Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

         
       
         
05.03.2009 klo 13.31 Jerusalem Post/Debka File   Tänään kolmas kauhakuormaajaisku Jerusalemissa vuoden sisälläPalestiinalainen traktorinkuljettaja törmäili tänään kauhakuormaajallaan Jerusalemissa Begin Streetin ja Golomb Highwayn kulmassa tarttuen kauhallaan poliisiautoon pyörittäen sitä ympäri ja rutistaen sen lopuksi koulutyttöjä täynnä olevan bussin kylkeen. Terrori-isku tapahtui keskellä vilkasta liikennettä lähellä Malhan ostoskeskusta.Ohiajanut taksinkuljettaja veti pistoolinsa esiin ja ampui palestiinalaisen kuoliaaksi. Eldad Bin-Nun niminen poliisi auttoi neutralisoimaan traktorinkuljettajan toisen poliisimiehen kanssa, joka ampui vielä M-16 puoliautomaattikiväärillään terroristia.
Palestiinalaisen tunnistettiin olevan Marei Medaida, 26-vuotias, naimisissa ja yhden lapsen isä. Hän oli kotoisin Jerusalemin Beit Haninan esikaupunkialueelta.
Hamasin tiedottaja Munir al-Masri ylisti terrori-iskua.

Uutisvideo tapahtumasta
   
         
04.03.2009
by Katariina Tamminen
  Suomea koskeva uhkakuva

Radio Dein freelanse-toimittaja Katariina Tamminen on saanut tietoonsa, että Suomen Muslimiyhdistyksen medialautakunta suunnittelee Suomeen islamalilaista radiokanavaa, jonka tarkoituksena on julistaa islaminuskoa ja – arvoja, sekä aivopestä Suomen kansa kristinuskoa vastaan. Yhdistyksellä ei tosin vielä ole tarkoitukseen varattuna rahallisia varoja eikä lupia.
   
         
04.03.3009 Winds of Jihad/ United Nations General Assembly A/Res/62/154   YK:n Yleiskokouksen tekemä päätöslauselma kieltää Islamin kritisoimisen
Muslimit ovat kaappaamassa YK:n hallintaansa


Don’t Say a Word

Yhdistyneiden kansakuntien Yleiskokous teki 06.03.2008 päätöslauselman numero 62/154, joka kieltää Islamin kritisoimisen. Päätös ei sido jäsenmaita, mutta antaa suuntaa, minne ollaan menossa.
Päätöslauselman tarkoituksena on kriminalisoida ne mielipiteet, jotka eroavat Islamista.
Euroopan Unionin jäsenmaat vahvistivat tiistaina 04.03.2009 asemiansa islamilaisia maita vastaan niiden yrityksiltä suojata Islamia kritiikiltä ja hyökätä Israelia vastaan YK:n rasismivastaisessa Durban II-konferenssissa. EU:n jäsenmaat olivat poikkeuksellisen suorasanaisia esiintyessään YK:n Ihmisoikeusneuvostossa sanoen olevansa huolissaan siitä, että rasisminvastainen konferenssi ei keskity todellisiin ongelmiin, vaan ainoastaan Israelin tuomitsemiseen. Hollannin ulkoministeri Maxime Verhagen sanoi, että on täysin mahdotonta hyväksyä sitä, että tuleva konferenssi keskittyy pelkästään Israelin tuomitsemiseen. Tanskan , Saksan, Belgian ja Italian edustajat yhtyivät hänen näkemykseensä.
   
         
01.03.2009 Debka File/Jerusalem Post   Hamas kiihdyttää jälleen ohjusiskujaan Israelia vastaanIran toimittaa Hamasille raskaan sarjan Grad-ohjuksia
Hamas ampui Israeliin lauantaina 10 ohjusta. Niistä kaksi oli raskaan sarjan 170 mm:n Grad-ohjusta. Toinen niistä iskeytyi Ashqelonissa erityisvahvistetun koulun katon läpi. Onneksi koulu oli juuri sillä hetkellä tyhjillään.
Vt. pääministeri Olmert vannoo ryhtyvänsä ankariin toimenpiteisiin Hamasia vastaan, jotta etelään saataisiin rauha.
   
         
28.02.2009 Atlas Shrugs   Yhdysvaltain presidentti Hussein Obama
The Blind Leading the Blind: One Against His Will, the Other Against Our Will
Sokea johtaa sokeaa: Toinen Hänen tahtoansa vastaan, Toinen meidän tahtoamme vastaan.


