja raiskaamaan muslimeita.”

”Kuka tahansa, joka liittyy heihin – hän joka liittyy Britannian armeijaan, hän, joka liittyy Amerikan armeijaan, hän on kuolevainen Kaffir.”
”Ja hänen ainoa hukum´insa (rangaistuksensa) on hänen päänsä katkaiseminen. Todellakin kuka tahansa, joka vaihtaa hänen deen´insä (muslimien elämän koodi), tappakaa hänet.”
   
         
6.2.2007 Atlas Shrugs:   Intia: ”Sharia”-tuomioistuimet joka alueelle

Calcutta News: All India Muslim Personal Law Board (AIMPLB) on päättänyt asettaa ”Sharia”-tuomioistuimet maan joka alueelle, neuvoston jäsen sanoi tiistaina.

”Päätös tuli Maulama Atiq Ahmed Bastw-komitean, jonka neuvosto asetti muutamia kuukausia sitten, suosituksen seurauksena. Se tuli vastaamaan muslimien välisten lakikiistojen nopeaan tarpeeseen, kertoi AIMPLB:n lailllinen neuvonantaja ja jäsen Zafaryab Jilani IANS:lle.

Jilani sanoi: ”Ideana on helpottaa tavallisten muslimimassojen lakipalvelujen saantia, ilman että pitäisi suorittaa tavallisten tuomioistuinten kalliita maksuja ja niiden pitkiä prosessiaikoja.”
Kysyttäessä, tarkoittaako nämä Sharia-tuomioistuimet rinnakkaisen lainopillisen järjestelmän luomista, Jilani huomautti:”No, Sharia-tuomioistuimet olivat jo olemassa monissa osissa maata ja monet muslimit pitivät parempana viedä henkilökohtaiset oikeudenkäyntinsä näihin tuomioistuimiin. kuitenkaan tähän mennessä, ei ole ollut mitään sellaisten tuomioistuinten organisoitua järjestelmää.

The Australian: Terroristien tulitaistelu Delhissä

Poliisi on eristänyt New Delhin keskustan Al-Qaeda-ryhmään liittyneiden terroristien kanssa käydyn tulitaistelun jälkeen. Ryhmä liittyy Intian Kongressipuolueen presidenttiä Sinia Gandhia vastaan tehtyihin hyökkäyksiin. Jaish-e-Mohammed (Muhammedin Armeija) sai haltuunsa lähellä Connaught Placea pääkaupungin keskeisen liikekeskusalueen ja heillä oli mukanaan huomattava määrä RDX-räjähteitä, laukaisimia. ajastimia ja käsikranaatteja samoin kuin käteistä US dollareina ja Intian rupeena.
Poliisi uskoo, että nämä neljä militanttia tulevat samasta järjestöstä, joka hyökkäsi New Delhin parlamenttitaloon vuonna 2001 olivat vähällä tappaa korkeita hallituksen ministereitä – ja heidän tarkoituksenaan oli tehdä hyökkäyksiä kaupungin strategisia kohteita vastaan.
   
         
06.02.2007 Atlas Shrugs:   Jihadin murhaajapommittaja, onnellinen loppu

Sherpao sanoi, että hyökkääjä, joka saapui lentokentälle keltaisella taksilla, joutui lentokentän turvallisuusmiesten pysäyttämäksi ja nousi taksista, avasi tulen pistoolilla ja heitti kranaatin. Tulitaistelun jälkeen hyökkääjä pudotti toisen kranaatin, joka räjähti tappaen hänet.

Itsemurhaiskijä kuolee pakistanilaisella lentokentällä

Rawalpindi, Pakistan (AP) Pollisi torjui itsemurhaiskun Pakistanin pääkaupungin lentokentällä myöhään tiistaina. Tulitaistelu, joka tapahtui nopin 200 jaardia kansainvälisestä terminaalista, tappoi hyökkääjän ja haavoitti kolmea poliisia.

Tämä seuraa tammikuun 26. päivä tehtyä itsemurhaiskua Islamabadin Marriot-hotelliin ja ruokki pelkoja, että Taliban-mieliset militantit voisivat hyökätä Pakistanin kaupunkeihin kostoksi äskeisestä armeijan ilmaiskusta al-Qaedan kätköpaikkaan lähellä Afganistanin rajaa.

