Israelin uutiset


ISLAMILAISET NATSIT
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26.04.2010 Atlas Shrugs   Presidentti Obama aikoo sosialisoida Wall Streetin Pörssin
Obaman askeleet USA:n muuttamiseksi kommunistiseksi utopiayhteiskunnaksi


New York Post: ”Parahin Herra Presidentti: Älkää tappako kultamunia munivaa hanhea!”

Presidentti Barack Hussein Obama on vuoden sisällä tuhonnut USA:n liittolaissuhteet, hyljännyt liittolaisensa, sosialisoinut pankit – vakuutusyhtiöt – ja autoteollisuuden, ja työntänyt kommunistisen terveydenhoito-ohjelman = kyse ei ole pelkästään hyvästä ideasta saada terveydenhoito kaikkien ulottuville, vaan kyse on laajemmasta kommunismin toteuttamisesta yhteiskunnassa – amerikkalaisten kurkusta alas. Hän on saattanut USA:n vararikkoon ja varastanut kansakunnan varallisuuden. Hän on innokkaasti omaksunut islamilaisen juutalaisvihan, hyväksynyt Iranin mullahkratian islamilaisen pommin, luovuttanut Venäjälle Itäisen Euroopan hopealautasella, torjunut USA:n ydinpelotteen ja hyljännyt USA:n suurvalta-aseman. Ja sitten hän on halveksivasti käskenyt amerikkalaisten kiittää häntä.
Nyt hän aikoo sosialisoida Wall Streetin!

Presidentti Obaman uudet ystävät

Ääri-islamilainen Libyan diktaattori eversti Muammar Gaddafi ylistää nyt Barrakeh Obamaa ylimpänä ystävänään
Diktaattoreista, tyranneista ja sortajista on nyt tullut kommunistisen presidentin Obaman parhaimpia ystäviä!


Zimbabwen diktaattori Robert Mugabe ja Iranin diktaattori Mahmoud Ahmadinejad
   
         
19.04.2010 Debka File   Juhlimme tiistaina 20.04.2010 Israelin 62. Itsenäisyyspäivää


   
         
    Jordanian kuningas Adbullah II ilmoitti tiistaina Obaman hallinnolle, että sota lähi-idässä on alkamassa välittömästi.

Sodasta tulee yhtä tuhoisa kuin vuoden 1973 Jom Kippur sota. Piste ii:n päälle oli se, että Syyria toimitti Hez-ballahille 700 km kantavat Scud A-ohjukset.

   
         
14.04.2010 Debka File/Winds of Jihad   IRAN ILMOITTAA:
Iranin ydinase on kuukauden päästä valmis
ja Iran kuuluu Ydinasevaltojen klubiin

   
         
12.04.2010 Debka File   Viisi intialaista kamppailee hengestään jouduttuaan tänään kosketuksiin Delhin romutorilla radioaktiivisen pommimateriaalin kanssaMateriaali tunnistettiin Koboltti-60:ksi, josta voidaan valmistaa ns. likainen pommi. Intian poliisi eristi 200 torikauppaa ja sinetöi läheiset kiinteistöt kilometrin säteellä. Romukauppias Deepak Jain ja hänen avustajansa menettivät tajuntansa, kun he leikkasivat pienen palan romumetallia. Valkoinen neste virtasi ulos aiheuttaen palovammoja, Jainin tukka putosi välittömästi ja muutamissa minuuteissa hänen ihonsa muuttui mustaksi. Hänen työntekijänsä saivat pahoinvointia.
Kaikki viisi taistelevat hengestään sairaalassa ja Intian pääkaupungin on vallannut paniikki, kun pääministeri Manmohan Singh kertoi tapahtumasta ennen lähtöään Washingtoniin osallistuakseen tänään avattavaan ydinturvallisuuskonferenssiin.
Ydinfyysikot Baba Atomic Research Centeristä ja Naroran ydinvoimalaitoksesta tunnistivat materiaalin ja tekevät työtä kellon ympäri selvittääkseen, mistä metalli on joutunut torille.
   
         
2.04.2010 FSB-Kreml/Atlas Shrugs/Winds of Jihad   ERIKOISUUTINEN
Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy leimaa Obaman vaarallisesti mielenvikaiseksiKremlissä kiersi tänään Venäjän Turvallisuuspalvelun FSB:n Ranskan Turvallisuuspalvelulta DGSE:ltä = Directorate – General for External Security – saama raportti Barack Obaman ja Nicolas Sarkozysta käymistä neuvotteluista, joiden seurauksena Sarkozy leimasi Barack Obaman vaarallisesti mielenvikaiseksi.
Sarkozy oli kauhistunut Obaman halusta nousta muodostamansa maailmanhallituksen johtajaksi; ja siitä että Obama ei halunnut kuunnella järjen ääntä. Sarkozy syytti Obamaa siitä, että hän ei halunnut kuunnella, mitä muulla maailmalla oli sanottavana. Vihamielisyys Obaman ja Sarkozyn välillä puhkesi siitä, kuinka Lännen tulisi käsitellä yhä nousevaa Islamilaista Fundamentalismia.
   
