Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02.12.2006 Jerusalem Post   ”KAIKKI KANSAT KÄÄNTYVÄT HERRAA JA HÄNEN VOIDELTUANSA (ISRAELIA) VASTAAN"

Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokous tehtaili tänään kuusi (6) Israelia vastaan tähdättyä päätöslauselmaa

Yleiskokous hyväksyi kuusi palestiinalaismielistä päätöslauselmaa huolimatta Yhdysvaltojen ja Israelin vastustuksesta. Yhdistyneiden Kansakuntien päätöksessä kulminoitui sen toiminta terrorismin tukemisessa maailmalla.
Kolme päivää kestäneiden puheiden lopuksi 192-jäseninen maailman neuvosto vahvisti YK:n vastuullisuuden koskien Palestiinan kysymystä ja painotti Palestiinan kansan oikeutta itsemääräämisoikeuteen ja itsenäiseen valtioon.
Avainpäätöslauselmassa koskien ”Palestiinan kysymyksen rauhanomaista ratkaisua” Yleiskokous toivotti tervetulleeksi 26. marraskuuta aikaansaadun tulitauon Gazassa ja kehotti molempia osapuolia ylläpitämään aselepoa, jonka se sanoi tasoittavan tietä neuvotteluille kohti konfliktin ratkaisua.
Palestiinalaisten YK-tarkkailija, Riyad Mansour, sanoi äänestyksen: 157 puolesta ja 7 vastaan ja 10 poissa osoittavan kansainvälisen yhteisön massiivista tukea siirtymiselle kohti rauhan prosessia.
”Ainoa keino sen pahan torjumiseksi, jota me kaikki olemme todistamassa Lähi-Idässä, on hyväksyä se tosiasia, että on olemassa vain neuvotteluratkaisu Palestiinan kysymykseen ja arabien ja Israelin väliseen konfliktiin,” kertoi Mansour yleiskokoukselle torstaina. Onnettomuudekseni minun täytyy vähintäinkin sanoa, että joka kerta, kun arabit ovat ojentaneet kätensä, on Israel torjunut sen väkivaltaisesti.”
Päätöslauselmat eivät ole laillisesti sitovia kuten Turvallisuusneuvoston päätöslauselmat ovat, mutta ne heijastavat maailman mielipidettä. Jokainen kuudesta päätöslauselmasta sai enemmän kuin 100 ”kyllä” ääntä. Yhdysvallat, Israel, Marshall-saaret, Micronesia ja Palau äänestivät vastaan kaikissa kuudessa päätöslauselmassa.
Päätöslauselma, jossa määrättiin, että kaikki yritykset panna täytäntöön Israelin lakeja, tuomiovaltaa ja hallintoa Jerusalemissa ovat laittomia ja sen tähden mitättömiä. Se hyväksyttiin äänin 157 puolesta ja 6 vastaan ja 10 poissa.
Yhdessä päätöslauselmassa vaadittiin Israelin vetäytymistä Golanin kukkuloilta. Syyrian YK-edustaja Bashar Ja´afari syytti USA:ta siitä, että se käyttää veto-oikeuttaan Turvallisuusneuvostossa suojellakseen Israelia ja estää heitä panemasta toimeen YK:n päätöslauselmia. Sen jälkeen, kun Yleiskokous oli äänestänyt Golan-päätöslauselmasta 107 puolesta ja 6 vastaan ja 60 poissa, Ja´afari kiitti jäseniä heidän tuestaan Syyrian oikeudelle saada takaisin Israelin vuonna 1967 miehittämä maa-alue. Hän vetosi oikeutetun rauhan puolesta ja Golanin kukkuloiden vapauttamisen puolesta.

* * *
Ja miltä YK:n ylistämä aselepo näyttää, arabien kädenojennus, jonka Israel ”aina torjuu”:

Palestiinalaisten ampumat raketit ”tulitauon” aikana:

Ammutut raketit neljän ensimmäisen päivän aikana:

26.11.2006 klo 06.00 - 10.30 6 rakettia
27.11.2006 iltapäivällä 2 rakettia
28.11.2006 2 rakettia
29.11.2006 oli hiljainen päivä

Viikon aikana palestiinalaiset kunnioittivat tulitaukoa ampumalla 15 rakettia. Ammuntoihin ilmoittautuivat innolla: Fatah, Palestiinan Islamilainen Jihad, Hamas ja Popular Reistance Committee.
Tulitauon alussa Mahmoud Abbas keskitti Gazan rajalle Israelia vastaan 13000 miestä. Palestiinalaisten jatkuvasta rakettitulesta huolimatta IDF on päättänyt olla vastaamatta näihin hyökkäyksiin ja noudattaa yksipuolista aselepoa.