Stevie Wonder with Barack Obama (Viikon kuva!)

on myöntänyt Kiinalle pakkolunastusoikeuden kaikkeen USA:ssa olevaan maahan ja omaisuuteenYhdysvallat konkurssissa

Obama on myöntänyt Kiinalle pakkolunastusoikeuden taatakseen velanmaksun. Obaman tarkoitus on tuhlata niin paljon rahaa, jonka hän aikoo saada Kiinalta myymällä hallituksen takaamia velkakirjoa, että kiinalaiset ajattelevat hänen olevan kykenemätön lunastamaan niitä takaisin.
Joten presidentti Obama antoi kiinalaisille pakkolunastusoikeuden Amerikan maahan ja liiketoimintaan panttina – se on: USA ei maksa, he omistavat nyt Amerikan.
Yhdysvaltain Pekingissä Kiinassa olevat lähteet ovat juuri vahvistaneet, että Yhdysvallat on tarjonnut Kiinalle kirjoitetun sopimuksen, joka myöntää Kiinan Kansantasavallalle option pakkolunastukseen USA:ssa panttina sille, että Kiina on ostanut jatkuvasti USA:n arvopapereita ja voimassaolevia USA:n valuuttareservejä.!
Kirjoitetun sopimuksen toi Pekingiin ulkoministeri Hillary Clinton ja se muotoiltiin ja hyväksyttiin hänen äskeisen Kiinan vierailunsa aikana.
Tämä tarkoittaa, että siinä tilanteessa, jossa USA:n hallitus laiminlyö taloudelliset velvoitteensa Kiinalle, Kiinan kommunistiselle hallitukselle myönnetään fyysillinen haltuunotto – USA:n alueella – kohdistuen maahan, rakennuksiin, tehtaisiin, mahdollisesti kokonaisiin kaupunkeihin – varmistamaan USA:n hallituksen taloudelliset velvoitteet.
Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hallitus on nyt käytännössä pantannut kaikkien kansalaisten ja liikemiesten omaisuuden Yhdysvalloissa. he ovat antaneet vieraalle vallalle perustuslaillisen oikeuden ”ottaa haltuun” koko amerikkalaisten omaisuus.
Tilanne on muodostunut amerikkalaisille sietämättömäksi!
   
         
       
         
21.02.2009 Winds of Jihad   EU:n uuden puheenjohtahamaan presidentti Vaclav Havel vertasi EU:n parlamentissa pitämässään puheessa EU:ta Neuvostoliittoon sanoen EU:n olevan uusi Neusvostoliitto   
         
    Durban II
A UN-sponsored 'show trial' of Israel & the West


In the picturesque Swiss city of Geneva this coming April, the United
Nations is due to hold its second global summit on racism a 'human
rights' gathering designed to review the outcomes of the hate-filled
fiasco held in Durban, South Africa in the week before the 9/11
attacks of September 2001.

UN Human Rights Council chair Libya is in the driving seat and has
gladly handed the wheel over to Iran rendering the so-called Durban II
conference little more than a UN-sponsored show-trial of Israel and
the West.

-------------------------------------------------------------------

Boycott Durban II - The Video
http://www.icejusa.org/site/R?i=YtwCAcDPka4X8l7tydtN0g..

-------------------------------------------------------------------

As in 2001, only one nation is singled out for condemnation: Israel.
..only one cause merits attention: Palestine
..and only one religion merits protection: Islam

And this weekend, President Barack Obama announced that he was content to go along with it.
The Durban II Declaration will make it an act of racism for the Jewish
people to live in a land of their own and a hate-crime to condemn the
Islamic terrorism that targets them.

Not in our name. Tell President Obama to boycott Durban II.

Sign our Petition on Facebook Today* http://www.icejusa.org/site/R?i=5ZAdrhpAefOAQ4l6Xmg3YQ..

-------------------------------------------------------------------

*What is Facebook?
Facebook is an online social networking platform that currently has
over 150 million users worldwide who use it to interact and stay in
touch with friends and family members. It is fast becoming one of the
most effecient ways for likeminded people to demonstrate their support
for different social and political causes and featured
prominently in President Barack Obama's recent election
strategy. Our Facebook petition therefore is one of the best
methods to mobilize US Christians to send a clear message to President
Obama about the Durban II Conference.


Prefer not to use Facebook?
If you are a US citizen and you would prefer not to sign our Boycott
Durban II petition on Facebook you can still send a message to
President Obama registering your opposition to his participation
in the Durban II process via the White House website. http://www.icejusa.org/site/R?i=2Zfg1vJH49sI-F9O8dvpDg..

_________________________________

International Christian Embassy Jerusalem
Donate
http://www.icejusa.org/site/R?i=0Jr2S-Eae-bg_qlE6OJX_g..

