Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.11.2006 ZNN by Dexter Van Zile
(Kansas Cityssä ilmestyvässä National Catholic Reporterissa)
  Kuiskaukset pimeässä

Se, mitä Lähi-Idän muslimi- ja arabijohtajat sanovat Israelista tänään, on suoraa kaikua siitä, mitä natsit sanoivat 1920-luvulla, -30-luvulla ja -40-luvulla juutalaisista. Natsit pitivät Euroopan juutalaisia likatahrana, joka piti saada poistettua, jotta Saksan kansa saisi sille kuuluvan paikan maailmassa. Kiihkoilijat Lähi-Idässä esittävät Israelin syöpänä islamilaisten ja arabikansojen lihassa ja se pitää saada tuhottua, jotta Lähi-Idän kansat saavat palautetuksi kunniansa. Natsit pitivät Euroopan juutalaisten murhaa ennaltaehkäisevänä vapauttavana toimenpiteenä. Lähi-Idän kiihkoilijat toivovat samalla tavoin Israelin tuhoamista.
Niille, joilla on korvat kuulla, Münchenin ja Nürnbergin massajoukkokokousten kaiut 1930-luvulla voidaan kuulla tänä päivänä Libanonissa ja Iranissa, kun Hezb-Allahin johtaja Hassan Nasrallah ja Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad johtavat kansanjoukkoja huutamaan rytmikkäästi ”Kuolema Israelille”.
Toinen kaiku on hieman vaikeampi erottaa – pasifististen kristittyjen, jotka kuiskaavat pimeässä, kun antisemitismin myrskypilvet kerääntyvät taivaanrannalla. Sotaa vastustavat kristityt Yhdysvalloissa kuiskasivat pimeässä 1930-luvulla ja -40-luvulla esittäen Hitlerin nousun valtaan seurauksena Läntisen sivilisaation synneistä – historian tapahtumana eikä pahan ilmentymänä, jota olisi pitänyt vastustaa. He vihelsivät pimeässä, kun he vaativat Lännen johtajia neuvottelemaan Hitlerin kanssa niin myöhään kuin vuonna 1940 – jopa sen jälkeen, kun hän oli hyökännyt Puolaan ja Ranskaan ja uhkasi Englantia. He kuiskasivat pimeässä, kun he vähättelivät natsien muodostamaa uhkaa juutalaiselle kansalle, vaikka todistus kansanmurhasta tuli kiistämättömäksi.
Näiden kristittyjen henkiset perilliset kuiskaavat samalla äänellä tänään. He syyttävät Israelia ja Länttä sotaisan Islamin noususta, ja vaativat, että Israelin täytyy neuvotella niiden kanssa, jota huutavat sen tuhoamista ja vähättelevät sitä uhkaa, jonka muslimikiihkoilijat muodostavat Israelille. Jälleen kerran sellaiset kristityt kieltävät reaalitodellisuuden rauhan nimessä ja jälleen kerran juuri juutalaiset kärsivät ensin.
Kieltämisen ja pelon äänet kuiskailevat viime elokuun National Catholic Reporterin, jota julkaistaan Kansas Cityssä, NCR:n sivuilla. Muslimi- ja arabijohtajia, jotka huutavat Israelin poispyyhkäisemistä, ei voida ottaa kiinni sanoista, israelilaiset ovat syypäitä siihen uhkaan kansanmurhasta, joka kohdistuu heitä vastaan, ja niin pian kuin juutalainen valtio suostuu hyväksymään nuo, jotka vaativat sen tuhoamista vetäytymällä rajoille ennen vuotta 1967, Israelin ja arabien välinen konflikti päättyy. NCR:n sivuilla sen toimittaja Margot Patterson kirjoitti 1700-sanaisen artikkelin Hezb-Allahin valkaisemiseksi.
Margot Patersonin artikkeli tuo mieleen peilikuvana Charles Clayton Morrisonin asenteen. Hän toimi toimittajana Christian Centuryssä, toisessa liberaalien kristittyjen aikakauslehdessä (jota julkaisivat protestantit) 1930- ja -40-luvuilla.Vuonna 1942 Morrison kuritti Rabbi Stephen Wiseä World Jewish Congressista siitä, että hän liioitteli juutalaisten huonoa kohtelua Euroopassa. Morrison asetti kyseenalaiseksi ”mitä hyvää tarkoitusta” Wise´n raportit holokaustista palvelivat. Tietysti sen jälkeen, kun kuolemanleirit oli vapautettu, Morrison muutti äänensävyään julistaen: ”Asia on lähes uskomaton. Mutta se tapahtui.”
   
         
24.11.2006 Atlas Shrugs/Feedblitz by Rosamund Sakol   Ranskan Kristalliyön viikko - E-maili Ranskasta

Juutalaisten on aika lähteä Euroopasta. Heidän täytyy lähteä.
Pelottavia uutisia Ranskasta.
Jälleen kerran todelliset uutiset Ranskasta on mukavasti jätetty kertomatta niin kuin pitäisi. Haluamme antaa Sinulle välähdyksen, mitä on tekeillä Ranskassa, jossa on nyt 5-6 miljoonaa muslimia ja noin 600 000 juutalaista.
Tässä on e-maili, joka tuli eräältä Ranskassa asuvalta juutalaiselta.

