Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Center for Follow-up of Racism and Xenophobia of the EU  

Antisemitismi lisääntynyt räjähdysmäisesti Euroopassa

Antisemitistiset selkkaukset

Maa   2006 2005   Muutos-%
       
Ranska   360 300   +20%
Englanti   594 454   31%
Venäjä   300 250   +20%
Ukraina   väkivaltainen antisemitismi lisääntynyt    
Itävalta   83 50   +66%
Saksa   lisääntynyt Berliinin kouluissa   +60%
Skandinavia
(Tanska, Norja, Ruotsi)
  53 35   +50%
           
       

Israelia vastaan suunnattujen antisemitististen ilmiöiden tunnistaminen

* Juutalaisten itsemääräämisoikeuksien kieltäminen: väittäminen, että Israelin valtio on rasistinen yhteisö
* Sellaisten symbolien ja ilmausten käyttö, jotka yhdistetään klassilliseen antisemitismiin: sellaiset väitteet kuin, että JUUTALAISET MURHASIVAT JEESUKSEN tai että verta käytetään juutalaisten palvontamenoissa; luonnehtimaan Israelia ja israelilaisia.
* Israelin politiikan vertaaminen natsien politiikkaan.
* Juutalaisten syyllistäminen, missä tahansa he asuvatkin, Israelin valtion toimintaan.
* Vaatimus, että Israelin täytyy pitää korkeampia moraalisia standardeja kuin mitkään muut demokraattiset valtiot.

   
         
31.01.2007 Atlas Shrugs:   Palestiina! Ja heille on annettu valtio!

Palestiinan valtiossa kahden vuoden ikäisiä tapetaan, eikä kukaan tunne mitään huolta asiasta. Lapsia herätetään keskellä yötä ja heidät tapetaan heidän vanhempiensa silmien edessä. Terroristit, jotka käyvät kilpailevissa moskeijoissa ampuvat maahan jumalanpalvelukseen osallistujia moskeijoissa. Eikä kukaan välitä. Mikään kansainvälinen ihmisoikeusjärjestö ei julkaise raportteja vaatiakseen teurastuksen lopettamista. Mikään YK:n elin ei tuomitse ketään tai lähetä tosiasioita tutkivaa ryhmää tutkimaan murhia.

Palestiinan valtiossa naisia riisutaan alastomiksi ja heidät pakotetaan marssimaan kaduilla heidän aviomiestensä nöyryyttämiseksi. Ambulansseja pysäytetään matkalla sairaaloihin ja haavoittuneet ammutaan kylmäverisesti. Terroristit tulevat sairaaloiden leikkaussaleihin ja kiskovat potilaat irti elämää ylläpitävistä koneista.

Palestiinan valtiossa ihmisiä kidnapataan kodeistaan keskellä päivää ja televisiokameroiden edessä. Näin tehdään, koska kidnappaajat itse ovat kameramiehiä. Heidän komentajansa todellakin pyörittävät televisioasemia. Ja koska terroristikomentajat pyörittävät televisioasemia Palestiinan valtiossa, ei ole lainkaan yllättävää, että he tuhoavat kilpailijoiden televisioasemia.
   
         
31.1.2007 Debka File:   Iranin sotilasjohto arvioi USA:n hyökkäyksen Irania vastaan alkavan kahden kuukauden sisällä

Vallankumouskaartien ensimmäinen komentaja, Mohsein Rezai, arvioi äskeisissä keskusteluissa länsimaisten lähteiden kanssa, että USA ei aloittaisi laajamittaista hyökkäystä, vaan ainoastaan tarkasti suunnattuja sotilasiskuja Vallankumouskaartin tukikohtiin Iranissa. Sanotaan, että Iranin oppositioon kuuluvia Mujaheddin al Khalq-joukkoja koulutetaan ottamaan osaa näihin operaatioihin, jotka todennäköisesti eskaloituisivat, kun Iran alkaisi kostaa näitä Amerikan iskuja.
   
         
25.1.2007 Atlas Shrugs/Tri Homa Darabi Foundation   Ajatollah Ruhollah Khomeinin opetuksia seksistä pikkulasten ja eläinten kanssa:

Islamin opetuksia seksistä pikkulasten kanssa:

”Miehellä voi olla seksuaalista mielihyvää lapsesta niin nuorena kuin vauvana. Kuitenkaan hänen ei pitäisi tunkeutua. Jos hän tunkeutuu ja lapsi vahingoittuu, silloin hän on vastuussa lapsen toimeentulosta koko hänen elämänsä ajan. Tätä tyttöä ei kuitenkaan laskettaisi yksi hänen vakituisista vaimoistaan. Miestä ei velvoiteta naimaan tytön sisarta.”

