Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.08.2006 Jerusalem Post   - Perjantaiyönä Israelin Baalbekiin tekemän kommandoiskun aikana kuoli yksi upseeri nimeltä Imanuel Morano ja kaksi sotilasta haavoittui. Iskun tarkoituksena oli siepata korkea-arvoinen Hezb´Allahin virkailija.
Kahdesta helikopterista, jotka laskeutuivat 30 km:n päähän kohteesta, laskettiin kaksi humweeta, jotka kävivät hakemassa ko. miehen Baalbekistä. Sen jälkeen helikopterit lähtivät ajoneuvoineen paluulennolle Israeliin.
20.08.2006 Debka File: Elokuun 22. päivä   Iranin sotilasharjoitus ja apokalyptiset suunnitelmat Israelia ja maailmaa varten:

Washington pitää silmänsä auki tiistaina elokuun 22. päivä, joka tänä vuonna vastaa islamilaisessa kalenterissa sitä päivää, jota monet sunni-muslimit viettävät profeetta Muhammedin yöllisen lennon muistoksi, jolloin hän lensi siivellisellä ratsullaan Buraqilla "kaukaisimpaan moskeijaan", joka on perinteisesti tunnistettu Jerusalemiksi.
Muslimilegendan mukaan taivaallinen valkoinen valo leviää tuona päivänä yli Jerusalemin ja koko maailman.
Tämän ilmoituksen, joka tiedustelulähteissä noteerataan "erittäin luotettavaksi", on yksi Iranin Kansallisen Turvallisuusneuvoston johtajista Abdollah Shabhazi esittänyt Iranin korkeimmalle johtajalle Ali Khameneille. Hän kertoi suunnitellusta mega-terrori-iskusta Jerusalemia vastaan, joka on ajoitettu tapahtuvaksi elokuun 22. päivä, ja joka tähtää siihen, että tapetaan suuri määrä juutalaisia, arabeja ja kristittyjä.
Sanotaan, että tämä kauhuteko antaa Yhdysvalloille ja Israelille aiheen iskeä Iranin ydinlaitoksia samoin kuin pääkaupunkia Teherania ja muita suuria kaupunkeja vastaan.
Shabhazi sanoo, että USA:n ja Israelin täytyy käynnistää sotaretki palauttaakseen sen peloitevoiman, jonka he menettivät Libanonin sodassa.
Tämä massiivinen hyökkäys tulee kertoman mukaan kohdistumaan Vanhaan kaupunkiin ja sen itäisiin esikaupunkeihin. Iranilainen raportti vakuuttaa, että iskun tekijät, joita ei mainita, ovat innokkaita saamaan uudelleen aikaan sen taivaallisen valkoisen valon, joka levisi Jerusalemin ylle vuonna 632. Se ei sulje pois massatuhoaseiden käyttöä.
Syvästi vaikutettuina Iranin johtajat käynnistivät laajamittaisen maa-, meri- ja ilmasotaharjoituksen lauantaina 19. elokuuta. Harjoitus, jonka nimeksi on annettu Zolfagharin isku (sen miekkan mukaan, jota Imaami Ali käytti), käsittää 12 divisioonaa, Chinook-helikoptereita, miehittämättömiä lentokoneita, laskuvarjomiehi, elektronisen sodan yksikköjä ja erikoisjoukkoja. Iranin valtion televisio kertoi uudesta ilmatorjuntajärjestelmästä, jota testattiin "tekemään Iranin ilmatila turvattomaksi vihollisillemme."
Massiivinen sotaharjoitus käsittää 14 Iranin 30:stä provinssista ja kestää noin viisi viikkoa.
Tämän massiivisen voiman osoituksen on määrä valmistaa Iranin asevoimat siihen mahdolliseen Shabhazin ennustuksen mukaiseen elokuun 22. päivä tapahtuvaan USA:n ja Israelin hyökkäykseen. Harjoitus tullaan siirtämään Teheraniin valmistaakseen pääkaupunkia mahdollista hyökkäystä varten.
Elokuun 22. päivä on myös se päivä, jolloin Iranin pitää muodollisesti vastata Lännen esittämään kannustepakettitarjoukseen vastineena siitä, että se lopettaa uraanin rikastamisprojektit.
Elokuun 8. päivä ilmestyneessä Wall Street Journalissa professori Bernard Lewis, joka on suuri Islamin ja Lähi-Idän tutkija tarjoaa taustan:
"Islamissa, samoin kuin juutalaisuudessa ja kristiuskossa, on on määrättyjä uskomuksia, jotka käsittelevät kosmista taistelua lopun aikana - Goog ja Maagog, anti-Kristus, Harmageddon ja Shiia-muslimeille kauan odotettu Kätketyn Imaamin paluu. Herra Ahmadinejad ja hänen kannattajansa uskovat selvästi, että tämä aika on nyt, ja että lopullinen taistelu on jo alkanut ja on todella hyvin kehittynyt. He saattaavat olla myös määränneet päivän, mihin viittaavat useat Iranin presidentin lausunnot, antaakseen lopullisen vastauksen USA:lle ydinasekehityksestä elokuun 22. päivä. Tämän oli määrä ensin tapahtua "elokuun lopulla", mutta herra Ahmadinejadin lausunto oli tarkempi."
On tullut tavaksi, että vallankumouksellinen Iran yhdistää fundamentalistiset symbolit poliittiisiin tapahtumiin.
"Tämä saattaisi hyvin tarkoittaa sopivaa päivämäärää Israelin ja jos tarpeellista maailman apokalyptiselle lopulle. Ei ole kaukana todellisuudesta, että herra Ahmadinejad suunnittelee sellaisia katalyyttisiä tapahtumia tarkasti juuri elokuun 22:lle päivälle. Mutta on viisasta pitää sellainen mahdollisuus mielessä."
Shiialaiset eivät viietä tätä päivää yöllisen lennon muistoksi, mutta he uskovat, että tuona päivänä Allah ilmestyi Muhammedille luolassa ja kertoi hänelle, että hänet oli valittu profeetaksi levittämään taivaallista sanomaa kautta maailman. Mabath-päivää juhlitaan Iranissa ja muissa osissa lähi-Itää suurin seremonioin.
Washington odottaa, että vakuuttaessaan edustavansa todellista Islamia Teheranin Shiia-johtajat juhlistavat päivää osoittamalla kaikille muslimeille sotilaallisen ylivoimaisuutensa.
   