Kuvia tulitauosta:   
         
4.12.2006 Jerusalem Post/ICEJ   Tänään Israelin hallitus päätti perustaa erityisen ministeriön strategista turvallisuusuhkaa varten johtajanaan Avigdor Lieberman. Samanaikaisesti Israelin hallitus loi pohjoisrajalleen uuden turvallisuusuhan luovuttamalla UNIFIL:in hallintaan Israelin pohjoisrajalla sijaitsevan Ghajarin kaupungin Israelille kuuluvan puoliskon, jossa asuu 2000 israelilaista    
         
04.12.2006 ICEJ   Gazassa uusi terroristiryhmä ”Swords of Islam” – Islamin miekat varoittaa säädyttömyydestä

Palestiinalainen ryhmä, joka kutsuu itseään nimellä ”Islamin Oikeuden miekat” julkaisi varoituksia palestiinalaisille naisille Gazassa viikonlopun aikana, että heidän täytyy pukeutua perinteelliseen muslimipukuun tai heistä tulee ryhmän jäsenten väkivallan kohteita. Ryhmä ilmoittautui myös vastuulliseksi hyökkäyksiin 12 ”moraalitonta” internet-kahvilaa vastaan viime päivien aikana. Ryhmä tuhosi kranaatinheittimillä 12 internet-kahvilaa ja joukon musiikkikauppoja eri puolilla Gazan kaistaa. Ryhma sanoi myös, että sen jäsenet heittivät happoa erään nuoren naisen kasvoihin, joka oli pukeutunut ”säädyttömästi” Gaza Cityn keskustassa viime viikolla.
   
         
4.12.2006 Jerusalem Post   Analyysi vuodelle 2007 - Sodan vuosi

Vuosi 2007 tulee olemaan sodan vuosi, sekä Libanonissa että Gazan kaistalla ja mahdollisesti jopa Syyriaa vastaan. Se voisi tapahtua tulevana keväänä, tai ehkäpä kesällä.
Sotilastiedustelun (MI) arviossa tulevalle vuodelle on suuri todennäköisyys, että Israel tulee löytämään itsensä ainakin kahden rintaman sodassa, toinen Hamasin luomaa armeijaa vastaan Gazan kaistalla ja toinen Hezb-Allahia vastaan, joka on tehnyt kovasti työtä saadakseen voimansa takaisin viime kesän sodan jälkeen.
Huolimatta aselevosta Gazan rintamalla, Hamas on käyttänyt viime viikon aseiden salakuljettamiseen kaistalle Siinailta johtavien tunneleiden kautta.
Hezb-Allah, huolimatta Turvallisuusneuvoston päätöslauselmasta 1701 ja UNIFIL´in läsnäolosta etelä-Libanonissa, on saanut laivalasteittain panssarintorjuntaohjuksia, lyhyen kantaman raketteja ja pitkän kantaman raketteja Syyriasta sen jälkeen kun sota päättyi.
Syyrian armeija on korkeassa hälytystilassa ja IDF on huolissaan siitä, että ellei poliittista ”sitoutumista” tapahdu, sota voisi puhjeta.
MI:n arvion mukaan, jos Israel tarjoaisi Syyrialle vuoropuhelun uudistamista, presidentti Bashar Assad hyväksyisi sen. Kuitenkin jos Israel ei tee mitään poliittista avausta Syyriaa kohtaan linjassa pääministeri Ehud Olmertin julistaman politiikan kanssa, sodan mahdollisuus tulee vain lisääntymään.
Hamasin armeija Gazassa käsittää jo useita tuhansia miehiä ja sen uskotaan olevan aseistettu nykyaikaisilla panssarintorjuntaohjuksilla, Grad-tyyppisillä Katjusha-raketeilla samoin kuin ilmatorjunta-ammuksilla, mahdollisesti neuvostovalmisteisilla SA-7 olalta laukaistavilla ohjuksilla.
Arvio IDF:ssä on, että tulitauko ei tule kestämään pitkään, ehkäpä vielä toiset pari viikkoa enimmillään. Tällä kertaa palestiinalaisilla ei ole mitään kannustinta ylläpitää tulitaukoa.
   
