Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26.8.2006National Post (Canada) by David Frum
  Hezb´Allah jakoi väärennettyä rahaa libanonilaisille

Shahedin koulussa Beirutin Bourj el-Barajmehin kaupunginosassa Hezb´Allahin virkailijat jakoivat 19.08.2006 nipuittain käteistä rahaa perjantaina niille ihmisille, joiden kodit olivat vaurioituneet Israelin pommituksessa. lujittaen Iranin tukeman ryhmän kannatusta Libanonin shiiojen keskuudessa ja hämmentäen Beirutin hallituksen. Näin uutisoi REUTERS Eric Gaillardin kynällä.
Tämä näkymä ja tusinoittain sen kaltaisia levisi ympäri planeettaa. Vain yksi asia puuttui - alkuperäisissä 100 US dollarin seteleissä oleva ohut varmistuslanka setelin poikki. Se raha, jota Hezb´Allah jakoi, oli väärennettyä, kuten jokainen, joka tutki kuvia huolella, saattoi havaita.

Hezb´Allah on erikoistunut huumekaupan lisäksi rahan väärentämiseen: Kesäkuussa 2004 USA:n valtiovarainministeriö kertoi julkisesti Hezb´Allahin olevan yksi planeetan johtavia USA:n valuutan väärentäjiä.

Mutta ne uutistoimistot, jotka kilpailivat saadakseen julkaista tämän uutisen Hezb´Allahin valheellisesta hyväntekeväisyydestä, olivat piittaamatta tästä tiedosta. Väärennettyjen seteleiden jakamista eivät paljastaneet paikalla olleet reportterit eivätkä valokuvaajat, vaan bloggerit tuhansien mailien päässä: SnappedShots.com, MyPetJawa ja Charles Johnsonin Little Green Footballs. Nämä sivut suurensivat valokuvat ja näyttivät niitä valuutta-asiantuntijoille huomattuaan seteleiden epätasaisuuden (Kaikkiin tässä mainittuihin nettisivuihin olevat linkit voidaan löytää osoitteessa : frum.nationalreview.com).

   
         
29.8.2006 ICEJ   Punaisen Ristin Ambulanssiselkkaus” tai:

Kuinka Media muutti sodan kulkua


Globaalimedia mukaan lukien aikakauslehti Time, BBC, New York Times, Los Angeles Times ja tuhannet mediavälineet kuten brittiläinen TV-kanava ITV News uutisoivat yöllä 23.07.2006, että israelilainen hävittäjä tulitti tarkoituksella kahta Libanonin Punaisen Ristin ambulanssia, jotka olivat suorittamassa pelastusoperaatiota, aiheuttaen suunnattomat räjähdykset, jotka vahingoittivat kaikkia ajoneuvojen sisäpuolella. Kaikista median esittämistä skandaaleista ja uutisista, jotka ympäröivät Israelin ja Hezb´Allahin välistä konfliktia, tämä Punaisen Ristin ambulanssiselkkaus näyttäytyy kaikkein vakavimmalta. Mutta siinä on vain yksi ongelma: Sitä ei koskaan tapahtunut.

Jälleen bloggerit: Infinitives Unsplit Blog; Reihl World View ja zombietime Fraud page paljastivat huijauksen: Hezb´Allah oli yhteistyössä Libanonin Punaisen Ristin kanssa kärrännyt kaatopaikalta romutetun ambulanssin Beirutin Punaisen Ristin päämajan eteen ja he olivat tehneet huijaavan videon asiasta saadakseen syytettyä Israelia sotarikoksesta. Huijaukseen osallistui myös väitetty ambulanssinkuljettaja, joka koki maailman nopeimman ihmeparantumisen ”ohjusiskusta”.
Ambulanssia esittävien kuvien lähempi tarkastelu osoittaa ”ohjuksen osumakohdan” ympärillä runsaasti ruostetta eli ko. ambulanssi oli maannut kuukausikaupalla ennen sotaa kaatopaikalla ja ruuvin reiät osoittavat, että ilmanvaihtoluukku oli ko. kohdasta ruuvaamalla saatu irti. Myöskin reiän reunat ovat ulospäin taipuneet eivätkä sisäänpäin. Ambulanssin sisäverhoilu oli täysin ehjää eikä jälkeäkään palamisesta tai räjähdyksestä.

NÄIN MEITÄ HUIJATAAN

Onko media herkkäuskoinen – vai onko sillä poliittinen päämäärä?

   
         
Iranin ydinase   http://www.youtube.com/watch?v=Xf9jt3ca1mY    

 

Takaisin