Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15.08.2006 debka File   - Nasrallah on siirtämässä koko armeijansa pohjoisesta etelään:

Nasrallah on käskenyt Hezb´Allahin taistelijoita pohjoisessa, Bekaan laaksossa ja Baalbekissa pakkaamaan laukkunsa ja suunnistamaan etelään perheineen.
Yhä paisuvat määrät palaavia Hezb´Allahin taistelijoita perheineen on ruuhkauttamassa etelään johtavia teitä - sulkien myös tiet siltä 15 000 miehen libanonilaiselta joukko-osastolta, jonka on määrä YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselman n:o 1701 mukaisesti siirtyä etelään ja riisua Hezb´Allah aseista.
Hezb´Allah on siirtymässä takaisin vahingoittumattomiin bunkkereihinsa ja linnoitettuihin asuntoihinsa vastapäätä Israelin rajaa. Kaikki puhuvat toisen kierroksen välttämättömyydestä.
Yön saavuttua Hezb´Allah vietti voitonjuhlia Beirutissa samaan aikaan, kun sen johtaja Hassan Nasrallah kuulutti "historiallista ja strategista voittoa" Israelista. Hezb´Allahin taistelijat pukeutuneina uniformuihinsa ohjasivat liikennettä Beirutissa ja hoitivat poliisin tehtäviä. Nasrallah lupasi myös, että hänen miehensä korjaisivat tuhoutuneet kylät etelässä.
Nasrallahin uusiin määräyksiin Libanonin hallitukselle kuuluu, että vieraiden rauhanturvaajien kaikkien askelten pitää seurata Hezb´Allahin ohjeita Tämä toiminta tekee tyhjäksi Beirutin hallituksen vaikutusvallan maan kaikissa osissa.
Pääministeri Sinioran täytyy lopettaa vaatimuksensa Hezb´Allahin aseistariisumisesta, muutoin Hezb´Allahin ministerit ja parlamettiedustajat syrjäyttävät hänen hallituksensa vetämällä pois parlamentaarisen tukensa.
   
         
15.08.2006 ICEJ   Hezb´Allah rikkoo aselevon tulittamalla raketein IDF:ää: Lontoossa ilmestyvä Al-Hayat-sanomalehti kertoi tiistaina, että Libanonin hallitukselle on esitetty kompromissiehdotus, joka sallisi Hezb´Allahin pitää aseensa etelä-Libanonissa. Jos esitys hyväksytään, se rikkoo suoraan YK:n sunnuntaina hyväksymää päätöslauselmaa tulitauosta, joka määrää, että Libanonin armeija ja UNIFIL ovat ainoat aseistetut voimat Litani-joen ja Israelin pohjoisrajan välillä ( n. 30 km). Lisäksi Libanonin puolustusministeri Elias Murr sanoi maanantaina, että Libanonin armeija lähettäisi 15 000 miestä Litani-joen pohjoispuolelle viikonloppuna.
Hezb´Allahin gerillat laukaisivat ainakin 10 Katjusha-rakettia ja muita tykistöammuksia kohti IDF:ää etelä-Libanonissa varhain tiistaiaamuna ilmaisten näin, että he tulevat jatkamaan hyökkäyksiä sinne sijoitettuja IDF:n joukkoja vastaan IDF ilmotti, että koska yksikään raketeista ei ylittänyt Israelin rajaa, se ei vastannut hyökkäykseen.
Tiistaina IDF oli vetäytynyt täydellisesti Marjayonista ja Gandoreh´istä.

- Hezb´Allahin vastainen kommentti aiheutti mellakan Länsi-Rannalla Jeninin kaupungissa: kaksi palestiinalaista perhettä kävi veitsin ja pampuin yhden häävieraan kimppuun tämän kirottua Hezb´Allahin johtajaa, sanoivat Palestiinan turvallisuusviranomaiset maanantaina. Poliisilta meni kolme tuntia rähinän selvittämiseen, jossa seitsemään ihmistä loukkaantui vakavasti.
   
         
13.08.2006 Jerusalem Post by William Shawcross:   Islamilainen fasismi

Ensimmäisessä kommentissaan, kun Bush kertoi, että terroristien yritys räjäyttää Yhdysvaltoihin matkalla olleet lentokoneet oli saatu tehtyä tyhjäksi, hän sanoi yksinkertaisesti: " Tämä on vahva muistutus siitä, että tämä kansakunta on sodassa islamilaisia fasisteja vastaan."