Olen juutalainen – ja siksi haluan välittää tämän eteenpäin kaikille niille, jotka ovat e-mail-listassani. En halua istua tekemättä mitään.” Ei missään muualla anti-semitismin liekit ole palaneet raivokkaammin kuin Ranskassa: Lyonissa auto törmäsi synagogaan ja sytytti sen tuleen. Montpellierissä juutalaiseen uskonnolliseen keskukseen iskettiin palopommein; samoin myös synagogiin Strasbourgissa ja Marseillesissa; samoin myös juutalaiseen kouluun Creteilissä – kaikki aivan äskettäin.
Touloisessa juutalaista urheiluklubia vastaan hyökättiin Molotovin cocktaileilla (polttopulloilla) ja Pariisissa Alfred Dreyfusin patsas töhrittiin sanoilla ”Likainen juutalainen”. Bondyssa 15 miestä hakkasi juutalaisen jalkapalloryhmän jäseniä mailoilla ja metallitangoilla. Sitä bussia vastaan, joka vie juutalaisia lapsia kouluun Aubervilliersissa, on hyökätty kolme kertaa viimeisten 14 kuukauden aikana.
Poliisin mukaan Pariisin suurkaupunki on nähnyt 10-12 juutalaisvastaista hyökkäystä PÄIVÄÄ KOHTI viimeisten 30 päivän aikana. Juutalaisten lähiöiden seinät on tuhrittu iskulauseilla, jotka julistavat: ” Juutalaiset kaasukammioihin” ja ”Kuolema juutalaisille”.
Aseella ampuva mies avasi tulen Kosher-lihakauppaa (ja tietysti lihakauppiasta) vastaan Toulousessa, Ranskassa; viisi miestä hakkasi 20-vuotiaan juutalaisen pariskunnan Villerbannessa, Ranskassa. Nainen oli raskaana; Sarcellesissa juutalaiseen kouluun murtauduttiin ja se tuhottiin, Ranskassa. Tämä tapahtui juuri kuluneella viikolla.
Niinpä pyydän sinua, oletko sitten juutalaistoveri , ystävä tai pelkästään henkilö, jolla on kyky ja halu erottaa säädyllisyys turmeltuneisuudesta; tee silloin ainakin nämä kolme yksinkertaista asiaa.

Ensiksi, pidä huoli siitä, että saat tietoja. Älä koskaan petä itseäsi ajattelemalla, että tämä ei ole sinun taistelusi. Muistutan sinua siitä, mitä pastori Niemoller sanoi Toisen Maailmansodan aikana: ”Ensin he kävivät kommunistien kimppuun, enkä puhunut mitään, koska en ollut kommunisti. Sitten he kävivät juutalaisten kimppuun, enkä puhunut mitään, koska en ollut juutalainen. Sitten he kävivät katolisten kimppuun, enkä puhunut mitään, koska olin protestantti. Sitten he kävivät minun kimppuuni, eikä silloin ollut enää ketään jäljellä, joka olisi puhunut minun puolestani.”
Toiseksi boikotoi Ranskaa ja ranskalaisia tuotteita. Vain arabimaat ovat myrkyllisemmin antisemitistisiä, ja päinvastoin kuin ne, Ranska vie muutakin kuin vain öljyä ja vihaa. Joten boikotoi heidän viinejään ja parfyymejään. Boikotoi heidän vaatteitaan ja elintarvikkeitaan. Boikotoi heidän elokuviaan. Ehdottomasti boikotoi heidän tukemistaan. Jos olemme lujasti päämäärätietoisia, voimme saada aikaan hämmästyttävää painostusta; ja kaiken sen suhteen mitä tiedämme ranskalaisista, tiedämme varmasti, että he ovat kuin hämähäkinverkko pyörremyrskyssä hyvin suunnatun painostuksen edessä. Kolmanneksi, lähetä tämä perheellesi, ystävillesi ja työtovereillesi. Hyvän omantuntosi vuoksi tiedota kaikille tuttavillesi ja anna heidän tietää, että sinä tarvitset heidän apuaan. Tällä hetkellä kaikkein eniten myydyin kirja Ranskassa on: ”Syyskuun 11.: Pelottava huijaus”, joka väittää, että mikään lentokone ei koskaan iskeytynytkään Pentagoniin.

Eurooppa ei tunnista paholaista!
   
         
24.11.2006 Jerusalem Post   Venäjä lähettää ilmapuolustusjärjestelmän Iraniin

Venäjä on alkanut Tor M1 ilmapuolustusohjusjärjestelmän toimittamisen Iranille huolimatta Lännen vastustamisesta. Moskova toimittaa 29 huippunykyaikaista ohjusjärjestelmää Iranille hintaan US$ 700 miljoonaa dollaria (euroissa 565 miljoonaa).
Interfax-uutistoimiston mukaan Tor-M1 järjestelmä voi tunnistaa 48 kohdetta ja tulittaa kahta kohdetta samanaikaisesti aina 6000 metrin korkeuteen (20 000 jalkaa). Järjestelmä on tällä hetkellä maailman edistynein. Se tekee Iranin ydintehtaat haavoittumattomiksi USA:n ja Israelin hyökkäyksiä vastaan. Kuuden (6) kuluttua järjestelmä on toimintakunnossa Iranissa.
Lisäksi Venäjä on myynyt Iranille huippuunsa kehitettyjä Sukhoi-hävittäjäkoneita, jotka vastaavat uudenaikaisinta amerikkalaista F-15 hävittäjää.

