Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

09.01.2007 Giyus org.
Lakitieteen professori
Alan M. Dershowitz
Harwardin Yliopistosta:
  Ex-presidentti myytävänä:Journalisti Jacob Laksin on dokumentoinut ne kymmenet miljoonat dollarit, jotka Carter Center on ottanut vastaan Saudi Arabian kuningashuoneelta ja valikoidulta joukolta muita Lähi-Idän sulttaaneja, joita vastavuoroisesti Jimmy Carter on velvollisuudentuntoisesti ylistänyt rauhaa rakastavina ja suvaitsevaisina (ei väliä kuinka despoottinen heidän hallituksensa on). Ja nämä ovat vain vahvistettuja julkisia lahjoituksia.

Carter on myös ottanut vastaan puoli miljoonaa dollaria ja palkinnon Sheikki Zayed bin Sultan al-Nahyanilta sanoen vuonna 2001: ”Tämä palkinto on minulle erityisen merkityksellinen, koska sen on osoittanut minulle henkilökohtainen ystäväni Sheik Zayed bin Sultan al-Nahyan.” Tämä on samainen Zayed, Yhdistyneiden Arabiemiraattien pitkäaikainen hallitsija, jonka $2,5 miljoonan dollarin lahja Harward Divinity School´ille palautettiin vuonna 2004 johtuen Zayedin raivoisasta juutalaisvihasta. Zayedin henkilökohtainen säätiö: the Zayed Center väittää, että nimenomaan siionistit eivätkä ”olivat niitä ihmisiä, jotka tappoivat juutalaiset Euroopassa” holokaustin aikana. Se on pitänyt luentoja veriloukkauksesta ja juutalaisten salaliittoteorioista ja Amerikan syyllisyydestä 11.9.2001 iskuun.

Toinen journalisti, Rachel Ehrenfeld, luetteloi pikkutarkasti Carterin siteet arabien rahamiehiin perinpohjaisessa ja voimakkaassa artikkelissaan ”Carterin arabirahoittajat” hänen maapähkinäfarminsa pelastamisesta vuonna 1976 Carterin presidentillisen kirjaston rahoittamiseen ja Carterin presidenttikauden jälkeisten toimintojen kaikenpuoliseen jatkettuun tukeen. Esimerkkinä on Bank of Credit and Commerce International (BCCI), joka perustettiin Pakistanissa ja jonka keulakuvana oli Saudimiljardööri Gaith Pharaon, joka auttoi Carteria starttaamaan hänen rakastamansa Carter Centerin. Ehrenfeldin mukaan :

”BCCI:n päämäärät olivat ensisijaisesti ideologisia. [Agha Hasan] Abedi halusi pankin heijastamaan ylikansallista muslimiuskontunnustusta ja ´parasta siltaa auttamaan Islamin maailmaa ja parasta keinoa taistella siionistien pahaa vaikutusta vastaan.”
   
         
9.1.2007 klo 21.33 Debka File erikoisuutinen:   Somaliassa olevat USA:n joukot aloittivat suurimman al Qaedan vastaisen tehoiskun sitten vuonna 2001 Afganistaniin tehdyn hyökkäyksen:Nyt myös Kenia on mukana maailmansodassa.

USA:n komentokeskus on keskittänyt huomattavan meri-, ilma- ja merijalkaväkivoiman Somalian rannikon edustalle ja sitä johtaa lentotukialus USS Eisenhower, joka partioi Somalian ja Kenian rajalla olevan Ras Kambonin ja Kismayon sataman välillä. Kenialaiset yksiköt ja Saksan laivasto ovat myös mukana toiminnassa. Taistelussa Somalian hallituksen joukkojen ja Etiopian joukkojen tukemiseksi ne ovat kiristämässä silmukkaa taistelussa pakenevien al Qaedan ja Islamistineuvoston joukkojen ympärillä niiden viimeisissä asemissa sen jälkeen, kun heidät ajettiin Etelä-Somaliaan Mogadishusta. Heidän välitön tehtävänsä on estää taistelijoiden pako korkeiden vuorten yli Somalian ja Kenian välisellä rajalla ja meritse naamioituneina kalastajiksi pienten Intian Valtameren saarten muodostaman ketjun kautta.
Jos lyödyt miehet onnistuvat saavuttamaan vuoret, joiden sanotaan muistuttavan Afganistanin Tora Bora-vuoria (joiden kautta al Qaedan johtajat pakenivat pois Afganistanin sodan alussa) heidät on vaikea ajaa ulos luolista ja rotkoista. Eisenhowerilta lähtevät sotakoneet moukaroivat sen tähden al Qaedan islamististen joukkojen reittejä turvaan.