Tästä kertovassa TV-uutisesssaan BBC ilmoitti kuitenkin vain, että kyseessä olevat 24 miestä , jotka pidätettiin olivat "brittiläissyntyisiä" ja "pakistanilaista alkuperää".
Ei mitään mainintaa heidän islamistisesta ideologiastaan.. Ajatteliko BBC ehkä, että he olivat Pakistanin vainotusta kristitystä vähemmistöstä? En luule niin.
Euroopassa totuus on niin kauhistuttava, että me kiellämme sen tietoisesti. Ehkä se on ymmärrettävää. Me emme yksinkertaisesti toivo kohtaavamme sitä tosiasiaa, että meitä todella uhkaa suunnaton viides kolonna - että on olemassa tuhansittain Euroopassa syntyneitä ihmisiä Britanniassa, Ranskassa, Hollannissa, Tanskassa kaikkialla - jotka haluavat tuhota meidät. He ovat osa laajempaa sotaa, sitä mitä Tony Blair oikein kutsuu nimellä "äärimmäisyysliike" - islamilainen äärimmäisyysliike.
Ymmärrät, että tämä kieltäminen on selostus Israelin sodasta Hezb´Allahia vastaan.
Katsoessamme kotimaista TV:tä, erikoisesti BBC:tä, sinun täytyy pinnistää kovasti ymmärtääksesi, että Israel on pakotettu sotaan olemassaolostaan, jossa Iran on valtuuttanut edustajansa, Hezb´Allahin, toteuttamaan lopullisen ratkaisun koskien "Siionistista yhteisöä".
Hezb´Allahille on myönnetty lupa Israelin vetäydyttyä kuusi vuotta sitten etelä-Libanonista kaapata koko alue ja luoda valtava hyökkäysasema, jonka tarkoituksena on ainoastaan tuhota Israel ja asian johdosta ei ole esitetty ensimmäistäkään paheksuntaa.
Lontoossa mielenosoittajat ovat marssineet pitkin katuja kantaen julisteita, joissa julistetaan: "Me Olemme Kaikki Hezb´Allahia Nyt."
Eivätkö he tiedä, että niiden vankien joukossa, joita Hassan Nasrallah vaatii Israelin vapauttavan, on miehiä, jotka ovat riemuinneet murskatessaan Israelin lasten aivot?!
Eivätkö he tiedä, että Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad, innokas ydinaseiden tavoittelija katsoo Israelin täydellisen tuhoamisen olevan Iranille ensisijaisen tärkeää? Tai, että Hezb´Allahin Nasrallah on sanonut, että hän toivoo, että kaikki juutalaiset kerättäisiin Israeliin, jotta heidät voitaisiin tuhota kaikki kerralla; ja että ei ole olemassa vastenmielisempää olentoa maailmassa kuin juutalainen. " ja huomatkaa, että sanoin Juutalainen, enkä Israelilainen"?
Kauhea asia on , että ne jotka marssivat tukemassa Hezb´Allahia hyvin tietävät sellaiset asiat. Ne, jotka eivät tiedä, eivät halua vaivata itseään.
Eikä kysessä ole pelkästään äärimmäisyysainesten marssijat. Järkevät, tavalliset nojatuolikriitikot keskittyvät Israelin virheisiin mieluummin kuin Hezb´Allahin pahan ideologiaan. He kieltäytyvät tunnustamasta, että pieni, ihmisarvoa kunnioittava yhteiskunta on nyt kirjaimellisesti kuoleman vaarassa laittoman fasistisen sotilaskoneiston taholta, joka on rakennettu etelä-Libanonin kukkuloille, laaksoihin, kaupunkeihin ja kyliin.
Kuten amerikkalainen historioitsija Viktor Davis Hanson äskettäin korosti, täällä on käynnissä eräänlainen moraalisen hulluuden koneisto.
Kieltäydymme myöntämästä, että on olemassa globaalisen terrorismin malli. Euroopan lehdet pelkäävät julkaista pilakuvia, joita jotkut muslimijohtajat vaativat sensuroitaviksi, mutta olemme onnellisia kuvatessamme israelilaisia myöhemmän ajan natseina. Olemme unohtaneet vuoden 1938 kauheat opetukset.
Suorassa BBC:n lähetyksessä kutsuin äskettäin Hezb´Allahia "Islamo-fasisteiksi". Haastattelija sanoi hermostuneesti, "Tuo on hyvin kiistanalainen kuvaus." Vastasin, että se oli pelkästään täsmällinen. Naispuolinen toimittaja lopetti haastattelun äkkiä.
Mutta kuinka muutoin voisi kuvata sotilaskoneistoa, joka marssii sellaisen demagogisen johtajan julisteiden alla, joka ennen kaikkea haluaa tappaa juutalaiset?
Se ei ole tietenkään pelkästään Hezb´Allah. Sama viha ja tuhon ideologia motivoi al-Qaedaa, jos ei pidätettyjen brittiläisten pommimiesten valvojana, niin innoittajana.
Valitettavasti missä tahansa ovat syntyneetkin ne miehet, jotka haluavat räjäyttää lentokoneita, jotka haluavat tuhota Israelin ja eikä sattumalta, jotka haluavat tappaa kaiken toivon Irakin ihmisarvoa kunnioittavassa yhteiskunnassa - he ovat islamofasisteja, jotka ovat yhdistyneet vihaamaan meitä.
Mitä nopeammin me Euroopassa ymmärrämme sen, että heidät täytyy kukistaa, sitä turvallisempia kaikki - kristityt. juutalaiset, muslimit ja ei-uskovaiset - tulevat olemaan.
   
         
         

 

Takaisin