Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16.10.2006 WorldNetDaily.com   Al-Qaeda varoittaa lyhyen ajan sisällä toisen kerran Yhdysvaltoja ydinaseiskusta kohteina Washington ja New York ennen Ramadanin päättymistä 23.10.2006

Pakistanin pääkaupungissa Islamabadissa sijaitseva al-Quds-keskus kertoi vastaanottaneensa ääniviestin Mullah Masoom Afganilta, joka kehotti USA:n muslimeja lähtemään maasta ”koska Allahin tuomio lankeaisi Amerikan ylle ennen Ramadanin päättymistä”.

Jamal Ismail on se journalisti, joka vastaanotti sanoman. Hän työskenteli aiemmin al-Jazeeralle. Hän kertoi Pakistanin Uutisille, että hän vastaanotti puhelinsoiton 5. päivä lokakuuta Afganilta.
”Afgani sanoi, että hän oli puhumassa jostakinpäin Kandaharin provinssia,” kertoi Ismail. ”Siinä hän neuvoi Amerikan muslimiasukkaita pakenemaan, koska USA:ta voisivat kohdata suuret hyökkäykset Ramadan-kuussa.”
Ismail sanoi, että oli ensimmäinen kerta, kun Afgani, joka on Taliban-mielisen papiston neuvoa antavan neuvoston johtaja ja entinen Afganistanin Pakistanin suurlähettiläs, on koskaan lähettänyt sellaisen sanoman.
Viime kuussa Afganistanin al-Qaedan uusi kenttäkomentaja vaati haastattelussaan toiselle pakistanilaiselle journalistille muslimeja lähtemään USA:sta – erityisesti Washingtonista ja New Yorkistä – koska odotetaan syyskuun yhdennentoista päivän kaltaista suurta hyökkäystä.
Abu Dawood kertoi Hamid Mirille, reportterille, joka on selostanut al-Qaedaa ja tavannut Osama bin Ladenin, että Adnan el-Shukrijumah koordinoi hyökkäystä ja antaa ymmärtää, että se pitäisi sisällään jonkinlaisen massatuhoaseen, joka on salakuljetettu Meksikon rajan yli.
”Meidän veljemme ovat valmiita hyökkäämään Amerikan sisäpuolella. Me tulemme murtamaan jälleen heidän turvajärjestelmänsä,” hän sanoi.
El-Shukrijumah on koulutettu ydinteknikko ja on suorittanut lentäjätutkinnon ja bin Laden ja Ayman al-Zawahiri ovat valinneet hänet toimimaan kenttäkomentajana seuraavassa terroristihyökkäyksessä USA:n maaperällä.
Paul Williamsin, entisen FBI:n neuvonantajan ja kirjan ”The Dunces of Doomsday” kirjoittajan, mukaan ko. terroristi nähtiin edellisen kerran Meksikossa, jossa väitetään, että hän kaappasi 1.11.2004 Piper PA Pawnee tuholaistentorjuntalentokoneen Ejido Queretarosta lähellä Mexicalia kuljettaakseen ydinaseen ja ydinteknologiaan kuuluvia välineistöä USA:han
”Hän on amerikkalainen ja Muhammad Attan, joka johti 9/11 hyökkäyksiä viisi vuotta sitten, ystävä,” sanoi Dawood. ”Me kutsumme häntä nimellä ´Jaffer al Tayyar´ (Jafer Lentäjä); hän on hyvin rohkea ja älykäs. Sheikki Osama bin Laden on saattanut päätökseen hänen varoituksiensa ketjun. Kuten tiedätte, hän on sanojensa mittainen mies, hän ei ole poliitikko; hän tekee aina sen, mitä hän sanoo. Jos hän on monta kertaa sanonut, että amerikkalaiset saavat nähdä uusia hyökkäyksiä, he tulevat ehdottoman varmasti näkemään uusia hyökkäyksiä. Hän on todellinen mujaheedi. Amerikkalaiset ovat maailman suurimman terroristin, joka on Israel, suurimpia kannattajia.
Kertoman mukaan Mir haastatteli Dawoodia 12. syyskuuta Sultan Mehmud Ghaznavin haudalla Kabulin laitamilla. Dawood ja ne al-Qaedan johtajat, jotka olivat hänen seurassaan, olivat puhtaaksi ajeltuja ja pukeutuneita kuten länsimaalaiset reportterit. Al-Qaedan komentaja oli ottanut Miriin yhteyttä puhelimella järjestääkseen tapaamisen.