USA:n lentotukikohdista Keniassa lähtevät AC-130 taisteluhelikopterit aloittivat iskut 8. tammikuuta, kun yhdistetty etiopialais-somalialainen hyökkäys epäonnistui ratkaisuun pääsemisessä taistelussa islamistien kanssa ja tappiot kohosivat jyrkästi molemmilla puolilla. Vaikka kenialaiset erikoisjoukot USA:n johdolla heitettiin taisteluun, sitä ei pystytty ratkaisemaan.

USA:n sotalaivat ovat nyt sitoutuneet Somalian taisteluun, joka on ensimmäinen suora amerikkalainen sotilasoperaatio maassa onnettoman 1992-94 ”Black Hawk Down”-tehtävän jälkeen. Taistelussa on mukana ohjusristeilijä USS Ramage ja USS Bunker Hill samoin kuin Saksan laivaston yksiköitä, jotka ovat sijoittuneet Kenian satamiin. Ne ovat tuhoamassa mereltä käsin tulevia islamistien keskityksiä.

Joulukuun 2006 viimeisellä viikolla rinnan Etiopian hyökkäyksen kanssa USA:n erikoisjoukot lennätettiin maahan suuresta Djiboutissa sijaitsevasta amerikkalaisesta tukikohdasta etelä-Somalian vuoristoon. Heidän tehtävänsä oli saada ansaan al Qaedan Itä-Afrikan johtaja, Abdullah Fazul Comorien saaristosta samoin kuin Ali Saleh Nabhan Keniasta ja Abu Taha al-Sudani Sudanista. Fazulia etsitään vuonna 1998 tapahtuneiden USA:n suurlähetystöihin Dar es Salaamissa ja Nairobissa tehtyjen pommi-iskujen takia, vuonna 1996 Ethiopian Airlinen lentokonekaappauksen takia, jossa neljä Israelin lentokoneteollisuuden johtajaa ja 3 israelilaista siviiliä murhattiin; vuonna 2000 Adenin satamassa USS Colea vastaan tehdyn hyökkäyksen takia, jossa menetti henkensä 19 amerikkalaista merimiestä samoin kuin Mombasan Paradise hotellia vastaan ja israelilaisen Arkia-yhtiön konetta vastaan, joka oli tuomassa israelilaisia hotelliin, ilmatorjuntaohjuksilla tehtyjen hyökkäyksien takia.

Fazulin sieppaus tai kuolema olisi suuri amerikkalainen urotyö, ratkaiseva tekijä al Qaedan operationaalisen organisaation tuhoamisessa Itä-Afrikassa. Hän on kuitenkin poikkeuksellisen liukas tyyppi ja on paennut läheltä-piti-tilanteesta useamman kuin kerran aikaisemmin.
   
         
6.1.2007 Debka File   Presidentti Bush pistää kaikkensa likoon Irakin voiton hyväksi:

Presidentti George W. Bush ottaa kaikki USA:n resurssit käyttöön aloittaakseen rajoittamattoman sotilasoperaation varmistaakseen voiton Irakissa saatuaan ensin Bagdadin hallintaan. Ensi viikolla hän pitää julkisen puheen, jossa ilmoittaa uudesta linjastaan Irakissa.
Bushin uusi politiikka ei siedä mitään Irakin asioihin puuttumista Iranin, Syyrian tai Hezb-Allahin taholta. Poikkeuksellisen hyökkäävät USA:n sotilasvoimat on sijoitettu paikoilleen estämään mikä tahansa sekaantuminen Valkoisen Talon suunnitelmiin Irakin suhteen. Ne tulevat saamaan sotilasjohdolta välittömät vastareaktiot. Presidentti Bush on nimittänyt johtoon yhden itsepäisemmistä ja haukkamaisimmista USA:n sotilasjohtajista.

Amiraali William J. Fallon, 62,
joka on tähän asti ollut Tyynen Meren alueen komentaja , ottaa johdon kenraali John Abizaidilta USA:n keskusjohdon komentajana, jolla on vastuussaan USA:n rintamat Irakissa, Afganistanissa ja globaalissa terrorismissa. Amiraali on erikoistunut suurimittaisten meri-, ilma- ja merijalkaväen voimien käyttöön samanaikaisesti eri areenoilla.

