Israelin uutiset


ISLAMILAISET NATSIT
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2.10.2010 Debka File   Kiina vahvistaa sotilasliittonsa Iranin kanssa
Uuden sodan akselivallat Lähi-Idässä


Kiinalainen Suhoi Su-27 Iranin ja Turkin yllä

Kiina on nyt vahvistanut Iranin kanssa solmimansa Shanghain sotilasliiton. Uuden pelaajan saapuminen Lähi-Itään on pelästyttänyt perinpohjaisesti Washingtonin ja Jerusalemin. Sotilaslähteemme paljastavat, että kun Turkin pääministeri Tayyep Erdogan tapasi Syyrian presidentin Bashar Assadin Damskoksessa maanantaina, 11. lokakuuta 2010, he puhuivat vähemmän kurdien kysymyksestä ja enemmän siitä roolista, jota Kiina on halukas näyttelemään siinä sotilastiedusteluallianssissa, joka sitoo keskenään Syyrian, Iranin ja Turkin.
Erdogan otti kunnian Kiinan nyt paljastuneesta liittymisestä allianssiin suurvaltatakaajan roolissa. Kaksi äskettäistä tapahtumaa kuvailevat Pekingin aikomuksia:
1. 20.09.2010 – 06.10.2010 Turkin Ilmavoimat toimeenpani säännöllisen vuosittaisen Anatolian Eagle-ilmasotaharjoituksen, tällä kertaa ilman Yhdysvaltain ja Israelin mukaan tuloa. Israelia ei kutsuttu ja Amerikka jättäytyi pois. Heidän paikkansa ottivat kuitenkin kiinalaiset Suhoi Su-27 ja Mig-29 sotakoneet tehden ensiesiintymisen Turkin taivaalla.
Sotilaslähteemme raportoivat, että kiinalaiset sotakoneet laskeutuivat suureen Konyan lentotukikohtaan Keski-Turkissa syyskuun puolivälissä tehden näin debyyttinsä l. ensiesiintymisensä Lähi-Idässä ja Euroopassa.
Konya on palvellut NATOa ja Yhdysvaltoja vuosikymmenien ajan yhtenä heidän kaikkein tärkeimmistä Lentotukikohdistaan.
2. Lähteemme lisäävät, että kiinalaiset koneet tankkasivat vain kerran niiden matkalla Turkkiin… Iranissa. Kun ne laskeutuivat Gayem al-Mohammadin lentotukikohtaan Keski-Iranissa, niiden miehistöt toivotti tervetulleeksi Iranin Ilmavoimien komentaja kenraali Ahmad Migani.
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kiinalaisten hävittäjä-pommikoneiden tiedetään vierailleen Islamilaisessa Tasavallassa.
Gayem al-Mohammadin tukikohta sijaitsee lähellä Birjandin kaupunkia Etelä-Khorasanissa. Se on suoraan vastapäätä Itä-afganistanissa olevaa suurta amerikkalaista tukikohtaa lähellä Iranin ja Afganistanin rajalla olevaa Heratin kaupunkia.
Turkin pääministeri maalasi Teheranin, Ankaran ja Damaskoksen välisen sotilasliiton ruusuisin värein Assadin hyväksi keskeisempänä alueelle ja voimakkaampana kuin Israelin armeijan voimat voitettuaan IDF:n sotilaallisen kärjen.

   
         
   

Video: Palestiinalaisten edustaja sanoo: emme halua rauhaa, vaan palestiinalaisten valtion

Fatah Official: Our Goal Has Never Been Peace

.

   
         
28.09.2010 Debka File   Teheran uhkaa vastata cyberhyökkäykseen sotilaallisella kostolla


Uusi aikakausi on koittanut sotilashistoriassa Stuxnet leviää Bushehrin reaktoriin henkilökohtaisten tietokoneiden avulla

Ei tarvita enää pommikoneita, eikä ohjuksia, eikä kommandoiskuja. Tietokoneistetussa maailmassa hyökätään toisten tietokoneiden kautta.
Iran myönsi maanantaina 27.09.2010, että se on joutunut täysmittaisen cyberhyökkäyksen kohteeksi. Hyökkäys alkoi kaksi kuukautta sitten. Virallinen uutistoimisto IRNA lainasi Iranin hallituksen Informaatioteknologiayhtiön varajohtajaa Hamid Alipouria sanomalla, että Stuxnet-tietokonemato ”muuntuu koko ajan ja saa aikaan lisätuhoa teollisuudessa, jota tietokoneet johtavat. Stuxnet ei ole mikään normaali virus, hän sanoi: ”Hyökkäys jatkuu yhä ja uusia versioita tästä viruksesta on leviämässä.”
Vallankumouskaartien varakomentaja Hossein Salami julisti, että hänen joukoillaan on kaikki puolustusrakenteet käydäkseen taistelua ”suurimpia ja voimakkaimpia vihollisia vastaan” ja oli valmis puolustamaan vallankumousta kehittyneemmillä aseilla kuin aikaisemmin. Hän painotti, että puolustusjärjestelmät on suunniteltu maan kaikkia osia varten, ja erikoista huomiota on kiinnitetty Bushehrin ydinreaktoria varten. Tämä kertoo siitä – sotilaslähteidemme mukaan – että myös ydinreaktori ja muutkin ydintehtaat oletettavasti ovat saastuneet, vaikka iranilaiset virkailijat puhuvat vain henkilökuntansa henkilökohtaisista tietokoneista.
Hamid Alipour sanoi: hakkerit, joilla on käytössään ”suunnattomia rahavaroja”, jotka he ovat saaneet vierailta mailta tai järjestöiltä, suunnittelivat viruksen, joka on saastuttanut ainakin 30 000 iranilaista osoitetta, käyttivät häikäilemättä hyväkseen viittä erilaista turvallisuuden suojaamatonta kohtaa. Tämä vahvisti läntisten asiantuntijoiden käsitystä siitä, että Stuxnet hyökkäsi Iranin Ylivalvontakontrollia ja Tietokantahankintajärjestelmää vastaan ”NOLLAPÄIVÄ”-sauman kautta.
Iranilaiset ja tiedustelulähteet kertovat, että nämä lausunnot valmistavat maaperää, jotta Teheran voi tuomita ne valtiot tai tiedustelukoneistot, joiden väitetään tukeneen cyberhyökkäystä iranilaisia rakenteita ja sotilasteollisuutta vastaan ja ryhtyä niitä vastaan sotilaallisiin kostotoimenpiteisiin. Iran toimii tahallisen, täysimittaisen, cyberhyökkäyksen uhrin roolissa.

