Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18.12.2006 Jerusalem Post:   Mossadin johtaja: Syyria valmistautuu hyökkäämään

Mossadin johtaja Meir Dagan ilmoitti tänään, että Syyria valmistautuu hyökkäämään. Syyria on kiihdyttänyt aseiden toimitusta Nasrallahille/Hezb-Allahille. Samanaikaisesti Syyria puhuu kahdella suulla: länsimaiselle lehdistölle Syyria ilmoittaa olevansa valmis rauhanneuvotteluihin Israelin kanssa ilman ennakkoehtoja, kun taas arabilehdistölle Bashar Assad puhuu selkokielellä eli valmistelevansa hyökkäystä Israeliin. Näin Syyria yrittää luoda mielikuvaa siitä, että Israel kieltäytyy rauhanneuvotteluista.
Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleza Rice on ilmoittanut - vastoin James Baker-Lee Hamilton komitean raporttia – että Yhdysvallat ei neuvottele Syyrian eikä Iranin kanssa.
   
         
18.12.2006 Atlas Shrugs- FEEDblitz:   Venäjä alkaa toimittaa valmiiksi rikastettua uraania Iranin atomipommitehtaisiin tammikuun alusta

”Heidän teoistaan te tunnette heidät”, ja nyt me tiedämme heidät. He vievät keltaista kakkua (uraania). Venäjä on tehnyt sen päivänselväksi, että he eivät ole USA:n liittolaisia.

Venäjä uhmaa länttä ja jatkaa ydinpolttoaineen myyntiä Iranille ( Times online).

Venäjä alkaa toimittaa Iranille ydinpolttoainetta varhain ensi vuonna huolimatta yhä lisääntyvästä huolesta lännessä, että tämä voisi kiihdyttää Teheranin suunnitelmia rakentaa ydinpommi.

Sergei Shmatko, Atomstroyexportin johtaja, Venäjän valtion ydinpolttoaineen vientiyhtiöstä, sanoi viime viikolla, että valmistelut polttoaineen lähettämiseksi Iraniin alkaisivat ensi kuussa ja että ensimmäisen lähetyksen odotetaan saapuvan Islamilaiseen tasavaltaan varhain keväällä.
Tämä ilmoitus, aikana jolloin Venäjä puolustaa itseään energian toimittajana, on aiheuttanut huolestumista läntisissä maissa, jotka ovat yrittäneet saada Kremliä lopettamaan ydinyhteistyönsä Teheranin kanssa.
Huolestuminen vahvistui eilenä, kun presidentti Mahmoud Ahmadinejadin raportoitiin kertoneen Kuwaitille olevansa valmis siirtämään ydinteknologiaansa naapurimaihin. Lisäksi hän oli ilmoittanut, että Iran on nyt päässyt vuorenhuipulle ydinteknologiassaan. Ahmadinejad kertoi tämän Mohammed Zefollah Shirarille, joka on Kuwaitin emiirin Sheikh Sabah al-Ahmad al-Sabahin huippuneuvonantaja
   
         
18.12.2006 Debka File   Noin 320 kiloa venäläistä rikastettua uraania on kadonnut itäsaksalaisesta neuvostoajan ydinreaktorista.

Tiukan vartioinnin alaisena suoritetut siirrot ovat osa venäläis-amerikkalaista yhteistyötä IAEA:n kanssa estääkseen vaarallista ydinmateriaalia ympäri maailmaa joutumasta terroristien käsiin. Se on tähän mennessä varmistanut yli 400 paikkaa, jotka sisältävät radioaktiivista materiaalia, joka riittäisi 6000 likaista pommia varten.
   
