Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

27.07.2006 Jerusalem Post  
  - Kolme (3) reservidivisioonaa kutsutaan lisää aseisiin.

- Kuwaitilainen Al-Siyassah sanomalehti kertoi korkea-arvoisen iranilaisen valtuuskunnan, mukana myös Ali Larijani = Iranin ydinaseneuvottelija, neuvotelleen tänään Damaskoksessa Sheikki Nasrallahin kanssa. Nasrallah oli siviilivaatteissa ja liikkui syyrialaisten vartijoiden turvaamana tiedustelupalvelun autossa.

- Nasrallah ilmoitti puheessaan Hezb´Allahin iskevän Tel-Aviviin lähitulevaisuudessa sille sopivana ajankohtana.

- Al-Qaedan kakkosmies Ayman al-Zawahri esiintyi tänään al-Jazeera-TV:ssä sanoen, että " koko maailma on nyt taistelukenttänä avoinna meille".
Egyptiläissyntyinen lääkäri oli puettuna harmaaseen viittaan ja päässään valkoinen turbaani. Hän sanoi: "Sota Israelin kanssa ei ole riippuvainen tulitauoista...se on Jihadia (pyhää sotaa) Jumalan tähden ja tulee kestämään siihen saakka, kunnes uskontomme tulee hallitsemaan=voittamaan Espanjasta Irakiin. Me tulemme hyökkäämään kaikkialla...jokainen, joka osallistuu Israelin hyökkäykseen (Libanoniin) on osallinen rikokseen ja tulee maksamaan hinnan."

- Päivän aikana iskeytyi 75 ohjusta pohjois-Israeliin. 72 ihmistä on haavoittunut päivän aikana 43:ssa eri kohteessa.
Toinen ohjusaalto Kirjat Shmonaan tapahtui vain kaksi tuntia ensimmäisen iskun jälkeen. Toiseen iskuun kuului 3-4 ohjusta, joista yksi osui 9-kerroksiseen taloon kaupungissa. Torstaina iltapäivällä ohjus osui kemikaalitehtaaseen Kirjat Shmonassa aiheuttaen lukuisia tulipaloja kaupungissa. Lisäksi rakenteita tuhoutui Majdel Krumissa, Karmielissa ja Nahariyassa.
Kaksi ihmistä haavoittui shrapnelleista. Kahdeksan ohjusta osui Tiberiaaseen ja viisi Karmieliin.
Kolme taloa vaurioitui ohjusiskuissa pohjois-Israelissa.
Ohjukset iskeytyivät avoimelle maalle lähellä Ma´alotia, Karmielia, Safedia, Rosh Pina´a, Majdel Krimi´ia, Alma´a, Kfar Vradimi´ia ja Peki´in´iä.

- N. KAKSI VUOTTA SITTEN VENÄJÄ JA KIINA SOLMIVAT NS. SHANGHAIN SOPIMUKSEN SOTILAALLISESTA JA TALOUDELLISESTA YHTEISTYÖSTÄ. NEUVOTTELUISSA OLI MUKANA MYÖS IRAN. (TBN)

- Khiamissa surmansa saanut suomalainen sotilas on tänään löytynyt ja häntä ollaan kuljettamassa Suomeen. Hänelle järjestetään ensin muistotilaisuus Tel-Avivissa ja järjestetään sitten kuljetus Suomeen.
 

 

Takaisin