   
         
28.09.2010 Zenit News/Gateway Pundit   Euroopan kantaväestö on hyljännyt kristinuskon

Vatikaanin vanhempi virkailija Msgr. Piero Gheddo, joka on kuuluisa lähetyssaarnaaja ja virkailija Vatikaanin virastossa nimeltä Pontifical Institute for Foreign Missions kertoi juuri äskettäin Zenit uutistoimistolle, että Euroopan kantaväestö on hyljännyt kristinuskon ja heistä on tulossa pakanoita. Tällöin Islam tulee ennemmin tai myöhemmin valloittamaan suurimman osan Eurooppaa.
”Vieraat uskonnolliset voimat tulevat täyttämään nyt syntyneen hengellisen ja henkisen tyhjiön”, sanoi Msgr. Gheddo, joka perusti AsiaNews´in, kristillisen lähetysuutistoimiston
”Kristityissä maissa ihmisten tulee saada enemmän lapsia ja palata kirkkoon.” Hän kertoi, että Italian kantaväestö vähenee vuosittain 120 000 – 130 000 ”johtuen abortista ja hajonneista perheistä”. Samaan aikaan 200 000 laillista siirtolaista muuttaa Italiaan vuodessa. Yli puolet heistä on muslimeja, joilla on edelleenkin suuria perheitä, joita italialaiset nyt kaihtavat.
Kristityt seurakunnat lännessä ovat tiedostaneet tämän ja alkaneet tietoisesti suunnata tarjontaansa sille kuulijakunnalle, joka on jo kauan muodostanut kirkoissa enemmistön, nimittäin naisille. Saarnat ja opetus ovat muuttuneet feministisiksi. Englannista lähti liikkeelle ajatus kuvata Jeesuskin naiseksi. Miltä tuntuu miehestä rukoilla ristiinnaulittua esittävän alttaritaulun alla, joka esittää alastonta naista rinnat paljaina?
Seurakunnista on tullut liikeyrityksiä, joita johtavat parkkiintuneet liikemiehet varmistaen pastoreilleen tuntuvan palkan. Myyntiartikkelina on naisille suunnattu uskonnollinen viihde, jota estävät miehet läsnäolollaan. Seinäjoen Helluntaiseurakunnassa on ensimmäisenä Suomessa annettu uskoaan tunnustavalle miehelle PORTTIKIELTO koko seurakuntaan.
Edelleen jouluseimessä kuvataan pienessä alttaritaulussa alaston nainen ristillä Jeesuksena ja kirkon penkeillä istuu vain naisia.
Myöskin seurakunnat ohjeistavat naisia perheissä syntyneissä ristiriitatilanteissa eroamaan miehestään.
On selvää, että tällaista toimintaa seuraa reaktio, Syntyneen tyhjiön täyttää Islam, joka myös miehisenä uskontona antaa naisistuneelle kristinuskolle vastavoiman.

   
         
23.09.2010 Debka File   Stuxnet-cyberhyökkäys Irania vastaan on pysäyttänyt Iranin ydinaseohjelmanStuxnet on kuolettavan vaarallinen sotilas cybersodassa
Valitessaan USA:n presidentin Barack Obaman ja Iranin Mahmoud Ahmadinejadin pitämään YK:n Yleiskokouksen avajaissanat New Yorkissä torstaina 23.09.2010 YK:n sihteeristö kertoi maailmalle, että Iranin ydinpommin tavoittelu hallitsee maailman tapahtumia tällä kertaa.
USA:n lehdistö on maanantaista 20.09.2010 lähtien vuotanut julkisuuteen tietoja, että Yhdysvallat on aloittanut salaisen cybersodan Irania vastaan ja että Israel on perustanut cybersodan eliittiyksiköt tätä tarkoitusta varten.
Washingtonin lähteidemme mukaan Obama on ratkaissut umpikujan Iranin ydinasekysymyksessä kahdella tavalla: iskemällä YK:n ja yksipuolisten talouspakotteiden avulla niitä taloudellisia resursseja vastaan, jotka Iran on korvamerkinnyt ydinaseohjelmaansa varten sekä salaisella cybersodalla yhdessä Israelin kanssa lamauttamalla Iranin ydinasetehtaat.
Kolme vuotta sitten cyberhyökkääjät näyttelivät merkittävää osaa sen plutoniumreaktorin tuhoamisessa, jota Pohjois-Korea oli rakentamassa A-Zur´issa Pohjois-Syyriassa.
Maanantaina Christian Science Monitor-lehti ja USEAT AMERIKKALAISET TEKNIIKAN ERIKOISLEHDET JULKAISIVAT TIETOJA UUDESTA VIRUKSESTA NIMELTÄ Stuxnet, joka pystyy hyökkäämään ja vakavasti vahingoittamaan suurten projektien palvelimia, sellaisia kuin voima-asemat ja ydinreaktorit.
1. Stuxnet on kehittynein ja vaarallisin haittaohjelma, joka koskaan on keksitty.
2. Asiantuntijat eivät usko, että yksikään yksityinen hakkeri kykenee valmistamaan tämän viruksen, ainoastaan korkean teknologian valtio kuten Amerikka tai Israel pystyvät siihen.
3. Vaikka Stuxnet tunnistettiin neljä kuukautta sitten, ainoat ankaran hyökkäyksen kohteeksi joutuneet serverit sijaitsevat Iranissa
Tietokoneturvallisuusasiantuntijat kertovat, että virus keksittiin erityisesti kohdentumaan osaan Iranin ydinteollisuusinfrastruktuurista, joko viime kuussa aktivoituun Bushehrin ydinreaktoriin tai Natanzin sentrifuugiyksikköön.
Elokuusta lähtien Amerikan ja YK:n ydinenergiavahtikoirat ovat raportoineet, että Iranin uraanin rikastusohjelma on hidastunut tuntuvasti johtuen teknillisistä ongelmista, jotka ovat pysäyttäneet suuren joukon sentrifugeja ja joita Iranin ydinvoima-asiantuntijat eivät ole kyenneet korjaamaan. On arvioitu, että yksistään Natanzissa on pysähtynyt 3000 sentrifugia.
Yksikään raporteista ei kerro, mitkä muut osat Iranin ydinaseohjelmasta Stuxnet on vaurioittanut tai eikä myöskään kerro vaurioiden suuruudesta.