         
08.04.2010 Atlas Shrugs/Winds of Jihad   Etelä-Afrikassa ANC:n johtaja Julius Malema on julistanut rotusodan valkoisia vastaan
ANC on lyhenne sanoista African National CongressMustat ovat tähän mennessä murhanneet jo yli 3000 valkoista farmaria Etelä-Afrikassa. Piste iin päälle oli johtavan Afrikaner Resistance Movementin johtajan Eugene Terreblanchen raaka murha. Terreblanche murhattiin yöllä viidakkoveitsillä hänen ollessaan nukkumassa omassa vuoteessaan. Murha tehtiin niin raa´asti, että häntä ei enää pystytty tunnistamaan.Jo ANC:n perustaja Nelson Mandela yhtyi heidän kokoontumisissaan laulamaan laulua valkoisten tappamisesta:Muistamme, että Nelson Mandela sai aikoinaan Nobelin rauhanpalkinnon. Nyt näyttääkin siltä, että mitä suurempi murhamies on, sitä herkemmin saa rauhanpalkinnon – myös arkkimurhaaja Jasser Arafat sai ko. palkinnon.
ANC:n johtajan Julius Maleman oma Facebook-sivu:Kuvia mustien aloittamasta valkoisten kansanmurhasta Etelä-Afrikassa:
Katso kuvat
   
         
06.04.2010 Winds of Jihad   Obamessias


Kuvateksti:
”Olen vakuuttunut siitä, että me voimme luoda Valtakunnan jo täällä maan päällä!”
Barack Obama
   
         
      Kuvakollaashi muslimien toimeenpanemasta Nigerian verilöylystä

Katso kuvat

   
         
28.03.2010 Debka File   Amerikkalaiset tutkijat pitävät varmana, että Israel iskee taktisilla ydinaseilla Irania vastaan


Taktinen ydinase

Huolimatta siitä, että pääministeri Benjamin Netanjahu ja presidentti Barack Obama yrittivät vakuuttaa julkisuudelle, että he olivat yhtä mieltä Iranin kysymyksestä keskusteluissaan Valkoisessa Talossa viime tiistaina, niin kaksi merkittävää Iranin ydinohjelman asiantuntijaa: Anthony Cordesman ja amerikkalais-jordanialainen Abdullah Toqan Washington Institute for Strategic Affairs´ista kertovat, että useat amerikkalaiset sotilasasiantuntijat uskovat, että ainoastaan ydinaseilla voidaan tuhota syvällä maan sisällä olevat kohteet.
Tämä kerrotaan perjantaina 26.03.2010 julkaistussa 208-sivuisessa tutkimuksessa, jonka otsikkona on: Options in Dealing with Iran´s Nuclear Program – Vaihtoehdot Iranin ydinohjelman ratkaisemiseksi.
He selittävät syyksi Israelin ilmavoimien ja ohjusvoimien rajallisen määrän ”Israel päätyisi käyttämään näitä ydintaistelukärkiä korvatakseen tavalliset aseet johtuen siitä yksinkertaisesta syystä, että sen hävittäjät kykenisivät vain yhden kerran pääsemään iranilaisiin kohteisiin.”
”Taktilliset ydiniskut, joita Iranin ilmapuolustus ei kykenisi estämään, tehtäisiin ballistisilla ohjuksilla tai sukellusveneistä laukaistavilla risteilyohjuksilla [sellaisilla kuin Israelin Delphin-sukellusveneet on aseistettu].”
Sitten sunnuntaina 28.03.2010 New York Times julkaisi edellä mainittuun näkemykseen perustuvan artikkelin otsikoituna: ” Kuviteltu Israelin isku Irania vastaan” perustuen Saban Center for Middle East Policy at the Brooking Institution in Washington´in tekemään sodan simulointiharjoitukseen eli sotapeliin.
Sen tärkein kohta on, että Israel aloittaa hyökkäyksen käyttäen Saudi Arabian autiomaassa olevaa tankkauskeskusta ilman, että saudit tietävät asiasta. Washington tulee kertomaan sen johtajille, että ”he ovat sotkeneet asiat” ja neuvovat heitä istumaan syrjässä, kunnes Yhdysvallat yrittää selvittää asiat.
Seuraavaksi Iran uhmaa varoituksia ja tulittaa ohjuksilla Israelia mukaan lukien sen ydinkeskusta Dimonassa minimaalisilla vaurioilla ja mieshukilla – strategian ollessa ”matalan tason hyökkäykset Israelia vastaan ja esittämällä samanaikaisesti Yhdysvallat paperitiikerinä.”
Seuraavassa vaiheessa Hizballah tulittaa israelia ampuen 100 ohjusta päivässä Pohjois-Israeliin, jota seuraisi Israelin 48 tuntia kestävä hyökkäys ilma-aseella ja erikoisjoukoilla Libanonia vastaan Hizballahin sotilaallisen voiman tuhoamiseksi.
Sen jälkeen iranilaiset hyökkäävät Saudien öljyteollisuutta vastaan Dahranissa tavanomaisilla ohjuksilla miinoittaen Hormuzin salmen ja vahingoittaen USA:n öljykuljetuksia.
Tässä vaiheessa Washington lähettää massiiviset vahvistusjoukot Persian Lahden alueelle. On selvää, että USA tulee silloin tähtäämään kaikkien Iranin ilma-, maa- ja merikohteiden tuhoamiseen Hormuzin salmessa ja sen ympärillä tuottaakseen Iranin armeijalle ”merkittävän tappion”.
Sodan on ajateltu kestävän kahdeksan päivää Israelin alkuperäisestä iskusta lukien.
   