         
16.12.2006 Debka File   Hamas laajensi verisen riidan Fatahin kanssa jihadiksi (pyhäksi sodaksi)Hamasin johtajat sanoivat perjantaina: ” Abu Mazen ja Fatah ovat julistaneet sodan Allahille. Kuka tahansa, joka liittyy meihin, on shahid (marttyyri).” He valtuuttivat Fatah-johtajan Mohammed Dahlanin salamurhaamisen syyttäen häntä Hamasin pääministerin Ismail Haniyan salamurhayrityksen suunnittelusta, kun hänen saattueensa saapui Gazaan torstaiyönä.14. joulukuuta. Henkivartija sai surmansa ja viisi hänen seurueensa jäsentä haavoittui mukaan lukien Haniyan poika. Hamas vannoi ”selvittävänsä tilit”.
Hamasin pääministeri palasi kotiin kahden viikon poissaolon jälkeen mukanaan $31 miljoonaa niistä 250 miljoonasta dollarista, jotka Iran lahjoitti rahoittaakseen hänen organisaationsa rakentamista jihadistista sotaa varten. Sen jälkeen, kun Israel oli määrännyt Rafahin rajanylityspaikan Egyptistä Gazaan suljettavaksi, satoja Hamasin taistelijoita otti valvontaansa terminaalin suunnaten raskaan tulituksen kohti eurooppalaisia tarkkailijoita ja Abu Mazenin Force 17 presidenttikaartia vastaan. Molemmat pakenivat. Torstaiyönä Haniyan sallittiin lopulta saapua Gazaan jätettyään matkalaukullisen käteistä taakseen Siinailla. Juuri silloin Force 17 tulitti saattuetta.

Palestiinalaisten pääministerin seurueessa oli vanhempi Hamasin sotilasvaltuuskunta, jota johti Abu Obeida al Jerat, joka allekirjoitti sotilaalliset sopimukset Iranin Vallankumouskaartin johtajien kanssa uudenaikaisen taistelukoulutuksen antamisesta Hamasin terroristeille. Israelin olisi pitänyt estää Haniyan saapumisen seurueensa kanssa myös ilman käteistä estääkseen iranilaisen sotilaskoulutusohjelman alkamisen Gazan kaistalla.
Lisäksi sisällissodan syttymiseen vaikutti viime viikolla välikohtaus, jossa tapettiin 3 Fatah-johtajan lasta, jotka olivat autolla menossa kouluun ja myös heidän kuljettajansa ammuttiin konetuliaseella autoon. Auto oli sisältä aivan veressä.

KUVIA GAZAN SISÄLLISSODASTA
(Atlas Shrugs)
From the NY Times OnlineLeft: Ammar Awad/Reuters; center and right: Abbas Momani/AFP -- Getty Images More than 30 Palestinians were injured


Muhammed Muheisen/Associated Press
A Palestinian man protected his two children.


Abbas Momani/AFP -- Getty Images
father protected his son as chaos ensued.
   
         
18.12.2006 Debka File   Ahmadinejadin kannattajat väärentävät Iranin vaalituloksia

Vasta yksi kymmenesosa annetuista äänistä oli Teheranissa laskettu 60 tuntia äänestyksen päättymisen jälkeen, koska presidentin kannattajat, joita Vallankumouskaarti tuki, ryntäsivät keskusvaalilautakuntaan. He pysäyttivät äänten laskun useita kertoja pakottaen laskijat uhkauksin ja fyysisellä ahdistamisella väärentämään tulokset ja kääntämään ylösalaisin presidentin vastustajien saavuttamat äänet. Mitä tuskallisin isku on ollut hänen pääkilpailijansa entisen presidentin Hashem Rafsanjanin voitto aikaisemmissa tuloksissa voimakkaassa Asiantuntijoiden Neuvostossa. Sen tähden myöhemmin tällä viikolla julkaistavat tulokset saattavat pitää sisällään yllätyksiä..
   