   
         
19.09.2010 klo 16.17 Debka File   Iran on siepannut 5 Yhdysvaltain sotilasta Afganistanin puolelta rajaa


Iran sieppaa USA:n sotilaita sillä aikaa, kun Ahmadinejad on matkalla New Yorkiin!!!

Samanaikaisesti, kun sekä Pentagon että teheran yrittävät kieltää, että Iranin rajavartiojoukot ovat siepanneet seitsemän USA:n sotilasta sotilaslähteemme ja iranilaiset lähteemme vahvistavat, että Iran on todellakin kidnapannut 5 USA:n sotilasta Afganistanissa lähes viikko sitten. Teheran yritti kieltää sen oman tietotoimiston FARS´in lähettämän uutisen, koska Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejadin seuralaiset raivostuivat kuultuaan siitä. Ahmadinejad on näet parhaillaan matkalla New Yorkiin osallistuakseen siellä Yhdistyneiden Kansakuntien Yleiskokoukseen.
Iranin Vallankumouskaartin miehet olivat ylittäneet Afganistanin ja Iranin välisen rajan ja nappasivat viisi USA:n armeijan sotilasta, veivät heidät Afganistanista rajan yli Iraniin ja pitävät heitä nyt vankinaan. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että sotilaat eivät ehtineet edes vetää aseitaan esiin puolustaakseen itseänsä. Joko he eivät odottaneet näkevänsä iranilaisia sotilaita Afganistanin puolella rajaa tai sitten hyökkääjät käyttivät Afganistanin armeijan univormuja. Tapahtumapaikka, Saravanin alue, on vuoristoista ja tunnettu väijytyksistään.
Teheran pitää Afganistanin-Pakistanin rajoja tarkasti vartioituna ja tiiviin silmälläpidon alaisina estääkseen USA:n vakoilijoiden ja kommadojen pääsyn maahan. Heidän partionsa kykenivät jäljittämään USA:n joukkojen liikkeet rajan toisella puolella. Näin ollen he päättivät käyttää tätä tietoa ja siepata USA:n sotilaita tarkoituksella nöyryyttää Amerikkaa ja rakentaa negatiivinen julkinen ilmapiiri mahdollista USA:n sotilaallista iskua Iranin ydintehtaita vastaan.
Teheran päätti pitää viiden amerikkalaisen sotilaan kaappauksen salassa tehdessään samanaikaisesti amerikkalaiset tietoisiksi tapahtumasta. Tarkoitus oli pimentää se, jotta se ei pilaisi Ahmadinejadin esiintymistä ja keskusteluja YK:n yleiskokouksessa.
Kuluneella viikolla Iranin Ilmavoimien partiokoneet, jotka starttaavat Birjand´in lentokentältä, ovat tiivistäneet partiolentojaan Iranin Afganistanin vastaisen rajan yllä estääkseen amerikkalaisten ylilennot.
Tällä hetkellä Iranin Pääesikunnan komentajana toimiva Gholam-Ali Rashid kommentoi tätä viikkoa: ” Ei ole lainkaan yliampuvaa sanoa tämänhetkisestä vallitsevasta tosiasiallisesta tilanteesta että me olemme mahdollisen tulevan sodan partaalla!” Hän puhui, kun häneltä kysyttiin, mitä tarkoittavat päivittäiset sotamarssit, joita esitetään Mashadin julkisissa puistoissa. Mashad on Kaakkois-Iranin Khorassanin provinssin pääkaupunki.
Amerikkalaisten sotilaiden kaappaus tuli päivänvaloon vasta 19.09.2010 iltapäivällä, kun puolivirallinen FARS-uutistoimisto raportoi, että iranilaiset rajavartijat ovat äskettäin pidättäneet 7 amerikkalaista sotilasta, joita syytetään laittomasta rajan ylityksestä. Teheran ja Pentagon kielsivät tämän nopeasti.
Joka tapauksessa iranilaiset lähteemme vahvistivat, että välikohtaus tapahtui Sistan-Baluchestanissa, joka on Iranin kaakossa oleva maakunta rajoittuen Pakistaniin ja Afganistaniin. Amerikkalaisten sotilaiden mukana olleet kaksi iranilaista pidätettiin myös, sanoi FARS.
Viime viikolla Iran vapautti amerikkalaisen retkeilijän Sarah Shourdin puolen miljoonan dollarin lunnaita vastaan.
Teheran julkisti tämän viimeisimmän välikohtauksen, kun presidentti Mahmoud Ahmadinejad oli matkalla New Yorkiin osallistuakseen YK:n aseistariisumiskonferenssiin. Lauantaina 18.09.2010 hän teki välilaskun Damaskoksessa keskustellakseen Syyrian presidentin Bashar Assadin kanssa. Sieltä hän jatkoi matkaa Algeriaan.’
Kaakkois-Iranissa toimii vastarintaliike Baluchi Jundallah, joka tekee iskuja Irania vastaan Pakistanin alueelta käsin.

