Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.12.2006 Jerusalem Post   Voimakkaat sodan tuulet ovat puhaltamassa

Sotilastiedustelun Tutkimusosaston johtaja, prikaatinkenraali Yossi Baidatz, sanoi sunnuntaina, että Syyrian presidentti Bashar Assad on valmistautumassa sotaan Israelia vastaan.
   
         
5.12.2006 ZNN by Ami Isseroff:   Käynti Iranin ydinkoeasemalla

Samaan aikaan, kun maailma vääntelee käsiään, Iran rakentaa kuumeisesti ydinasetta. 10. marraskuuta julkaisemassaan hepreankielisessä viikonlopun erikoisnumerossaan Israelin suurin sanomalehti Yediot Ahronot esitti shokeeraavaa todistusaineistoa mukaan lukien satelliittikuvia. Kuvat ja analyysi eivät osoita kiihtyvää uraanin puhdistamista, jonka me kaikki tiedämme, vaan paremminkin todistusaineiston kiihdytetystä ydinaseiden kehittämisestä. Selvällä englannin kielellä Yedioth kertoo meille, että Iran on varmasti tekemässä pommia.

Katsokaamme esimerkiksi Parchin´in tehdasta, jossa iranilaiset työskentelevät itse taistelukärjen parissa. Länteen saapuneen ja IAEA:lle toimitetun informaation mukaan ryhmä iranilaisia tiedemiehiä, jotka työskentelevät paikallisen Puolustusministeriö osasto 105:n alaisuudessa suorittavat täällä kokeita tavanomaisten suuritehoisten räjähdysaineiden ajastetulla räjäyttämisellä. Niitä kutsutaan korkeatehoisiksi räjähteiksi, jotka muodostavat ”räjähdelinssin”. Päämääränä on saada alkuun ketjureaktio, joka tulee johtamaan ydinräjäytykseen. Jotta toivottu vaikutus syntyisi, kaikkien pommin ytimen ympärillä olevien räjähteiden täytyy räjähtää tarkalleen samalla halkaistulla sekunnilla. Al-Baradain ihmiset, joilla otaksuttiin olleen valtakirja käydä kaikissa haluamissaan paikoissa, yrittivät päästä Parchin´iin lukuisia kertoja, mutta joka kerta Iranin tiedustelu torjui heidät pois. Kun tarkastus lopulta tapahtui, se tehtiin kireissä olosuhteissa, jolloin tarkastajien ei sallittu mennä sinne, minne he halusivat. Tästä huolimatta tarkastajat löysivät suurinopeuksisen kameran, joka oli suunniteltu dokumentoimaan ajastettuja räjähdyksiä. Parchin´in tapaus sai kuitenkin Al-Baradeilta vain vaimean maininnan, jonka mukaan mitään epäilyttäviä löytöjä ei oltu saatu selville paitsi kamera.

Julkaistujen satelliittikuvien analysointi paljastaa, että juuri äskettäin Parchin´issa on ollut käynnissä laajamittaiset rakennustyöt. Valokuvat paljastavat sarjan maanalaisia tunneleita ja kaivamisen, jonka suunnattomasta mittakaavasta kertoo ne maamäärät, jotka on kaivettu ylös. Valokuvat osoittavat myös sen alueen, jonne IAEA:n tarkastajien ei sallittu päästä: erikoisluolat, joita käytetään testaamaan ydintaistelukärjen räjähteiden kokoonpanoa. Valokuvatut luolat ovat identtisiä niiden laitosten kanssa, joita kuvattiin vuosien ajan Neuvostoliitossa ja joissa he kehittivät ja valmistivat ydintaistelukärkiään.

Yediotin mukaan Iran rakentaa pommia. IAEA tutkii ahkeraan toista vaihtoehtoa. Ei ainoastaan IAEA, vaan samoin Yhdysvaltain hallitus, ja ranskalaiset, ja brittiläiset ja kaikki muutkin ovat jättäneet huomiotta Iranin pommiohjelman. Sillä on aivan varmaa, että jos Yediotilla on nämä satelliittikuvat, niin myös Yhdysvalloilla ja muillakin mailla on ne. Heidän täytyy tietää samat asiat, jotka Yediotkin tietää.
   
