Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

29.05.2009 Atlas Shrugs   Kuva murhatusta Ilana Halilista kiduttajiensa kynsissä

   
         
30.05.2009 Atlas Shrugs: kuva Nidra Poller   Ranskassa on perustettu selkeästi juutalaisvastainen ja juutalaisvihamielinen puolue


Teksti vaalijulisteessa:
”Antisionistit – (tämä on räikeää natsioppia)
”VAPAAN EUROOPAN PUOLESTA” (He tarkoittavat juutalaisista vapaata Eurooppaa)
”Vapaa sensuurista (käännös= vapautta vihata avoimesti juutalaisia), keinottelijoista (?) ja NATO:sta
Tällä kertaa Ranska ei tarvitse Natseja. He tekevät sen nyt kaiken itse.
Antisionismi tarkoittaa juutalaisvihaa.
Alla oleva kuva on jälleen ajankohtainen 70 vuoden tauon jälkeen!!!

   
         
29.05.2009 Debka File   Muslimi jengijohtaja tunnustaa kolme vuotta sitten tapahtuneen Ranskan juutalaisen kidutuksen ja murhan
Ranska on Euroopan uusi Natsi-Saksa


Ilan Halimi

Yousouf Fofana, ”Barbaarien jengin” johtaja on tunnustanut oikeudenkäynnissään 23-vuotiaan juutalaisen, Ilan Halimin, raa´an murhan kolme vuotta sitten kidutettuaan häntä ensin 24 päivää. Juutalaisvihamielinen rikos kauhistutti Ranskan juutalaista yhteisöä, johon kuuluu 600 000 juutalaista. Yhteisö syyttää hallitusta siitä, että se ei ole tehnyt mitään pysäyttääkseen yhä kiihtyvän juutalaisvastaisen aallon Ranskassa.
Oikeudenkäynti tapahtuu suljettujen ovien takana, koska kaksi 26:sta syytetystä olivat alaikäisiä rikoksen tapahtuessa.
Halimin ruumis löydettiin helmikuussa 2006 pariisilaisen lähiön rautatieasemalta alastomana, käsiraudoissa ja yltä päältä savukkeilla poltettuna. Hän kuoli niskaansa lyödyistä puukotushaavoista matkalla sairaalaan.
Kidnappaajat käyttivät hyväkseen tyttöä houkutellakseen Halimin ansaan. He pitivät häntä vangittuna ja kiduttivat häntä vaatiessaan samanaikaisesti 450 000 euroa lunnaita, koska Fofana kertoi rikoskumppaneilleen, että Halimi oli juutalainen ja juutalainen yhteisö oli rikas. Fofana, jota hänen jenginsä jäsenet kutsuivat ”Osamaksi”, pakeni Norsunluurannikolle murhan jälkeen ja hänet luovutettiin Ranskaan oikeudenkäyntiä varten.
Uhrin äiti Ruth Halimi on julkaissut kirjan poikansa kovasta kohtalosta verraten sitä Daniel Pearlin kidnappaukseen. Muslimiterroristit katkaisivat kaulan tältä amerikanjuutalaiselta journalistilta Pakistanissa vuonna 2002. Ruth Halimi järjesti hänen poikansa ruumiin tuomisen Israeliin hautausta varten, koska Ranskassa juutalaisten hautoja häpäistään järjestelmällisesti.
Ranskan juutalaisen yhteisön johtajat pelkäävät, että Halimin murha ei ollut viimeinen.
Kolme vuotta myöhemmin tilanne on muuttunut pahasta pahemmaksi. Juutalaisvastaisia solvauksia ja väkivallanvallantekoja tapahtuu päivittäin Pariisissa, jossa juutalaiset välttävät metroa, pysyttelevät kotona yöllä ja piilottavat kipansa. Monet ovat todenneet, että yhteisöllä ei ole mitään tulevaisuutta Ranskassa ja tekevät järjestelyjä muuttaakseen Israeliin.
   
         
22.05.2009 Atlas Shrugs by Bat Yeor   Palestiinan Itsehallinto – PA - on ehdottanut, että Jerusalemin hallinto luovutetaan OIC:lle = Islamilaisten Maiden Järjestölle (Organization of Islamic Conference)

”OIC on ainutlaatuinen järjestö – sillä ei ole vertaista maailmassa. Se yhdistää 56:n maan uskonnollisen, taloudellisen, sotilaallisen ja poliittisen voiman. Vastakohtana Euroopan Unioni käsittää vain puolet OIC:n jäsenmaiden määrästä ja on maallinen järjestö, ja Vatikaani – joka puhuu maailman 1,1 miljardin katolilaisen puolesta – on vailla mitään poliittista valtaa. Monet muslimit lännessä vastustavat OIC:n holhousta ja vastustavat sen ponnisteluja korvata Länsimainen laki sharialla. Mutta OIC:n resurssit ovat suunnattomat.
Järjestöllä on lukuisia apuinstituutioita kansainvälisten järjestöjen korkeimmilla tasoilla toteuttaakseen sen poliittiset päämäärät kautta maailman. Sen tärkeimpiä työkaluja ovat Islamic Educational, Scientific, and Cultural Organization (ISESCO) = Islamin Kasvatuksellinen, Tieteellinen ja Kulttuurijärjestö, joka pyrkii tyrkyttämään Lännelle islamilaista historian ja sivilisaation ymmärtämistä; the Observatory of Islamofobia = Islamofobian Havainnointijärjestö, joka painostaa Lännen hallituksia ja kansainvälisiä toimielimiä ottamaan käyttöön lakeja, jotka rankaisevat ”islamofobian” ja herjauksen; ja vastikään luotu Islamic International Court of Justice = islamin Kansainvälinen Oikeusistuin. Kuten sen Kairon Julistuksessa vuonna 1990 lausuttiin koskien ihmisoikeuksia Islamissa, OIC on tiukasti sidottu Koraanin, Sunnan ja Sharian periaatteisiin. Sanalla sanoen OIC pyrkii tulemaan Kalifaatin reinkarnaatioksi = jälleensyntynyt Kalifaatti.
OIC toistaa säännöllisesti sen sitoutumista suojelemaan muslimien poliittisia, historiallisia, uskonnollisia ja ihmisoikeuksia maissa, jotka eivät kuulu OIC:hen, erityisesti muslimeja, jotka muodostavat enemmistön määrätyillä ei-muslimimaiden alueilla – sellaisilla kuin Etelä-Filippiinit, Etelä-Thaimaa ja Kreikan Länsi-Traakia – samoin kuin muslimeita sellaisissa paikoissa kuin Balkan, Kaukasus, Myanmar, Intia ja Kiina. OIC tukee Hamasia ja palestiinalaisia heidän taistelussaan Israelin tuhoamiseksi samoin kuin muslimeja taistelussa ”laillisen itsemääräämisoikeuden” saamiseksi ”Intian miehittämässä Jammussa ja Kashmirissä”. Se on tuominnut ”Jatkuvan Armenian hyökkäyksen Azerbaidzania vastaan”, ja se ilmaisee täyden solidaarisuutensa ”Kyproksen turkkilaisen muslimiväestön oikeutetun asian puolesta” ja Sudanin presidenttiä Omar hassan Al-Bashiriä, jota monet pitävät vastuussa Darfurin joukkomurhan toteuttamisessa. OIC:n päämaja on Jeddassa, mutta järjestö pitää tätä sijaintia väliaikaisena: Sen päämajat tullaan siirtämään al-Kods´iin (Islamilainen Jerusalem), kun kaupunki on ”vapautettu” Israelin hallinnasta.
Selitys siihen, miksi Läntiset tiedotusvälineet salaavat muslimi-invaasion Eurooppaan:
Ponnisteluissaan puolustaa Islamin ”Todellista Imagoa” ja taistella sen kunnian puolesta, järjestö on vaatinut YK:ta ja Länsimaita rankaisemaan ”Islamofobiaa” ja herjausta. Islamofobian ilmenemismuotoina OIC:n mielestä ovat se, että eurooppalaiset vastustavat laitonta siirtolaisuutta, terrorismin vastaisia toimenpiteitä, kritisoivat monikulttuurisuutta ja todellakin mitä tahansa ponnisteluja puolustaa länsimaista kulttuuria ja kansallisia identiteettejä. OIC:llä on massiivinen rahoitus johtuen öljyvaroista, joita se tuhlaamalla syytää Läntiseen mediaan ja yliopistoihin ja loputtomiin ”keskusteluihin”. Se vaikuttaa läntiseen politiikkaan, lakeihin, ja jopa koulukirjoihin muslimisiirtolaisten painostuksen kautta ja Läntisten kansakuntien omien vasemmistopuolueiden kautta. Tästä johtuen olemme nähneet Kristalliyön kaltaisia vihan ilmauksia ja murhia Euroopan juutalaisia ja Israelia vastaan, jotka ovat jääneet rankaisematta Euroopan kaupungeissa – joissa kunnioituksen ihmisoikeuksia kohtaan on oletettu olevan yksi suurimmista arvoista.
   
         
22.05.2009 ANSAmed/Winds of Jihad   Muslimit riehuvat Ateenassa jo toista päivää


Ateenassa yli tuhat muslimia taisteli poliiseja vastaan torstaina 21.05.2009. Syyksi he asettivat väittämän, että yksi poliisi olisi varastanut Koraanin ja lyönyt muslimia. Perjantaina satoja muslimisiirtolaisia –maahanhyökkääjiä jatkoi yhteenottoja poliisin kanssa.
Yhteenotot alkoivat torstaina iltapäivällä Omonia-aukiolla ihmisten huutaessa ” Allah on suuri” ja ”Lopettakaa rasisimi”. Matkallaan kohti parlamettitaloa mellakoijat tuhosivat autoja ja sytyttivät roskasäiliöitä tuleen poliisin vastatessa kyynelkaasulla. Perjantaiset mellakoijat olivat pääosin Pakistanin ja Afganistanin kansalaisia.

