Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

11.9.2006 Al Jazeera  
Maanantaina al-Qaedan kakkosmies Ayman al-Zawahri postitti julkisuuteen kaksi videonauhaa peräkkäin. Niissä hän varoitti, että Israel ja Persian lahden arabivaltiot olisivat ryhmän seuraava kohde. Arabisatelliittikanava lähetti maanantaina eetteriin videon, jossa Zawahri puhui läntisille johtajille: ” Te annoitte meille laillisen oikeuden ja kaiken mahdollisuuden jatkaa taistelua teitä vastaan. Teidän ei pitäisi tuhlata aikaanne vahvistamalla joukkojanne Irakissa ja Afganistanissa, koska niiden kohtalo on sinetöity…Sen sijaan teidän täytyy vahvistaa puolustustanne kahdella alueella: ensimmäinen on Persian Lahti, josta teidät tullaan häätämään, Jumalan tahdosta, sen jälkeen, kun teidät on lyöty Irakissa ja silloin teidän taloutenne romahtaa.
Ja seuraava (kohde) on Israel.”
Zawahrin varoitus hyökkäyksistä Persian Lahdella, joka on maailman tärkein öljyn tuotantoalue seuraa Osama bin Ladenin aikaisempaa uhkausta hyökätä öljyn tuotantoa vastaan lännen tekemiseksi toimintakyvyttömäksi.
Muissa osissa CNN:n televisioimaa videonauhaa aiemmin maanantaina Zawahri oli pukeutunut valkoisiin istuen kirjakaapin edessä varoittaen myös uusista terrorihyökkäyksistä Yhdysvalloissa ja lännessä. CNN lainasi häntä myös sanomalla, että ”uudet tapahtumat” ovat tulollaan.
Zawahri syytti Egyptin, Jordanian ja Saudi Arabian hallituksia Israelin tukemisesta sodassa Hezb´Allahia vastaan Libanonissa. Egyptiläissyntyinen entinen silmälääkäri haukkui länttä aseiden toimittamisesta Israelille ja vaati muslimimaailmaa ”ryntäämään kaikin käytettävissä olevin keinoin muslimiveljien avuksi Libanonissa ja Gazassa.”

Pakistanilainen mies tutkii kirjakaupassa Osaman kuvaa.
   
         
13.9.2006 Debka File   Erikoisuutinen

Hezb´Allah peruu sopimuksensa Libanonin armeijan ja YK:n joukkojen kanssa etelä-Libanonissa.


Keskiviikkoiltaan asti shiialainen terroristiryhmä pysyi tukevasti Libanonin armeijan rinnalla rajalla mahdollisesti Israelin kanssa esiintyvien ongelmien selvittämisessä. Nyt Hezb´Allah on peruuttanut tämän sopimuksen ja ilmoittanut, että tästä eteenpäin sen omat voimat eivät enää odota Libanonin armeijaa toimimaan, vaan lähettää omat joukkonsa toimintaan Israelia vastaan. Tämä on ensimmäinen kerta sen jälkeen, kun YK:n avulla saatu tulitauko astui voimaan heinäkuun 14. päivä, että Hezb´Allah on uhannut suoraa sotilaallista toimintaa Israelia vastaan.
Tämä avaa myös sen miehille mahdollisuuden ampua alas Libanonin ilmatilaan tulevia israelilaisia lentokoneita (torstaina 15.09.2006 Israelin Ilmavoimat suoritti lukuisia tiedustelulentoja Bekaan laakson yllä etelä-Libanonissa). Hezb´Allah varoitti Berliiniä, että Libanonin lentokentille, satamiin tai Syyrian vastaiselle rajalle sijoitetut Saksan joukot olisivat laillisia kohteita hyökkäyksille. Varoitus tuli joitakin tunteja sen jälkeen, kun Saksan hallitus hyväksyi 2400 miestä käsittävän merivoimien ja ilmavoimien osaston lähettämisestä YK:n Libanonin joukkoihin.
Hezb´Allahin uhkaus koskee myös kaikkia muitakin vieraita joukko-osastoja, jotka toimivat laajennetussa UNIFIL:issä rajoittaen sen vuoksi niiden toiminta-alueen Israelin rajalle.

   
         
09.09.2006 Debka File   Erikoisuutinen:

Iran aloitti ilmasillan aseiden kuljettamiseksi Hezb´Allahille Beirutin lentokentän kautta heti, kun Israel lopetti ilmasaartonsa.

Iranin ensimmäinen saarron jälkeinen asekuljetus saapui perjantaina 08.09.2006 Dubaista Beirutin kansainväliselle lentokentälle
testatakseen Israelin Ilmavoimien tai YK:n reaktioita.