ICEJ USA  - PO Box 332974  - Murfreesboro TN -
37133  - www.icejusa.org
   
         
19.02.2009 The Jamestown Foundation/ Atlas Shrugs by Abdul Hameed Bakier   Jemenin Mujahideenien johtaja ilmoittaa, että al-Qaedalla on ydinaseJulkaisu: Terrorism Focus Volume: 6 julkaisu 4
6. helmikuuta 2009 10:07 Am 13 päivää sitten
Jihadilaisille nettisivuille lähetetyssä tuoreessa haastattelussa al-Qaedan Jemenin johtaja ilmoittaa, että järjestöllä on hallussaan ydinaseita ja se vannoo hyökkäävänsä USA:ta ja Lännen etuja vastaan pakottaakseen heidät vetämään joukkonsa alueelta.
Haastattelun mukaan al-Qaedan Jemenin johtaja, 33-vuotias Nasir Abdul Kareem al-Wahayshi (a.k.a Abu Basir) oli Osama bin Ladenin sihteeri kunnes Iran pidätti hänet ja karkoitti Jemeniin helmikuussa 2002. Al-Wahayshi on ollut etsintäkuulutettu paettuaan jemeniläisestä vankilasta vuonna 2006 (katso Terrorism Focus, 7. helmikuuta 2006; 18. maaliskuuta 2008). Vuonna 2008 al-Qaedan kakkosmies tri Ayman al-Zawahiri suositteli al-Wahayshiä ja nimitti hänet Jemenin Mujahideenien Emiiriksi. Siitä lähtien hän on luonut lisääntyvän yhteyden al-Qaedan Saudien ja Jemenin sivuosastojen ja al-Qaedan Pakistanin ja Afganistanin raja-alueella olevan pääryhmän välillä. Emiirin johtamana varaemiiri ja sotilas- ja Shura neuvosto, sekä Saudien ja Jemenin sivuosastot ovat liittyneet yhteen Arabian niemimaan al-Qaedaksi (AQAP)
   
         
18.02.2009 Winds of Jihad   Taliban suunnittelee massivisia iskuja IntiassaNew Delhi: intian Tiedustelupalvelun mukaan Taliban suunnittelee tekevänsä massiivisia terroristi-iskuja Intiassa. Raportin mukaan sadat Taliban-taistelijat, jotka on koulutettu islamilaisisissa instituutioissa, ovat valmiita tunkeutumaan salaa Intian alueelle.
Taliban on suunnitellut hyökkäyksiä läntisiä kulttuurikeskuksia vastaan eri osissa Intiaa, sanoi tiedustelupalvelun raportti.
   
         
   

Archdhimmi of Canterbury: Society is coming round to my views on sharia
Canterburyn arkkidhimmi: Yhteiskunta on tulossa minun näkemykseni puolelle islamilaisesta Sharia-laista


Sharia-laki on väistämätön: hyväksy se Englanti
   
         
17.02.2009 Winds of Jihad   Englannin kuningatar onnittelee Iranin Islamilaisten tasavaltaa Islamilaisen vallankumouksen 30-vuotispäivän johdosta


Kuvateksti: älkää olko huolissanne. lapseni tulevat olemaan aivan vaarattomia!
   
         
    Eurooppa Islamisoituu kiihtyvällä vauhdilla. Sananvapaudesta käydään nyt taistelua Euroopassa