Alla muutamia kuvia yhteenotoista:


   
         
14.05.2009 il Foglio by Giulio Meotti
19.05.2009 Atlas Shrugs
  Islamilaisen Euroopan pääkaupunki on Rotterdam


Hunnutettuja naisia Rotterdamista

Kuva on hollantilaisten valokuvaajien Ari Versluis´in ja Ellie Uyttenbrooki´in näyttelystä vuonna 2008
Rotterdamin kaikki lähiöt ovat kuin suoraan Lähi-Idästä. Naiset kävelevät siellä hunnutettuina. Pormestari on muslimi, Sharia-lakia sovelletaan oikeusistuimissa ja julkisilla paikoilla.
Hollanti on erikoinen testitapaus. Se on maa, jossa yksityisoikeudet ovat laaja-alaisimmat – jopa siihen mittaan, että lapsille sallitaan eutanasia – jossa kristillinen identiteetti on kaikkein olemattomin, jossa muslimien läsnäolo kasvaa rohkeimmin.
Täällä monikulttuurisuus on sääntö. Mutta poikkeukset ovat dramaattisia: Islaminvastaisen poliittisen johtajan Pim Fortuyn tappamisesta somalialaisen toisinajattelijan Ayyaan Hirsi Alin vainoamiseen ja elokuvaohjaaja Theo van Goghin murhaan. Hänet tuomittiin kuolemaan hänen elokuvansa ”Alistuminen” johdosta. Elokuva arvostelee ankarasti Muslimiteokratian rikoksia. Fortuyn´in seuraaja Geert Wilders on elänyt 24 tuntia vuorokaudessa poliisin suojeluksessa jo kuuden vuoden ajan.
Hollannissa on yksi kaupunki, jossa tämä uusi todellisuus voidaan nähdä paljain silmin, enemmän kuin missään muualla. Täällä kaikki lähiöt näyttävät kuin ne olisivat suoraan Lähi-Idästä, täällä on Euroopan suurimmat moskeijat, täällä osia sharia-laista sovelletaan oikeusistuimissa ja julkisilla paikoilla, täällä monet naisista kävelevät hunnutettuina, täällä pormestari on muslimi, imaamin poika.
Tämä kaupunki on Rotterdam, Hollannin toiseksi suurin kaupunki väestömäärältään, ja Euroopan suurin satama rahdin volyymillä mitattuna.

   
         
07.05.2009 Intelligence and Terrorism Information Center   The perpetrator of the first construction vehicle attack portrayed as a
hero on the Fatah forum

Posters issued by Fatah’s Al-Aqsa Martyrs Brigades commemorating Hussam Dawiyat, from Sur Baher, the
perpetrator of the first construction vehicle attack on Jerusalem’s Shivtei Israel street, who became a role
model for additional construction vehicle attacks (July 2, 2008). Three people were killed and about forty
were wounded in the attack. The posters refer to the terrorist as a “shahid” and “mujahed” (holy warrior)
(Al-Aqsa Martyrs Brigades forum, July 3, 2009)


A website about Jerusalem as the capital of Arab culture, created by the Palestinian Authority
(http://www.alquds2009.org)


“Al-Aqsa in danger”, a battle cry resounding throughout the Arab and Muslim world (Hamas forum, February 3)


A poster commemorating the lone terrorist Ghassan Mustafa Abu Tir, from the East Jerusalem
neighborhood of Umm Tuba. The terrorist perpetrated a construction vehicle attack on July 22, 2008,
injuring 19 people. Titled “Construction Vehicles—The [Israelis’] Next Horror”, the text on the poster
reads: “The family of Abu Tir accompanies its pure son, Ghassan Mustafa Abu Tir, who carried out the
heroic attack which caused injuries to 19 Zionists, as a groom to his wedding with the virgins of Paradise”
(Hamas forum, July 26, 2009)


The cover of the April 2009 issue of
Hamas’s Filastin al-Muslimah,
dedicated to Jerusalem. The title which
appears on the cover reads:
“Jerusalem—a Zionist war against the
Arab and Islamic presence [in the city]”

   
         
18.05.2009 Debka File   Nasrallah asetti maananantaina Hez-b-Allahin sotatilavalmiuteenJännitys tiivistyy Israelin pohjoisrajalla. Nasrallah määräsi Hez-b-Allahin reservit kutsuttaviksi aseisiin ja koko Herz-b-Allahin sotatilavalmiuteen. Tiistaina 19.05.2009 Hamas ampui kaksi Kassam-ohjusta Israeliin, jolloin Israel vastasi iskemällä varhain keskiviikkoaamuna ilmavoimillaan lukuisiin eri kohteisiin Gazassa.
   
         
16.05.2009 The Times Of India/ Debka File   Intian uudelleen valittu pääministeri Mahoman Singh ilmoittaa että Al Quedalla on jo hallussaan osa Pakistanin ydinaseista.    
         
05.05.2009 Standpoint/Atlas Shrugs by Nidra Poller   Ranska: Juutalaisvastaista raivoa Marais´issa


Palomiehet sammuttavat palavaa autoa tammikuun juutalaisvastaisten väkivaltaisuuksien aikana


Pollerin tärkeä reportaashi etulinjoilta Ranskassa
Mayhem in the Marais
Nidra Poller Pariisista
Toukokuu 2009

