Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

19.12.2008 Atlas Shrugs   Englannin muslimikoulut äärimuslimien hallinnassa

 Uusin tutkimus kertoo, että yli 60 %:lla  Englannin muslimikouluista on yhteydet ääri-islamisteihin.Englannin muslimikoululaiset ovat äärimuslimeja
   
         
19.12.2008 Atlash Shrugs   Barack Obaman alias Barry Soetoron väärennetty syntymätodistus nousi tänään USA:ssa tavaratalojen kassoilla pidettävien iltapäivälehtien etusivun uutiseksi.    
         
    Suuresta pörssiromahduksesta syytetään nyt juutalaisia

Madoffin miljardihuijaus Wall Streetilla on aiheuttanut nyt sen, että koko tämän syksyn suuresta pörssiromahduksesta syytetään juutalaisia. Madoff on nimittäin juutalainen.
   
         
17.12.2008 Atlas Shrugs   EUROOPPA ALISTUU ISLAMIN VALTAAN!

EUROOPAN PARLAMENTTI KIELSI 2 PÄIVÄÄ SITTEN GEERT WILDERSIN FILMIN FITNA ESITTÄMISEN

        
   
         
19.12.2008 Debka File   Venäjän Joululahja Libanonille

Venäjä antaa Libanonille lahjaksi tankkeja, panssaroituja miehistönkuljetusajoneuvoja ja Mig-29 hävittäjiä. Venäjä on myös saanut valmiiksi Iranissa S-300 ilmatorjuntaohjuspatteristot.
   
         
16.12.2008   - Peace Now painostusjärjestö joutuu pyytämään anteeksi ja maksamaan korvauksia Rehavan kaupungille solvauksesta

Järjestö väitti, että 71 % kaupungista oli rakennettu palestiinalaisilta varastetulle maalle. Jerusalemin alueoikeus tuomitsi järjestön, joka edelleen väittää, että 22 % on varastettua maata. Rahasto Maan Lunastamiseksi sanoo, että se omistaa kaupungin maan sataprosenttisesti. Samantapaisia oikeustapauksia voi tulla uusia.(INN)
- PA:n apulaisministeri Ahmad Subh väittää, että YK:n 1947 Palestiinan jako-suunnitelmaan sisältyi vain Israelin valtio, mutta ei Palestiinan valtio. (INN)
- Israelissa uskotaan, että Hamas tulee kiihdyttämään raketti-iskujaan Israeliin taivuttaakseen sen edullisempaan tulitaukoon entisen umpeutuessa 19.12.08.
- Terroristit jatkavat rakettitultaan Gazasta Israeliin. Tänä aamuna tuli yksi eilisten lisäksi. Tuhoista ei ole raportoitu. Israel haluaa jatkaa tulitaukoa, puolustusministeriön edustaja Amos Gilad matkusti Kairoon sitä varten. (INN)
- Poliisi siirsi oikeiston aikoman mielenosoitusmarssin Umm el-Fahmissa.
   
         
17.12.2008  Debka File   Hamasin Kassamin täysosuma Sderotiin

 Hamas on jatkanut Kassamien kiivasta ampumista Etelä-Israeliin. Tänään heidän ampumansa 15. Kassam osui Sderotissa supermarketin parkkipaikalle haavoittaen 12 ihmistä.
   
         
14.12.2008   Rabbi Gavriel Holzerbergin ja hänen vaimonsa Rivkan viimeiset hetket:

Mumbain Pakistanista tulleet tappajat olivat saaneet käskyn tappaa maksimaalisesti ihmisiä ja suunnata ensi töikseen Mumbain juutalaiskeskukseen.Tappajat löysivät rabbin ja hänen vaimonsa viisikerroksisen rakennuksen toisesta kerroksesta. He ampuivat Gavrielia polveen saaden hänet kaatumaan ja alkoivat sen jälkeen viillellä puukolla hänen kehoaan. Rivkan he kaatoivat miesvoimalla maahan. Vetivät hänen kohtunsa puukolla auki ja vetivät sieltä viisi kuukautisen vauvan ja lävistivät vauvan pään puukolla. Gavriel onnistui viimeisillä voimillaan vetämään läheiseltä tuolilta rukousliinan ja heittämään sen vaimonsa ja vauvansa päälle. Ammunnan alkaessa heidän kaksivuotias poikansa oli onnistunut piiloutumaan komeroon ja kristitty intialainen lastenhoitaja oli piiloutunut alakerran pesutupaan. Tappajien jatkaessa matkaanssa yläkerroksiin Moshe uskaltautui äitinsä luo. Rivka jaksoi vielä viimeisillä voimillaan huutaa intialaisen lastenhoitajansa Sandran nimeä. Sandra kuuli huudon ja uskaltautui omaa henkeänsä pelkäämättä juoksemaan toiseen kerrokseen, sieppaamaan pojan syliinsä ja juoksemaan rakennuksesta ulos ja pelastamaan hänet. Isovanhemmat vievät passittoman Sandran Israeliin ja hänestä tehtiin Israelin kunniakansalainen.