         
27.03.2010 ynetnews.com/Winds of Jihad   Pääsiäishaggada
Torstaina 25.03.2010 jaettiin Jaffan uskonnollisiin lastentarhoihin
pääsisäishaggada, jossa Al-Aqsan moskeija oli korvattu Kolmannen Temppelin kuvalla:


   
         
22.03.2010 Winds of Jihad   Päivän kuva: Uusi Amerikkalainen Unelma


”Rakas Amerikka, Minä Eroan!”
   
         
8.03.2010 Debka File   Obaman hallinto haluaa siirtää Palestiinalaisalueet USA:n armeijan suojelukseen Israelia vastaan


Yhdysvaltain Armeijan Keskisen Komentokeskuksen – Central Command – CENCOM:in päällikkö David Petraeus on ehdottanut Senaatin paneelille, että Palestiinalaisalueet siirrettäisiin Yhdysvaltain Armeijan suojelukseen USA.n sateenvarjon alle israelia vastaan. Tämä oli kenraali David Petraeuksen ehdotus muuttaa varapresidentti Joe Bidenin sanat teoiksi.
Petraeus kertoi, että Esikunnan upseerit ovat jo keskustelleet asiasta palestiinalaisten kanssa.

   
         
15.03.2010 Islam Review by Ayesha Ahmed   Mitä seuraisi Islamin valtaannoususta?
Islamin Ihanneyhteiskunta”Mikään tämän hetkisistä Islamilaisista valtioista ei ole todella islamilainen. Sen vuoksi ne eivät kehity ja useimmat niistä ovat köyhiä, korruptoituneita ja surkeita. Meidän täytyy toteuttaa 100 %:nen Sharia ja Sunna saadaksemme täyden hyödyn irti Islamista. Insallah, me tulemme tekemään sen Yhdysvalloissa ja se tulee olemaan ensimmäinen todellinen muslimivaltio todellisten kalifien johtamana. Tästä seuraa seuraavat edut:
Amerikka voi ryhtyä Jihadiin eli Pyhään Sotaan vääräuskoisia valtioita vastaan. Siitä seuraa suunnaton vauraus ryöstösaaliina ja miljoonittain vangiksi saatuja naisia. Kanada ja Meksiko voivat olla helppoja kohteita ja niiden sijainti mahdollistaa mukavan hyökkäyksen ja ryöstösaaliin kuljettamista ajatellen.
Koska orjuus tullaan sallimaan, hallitus voi avata orjamarkkinat ja myydä 20 %:in osuudella vangittuja naisia.
Kaapatut naiset/orjatytöt voivat tehdä kotitöitä ja auttaa talon vaimoja ja tarjota nautittavaa seksiä heidän aviomiehilleen.
Orjiksi saatuja miehiä voidaan käyttää maataloustyöhön ja tehdastyöläisinä paljon halvemmin kustannuksin kuin ammattiliiton työväkeä.
Niitä työmiehiä, jotka jäävät työttömiksi Islamin estäessä liiketoimia, kuten TV:tä, valokuvausta, tietokoneita, asunnon välittäjiä, musiikkiteollisuutta jne. voidaan työllistää uskonnollisina poliiseina Siveettömyyden Estämis- ja Hyveiden Edistämisministeriön palveluksessa. Heitä voidaan käyttää lyömään naisia, jotka rikkovat burqa-lakeja, pidättämään miehiä alimittaisista parroista ja ruoskimaan uskonnottomia tyyppejä, jotka vetelehtivät rukousten aikana.
Koska miehille tullaan sallimaan neljä vaimoa ja rajoittamaton määrä orjatyttöjä, siitä seuraa väestöräjähdys, jonka tuloksena nopeimmin kasvava uskonto kasvaa vielä nopeammin.
Kaikki vääräuskoiset tulevat elämään dhimmi-sääntöjen alaisina ja maksavat raskasta Jiziya-veroa. Budjettivajeet tulevat olemaan historiaa.
Avionrikkojien kivittäminen, alkoholin juojien ruoskiminen, varkaiden käsien ja jalkojen katkominen voidaan suorittaa Juma-rukousten jälkeen perjantaisin paikallisella stadionilla. Tämän verisen ja jännittävän näytelmän porttimaksut voivat tuottaa paljon verotuloja.