Lauantai-ilta keväällä 2009, hiljainen risteys Marais´issa. Mellakoiden ja särkyvien ikkunoiden ääniä. Tauko. Pahaenteinen hiljaisuus. Sitten, ensimmäinen räjähdys. Laukauksia? Kaasua? Olen rue des Arquebusiers´illa. Paloauto pysähtyy, palomiehet hyppäävät ulos, valmiina toimintaan. Heiltä on suljettu tie. he juoksevat ympyrää huutaen toisilleen kuin avuttomat siviilit. Autoja palaa kapealla sivukadulla ja he eivät pysty pääsemään raivoavan infernon lähelle. seitsemän autoa rivissä poksahdellen kuin suunnattomat shampanjakorkit. Vie ikuisuuden ennen kuin suurempi paloauto tulee. Silla on valtavan suuri letku, mutta kestää tunteja ennen kuin viimeiset liekit on sammutettu.
Poltetut autot on tuttu näky ranskalaisessa maisemassa. Kymmeniä tuhansia autoja poltetaan joka vuosi. Mutta tämä ei ole video-otos iltauutisissa. se ei ole banliue vuonna 2005. Se on hyvin lähellä ja äärimmäisen pelottavaa.
Sunnuntaina iltapäivällä kunnan työntekijät olivat hinanneet pois aavemaiset luurangot ja siivonneet romut paljastaen syvät arvet asfaltissa. Kolme viikkoa myöhemmin näkymä on musta ammottava haava. katukiveys on halkeillut ja sirpaleina aivan kuin se olisi tehty savesta. Metalliset markiisit ovat vääntyneet ja kuplilla, puiset fasadit ovat palaneet pois paljastaen sulaneita johtoja ja putkia. Katulamput ovat palaneet. Ohut kerros mustaa nokea ulottuu raudasta tehtyihin parvekkeisiin.
Lukuun ottamatta yhtä lakonista artikkelia päivälehti le Parisien´nessä tapahtumaa ei pidetty uutisen arvoisena Ranskassa. Atlasshrug.comin kansainvälinen lukijakunta tiesi enemmän tapahtumapaikan uutisoinnistani kuin lähistöllä olevat ihmiset. Sain vihjeen toisesta suuresta tulipalosta Madeleine Bejart´in Resedence´ssä , joka on kaupungin omistama vanhainkoti rue de la Perde´llä, viiden minuutin kävelymatkan päässä Aequebusiers´iltä. Palo alkoi julkisivun koristealkoovista ja poltti hiileksi leveän pylväskäytävän sisäkaton. Joissakin kohdin se on kokonaan palanut pois.
Kuka haluaisi polttaa Marais´in? Punk jihadistit? Anarkistit? Typerät lapset? Onko tämä sattumaa vai uuden vaiheen alku? Kukaan ei lähiympäristössä tunnu välittävän asiasta. He heittävät sen mielestään gallialaisella olankohautuksella. ”Vakuutus tulee maksamaan vahingot.” Poltetuista autoista voisi tulla yhtä tavanomaista kuin graffiteista, jota rumentavat kauniita 18. vuosisadan palatseja. Marais on Pariisin vanha juutalaiskaupunginosa, jossa vanhahtava korostus. Ortodoksiperheet menevät synagogaan. Siellä juutalainen päiväkoulu, joitakin jäännöksiä rappeutuneista vaatetusliikkeistä ja rue des Rosiers´illa kosher -herkkukauppoja ja juutalaiskauppoja. Mutta siellä on yhä enemmän juutalaisvastaisia väkivaltaisuuksia ja siellä hakattiin viime kesänä myös Rudy Haddad koomaan. Minulle kerrottiin, että tutkimus on pysähdyksissä, koska he yrittävät yhä todistaa, että kyseessä on yhteisön sisäinen juutalaisjengien välinen taistelu sen sijaan, että kyse olisi väkivaltaisesta anti-semitismistä.
Aloitin tutkimukseni haastattelemalla kolmannen poliisialueen johtajaa, joka pyytää minua soittamaan Prefectuurin ( Poliisipäämajan) lehdistöattashealle, joka lähettää minut Cabinet du Parquet´iin ( yleisen syyttäjänvirasto), jossa keskustelen rakastettavan mutta hajamielisen naistiedottajan kanssa. ”Poltettuja autoja?” hän kysyy. ”Niitä on niin paljon…” Tutkimus on käynnissä, mutta se vaikuttaa tuhopoltolta, hän myöntää, on epätodennäköistä, että poliisi tulee löytämään syyllisiä. Ja tapaus tullaan sulkemaan. Hän yllättyy siitä, että mielestäni nämä kaksi tulipaloa Marais´issa ovat yhteydessä keskenään.
Minulla oli jymyuutinen Marais´in tulipaloista, mutta en edes tiennyt ”supermarket -intifadasta”, jossa ranskalaisiin supermarketteihin, sellaisiin kuin Carrefour, on hyökätty ja kaikki tuotteet, joiden epäiltiin olevan israelilaista alkuperään, tuhottiin; ennen kuin ystäväni ja kollegani Tom Gross (www.tomgrossmedia.com) kertoi siitä minulle. Lukuun ottamatta lyhyttä mainintaa Ranskan TV 2:sen kanavalla media ei ole kertonut tuosta uutisesta.
Israelin vastainen boikotti on Olivia Zemmour´in pitkäaikainen intohimo. Hän on Tunisian juutalainen, jonka myrkyllinen viha Israelia vastaan ei tunne mitään rajoja. Typerykset hänen järjestöstään, CAPJPO, joka on nyt liittynyt porukkaan, jota kutsutaan nimellä EuroPalestine, hakkasivat vasemmistolaisen sionistisen Hashomer Hazair nuorisoliikkeen juutalaisia poikia vuoden 2003 ”rauhan marssin” aikana.
Katsokaa EuroPalestine´n nettisivua (www.europalestine.com) jolloin ymmärrätte, mistä ranskalaiset ammentavat juutalaisvastaisten tekojensa höysteet. Islamistit katsovat kameraan ja sylkevät kidastaan vihan täyttämiä iskulauseita: Israel = Miehitys; Kansanmurha; Apartheid. ”Iskujoukko”, jolla on tavaramerkkinään parta ja pohjoisafrikkalainen aksentti pitää käsissään israelilaista tuotetta julistaen: ” ”Me emme hyväksy tätä moskaa chez nous. Tämä on meidän maamme.” Sitten hän pyyhkäisee pois shampoopullot ja uhkailee: ” Näin tulee tapahtumaan jokaiselle, joka tukee Israelia.”
Jos olisi kyse vain muutamista tuhansista kaheleista täällä, kourallisesta lainrikkojia siellä, muutamista pikkuharmeista terveessä yhteiskunnassa, mutta näin ei ole asianlaita. Kyseessä on ankara hyökkäys ja se liikkuu nopeasti. Ranskalainen inforadio kertoi äskettäin sokerilla kuorrutetun tarinan iloisista muslimikäännynnäisistä, jotka osallistuivat vuosittaiseen UOIF:n (Ranskan Muslimiveljeskunnan Osaston) kokoukseen Le Bourget´issä.
Viranomaiset rohkaisevat islamistisia liikkeitä, media ja maallinen yhteiskunta eivät pystyneet reagoimaan asianmukaisesti heidän voimanosoitukseensa tammikuussa. Käyttäen Israelin Gazan operaatiota tekosyynä, ranskalais-arabialainen katu ryhtyi kostotoimenpiteisiin. Katselin vihaisia muslimeita, jotka tulvivat kaikilta suunnilta Place de la Republiquelle 3. tammikuuta pukien kiireisesti ylleen keffijansa (palestiinalaishuivinsa) marssien kuin sotaan. Samanaikaisesti kun media (merkittävänä poikkeuksena allekirjoittamaton artikkeli Le Figarossa ) maalasi tämän organisoidun vihan räjähdyksen pehmeillä sodan vastaisilla väreillä, islamistiset nettisivut esittivät ylpeästi heidän todelliset kasvonsa: vertahyytävät huudot ”Kuolema Israelille, Kuolema Juutalaisille”; Hamasin ja Hizbollahin liput, iskulauseet; väkivaltaiset hyökkäykset poliisia vastaan; ja julkisen ja yksityisen omaisuuden tuhoaminen. Ne eivät olleet mielenosoituksia, ne olivat Jihadin jalkaväkisotilaiden meidän katujemme valloitus meidän yhteiskunnassamme vihan puheen vapaalla ilmaisulla, kuoleman uhkailulla ja kansanmurhalupauksilla.
Kun juutalaisvastaiset hyökkäykset saavuttivat uuden huippunsa, presidentti Nicolas Sarkozy lupasi rangaista anti-semitismin ja islamofobian yhtälaisella ankaruudella vahvistaen myyttiä vastavuoroisesta yhteisöjen välisestä väkivallasta. Kun kaksi naivia, 15-vuotiasta juutalaista jakelivat Israelia puolustavia lentolehtisiä Lycee Jeansson-Saillyn edessä varakkaalla 16.:toista alueella, ryhtyivät tappeluun joidenkin muslimilasten kanssa ja voittivat, Le Monde teki juutalaislapsista Juutalaisen Puolustusliigan kiihkoilijoita. Poliisi pidätti heidät ja tapahtumaa lainattiin toistuvasti oikeuttamaan todelliset hyökkäykset juutalaisia vastaan.
Kolme arabilta näyttävää miestä hyökkäsi Micael Benamou´ta, 29, vastaan Auber´in maanalaisen asemalaiturilla. Hän kertoi YNet:ille, israelilaiselle nettiuutissivulle; ” He haukkuivat minua f***ing juutalainen ja sanoivat tappavansa minut. he murtivat nenäni ja pieksivät minut pahoin.” Hän on päättänyt muuttaa Israeliin. Desire Amsellem´ia, joka on 70-vuotias juutalainen perhelääkäri ja omistautunut potilailleen edustivatpa he sitten mitä uskontoa tai rotua tahansa, ammuttiin selkään, kun hän poistui toimistostaan Valenton´issa, 10 mailia kaakkoon Pariisista. Tutkijoilla ei ole mitään hajua motiivista tai tappajan identiteettiä. 15. tammikuuta Hamasia puolustavan mielenosituksen jälkeen Strassbourgissa 50 miestä matkusti Metz´iin tarkoituksella murtautua synagogaan jumalanpalveluksen aikana. Poliisi pysäytti heidät. 24. tammikuuta tavaratalo, joka käsittää 1500 neliömetriä ja on kosher-ruoan päätoimittaja, poltettiin maan tasalle Montreuil´issa, joka on Pariisin itäinen esikaupunki. Ilmeisesti tuhopoltto, mutta viranomaiset epäröivät luokitella sitä anti-semitistiseksi.
   
         
0.05.2009 Winds of Jihad   Talibanit saamassa Pakistanin ydinaseet haltuunsaTilanne Pakistanissa on pahempi kuin tiedotusvälineemme antavat ymmärtää!Ranskan lähettiläs varoittaa Pakistanin ydinaseista
   
         
02.05.2009 MEMRI   Arabilehtien pilapiirroksia

Cartoon In Qatari Paper: Arab-Israeli Peace Process
Qatarilaisen lehden pilakuva Lähi-Idän rauhanprosessista


cartoonist: Eley Saleba
Source: Al-Watan, Qatar, April 29, 2009
Cartoon On Rampaging Violence In Karachi
Pakistanin Tilanne

Source: Roznama Jasarat, Pakistan, May 1, 2009
   
         
28.04.2009 Sunday Times/Winds of Jihad by Christina Lamb in Washington ja Daud Khattak in Buner   Taliban valmistautuu ottamaan haltuunsa Pakistanin ydinaseet ja valtaamaan koko PakistaninTalibanit ovat nyt 60 mailin päässä pääkaupungista. Yhdysvallat on tehnyt selväksi, että se hyökkää Talibaneja vastaan heidän tukikohdassaan Swatin laaksossa ellei Pakistanin hallitus pysäytä talibaneja.
   
         
28.04.2009 Intelligence and Terrorism Information Center   News of Terrorism April 21-27, 2009
Yllä: The Palestinian terrorist detained suspected of stabbing a young boy to death in the community of Bat
Ayn (Israel Security Agency, April 26, 2009). Alla: The scene of the crime (Photo courtesy of ZAKA, April 2,2009).
Yllä: The suspect holding his will. Alla: The knife left on the ground after the attack (Israel Security Agency,
April 26, 2009).
Alempiarvoinen Palestiinan turvallisuuspalvelun virkailija ampui ilmeisesti hekilökohtaisista syistä jalkaan Hamed al-Bittawia, joka on Hamasin jäsen sekä Palestiinan Parlamentin sekä Palestiinan Opettajien neuvoston jäsenYllä: Hamed al-Bitawi in hospital (Ma’an News Agency, April 19, 2009).
Alla: Bitawi in better days... (February 22, 2001).


Rally in support of al- Bitawi organized in the Gaza Strip (Al-Aqsa TV, April 19, 2009).


The Palestinian reconciliation as seen by the Jordanians (Al-Ghad, April 8, 2008).


Ahmadinejad speaks at the Durban II conference
(Al-Arabia TV, April 20, 2009)


Syrian propaganda supporting Iran: Israel silences world criticism of its “racism”
through accusations of anti-Semitism (Tishrin, Syria, April 21, 2009).

   
         
28.04.2009 Jerusalem Post   Obaman hallinto haluaa syventää yhteistyötään palestiinalaisten kanssa

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama pyysi tänään kongressilta valtuuksia jatkaa palestiinalaisten rahoittamista, vaikka palestiinalaisten hallitukseen tulisi mukaan terroristijärjestö HAMAS. Israel suhtautuu tähän kehitykseen erittäin huolestuneesti.
   
         
27.04.2009 Jerusalem Post   Mahmoud Abbas torjuu juutalaisen valtion tunnustamisen

Palestiinalaisten presidentti Mahmoud Abbas kieltäytyi maanantaina 27.04.2009 tunnustamasta Israelia juutalaisena valtiona. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu oli asettnut tunnustamiskysymyksen ehdoksi Israelin ja palestiinalaisten neuvottelujen jatkumiselle.
   