   
         
26.11.2006 Atlas Shrugs/Feedblitz   Ranskan hallitus on menettänyt muslimeille hallintavallan osassa Ranskaa - Al-Qaeda
on perustanut Ranskaan Islamilaisen Kalifaatin


Ranskan hallitus on menettänyt otteensa 751:llä alueella, joita nimitetään Zones Urbaines Sensibles – antiseptisempi lyhennys on ZUS. Tässä on linkki pitkälle nettisivulle, jossa kaikki alueet on mukavasti esitetty: http://i.ville.gouv.fr/divbib/doc/chercherZUS
Näitä alueita ei Ranskan hallitus enää kontrolloi. Ne ulottuvat kahdesta vyöhykkeestä, joissa on keskiaikainen Carcassonen kaupunki kahteentoista raskaasti muslimivoittoiseen vyöhykkeeseen, joissa on mm. Marseillesin kaupunki.

Kommentti: Tarkempi nimitys näille vyöhykkeille olisi Dar al-Islam (Islamin talo), paikka, jossa muslimit hallitsevat.
   
         
27.11.2006 Debka File   Hamasin johtajan Khaled Mashaalin vaatimukset vastineeksi Gilad Shalitin vapauttamisesta:

1.
Gilad Shalitin saamiseksi vapaaksi Israelin täytyy vapauttaa 1400 vangittua palestiinalaista kolmessa vaiheessa mukan lukien kaikki Hamasin, Fatahin ja muut terroristit, kuten esim. Marwan Barghouti, joka on tuomittu kuuteen elinkautiseen kuuden israelilaisen murhasta. Ensimmäiseen erään tulisi 400 naista ja alaikäistä, israelilainen sotilas luovutettaisiin Egyptille. Sen jälkeen, kun toinen erä 500 vankia (mukaan lukien murhaajat) on vapautettu, Shalitin vanhempien ja Israelin edustajien sallittaisiin nähdä hänet.

2.
Israelin täytyy pysäyttää kaikki sotilaalliset operaatiot Gazassa ja Länsi-Rannalla mukaan lukien ennalta ehkäisevät pidätykset.

3. Jotta hän suostuisi Palestiinan yhtenäisyyshallitukseen, Hamasin politbyroon johtaja haluaa mekanismin, jolla avataan Palestiinan Vapautusjärjestön (PLO) katto-organisaatio Hamasin jäsenyydelle ja hänen nimittämisekseen pysyväksi puhemieheksi Mahmoud Abbasin tilalle.

4 .Hamas tulee pitämään itsellään valtiovarainministeriön, sisä- ja ulkoministeriön yhtenäisyyshallituksessa.

5. Kuuden kuukauden sisällä Israelin täytyy vetäytyä 4. kesäkuuta 1967 rajoille ja itsenäinen Palestiinan (Pali) valtio perustetaan, muussa tapauksessa palestiinalaiset tulevat aloittamaan kolmannen Intifadan.
   
         
25.11.2006 Feedblitz:   Presidentti Ahmadinejad on julistautunut ”MAAILMAN VAPAHTAJAKSI”

Iranin presidentti Mahmoud Ahhmadinejad on toistuvasti puheissaan kuvannut itseään Maailman Vapahtajana sekä Riistettyjen Puhemiehenä.
   
         
    Venäläinen KGB-mies, joka paljasti Anna Politkovskajan murhaajat, surmattiin Lontoossa FSB:n toimesta radioaktiivisella poloniumilla. Ennen kuolemaa tukka lähti päästä ja vatsa turposi. Hän kuoli lontoolaisessa sairaalassa 23.11.2006.    
         
01.12.2006 Qatarin TV   01.12.2006 Qatarin pääkaupungissa Dohassa avattiin juhlavin menoin Aasian 15. olympialaiset. Valkoisella ratsulla ratsastava valkoisiin puettu arabimies sytytti valkoisella miekan muotoisella soihdulla korkean vuoren päällä olevan ATOMITULEN (symboloi ydinsotaa). Miehen täytyi ensin ratstastaa korken vuoren päälle valkoisella ratsullaan. Ratsu kykeni vain vaivoin kipuamaan vuoren laelle.
Kutsuvierasaitiossa istuivat kunniapaikalla Iranin presidentti Mahmoud Ahmnadinejad ja Syyrian presidentti Bashar el Assad. Presidetti Ahmadinejad lupasi Dohassa palestiinalaisten pääministerille Ismail Hanialle, että Israel tulee PIAN KATOAMAAN.
   

Takaisin