         
11.12.2006 Atlas Shrugs-FEEDblitz:   Yhdysvaltain äskeisissä edustajainhuoneen vaaleissa muslimit kehoittivat äänestämään demokraatteja. Niinpä sitten, kun demokraatit saivat vaalivoiton, he keräsivät Amerikan muslimyhteisölle 650 000 dollarin ”kolehdin”. Heti vaalivoiton tultua selväksi demokraatien valtuuskunta kiiruhti tapaamaan palestiinalaisten edustajia Israeliin. Tapaamisen jälkeen Hamas julisti, että nyt kun amerikkalaiset ovat osoittaneet, että islamistit pystyvät globaalilla jihadilla vaikuttamaan USA:n hallitukseen, he ulottavat jihadin Yhdysvaltain omalle maaperälle. Tänään sitten saatiin vihjeen perusteella kiinni itsemurhaterroristi, joka oli menossa räjäyttämään pommin ostoskeskuksessa USA:ssa. Hän oli kerinnyt tekemään oman itsemurhavideonkin.    
         
11.12.2006 Infolive TV:   Viikonlopun aikana kaksi (2) miljoonaa ihmistä osoitti mieltään Libanonissa Fouad Sinioran hallituksen kaatamiseksi. Väkijoukot huusivat: Kuolema USA:lle, kuolema Israelille.    
         
10.12.2006 ZNN by Ratna Pelle:   Ne, jotka kylvävät sotaa, eivät tulee korjaamaan rauhaa

Viime perjantaina kymmenet tuhannet palestiinalaiset osoittivat tukeaan pääministeri Ismail Haniyehille, ja protestoivat yhtenäisyyshallitusta vastaan, koska se ei olisi hänen johdossaan. Haniyeh, joka on juuri nyt ensimmäisellä ulkomaanvierailullaan Teheranissa selitti vielä kerran, mitä mieltä Hamas on kaikesta:

”Röyhkeä maailma (USA) ja siionistit… haluavat meidän tunnustavan Palestiinan maiden anastuksen ja lopettavan jihadin ja vastarinnan ja hyväksyvän menneisyydessä tehdyt sopimukset siionistisen vihollisen kanssa,” Haniyeh kertoi tuhansille rukoilijoille puheessa Teheranin Yliopistossa: ” Pidän tältä korokkeelta käsin kiinni siitä, että nämä asiat eivät tule toteutumaan. Me emme tule koskaan tunnustamaan siionistista anastajahallitusta ja tulemme jatkamaan jihadin kaltaista liikettämme Jerusalemin vapauttamiseen saakka…
Suosittu Palestiinan hallitus ei ole tunnustanut miehittäjiä, mutta katsoo myös vastarinnan Palestiinan kansan luonnolliseksi oikeudeksi.”
Parlamentin jäsen Mohammed Al Shihab kirjoitti seuraavat muistosanat palestiinalaiselle isoäidille, joka valitsi marttyyrikuoleman sen sijaan, että olisi huolehtinut lapsistaan ja lasten lapsistaan.

”Kuvitelkaapa yhdessä minun kanssani, mitä voisi tapahtua muutaman vuoden aikana, jos uskovaisten miljoonat, miehet ja naiset päättäisivät murtaa pelkonsa ja syöksyä eteenpäin kohti vastarintaa, jihadia ja marttyyrikuolemaa Palestiinassa – aivan kuten ´itsensä uhraavien naisten äiti´, Umm Muhammad. Mikä olisi miehittävien valloittajien kohtalo? He ovat ainoastaan varkaita ja ryöväreitä, eikä heillä ole mitään historiaa, kulttuuria tai juuria tässä maassa.
Paras päätös, jonka he voisivat tehdä, olisi pakata heidän matkalaukkunsa ja kadota meidän elämästämme.”