         
28.04.2009 Winds of Jihad   Yhdysvaltain ensimmäinen marxilainen presidentti


Marxist Muslim

Talibanit lähestyvät Pakistanin pääkaupunkia Islamabadia


Talibanien tiedottaja Haji Muslim Khan Swatissa, Pakistanissa

Englantilaisen TV-kanava 4:sen uutiset näytti torstai-iltana videon Talibanien joukoista strategisesti tärkeän pakistanilaisen Buner´in kaupungin kaduilla. Buner on vain 70 mailin päässä maan pääkaupungista Islamabadista.
Carlotta Gall ja Eric Schmidt selittävät The Times-lehdessä, kuinka Pakistanin armeijan täydellinen poissaolo kaupungista teki mahdolliseksi sen, että vain 400-500 talibania pystyi ottamaan haltuunsa koko alueen.
   
         
27.04.2009 Winds of Jihad   Kuvia Tshetsheniasta


   
         
    Eurooppa on vajoamassa tuhannen vuoden pimeyteenGEERT WILDERS FREEDOM OF SPEECH SUMMIT

I wish I had come to a place they call they call   sunshine state with better news but it would be very unwise to deny that the situation indeed is very gloomy, and it might take a while for you to understand the situation that we are in now. Maybe you as Americans still think that Europe is a place with a great culture and a profound way of looking at things. Maybe you see immigration as something that is inherently good for our country as it contributed so much for the United States, and I understand that. But Ladies and Gentleman the Europe as you know it from visiting Europe or from stories from your parents or friends or whoever, is on the verge of collapsing.

We are now witnessing profound changes that will forever alter Europe's destiny and might send the Continent in what Ronald Reagan once called: "A thousand years of darknes

And the takeover of Europe, that is currently taking place, is part of a global fight, a global fight of Islam for World domination.

Let me tell you first, that Islam is not a religion. Islam is a totalitarian political ideology. Islam hearts lies at the Koran and the Koran is a book that calls for hatred, that calls for violence, for murder, for terrorism, for war and submission.

The Koran calls upon Muslims to kill Kuffars, non-Muslims. The Koran describes Jews as monkeys and pigs, and Churchill, and I agree with him, Churchill compared the Koran, the book in the 50's, to Adolf Hitlers book Mein Kampf.

Ladies and Gentleman the core of the problem with Islam is twofold, First, the commands of the Koran are not limited by place or time, they apply for all time, to all Muslims of the World.

Second, the Koran is Allah's personal words that leaves no room for interpretation, therefore, there is not such a thing as a moderate Islam. Of course, there are many moderate Muslims, but a moderate Islam does not exist.

As the Turkish Prime Minister Mr. Erdogan once rightfully said, he said: "There is no moderate Islam, Islam is Islam"

Apart from the Koran, the life of the Prophet Mohammed is very important for you to understand, in order to understand this terrible ideology. Mohammed plays the crucial part in this Islamic totalitarian ideology. Mohammed in fact is the role model for all Muslims in the World but, who was Mohammed? Mohammed, in fact was a paedophile, was a conqueror, was a Warlord and in establishing Islam he preached violence and the slaughter of non-Muslims.

He took part in 78 battles and slaughtered the Jewish tribe of Banu Qurayzah and Mohammed once said and I quote: "I have been ordered by Allah to fight against people until they testify that there is no God but Allah and that Mohammed is his messenger"

And, indeed, Mohammed's behaviour inspired Iran's former leader the Ayatollah Khomeini to say and I quote: "The purest joy in Islam is to kill and be killed for Allah"

And Mohammed's behaviour and the Koran inspired Jihadists all over the World to slaughter innocent people like they did in Washington, in New York, in Madrid, in London and in Mumbai.

Ladies and Gentlemen, Islam has always intended to conquer Europe and it has done so for centuries.

The Christian city of Constantinople fell in the 15 century and now in the 21st century. Islam is trying again, but this time, not with Armies, but through the application of AlHaya the Islamic doctrine of migration. As expounded so masterfully by my good friend Sam Solomon in his (book ?????) The doctrine that is based on the example of Mohammed who himself migrated from Mecca to Medina.

Ladies and Gentlemen, the Libyan leader Muammar al-Gaddafi said and he unfortunately is correct, and I quote: "We have 50 million Muslims in Europe and there are signs that Allah will grant Islam victory in Europe, without swords, without guns, without conquest. The 50 million Muslims of Europe will turn Europe into a muslim contininent within a few decades" Ladies and Gentlemen, unfortunately Gaddafi is right.

The AlHaya doctrine is and has been very successful in Europe for the first time in World history there are dozens of millions of Muslims living far outside the dark area of Islam, the Islamic World, and that poses enormous problems to the West.

Ladies and Gentlemen AlHaya may be the end of the western civilisation as we know it, for Islam is not coming to our societies to integrate or to assimilate but wants to dominate, and wants to submit us all, and the most dramatic situation is the one in Europe today.

My country is in the process of becoming Hollandistan as Europe is becoming in the process of becoming Eurabia. Only 12% of the German Muslims see themselves more German than Muslims, and churches throughout Europe are emptying out whereas Mosques are shooting up like mushrooms. Many evil phenomena such as Burqas, honour killings, female genitalia mutilations are becoming more and more prevalent.. Sharia testaments, Sharia mortgages, Sharia schools, Sharia banks, Sharia courts and even sharia Barbie dolls - Europe has them all today.

And I have not even mentioned the fact that for instance 70% of all crimes in the European city like Copenhagen are committed by Muslims. Indeed, we let in the Trojan Horse and the free World is now facing a Stealh Jihad, the Islamic attempt to introduce Sharia Law, bit by bit (or hit by hit?).

Allow me to give you a few examples also of the Islamisation here in the United States:-
Muslim taxi drivers in Minneapolis have refused over 5,000 passengers because they were carrying alcohol. Muslim students are demanding separate campus housing. Muslim women are demanding separate hours and gyms, and swimming pools. Schools are already banning Halloween and Christmas celebrations. Indeed, schools are taking pork off their cafeteria menus to avoid Muslim students.

Ladies and Gentlemen, be aware that this is only the beginning. If things continue like this, you will have the same problems that we are facing in Europe today. And if we do not stop the process of Islamization, I am sure we will lose everything, we will lose our identity, we will lose our culture, we will lose our Democratic Constitutions, we will lose our freedom, we will lose our Civilization.

In Europe we are already losing the fight for freedom of speech. We are losing the fight to criticize Islam and I think that criticizing religions and ideologies, always, always ought to be possible in a free World. Human rights exists for the protection of individuals, not religions and certainly not ideologies. so I propose that all the hate speech laws in Europe are to be repealed.

Europe ought to defend the freedom of speech.

In fact Europe should adopt a US model like the First Amendment. The difference between United States and Europe and the area of free speech is for instance shown by the example of my short film Fitna.

A few months ago, I was invited to show Fitna in the Senate, in your democratic Senate, by Senator Jon Kyl and in contrast to that the screening of my film Fitna was banned twice in the terrible European Parliament, and let us see to which the Freedom of Speech is exercized not only in Washington DC but also in Brussels and Strasbourg, and that is why we do need a European First Amendment.

Ladies and Gentlemen, there is one country in our Western Civilization that has been forced to fight the forces of Jihad for its values since the very day of its existence: Isral the Canary in the Coal Mine. Let me say a few words about that wonderful country.

I had the privilege myself to live in Israel for a few years and since then I have visited that country many many times.. Why? Because I love it, I do love Israel.

However, in Europe, being Pro-American, being Pro-Israel makes you an endangered species. Israel is a Beacon of Light in an area, the Middle East, that is pitch black everywhere else.

Israel is a Western Democracy, whilst Syria, Saudi Arabia, Egypt and all the other countries in the region are medieval dictatorships. And the so -called Middle East conflict, as you all know it, is not about land at all. It's a conflict about, once again, about ideologies. It's a conflict and a battle between Islam and Freedom. It's not about some land in Gaza or Judea or Samaria, it's about Jihad.

To Islam the whole of Israel is occupied terroritory. They see Tel Aviv and Haifa as settlements as well, and I am very much in favour of a two state settlement solution but then the two state solution from Winston Churchill in 1921, when Palestine was partitioned into a Jewish and an Arab part, Arab Palestine, Ladies and Gentlemen, is now called Jordan and I think that Jordan is the Palestinian State.

Islam forces Israel to fight. Israel is not just fighting for itself, Israel is fighting for all of us, for the entire West, just like those brave American soldiers who landed in Sicily in 1943 and stormed the Normandy beaches in 1944.

Young Israeli men today, young Israeli Women today, are fighting for our freedom, are fighting for our civilization, and like Bosnia, like Kosovo, like Nigeria, like Sudan, like the Caucasus, like Kashmir, like Southern Thailand, like Western China and the South of the Phillipines, Israel is situated exactly on the dividing line between da Islam(sp?), the Islamic World and da al(?) the non-Islamic World. It is no coincidence that it is precisely this dividing line, where blood is flowing and war is raging in many many areas.

And, we have to get rid of that politically correct fallacy that it is all about separate conflicts, it's not. Let us please allow ourselves at least to see the big picture, which is, that all those conflicts, have to do with Jihad, Jihad in the spirit of Mohammed. Ladies and Gentlemen, Europe ought to fully back Israel to the hilt and (???help) us fight against those that threaten it, whether it's Hezbollah, whether it's Hamas, or Nuclear Iran. Also, because of it's history, Europe has certainly the moral duty and obligation to prevent at all cost, another Holocaust against the Jewish people.