Sisäministeri Aftab Khan Sherpao sanoi sen olleen kuudes militanttien hyökkäys viimeisten 15 päivän aikana- useimmat itsemurhaiskut tapahtuvat Pakistanin koillisrajalla lähellä Afganistanin rajaa. ”Ne (hyökkäykset) ovat yhteenliittyneitä,” hän sanoi selittämättä tarkemmin.
   
         
6.2.2007 Atlas Shrugs   Imaami Husham Al-Husainy johti USA:n Demokraattisen Puolueen Talvikokouksessa demokraattien johtajat kääntymisrukoukseen

   
         
5.2.2007 Atlas Shrugs   Al-Qaeda Britannian soluille: Leikatkaa kurkut auki

Kappaleiden uskonto vaikuttaa jälleen kerran sivilisaation kehittymiseen

Times of London


Islamilaisille terrorisoluille Britanniassa on annettu ohjeet suorittaa sarja kidnappauksia ja päiden katkomisia sillä tavoin kuin viime viikolla Birminghamissa pidätetyt yhdeksän terroristiepäiltyä olivat suunnitelleet. Al-Qaedan johtajat Pakistanissa ja Irakissa julkaisivat ”strategiset” salamurhaohjeet tämän maan monille tusinoille kannattajille. M15 paljasti sen viime syksynä, sanoivat vanhemmat turvallisuuslähteet. Sen seurauksena poliisi on valmiustilassa kautta Britannian terroristien kidnappausyritysten valta, joiden tarkoituksena on katkaista ihmisten kaulat.M15 on suorittamassa terrorismin vastaista tarkkailuoperaatiota estääkseen sellaisen hyökkäyksen. Suunniteltu yritys kidnapata ja teloittaa muslimisotilas tai sotilaita Birminghamissa oli vain ensimmäinen suunniteltujen hyökkäysten sarjassa, sanoivat turvallisuuslähteet. Paljastus selittä äskeisen pysyvän SAS-yksikön sijoituksen Lontooseen. yksikkö on asetettu 24-trunnin valmiuteen vastatakseen terroristihyökkäykseen pääkaupungissa. Se tähtää suorittamaan panttivankien pelastustehtävän minuuttien kuluessa siitä, kun se on saanut hälytyksen. Lontoossa palveleville muslimipoliisiupseereille voidaan myös antaa erityissuojelua. Muslimipoliisien yhdistys on keskusteluissa Mct:n kanssa, jonka odotetaan suorittavan vaarojen riskiarviointi. Eräs hyvin sijoitettu lähde sanoi: ” Britannian solut on hälytetty suorittamaan tämän tyylinen hyökkäys vastakohtana kehittyneelle pommi-iskulle, joka panee suuren joukon vapaaehtoisia vaaralle alttiiksi. Kaikki, mitä tarvitset kurkun leikkaamiseen, on annos rohkeutta ja terävä veitsi.
   
         
5.2.2007 Atlas Shrugs   Iranin miljardit terroriin

Islamilaiset fasistit eivät pysty ruokkimaan omaa kansaansa, työttömyysaste on 30%, mutta he haluavat rahoittaa jihadia rajoittamattomasti. Jokainen, joka sanoo, etteivät he tarkoita sitä, mitä he sanovat, ovat henkisesti (ja moraalisesti) sairaita.

Scheherezade Faramarzi: Iran näyttelee suurta osaa Libanonissa.

Iranin poliittinen vaikutus Libanonissa perustuu suurimpaan lahjoitukseen, mitä se on tehnyt Hezb-Allahille – arvio on $1,2 miljardia vuonna 2006. Iran on jo suorittanut $300 miljoonaa käteisenä Hezb-Allahille sotavahinkojen korjaukseen. ”Sionistinen vihollinen tuhoaa, ja Iranin Islamilainen Tasavalta rakentaa,” sanoo juliste lähellä pommitettuja rakennuksia Beirutin shiia-väestön esikaupunkialueella.