         
1.12.2006 Atlas Shrugs- FEEDblitz   Savuava todiste: Iran aseistaa Irakin jihadisteja:

Iran on sodassa Yhdysvaltoja vastaan: Lisää tämä sotatoimi Iranin muukalaislegioonien: Hezb-Allahin ja Hamasin hyökkäyksiin, jotka tähtäävät Iranin tavoitteeseen alistaa maailma Islamin valtaan. Mullahit haluavat hyvin mielellään kukistaa Amerikan.
   
         
    Erikoisuutinen: Iranilaiset aseet aseistavat Irakin Mahdin Armeijaa.

Washington: 30.11.2006 - Yhdysvaltain viranomaiset sanovat, että he ovat löytäneet savuavia todisteita Iranin tuesta terroristeille Irakissa: uuden karheita tuoreita aseita iranilaisista tehtaista. Puolustusministeriön vanhemman virkailijan mukaan koalition joukot ovat äskettäin kaapanneet iranilaisvalmisteisia aseita ja ammuksia, joissa on tehtaan leimauspäivät vuodelta 2006.
Lähteet kertovat, että tämä puhuu siitä, että materiaali tulee suoraan iranilaisista tehtaista Shiia-taistelijoille, eikä siitä että se tulisi kiertotietä mustan pörssin kautta. ”Ei ole mitään mahdollisuutta siihen, että tämä voitaisiin tehdä ilman Iranin hallituksen hyväksyntää.
Irakissa löydetyt iranilaisvalmisteiset aseet sisältävät uudenaikaisia IED-ammuksia, jotka pystyvät lävistämään panssarin sekä panssarintorjunta-aseita. USA:n tiedustelu uskoo, että aseet on toimitettu Irakin kasvavalle Shiia-armeijalle Iranin Islamilaiselta Vallankumouskaartilta, jonka uskotaan myös kouluttavan irakilaisia taistelijoita Iranissa.
Todistusarvoa lisää myös se, että Irakin kaikkein voimakkain taisteluryhmä, Moktada al-Sadrin Mahdin armeija, saa koulutustukea Hezb-Allahin iranilaisperäisiltä terroristeilta.
Kaksi vanhempaa USA:n puolustusministeriön virkailijaa vhvisti aiemmin ABC Newsin raportin siitä, että Mahdin armeijan taistelijat ovat matkustaneet Libanoniin saamaan koulutusta Hezb-Allahilta.
Samaan aikaan New York Times kertoi, että 2000 irakilaista taistelijaa on saanut koulutusta Libanonissa. Toinen kertoi luvun olevan lähempänä 1000:tta. Virkailijat sanoivat myös, että pienehkö joukko Hezb-Allahin taistelijoita on myös matkustanut Syyrian kautta Irakiin antamaan koulutusta.
   
         
02.12.2006 Atlas Shrugs – FEEDblitz   Neljä islamistia pidätetty
Iskukohteina: Pääministeri Jan Peter Balkenende ja Ayaan Hirsi Ali

Rauhan
uskonto iskee jälleen. Tämä viimeisin on Hollannista, Theo Van Goghin pahamaineisen islamilaisen murhaajan ja vainotun Ayaan Hirsi Alin kotimaa.

Neljä islamistia tuomittu, kohteena Ayan Hirsi AliSamir Azzouz, Nouredine al Fatmi, Soumaya Sahla al Fatmi & Mohammed Chentouf : hollantilainen oikeus on tuominnut edellä mainitut suunnitelmasta tuoda terrorismi tuohon maahan. Iskukohteina mainittiin pääministeri Jan Peter Balkenende ja Ayaan Hirsi Ali.