Ladies and Gentlemen, still Islam is not our No. 1 problem, our No. 1 problem is called 'Cultural Relativism', the Elites that rule our countries have converted us to this sick philosophy a long time ago. Government leaders, Judges, even Churches, Trade Unions, Universitities, the Media, all of them are blinded by political correctness and have chosen the side of Islam. They feel sorry for Muslims and pity them. 'Cultural Relativism' is weakening the West day by day. As a result of this 'Cultural Relativism' a little bit of the Free West dies everyday. Many Politicians, seem to believe, unfortunately, that their job is not to defend democracy but to help to make the transition to Sharia as smooth as possible.

Ladies and Gentlemen, I am often asked whether I have any answers to all the problems that I mention or what those answers might be. Well, let me tell you, I certainly have a lot of answers. Here are a few things that I believe we should do in the West, to stop the Islamization.

First, I have already said it, we have to stop the idea of 'Cultural Relativism'. Get rid of the misconception that all cultures are equal. They are not. Our culture based on Christianity, on Judeaism and Humanism is far better than the Islamic culture. So we should stop it.

We should also stop pretending that Islam is a religion, sure, it has religious symbols, but it's not a religion. It is a totaltarian ideology and the right to religious freedom should not apply to Islam.

We should stop the mass immigration from Muslim countries. We have to stop it, today. No more immigrants from Muslim countries. We have to stop the AlHaya (sp??).

We have to encourage the voluntary repatriation. We have to expel criminals. We have to expel criminals with dual nationality even if we have to de-naturalize them and send them back to their homelands. I think we need a European First Amendment to strengthen our freedom of speech.

I think we have to have a contract, in any Western Country, a contract, a binding contract signed by everybody there, of Assimiluation. We need a Pledge of Allegiance in all Western countries for people to adhere to our values as well.

We have to stop the building of new Mosques. We have to close the Mosques where incitement of violence is taking place.

We have to close down Islamic schools, for they are fascist institutions, where young people are brought up with an ideology of violence. And, last but not least, we have to get rid of the weak leaders that we have.

We have the privilege, until today, to live in a democracy, and let us use that privilege in order to exchange our own values.

We need indeed, in our Western World today, we need more leaders, we need more Churchill's and we need less Chamberlain's. We need strong leaders like we have here today, like Alan West and Adam Hasner, we need strong men like that.

Ladies and Gentlemen, in short, we have to go on the offensive, my message of this evening is that we have to go on the offensive. We have to start fighting back, there is no alternative other than fighting back. We must no longer allow ourselves to remain seated in our armchairs and get trampled over. If they bombard us with Sharia Law as they do, then we shall bombard them back with our Human Rights and our Freedom of Speech. if they bombard us with all their court cases we will bombard them back with all our court cases, against them. We have to fight back and show them indeed millions, millions of people.....

(GEERT WILDERS III)

I assure you that I will continue my struggle for Freedom, and indeed a struggle it is.

After Fitna had been screened for the first time last year, there were threats. Don't ever dare to criticize Islam publicly, you will get threats of Economical Boycotts, your flag, like the dutch flag will be burnt all over the World You will be prosecuted, like I am to be prosecuted in my own home country, and also in France and Jordan, I face prosecution.

I have been barred from entering the United Kingdom, Lord Malcolm Pearson just spoke about it, but also barred from going to Indonesia.

The most radical Imam in the Netherlands is threatening to sue me and demanding a compensation, and a Parliamentary Bill, even today in the Netherlands in my own country, is currently being drafted with the aim ofprotecting Islam from criticism, and on top of all this, because of my view of Islam anybody else who dares to stand up and criticize islam, Al Qaeda is there determined to kill me, and others who speak out against Islam.

Ladies and Gentlemen, I told you I was going to be blunt, I was going to be tough, but there is no alternative for this. In spite all this bad news, fortunately there is also some good news I can share with you and there is no doubt in my mind that at the end of the day, even though it is five minutes to twelve, Freedom will prevail. There are already some hopeful signs.

For instance, last week, in my own Parliament in the Dutch Parliament, they accepted a motion, a resolution, proposed by my own Party, seeking to block any dialogue between Government Officials and Hamas. And, according to the most recent opinion polls, already for months now, if elections were to be held in the Netherlands today, my own Party, the Freedom Party, will be the largest Party in the Netherlands. So you might be looking at the next Prime Minister of the Netherlands. So, I ask you, if it can be done in the Netherlands, why not throughout the whole Western World.

If the Netherlands were the first country to end up the Multi-Culturarist Swamp why can't it be the first Country to find a way out. Why are there not other countries where people stand up and win the elections and make some changes.

Finally, Ladies and Gentlemen, of course, we in Europe, we in the Netherlands, I myself, have not forgotten to whom we owe our Liberties. Our Liberties were bitterly fought for by American Soldiers. American soldiers fought, bled, and died for the European freedom. American soldiers did not die for an Islamized Europe, they died for a free Europe. We owe, we owe something to those brave men, those brave American men, their legacy can not be squandered and cannot be given away. The third President and his spiritual father of this great Nation, once said and I quote: "The price of Freedom is eternal vigilance" as so often Thomas Jefferson was right.

Our freedom must be safeguarded, and it is, we, ourselves, as we are sitting here, that must do so, that must act. A period of inattention of dropping our guard, for even a short while, might cost us our freedom, just like that. It has happened before in history, please let us not allow it to happen again.

Everything we stand for has to be defended, everything we are, everything we have, with all our might, our identity, our culture, our democracy, our freedom and our civilization is at stake.

We owe it, Ladies and Gentlemen, to our children..

So Ladies and Gentlemen, I leave you with the expression of our determination. We will never give up, we will never give in, we will never never, ever, surrender. Thank You.

   
         
27.04.2009 Jerusalem Post   Israelin väkiluku itsenäisyyspäivän aattona on 7 411 000Israelin väkiluku 61.:n Itsenäisyyspäivän aattona kohoaa 7 411 000:een ilmoitti Tilastollinen Keskustoimisto maanantaina. Vuosi sitten väkiluku oli 7 282 000, ja kun Israel perustettiin, se oli vain 806 000.
Noin 75,5 prosenttia eli 5 593 000 Israelin asukkaista on juutalaisia, 1 498 000 on arabeja (20,2 %), kun taas ”muita” – siirtolaisia ja heidän jälkeläisiään, joita ei ole rekisteröity juutalaisina Sisäministeriön mukaan – on 320 000 (4,3 %).
Viime vuoden Itsenäisyyspäivän jälkeen on syntynyt noin 154 000 vauvaa ja yli 12 000 siirtolaista on tullut maahan. Kaiken kaikkiaan Israelin väestö kasvoi tänä aikana noin 125 000 – 1.8 %:n kasvu.
70 % kokonaisjuutalaisväestöstä on syntyperäisiä israelilaisia eli ´sabroja´. ja ainakin puolet heistä on toisen sukupolven israelilaisia – verrattuna vuoden 1948 alkuperäiseen israelilaisväestöön, joka oli 35 %.
Vuonna 1948 Israelissa oli vain yksi kaupunki, jossa oli yli 100 000 asukasta – Tel-Aviv – Jaffa (248 000). Tänään yli 14:ssa kaupungissa on yli 100 000 asukasta. Niistä viidessä on yli 200 000 asukasta: Jerusalem, Tel-Aviv-Jaffa, Haifa, Rishon Lezion ja Ashdod.
   
         
26.04.2009 Debka File   Turkki on aloittanut tänään yhteiset sotaharjoitukset Syyrian kanssa


Turkkilaisia tankkeja matkalla Syyriaan

Turkki on aloittanut tänään, Israelin kaatuneiden muistopäivänä, kolme päivää kestävät sotaharjoitukset yhdessä Syyrian kanssa presidentti Barack Obaman hallinnon suostumuksella. Turkki toimittaa myöskin suuret määrät aseita Libanoniin myöskin presidentti Obaman suostumuksella. Kyseessä on voimakas strategisen tasapainon muuttuminen Lähi-Idässä. USA:ssa vierailulla oleva Jordanian kuningas Abdullah sanoo uuden sodan Lähi-Idässä olevan pian edessä.
   
         
26.04.2009 Winds of Jihad(Atlas Shrugs)   Belgian suurimman puolueen Vlaams Belange´n johtaja kertoo Fox News´in haastattelussa, että Euroopassa alkaa sisällissota muslimien ja kantaväestön välillä
Tanskassa riehuu sota Helvetin Enkeleiden ja musliminuorten välillä
Kööpenhaminassa Christianan kaupunginosassa heitettiin käsikranaatti kahvilaan, jolloin 22.vuotiaalta nuorelta mieheltä meni toinen puoli leukaa. Lukuisia ihmisiä haavoittui. Nuori mies oli istumassa kahvila Nemolandin ulkopuolella piknik-pöydässä, kun kahvilaa kohti heitettiin käsikranaatti. Muslimeja vastaan käydyssä sodassa on käytetty myös tuliaseita Kööpenhaminassa.
   
         
17.4.2009   DURBAN II - YK:N RASISMINVASTAINEN KONFERENSSI ALKAA 29.4.2009

RASISMINVASTAINEN KONFERENSSI TUOMITSEE ISRAELIN JA PYRKII KIELTÄMÄÄN ISLAMIN JA MONIKULTTUURISUUDEN ARVOSTELUN


Ensi maanantaina alkaa Genevessä YK:n rasisminvastainen konferenssi, jonka valmistelun johdossa ovat olleen Libya ja Iran. Ensimmäisestä Durban-kokouksesta syyskuussa 2001 tuli räikeän antisemiittinen tapahtuma, ja tämä toinen näyttää olevan samoilla jäljillä, mutta uutena vahvana juonteena on pyrkimys islamin kritiikin ja valvonnan kieltämiseen. OIC:n (Organization of the Islamic Conference) valmistelevan kokouksen asiakirjassa sanotaan mm.: "Intellektuaali ja poliittinen monikulttuurisuuden vastustaminen on yksi perussyitä rasistiseen ja muukalaisvihamieliseen väkivaltaan."