Työttömiksi jääneet miespuoliset gynekologit voidaan palkata suorittamaan uusien miespuolisten käännynnäisten ympärileikkauksia.
Naisten ympärileikkaukset voidaan tehdä pakollisiksi edistämään hartautta ja pyhyyttä ja estämään säädyttömyyttä naisten keskuudessa.
Tyttöjen avioliittoikä voidaan laskea kuuteen ikävuoteen. Tämä tulee vähentämään köyhien suurten perheiden elatustaakkaa ja myös edistämään Sunnaa, Pyhän Profeetan (Rauha olkoon hänelle) asettamaa perinnettä.
Koko Ramadan-aika voidaan julistaa julkisiksi pyhäpäiviksi, jotta jokainen voi rukoilla ja lausua Koraania. Miksi työskennellä sinä ainoana kuukautena, jolloin Ibadah ja Koraanin lausuminen on 70 kertaa normaalia sawab´ia (palkkiota) arvokkaampi.
Shiia-muslimit ollessaan asioimassa kaupunkien ulkopuolella pystyvät solmimaan väliaikaisen avioliiton (Muta) ja nauttimaan kodin iloista kodin ulkopuolella.
Koska Koraanin mukaan kuukautisvaivat on sairaus, kaikille kuukautisista kärsiville naisille tulee antaa aikaa vuodelepoon näiden kausien aikana.
Kaikki vessan istuimet julkisissa käymälöissä täytyy suunnata uudestaan niin, että kukaan ei ulosta katsellen Mekkaan päin.
Kaikissa julkisissa käymälöissä täytyy olla sankoja täynnä kiviä vessapaperin sijasta ulostuksen jälkeistä puhdistusta varten Sunnan parantamiseksi maassa.
Teiden varsille tullaan sijoittamaan roskapönttöjä luiden ja kuivattujen eläinjätteiden pistämistä varten, joista jinit (paholaiset) voivat syödä niitä.
Jatkuvasti nousevat lääkekustannukset voidaan saada laskemaan seuraavalla kahdella tavalla:
Imaameja voidaan sijoittaa klinikoille lausumaan Koraanin ayas (säkeitä) ja puhaltamaan potilaita ja rukoilemaan heidän puolestaan. Heidän palkkionsa tulee olemaan murto-osa tohtorin palkkiosta.
Kaikki apteekit velvoitetaan hankkimaan mustaa kuminaa, hunajaa, intialaista suitsutusta ja kamelin virtsaa hoitokeinoina kaikkiin sairauksiin aivan kuten Pyhä Profeetta (Phub) suosittelee. Niiden hinta tulee olemaan murto-osa tämän päivän lääkkeiden hinnasta.
Kohoavat vankilakustannukset saadaan alas seuraavalla tavalla:
Kaikki raiskauksesta tuomitut miehet tullaan vapauttamaan, ellei oikeudenkäynnissä löydy neljää miestodistajaa. Vaikkakin neljä miestodistajaa olisi todistanut, rikollinen tullaan vapauttamaan mielenvikaisuuden perusteella, koska vain henkisesti sairaat voivat raiskata neljän todistajan edessä.
Kaikki miehet, jotka on tuomittu vaimojensa lyömisestä tullaan vapauttamaan, koska uuden Amerikan Sharia-lain perusteella vaimon lyöminen tullaan sallimaan.
Kaikki varkaat tullaan vapauttamaan sen jälkeen, kun heidän kätensä ja jalkansa on leikattu pois.
Kaikki pedofiilit tullaan vapauttamaan, koska seksi lasten kanssa ei ole enää lakia vastaan.
Kaikki uskottomien tappajat tullaan vapauttamaan, jos he kääntyvät Islamin uskoon.
Kaikista näiden säästöjen seurauksena saadusta varallisuudesta ja onnellisuudesta olkoon kiitos Allahille. InshaAllah.
   
         
12.3.2010 Debka File:   Yhdysvaltain presidentti Joe Biden saapuu torstaina 11.3.2010 tuomaan presidentti Barak Obaman viestin pääministeri Netanyahulle, että USA haluaa ehdottomasti estää Israelin hyökkäyksen Irania vastaan.