El-Shukrijumah on syntynyt Guyanassa 4. elokuuta 1975 – Gulshair el-Shukrijumahin, 44-vuoriaan radikaalimuslimipapin ja hänen 16-vuotiaan vaimonsa esikoisena. Vuonna 1985 Gulshair muutti Yhdysvaltoihin, jossa hänestä tuli Brooklynissä olevan Farouq-moskeijan imaami.
Moskeija, joka sijaitsee 554 Atlantic Avenuella Brooklynissä, on toiminut terrorismin pesäpaikkana. Se on kerännyt miljoonia jihadia varten ja on toiminut al-Qaedan värväyspaikkana. Monet vuoden 1993 World Trade Centerin hyökkäyksen suunnittelijoista mukaan lukien sokea sheikki Omar Abdel Rahman olivat pahamaineisen ”palvontahuoneen” tunnettuja jäseniä.

Vuonna 1995 Shukrijumahin perhe siirtyi Miramariin Floridaan, jossa Gulsharista tuli radikaalin Masjid al-Hijah-moskeijan hengellinen johtaja, ja jossa Adnanista tuli ystävä Jose Padillalle, joka suunnitteli räjäyttää radioaktiivisen pommin Manhattanin keskikaupungilla; Mandhai Jokhanille, joka tuomittiin syylliseksi yritykseen räjäyttää ydinvoimala etelä-Floridassa; ja ryhmälle muita omatekoisia terroristeja.
Adnan Shukrijumah osallistui lentäjäkoulutukseen Floridassa ja Normanissa Oklahomassa Mohammed Attan ja muiden 9/11 iskuun osallistuneiden mukana ja hänestä tuli erittäin taitava kaupallinen lentäjä, vaikka hän kuten Atta ja muut terroristit ei koskaan anonut lupakirjaa Federal Aviation Commissionilta.

Huhtikuussa 2001 Shukrijumah vietti 10 päivää Panamassa, missä hän kertoman mukaan tapasi al-Qaedan virkailijoita, jotka auttoivat 9/11 suunnittelussa. Hän matkusti myös Trinidadiin ja Guyanaan, joissa oli perustettu erittäin vaaralliset al-Qaedan solut. Seuraavassa kuussa hän saavutti tietokonetekniikan arvosanan Broward Community Collegessa.

Tänä aikana hän onnistui saamaan passit Guyanasta, Trinidadista, Saudi Arabiasta, Kanadasta ja Yhdysvalloista Williamsin mukaan. Hän alkoi myös omaksumaan lukuisia peitenimiä mukaan lukien Abu Arifi, Jafar al-Tayyar, Jaafar At Yayyar, Ja´far al.Tayar, ja Mohammed Sher Mohammed Khan ( tämä nimi esiintyi hänen FBI-kansiossaan). Hän matkusti Saudi Arabiaan ja Pakistaniin, jossa hän tapasi Ramzi Binalshibhin, Khalid Sheikh Mohammedin ja muita al-Qaedan ylimmän johtoportaan jäseniä. Hän vietti myös huomattavan ajan al-Qaedan leireissä Afganistanissa, jossa hän sai koulutuksen räjähdysaineissa ja erikoisoperaatioissa.

9/11 jälkeen bin Laden ja al-Zawahiri valitsivat kertoman mukaan el-Shukrijumahin johtamaan seuraavaa suurta hyökkäystä Amerikkaa vastaan. Yksi suunnitelma oli ydinasehyökkäys, joka tehtäisiin samanaikaisesti seitsemässä USA:n kaupungissa ja niiden seurauksena olisi miljoonia kuolleita ja maailman rikkain ja mahtavin kansakunta tuhkana.

”Muslimien pitäisi lähteä Amerikasta”, sanoi Dawood. ”Emme voi pysäyttää hyökkäystämme Amerikan muslimien vuoksi; heidän täytyy ymmärtää, että Amerikan joukot tappavat viattomia muslimeita Afganistanissa ja Irakissa; meillä täytyy olla oikeus vastata takaisin samalla tavalla vihollisen kotimaassa. Amerikan muslimit ovat kuin ihmiskilpi meidän vihollisillemme; heidän täytyy lähteä New Yorkista ja Washingtonista.”

Mir, journalisti, on aikaisemmin kertonut, että al-Qaeda on salakuljettanut ydinaseita ja uraania USA:han.