Englannin Ylähuone eli House of Lords kutsui Geert Wildersin esittämään Fitna-filmin sekä puhumaan Ylähuoneessa. Ensin Englannin Hollannin suurlähettiläs toi Geert Wildersille kirjeen, jossa hänen sanottiin olevan PERSONA NON GRATA. Mutta Wilders päätti kuitenkin lentää Lontooseen. Heaththrownin lentokentällä hänet pidätettiin ja lähetettiin takaisin Hollantiin. Alla on se puhe, joka Geert Wildersin oli tarkoitus pitää Englannin Ylähuoneessa.Ladies and gentlemen, thank you very much.
Thank you for inviting me. Thank you Lord Pearson and Lady Cox for showing Fitna, and for your gracious invitation. While others look away, you seem to understand the true tradition of your country, and a flag that still stands for freedom.
This is no ordinary place. This is not just one of England’s tourist attractions. This is a sacred place. This is the mother of all Parliaments, and I am deeply humbled to speak before you.
The Houses of Parliament is where Winston Churchill stood firm, and warned – all throughout the 1930’s – for the dangers looming. Most of the time he stood alone.
In 1982 President Reagan came to the House of Commons, where he did a speech very few people liked. Reagan called upon the West to reject communism and defend freedom. He introduced a phrase: ‘evil empire’. Reagan’s speech stands out as a clarion call to preserve our liberties. I quote: If history teaches anything, it teaches self-delusion in the face of unpleasant facts is folly.
What Reagan meant is that you cannot run away from history, you cannot escape the dangers of ideologies that are out to destroy you. Denial is no option.
Communism was indeed left on the ash heap of history, just as Reagan predicted in his speech in the House of Commons. He lived to see the Berlin Wall coming down, just as Churchill witnessed the implosion of national-socialism.
Today, I come before you to warn of another great threat. It is called Islam. It poses as a religion, but its goals are very worldly: world domination, holy war, sharia law, the end of the separation of church and state, the end of democracy. It is not a religion, it is a political ideology. It demands you respect, but has no respect for you.
There might be moderate Muslims, but there is no moderate Islam. Islam will never change, because it is build on two rocks that are forever, two fundamental beliefs that will never change, and will never go away. First, there is Quran, Allah’s personal word, uncreated, forever, with orders that need to be fulfilled regardless of place or time. And second, there is al-insal al-kamil, the perfect man, Muhammad the role model, whose deeds are to be imitated by all Muslims. And since Muhammad was a warlord and a conqueror we know what to expect.
Islam means submission, so there cannot be any mistake about it’s goal. That’s a given. The question is whether the British people, with its glorious past, is longing for that submission.
We see Islam taking off in the West at an incredible speed. The United Kingdom has seen a rapid growth of the number of Muslims. Over the last ten years, the Muslim population has grown ten times as fast as the rest of society. This has put an enormous pressure on society. Thanks to British politicians who have forgotten about Winston Churchill, the English now have taken the path of least resistance. They give up. They give in.
Thank you very much for letting me into the country. I received a letter from the Secretary of State for the Home Department, kindly disinviting me. I would threaten community relations, and therefore public security in the UK, the letter stated.
For a moment I feared that I would be refused entrance. But I was confident the British government would never sacrifice free speech because of fear of Islam. Britannia rules the waves, and Islam will never rule Britain, so I was confident the Border Agency would let me through. And after all, you have invited stranger creatures than me. Two years ago the House of Commons welcomed Mahmoud Suliman Ahmed Abu Rideh, linked to Al Qaeda. He was invited to Westminster by Lord Ahmed, who met him at Regent’s Park mosque three weeks before. Mr. Rideh, suspected of being a money man for terror groups, was given a SECURITY sticker for his Parliamentary visit.
Well, if you let in this man, than an elected politician from a fellow EU country surely is welcome here too. By letting me speak today you show that Mr Churchill’s spirit is still very much alive. And you prove that the European Union truly is working; the free movement of persons is still one of the pillars of the European project.
But there is still much work to be done. Britain seems to have become a country ruled by fear. A country where civil servants cancel Christmas celebrations to please Muslims. A country where Sharia Courts are part of the legal system. A country where Islamic organizations asked to stop the commemoration of the Holocaust. A country where a primary school cancels a Christmas nativity play because it interfered with an Islamic festival. A country where a school removes the words Christmas and Easter from their calendar so as not to offend Muslims. A country where a teacher punishes two students for refusing to pray to Allah as part of their religious education class. A country where elected members of a town council are told not to eat during daylight hours in town hall meetings during the Ramadan. A country that excels in its hatred of Israel, still the only democracy in the Middle-East. A country whose capitol is becoming ‘Londonistan.’
I would not qualify myself as a free man. Four and a half years ago I lost my freedom. I am under guard permanently, courtesy to those who prefer violence to debate. But for the leftist fan club of Islam, that is not enough. They started a legal procedure against me. Three weeks ago the Amsterdam Court of Appeals ordered my criminal prosecution for making Fitna and for my views on Islam. I committed what George Orwell called a ‘thought crime.’
You might have seen my name on Fitna’s credit role, but I am not really responsible for that movie. It was made for me. It was actually produced by Muslim extremists, the Quran and Islam itself. If Fitna is considered ‘hate speech,’ then how would the Court qualify the Quran, with all it’s calls for violence, and hatred against women and Jews?
Mr. Churchill himself compared the Quran to Adolf Hitler’s Mein Kampf. Well, I did exactly the same, and that is what they are prosecuting me for.
I wonder if the UK ever put Mr. Churchill on trail.
The Court’s decision and the letter I received form the Secretary of State for the Home Department are two major victories for all those who detest freedom of speech. They are doing Islam’s dirty work. Sharia by proxy. The differences between Saudi Arabia and Jordan on one hand, and Holland and Britain are blurring. Europe is now on the fast track of becoming Eurabia. That is apparently the price we have to pay for the project of mass immigration, and the multicultural project.
Ladies and gentlemen, the dearest of our many freedoms is under attack. In Europe, freedom of speech is no longer a given. What we once considered a natural component of our existence is now something we again have to fight for. That is what is at stake. Whether or not I end up in jail is not the most pressing issue. The question is: Will free speech be put behind bars?
We have to defend freedom of speech.
For the generation of my parents the word ‘London’ is synonymous with hope and freedom. When my country was occupied by the national-socialists the BBC offered a daily glimpse of hope, in the darkness of Nazi tyranny. Millions of my country men listened to it, illegally. The words ‘This Is London’ were a symbol for a better world coming soon. If only the British and Canadian and American soldiers were here.
What will be transmitted forty years from now? Will it still be ‘This Is London’? Or will it be ‘this is Londonistan’? Will it bring us hope, or will it signal the values of Mecca and Medina? Will Britain offer submission or perseverance? Freedom or slavery?
The choice is ours.
Ladies and gentlemen,
We will never apologize for being free. We will never give in. We will never surrender.
Freedom must prevail, and freedom will prevail.
Thank you very much.