Protestina viestille Netanyahu hyväksyi 1600N uuden juutalaisasunnon rakentamisen itäjerusalemiin. USA:n ja Israelin väliset suhteet ovat nyt katkeamispisteessä.
   
         
11.3.2010 Jerusalem Post   Euroopan parlamentti hyväksyi päätöslauselmassaan ns. Goldstonen raportin.

Päätöslauselma hyväksyttiin niukalla 100 äänen enemmistöllä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Euroopan Unioni alkaa nyt jahtaamaan Israelin Gazan Sodan aikaista johtoa sotarikoksista epäiltynä. Päätöslauselman seurauksena Israelin ja Euroopan Unionin väliset suhteet ovat nyt jäätävät.
   
         
09.03.2010 Atlas Shrugs   Islamilainen Kalifaatti, jota Mahdi hallitsee
-Turkkilais-Islamilainen Unioni, jonka pääkaupunkina on Istambul sekä sen valtapiiri

   
         
05.03.2010 Atlas Shrugs   Turbaani ja Hakaristi

Kuvat kertovat Kolmannen Valtakunnan muslimisotilaista
”Hitlerin Mein Kampf-kirjan nimi tarkoittaa samaa kuin arabian kielellä Koraani
= Taisteluni” (Geert Wilders) Mein Kampf = Koraani


Katso kuvat tästä
   
         
04.03.2010 IsraelNN.com/ Intelligence and Terrorism Information Center/Winds of Jihad   Ajatollah Mesbah Yazdi:
Ydinaseen hankkiminen on uskonnollinen velvollisuus


Iranin diktaattorin Ahmadinejadin hengellinen opettaja Ajatollah Mesbah Yazdi sanoo, että ydinaseen hankkiminen on Iranin uskonnollinen velvollisuus.


The Ayatollah Mesbah Yazdi
(
http://mesbahyazdi.org)

Ajatollah Mohammad Taqi Mesbah Yazdi, joka kuuluu Iranin teologiseen eliittiin ja on ääri-ultrakonservatiivi ja Iranin presidentin Mahmoud Ahmadinejadin hengellinen opettaja, on kirjoittanut Iranin johdolle suunnatun kirjan teologis-poliittisesta teoriasta. Kirjan siinä osassa, jossa puhutaan ydinteknologian hankkimisesta, hän kirjoittaa, että Iranin täytyy itsenäisesti valmistaa ”Tietyn kaltainen erikoisase”, jollainen on jo muiden maiden käsissä. Kirja julkaistiin vuoden 2005 presidentin vaalien aikana, jotka Ahmadinejad voitti.


Ajatollah Mesbah Yazdin kirjan kansikuva. Kirjan nimi on:
Islamilainen Vallankumous – Äkilliset poliittiset muutokset historiassa (Kirjan on kustantanut Imaami Khomeinin Tutkimusinstituutin Julkaisukeskus vuonna 2005).


Kirjassaan hän korostaa jumalallista, messiaanista tehtävää, joka vaatii ryhtymään toimenpiteisiin, jotka johtavat Kahdennentoista Imaamin tai Salatun Mahdin, Islamin Lunastajan tuloon.
Kirjassaan hän käsittelee eri tyyppisiä hallituksia ja tulee siihen tulokseen, että kaikkein toivottavin on Islamin mukaan uskonnollinen hallitus, jota johtaa yksinvaltaisesti Veli-ye faqih, valvoja-lainoppinut. Hän lausuu myös, että Allahin mielen mukainen hallitus on Mahdin, Salatun Imaamin hallitus ja että Iranin Islamilainen hallinto pyrkii muuttamaan itsensä tuon kaltaiseksi hallitukseksi ja valmistaa pohjaa sille. Ylimmällä johtajalla täytyy olla täydellinen valta ja demokraattiset ainekset täytyy poistaa.
Kirjaa painettiin ainoastaan 3000 kappaletta ja se oli suunnattu yksinomaan Iranin hallitsevalle eliitille.
”Meidän täytyy valmistaa kaikkein tehokkain ase, vaikkakin meidän vihollisemme eivät pidä siitä.”


Tässä on kirjan alkuperäissivu Iraniksi, jossa Mesbah Yazdi velvoittaa Iranin hankkimaan ydinaseen
   
         
   

Katso Israel uutisten YouTube kanavalta FBI:n ja CIA:n tekemä hätkähdyttävä dokumentti video Barack Hussein Obamasta, Joka tälläkin hetkellä käyttää väärennettyä, vuonna 1890 syntyneen henkilön sosiaaliturvatunnusta! Obaman hallinto poisti heti videon. Sitä kerkisi katsoa vuorokauden aikana 1127950 katsojaa.