         
15.12.2006 Jerusalem Post   YK perustaa rekisterin turva-aitaa koskevia valituksia varten

YK:n yleiskokous äänesti ylivoimaisella ääntenenemmistöllä sen puolesta, että perustetaan toimisto, joka rekisteröi palestiinalaisten vaatimukset niistä vahingoista, joita Israelin rakentama turva-aita on aiheuttanut Länsi-Rannalla.
Israel ja Yhdysvallat vastustivat voimakkaasti uuden toimiston luomista. Se tullaan perustamaan Wieniin Itävaltaan. Yleiskokous hyväksyi perjantaina päätöslauselman äänin 162-7 seitsemän ollessa pois.
Yleiskokous ei päättänyt päivämäärästä, jolloin rekisteri perustetaan,


Kartta turva-aidan kulusta Jerusalemissa


Kuva turva-aidasta Jerusalemissa

Päätöslauselma valtuuttaa uuden toimiston – johon kuuluu henkilökuntana kolme jäsentä, toimitusjohtaja ja pieni henkilökunta – rekisteröimään aidan rakentamisesta aiheutuneet vahingot. Tässä vaiheessa se sulkee pois kaikki arviot menetyksistä.
Israelin YK-suurlähettiläs Dan Gillerman julisti, että valitusrekisterin perustaminen on ”YK:n ja sen jäsenvaltioiden ajan ja rahan tuhlausta. Lisäksi hän sanoi, että Israelilla on jo mekanismi rekisteröidä korvausvaatimukset, jotka aiheutuvat aidan rakentamisesta. Hän sanoi, että 140 tapausta on jo tutkittu ja enemmän kuin US$ 1,5 miljoonaa on maksettu palestiinalaisille.
Yhdysvallat teki saman huomautuksen ja vastusti voimakkaasti arvioitua US$ 2 miljoonan (euroissa 1,5 miljoonaa) vuotuista kustannusta rekisterin ylläpidosta.
Gillerman sanoi Israelin rakentaneen aidan estääkseen hyökkäyksiä ja itsemurhapommittajia.
   
         
17.12.2006Atlas Shrugs- FEEDblitz   Väliaikatietoja Jihadista Ranskassa

Ranskalainen Michel kertoo meille Jihadin edistymisestä Ranskassa.
”Avatkaa moskeija uudelleen tai jatkamme väkivaltaa”.

Marseille (Ranska): Kristillinen kirkko on poltettu tänään torstaiyönä., ”cité La Rouguiere”, ”La Pomme´n alueella (13011).
Ensimmäisten tutkimusten mukaan tusina huppupäisiä ”jeunes” sytytti tulen ennen kuin he pakenivat. Poliisi löysi läheltä bensiinikannun. Tuli poltti ovet, mutta sisäpuoli säilyi.
Poliisilla ei ole mitään epäilyksiä siitä, että tuhopoltot ovat seurausta keskiviikon tapahtumista. Poliisi puuttui asiaan sulkeakseen laittoman moskeijan.
Viesti oli maalattu: ”Avatkaa moskeija uudelleen tai jatkamme väkivaltaa”.
Viime viikolla 4 nuorta syntyperäistä ranskalaista tuomittiin moskeijan tuhopoltosta ”Savoiessa”.
Ranskassa kirkot ovat medialle ja poliitikoille vähemmän tärkeitä kuin moskeijat. Olemme huomanneet nousun muslimien suorittamissa antikristillisissä teoissa, mutta oikeus ja media ovat hyvin lempeitä heitä kohtaan.
Marseillessa kristitty hautausmaa häpäistiin muutama viikko sitten muslimialueella, eikä mediassa ollut asiasta mitään mainintaa.
Kuten kaikissa muslimimaissa kristityistä on tullut kohteita Ranskassa.
   
         
15.12.2006 Atlas Shrugs-FEEDblitz:   Iranin holokaustin kieltävä konferenssi ilmoittaa suunnitelmasta perustaa Maailman Säätiö holokaustin tutkimusta varten. Se tulee mahdollisesti sijaitsemaan Berliinissä ja sitä johtaa Iranin presidentin neuvonantaja Mohammad-Ali Ramin, joka on sanonut:
Holokaustikysymyksen lopullinen ratkaisu tapahtuu Israelin tuhoamisessa.
   