Geert Wilders MP
Chairman, Party for Freedom (PVV)
The Netherlands
   
         
11.02.2009 Debka File   Syyria on alkanut varustamaan Hez-b-Allahia ilmatorjuntaohjuksillaIsrael on varoittanut Damaskosta amerikkalaisten, egyptiläisten ja turkkilaisten kanavien kautta, että ilmatorjuntaohjuspattereiden siirtäminen Hez-b-Allahille ylittää punaisen hälytysrajan.
Ilmatorjuntaohjuspatteristojen haltuun saaminen tekisi Hez-b-Allahista ensimmäisen terroristiryhmän maailmassa, jolla olisi käytössään itsenäinen ilmapuolustusjärjestelmä. Hez-b-Allahin käsissä tämä ilmapuolustusjärjestelmä vaarantaisi vakavasti Israelin ilmavoimien toimintaa Galilean yllä ja Välimerellä ja estää USA:n Kuudennen Laivaston lentoja ja antaisi libanonilaiselle shiia-ryhmälle täydellisen sotilaallisen ylivoiman Libanonin armeijaan nähden sekä UNIFILin etelässä oleviin rauhanturvaajiin nähden.
Sotilaslähteiden mukaan suuri määrä ohjusten kuljetuskalustoa, jotka on maalattu Hez-b-Allahin väreillä odottaa valmiina neljässä Syyrian armeijan varikossa valmiina siirtymään Libanonin rajan yli. Viimeisten kuuden kuukauden aikana sadoittain Hez-b-Allahin sotilaita on koulutettu operaatioita varten Iranissa ja Syyriassa. Iranilaiset ja syyrialaiset ohjusupseerit ovat valikoineet libanonilaisia sijoituspaikkoja. Hez.b-Allah on estänyt siviilien pääsyn niihin.
Liikkuvilla alustoilla, matalalla toimiva maasta-ilmaan ammuttavalla ohjuksella on tutkajärjestelmä, joka voi havaita, jäljittää ja tuhota lentokoneen itsenäisesti valiten kohteet 30 km:n päästä ja alkaa jäljittää niitä 20-25 km etäisyydellä.
Niissä käytettään kahta erillistä ohjusten ohjaustutkaa ( ne käyttävät vastataajuuksia estääkseen Electronic Counter Measures-järjestelmien (ECM) toiminnan, niin että jos toinen tukkeutuu tai tulee toimintakyvyttömäksi, uudet ohjukset voivat jäljittää kohteet optisesti. Se on varustettu 19 kilon sirpaletaistelukärki- kosketus- ja heräteräjähdeominaisuudella.
Patteristo muodostuu kahdesta laukaisuajoneuvosta, kukin aseistettu kuudella ohjuksella ja kahdesta siirtolastausajoneuvosta, joissa on 18 ladattavaa ohjusta. Räjähdevaikutuksen säde matalassa korkeudessa on 5 metriä.
Se on erittäin liikkuva, täydelliset amfibio-ominaisuudet, ilmassa liikuteltava ja voidaan siirtää uuteen paikkaan neljässä minuutissa järjestelmän sulkeuduttua.
Uusien pattereiden yhdistäminen C-802 merimaaliohjuksien kanssa (joita Hez-b-Allahilla on yli 1000), jos ne sijoitetaan Libanonin Välimeren rannikolle estäisi tehokkaasti USA:n Kuudennen Laivaston liikkeitä.