Tämän lausuman täydellinen persiankielinen teksti voidaan löytää Ajatollah Khomeinin kirjassa ” Tahrirolvasyleh”, neljäs painos, Darol Elm, Qom.

Islamin opetuksia seksistä eläinten kanssa:

”Hevosten, muulien ja aasien lihaa ei suositella. Miehelle on ankarasti kielletty harjoittamasta sodomiaa elävän eläimen kanssa. Sellaisessa tapauksessa eläin täytyy viedä kaupungin ulkopuolelle ja myydä.”

Toimittajan huomautus: Ihmettelen, onko OK harjoittaa sodomiaa kuolleen eläimen kanssa? Mitä tapahtuu, jos ostaja tuo eläinraukan takaisin kaupunkiin?

”Jos joku harjoittaa sodomiaa lehmän, lampaan tai kamelin kanssa, niiden vitrsa ja niiden eritteet tulevat epäpuhtaiksi, eikä edes niiden maitoa voida käyttää. Eläin täytyy silloin tappaa niin nopeasti kuin mahdollista ja polttaa, ja sen, joka harjoitti sodomiaa eläimen kanssa, täytyy maksaa sen hinta sen omistajalle.”

Toimittajan huomautus: Eläinraukalle tehdään ensin sodomiaa ja sitten se tapetaan ja poltetaan. Mikä on islamin oikeus eläimiä kohtaan? Missä ovat eläinsuojelijat?

”On kiellettyä käyttää eläinten eritteitä tai niiden nenäeritteitä. Mutta jos sellaista sekoitetaan vähäisissä annoksissa muuhun ruokaan, niiden käyttö ei ole kiellettyä.”
”Jos mies (Jumala varjelkoon häntä siltä) harjoittaa haureutta eläimen kanssa ja saa erektion, puhdistautuminen on välttämätöntä.”

Toimittajan huomautus: Ei sanota, kumman pitää puhdistautua: eläimen vai miehen?

”Miehellä saa olla seksiä sellaisten eläinten kuin lampaiden, lehmien, kamelien jne kanssa. Kuitenkin hänen pitäisi tappaa eläin sen jälkeen, kun hän on saanut orgasmin. Hän ei saa myydä sen lihaa ihmisille, jotka asuvat hänen omassa kylässään; kuitenkin lihan myyminen naapurikylään olisi mainiota.”

Khomeinin kirjasta: ”Tahrirolvasyleh”.
   
         
30.01.2007 Atlas Shrugs:   ”Taistelkaa Islamilaisen valtion puolesta”

Hizb ut-Tahrir Islamic Sociopaths Inc. konferenssi kertoi: “ Tulemme vaatimaan koko Islamia olemaan valmiina Jihadiin.”

Radikaali islamilainen ryhmä vaati eilen kaikkia Australian muslimeita työskentelemään pan-globaalin islamilaisen valtion muodostamisen puolesta samaan aikaan kun liittovaltion poliitikot väittelivät, pitäisikö ryhmä kieltää terrorismin vastaisten lakien nojalla.

Yli 450 miestä ja naista oli pakkautunut Lakemban vastaanottohalliin Sydneyssä kuuntelemaan Hizb ut-Tahrir´in ( Vapautuspuolue) puhujia, jotka luonnostelivat toiveitaan yhden ainoan islamilaisen valtion puolesta, joka kukistaisi kaikki diktaattorit, maahanhyökkääjät ja hallitukset kaikissa muslimimaissa kautta koko maapallon.

Khilafah-konferenssille kerrottiin, että ”ihmiskunta” voisi pelastua tuholta ainoastaan ”Islamin jumalallisen järjestyksen avulla”.
Päivän päätteeksi konferenssin julkilausumassa vaadittiin kaikkia Australian muslimeita ”ottamaan vastuunsa vaikuttamalla poliittiseen muutokseen muslimimaailmassa ja ilmaisemaan universaalista veljeyttä.”

Hizb ut-Tahririn radikaali asialista oli riittävä todiste vakuuttamaan NSW:n pääministeri Morris Lemma siitä, että tämä ryhmä pitäisi julistaa lainsuojattomaksi.
”Tämä on ryhmä, joka sanoo itse asiassa, että se haluaa julistaa sodan Australiaa, meidän arvojamme ja meidän kansaamme vastaan,” hän sanoi. ” Ja siksi uskon, että he ovat yhteiskuntamme ulkopuolella.
   
         
29.1.2007 Atlas Shrugs   Islamilainen Jihad Thaimaassa pahenee

Islamilainen terrori raivoaa hurjana. Se on kauhua.