Kielletyt aseet purettiin koneesta ja vietiin terminaalin läpi kenenkään estämättä.
Teheran päätti sen tähden lähettää lisää massiivisia ase-eriä seuraavien 48 tunnin aikana kaupallisilla lennoilla Persian Lahdelta.
Aselaatikot oli merkitty lähetyslistoihin ”tietokoneen osia. Käsitelkää huolella.” Sen jälkeen ne purettiin rekkoihin ja ajettiin kolonnassa Hezb´Allahin päämajaan Baalbekissä.
YK:n pääsihteeri Kofi Annan lupasi juhlallisesti, että YK:n tarkkailijat kontrolloivat saapuvia matkustajia ja tavaroita Beirutin lentokentällä. Sen jälkeen Libanonin pääministeri Siniora esti välittömästi YK:n tarkkailijoilta pääsyn lentokentälle. Viiden saksalaisen lentokenttätarkkailijan sallittiin perustaa tarkastuspisteensä vasta yhden kilometrin päähän kansainvälisestä lentokentästä. Miehet seisoivat toimettomina, koska kiellettyjä lasteja kuljettavat rekat ohittivat heidän tarkastuspisteensä muuta reittiä pitkin.
Iran on toimittamassa Hezb´Allahia uusia eriä panssarintorjuntaohjuksia ja ensimmäistä kertaa suuria määriä ilmatorjuntaohjuksia. Sotamateriaali toimitetaan maa-, meri- ja ilmatietä pitkin.

Libanonin hallitus on työntänyt luvatut ranskalaiset, italialaiset ja kreikkalaiset laivasto-osastot 12 km:n päähän rannikosta. Eurooppalaiset sotalaivat voivat pitää silmällä suuria rahtilaivoja, jotka saapuvat Libanonin satamiin, mutta eivät kykene estämään pieniä aluksia saapumasta Libanonin satamiin syyrialaisista Tartuksen ja Latakian satamista. Juuri niissä iranilaiset rahtilaivat ovat kahden viikon ajan purkaneet Hezb´Allahille meneviä suuria aselasteja Euroopan laivaston ulottumattomissa. Perjantaina heti, kun Israel oli lopettanut merisaarron, kolme libanonilaista ja syyrialaista laivaa, jotka oli survottu täyteen aseita Hezb´Allahille lähti pohjoislibanonilaisesta Tripolin satamasta kulkien tiukasti Libanonin rannikkoa pitkin ja purjehtivat etelälibanonilaiseen Siidonin satamaan, missä halukkaat Hezb´Allahin kädet purkivat niiden lastin.

Maalla Libanonin ja Syyrian välinen raja on aivan avoin. Joka päivää kolmesta neljään aseita kuljettavaa rekkasaattuetta tulee Syyriasta rajan yli Libanoniin.
Suomen mediassa esitetyt uutiset siitä, että Syyria olisi sallinut aseistamattomien ja siviilipukuisten EU-joukkojen valvoa rajaa, ovat täysiä sammakoita. Syyria on jyrkästi kiistänyt ko. väitteet mediassa.
Samoin Iran on kiistänyt jyrkästi Euroopan median väitteet, että se keskeyttäisi uraanin rikastamisen.

   
12.09.2006 Debka File   Kypros on pidättänyt Syyriaan matkalla olleen pohjoiskorealaisen laivan – Interpolin ja Israelin
sotilaskuljetuksesta antaman vihjeen perusteella.Laivan lastina oli 18:lletoista rekalle asennetut liikkuvat tutka-asemajärjestelmät ja kolme komentokeskusajoneuvoa merkittyinä ”säähavaintovarusteina”. Iran oli ostanut ko. lähetyksen Pohjois-Korealta Hezb´Allahille. Ko. laiva oli Panaman lipun alla purjehtiva Gregorio 1.
Syyriaa ei oltu merkitty vastaanottajaksi. Mutta Syyrian hallitus pyysi Kyprosta vapauttamaan kiinniotetun lähetyksen.
Tämä on ensimmäinen kumoamaton todiste siitä, että Syyria ja Iran rikkovat häpeämättömästi Turvallisuusneuvoston päätöslauselmassa n:o 1701 määrättyä aseiden toimituskieltoa.
Gregorio 1:ssä olleet järjestelmät ovat tarkoitettu täydentämään ilmatorjuntaohjusjärjestelmiä, jotka on jo toimitettu Hezb´Allahille Syyrian kautta, joka on tärkein aseiden kuljetusväylä Libanonin shiia-terroristeille.
Gregorio 1, joka lähti Pohjois-Koreasta saapui Port Saidiin Egyptissä ja oli matkalla syyrialaiseen Latakian satamaan, kun se poikkesi Kyprokselle täyttämään polttoainetankkejaan.
   
         
14.9.2006   Al-Qaedan taktiikka ja tavoitteetLännen tiedustelupalvelut ovat turhaan yrittäneet jäljittää al-Qaedan operaatioiden suunnittelijoita ja niistä vastaavia toimeenpanijoita. Nyt on tullut selväksi, että al-Qaedan tekemien iskujen harvatempoisuus johtuu siitä, että se suunnittelee operaatiot huolellisesti häivyttääkseen pienimmänkin jäljen, joka johtaisi sen operatiiviselle osastolle.
Sota Irakissa ei ole Irakin kansan kapinaa USA:ta vastaan, vaan al-Qaedan sotaa USA:ta vastaan. Yhdysvallat ei enää hallitse kuin osia Irakista. Niinpä on ennen pitkää edessä lähtö Irakista, jonka jälkeen maa joutuu täydellisesti al-Qaedan haltuun, joka ensi töikseen likvidoi maan johdon. Tällä tavoin muodostuu Irakin- Afganistanin- Iranin muodostama suunnaton islamilainen KALIFAATTI. Sen jälkeiset tapahtumat maailmalla ovat suoraa apokalypsia Ilmestyskirjasta.
   
         
    Uudenvuoden toivotus    

Takaisin