Azzouz on yhdistetty ryhmään, joka tuotti Theo Van Goghin murhaajan.
Tuomittuihin liittyy kaksi ongelmaa? 1) 8 vuotta terrorismin suunnittelusta? Mies oli tehnyt jo valmiiksi shahid- itsemurhavideon! 2) Hollantilainen vankila.
   
         
4.12.2006Atlas Shrugs – FEEDblitz   Berliini: ” joka päivä sanaa ´Juutalainen käytetään rasistisena ilmauksena… ja lapset alkavat ajattelemaan, että se on jotakin täysin normaalia.
Lähtekää Saksasta. Lähtekää Euroopasta. Miksi Saksassa on vielä juutalaisia?

Berliini: (EJP) – Berliinin juutalaisen yhteisön johtaja on sanonut, että juutalaisia vastaan suunnatut hyökkäykset ovat tulleet päivittäiseksi rituaaliksi Saksan pääkaupungissa.

”Olemme saaneet raportteja koululapsilta, että he ovat joutuneet sanallisten ja fyysisten hyökkäysten kohteeksi,” kertoi Gideon Joffe DDP uutistoimistolle.

Joffe reagoi viime perjantaina arabinuorukaisten ryhmän fyysiseen hyökkäykseen, jonka kohteena oli 14-vuotias juutalaistyttö Berliinin pääasiassa muslimivoittoisella Kreuzbergin alueella.
Poliisiraportin mukaan tyttö oli ollut usein arabinuorukaisten sanallisten hyökkäysten kohteena. Härnääminen alkoi Israelin ja Hezb-Allahin välisen kesäsodan aikana. Koulumatkojen aikana häntä ja hänen ystäväänsä ajettiin jopa takaa.
Viime perjantaina härnääminen ja takaa-ajo päättyi lyönteihin tytön päähän ja selkään. ”Tämä on uusi ulottuvuus, johon antisemitismi on astunut, ” sanoi Joffe.

Raportoimattomia hyökkäyksiä

Joffe on huolestunut siitä, että potentiaaliset hyökkäykset estävät juutalaisia elämästä perinteidensä mukaan. ”Lasten kaulalla riippuvat Daavidin tähdet tai kipan pitäminen päässä on melkein kokonaan kadonnut Berliinin maisemasta,” Joffe sanoi.

Lisääntyminen rekisteröity

Berliinin juutalainen yhteisö on rekisteröinyt antisemitistisen väkivallan lisääntymisen, erikoisesti musliminuorukaisten taholta Israelin ja arabien välisen konfliktin kiihdyttyä. Se on asettunut keskimäärin yhteen hyökkäykseen, enimmäkseen sanalliseen, päivää kohti.
Yksi juutalaisista kouluista on raportoinut lukumäärän lisääntymisestä viime kesän Libanonin sodan jälkeen.
Ko. juutalainen koulutyttö, jota vastaan hyökättiin viime perjantaina, käy kuitenkin edelleen koulua. Mutta nyt hänellä on seuranaan kodista lähtiessä poliisivirkailija.


Suomi: Suomen kansalaisten valitsema eduskunta hyväksyy tiistaina 05.12.2006 Euroopan Unionin perustuslain tehden näin pilkkaa Suomen Itsenäisyydestä juuri Itsenäisyyspäivän aattona. Tuossa päätöksessään Suomen Eduskunta julistaa itse Suomen Itsenäisyyden päättyneeksi.
Vuonna 1899 Venäjän tsaari julisti manifestillään Suomen venäläistämisohjelman alkaneeksi, nyt samanlaisen asian tekee itse Suomen eduskunta.
Kyseinen tsaarin julistus johti perustavaa laatua olevaan Suomen eroprosessiin Venäjästä.
   
         
    RABBIININEN KONGRESSI RAUHAN HYVÄKSI, johon kuuluu 1200 rabbiinista johtajaa, esittää julkilausumassaan, että pääministeri Ehud Olmert tuhoaa juutalaisuuden. He aloittivat kampanjan Olmertin hallituksen kaatamiseksi. Julkilausuman allekirjoittivat muiden mukana entiset ylirabbit Mordechai Eliyahu ja Abraham Shapira sekä Marokosta Israeliin muuttaneitten juutalaisten päärabbi Meir Mazuz.    
         

Takaisin