”Olen sanomassa, että muslimien täytyy lähteä Amerikasta, mutta me voimme hyökätä Amerikkaan joka tapauksessa”, hän sanoi. ”Meidän varoituksiemme määrä on saatu täyteen, nyt meillä on tuoreet ediktit huomattavilta muslimioppineilta tuhotaksemme vihollisemme, tämä on meidän jihadin puolustuksemme; vihollinen on astunut meidän koteihimme ja meillä täytyy olla oikeus astua heidän koteihinsa, he tappavat meitä, me tulemme tappamaan heitä.
   
         
13.10.2006 Debka File   Teheran varustaa Hamasia tehdäkseen Gazasta toisen Libanonin


Hamasin sisäministeri Said Siyam allekirjoitti sotilaalliset sopimukset iranilaisen virkaveljensä Mostafa Pour-Mohammedin kanssa Teheranissa 12. lokakuuta 2006. Niiden tarkoituksena on muuttaa Hamasin sotilaallinen siipi Ezz e-Din al Qassam Iranin Vallankumouskaartin operationaalisen käsivarren valiokaartiksi ja Gaza toiseksi Libanoniksi.
Syam oli Teheranissa kaksi päivää 7-miehisen valtuuskunnan johdossa.
Teheran on sitoutunut kouluttamaan Hamasin nopean toiminnan 6500 miehen joukon Hezb-Allahin taistelutaktiikalla, jossa on pääpaino ohjuksilla, erityisesti panssarintorjuntaohjuksilla, joita käytettiin musertavalla teholla Israelin tankkeja vastaan Libanonin sodassa. Joukko tullaan lähettämään erissä kuuden viikon kursseille Vallankumouskaartin tukikohtiin etelä-Iranissa.
Iran tulee sijoittamaan $ 60 miljoonaa koulutukseen samoin kuin huipputason aseistukseen.
   
         
15.10.2006 Debka File   Iranin ylin johtaja Ali Khamenei heilutteli Kalashnikovia USA:ta ja Israelia vastaan


Iranin turbaanipäinen korkein hallitsija Ajatollah Ali Khamenei puristi tiukasti automaattiasetta saarnatessaan Teheranin Yliopistossa 13. päivä lokakuuta, Ramadanin kolmantena perjantaina
Khamenei omisti paljon saarnastaan Libanonin sodalle, joka käytiin Israelin ja Hezb-Allahin välillä heinäkuussa ja elokuussa: ”Sota ei ole päättynyt,” hän sanoi. ”ja häviäjät eivät varmastikaan tule pysymään toimettomina. Nämä pahan voimat ovat jo kovassa työssä korjatakseen tappionsa ja islamilaisten kansakuntien tulee pysyä valppaina ja ja valmiina reagoimaan päättävästi mitä tahansa mahdollista hyökkäystä vastaan.”
Yli johtaja jatkoi: ” Yksi amerikkalaisten,siionistien ja heidän liittolaistensa projekteista on tulla Libanoniin Yhdistyneiden Kansakuntien nimen alla, virallisesti puolustamaan libanonilaisia vieraiden voimien hyökkäyksiltä ja sitten vaihtaa kortit pöydällä ja taistella Hezb-Allah veljiämme vastaan.”
Mustamaalaamalla petollisena YK:n päätöslauselman 1701, joka laajensi UNIFIL:ia ja vaati tulitaukoon Libanonissa, Khamenei teki tarkoituksellisen yrityksen häpäistä YK Turvallisuusneuvoston pakotekokouksen edellä ja piti sitä Iranin rankaisemisena uraanin rikastamisen jatkamisesta uhmaten YK:n päätöslauselmia.
   
         
18.10.2006 ICEJ   Ahmadinejad: ”Olen ollut kosketuksessa Jumalan kanssa”
Iranin presidentti julistaa voittoa Lännestä


Mahmoud Ahmadinejad sanoi maanantaina Iranin median mukaan: ”Me tulemme voittamaan. Eräänä päivänä minulta tullaan kysymään, olenko ollut kosketuksissa jonkun kanssa, joka kertoi minulle että voittaisimme, ja minä tulen vastaamaan: ”Kyllä, olen ollut kosketuksessa Jumalan kanssa.”
Maanantaina myös Iranin uutistoimistot kertoivat Islamilaisen Vallankumouskaartin komentajan Yahua Rahim Safavin puhuneen mahdollisesta USA:n tai Israelin hyökkäyksestä Iraniin sanoen: ”Jos amerikkalaiset ja siionistit haluavat kokeilla onneaan Iranissa, he tulevat kokemaan suuremman tappion kuin Irakissa.”
Safavi lisäsi että ”Shahidiemme (marttyyriemme) veri tuo mukanaan ei ainoastaan Jerusalemin ja Karbalan (Irakin) vapautuksen, vaan myös koko ihmiskunnan vapautuksen maailman pahan voimien vallasta; shahidiemme veri pani kiehumaan muslimien veren Irakissa, Afganistanissa ja Libanonissa ja he tulevat voittamaan pahat amerikkalaiset ja Israelin.”
   
