Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Hezb-Allah ja Hamas ovat omineet itselleen nimityksen VASTARINTA:

Molemmat edustavat islamilaista fasismia = islamilaista maailmanvallankumousta.
Kuten historiasta tiedämme, myöskin natsit sanoivat Toisen Maailmansodan edellä edustavansa vallankumousta. Kaikkialla Euroopassa syntyi kuitenkin sodan aikana vastarintaliikkeitä, jotka taistelivat natsien edustamaa vallankumousta ja fasismia vastaan. Näin ollen on täysin oikeutettua historiallisesti, että kaikkia niitä voimia, jotka taistelevat islamilaista fasismia ja islamilaisen maailmanvallankumouksen teurastajia vastaan, sanotaan VASTARINTALIIKKEEKSI = RESISTANCE MOVEMENT.
   
         
ATLAS SHRUGS/ FEEDBLITZ:
IRAQ:
4.10.2006
  Autopommi räjähti kristityllä alueella tappaen yhdeksän ihmistä. Tapettujen joukossa oli Georges Sara, assyrialais-kaldealais-syyrialaisen kansallisneuvoston jäsen.

09.10.2006
Fanaattiset muslimit kidnappasivat isä Paulos Eskanderin, syyrialais-ortodoksisesta Mor Afrem-kirkosta. Kaksi päivää myöhemmin muslimit olivat mestanneet papin. He tekivät tämän, vaikka kristityt täyttivät heidän vaatimuksensa lähettämällä kirkkojen oviin tekstin, joka tuomitsi Paavin lausunnon islamista.

Albasrassa 14-vuotias poika murhattiin barbaarisella tavalla. Hänet ristiinnaulittiin ja sen jälkeen barbaarit puukottivat poikaa vatsaan, aivan niin kuin tehtiin Jeesukselle.

21.10.2006
Baqubassa ryhmä hunnutettuja muslimeja hyökkäsi työpaikalle, jossa oli työssä Ayad Tariq-niminen 14-vuotias poika. Miehet kysyivät pojalta hänen henkilöllisyyskorttiaan. Nähtyään henkilöllisyystodistuksesta, että hän oli kristitty, miehet kysyivät Ayadilta, oliko hän ”likainen kristitty syntinen”. Ayad vastasi: ”Kyllä, olen kristitty, mutta en ole syntinen.” Kapinalliset karjuivat, että hän oli likainen kristitty syntinen ja jatkoivat hänen kourimistaan huutamalla ”Allahu, Akbar! Allahu, Akbar!” Tämän muslimirituaalin jälkeen he mestasivat hänet kaikkein brutaalimmalla ja inhottavimmalla tavalla.

INDONESIA:
”Halutaan: vielä 100 kristittyjen päätä lisää”

10.11.2006
KOLME kristittyä korkeakoulutyttöä mestattiin Ramadanin ”voitonmerkkinä” indonesialaisten militanttien toimesta, jotka olivat keksineet idean vierailtuaan filippiiniläisten jihadilaisten luona, kuultiin eilenä tuomioistuimessa.
Tyttöjen katkaistut päät oli heitetty kaatopaikalle muovisäkeissä heidän kylässään taistelujen repimässä keskisessä Sulawesin provinssissa ja mukana oli käsinkirjoitettu paperiliuska, jossa luvattiin lisää sellaisia hyökkäyksiä.
Lapussa luki: ” Halutaan: vielä 100 kristittyjen päätä lisää, teini-ikäisiä tai aikuisia, miehiä tai naisia; vereen vastataan verellä, sielu sielusta, pää päästä.”

THAIMAA:

Islamilaiset terroristit räjäyttivät pommin buddhalaisten munkkien rivistössä, kun he keräsivät ruokauhreja Narathiwatissa, etelä-Thaimaan kaupungissa. Yksi henkilö kuoli: 12 haavoittui. Hyökkäys on viimeisin tällä verisellä viikolla, johon on sisältynyt lukuisia ampumisia ja toinen tappava pommin räjäyttäminen.

RANSKA:
07.11.2006
Toinen muslimien intifada riehuu Ranskassa. Öisin sytytetään satoja autoja, matkustajabusseja pannaan tulee Molotovin cocktaileilla = polttopulloilla. Yhdessä sellaisessa palossa Marseillessa 26-vuotias nainen joutui koomaan palovammojen peittäessä 70 % hänen kehostaan. Poliisien liiton johtaja Michel Thoomis sanoo: ”Olemme radikaalien islamistien organisoimassa sisällissodassa. Tässä ei ole enää kysymys urbaanista väkivallasta. Tämä on intifadaa kivillä ja PALOPOMMEILLA ( ja myös ohjuksilla).” Tänä vuonna on tähän mennessä 2500 poliisia haavoittunut yhteenotoissa mellakoijien kanssa.

AUSTRALIA

Sheikki Taj al-Din Hilali sanoo naisten, jotka eivät käytä islamilaista päähuntua olevan ”peittämätöntä lihaa”. Hän puolustaa raiskaajia väittäen naisten olevan itse syypäitä, koska eivät pukeudu islamin säätämällä tavalla.