Hamas on rakentanut 10 000 miestä käsittävän armeijan, joka muodostuu neljästä prikaatista vastaten Gazan kaistan neljää sektoria. Hamasilla on rahaa sellaiseen armeijaan ja uudenaikaiseen aseistukseen huolimatta EU:n ja USA:n lopettamasta taloudellisesta avusta Palestiinan Itsehallinnolle. Tosiasiassa palestiinalaiset saivat enemmän rahaa tänä vuonna kuin aikaisempina vuosina sellaisilta valtioilta kuin Iran ja Qatar samoin kuin EU:lta.
Huolimatta Hamasin johtaman Palestiinan hallituksen boikotista Euroopan Unioni on löytänyt keinoja lisätä sen kokonaisapua Palestiinan kansalle antaen tukea tuhansille tarvitseville perheille, sanoi eräs EU-virkailija tiistaina.
EU sanoi, että sen avustus palestiinalaisille on kasvanut 27 % viime vuodesta 651:een miljoonaan euroon, vaikka EU, USA ja Israel ovat kieltäneet suoran avun Palestiinan hallitukselle.

Kansainvälisen Valuuttarahaston mukaan Palestiinan hallitus vastaanotti enemmän ulkomaista apua tämän vuoden huhti- ja syyskuun välisenä aikana ( $ 420 miljoonaa) kuin samana aikana vuonna 2005 ( $ 230 miljoonaa), jolloin Fatah oli vielä vallassa. Myös Hamasin virkailijat ovat salakuljettaneet yhtensä yli $ 66 miljoonaa Gazan kaistalle Rafahin rajanylityspaikan kautta Egyptistä viimeksi kuluneiden kahdeksan kuukauden aikana.

Joten näyttää olevan keijukaissatu, että Palestiinan Itsehallinnon kansainvälinen boikotti on saanut palestiinalaiset vuotamaan kuiviin heidän poliittisen valintansa vuoksi. Ilmeisesti näyttäisi olevan parempi, jos PA käyttäisi kaiken tämän rahan väestön hyväksi sen sijaan, että se rakentaa 10 000 miestä käsittävän armeijan ja hankkii sille katjusha-raketteja, mutta se taas on itsenäisen Palestiinan hallituksen asia.

Jotkut palestiinalaiset näyttävät olevan tietämättömiä siitä, että tietyillä teoilla on tietyt seuraukset. Pääministerin julkiset vaatimukset jäytävät tulitaukoa. Qassam- ja katjusha-raketit Israelin kaupunkeihin johtavat vastatoimiin Israelin taholta.

Siitä huolimatta he pitävät itsepintaisesti kiinni siitä, että he ovat voimattomia ja passiivisia uhreja, joiden oikeuksia Israel polkee ja jotka kansainvälinen yhteisö on unohtanut. Kummallinen asia on, että eivät ainoastaan palestiinalaiset näe tilannettaan tällä tavoin, vaan myös suuri joukko ihmisiä USA:ssa ja Euroopassa. Ei yksikään toinen kansa ole saanut niin paljon tukea ja ymmärtämystä kuin palestiinalaiset, eikä yhtäkään toista kansaa ole tuomittu ja kritisoitu niin usein kuin Israelia on. Ja kuitenkin palestiinalaiset tuntevat, että heidät on laiminlyöty ja unohdettu. Ehkä meidän pitäisi lopettaa vahvistamasta palestiinalaisten uhrikäsitystä ja kohdella heitä kypsänä kansana, joka on vastuullinen teoistansa.
   