Tensions between Hamas and UNRWA
following the theft of food and blankets and
the Hamas takeover of a supply convoy.
Eventually, Hamas returned the stolen
humanitarian aid. Those incidents are a result
of the policy of Hamas, which strives to control
the humanitarian aid brought to the Gaza Strip.UNRWA supply trucks in the Gaza Strip (UNRWA website, January 17)

Hamas steals food and blankets from UNRWA’s warehouse
On February 3, 2009, members of the Hamas police force raided a UNRWA warehouse
in one of the Gaza Strip refugee camps, taking 3,500 blankets and over 400 food
packages that were supposed to be distributed to Gaza Strip residents (AP, February 4;
AFP, February 9).


UNRWA humanitarian aid for the Gaza Strip (UNRWA website, January 17).

Hamas takes over the aid and delivers it to its supporters.
Hamas’s takeover of humanitarian aid for Gaza Strip
residents
On February 5, 2009, UNRWA reported that Hamas took over a convoy of ten trucks
loaded with aid supplies for Gaza Strip residents at Nitzana Crossing. UNRWA strongly
condemned Hamas’s confiscation of the humanitarian aid, demanding its immediate return (UN
website, February 5). The aid supplies seized included 200 tons of rice and flour brought into
Gaza by UNRWA (AFP, February 9).

John Ging, UNRWA’s chief of operation in the Gaza Strip, said that the situation
was becoming unbearable. He added that the Hamas administration was running a
negative propaganda campaign against the agency’s work in the Gaza Strip. He called on
the Hamas leadership to regain control over its operatives on the ground, as they
jeopardized UNRWA’s activities. He also said that UNRWA would not take seriously any
promises made by Hamas unless accompanied by a guarantee that incidents such as the
confiscation of the supply trucks do not happen again and until the stolen humanitarian aid
is returned (Relief Web, February 6).

In the wake of the latest incidents, Hamas administration representatives, including Health
Minister Bassam Na’im and the Hamas administration Secretary-General Muhammed Awad
met with UNRWA Commissioner-General Karen Koning AbuZayd. In the meeting, which was said
to have been positive, both sides agreed that all supply trucks confiscated by Hamas would be
returned. Hamas and UNRWA sources stressed that both sides agreed on the establishment of a
monitoring committee to solve possible future issues (BBC, February 6).


UNRWA Commissioner-General Karen Koning AbuZayd (UNRWA website, February 9)

On February 9, Hamas returned to UNRWA’s warehouses in Gaza and Rafah all the aid
supplies it had seized on February 3 and 5. In return, UNRWA resumed the import of its
humanitarian supplies to the Gaza Strip (AFP, February 9)

09.02.2009 Winds of Jihad

Willie Clitman and a pack of Western journo’s screwed the Christian Serbs to help the Mujaheddin  establish an Islamic Jihad-narco statelet
Willie Clitman ja läntiset journalistit huijasivat kristittyjä serbejä perustamaan islamilaisen Jihad-valtion (Bosnia-Herzegovina)I was put on trial by al-Qaeda’
The BBC’s Allan Little reported on the Balkan wars of the 1990s, following at close range the fighting between Bosnian, Serb and Croat forces. But, one day in 1993, he came face to face with a different group, the “Bosnian mujahideen”.      


A year into the war, hundreds of men from other parts of the Muslim world had arrived in Bosnia. Many had come to train. Some - though we did not know it at the time - had already fought in Afghanistan.We Western reporters knew they were there. What we did not know is that they were already part of a nascent global jihad led by a group whose name was not yet familiar to us: al-Qaeda. We thought them a sideshow - irrelevant to the much more compelling dynamic of the war between actual Bosnians.
One bright cold morning a camera crew and I drove from our house in the Lashva Valley to the town of Zenica accompanied by our translator, a brave and formidable young woman called Vera Kordic.
Aggressive
We made our way quietly through deserted outskirts. We turned into the main thoroughfare. And then we saw them: a column of men hundreds strong marching towards us in ordered ranks.
They wore green uniforms, and bandanas, and carried banners with slogans written not in Serbo-Croatian but in Arabic script. Some wore turbans and heavy beards