   
         
10.11.2006 Debka File   USS Boxer-iskuryhmä saapui torstaina 09.11.2006 Persianlahdelle vuosikymmeneen suurimpana maihinnousulaivastona, joka on saapunut näille vesilleBoxerín siirtoarmeijan iskuryhmä (BOXESG), joka muodostaa nyt USA:n Viidennen laivaston päämajanaan Bahrain, muodostuu Boxerista (kuva), 5:nnestä amfibio-eskadroonasta, 15:nnestätoista merijalkaväen siirtoarmeijayksiköstä ( Seals), rannikkovartioston kutteri Midgettistä ja kanadalaisesta fregatti HMCS Ottawasta samoin kuin USS Dubuquesta, USS Comstockista, joka on suurin maihinnousualus USA:n laivastossa, USS Bunker Hillistä, ja ohjusten tuhoaja USS Benfoldista ja USS Howardista. Boxerin ryhmä on juuri tullut Intian laivaston kanssa suoritetuista harjoituksista Arabian merellä vastapäätä Goan rannikkoa. ja siihen sisältyi suurimittainen maihinnousuharjoitus. Ryhmän komentaja kapteeni David Angood sanoi, että jos ”jotakin tärkeätä tapahtuu reaalimaailman ympäristössä, iskuryhmä tulee osallistumaan siihen tehokkaimmalla tavalla.” Boxerin saapuminen Persian lahdelle sattui yhteen iskuryhmä USS Iwo Jima purjehtimiselle Suezin kanavan kautta Persian lahdelta Välimerelle. On ensimmäinen kerta, kun USA:n meri-iskuryhmän seurassa on rannikkovartioston yksikkö. Sen alukset ja miehistöt on harjoitettu nopeisiin pelastus- ja aputehtäviin vaurioituneille aluksille ja haavoittuneille miehistöille. Heidän läsnäolonsa iskuryhmässä kertoo siitä, että Boxerin iskuryhmä on valmistautunut iranilaisten merihyökkäyksiin ilmavoimilla, sukellusveneillä ja meriohjuksilla tai merimiinoilla.
   
         
13.1.2006 Debka File:   Juuri äskettäin solmittiin Pohjois-Korean ja Iranin välinen ydinasesopimusLevottomuutta herättävä tiedustelutieto asetettiin USA:n presidentin George W.Bushin eteen ennen strategista neuvottelua Irak-tutkimusryhmän ja Israelin pääministeri Ehud Olmertin kanssa 13.11.2006. Kaksitoista päivää ennenkuin Pohjois-Korea teki ensimmäisen ydinkokeensa 10.10.2006 salainen iranilainen sotilasvaltuuskunta, joka koostui ydinase- ja ohjusasiantuntijoista, oli läsnä Pjonjangissa Vierailijat kävivät Pohjois-Korean Yongbonin reaktorissa ja Punggyen testipaikalla kaukana pohjoisessa keskellä Pohjois-Korean ydinkokeen valmisteluja. Jotkut USA:n virkailijoista saivat vaikutelman, että iranilaisia opastettiin Pohjois-Korean valmisteluissa testiä varten. Tämä kertoisi siitä, että Kiina oli tietoinen Iranilaisten vierailusta, mutta ei välittänyt siitä. Toiseksi Kiinan on täytynyt olla tietoinen tulevasta Pohjois-Korean ydinasetestistä, ja vain teeskenteli olevansa siitä tietämätön ennen kuin oltiin 10 minuutin päässä kokeesta. Kolmanneksi Pohjois-Korea ei ainoastaan sopinut avaavansa kaikkein salaisimmat ydinaselaitoksensa iranilaisille, mutta on myös halukas opastamaan iranilaisia tiedemiehiä ja teknikkoja Pjongjangissa tai heidän kotiseuduillaan kuinka pystyttää ja toteuttaa ydinkoe. Iranin itsevarmuus ydinasetavoitteissaan antaa ymmärtää Kiinan ja Pohjois-Korean avusta.
   
         
14.11.2006 Debka File   Al Qaeda pyrkii saamaan ydinaseteknologiaa hyökätäkseen länttä vas
taan

Vanhempi brittiläinen virkailija vahvisti tiistaina, että ”heillä on tavoite” ja yritykset kerätä materiaalia ja teknologiaa. Aiemmin tällä viikolla Britannian vakoilutoimiston, M15, johtaja Eliza Manningham-Buller paljasti, että noin 1600 nuorta Britannian muslimia valmennetaan itsemurhapommittajiksi yhteyksillä al Qaedaan Pakistanissa. Hän sanoi, että ainakin 30 terroristihyökkäystä on suunnitteilla Britanniassa ja ne voisivat käsittää kemiallisia tai ydinaseita. Hän varoitti, että ”myös muut maat ovat silmätysten uuden terroristiuhan kanssa” Espanjasta Ranskaan, Kanadaan ja Saksaan.
   