Monikulttuurisuuden intellektuaalin ja poliittisen arvostelun rinnastaminen väkivallan lietsontaan on todella vaarallista sananvapauden kannalta. Tällä hetkellä on hyvin paljon tietoa siitä, miten monikulttuurisuuden ja siihen liittyvien hyvien asioiden varjossa länteen levitetään väkivaltaiseen maailmanvalloitukseen pyrkivän islamin verkkoa.

Sama asiakirja vaatii "uskontojen halventamisen" kieltämistä ja keskittyy islamofobiaan, jonka keskeisiksi ilmenemismuodoiksi se luettelee islamin ja terrorismin yhteyksistä puhumisen, moskeijoiden ja minareettien rakentamisen rajoittamisen, ja valvonnan, jota pyritään kohdistamaan islamilaisiin uskonnollisiin ja kulttuurisiin keskuksiin ja islamilaisiin kouluihin. Samaan aikaan kuitenkin valvontaa ja rajoituksia pitäisi lisätä, koska mm. Saksan moskeijoissa pidetään paikalliselta medialta suljetuissa tilaisuuksissa tällaisia saarnoja:

"Meidän täytyy seurata rakkaan profeettamme Muhammedin - rauha olkoon hänen sielulleen - viitoittamaa tietä. Allah ja hänen apostolinsa haluavat meidän taistelevan islamin puolesta ja levittävän sen koko maailmaan, myös tänne Saksaan. Maapallo kuuluu uskovaisille. Siellä ei ole tilaa vääräuskoisille. He saastuttavat sen. Tämä maa on osa muslimien ummaa. Se täytyy puhdistaa vääräuskoisista."(Ibrahim El Zayat, Saksan islamilaisen yhteisön IGD:n johtaja Aachenin moskeijassa 2.2.2009). Ja saksalainen islam-tutkija Ursula Spuler-Stegemann sanoo, ettei tutkimuksessaan voinut löytää yhtään moskeijaa tai muslimikulttuurikeskusta, jossa ei olisi opetettu vihaa vääräuskoisia kohtaan.

Tällä aivan äskettäin julkaistulla järkyttävällä videolla sheikki Abdallah Fahd Abd Al-Aziz Al-Nafisi kehoittaa mitä järkyttävimpiin väkivallantekoihin länttä vastaan ja myös toimittajia vastaan, jotka uskaltavat esittää epäilyksiä muslimien "vastarintaa" kohtaan:
http://www.tangle.com/view_video.php?viewkey=0861ff3eabea1ceb73e4

Tänä kuluvana viikonloppuna Euroopan maat tekevät viime hetken päätöksiä osallistumisestaan konferenssiin. Suomen suhtautuminen on edelleen auki, mutta tällä hetkellä näyttää, että joskaan ministeritason edustusta ei paikalle lähetetä, niin Suomen Sveitsin suurlähettilään johdolla virkamiestason suomalainen delegaatio osallistuu kokoukseen.

Jos länsimainen media ja poliittinen johto ei tänään uskalla tarttua tähän asiaan, se voi huomenna olla jo kiellettyä.

Varpu Haavisto

Lähteet:
*Asiakirja löytyy mm. tältä sivulta: http://www.unwatch.org/site/c.bdKKISNqEmG/b.4135779/k.64D7/Preparing_for_Durban_II.htm
**http://islam-watch.org/Sami/German-Muslim-Leaders-Charged-Corruption-Funding-Terror.htm

Suomen Take a Pen
   
         
9.04.2009
Atlas Shrugs
  Iran rakentaa latinalaisessa Amerikassa liittoutumaa USA:ta vastaan. Brasilian presidentti Lulu da Silva on ilmoittanut Brasilian liittyvän Iranin liittoon, johon nyt kuuluvat Venezuela, Bolivia ja Brasilia

Iran increases its political and economic presence
in Latin America, defying the United States and
attempting to undermine American hegemony. It
also foments radical Shi’ite Islamization and
exports Iran’s revolutionary ideology, using
Hezbollah to establish intelligence, terrorism and
crime networks, liable to be exploited against the
United States and Israel

   
         
17.04.2009   Kuvia joistakin Egyptin kiinni ottamista Hez-b-Allahin operatiiveista Siinailla


Pictures of some of the Hezbollah operatives detained by Egypt. Among them are Palestinians, Egyptians,
Sudanese, Syrians and Lebanese (Al-Arabia TV, April 12, 2009; picture courtesy of Israeli Channel 10 TV).

   
         
    Palestiinalaiset eivät halua rauhaa Lähi-Itään

                  Palestiinalaiset eivät halua rauhaa Lähi-Itään niin kauan kuin israelilaiset asettavat ehdoksi, että Israel haluaa Temppelivuoren  haltuunsa. Alla asiaa koskeva video.

Abu Mazen torjui Israelin ehdotuksen
   
         
16.04.2009 World Watch from CBS News by Khaled Wassef   Al Qaeda kehottaa Jihadin merirosvoja laajentamaan merihyökkäyksiään
Al Qaeda johtaa Somalian merirosvoja ja käy merisotaa länttä vastaanMediassa on jo pitkään jatkunut epäselvyys Jihadin ja Somalian rannikon muslimimerirosvojen välisestä yhteydestä. Tänään al Qaeda antoi asiaan selvän vastauksen:
Vanhempi saudiarabialainen al Qaedan operatiivi on vaatinut Somalian jihadisteja kiihdyttämään heidän hyökkäyksiään ”ristiretkeläisten” voimia vastaan merirosvojen riivaamalla Adenin Lahdella ja lähellä olevassa Djiboutissa, jossa Ranskan suurin sotilastukikohta Afrikassa.
”Uskollisille veljillemme Somaliassa ottakaa varteen ja valmistautukaa,” sanoo Sa´id Ali Jabir Al Khatgim Al Shihri (alias Abu Sufian al-Azdi) uudessa ääninauhassaan, jonka CBS News on saanut käsiinsä. ”Lisätkää iskujanne ristiretkeläisiä vastaan merellä ja Djiboutissa.”
Shihri varoittaa Somalian militantteja ”ristiretkeläisten, juutalaisten ja petturiarabihallitsijoiden ” harjoittamasta vehkeilystä, jolla ne yrittävät pysäyttää muslimikiihkoilijoiden etenemisen Somaliassa.
”Ristiretkeläiset, juutalaiset ja petolliset hallitsijat eivät tulleet Arabian Merelle ja Adenin Lahdelle muuta varten kuin käymään sotaa teitä vastaan Somaliassa ja tehdäkseen tyhjäksi teidän vasta perustetun emiraattinne ja Allahin kautta heidät tullaan lyömään. He tulevat saamaan heidän kansansa osaksi kirouksen,” Shihri sanoi.
”Tällä kertaa me emme tule jättämään heitä rauhaan ennen kuin me saamme heidän omat maansa haltuumme Allahin avulla.”
Meritiedustelulähde kertoo CBS News´in kirjeenvaihtaja Sheila MacVicarille, että yhteistyö merirosvoryhmien ja Somalian al Qaedaan yhteydessä olvien ryhmien välillä huomattiin ensi kerran noin yhdeksän kuukautta sitten ja se on siitä lähtien lisääntynyt.


Shihri on saudiarabialainen joka vangittiin lähellä Pakistanin ja Afganistanin välistä rajaa joulukuussa 2001. Hän oli yksi ensimmäisistä USA:n ottamista vangeista, joita pidettiin Guantanamon lahden eristysleireillä Kuubassa saavuttuaan sinne 21. tammikuuta 2002.
Sen jälkeen, kun häntä oli pidetty siellä melkein kuusi vuotta ilman syytteitä, hänet luovutettiin Saudi-viranomaisille ja hänet merkittiin kotiin palautettavaksi ja kuntoutusohjelmaan siellä.
Vapauduttuaan hän matkusti Jemeniin ja häntä on kuvattu myöhemmin eräässä lehdistötiedotteessa al Qaedan varajohtajana Arabian niemimaalla.
Shihri aloitti sanomansa puhumalla Jihadin johtajakolmikolle: Talebanien ylin johtaja Mullah Omar, Osama bin Laden ja hänen varamiehensä Ayman Zawahiri. Hän vaakuutti heille, että Arabian niemimaan militantit eivät aio jättää heitä pulaan ja sitoutui avaamaan uuden rintaman alueella.
Hänen tarkoituksensa on hellittää puristusta al Qaedaa ja talebaneja vastaan Pakistanissa ja Afganistanissa, missä NATO ja paikalliset voimat lisäävät painettaan militantteja vastaan.

   
         
April 13, 2009
  Egypt exposes a Hezbollah network on its soil,
claiming it not only smuggled weapons into the
Gaza Strip and but also planned to carry out
terrorist attacks and subversion activities. Hassan
Nasrallah admitted a detained Hezbollah operative
was involved in smuggling but denied other
accusations.Hassan Nasrallah as a Iranian windup toy pushing a cart with “We have no other branches [in the Arab
countries]” written on the side. The ticking bomb is inscribed “The Iranian project” (Al-Nadwah, Saudi
Arabia, April 12, 2009).


Egyptian President Hosni Mubarak: “We will not permit anyone to harm Egyptian sovereignty or
undermine its stability” (Muhit website, April 13, 2009).Egypt and Saudi Arabia threatened by Iranian subversion but intent on preventing it (Al-Watan, Saudi
Arabia, April 12, 2009).


Hassan Nasrallah admitting Hezbollah operatives smuggled weapons and “fighters” [i.e., terrorist
operatives] (Al-Manar TV, April 11, 2009).


Ali Larijani, chairman of the Iranian parliament (Al-Jazeera TV, April 13, 2009).
   