Guysen: Hamasin poliittinen sihteeri, Khaled Meshaal, jonka tukikohta on Syyriassa,

vaatii palestiinalaisia lopettamaan keskinäisen taistelunsa.
”Vaadin kaikkia veljiäni osoittamaan hillintää ja muistamaan, että todellinen taistelumme on suunnattu Israelia vastaan…Haluamme panna pisteen eri ryhmien väliselle verenvuodatukselle ja lähtemään takaisin todelliseen taisteluun: Intifadaan,” hän sanoi.

En voisi olla enemmän eri mieltä. Murhaajat murhaamassa toisiaan on positiivinen kehitys sodassa barbariaa vastaan.
   
         
8.2.2007 Atlas Shrugs/St. Louis Post Dispatch   Mies varustautui sotaa varten

Eräs mies St.Charlesin kaupungissa sai automaattiaseita ja yritti ostaa niin paljon räjähteitä kuin mahdollista valmistautuessaan siihen, mitä hän kutsui “sodaksi”, sanoo FBI tuomioistuimen dokumenteissa.

Hän osti kolme konepistoolia ja Claymore-henkilömiinan ja neuvotteli käsikranaateista, osoittivat Post-Dispatchin käsiin saamat dokumentit.
Mousa M. Abuelawi, 22 Franjoesta, pidätettiin 29. joulukuuta ja häntä syytettiin konekiväärin laittomasta hallussapidosta tai levittämisestä ja konekivääriasetusten rikkomisesta..

Abuelawi, palestiinalainen maahanmuuttaja, ei kyennyt suorittamaan $550 000 takuusumma vapautuakseen

On yhä enemmän erityistodisteita, jotka kuvaavat, että täällä USA:ssa on muslimimiehiä, jotka valmistautuvat taistelemaan kaupunkimme kaduilla, tai ainakin, että he ajattelevat tekevänsä niin.” Ja niin he ovat ostamassa näitä aseita ja jopa räjähteitä, varastaen niitä monissa tapauksissa.

”Se, mikä on yllättävää meille, on rakettilaukaisimien salakaupassa (viittaus Albanyn tapaukseen), että näemme yhä enemmän tämänkaltaista, enemmän yrityksiä ostaa sen kaltaisia aseita, joista ei ole kuultu lakia noudattavissa piireissä. Se on kasvava ongelma, jonka tulemme näkemään kaduilla ennen pitkää. Olen peloissani.”
   
         
8.2.2007Atlas Shrugs   Khamenei uhkaa USA:ta hyökkäyksillä

AP via JPost Khamenei varoittaa USA:ta olemaan hyökkäämästä Iraniin.

Jos Yhdysvallat aikoo hyökätä Iraniin, maa vastaa iskemällä USA:n etupiireihin kaikkialla maailmassa, sanoi Iranin ylin johtaja Ajatollah Ali Khamenei torstaina.

Puhuen Iranin Ilmavoimien komentajille, Khamenei sanoi: ”Vihollinen tietää hyvin, että mitä tahansa hyökkäystä seuraisi laaja reaktio hyökkääjiä vastaan ja heidän etupiirejään vastaan kaikkialla maapallolla.”

USA:n presidentti George W.Bush on komentanut Amerikan joukot toimimaan Irakissa toimivia iranilaisia vastaan ja on sijoittanut toisen lentotukialuksen Persian Lahden alueelle varoituksena Iranille. YK:n Turvallisuusneuvosto on määrännyt sanktioita johtuen Iranin kieltäytymisestä uraanin rikastamisen lopettamiseen, ja se on määrä vahvistaa myöhemmin tässä kuussa.

”Jotkut ihmiset sanovat, että USA:n presidentti ei ole taipuvainen laskermaan hänen toimintansa seurauksia,” sanoi Khamenei valtion televisionlähetyksessä, ” mutta on mahdollista saada tämänkaltaiselle henkilölle viisautta.”
   
         
08.02.2007 Atlas Shrugs:   Islamin Opetuksia

Islamin laillinen käsikirja Umdat al-Salik, jonka al-Azharin Yliopisto, mitä kunnioitetuin Sunni-Islamin auktoriteetti on hyväksynyt, vaatii: ” Kun lapsi tai nainen on otettu vangiksi, heistä tulee orjia vangitsemisen tosiasian nojalla, ja naisen edellinen avioliitto on välittömästi mitätöity. Miksi? Jotta he olisivat vapaita tulemaan vangitsijoidensa sivuvaimoiksi. Koraani sallii muslimimiesten sukupuoliyhteydessä vaimojensa ja heidän orjatyttöjensä kanssa”: ” Kiellettyjä teille ovat naidut naiset, lukuun ottamatta niitä, jotka omistatte orjina” (Suura 4:23-24).