   
         
14.02.2010 Atlas Shrugs   Pedon Merkki: Zebibah!

Uskolleen omistautuneet hartaat muslimit rukoilevat kiihkeästi ja intohimoisesti heittäytyen lattialle ja painaen päänsä lattiaan.He ovat niin kiihkeitä hartaudessaan, että heille kehittyy suunnattoman suuri musta ja sininen merkki otsaansa, kun he painavat sen lujaa lattiaan. Tällä tavoin voit erottaa muslimit uskottomista. Mitä isompi zebibah, sitä hartaampi olet!

   
         
4.02.2010 Asia News by William Gomes/Winds of Jihad   Bangladesh:
Profeetta Jeesus kiihottaa sotaan juutalaisia ja kristittyjä vastaanDhaka (AsiaNews): Islamilainen pappismies Ansarul haq on kahden vuoden ajan julistanut, että hän on Jeesus Kristus ja koonnut tuhansittain opetuslapsia ympärillensä
Ansarul Haq työskentelee Ashramaparan kaupungissa Thakurgaonin aleella, joka sijaitsee 300 km kaakkoon pääkaupungista Dhakasta. Hän on lyöttäytynyt yhteen toisen muslimipapin Harun-ur Rashidin kanssa, jonka vuorostaan sanotaan olevan Imaami Mehdi, muslimien karismaattinen historiallinen hahmo.
5. maaliskuuta 1999 nämä kaksi muodostivat ryhmän nimeltä Imam Mehdi Darbasarif. kahden vuoden ajan he ovat julistaneet olevansa profeettoja kutsuen seuraajiansa rukoilemaan, sillä maailman loppu on lähellä. Itse asiassa islamilaisen tradition mukaan profeetta Isaiah (Jeesus Kristus) tulee palaamaan maan päälle tuomiopäivänä, palauttamaan oikeuden ja lyömään al-Kasi ad-Dajjalin (tarkoittaa ”valhe-Messias, anti-Kristus).
Mutta paikalliset lähteet kertovat, että nämä kaksi profeettaa ovat alkaneet kiihottamaan muslimeja väkivaltaan kristittyjä ja juutalaisia vastaan ja sanomaan, että aika väkivaltaiselle sodalle ei-muslimeja vastaan ja pakottaen heidät kääntymään Islamin uskoon. He ovat keränneet tuhansittain opetuslapsia ja julkaisseet lukuisia kirjoja tuputtaen oppiaan.
Poliisi on kuitenkin pidättänyt nämä kaksi profeettaa mukaan lukien heidän työtoverinsa Zahurul Islamin ja Mukut Ranan syytteillä väkivallasta ei-muslimeja kohtaan.
Dhaka (AsiaNews): Islamilainen pappismies Ansarul haq on kahden vuoden ajan julistanut, että hän on Jeesus Kristus ja koonnut tuhansittain opetuslapsia ympärillensä
Ansarul Haq työskentelee Ashramaparan kaupungissa Thakurgaonin aleella, joka sijaitsee 300 km kaakkoon pääkaupungista Dhakasta. Hän on lyöttäytynyt yhteen toisen muslimipapin Harun-ur Rashidin kanssa, jonka vuorostaan sanotaan olevan Imaami Mehdi, muslimien karismaattinen historiallinen hahmo.
5. maaliskuuta 1999 nämä kaksi muodostivat ryhmän nimeltä Imam Mehdi Darbasarif. kahden vuoden ajan he ovat julistaneet olevansa profeettoja kutsuen seuraajiansa rukoilemaan, sillä maailman loppu on lähellä. Itse asiassa islamilaisen tradition mukaan profeetta Isaiah (Jeesus Kristus) tulee palaamaan maan päälle tuomiopäivänä, palauttamaan oikeuden ja lyömään al-Kasi ad-Dajjalin (tarkoittaa ”valhe-Messias, anti-Kristus).
Mutta paikalliset lähteet kertovat, että nämä kaksi profeettaa ovat alkaneet kiihottamaan muslimeja väkivaltaan kristittyjä ja juutalaisia vastaan ja sanomaan, että aika väkivaltaiselle sodalle ei-muslimeja vastaan ja pakottaen heidät kääntymään Islamin uskoon. He ovat keränneet tuhansittain opetuslapsia ja julkaisseet lukuisia kirjoja tuputtaen oppiaan.
Poliisi on kuitenkin pidättänyt nämä kaksi profeettaa mukaan lukien heidän työtoverinsa Zahurul Islamin ja Mukut Ranan syytteillä väkivallasta ei-muslimeja kohtaan.
Safikur Rahaman, Thakurgaonin poliisipäällikkö epäilee heillä olevan yhteydet muslimiterroristeihin ja on aloittanut tutkimukset, kuinka he valmistautuvat hyökkäyksiin ei-muslimeja vastaan.
   