   
         
08.09.2010   Päivän Pilakuvat
Muselmanic Victimhood


”Israel aloitti sen!”


”Sallikaa minun tehdä se täydellisen selväksi,
minä en ole muslimi!”

   
         
07.09.2010 Winds of Jihad/Atlas Shrugs/Jihad Watch   Kansallinen Koraanin polttamispäivä
Gainesvillessä Floridassa sijaitseva Dove World Outreach Center-seurakunta on julistanut Kansallisen Koraanin polttamispäivän 11.09.2010


Kuvateksti: Lähettäkää Paholaisen kirja takaisin helvettiin
Kansallinen Koraanin polttamispäivä 11.09.2010

   
         
03.09.2010 Atlas Shrugs/PTI   Allama Obama
Obama Kalifiksi


Muslimien ideologinen neuvosto: Obama nimitetään ”Muslimien Kalifiksi!”


”Mullah Barack Hussain Obama – Allama Obama”
Yksi miljardi muslimia ei voi olla väärässä!


Islamabad, 2. syyskuuta 2010: Pakistanilainen ministeri haluaa, että USA:n presidentti Barack Obama johtaa Ramadan-paastokauden päättävät Eid-rukoukset Ground Zerossa New Yorkissä (Tuhoutuneiden kaksoistornien paikka) ja hänestä tulee ”Amir-ul-Momineen” eli Muslimien Kalifi.
Teollisuusministeri Ayatullah Durrani, joka kuuluu hallitsevaan Pakistan People´s Party´yn, sanoi että tuleva Eid-ul-Fit-juhla, joka tänä vuonna sattuu syyskuun 11:nneksitoista päiväksi, olisi Obamalle ”kultainen tilaisuus” johtaa Eid-rukouksia ja julistaa itsensä Muslimien johtajaksi.
”Tällä tavoin kaikki maailman muslimien ongelmat ratkaistaisiin,” kertoi Durrani kansalliselle sanomalehdelle.
”Mullah Barack Hussain Obama eli Allama Obama”
Hän sanoi: ”Hetki koittaa nopeasti. Barack Hussain Obaman täytyy toimia nyt. Tämä on kultainen tilaisuus, Muslimit kaipaavat sitä kiihkeästi.”
Obaman nostaminen Islamilaisen Kalifaatin johtajaksi olisi ”avain menestykseen, hän väitti, mutta ei tarjonnut mitään selityksiä lausunnolleen.
Kalifi on Sunni-Islamissa Muhammedin seuraaja Islamilaisen yhteisön sotilaallisena, poliittisena ja hengellisenä johtajana.. Kalifi on Muslimi Umman eli Kansakunnan yhtenäisyyden keskus ja Muslimien uskollisuus hänelle syrjäyttää kansallisen uskollisuuden.


Kylttien tekstit: vasen: Islam tulee valloittamaan Rooman; oikea: Jeesus on Allahin orja!

   

 

         
30.08.2010 Debka File   Venäjän sotilastiedustelun = GRU:n johtaja on kuollut mystisissä olosuhteissa Syyriassa


GRU:n kenraali Yuri Ivanov

Venäjä ilmoittaa niukkasanaisessa tiedonannossaan 30.08.2010, että Venäjän armeijan sotilaallisen ulkomaantiedustelun varajohtaja Juri Ivanov, 52-vuotias, on kuollut traagisessa uimaonnettomuudessa ”joitakin päiviä sitten”. Hänen kuolinpaikastaan ei annettu mitään yksityiskohtia.
Lähteemme raportoivat, että kenraali Ivanov näyttää hukkuneen varhain elokuun alussa Syyrian Välimeren satamakaupungissa Latakiassa. Kadottuaan kymmenen päivää sitten hänen ruumiinsa huuhtoutui rannalle etelä-Turkissa 12. päivä elokuuta 2010.
Turkkilaiset lähteet paljastavat, että turkkilaiset kalastajat Cevlikin kylästä Hatayn provinssissa lähellä Syyrian rajaa löysivät hänen jäännöksensä. Epävirallisten lähteiden mukaan ruumis oli liian hajonnut, jotta se olisi voitu tunnistaa. Venäläinen kenraali tunnistettiin lopulta hänen kaulansa ympärillä olleen ristin perusteella, mutta ei kerrottu sanaakaan hänen kuolinsyystään.
Lähi-Idän tiedustelulähteemme eivät usko, että hän hukkui tapaturmaisesti, vaan todennäköisempänä pidetään, että hänet murhattiin ja hänen ruumiinsa heitettiin mereen. He sanovat olevan käsittämätöntä, että GRU:n varajohtaja olisi mennyt uimaan ilman henkivartijoita, varsinkin Venäjän ulkomaan tukikohdassa ja hukkunut ilman, että kukaan ei olisi huomannut. Vaikkakin, jos hän olisi hukkunut tapaturmaisesti, hänen henkivartijansa eivät olisi levänneet, ennen kuin he olisivat löytäneet hänen ruumiinsa. Edelleen, Latakia on kesälomapaikka, jossa korkea-arvoiset Syyrian ja Persianlahden emiraattien virkailijat käyvät usein perheineen. Turvamiehet samoin kuin ammattimaiset hengenpelastajat vartioivat hyvin sen uimarantoja. Heidät olisi hälytetty välittömästi onnettomuuden sattuessa vedessä.
Lähteemme päättelevät, että kenraali Juri Ivanov katosi yksityisen, salamyhkäisen tapaamisensa yhteydessä, jolloin hänen apulaisiansa ja vartijoitansa oltiin kielletty odottamasta ulkopuolella. Tämä sopisi yhteen hänen katoamistansa koskevan raportoinnin kanssa.
He muistuttavat tässä yhteydessä hänen entisestä asemastaan Venäjän Sotilastiedustelun Pohjois-Kaukasian osaston johtajana. Siinä asemassa hän oli aina vuoteen 2006 saakka. Tässä ominaisuudessa hän näytteli johtavaa roolia salaisissa operaatioissa al Qaedaa ja Tshetsheenien kapinallisia vastaan. Niiden monien terroristiryhmien joukossa, jotka vaikuttavat Syyriassa ovat al Qaedan Kaukasian solut.