Ja Valkoinen Talo on varmistanut, että amiraali Fallonilla on runsaasti voimia käytössään, varsinainen kasauma Persian lahdella ja muilla vesillä vastapäätä Irania. USS John C. Stennis iskuryhmä on menossa Persian Lahdelle mukanaan mahtava 9-10 hävittäjä-pommittaja-eskadroonan armeija. Tammikuun neljäs päivä määrättiin USS Ronald Reagan iskuryhmä lähtemään San Diegosta samaan suuntaan.

Sotilashuomioitsijat USA:ssa ja Lähi-Idässä huomauttivat, että ryhmän komentaja kontra-amiraali Michael H. Miller toisti: ”Kun meillä on käytössämme reaalimaailman operaatioita varten lentotukialusiskuryhmä 7, olemme esimerkki siitä, kuinka Merivoimat kykenee suorittamaan tehtävänsä mihin aikaan tahansa, missä tahansa maailmassa.”

Alkuperäinen ilmoitus, että Stennis-iskuryhmä tulee tässä kuussa liittymään USS Dwight Eisenhower lentotukialusryhmään ja USS Boxer iskuryhmään Persian Lahdella kuvaa operaatiota ”varoituksena Syyrialle ja Iranille” tekoina, jotka nähdään provokatiivisina ja antavat komentajille enemmän liikkuvuutta alueella.

Stennis-ryhmän käyttöönoton kautta alueelle tulee 16 000 USA:n merimiestä samoin kuin toinen ydinkäyttöinen lentotukialus ja 7 laivuetta sota-aluksia, 10 ilmaeskadroonaa, 2 sukellusvenettä ja helikoptereita tukemaan maihinnousujoukkojen maihinnousua vihollisen maaperälle.

Nämä keskitetyt meri-, ilma- ja merijalkaväen joukot osoittavat luotettavan toodistuksen siitä, kuinka pitkälle Yhdysvallat on valmis menemään pitääkseen Iranin, Syyrian tai Hezb-Allahin sekaantumasta Amerikan toimiin Irakin rauhoittamisessa.

Samalla kun Stennis-ryhmällä on suuri kyky kylvää merimiinoja leveiden vesiväylien poikki uhaten siten tehdä Iranin armeijan kyvyttömäksi ja sulkea sen öljyn vientireitit, Ronald Reaganilla on taas päinvastainen operationaalinen kyky poistaa merimiinat ja räjähteet, joilla Teheran sulkisi Persian Lahden ja Hormuzin salmen amerikkalaisilta sotalaivoilta ja lähteviltä öljykuljetuksilta Irakista ja Arabian öljykeskuksista.
   
         
07.01.2007 Debka File   Kolme USA:n Norfolkissa sijainnutta maihinnousuhyökkäysalusta lähti Persian Lahdelle lauantaina

Ne ovat osa USS Bataan iskuryhmää ja vieden mukanaan 2000 merijalkaväen miestä ja varustettuna saamaan joukot maihin helikoptereilla, maihinnousuvälineistöllä ja maihinnousuajoneuvoilla. Bataan on varustettu helikoptereilla ja nopeilla ilmatyynyaluksilla, jotka voivat viedä maihin tuhansittain merijalkaväkeä hiekkarannalle ja suojaten niiden rantautumista. Shreveport, joka tunnetaan Super Gatorina muodostaa johtoaluksen logististisen ja tiedustelutuen hyökkäävän merijalkaväen hyökkäysominaisuuksilla. Se on suunniteltu laajennettuja maihinnousuominaisuuksia varten. USS Oak Hill on suunniteltu avustamaan vaarassa olevia aluksia.

Näiden alusten ryhmä tuo alueelle vielä 20 000 merimiestä, merijalkaväkeä ja pilottia lisää jo paikalla olevien alusten lisäksi.

USS John C. Stennis iskuryhmän oli määrä olla varoituksena Syyrialle ja Iranille.
   
         
31.12.2006 Atlas Shrugs:   Muslimihoitajat likaisin käsin Britannian sairaaloissa:

Britannian muslimit kieltäytyvät pesemästä käsiään vaadituilla antiseptisillä geeleillä. Muslimit protestoivat käytäntöä uskonnollisin perustein, koska geelit sisältävät alkoholia.
Anti-bakteerisiä geelejä käytetään sairaaloissa suojelemaan ”superbakteereita” vastaan mukaanlukien Methicillin-vastustuskykyisiä Staphylococcus Aureus (MRSA) ja Periventricular Leukomalacia. Brittiläinen terveydenhoitohenkilökunta sanoi olevansa kauhistunut huomatessaan muslimien käytännön, kun he kieltäytyvät disinfektoimasta käsiään ennen potilashuoneisiin saapumista.