Thaimaassa muslimit ovat ampuneet kuoliaaksi buddhalaisia.

MWC News: Muslimitaistelijat ovat tappaneet kaksi buddhalaista miestä ja naisen erillisissä hyökkäyksissä Etelä-Thaimaassa, alueella, joka on kärsinyt väkivallasta kolmen vuoden ajan. Yhdeltä mieheltä hakattiin pää poikki sen jälkeen, kun hänet oli ammuttu kuoliaaksi vaimonsa kanssa työskennellessään kumiplantaasilla Yalan provinssissa, sanoivat poliisilähteet..
Kittiphong Phuduangjit, poliisiupseeri, sanoi, että sen jälkeen, kun miestä oli ammuttu kolme kertaa rintaan, hyökkääjät katkaisivat hänen päänsä ja jättivät sen muutamia metrejä hänen ruumiistaan lapun kanssa, jossa sanottiin: ” Te hullut buddhalaiset. Me tulemme jatkamaan teidän kaikkien tappamista, ellette lähde maastamme.”


Lapun oli allekirjoittanut ryhmä, joka kutsuu itseään Pattanin taistelijoiksi, viittaukseksi erään seudun väkivallaan vaivaamaan provinssiin, sanoi Kittiphong.
Erillisisessä hyökkäyksessä kolmannen buddhalaisen uhrin oli tappanut moottoripyörällä ajava asemies, poliisilähteet sanoivat.
Ohiajavien ampumisia ja pommihyökkäyksiä tapahtuu melkein päivittäin Thaimaan kolmessa kaakkoisimmissa muslimienemmistöisissä Yalan, Narathiwatin ja Pattanin provinsseissa
Yli 1900 ihmistä on tapettu taisteluiden raivotessa islamikapinallisten keskuudessa tammikuusta 2004 lähtien.
   
         
30.1.2007 Jerusalem Post by Michael Freund   Jihadin matematiikkaa

Eräässä viisi kuukautta sitten suoritetussa haastattelussa ja Britannian TV-kanava nelosen lähetyksessä lähes 25% Britannian muslimeista sanoi, että 7. heinäkuuta 2005 Lontoossa tapahtunut terroripommi-iskujen sarja, joka tappoi 52 viatonta työmatkalaista, oli oikeutettu. Vielä 30% sanoi, että he eläisivät mieluummin ankaran Islamilaisen sharia-lain alaisuudessa kuin Englannin demokraattisessa järjestelmässä.
Joulukuussa julkaistussa tutkimuksessa huomattiin, että 44% Nigerian muslimeista uskoo itsemurhaiskujen olevan ”usein” tai ”joskus” hyväksyttäviä. Ainoastaan 28% sanoi, että ne eivät ole koskaan oikeutettuja.
Vuosittaisen Pew Global Attitudes-tutkimuksen mukaan, joka julkaistiin kesäkuussa 2006, ”karkeasti ottaen joka seitsemäs muslimi Ranskassa, Espanjassa ja Isossa Britanniassa tuntee, että itsemurhaiskut siviilikohteita vastaan voivat olla ainakin joskus oikeutettuja Islamin puolustamiseksi”. Raportissa todettiin myös, että yli puolet Jordanian muslimeista samoin kuin 55% Egyptin muslimeista sanoo terrorin olevan oikeutettua.
Sen jälkeen, kun korpraali Gilad Shalit oli kaapattu viime kesänä Hamasin terroristien toimesta, Jerusalem Media and Comminications Centerin suorittama haastattelu paljasti, että 77,2% palestiinalaisista tuki kidnappaajia, kun taas 66,8% sanoi, että he kannattavat lisää samanlaisten iskujen tekemistä.
Lisäksi kuusi kymmenestä palestiinalaisesta kannattaa Kassam-rakettien ampumista israelilaisiin kohteisiin.
Syyskuussa kuukausi Libanonin konfliktin jälkeen enemmistö palestiinalaisista kannatti terrori-iskuja juutalaista valtiota vastaan.
11. syyskuuta hyökkäysten viidennen vuosipäivän yhteydessä Al-Jazeera kysyi vastaajilta:” Kannatatko Osama bin Ladenia?” Valtava 49% vastasi: kyllä.

Ja kesäkuussa globaali Pew tutkimus totesi, että muslimien keskuudessa neljäsosa jordanialaisista, kolmas osa indonesialaisista, 38% pakistanilaisi9sta ja 61% nigerialaisista kaikki ilmaisivat luottamuksensa siihen massamurhaajaan, joka perusti al-Qaedan.