         
14.02.2010 Reformatorisch Dagblad/Gates of Vienna/Winds of Jihad   Hollanti varoittaa Eurooppaa “anti-fasisteista”
Valtamedia ja vasemmisto uskottelee meille, että Geert Wilders on uusi Hitler ja Belgiassa Vlaams Belange-puolueen jäsenet ovat uusnatseja. Mutta nytpä Hollannin Tiedustelupalvelu on julkaissutkin Euroopan valtioille lähetetyn raportin, jossa todetaan, että TODELLISIA fasisteja ovatkin ”ANTI-FASISTIT”, jotka tunnetaan myös nimellä AFA tai ANTIFA

Hollannin Tiedustelupalvelu AIVD on tunnistanut, että AFA:n vaarat ovat merkkittävät. Tähän asti Hollannin, Belgian, Ruotsin, Norjan ja muiden Euroopan maiden hallitukset ovat kääntäneet sokean silmänAntifan roistomaisille menetelmille ja väkivaltaiselle historialle. Antifasistit ovat hyödyllisiä hallitsevalle Euroopan eliitille, kun tulee kyseeseen konservatiivisten toisinajattelijoiden ja Islam-kritiikin vaientaminen.Hollannin kaikille pormestareille maanantaina 8. helmikuuta 2010 lähetetyssä kirjeessä AIVD varoitti Antifasistisen liikkeen käyttämistä rikollisista menetelmistä, joilla se estää oikeistolaisten puolueiden puoluekokouksia ja mielenosoituksia. AIVD:n he lähestyvät epärehellisesti paikallisia viranomaisia valheellisilla ja väärillä verukkeilla.AIVD:n mukaan antifasistit eivät suinkaan vastusta syrjintää eivätkä ole mikään tutkimusjärjestö, vaan he pyrkivät tavoitteeseensa yrittämällä saada tietoja paikallisilta viranomaisilta, eivätkä kaihda väkivaltaa. Saadessaan tiedon oikeistolaisten tarkoituksesta pitää jossakin kokous tai mielenositus, he varoittavat viranomaisia tai tilojen omistajia, että niille saattaa aiheutua vahinkoa. Mutta loppujen lopuksi itse antifasistit ovat ainoita, jotka aiheuttavat vahinkoa. He pyrkivät tuhoamaan liike-elämän ja hallituksen kohteita.Ideologialtaan he ovat marxilaisesti värittyneitä vasemmistolaisia ja anarkistiterroristeja.
Vasemmistoterroristien iskut EU:ssa ovat lisääntyneet vuonna 2008, jolloin he tekivät 28 iskua, joissa pidätettiin 58 ihmistä. Äärioikeistolaisten aiheuttamia iskuja ei rekisteröity ollenkaan vuonna 2008.
Vasemmistolaiset terroristiryhmät, kuten Devrimci Halk Kurtulus, Partisi/Cephesi (DHK-C) tai Revolutionary People´s Liberation Party/Front pyrkivät muuttamaan koko poliittisen, sosiaalisen ja talousjärjestelmän äärivasemmistolaisen mallin mukaiseksi. Heidän ideologiansa on usein marxilais-leninistinen. Anarkististen terroristiryhmien tavoiteohjelma on usein vallankumouksellinen, kapitalismin vastainen ja viranomaisia vastustava.
Antifasistit ovat myös yhteistyössä islamilaisten terroristien kanssa.
   
         
4.02.2010 Corriere della Sera/Atlas Shrugs/Counter Jihad   Muslimiväkivaltaisuudet ovat levinneet nyt Italiaan

Italian poliisi on pidättänyt Milanossa sunnuntaina 14.02.2010 neljä egyptiläissyntistä muslimia eteläamerikkalaisten jenggien ja muslimien välillä syntyneiden yhteenottojen seurauksena, joissa kuoli yksi muslimi. Milanon muslimilähiö on muuttunut sissisodan näyttämöksi: rikottuja ikkunoita, ylösalaisin käännettyjä autoja, tuhottuja moottoripyöriä muslimijoukkioiden riehuessa kaduilla etsiessään perulaisia ja ecuadorilaisia.

Kuvasarja Milanon muslimimellakoista
Katso kuvat tästä
   
         
11.02.2010 Jerusalem Post/Debka File/Atlas Shrugs   Iranin presidentti Ahmadinejad julisti tänään kansalle, että Iranista on tullut ydinasevaltio
Iran valmisti kahdessa päivässä erän 20 % uraania
Kansainvälinen Atomienergiakomissio ilmoitti tänään, että Iran pystyy valmistamaan 80-prosenttista uraania, josta tehdään atomipommi


Ahmadinejad puhuu Teheranissa Iranin Islamilaisen Vallankumouksen vuosijuhlassaIran on kiristänyt tänään sensuuria. Google ilmoitti, että Iran on estänyt kansalaisiaan käyttämästä gmailia (kuvien lähettämiseen?)
   