         
13.04.2009 The Sydney Morning Herald/www.smh.com.au/   Pakistan on välittömässä vaarassa romahtaa
al-Qaida on saamassa Pakistanin ydinaseet haltuunsa


David Kilcullen... Pakistan keeps him awake at night. Photo: Supplied


”Pakistan romahtaa kuukausien sisällä. Tällä hetkellä al-Qaida hallitsee kahta kolmasosaa Pakistanista”, sanoi David Kilcullen, entinen Australian armeijan upseeri, joka oli Bushin hallituksen erityisneuvonantaja ja tällä hetkellä Obaman neuvonantaja Valkoisessa Talossa
”Ette voi olla huolestumatta siitä tosiasiasta, että al-Qaida ottaa haltuunsa pakistanin ja sen ydinaseet,” hän sanoi.
”Ihmisten turvallisuus kautta maailman on nyt vaakalaudalla”, hän sanoi. Samanaikaisesti al-Qaeda tulee täyttämään Afganistanin romahtamisessa syntyvän tyhjiön.
”Mutta Pakistanissa on 173 miljoonaa ihmistä ja 100 ydinasetta sekä armeija, joka on suurempi kuin Amerikan armeija ja al-Qaedan päämaja hallitsee kahta kolmasosaa maasta, jota maan hallitus ei kontrolloi,” hän kertoi Heraldille.
   
         
12.4.2009 India Times   Talebanit/al-qaida aikovat piakkoin ottaa haltuunsa Pakistanin pääkaupungin Islamabadin. Tällä hetkellä Talebanien armeija on 100 kilometrin päässä Islamabadista.    
         
14.04.2009 Depka File   Iran torjui jälleen tänään viiden vallan esittämän neuvottelutarjouksen.

Iranin ydinaseneuvottelija Ali Larijanin torjuttua presidentti Barack Obaman neuvotteluehdotuksen. Israelin presidentti Simon Peres ilmoitti sen jälkeen: "Me tulemme ISKEMÄÄN."
   
         
04.04.2009 Winds of Jihad
05.04.2009 Atlas Shrugs
  Historiallinen kuva:
Yhdysvaltain Presidentti Hussein kumartaa Saudien kuninkaan Abdullahin edessä
Presidentti Hussein hyväksyy Saudien Lähi-Idän rauhansuunnitelman

   
         
         
19.03.2009 IsraelNN.com/Israel National Radio/Atlas Shrugs by Yonah Tamar   Presidentti Husseinin hallinto kääntää selkänsä Israelille ja hylkää sen
Tuhoutuuko USA?
Uudet tuulet puhaltavat Valkoisessa Talossa


Osama ratsailla Valkoisen Talon edessä

Entinen korkeassa asemassa oleva USA:n tiedusteluviranomainen on rikkonut hiljaisuuden ja sanoo, että Amerikka on pian hylkäämässä Israelin arabien hyväksi. ”Tämä on vasta alkua,” hän sanoi, ”Israel menettää pian Yhdysvaltojen tuen.”
Lähde kertoi tietonsa Douglas j. Hagmannin erikoishaastattelussa. Hagmann on Northeast Intelligence Network´in (NIN) johtaja. NIN on valtuutettujen ammattimaisten veteraanitutkijoiden, analysoijien, sotilasspesialistien ja tutkijoiden muodostama yhteenliittymä. Ryhmä on rakentanut lähteensä käytettäväksi tarkkojen ja hyvin perusteltujen tietojen saamiseksi nettisivunsa kautta.
Hagman esiintyi Israelin Kansallisen Radion viikonloppuohjelmassa, jota juonsi Tamar Yonah.
Kysyttäessä onko mahdollista, että Amerikka hylkää Israelin, Hagman kertoi Yonahille: ” Obaman hallinto ei ole mikään Israelin ystävä, eikä ole mikään Amerikan juutalaisten ystävä, eikä ole mikään demokratian tai vapauden ystävä Amerikassa…katsottaessa juuri tapahtuneita nimityksiä voimme nähdä hänen täyttävän valta-asemia ihmisillä, jotka ovat juutalaisvastaisia, jotka haluavat ensisijaisesti nähdä Israelin hajoavan valtiona, jos ei diplomatian kautta niin varmasti sodan avulla.”
Raportissaan nimeämätön tiedustelulähde kertoi Hagmannille: ”Minulla on kaikki syyt uskoa perustuen siihen, mitä olen nähnyt asemassani kansallisessa turvallisuudessa selvyyden koskien erikoisesti viimeisimpiä vuosia, että Israel tulee pian olemaan täydellisesti omillaan…tai pahempaa.” Hän selitti tämän tapahtuvan, ”kun hallintomme toimittaa enemmän tukea arabimaille taloudellisen ja sotilaallisen avun muodossa tehden tyhjäksi Israelin puolustusponnistelut painostamalla Israelin samanaikaisesti myöntymään järjettömiin vaatimuksiin, joiden tarkoituksena on tuhota heidät poliittisesti kansakuntana.”
Tiedustelu-upseeri selitti, että käänne Amerikan politiikassa Israelia kohtaan tapahtuisi tavalla, jota hän kutsui ”pahansuovaksi tiedusteluksi”, jonka Hagmann määritteli informaationa, joka on otettu käsittelemättömästä muodostaan. Sitten se muutetaan joksikin muuksi edistämään erilaisia tarkoitusperiä, ” jossa tiedustelu ja politiikka törmäävät usein yhteen,” hän sanoi. Se on menetelmä ”joka on muovattu edistämään harvojen ja valittujen pyrkimyksiä,” hän selitti yksityiskohtaisesti.
Amerikan ja Israelin välisissä suhteissa, hän huomautti, pahansuopaa tiedustelua käytetään kääntämään USA:n politiikka yhä enemmän Israel- vastaiseksi ja pakottamaan se suosimaan enemmän Palestiinan Itsehallintoa ja olemaan islamistisempi.
   
         
19.3.2009 Winds of Jihad   Sheikin sopimus Taivaan kanssa päättyy


Kuvateksti: Tarkemmin tutkittaessa teidän sopimuksenne on päättymässä
   
         
    British MP Expresses Solidarity with Hamas

The British convoy “Life Line,” which left Britain on February 14, arrived in the Gaza Strip on
March 10 and received a public reception at the Rafah crossing. The convoy, headed by British MP
George Galloway,3 was composed of 100 vehicles and 300 pro-Palestinian activists. At a press
conference in Gaza City, attended by senior Hamas figures, Galloway challenged the legitimacy of
Salam Fayyad’s government, saying that the delegation was delivering the vehicles and their
contents to “the elected government of Palestine” (i.e., the Hamas de-facto administration headed
by Ismail Haniya). Galloway donated three vehicles and 25,000 British pounds sterling directly to
Ismail Haniya (Agence France Presse, March 11, 2009).
Galloway publicly expressed his support for Ismail Haniya, saying that despite the fact that the
United States, Britain and Israel did not recognize him, he did recognize him as his prime minister,
since “we are all Palestinians.” He ended a press conference with the delegation with cries in Arabic
3 George Galloway is a controversial British MP known for his Marxist orientation. He holds anti-American views, opposed
Israel and calls himself anti-Zionist.
6
of “revolution till victory,” “the revolution will restore Jerusalem,” and “long live Palestine” (Al-Aqsa
TV, March 9, 2009). On March 11 Ismail Haniya met with the members of the delegation at his
home (Al-Aqsa TV, March 11, 2009).


Ismail Haniya meets George Galloway. Right: George Galloway with a map of “Palestine” in the background
from which


Ismail Haniya meets George Galloway. Alla: George Galloway with a map of “Palestine” in the background
from which any mention of Israel has been omitted (Hamas’s PALDF Forum, March 11, 2009).
   
         
17.03.2009 Washington Times/Atlas Shrugs   Presidentti Husseinin Reich-Valtakunta: Washington ei ota enää vastaan Israelin hallituksen edustajia

USA on evännyt viisumin Uzi Aradilta, josta on määrä tulla Netanjahun hallituksen turvallisuuspoliittinen neuvonantaja. Hän on hakenut viisumia USA:han jo kahden vuoden ajan ja se on evätty häneltä vedoten tiedusteluriskiin.
Uzi Arad on entinen Mossadin, Israelin Tiedustelupalvelun jäsen ja tiedustelujohtaja.
Pääministeri Benjamin Netanjahu tulee todennäköisesti kohtaamaan vaikeuksia ulkomailla, koska hän nimitti maanantaina Avigdor Liebermanin ulkoministerikseen oikeistohallituksessaan. Mr. Lieberman, joka on Israel Beiteinun (Israel on kotimme-puolueen) johtaja, on vaatinut Israelin 1,46 miljoonalta arabilta uskollisuusvalaa Israelille vaihtoehtona maastakarkoitus.

Washington Tribune:
Israelin Puolustusvoimien esikuntapäälliköltä kenraaliluutnantti Gabi Ashkenazilta on suljettu kaikki Obaman hallinnon ovet Washingtonissa. Kenraali ASHKENAZI on palannut tuloksettomalta matkaltaan Washingtoniin, koska häntä ei laskettu kenenkään hallituksen virkailijan puheille. Hän ei kyennyt tapaamaan ketään Obaman hallinnon ministeriä, ei puolustusministeriä enempää kuin kolleegaansa Amiraali Michael Mullenia keskustellakseen Iranin uhasta.
”Hallinto on lähettänyt hyvin selkeän viestin israelille, ja se on että he haluavat puhua Palestiinasta, mutta eivät Iranista,” sanoi eräs asioita läheltä seuraava diplomaatti.
12. maaliskuuta 2009 Ashkenazi lähti viiden päivän matkalle Yhdysvaltoihin tarkoituksenaan saada Obaman hallinto luopumaan neuvotteluista Iranin kanssa ja hänen odotettiin tuovan uutta israelilaista tiedustelutietoa Iranin ydinaseista ja ohjusohjelmista. Mutta diplomaattilähteet sanoivat hallinnon tehneen selväksi, että kukaan politiikan tekijöistä ei ollut Ashkenazin tavoitettavissa mukaan lukien presidentti.
Ashkenazi tapasi vain kansallisen turvallisuuden neuvonantajan James Jonesin, joka halusi vain keskustella USA:n vaatimuksista liikkumavapauden lisäämisestä Länsi-Rannalla ja Gazan kaistalla.
   