         
14.11.2006 Atlas Shrugs/Feedblitz   Al Qaeda lähempänä kuin koskaan ydinasetta

Radioaktiivisten aineiden, jotka mahdollistavat terroristien ”likaisen pommin” valmistamisen, haltuunotot ovat kaksinkertaistuneet viimeisten neljän vuoden aikana The Times´in mukaan. Vuodesta 2002 salakuljettajia, jotka ovat yrittäneet kuljettaa vaarallista radioaktiivista materiaalia, on saatu kiinni yli 300 kertaa, kertoo Kansainvälinen Atomienergiatoimisto (IAEA). Useimmat tapahtumista ovat olleet Euroopassa.
Viime vuonna länsimaiset turvallisuuspalvelut mukaan lukien M15 ja M16 estivät 16 yritystä salakuljettaa plutoniumia tai uraania. Kahdessa tapauksessa pieniä määriä korkealle rikastettua uraania raportoitiin puuttuvan.
   
         
13.11.2006 AFP   Iranin presidentti Ahmadinejad sanoi maanantaina tapaamisessaan iranilaisten ministerien kanssa, että ”Tulemme pian todistamaan Israelin katoamisen ja tuhon!”    
         
6.11.2006 ZNN by David Frankfurter   Missä on kaikki ”tuo humanitaarinen apu”?

Rekkakuorma rekkakuorman jälkeen ruokaa, lääkkeitä ja ”humanitaarista apua” kulkee rajaylityspaikkojen kautta Gazaan. Se on osa Israelin politiikkaa lieventää Gazan asukkaiden kärsimyksiä samalla kun heidän demokraattisesti valittu Hamasin hallituksensa ampuu raketteja kohti israelilaisia siviilejä, hyökkää IDF:n joukkoja vastaan, jotka koettavat pitää rajaa auki ja salakuljettaa suunnattomia määriä aseita valmistaen itseänsä massiiviseen yhteenottoon Israelin kanssa ottaen oppia Hezb-Allahin hyökkäyksestä kesällä Israelia vastaan.Viimeisimmät kaksi esimerkkiä:

* 02.11.2006 210 rekkalastillista ruokaa, lääkkeitä ja muita perushyödykkeitä kuljetettiin Gazan kaistalle Karnin rajanylityspaikan kautta. Lisäksi 250 vasikkaa, 39 rekallista lääkkeitä ja 42000 kg jauhoja meni Sufan rajapisteen kautta.

* 05.11.2006 185 rekallista ruokaa, lääkkeitä, perushyödykkeitä ja raakamateriaalia kuljetettiin Gazan kaistalle Karnin rajapisteen kautta. Lisäksi 400 000 litraa diesel-polttoainetta, 90 000 litraa bensaa ja 175 tonnia luonnonkaasua meni Nahal Ozin polttoaineterminaalin kautta.

Huolimatta tästä jatkuvasta tarvikevirrasta Gazaan kerrotaan jatkuvasti kurjuudesta Gazassa!
Ja mistä tulee kaikki raha salakuljetukseen, terrorismiin ja poliitikkojen palkkoihin ja eliitin ylelliseen elämäntyyliin?
Lyhyesti: kansainväliset lahjoitukset sairaaloille ja avustusjärjestöille ohjataan yksilöiden taskuihin ja aseiden ostoon ja terroristien palkan maksuun. Ja jotkut ”avusta” eivät ole lahjoituksia lainkaan – vain eräs salakuljetuksen keino käyttäen mustaa pörssiä ohjaamaan mustan pörssin taskuja ja ruokkimaan Hamasin sotakonetta.
   
         
6.11.2006 Yediot Aharonot – Itamar Eichner translated David Frankfurter   Israelin Tilintarkastusvirasto ja Palestiinan tiedustelupalvelu suorittivat yhteisen tutkimuksen, jossa todettiin, että palestiinalaiset ovat VÄÄRENTÄNEET asiakirjoja siirtääkseen humanitääriset lahjoitukset palestiinalaisalueille ja sieltä ne ovat päätyneet Hamasin hallituksen käsiin.
Väärennysten takana ovat islamistit. He väärensivät onnistuneesti luvat hallituksilta ja merentakaisilta järjestöiltä. Luvat liitettiin kontteihin, jotka sisälsivät ruokaa, lääkkeitä, vaatteita jne.
Keksityt lahjoittajat paljastettiin, kun otettiin yhteyttä ilmoitettuhin puhelinnumeroihin luvissa. Eräässäkin tapauksessa otettiin yhteyttä lahjoittajaan, jolloin tämä kielsi koskaan edes tehneensä mitään sellaista lahjoitusta. Väärennetyt lahjoittajat olivat ilmoitettu Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Jordaniassa, Espanjassa, Kanadassa ja Etelä-Koreassa.
Viime yönä Turvallisuuspalvelusta Shlomo Dror vahvisti tutkimuksen tiedot.
   

Takaisin