   
         
29.08.2010 Winds of Jihad   “I have a dream”
“Minulla on Unelma”


Glenn Beck Rally 29.08.2010
500 000 amerikkalaista osoitti mieltään amerikkalaisten arvojen puolesta

   
         
         
24.08.2010 John Fenzel/ChechenPress   Kuka murhasi Anna Politkovskajan?


Yhdeksi Venäjän tunnetuimmista ihmisoikeustaistelijoista noussut Anna Politkovskaja


Radio Free Europe viittaa ChechenPressissä olleeseen raporttiin, joka paljastaa, että Venäjän FSB – entisen KGB:n seuraaja – ja Moskovan mielinen tsetseenijohtaja Ramzan Kadyrov järjestivät venäläisen journalistin ja Kreml-kriitikon Anna Politkovskajan murhan. ChechenPress on julkaissut pitkän kirjeen viideltä entiseltä nyt jo kuolleen jengin jäseneltä, jota kerran johti tsetseeni-sotalordi ja entinen FSB:n erikoisyksikköjen komentaja, Movladi Baisarov.Nämä viisi jengin jäsentä syyttävät Moskovan mielistä Tsetseenien Tasavallan presidenttiä Ramzan Kadyrovia siitä, että hän lähetti kolme heidän entistä kolleegaansa Moskovaan tappamaan venäläinen journalisti Anna Politkovskaja…ja että hän murhasi heidät heidän palatessaan Tsetseeniaan.
Viisi jengin jäsentä kuvailevat Baysarovin yhteistyötä GRU:n ja Venäjän 58:nnen Armeijan kanssa päiväytyen aina vuoteen 1996 saakka ja hänen vieraantumistaan Kadyrovista Kadyrovin isän kuoltua terroristihyökkäyksessä toukokuussa 2004.


Yksi viimeisimmistä Anna Politkovskajasta otetuista kuvista, joka on otettu valvontakameralla lähellä hänen asuntoaan vain hetkeä ennen hänen murhaansa

Jengin jäsenet väittävät, että Kadyrov valitsi henkilökohtaisesti kolme heidän kollegaansa ja lähetti heidät Moskovaan, missä he murhasivat Politkovskajan FSB:n everstin käskystä. Ko. eversti oli Igor Dranets.
Heidän palattuaan Tsetseeniaan nämä kolme miestä raportoivat henkilökohtaisesti Kadyroville tehtävästään. Sen jälkeen Kadyrovin turvakaartin jäsenet teloittivat heidät. Baysarov protestoi hänen miestensä tappamista ja lähti sitten Moskovaan, missä hänet murhattiin konepistoolilla Leninski Prospekt 30:n edessä kadulla 18. marraskuuta vuonna 2006;


Movladi Baysarov on murhattu
(Kommersant-lehti 20.11.2006)
Kadyrovin Groznystä saakka lähettämien poliisien toimesta.
Daily Telegrahissa 27.03.2007 ollut artikkeli kertoo Tsetseenian dynamiikasta:

Background information to the dynamics at work in Chechnya:

Sotalordi, joka vartioi Venäjän presidentin valtaa


Ramzan Kadyrov

Ramzan Kadyrov on 33-vuotias entisen Tsetseenian salamurhatun presidentin Akhmat Kadyrovin poika, jota ihmisoikeusaktivistit syyttävät siitä, että hän ylläpitää ja johtaa kidutuskulttuuria Tsetseenian tasavallan presidenttinä.
Herra Putin uskoo, että hän tällä tavoin varmistaa valtansa siellä. Ilman toista Tsetseenian sotaa hän ei olisi koskaan noussut valtaan. Vuonna 1999, kun hän oli vielä pääministerinä, herra Putin nautti vain kahden ( 2 ) prosentin!! kansansuosiota. Mutta tuona vuonna pommit räjähtelivät useissa kerrostaloissa.
Kreml syytti tsetseeniseparatisteja; kun otetaan huomioon murhattu entinen KGB-upseeri Aleksander Litvinenko, ollaan varmoja, että Venäjän Turvallisuuspalvelu käytti tätä tekosyynä aloittaakseen uuden sodan.
Samaan aikaan, kun Venäjän raakalaismainen Tsetseenian kaupunkien tuhoaminen kauhistutti maailmaa, monet venäläiset olivat iloissaan ja vastasivat antamalla herra Putinille ylivoimaisen voiton vuoden 2000 presidentin vaaleissa.
Seitsemän vuotta myöhemmin tämä presidentti ei ole vieläkään onnistunut alistamaan Tsetseeniaa. Vaikkakin kapinalliset ovat vähemmän voimakkaita kuin aikaisemmin, he eivät ole vielä menettäneet voimaansa. Epävakaisuus on leviämässä kautta koko Pohjois-Kaukasuksen.
Yhä nousevia tappiolukuja vasten herra Putin on yrittänyt ”tsetsenisoida” tämä konfliktin ja uusi hallitus on täynnä entisiä kapinallisia, joiden lojaalisuus on ostettu massiivisilla tukipalkkioilla Moskovasta. ”Putinin ensisijaisena tehtävänä on tehdä tasavalta johdettavaksi,” sanoi Edilbek Khasmagomadov, poliittinen analyytikko Groznyssä.
”Hän uskoo, että nämä ihmiset ovat tulleet lojaaleiksi ja tulevat pysymään lojaaleina, koska hän on halukas maksamaan heidän lojaaliudestaan.”
Kuinka kauan Tsetseenian vaarallinen stabiliteetti voi kestää, on kuitenkin toinen kysymys. Herra Kadyrov pitää valtaa maassa käsissään hänen 10 000 miestä vahvan miliisinsä avulla, jota pidetään yllä massakiristyksen ja siviilien sieppauksen avulla Tällä hetkellä kilpailevat sotalordit on pidetty kurissa ja herra Kadyrovilla on vähän julkista vastustusta. Kriitikot ovat liian peloissaan puhuakseen samalla, kun monet tsetseenit ovat kiitollisia, että hän lopultakin jälleenrakentaa heidän kotinsa ja arvostavat, että yksi kaiken hallitseva sotalordi on parempi kuin lukuisat kilpailevat.

   
         
22.08.2010 Debka File   Venäjä onnistui perusteellisesti huijaamaan presidentti Obamaa ja pääministeri Netanyahua


Ahamadinejad paljastaa sunnuntaina 22.08.2010 Iranin pitkän kantaman pommituskoneen nimeltä Karrar


Kreml ja USA:n Ulkoministeriö ovat yksissä tuumin päättäneet salata sen salaisen sopimuksen, jonka mukaan Venäjä äänesti YK:n Turvallisuusneuvostossa Iranin vastaisten sanktioiden hyväksymisen puolesta ja sai vastalahjaksi USA:n hiljaisen suostumuksen siihen, että Moskova saa käynnistää Bushehrin reaktorin.
Se hinta, jonka Obaman hallinto ja Netanyahun hallitus maksoivat, oli kohtuuttoman korkea: Vladimir Putinin sallittiin avittaa Irania hyppäämään sen ydinaseen valmisteluissaan rajun askeleen eteenpäin tuottamaan suoraan ydinaseen valmistukseen tarvittavaa plutoniumia (vrt. Nagasakin pommitus II Maailmasodassa).
Sekä Obama että Netanyahu huijattiin luottamaan siihen, että presidentti Dmitri Medevedevin luja Iinja Iranin suhteen jatkuisi Kremlissä. Mutta Medvedeviä ei näkynyt missään viime maanantaina 15. elokuuta 2010, kun Putin otti muodollisen seremoniallisen riskin määräämällä Rossatomin johtajan Sergei Kirienkon lataamaan polttoaineen Bushehriin viikon sisällä ja käynnistämään reaktorin vuosien seisokin jälkeen.
New York Times kertoi 20.08.2010, että Iranin uhka on välitön vasta yhdentoista kuukauden päästä. Seuraavana päivänä the London Telegraph pilkkasi tätä vakuuttelua selittämällä, että todellisuudessa USA:n virkailijat sanoivat itse asiassa, että ”ydinmateriaalin muuttaminen toimivaksi ydinaseeksi kestää ainakin 12 kuukautta” – näkymä, joka tuskin helpottaa Israelin huolia.
* *
Israelin hallitus teki sunnuntaina 22.08.2010 pikavalinnan uudeksi Israelin asevoimien päälliköksi vallitsevassa uhkaavassa tilanteessa, jossa naapurimaiden Libanonin, Syyrian, Iranin ja Hez-b-Allahin armeijat ovat hampaisiin saakka aseistautuneita ja valmiita hyökkäämään Israelin kimppuun, valitsemalla uudeksi päälliköksi kenraalimajuri Yoav Galantin – hän suunnitteli ja johti operaatio Cast Leadin Gazan kaistalla Hamasia vastaan.
Syyrian pääministeri Naji al-Otari ja Abbas Zaki, yksi Palestiinan Itsehallinnon puheenjohtajan Mahmoud Abbasin lähimmistä neuvonantajista ovat puhuneet ”hyvin pikaisesti” puhkeavasta Lähi-Idän sodasta; Al Qaedan kakkoskomentaja Jemenissä Saeed al-Shehri julkaisi viime viikolla videonauhan lausuen, että sota Iranin ja Israelin välillä on puhkeamassa. Hän kehoitti kaikkia arabilentäjiä uhrautumaan pyhän asian puolesta murskaamalla heidän koneensa Israelin kaupunkeihin samoin kuin tekivät al Qaedan marttyyrit, jotka hyökkäsivät New Yorkiä ja Washingtonia vastaan 11.09.2001.
1. Sunnuntaina 22.08.2010 Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad paljasti aseistetun miehittämättömän lentokoneen nimeltä Karrar väittäen sen kantaman olevan 1000 kilometriä, jolloin se kykenee lentämään Israeliin asti ja että se pystyy kantamaan neljä risteilyohjusta. Näitä väitteitä ei ole vielä puolueettomasti vahvistettu.
Iran aikoo julkistaa tällä viikolla lisää paikallisesti valmistettuja uudenaikaisia aseita todistamaan, että Iran on riippumaton ulkopuolisista toimittajista.