Members of the Seventh Muslim Brigade on parade in Zenica in 1996


We saw the green shimmer of the Saudi national flag, and the red and green bands of the Iranian. They were highly charged, pumped up with a raw, aggressive energy, chanting, brandishing weapons above their heads.Instinctively, we did what TV crews do. We started filming. Suddenly we were surrounded. I heard the cocking of an AK47 at my side, felt a pistol at my temple.
Cameramen are notoriously the most vulnerable of us. They watch the world through a viewfinder and can see only what is on the end of their lens.
Greg, our cameraman, had not seen the pistol at his own head. I told him to stop filming. We were manhandled down the street and into a walled compound.
The foreigners who had come to Bosnia had organised themselves into an independent fighting force known as the Seventh Muslim Brigade. Local commanders had little control over them.
On trial
Presently we were led into a room. There, behind a table draped with green cloth, sat three middle-aged men, too dark-skinned to be Bosnian. Throughout what followed, they never spoke.
A local man, bearing the insignia of the brigade, told us we were on trial, that this was a tribunal. I asked what we were accused of. “Spying,” he said.
They began to call witnesses. “Yes I saw the spies trying to run away when they were arrested,” the witnesses said, one after the other.

I began to doubt the reliability of my own memory. Had we tried to run away? Yes we had run, but only to get quickly into the best vantage point for the camera.The local man asked me whether I understood the seriousness of the charge, whether I understood that the rules of war demanded that spies be shot?
I began to play over and over again in my mind the moment we had made what I now thought of as our fatal error. If only we had turned left and not right. If only we had arrived 20 minutes later, or 20 minutes earlier. We sat and waited to hear our fate.
Three men arrived. They directed us to the town’s police station.
The police chief was large, taciturn, manifestly exhausted. We were in his custody now. He had a piece of paper taped to his door identifying him as the “INSPEKTOR ZA STRANCI” - the inspector for foreigners.
In my anxiety, the title struck me as bizarre. There were no foreigners in Zenica except aid workers and peace keepers and us. And then it struck me. Of course there were other foreigners.
The Seventh Muslim Brigade. The so-called foreign mujahideen.
The inspector sat behind his desk. A young woman, not yet 30 I guessed, slim, pretty, long chestnut hair, sat beside him looking on. “Give me your passports,” the inspector said. Three of us handed over our passports.
Greg said he had left his in the car. The inspector turned to the young woman. “Take this one to the car, get his passport, bring him back,” he said. Greg and the young woman got up and left.
Tension
The inspector waited until the door was closed and he had heard the high-heeled clip-clop of her footsteps disappear down the corridor.
“Now listen to me,” he said, as Vera translated.
“I am going to do my best for you, but you are in deep trouble. The foreign Muslims want you shot as spies. This would be a disaster for us, for our reputation abroad.
“But there’s been huge tension in this town since they arrived. We are the civilian police and we try to uphold the law, but there are so many of them and they are well armed. They do what they like.
“Today they’ve come back from the front line and they are fired up. They’ve been going round town smashing up shops that sell liquor, killing people’s pigs and burning the carcasses. It seems Bosnia is not Muslim enough for them.
“I am in danger myself,” he said. “I am distrusted by them because I am a Roman Catholic, a Croat, even though this is my home town.
“The woman who has gone to car with your colleague has been put in my office to spy on me. So please, when she comes back, this conversation never happened.”
And he repeated, “I will do my best for you.”
After a few minutes, Greg and the young woman reappeared. Greg was visibly shaken. The colour had drained from his face.
I asked him what was wrong. He described what he’d seen.
The police station was under siege, he said, surrounded by two concentric rings of men - an inner ring of men dressed in blue police uniforms, with their guns trained out; and an outer ring of men in green, with their guns trained in.
We sat in sullen impotence for what seemed like hours. And then, as quickly as our crisis had emerged, it ended.
The Inspector for Foreigners came into the room. He looked out the window. He said, “Come with me.”
He led us down two flights of stairs to the front door of the station. The Muslim Brigade had disappeared.
“Go to your car,” the Inspector said. “Walk, don’t run. Behave normally. And get out of town.”

   
         
11.02.2009 Jerusalem Post/Icej   Israelin vaalit


Israelissa pidettiin tiistaina parlamettivaalit, joissa valittiin edustajat 18:teentoista Knessetiin. Vaaleissa olleet puolueet, niiden johtajat ja saadut äänimäärät, kun 99% äänistä on laskettu:

Kadima 28 paikkaa; tähänastinen ulkoministeri Tzipi Livni
Voimakkaasti vasemmalle kallistuva keskustapuolue.

Likud 27 paikkaa; entinen pääministeri Benjamin Netanjahu
Konservatiivipuolue

Israel Beiteinu (Israel on kotimme) 15 paikkaa; entinen kabinettiministeri
Avigdor Lieberman; maahanmuuttajien oikeudet, oikeistopuolue (ehkä
tarpeettomastikin saanut haukkojen leiman)

Labour 13 paikkaa; entinen pääministeri Ehud Barak; työväenpuolue.