         
09.02.2010 Debka File/Winds of Jihad   Ajatollah Ali Khamenei puheessaan Iranin Ilmavoimien upseereille 09.02.2010:
”Iran tulee lyömään Lännen johtajat tyrmistyksellä 11.02.2010”


Puhekuplan teksti: Minähän kerroin teille, että se on siviilikäyttöä varten!
   
         
04.02.2010 Winds of Jihad   Päivän kuva
-Obama Valkoisessa TalossaanPuhekuplan teksti:
”Mutta..mutta…minähän olin mukava heitä kohtaan…
   
         
    Islam vastaan yhdysvallat: faktoja    
         
07.02.2010 Debka File   Israel pitää syyrialaisten Fateh-110 ohjusten kuljetusta Libanoniin Syyrian sodanjulistuksena


Syyrialaisia Fateh-110 ohjuksia kuljetetaan par´aikaa Hizballahille


Syyria on alkanut kuljettaa Libanoniin Hizballahin käyttöön Fateh-110 (Voitto) ohjuksia. Fateh-110:n ohjuksen kantomatka on 250 km, jolloin se yltää Libanonin rajalta lähes kaikkiin Israelin kaupunkeihin. Ohjus käyttää kiinteätä polttoainetta ja on yksivaiheinen. Se painaa 3 tonnia ja sen taistelukärki eli räjähdelasti painaa puoli tonnia.
Israel pitää ko. ohjusten luovuttamista Hizballahille Casus Bellinä eli sodan aiheena Syyrian puolelta. Israel on ilmoittanut, että jos Hizballah iskee ko. ohjuksilla Israelin alueelle, Israel on pakotettu iskemään Syyrian strategisiin ja taktisiin sotilaskohteisiin.
USA:n Lähi-Idän erityislähettiläs George Mitchell soitti 20.01.2010 Syyrian presidentille Bashar Assadille Israelin pyynnöstä ja varoitti häntä luovuttamasta näitä ohjuksia Hizballahille. Israel lähetti myös 03.02.2010 Espanjan ulkoministerin Miguel Moratinoksen Damaskokseen kertomaan saman asian suoraan presidentti Bashar Assadille.

   
         
03.02.2010 Debka File   Israel on jo kaksi viikkoa valmistellut iskua Iranin kohteita vastaan


Israelin Saar-5 ohjusvene


Egyptiläiset sotilaslähteet ja Persian Lahden valtiot ilmoittavat, että Israelin laivasto on jo viikkojen ajan yhteistyössä USA:n Viidennen Laivaston kanssa merkinnyt iranilaisia kohteita tulevaa hyökkäystä varten. Iskut tehdään ilmavoimilla ja maajoukkojen erikoisosastoilla.
Saudi Arabia on lähettänyt asian johdosta tiedustelun Yhdysvalloille.
Egypti ilmoitti asiasta sen tiedustelupalvelun käyttämässä lehdessä ”Sorouk”, jota tavallisesti pidetään luotettavana.

   
         

 

         
17.01.2010 AFP/Winds of Jihad   Euroopan Parlamentti on kieltänyt ja estänyt hollantilaisen parlamentaarikon Geert Wildersin filmin Fitna esittämisen/Google estää filmin haun netissä
Esittämiskiellon on allekirjoittanut Euroopan parlamentin puhemies Hans-Geert Poettering


Geert Wilders

Islam haluaa kieltää sananvapauden Euroopassa
Hollantilainen parlamentaarikko on asetettu oikeuden eteen 20.01.2010 Hollannissa sen vuoksi, että hän on uskaltanut esittää Euroopan Unionin kannasta eriäviä mielipiteitä filminsä Fitna kautta
Tässä näet kohuelokuvan Fitna, jonka vuoksi Euroopan liittovaltio vaatii Geert Wildersin pään vadille

   
         
         
    Video      Islamilaisen Kalifaatin koulutusleireiltä: Raudanluja Wermachtin kaltainen koulutus

http://www.memritv.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/2311.htm

   

 

    Iranin - Syyrian - Hezballahin sotasuunnitelma Pohjois-Israelin valloittamiseksi
Hezballah hyökkää Pohjois-Israelissa neljän pataljoonan voimin tilanteessa, jossa Israel on iskenyt Iranin ydintehtaita vastaan.
Syyria antaa sivustatukea tykistöllä ja ilmavoimilla sekä yhtyy leikkiin Hezballahin etenemisen edistyessä
   
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
       

takaisin