Libanonissa kuusi kuukautta sitten the Beirut Center for Research and Information totesi, että yli 80% Libanonin väestöstä sanoi, että he tukevat Hezb-Allahia.
Reuters raportoi, että 15. lokakuuta 10% Indonesian muslimeista sanoi, että he tukevat Jihadia ja tukevat pommi-iskuja Balin saarella ulkomaisia turisteja vastaan.
Indonesiassa on yli 200 miljoonaa muslimia, joten 10% on todellisuudessa aika suuri absoluuttisin luvuin. Se tarkoittaa, että 20 miljoonaa muslimia Indonesiassa on halukas sanomaan ääneen, että he tukevat väkivallan ja terrorin käyttöä viattomia ihmisolentoja vastaan.
   
         
30.01.2007 Atlas Shrugs:   Kuvia Ashoura-juhlan vietosta muslimimaailmassa

Juhlaa vietetään Muhammedin pojanpojan imaami Husseinin kuoleman muistoksi.

Muharram-kulkue Kabulissa Afganistanissa


Pakistanilainen shiia-muslimi Lahoressa


Afganistanilaisia shiia-muslimeita Kabulissa
   
         
31.1.2007 ICEJ   Palestiinan ulkoministeri: Israelin pitäisi mennä Kanadaan

Äskeisessä kanadalaisen Globe and Mail´in tekemässä haastattelussa Palin ulkoministeri ja HAMASIN johtaja Mahmoud Zahar sanoi, että sen jälkeen, kun kaiken sisäänsä sulkeva islamilainen kansakunta on perustettu Lähi-Itään, Israelin pitäisi ”muuttaa Kanadaan.” Haastattelu julkaistiin vain muutamia päiviä ennen Kanadan ulkoministerin Petrer Mackayn vierailua Israeliin ja palestiinalaisalueille, ja Mackay kieltäytyi tapaamasta Hamasin johtajia tai Zaharia.
   
         
31.1.2007 ICEJ   Uhrit voivat haastaa oikeuteen terrorin tukijat

USA:n liittovaltion tuomari sääti maanantaina, että Amerikan oikeusistuimissa israelilaiset tai muut vieraat kansalaiset voivat ajaa vaateita syyttämällä Jordaniassa sijaitsevaa Arab Bank´ia palestiinalaisten itsemurhaiskijöiden tukemisesta kanavoimalla Saudi-rahaa iskijöiden perheille. Säännöstö tulee sallimaan kirjaimellisesti tuhansien itsemurhaiskijöiden uhrien ja heidän perheidensä hakea vahingonkorvauksia ja asettaa ennakkotapauksen oikeuskanteille, jotka on arkistoitu pankkeja ja yksityisiä yksilöitä vastaan, jotka auttavat ja avustavat terroritoimissa – vaikka nuo teot tapahtuvat USA:n ulkopuolella.
   
         
31.01.2007 Atlas Shrugs   Strategiasivu

29. tammikuuta 2007: Iran on muuttanut yhden suurimmista ballistisista ohjuksistaan, 30 tonnia painavan Shahab 3:n satelliitin laukaisuraketiksi. On mahdollista rakentaa nykyisellä kevytelektroniikalla 250 kg painava tiedustelusatelliitti, jonka Shahab voisi nostaa matalalle maan kiertoradalle. Huolestuttavampaa on se tosiasia, että tuon kokoisella satelliitilla voidaan myös panna ydintaistelukärki maan kieroradalle. ja saada se laskeutumaan minne tahansa maapallolla. Sellaisia aseita, joita kutsutaan nimellä FOBS (Fractional Orbital Bombardment System), Neuvostoliitto kehitteli 1960-luvulla. Muutamia näistä ohjuksista, jotka pystyvät kantamaan FOBS, rakennettiin ja otettiin käyttöön, mutta kukaan ei ollut innostunut saamaan ydinaseita maan kiertoradalle. Pidettiin halvempana ja turvallisempana käyttää vain tavanomaisia ICBM-(intercontinental ballistic missiles)-ohjuksia. Venäjä purki sen FOBS-ohjukset 1980-luvulla. Mutta ei ole mitään, mikä voisi estää Irania rakentamasta joitakin FOBS-ohjuksia keinona uhata Yhdysvaltoja ydinasehyökkäyksellä. Pohjois-Korea voisi myös rakentaa FOBS-ohjuksia, koska useimmat Iranin pitkän kantaman ballistisista ohjuksista tulevat Pohjois Koreasta.
   
         
    Kuvia Iranin toimittamista aseista Irakiin

(USA Today)
   
         
       
         
   

   
         
         

Takaisin