         
18.12.2006 Atlas Shrugs-FEEDblitz:   Tanskan juutalaiset eivät ole enää turvassa

Tanskalainen sanomalehti Jyllandsposten, jossa ensi kertaa julkaistiin kuuluisat pilakuvat, kirjoitti tänään otsikolla: Tanskan juutalaisia ahdistellaan

Tanskan juutalaiset antavat tiedoksi, että he pelkäävät näyttää identiteettiään esiintyessään julkisesti.
Juutalaiset pelkäävät muslimien sanallisia ja fyysisiä hyökkäyksiä.
Vartijat synagoogassa varoittavat juutalaisia, että kun he lähtevät synagoogasta, heidän täytyy poistaa päähineensä ja Daavidin tähti.
Juutalaiset eivät tunne enää turvalliseksi laittaa lapsiansa tanskalaisiin kouluihin muslimilasten vuoksi.
Tanskalaisen julkisen koulun rehtori kertoi Juutalaista syntyperää olevalle opettajalle, joka oli hakemassa paikkaa, että hänen olisi parempi vaihtaa nimensä joksikin vaarattomaksi. Hän ei ottanut paikkaa.

Tanskan juutalaiset ovat olleet Tanskassa sukupolvien ajan. Jotkut satoja vuosia. He ovat yhtä tanskalaisia kuin kuka tahansa tanskalainen. Et voi erottaa heitä ulkonäön tai kielen perusteella. Heidän ainoa eronsa saattaa olla heidän kyvykkyytensä. He ovat osa Tanskan kulttuuria.

Olemme joulukuussa 2006, ja tanskalaisten täytyy kätkeytyä kaduilla uskonsa tai pelkän nimen vuoksi? Heidän lapsensa eivät voi osallistua veronmaksajien rahoilla ylläpidettyihin kouluihin, lasten vanhempien verorahoilla? He tarvitsevat vartijoita jumalanpalveluspaikoissaan? Muukalaiset vainoavat tanskalaisia heidän kotonaan?
   
         
    Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad on julistanut, että hän on suorassa yhteydessä Allahiin. Hän julisti olevansa Allahin Sanansaattaja eli Allahin profeetta.


Kuvia Palestiinasta (Pali Land)   
    Erikosartikkeli Eurabia - Land of Islam

Ranskan armeijan salaiseksi julistettu muistio

Eurabia -  Islamin maa eli mihin päättäjämme ovat pistäneet nimemme
1980-luvulla Euroopan Unioni ja Arabiliiga allekirjoittivat joukon sopimuksia takaamaan, että Euroopan muslimisiirtolaisia ei pakoteta omaksumaan "isäntämaiden tapoja". Vuonna 1983 eurooppalaisten ja arabien välisen dialogin perusteella julkaistiin suositus, että "ei-muslimeja eurooppalaisia tehdään "tietoisiksi siirtolaisten lähtömaiden kulttuuritaustoista varustamalla koulujen opento-ohjelmat riittävällä informaatiolla siirtolaisten lähtömaiden kulttuurista." Tämä sinetöi toivon arabien sulautumisesta Ranskassa ja muissa Euroopan maissa. Monet arabit lopettivat ranskan kielen opiskelun ja ottivat toisen ja kolmannen vaimon seuraten muslimitapoja hyljäten Ranskan lain. Heidän arabiaviomiehensä ja isänsä kohtelivat arabinaisia samalla raakuudella, joka on tehnyt heidät hyvin tunnetuksi Algeriassa ja Tunisiassa.. Samaan aikaan arabilapsia - käytännössä he ovat kaikki muslimeja - opetettiin vihaamaan Ranskaa, kristittyjä, juutalaisia ja Länttä. Heille opetettiin, että he johtaisivat Muslimien ristiretkeä, joka tuhoaisi kristityn Euroopan kertakaikkisesti. 

   
         
         

Takaisin