2. Israelin ja Palestiinalaisten väliset rauhanneuvottelut alkavat uudestaan Washingtonissa 2. syyskuuta 2010 - samanaikaisesti tiedetään, että ne eivät johda mihinkään tuloksiin – mutta Teheran ja sen radikaalit liittolaiset ovat kuitenkin julistaneet ne pannaan. Ne ovat täydellisen valmiita aloittamaan vihollisuudet Israelin rajoilla mukaan lukien Libanon, Gaza ja Syyria.
Tässä jännittyneessä tilanteessa mitättöminkin rajaselkkaus saattaa johtaa nopeasti suureen sotaan Lähi-Idässä. Muistamme , että kun 3. elokuuta 2010 Libanonin armeijan tarkka-ampuja ampui kuoliaaksi israelilaisen everstin, siitä seurasi raskaiden aseiden tulitus rajalla.

3. Libanon on tällä hetkellä tulisilla hiilillä, koska Kansainvälinen Tribunaali, joka tutkii vuonna 2005 tapahtunutta Haririn salamurhaa, suunnittelee asettavansa yhdeksän Hez-b-Allahin johtajaa syytteeseen ko. murhasta. Hez-b-Allahin johtaja Hassan Nasrallah on antanut Beirutin hallitukselle uhkavaatimuksen, että mikäli sen johtajia luovutetaan tribunaalille, hän käynnistää maassa sisällissodan.
4. Tilanne Israelin etelärajalla on yhtä kireä ja jännittynyt kuin sen Libanonin ja Syyrian vastaisilla rintamilla.
5. Iranin odotetaan hyödyntävän USA:n taistelujoukkojen vetäytymistä Irakista ja kaappaavan Irakin eteläosan, jossa on sen rikkaat öljylähteet ja lähettävän liittolaisensa suorittamaan Israelin vastaisia operaatioita harhauttamismielessä.

Näistä kaikista seikoista johtuen sotilaslähteet päättelevät, että kenraaliluutnantti Gaby Ashkenazy ei jatka virassaan ensi vuoden helmikuuhun asti, vaan luovuttaa tehtävänsä kenraalimajuri Yoav Galantille heti juutalaisen Uuden Vuoden aikoihin syyskuun toisella viikolla 2010.

   
         
Newsmax.com   Ajan kello käy. John Bolton, USA:n entinen YK-lähettiläs ilmoitti tänään, että Israel hyökkää Irania vastaan viikon sisällä, koska tasan viikon päästä Venäjä käynnistää Iranissa Bushrerin ydinreaktorin.    
         
07.08.2010 Debka File   Al Qaeda on valinnut globaalisten operaatioidensa johtajaksi ydinaseasiantuntijan


Adnan Al Shukrijumah


Yhdysvaltain Liittovaltion Poliisi on käynnistänyt 07.08.2010 ajojahdin saadakseen käsiinsä Adnan Al Shukrijunahin, 35-vuotias. Hänen päästään on luvattu 5 miljoonan US-dollarin palkkio. Terrorismin asiantuntijat vahvistavat, että etsitty mies on todella vaarallinen – ei sen tähden, että hän on kiivennyt al-Qaedan hierakian korkeimmalle tasolle, vaan koska järjestö määrääsi hänet seitsemän vuotta sitten suorittamaan radioaktiivisen pommihyökkäyksen Amerikkaa vastaan
Jo lokakuussa 2003 hänen kiinnisaamisekseen oli käynnistetty salainen ajojahti USA:ssa ja Kanadassa. Tuohon aikaan hän oli työssä ydininsinööriopiskelijana MacMasterin Yliopiston 5:n megawatin tutkimusreaktorissa Hamiltonissa, Ontariossa, Kanadassa ennen kuin hän äkillisesti katosi.
Hänen katoamisensa havaittiin siksi, koska suuri määrä radioaktiivista materiaalia puuttui yliopiston reaktorista. Epäiltiin, että Osama bin Laden oli uskonut ”opiskelijalle” tehtäväksi valmistaa ”likainen pommi”hyökkäys jossakin Pohjois-Amerikan kaupungissa.
Sen jälkeen Shukrijumahia ei koskaan enää jäljitetty.
Shukrijumah on syntynyt Saudi Arabiassa ja hänen isänsä, imaami, ja äitinsä toivat hänet Yhdysvaltoihin pikku lapsena. He asuivat New Yorkissä ja Floridassa 15 vuotta.
Amerikan viranomaiset kuulivat ensimmäisen kerran Al Shukrijumahin terroritehtävästä al Qaedan puolelta Khaled Sheikh Mohammedilta, joka on fundamentalistisen verkoston vanhempi operatiivi ja hänet saatiin vangiksi hänen kotonaan Karachissa eräänä yönä maaliskuussa.
Sheikh Moyhammed kuvasi etsittyä miestä yhden miehen soluksi, joka on koulutettu rakentamaan sieltä täältä käsiin saadusta materiaalista radioaktiivisia pommeja. Sheikh Mohammedilta USA:n terrorismin vastaiset yksiköt saivat ensimmäisen kerran tietää yksisoluisista al Qaedan kemiallisista, biologisista ja ydiniskuryhmistä, jotka muodostuvat yksinäisistä toimijoista, jotka on koulutettu toimimaan soolona.
Asiantuntijat olivat aikaisemmin olettaneet, että kukin massatuhoasesolu muodostui monista jäsenistä ja heitä tuki logistinen taustaryhmä [kuten se verkosto, joka toteutti syyskuun 11. päivän hyökkäyksen.]
Tänään terrorismin asiantuntijat eivät usko Adnan Shukrijumahin tehtävään globaalisten operaatioiden suunnittelussa, vaan pikemminkin he sanovat, että järjestö haluaa hänen asiantuntemustaan Amerikan näyttämöllä valmentaakseen muslimeja, jotka ovat USA:n kansalaisia hyökkäyksiin Yhdysvaltain sisällä.
Kun kuultiin detroitilaista taksikuskia Najibullah Zazia, joka oli yksi kolmesta syytetystä, jotka suunnittelivat itsemurhahyökkäystä New Yorkin maanalisessa viime vuonna, hän kertoi että Shukrijumah oli avainyhdysupseeri heidän koulutusleirillään Pakistanissa.
Al Qaeda on tunnettu siitä, että se tekee pitkän aikavälin suunnitelmia, kunnes toteuttaa ne – tai lopettaa ne. On todennäköistä, että heidän määräämänsä massatuhoterrorin asiantuntijansa saattaa olla valmistelemassa likaisen pommin operaatiota Amerikassa niiden olosuhteiden mukaisesti, jotka vallitsevat tänä päivänä