Shas 11 paikkaa; kabinettiministeri Eli Yishai; uskonnollinen sefardipuolue.

United Torah Judaism 4 paikkaa; puheenjohtaja Yaacov Litzman, uskonnollinen Ashkenazipuolue.

National Union 4 paikkaa; puheenjohtaja Yaacov Katz; äärioikeistolainen uskontopuolue

Jewish Home (Uusi NRP) 3 paikkaa; puheenjohtaja Daniel Herschowitz; kansallismielinen uskontopuolue.
Hadash 4 paikkaa.

Meretz 3 paikkaa; puheenjohtaja Haim Oron; äärivasemmistolainen kyyhkyjen
puolue.
United Arab List 5 paikkaa.
Balad (arabipuolue) 3 paikkaa.

   
         
   
    Photo Gallery » Winds Of Jihad Kuvagalleria Jihadin tuulet    
         
   
09.02.2009 Memri TV   Pakistanilainen emiiri vaatii Pakistania käyttämään ydinaseitaan kristittyjä ja juutalaisia vastaan


Pakistanilainen Taliban-liikkeeseen kuuluva emiiri Beitullah Mahsoud: ”Pakistanin pitäisi käyttää ydinaseitaan haastaakseen viholliset: Viisi prosenttia Afganistanissa olevista taistelijoista on meidän miehiämme.”

Intia vaati tänään, että Pakistan luokitellaan terroristivaltioksi.
 
       
07.02.2009 Ruhr Nachrichten/Winds of Jihad/Atlas Shrugs   Saksalainen perustuslakituomioistuimen johtaja on kieltänyt Israelia puolustavat mielenosoitukset
Juutalaisvastaisuus on voimakkaasti elpymässä SaksassaSaksalainen North Rhinen-Wetsfalian Perustuslakia Puolustavan toimiston johtaja Hartwig Möller on kriminalisoinut Israelia ja USA:ta puolustavat mielenosoitukset. Sanomalehti Ruhr Nachrichten´in haastattelussa hän kuvasi Israelin lipun esittämistä väkivaltaisessa islamistisessa mielenosoituksessa Duisburgissa ”tahalliseksi provokaatioksi”. Poliisi poisti lipun:Mr. Möller syyttää Israelin lipun nostajia saksalaisvastaisiksi. Haastattelussa Möller sanoi: ”Saksalaisvastaisen keskuksen poliittinen päämäärä on Israelin ehdoton tukeminen ja Israelia puolustava voima.”
 
       
An Al-Jazeera TV correspondent accompanies Jerusalem Battalions training exercises (Al-Jazeera TV,
February 1).
 

IRANIN JA HAMASIN VÄLINEN YHTEYS


Hamas gets a hug…


Khaled Mashaal, head of Hamas’s political bureau, meets
Iranian Leader Ali Khamenei (Mehr News Agency, Iran,
February 1).

…and does not impose the ceasefire on
the other terrorist organizations.


Grad rocket fired at Ashqelon on February 3
(Photo: Edi Israel, courtesy of NRG, February 3).Activity in the smuggling tunnels under the Egypt-Gaza border (Al-Arabiya TV, February 1).A correspondent from Iran’s Al-Alam TV accompanies Jerusalem Battalions operatives as they train (Al-Alam
TV, February 1).An Al-Jazeera TV correspondent accompanies Jerusalem Battalions training exercises (Al-Jazeera TV,
February 1).Al-Arabiya TV correspondent covers training exercises carried out by the Salah al-Din Battalion of the Popular
Resistance Committees, in which they simulate abducting an IDF soldier (Al-Arabiya TV, February 2).

Khaled Mashaal Visits Iran
Khaled Meshaalin käynti IranissaYllä: Khaled Mashaal meets Ahmadinejad. Alla: The Hamas delegation with Iranian Leader Ali Khamenei
(Mehr News Agency, Iran, February 1)


Khaled Mashaal (left) at the University of Tehran(Al-Alam TV, February 2).

Khaled Mashaal Enrages PA by Announcing Hamas Will Establish a
Source of Authority As an Alternative to the PLO


Khaled Mashaal, Yussuf al-Qardawi (chairman
of the International Union of Muslim Scholars)
and Salah Bardawil (Hamas faction speaker in
the Palestinian Legislative Council) at a “victory
in Gaza” rally in Doha, Qatar (Al-Jazeera TV,
January 28)

 
         
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
       

takaisin