         
11.12.2006 ZNN:   Holokaustin kieltävä konfferenssi Teheranissa – islamilaisen tieteen uusi aikakausi

Iran ilmoitti eilenä yksityiskohtia konferenssista, joka asettaa kysymyksen alaiseksi, onko holokaustia todella tapahtunut. Kysymys, joka herätti vuosi sitten kansainvälisen voimakkaan paheksunnan, kun presidentti Mahmoud Ahmadinejad kuvasi Natsien suorittamaa kuuden miljoonan juutalaisen teurastusta ”myyttinä”, joka on sepitetty Israelin olemassaolon oikeuttamiseksi. Ulkoministeriö sanoi, että ”intellektuelleja ja tutkijoita” 30 maasta – mukaan lukien Britannia – osallistuisi Holokaustin tutkimiseen: Kansainvälinen näkökulma Teheranissa maanantaina ja tiistaina. Olisi opettavaa saada tietää , keitä ovat nämä ”intellektuellit ja tutkijat”. Samaan aikaan pelottomat asiamiehemme ovat saaneet käsiinsä kopion konferenssin asialistasta. Näyttää siltä, että puhtaasti älyllisen ja tieteellisen keskustelun lisäksi isännät suunnittelevat laajan sarjan käytännöllisiä työpajoja todistaakseen kertakaikkisesti, että siionistit valehtelevat heidän holokaustistaan, kun yksi ja ainoa holokausti on Naqba. Tässä muutamia esimerkkejä:

Zyklon B: paras desinfiointiaine Saksan lääketieteen palveluksessa. Iranin presidentti tulee itse osallistumaan kaasukammiokokeeseen todistaakseen, että ei ole mitään perustaa ilkeämielisten siionistien juoruille tästä puhdistavasta ja virkistävästä aineesta.

Vuosi perunankuorilla – parhaan dieetin salaisuus. Mitä pyylevin iranilainen ajatollah on jo aloittanut (täydellisessä salaisuudessa) vuoden kestävän dieettijärjestelmän syöden ainoastaan rajoitetun määrän perunan kuoria ja, kerran viikossa, kuolleen rotan. Hän tulee demonstroimaan kuvansa ”ennen” ja esittämään joitakin plastisia voimisteluliikkeitä yleisön edessä todistaakseen, että tämä dieetti on tehnyt ihmeitä hänen hyvinvoinnilleen.

Joukkohautoja vai uima-altaita? Siionistis-amerikkalais- imperialististen valokuvaajien esittämä trikkitemppu, joka esitti kuvia uima-altaista, jotka olivat niin suosittuja terveysmaatilojen juutalaisten asiakkaiden piirissä, vedettöminä kuoppina maassa, tullaan lopullisesti paljastamaan.

Pitämään juutalaisia sisällä vai kutsumattomia vieraita ulkona? Konekiväärivartiotornien, tappajavartiokoirien ja aseistettujen partioiden todellinen merkitys oli estää kateellisia ja nälkäisiä puolalaisia, saksalaisia ja muita joukkoja pääsemästä terveysmaatiloille. Huone, jossa kahta vapaaehtoista rabbia (ajatollah Khamenein parhaita ystäviä) tulee suojelemaan neljä treenattua Dobermannia, jotka tulevat hyökkäämään kenen tahansa kimppuun, joka yrittää astua huoneeseen mistä syystä tahansa.

Isoisä Josef, jota rakastin. Fritz Mengele, hyvän tri Josef Mengelen pojanpoika, kertoo reaalisen totuuden hänen suuresti rakastamastaan isoisästä. Siionistien levittämä herjaava pilvi rakastetun isoisä Jo-Jon ympäriltä tullaan hälventämään kertakaikkisesti!

On myös monia muita mitä valaisevimman luonteisia työpajoja, jotka tulevat kulminoitumaan päätöspuheeseen, jonka esittää presidentti itse: ”Kuolema siionismille, kloonatulle lampaalle ja miksi minä tarvitsen niitä”
Yllätyksiä vaikka kuinka paljon!
   
         
11.12.2006Atlas Shrugs – FEEDblitz   Ranskan muuttuminen Muslimivaltioksi ei ole mikään tuore kehityskulku

Salaiseksi luokitellussa raportissaan Ranskan armeija on tehnyt johtopäätöksen, että 25 000 muslimitaistelijan armeija on osallistumassa Ranskan pahimpaan väkivaltaan yli 40 vuoteen.