         
20.10.2006 Debka File   Israelin täytyy valmistautua siihen, että Iran painaa nappia – yleisesikunnan päällikkö
kenraaliluutnantti Dan Halutz perjantaina


Iranin presidentti sanoi aikaisemmin, että Israelilla ” suurimpana loukkauksena ihmiskunnan arvolle” ei ole mitään syytä olla olemassa ja se tulisi pian katoamaan. Toinen hänen tyrmistyttävistä puheistaan pidettiin perjantaina palestiinalaisten puolesta pidetyssä joukkokokouksessa, jolla juhlistettiin Islamilaisen Tasavallan ”al Qods-päivää” (Jerusalemin vapauttamisen päivä). Kiihotuspuheessaan Ahmadinejad sanoi: ” Maailma tietää, että USA ja Britannia ovat Iranin kansakunnan vihollisia.” Hän varoitti Euroopan kansakuntia vahingoittamasta Irania sanoen, että jos viha alueella kiehuisi yli, Eurooppa kärsisi vahinkoa, koska se tukee Israelia. ”Euroopan täytyy tehdä etäisyyttä Israelista heti. Tämä on Iranin uhkavaatimus.” Hän jatkoi leimaamalla YK:n turvallisuusneuvoston ja sen päätökset ”laittomiksi”.
Nämä sanat tarkoittivat Iranin uhkaa vahingoittaa eurooppalaisia YK-joukkoja, jotka on sijoitettu Libanoniin elleivät, ne lähde sieltä pois.
Iranin uhkauksen takana oli myös jättiläismäisen amerikkalaisen joukkojenkuljetusaluksen Iwo Jiman saapuminen Persian Lahdelle mukanaan iskuosastoryhmä, jotka liittyivät amerikkalaiseen meri- ja ilmavoimiin sekä merijalkaväkeen, joka on kokoontumassa vastapäätä Iranin rannikkoa.
   
         
20.10.2006 Debka File   Amerikkalainen Iwo Jima- iskuryhmä liittyy USA:n siirtoarmeijaan vastapäätä Irania


Tiistaina 17. lokakuuta Iwo Jima-iskuryhmä purjehti Persian lahdelle liittyäkseen USA:n meri ja ilmavoimien sekä merijalkaväen keskitykseen, joka on kokoontumassa vastapäätä Iranin rannikkoa. Se muodostuu amfibiokuljetustelakka USS Nashvillestä, ohjusten tuhoajasta USS Colesta ja USS Bulkeleystä, ohjusristeilijä USS Philippine Sea:sta, hyökkäyssukellusvene USS Albuquerque:sta, ja maihinnousutelakkalaiva USS Whidbey Island:ista. Iwo Jima-ryhmä on nyt Kuwaitissa 60 kim:n päässä Iranin rannikosta.
Kolme amerikkalaista laivasto-osastoa tullaan sijoittamaan vastapäätä Irania Persian Lahdelle ja Arabian merelle 21. lokakuuta mennessä. Kaksi muuta ovat USS Eisenhower iskujoukkoryhmä ja USS Enterprise iskuryhmä.
   
         
16.10.2006 ICEJ   Jordanialais-syyrilainen pato tulee kuivaamaan täydellisesti Jordan-virran:

Ympäristöryhmä Friends of the Earth – Middle East on varoittanut dramaattisesta veden määrän ja laadun laskusta Jordan-virran eteläisessä päässä johtuen Jordanian ja Syyrian yhteisesti rakentaman padon valmistumisesta. Ensi kesänä joki tulisi kuivumaan täydellisesti.
   
         
19.10.2006 Feedblitz   Eurooppa: Pariisissa Ranskassa on puhjennut sisällissota muslimien ryhtyessä valtaamaan kaupunkia. Pariisin poliisi tunnustaa, että sillä ei ole enää koko kaupunkia valvonnassaan. Pariisin poliisi on pyytänyt sisäministeri Sarkozyltä avukseen panssariautoja.
Myöskin vuonna 2001 tapahtunut suuri AZT:n kemikaalitehtaan räjähdys on selvinnyt muslimien aiheuttamaksi.
Englanti: Monissa Englannin kunnallisvaltuustoissa on muslimienemmistö ja he vaativat sharia-lakia otettavaksi käyttöön.
   

Takaisin