Onnistuneen taistelun jälkeen Muhammed kertoo miehilleen, ”Menkää ja ottakaa mikä tahansa orjatyttö.” Hän otti myös itselleen yhden. Surullisen kuuluisan juutalaisen Qurayzahin heimon joukkoteurastuksen jälkeen hän teki sen jälleen. Hänen varhemman elämäkerran kirjoittajansa Ibn Ishaqin mukaan Muhammed ”meni Medinan markkinoille ( vielä tänä päivänä siellä on markkinat) ja kaivoi ojan siihen. Sitten hän lähetti (Banu Qurayzan miehet) ja iski heidän päänsä irti noihin ojiin, kun ne oli tuotu hänelle kasoissa. ” Tapettuaan ”600 tai 700 kaikkiaan, vaikka jotkut arvioivat luvun niin suureksi kuin 800 tai 900” Islamin profeetta otti yhden leskistä, jonka hän oli juuri tehnyt, Rayhana bint Amrin toisena jalkavaimonaan.

Oltuaan jälleen voitollinen toisessa taistelussa, yleisesti hyväksytyn Islamilaisen tradition mukaan, Muhammedin miehet esittivät hänelle eettisen kysymyksen: ” Otimme naisia vangeiksi, ja halusimme tehdä ”azl´in (coitus interruptus) heidän kanssaan.” Muhammed kertoi heille: ”On parempi, että ette tee sitä, sillä Allah on kirjoittanut sen, jonka hän aikoo herättää Ylösnousemuksen päivänä.” Silloin, kun Muhammed sanoo ” on parempi, että ette tekisi sitä,” hän viittaa coitus interruptukseen, ettei vankeja raiskattaisi. Hän ottaa sen myönnettynä oikeutena.”

Global Research in International Affairs (Gloria) center
The Project for the Research of Islamists Movements (Prism) occasional papers
Volume 5 (2007); Number 1 January 2007-02-09

14.1.2007 johtava Jihadi-Salafi oppinut, kuwaitilainen sheikki Hamed bin Abdallah al-Ali julkaisi nettisivullaan dokumentin: “Jihadin Ylimmän Neuvoston Liitto”.
Vuonna 2006 useita ryhmiä julisti uskollisuutensa Al-Qaedalle: Algerian GSPC, osa egyptiläisestä Gama at Islamiyyah ja epävirallisesti Somalian Islamilaiset neuvostot. Tämän strategian pääaiheena on luoda yhtenäisyys muslimimaailmassa.

Vuosina 2005-2006 kuwaitilainen sheikki Hamed al-Ali tuli johtavaksi Jihadi-Salafi jihadi-oppineiden ja muftien nuoremman sukupolven oppineeksi. Vuonna 2006 hänestä tuli johtavin jihadi-oppinut ja hänen artikkeleitaan ja Fatwojaan luettiin ja levitettiin välittömästi kaikkialla Jihadin foorumeilla. Hänen vaikutuksensa globaaliin Jihadiin on välitön.
Al-Ali esittää dokumenttinsa ikään kuin olisi jo pidetty Jihadin oppineiden kokous ja dokumentti on tuloksena keskusteluista Islamin Kansakunnan olosuhteista ja suunnitelmista kahta vihollista vastaan.

Se, mikä on selvää, on virallinen kampanja-avaus Irania vastaan ja shiioja vastaan sekä traditionaalisesti juutalaisia ja ristiretkeläisiä vastaan.
Myös eri tiedotuskanavat: Global Islamic Media Front (GIMF), Al-Shahab, Al-Furqan, Al-Fajr, Al-Boraq ja muut toimivat harmoniassa toistensa kanssa.
Al-Alin dokumentti antaa vihjeen, että jossakin muodossa Al-Qaedan toimeenpaneva neuvosto on olemassa.
   

Takaisin