Nicholas Sarkozy
Tehtävä: Ranskan sisäministeri
Olinpaikka: Pariisi


Ranskan sisäministeri Nicholas Sarkozya on yritetty saada ymmärtämään arabikapinaa, jonka taistelijat on koulutettu Afganistanissa, Bosniassa ja Irakissa ja jotka omistavat kaiken kevyistä aseista ilmatorjuntaohjuksiin. Salaiseksi luokitellussa raportissaan Ranskan armeija on tehnyt johtopäätöksen, että 25 000 muslimitaistelijan verkosto osallistuu pahimpaan väkivaltaan Ranskassa yli 40 vuoteen. Raportti sanoi, että niin-kutsutut mujahedaanit tai pyhät soturit on koulutettu sissisodankäyntiin, kevyihin aseisiin ja tiedusteluun. Monet heistä ovat uskollisia Irakin Al Qaeda-johtajalle Abu Mussib Al Zarqaville ja ansainneet elantonsa huumeista, prostituutiosta ja lainahuijareina. Muslimimellakat, jotka syttyivät sähkötapaturmasta, kun kaksi nuorta muslimia pakeni poliisia ja kätkeytyi sähkönjakelukeskukseen Pariisissa, eivät tulleet Sarkozylle yllätyksenä. Sisäministeri ei vain tehnyt mitään sen suhteen. Sarkozy myönsi, että viime kuun väkivaltaisuuksien puhkeamisen edellä jotkin Pariisin muslimilähiöt olivat liekeissä lähes joka ilta. Sarkozy sanoi, että mellakoijat sytyttivät lähes 40 autoa yötä kohden muslimilähiöissä Ranskan pääkaupungissa. Muutaman kuukauden aikavälillä, sanoi sisäministeri, näissä lähiöissä on kivitetty 9000 poliisiautoa. Taistelujen karaisemat muslimitaistelijat karkottavat Ranskan mellakkapoliisin, jota ei ole koulutettu taistelemaan arabisissejä vastaan. Poliisia ei ole valmennettu selviytymään arabitaistelijoiden legioonista, jotka ryntäävät heitä kohti palopommein ja kevein asein, Palomiehet työskentelivät poltetussa autossa Strasbourgin lähiöissä itäisessä Ranskassa. 12.11.2006 AFP/File/Olivier Morin..


Tässä vaiheessa Ranskan viranomaiset ovat lähellä luopua leikistä. Heidän päähuolensa on nyt estää muslimeita valloittamasta Pariisin keskustaa. Tuhansittain poliiseja partioi kaupungin keskustassa estääkseen mellakoijia hyökkäämästä Eiffel-torniin ja Champs Elyseelle. Muslimikapinalliset ovat käyttäneet internetsivuja yllyttääkseen hyökkäyksiin Ranskan turismia ja kansallisia monumentteja vastaan. ”Voi hyvin kuvitella niitä paikkoja, joissa meidän täytyy olla erityisen valppaita,” sanoi Ranskan poliisipäällikkö Michel Gaudin. Läntisille diplomaateille ja tiedusteluanalyytikoille kysymys ei ole, miksi Ranska palaa: se on, miksi muslimit eivät ole sytyttäneet roihua aikaisemmin? Vuosikymmenen ajan Ranskan viranomaiset katselivat avuttomasti, kun pro-Al Qaeda ainekset ottivat haltuunsa ensin muslimilähiöitä ja sitten sellaisia kaupunkeja kuin Lille, Lyon, Marseille ja Strasbourg. Ranskan poliisi määrättiin pysymään ulkona muslimilähiöistä, jotka ympäröivät käytännössä jokaista kaupunkia. Viranomaiset luovuttivat kontrollin ja valitsivat menetelmäksi tulla toimeen muslimien kontrolloimien kunnanvaltuustojen kanssa. Tiedustelulähteet sanovat, että Al Zarqavin operatiivit päättivät hypätä rattaille Pariisin muslimilähiöiden toisen mellakka yön jälkeen 30. päivä lokakuuta; he päättivät näyttää muskeleitaan ja hyökkäsivät poliisia vastaan pistoolein, konepistoolein ja palopommein. ”Puhkeaminen oli spontaania”, sanoi eräs tiedustelulähde. ”Toisen yön jälkeen, kun se alkoi leviämään, Al Zarqavi-johto päätti hyödyntää tätä.” Ranskan poliisi oli täysin avuton. Mellakantorjuntayksiköt oli koulutettu käsittelemään vasemmistolaisia sotaa vastustavia mielenosoittajia ja yksinäisiä terroristeja, ei muslimitaistelijoiden organisoituja yksikköjä, joilla on kevyitä aseita. Tietoliikenteen sieppaaminen ei auta yhtään, koska poliisivirkailijat eivät ymmärrä arabiaa, eikä varsinkaan islamilaisten kapinallisten käyttämää koodia. Ranskan sisäministeri Nicolas Sarkozy pitää puheen Kansallisneuvostossa kaupunkiväkivaltaa seuraavan keskustelun aikana 15.11.. Reuters/Charles Platiau.
   