NHS-hoitoapulainen Theresa Poupa Lontoon Chest-sairaalassa sanoi: ” En voinut uskoa sitä. Merkit olivat kyllin suuria ja selviä, mutta he [muslimityöntekijät] jättivät vain huomioimatta ja kävelivät suoraan osastolle! Olin siellä melkein joka päivä kolmen viikon ajan ja näin sen toistuvan tusinoittain ja tusinoittain kertoja. Kun otin asian puheeksi henkilökunnan kanssa, he vain kohauttivat ja sanoivat, että muslimit kieltäytyvät käyttämästä geeliä, koska se sisälsi alkoholia.”
   
         
01.01.2007 Atlas Shrugs:   Monet Israelissa ja ulkomailla olivat hämmästyneitä, kun Israelin valtion ja Palestiinan itsehallinnon liput liehuivat rinta rinnan ensimmäistä kertaa pääministerin virallisen virka-asunnon saloissa.

Ensimmäistä kertaa Israelin valtion historiassa Palestiinan Itsehallinnon puna-musta-vihreä ja valkoinen lippu seisoi Israelin virallisen valtiolipun, jossa oli sininen Juudan tähti, rinnalla viime lauantaiyönä.
   
         
02.01.2007 Atlas Shrugs   Islamistit kätkevät pommeja leluihin

RAUHAN USKONTO jatkaa uusien ja turmeltuneiden keinojen näyttämistä meille kuinka teurastaa vapautta rakastavia vääräuskoisia. Tämä kertomus Intiasta muistuttaa Pali arabien ”kuolettavan lelun” postia …. globaali jihadMuslimit kätkevät pommeja leluihin NEWS.AU.COM
Kaksi epäiltyä islamilaista militanttia on pidätetty mukanaan leluja, joihin on kätketty sisälle räjähteitä, jotka he suunnittelivat räjäyttää vilkkaalla markkinapaikalla New Delhissä, sanoi Intian poliisi.

Samimullah ja Ali Mohammad, molemmat Intian Kashmirista pidätettiin New Delhin rautatieasemalla epäiltynä kuulumisesta Pakistania kannattavaan sotilaalliseen Lashkar-e-Taiba-ryhmään, sanoi vanhempi poliisi Karnal Singh.
Pidätetyt tulivat tiukan vartioinnin alla olevaan Intian pääkaupunkiin ennen juhlia.
”Saimme vihjeen, että nämä kaksi miestä olisivat tulossa junalla Jammusta (Intian Kashmirin talvipääkaupunki), sanoi Mr. Singh.
Otimme heidät kiinni ja kuulustelun aikana he myönsivät olevansa Lashkarin jäseniä ja heidän suunnitelmansa oli sijoittaa räjähteet.
Heidän matkalaukustaan pommiryhmä löysi kaksi laatikkoa leluja – leluankka ja lelubussi - täytettynä räjähteillä.
”Pommiryhmältä meni noin kolme tuntia pommia vaarattomaksi tekemiseen.”.
   
         
04.01.2007 Atlas Shrugs   Ranskan islamistit valmistautuvat ottamaan vaaleilla vallan

Uuden vuoden juhlien aikana sytytettiin 400 autoa tuleen.
”Noin 10 % Ranskan väestöstä on muslimeita. 20-vuotisista tai nuoremmista noin 30 % sanotaan olevan muslimeita ja suurissa asutuskeskuksissa noin 45 % . Jos he tulevat katutaisteluihin, kuten Michel Gurfinkel Valeurs Actuellesin toimittaja osoittaa, ” taistelijoiden suhde etnisessä sodassa olisi siten yhden suhde yhteen jo nyt.”
Poliisi pidätti 258 ihmistä Uuden Vuoden Jihadissa mukaan lukien kaksi lasta iältään kahdeksan ja 10, jotka sytyttelivät roskapönttöjä tuleen Strasbourgin itäisessä kaupungissa. Kolme lasta iältään 10-12 välillä pidätettiin Pariisin esikaupungissa sen jälkeen kun heidät otettiin kiinni bensiiniä kantamasta.

Muslimit rekisteröityivät kuumeisella kiireellä tulevia vaaleja varten saadakseen vaalien kautta itselleen valtaa.
   