   
         
09.08.2010 Debka File   Neljä armeijaa on valmiina sotaan
Khamenei ottaa vastuun Libanonin kriisistä


Iranin EI Libanonin ulkoministerin Ali Al-Shamin SOS-huudolle


Teheran heitti koko painoarvonsa Hez-b-Allahin johtajalle Hassan Nasrallahille hänen riidanhaluisen puheensa edellä maanantaina 09.08.2010 julistaen, että ”Libanon, Iraq ja Afganistan kuuluvat Iranin turvallisuusvyöhykkeeseen,” ja lähettämällä Kansallisen Turvallisuusneuvoston johtajan Saeed Jalilin, joka on myös johtava ydinaseneuvottelija, Beirutiin sunnuntaina vahvistamaan Nasrallahin käsiä.
Beirutista Jalili matkusti Damaskokseen valottaakseen Syyrian presidentti Bashar Assadille ajatuksiaan. Lähteidemme mukaan tämä keskustelu jatkui maanantain aamuyön tunneille asti. iranin edustaja teki Assadille selväksi, että Teheran ei siedä sitä sopimusta, jonka Assad teki Saudien kuninkaan Abdullahin kanssa, jonka mukaan Syyria vetää tukensa Hez-b-Allahilta.
Ylin johtaja Ajatollah Ali Khamenei on selvästi ottanut vastuun Libanonin tilanteesta. Hän kontrolloi Libanonia kahden huippuedustajansa kautta, jotka ovat Beirutissa ja Damaskoksessa – Saeed Jalilin rinnalla on hengellisen ylijohtajan erikoisavustaja Ali Akbar Velayati – kun Nasrallah valmistautuu syyttämään Israelia Rafiq Haririn salamurhasta – Libanonin nelinkertainen pääministeri ja suuri joukko muita murhattiin helmikuussa 2005 räjäyttämällä 1000 kg:n trotyylilataus.
Tämä on se gambiitti – pelin avaus – jota Nasrallah aikoo käyttää kiristääkseen Haririn hallitusta uhkaamalla sisällissodalla ja/tai sotilaallisella yhteenotolla Israelin kanssa hajottaakseen YK:n erikoistribunaalin ja niin välttääkseen syytettyjen Hez-b-Allahin johtajien luovuttamisen oikeudelle.
Koska Teheran on asettunut järkähtämättömästi Nasrallahin taakse korkeimmalla tasolla, Israelin, Libanonin ja Syyrian sotasuunnittelijat ovat panneet armeijansa, mukaan lukien Hez-b-Allah, sotahälytystilaan.
Iran varmisti, että jännitys Libanonin rajalla on kiristynyt äärimmilleen sen jälkeen, kun Libanonin armeijan tarkka-ampujat tappoivat tiistaina 05.08.2010 israelilaisen upseerin Dov Haririn kun israelilaiset olivat katkaisemassa omalla puolellaan rajaa puuta, lähettämällä ryhmän iranilaisia tiedustelu- ja kommandoupseereita perjantaina avoimesti matkalle Libanonin ja Israelin väliselle rajalle ja tutkimaan Israelin asemia varmistaen, että heidät oli nähty Israelin puolella.
He ovat yhä paikalla Hez-b-Allahin etummaisissa asemissa
Sunnuntaina Libanonin ulkoministeri Ali Al-Shami lensi Teheraniin vedotakseen avun saamiseksi sitä ultimaatumia vastaan, jonka Nasrallah oli lähettänyt pääministeri Saad Harirille, jotta YK:n ja Libanonin perustama erikoistribunaali hänen isänsä murhan selvittämiseksi hajotettaisiin ja sen sijaan Israelia syytettäisiin YK:n Turvallisuusneuvoston edessä. Al-Shami korosti, että tämä liike rikkoisi Libanonin yhtenäisyyden hallituksen ja avaisi portit sisällissodalle Libanonissa ja sytyttäisi sodan Israelia vastaan.
Hänen vetoomuksensa presidentti Mahmoud Ahmadinejadille kaikui kuuroille korville. Sen sijaan Jalili pantiin erityislentokoneeseen ja vahvistamaan Hez-b-Allahin johtajan käsivartta. Tämä tuli selväksi hänen (Ahmadinejadin) huomautuksestaan: ”Libanonin armeijan vastarinnan ja yhtenäisyyden voima ei salli sionistisen hallituksen katkaista edes puuta. Aikaisemmin sionistinen hallitus saattoi edetä Beirutin rajoille pelkäämättä. Tänään sionistinen armeija saa vahvan vastustuksen Islamilaiselta Vastarinnalta…”
Hänen sanansa tarkoittavat, että Teheranille Libanonin armeijan 9. pataljoona ei ole enää erillinen, autonominen yksikkö, vaan kiinteä osa Hez-b-Allahia ja partneri sen radikaalissa tehtävässä.

   
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
       

takaisin