         
11.12.2006 Atlas Shrugs – FEEDblitz:   USA:n entinen presidentti Jimmy (”Jimmuh”) Carter on julkaissut äskettäin kirjan, jossa hän syyttää Israelia Apartheid-valtioksi

Kirjassaan hän sanoo: * Israel on ensisijainen este rauhalle alueella
YK:n päätöslauselma 242 vaatii, että Israelin täytyy palauttaa palestiina-
laisille kaikki vuotta 1967 edeltäneet alueet
Länsi-Ranta on Palestiinaa
Israel on apartheid-valtio
Israelin äänet hallitsevat USA:n mediaa
Israel on vastuussa kristittyjen exoduksesta Pyhästä Maasta

Presidentti Carterin pitkäaikainen avustaja professori Kenneth W. Stein, Emory Institute for the Study of Modern Israel, Atlanta, Georgia erosi hänen palveluksestaan kirjan aiheuttaman kohun vuoksi ja lähetti presidentti Carterille pitkän kirjeen asian johdosta. Alla lyhyt yhteenveto ko. kirjeestä:

Presidentti Carterin kirja lähi-Idästä, jonka otsikko on liian kiihottava edes mainittavaksi, ei perustu koruttomille analyyseille; se on täynnä tosiasiavirheitä, kopioitua materiaalia ei lainattua., pinnallisuuksia, räikeitä pois jättämisiä, ja yksinkertaisesti keksittyjä kappaleita. Syrjässä kirjan yksipuolisesta luonteesta, joka on tarkoitettu provosoimaan, on muistioita, jotka on lainattu niistä tapaamisista, jossa minä olin kolmantena henkilönä huoneessa ja minun muistioni noista tapaamisista näyttävät tuskin lainkaan samankaltaisilta koskien niitä kohtia, jotka kirjassa väitetään. Se, että hän on entinen presidentti, ei anna hänelle ainutlaatuista etuoikeutta keksiä informaatiota tai purkaa sitä leikkauksin, näppärästi väritettynä esittämään tiettyä näkemystä. Koska hän ymmärtää vähän arabialaisia tai heprealaisia lähteitä, uskon että se on selkeästi haitannut hänen ymmärtämystään ja analyysejä siitä, mitä historia on tuonut julki viimeisen vuosikymmenen aikana. Valheista, jos niitä toistetaan riittävän usein, tulee puolitotuuksia, ja silloin niistä tulee virheellinen peruslinja asenteiden muotoutumiseen ja vahvistumiseen ja politiikan tekoa varten. Arabien ja Israelin välisen konfliktin historia ja tulkinta on jo kyllästetty puolitotuuksilla, oletuksilla ja itseään ruokkivilla myyteillä; enempää ei enää tarvita.
   
         
    Hezb-Allah levittää netissä USA:n ja Israelin vastaista propagandaa ja kuvia
Alla muutamia otteita Hezb-Allahin USA:n vastaisesta propagandasodasta netissä:


   

Takaisin