     
20.08.2006 Debka File   Turkki pakotti yhden syyrialaisen ja 5 Iranin armeijan konetta laskeutumaan Diyarbakirin sotilaslentokentälle.
Kuusi iranilaista ILDT 4-tyyppistä rahtikonetta ja syyrialainen lentokone pakotettiin laskeutumaan kaakkois-Turkin sotilaslentokentälle viime torstaina sen jälkeen, kun amerikkalaiset tiedustelusatelliitit olivat havainneet niiden olevan lastattuja ohjuksilla, ohjusten laukaisualustoilla ja kahheksalla laatikolla kiinalaisia C-802 ohjuksia iranilaisella nimellä "Nur".
Koneet olivat matkalla Damaskokseen ja Syyrian sotilastukikohtiin aivan Turkin rajan läheisyydessä. C-802 on maasta-laivaan ohjus, jolla Israelin laivaston tykkivene tehtiin toimintakyvyttömäksi Beirutin edustalla ja joka tappoi kolme sen miehistön jäsentä heinäkuun 14. päivä kaksi päivää Libanonin sodan puhkeamisen jälkeen. Turkin viranomaisten etsinnät paljastivat, että yksi näistä koneista oli kuljettamassa laatikoita, joissa oli Fajer-ohjuksia, joilla Hezb´Allah tulitti Israelin kaupunkeja. Kahden iranilaisen rahtikoneen ei sallittu lähteä pois Turkista, elleivät ne lennä takaisin Iraniin.
Neljän koneen, joissa oli kevyitä ampumatarvikkeita mukaan lukien panssarintorjutaohjuksia sallittiin jatkaa matkaansa Syyriaan sen jälkeen, kun niiden ohjaajat olivat esittäneet asiakirjoja, jotka todistivat, että Syyrian armeija oli ostanut ne Iranilta.
Iranilaiset ja syyrialaiset rahtikoneet olivat matkalla kolmelle syyrialaiselle lentokentälle, joista kaksi oli elokuun lopulla siirretty Iranin Vallankumouskaartin ylivalvontaan. Kone, jossa oli C-802 ohjuksia oli matkalla Damaskoksen kansainvälisen lentokentän Mezze´n sotilaalliselle sektorille. Laukaisualustat ja Fajer- raketit olisi purettu Syyrialaisessa Nasiriya´n ilmatukikohdassa 40 km Libanonin rajasta. Panssarintorjuntaohjukset ja ammukset olivat menossa Qusayr´ iin pohjoiseen Damaskoksesta ja vain 25 km Libanonin pohjoisesta Bekaan laaksosta.
   
     
21.08.2006 Jerusalem Post   - Israel ei hyväksy YK:n kansainvälisiin joukkoihin Libanonissa sotilaita Indonesiasta, Malesiasta ja Bangladeshistä, koska näillä mailla ei ole diplomaattisuhteita Israelin kanssa.
YK:n pääsihteeri Kofi Annan haluaa antaa kansainvälisille YK:n rauhanturvaajille oikeuden tulittaa Hezb´Allahia tarvittaessa.
   
     
21.08.2006 Helsinki   Suuressa Israel-tukimarssissa oli marssijoita 4000. Kaikki mukanaolleet marssijat laskettiin tarkasti. Kulkue lähti klo 14 Finladia-talon parkkipaikalta ja suuntasi Mannerheimintien kautta Etelä- ja Pohjois-Esplanadille täyttäen yhtä aikaa molemmat esplanadit. Sieltä kulkue palasi takaisin Mannerheimintietä pitkin Finlandia-talolle ja sen vieressä sijaitsevalle Auroran kentälle, jossa pidettiin juhlava tilaisuus. Suurten Israelin lippujen hulmutessa puhuivat Israelin suurlähettiläs,;meppi Hannu Takkula; Ulla Järvilehto, joka johti kokousta; juutalaisen seurakunnan edustaja Gideon Bolotovski; Juha Ketola ja Seppo Seppä, joka lausui hepreankielisen siunauksen Israelin ylitse. Kokous päätettiin hepreaksi ja suomeksi lauletulla Hativalla ja Maamme-laululla.
Puheessaan Gideon Bolotovski kertoi, että ulkoministerimme Erkki Tuomioja ei ole vielä kerinnyt tuomita Suomea liiallisesta voimankäytöstä Talvisodassa, jossa venäläisiä kaatui moninkertainen määrä suomalaisiin verrattuna (Hrutsevin mukaan miljoona miestä, toim. lisäys) syyttäessään Israelia liiallisesta voimankäytöstä. Hän sanoi myös: "Sinivalkoisia värejä kannattaa puolustaa!"
   
     

 

Takaisin