         
    Kirjoituksia Kuplasta: UNRWA – Hamasin hyväntahtoinen kätyri?


http://dennismitzner.blogit.uusisuomi.fi/2009/03/05/unrwa-%E2%80%93-hamasin-hyvantahtoinen-katyri/
UNRWA – Hamasin hyväntahtoinen kätyri?
5.3.2009 21.00 | Dennis Mitzner

Israelin ja Hamasin jälkeisen sodan runteleman Gazan jälleenrakentamiseen sitoutuneet maat kokoontuivat Egyptiin, Sharm el Sheikhin kaupunkiin keskustelemaan avun suuruudesta. Palestiinalaiset pyysivät 2,7 miljardia dollaria. Lahjoittajat vastasivat lahjoittamalla yli neljä miljardia dollaria. Vastuussa tähtitieteellisen summan käyttämisestä on ennen kaikkea YK:n Palestiinan pakolaisten avustus- ja työjärjestö UNRWA.

Lahjoitusten suuruus ja ulkomaanavun mahdolliset epäkohdat ovat asioita, joista kansainvälinen yhteisö harvoin keskustelee avoimesti. Yhdysvaltojen ulkoministeri Hillary Clintonin johdolla poliitikot vaativat, että rahoista ei päädy penniäkään terroristijärjestö Hamasin taskuun.

Vaatimus on naiivi ja osoittaa tietämättömyyttä UNRWA:n toimintaan liittyvistä ongelmista.

UNRWA perustettiin YK:n päätöslauselman 302 mukaisesti toukokuussa 1950 auttamaan Gazassa, Länsirannalla, Syyriassa, Jordaniassa ja Libanonissa asuvia palestiinalaisia. UNRWA on suurin yksittäinen avustusjärjestö Gazassa, ja sen vaikutuksen alaisena on jopa 70 prosenttia Gazan palestiinalaisista.

Washington-instituutin tammikuussa vuonna 2009 teettämän tutkimuksen mukaan UNRWA on pääosin epäonnistunut tavoitteessaan auttaa palestiinalaisia. James G. Lindsay, UNRWA:n entinen konsuli ja lakiasiantuntija sekä kyseisen tutkimuksen laatija, toteaa, että järjestö ei ole onnistunut estämään ulkomailta saatujen lahjoitusten päätymisen Hamasin käsiin. Tutkimuksen mukaan suurin yksittäinen ongelma on järjestön henkilöstöhankinnassa. On ilmeisen ristiriitaista, että UNRWA:n 29 000 työntekijästä suurin osa on palestiinalaispakolaisia eli ihmisiä, joiden auttamiseen järjestö perustettiin. Ne palestiinalaiset, jotka työllistyvät pakolaisjärjestön kautta, ovat asemassa, jossa he voivat mahdollisesti antaa omien poliittisten näkemystensä vaikuttaa UNRWA:n toimintaan.

Harvardin yliopiston Lähi-idän tutkija Matthew Levittin mukaan edellä esitetyt ongelmat eivät ole luonteeltaan hypoteettisia, vaan varsin todellisia. Vuonna 2004 UNRWA:n silloinen johtaja Peter Hansen myönsi, että monet järjestön työntekijät ovat todennäköisesti Hamasin jäseniä: ”Kyllä näin varmasti on, ja mielestäni se ei ole mikään rikos”. Koska UNRWA ei myöskään vaadi työntekijöiltään allekirjoitettua lupausta terrorismin tukemisesta pidättäytymisestä, voidaan olettaa, että Hansen ei ota terroristijärjestön ihmishengestä piittaamatonta luonnetta vakavasti.

Palestiinalaisen kansallisliikkeen esitaistelija Jasser Arafatin henkilökohtaiset rikkaudet olivat tunnetusti peräisin ulkomaisilta hyväntahtoisilta lahjoittajilta. Arafatin perintöä kunnioittaen Gazan palestiinalaisjohtajat tulevat todennäköisesti käyttämään suuren osan Sharm el Sheikhissa, luvatuista ja UNRWA:n valvomista varoista terrorismin rahoittamiseen ja Euroopassa sijaitsevien pankkitiliensä lihottamiseen.

UNRWA:n ongelmat ovat monin tavoin rakenteellisia. Yleisen ulkomaanavun ja hyväntekeväisyystoiminnan ongelmat ovat rakenteellisten tekijöiden lisäksi moraalisia. Miten kansakunta, jonka ympäröivä maailma näkee yksinomaan uhrina, voi kehittyä? Länsimaiden tukema varojen pumppaaminen Gazaan ja Länsirannalle on aiheuttanut riippuvuussuhteen muodostumisen vauraiden lahjoittajien ja köyhien palestiinalaisten välille.

Sen sijaan, että palestiinalaisille syydetään rahaa vuodesta toiseen ilman vaatimuksia todellisista muutoksista, tulisi anteliaan kansainvälisen yhteisön ottaa huomioon sen avokätisyyden mahdolliset haittavaikutukset.

Kirjoittaja on Lähi-idän historian maisteriopiskelija Tel Avivin yliopistossa

-----

Suomen Take a Pen
suomi1@takeapen.org
http://www.takeapen.org/suomi
   
         
    (SUOM.) Kiireellinen sanoma David Wilkersonilta seurakunnille (8.3.09)

Koen voimakasta Pyhän Hengen kehotusta lähettää kiireellisen viestin postituslistallemme, sekä ystävillä ja seurakuntien johtajille, joita olemme tavanneet ympäri maailmaa.
JÄRKYTTÄVÄ KATASTROFI ON TAPAHTUMAISILLAAN.
SE TULEE OLEMAAN NIIN PELOTTAVA, ETTÄ SEN TÄHDEN KAIKKI, JOPA KAIKKEIN HURSKAIMMAT KESKUUDESSAMME, TULEVAT VAPISEMAAN.
Kymmenen vuoden ajan olen varoittanut tuhannen tulipalon syttymisestä New Yorkin kaupungissa. Ne tulevat nielaisemaan suur-New Yorkin alueen, mukaan luettuna osia New Jerseystä ja Connecticutista. Suurimmat kaupungit kaikkialla Yhdysvalloissa saavat osakseen mellakointia ja roihuavia tulipaloja – sellaisia joita näimme Wattsissa, Los Angelesissa vuosia sitten. 
Mellakointia ja tulipaloja tulee olemaan kaupungeissa ympäri maailmaa. Tulemme näkemään ryöväämistä—mukaan lukien Times Squarella, New Yorkin kaupungissa. Se mitä koemme nyt, ei ole taantumaa, tai edes lamaa. Olemme Jumalan vihan alaisuudessa. Psalmissa 11 sanotaan,
“Kun kaikki perustukset revitään, mitä vanhurskas voi enää tehdä?" (jae 3).
Jumala tuomitsee Yhdysvaltojen ja kansakuntien hillittömät synnit. Hän tuhoaa maalliset perustukset.
Profeetta Jeremia vetosi syntiseen Israeliin, “Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein! Mutta he vastaavat: 'Vielä mitä! Me elämme niin kuin itse haluamme! Jokainen meistä tekee oman pahan ja paatuneen sydämensä mukaan” (Jer.18:11,12).
Psalmissa 11 jakeessa kuusi Daavid varoittaa, “Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä; polttava tuuli on heidän maljansa osa.” Miksi? Daavid vastaa, “Sillä Herra on vanhurskas” (v. 7). Tämä on vanhurskas tuomio—aivan kuin Sodoman ja Nooan sukupolven tuomiot.
Mitä vanhurskaiden tulee tehdä? Entä Herran kansan?
Ensinnäkin, annan sinulle käytännöllisen sanoman, jonka sain henkilökohtaiseksi ohjeistuksekseni. Varastoi ruokaa, hygieniatuotteita ja muita perustarpeita 30 päivän ajalle. Suurissa kaupungeissa tavaratalot tyhjenevät tunnissa kun merkit uhkaavasta katastrofista tulevat tietoon.
Hengellisellä tasolla voimme reagoida kahdella eri tavalla. Tämä tulee esiin Psalmissa 11. Joko pakenemme “vuorelle kuin lintu” tai, voimme tehdä kuten Daavid teki ja kiinnittää katseemme Herraan, joka “on pyhässä temppelissään, hänen valtaistuimensa on taivaassa. Hänen silmänsä näkevät kaiken, hänen katseensa tutkii ihmissydämet” (jae 4).” “Herraan minä turvaan” (jae 1).
Sanon itselleni: ei ole tarpeen juosta tai piiloutua. Tämä on Herran vanhurskas teko. Katselen Herraamme hänen valtaistuimellaan hänen lempeän, rakastavan katseensa seuratessa jokaista askeltani—luottaen että hän pelastaa kansansa tulvien, tulipalojen, onnettomuuksien, kaikenlaisten koetuksien keskellä.
Huom.! En tiedä milloin nämä asiat tulevat tapahtumaan, mutta tiedän että se hetki ei ole kaukana. Olen vuodattanut sydämeni teille. Tehkää tälle sanomalle kuten parhaaksi näette.
Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä.
Kristuksessa,                                                                                               
5.3.2009
DAVID WILKERSON
   
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
       

takaisin