         
7.1.2006 Atlas Shrugs   ”Lionheart” Islamisteilla on käsissään Britannian huumekauppa

”Lutonin kaupunki Englannissa näytteli keskeistä roolia Britanniaa vastaan tehdyissä terroristihyökkäyksissä 7/7. Sota julistettiin tuona päivänä ja muslimiyhteisö avasi Lutonin etulinjakseen. Itsemurhapommittajat valmistautuivat täällä ennen nousemistaan junaan Lutonin rautatieasemalla tuona kohtalokkaana päivänä. Olen elänyt ja kasvanut täällä koko elämäni ja nyt minun täytyy jättää maani ja etsiä turvapaikkaa vieraassa maassa turvallisuuteni vuoksi, jota uhkaa Muslimiyhteisö. Lutonin pakistanilaiset muslimit kontrolloivat erittäin tuottoisaa ja äärimmäisen tuhoisaa heroiini ja crack kokaiinikauppaa. Nämä muslimit, joilla on yhteydet Pakistanin al Qaedaan työskentelevät Al Qaedan strategian hyväksi tuhotakseen minun maani ja he menestyvät kenenkään estämättä. Tein osani yrittäessäni pysäyttääkseni sen ja nyt he ovat luvanneet tappaa minut ja minun täytyy lähteä.”

Al Qaeda ansaitsee 7-8 miljardia US dollaria vuodessa huumekaupalla. Huume tulee Afganistanista Pakistanin kautta ja huumeita myydään 24 tuntia/vrk. ”Lionheart” on entinen tuomittu huumekauppias ja nykyisin uudestisyntynyt kristitty ja ollut yhteistyössä poliisin kanssa huumeiden vastaisessa taistelussa kotikunnassaan Bedfordshiressä. Nyt hän on muuttanut Israeliin.
   
         
09.01.2007 ICEJ   Shin Bet: 14 %:lla itsemurhapommittajista on Israelin kansalaisuus

Israelin Tiedustelupalvelun (Shin Bet) raporttien mukaan 38: 272:sta itsemurhapommittajasta Israelissa (melkein 15 %) olivat suorittaneet terroristit, joilla on Israelin kansalaisuus , joka on saatu perheen yhdistämisen yhteydessä. Knessetin Sisäisten asioiden ja Ympäristöasioiden komitea piti maanantaina kokouksen keskustellakseen väliaikaisen lain laajennuksesta, joka estää perheen yhdistämisen Länsi-Rannan ja Gazan palestiinalaisten asukkaiden Israelin arabien välillä johtuen turvallisuussyistä.. Ha´aretz kertoo, että tämä on neljäs kerta, kun Knessetiä on pyydetty laajentamaan hyvin riidanalaista lakia.
   
         
9.01.2007 ICEJ   Uutta rintasyöpälääkettä testataan Israelissa.

Ha´aretz kertoi tiistaina, että monet israelilaiset naiset, jotka kärsivät kehittyneestä rintasyövästä kykenevät saamaan ilmaisen vasta kokellisen uuden syöpälääkkeen osana klinikkakokeilua, joka toteutetaan myös Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Uusi lääke, jota kutsutaan nimellä Tykerb on tarkoitettu naisille, joiden rintasyöpä ei vastaa lääkintään ja on levinnyt luuhun, aivoihin ja muille alueille. Yhdysvaltain Food and Drug Administration (FDA) suorittaa kliinistä koetta yhdessä eurooppalaisen Agency for Evaluation of Medical Preojects (EMEA) kanssa.
   
         
    KUVA KAIROSSA EGYPTISSÄ PIDETYSTÄ TEHERANIN HOLOKAUSTIN KIELTÄVÄN KONFERENSSIN SEURANTAKONFERENSISTRA KAKSI VIIKKOA TEHERANIN JÄLKEEN    
         
       
       
         
    Hakehila by Allan Garellick

100 vuotta ennen Jeshuan (Jeesuksen) so. Messiaan syntymää eli Israelissa parantaja, jonka nimi oli Jeshu Ha-Notzri (Nasarealainen). Hänellä oli viisi opetuslasta, joiden nimet olivat: Mattai, Nekai, Netzer, Buni ja Todah. Jeshu kivitettiin pääsiäisiltana Lyddassa syytettynä taikuudesta. Myöskin Jeshun opetuslapset surmattiin. Yeshun sukunimeksi mainitaan ben-Pandera. Isä oli roomalainen legioonalainen nimeltä Pandera ja äidin nimi oli Mirjami.
Yeshu kuvataan tavalla, joka on osittain yhteneväinen evankeliumien Jeesus Nasaretilaisen kuvauksen kanssa. Yeshu eli kuitenkin 100 vuotta aikaisemmin kuin Jeesus.
   

Takaisin