   
         
09.12.2008 Debka File   Intian poliisi julkistaa Mumbain verilöylyyn osallistuneiden islamilaisten terroristien nimet ja valokuvat


Abu Akasha – Babbar Imran, toinen kahdesta pakistanilaisesta terroristista, jotka hyökkäsivät Chabad Centeriin

Otsikolla ”Terrorin kasvot” Intian poliisi julkaisi tiistaina 9. joulukuuta 08 niiden terroristien nimet ja valokuvat, jotka hyökkäsivät Mumbaihin 26. Marraskuuta 2008. heidän kotipaikkakuntansa, peitenimensä ja todelliset nimensä paljastettiin myös. Kaikki kymmenen tulivat Pakistanin Punjabin provinssista.

Ne kaksi terroristia, jotka teurastivat kuusi israelilaista Mumbain Chabad Centerissä olivat: Abu Umer – todellinen nimensä Nasir Faisalabadista ja Abu Akasha – todellinen nimensä Babar Imran Multanista.

Kaksi kahdeksasta julkaistusta valokuvasta otettiin kuolleista ruumiista. Heidän henkilöllisyystodistuksensa olivat niin hiiltyneitä ettei niitä voitu käyttää. Yhdeksäs oli pahasti turmeltunut ja 10. on säilössä.

Näiden kymmenen terroristin henkilöllisyyden näytteillepano lisää edelleenkin sotilaallista jännitystä Intian ja pakistanin välillä ja Islamabadin varmuutta New Delhin kostotoimenpiteistä Lashkar-e- Taiban tukikohtia vastaan. Kuitenkin Pakistan pitää tiukasti kiinni siitä, että se ei luovuta Lashkar-e-TaIban komentajaa Zakiur Rehman Lakhwia, jonka sanotaan olevan Mumbain terrori-iskujen takana, Intialle.

Erikoisselostuksessaan Mumbaista poliisikomentaja Rakesh Maria sanoi, että yhdeksän tapetun terroristin nimet saatiin Mohammed Ajmal Amir Imanilta, joka saatiin kiinni elävänä.

Niiden kahden, jotka hyökkäsivät Mumbain rautatieasemalle ja sairaalaan, tunnistettiin olevan Ismail Khan alias Abu Ismail Derasta ja Mohammed Ajmal Amir alias Abu Mujahid okarasta. Ne, jotka hyökkäsivät Taj-hotelliin Mumbain eteläosassa olivat nimeltään Hafeez Arshad alias Bada Abdul Rehman Multanista, Javed alias Abu Ali Okarasta, Shoaib alias Soheb Sialkotista ja Nazeer alias Abu Umer Faisalabadista

Abdul rehman alais Abdul rehman Chhota Multanista ja Fahadullah alias Abu fahad Okarasta olivat se kaksikko, joka hyökkäsi Trident Oberoi-hotelliin.

Heidän ikänsä oli keskimäärin 23:n ja 25:n välillä, kertoi intialainen poliisiupseeri. Heille annettiin peitenimet koulutuksen aikana, jotta salattaisiin heidän henkilöllisyytensä toinen toisiltaan. Heidän ase- ja räjähdysainekoulutuksensa uskotaan kestäneen yli vuoden neljässä eri paikassa Pakistanissa. Jotkut kävivät läpi myös kolmen viikon kestävän uskonopin koulutuksen.

Nasir, Nazeer ja Ismail Khan, jotka olivat todennäköisesti joukon johtajia. olivat osallistuneet terrori-iskuihin aikaisemmin, sanoi Maria. Hän kieltäytyi kertomasta yksityiskohtia heidän edellisistä iskuistaan.

Purjehtiessaan kolme päivää kaappaamallaan Gujaratista kotoisin olevalla kalastusalus ”Kuber”:illa he puhuivat toinen toisilleen ja siten vangittu tappaja pystyi pääsemään perille heidän nimistään ja kotipaikastaan.

Poliisipäällikkö kertoi: ”Tutkimme löytämiemme neljän GPS-laitteen , yhden satelliittipuhelimen ja yhdeksän matkapuhelimen sisältöjä. Hän kieltäytyi sanomasta, olivatko matkapuhelimista löydetyt SIM-kortit intialaista alkuperää, mutta sanoi yksi terroristien käyttämä oli ostettu Kolkatasta, ja kyseessä olevat kaksi ihmistä, jotka ostivat sen käyttäen väärennettyjä asiapapereita, on pidätetty.

kymmenen päivää islamilaisen verilöylyn jälkeen uusi Chabad Centerin johtaja valmistautuu entisöimään keskuksen, joka oli tuttu israelilaisille ja juutalaisille vierailijoille ja nimeää sen murhatun rabbi Gavriel Holzbergin ja hänen vaimonsa Rivkan mukaan.

Taj Hotel valmistautuu avaamaan uudelleen ovensa seremonialla, johon osallistuu eri uskontojen edustajia.

   
         
Atlas Shrugs Monday, December 08, 2008   MUMBAI: THE GLOBAL JIHAD AND LEGACY OF ISLAMIC ANTISEMITISMOff one of the Arabic jihad sites (hat tip wolf)

Translation from Dumpendebat in the comment section:

2008/11/26 One of God's days The ghazwah (holy raid) of Mumbai Just as they kill [people]... they get killed!

Hollantilaisten rahoittama marokkolainen nettisivu ylistää Mumbain hyökkääjiä: ”Palkitkoon Allah nämä sankarit paratiisilla!”

   
    Uudet tuulet puhaltavat Valkoisessa Talossa


Osama ratsailla Valkoisen Talon edessä,
Osama Obama hallitsee Valkoisessa Talossa
   
         
         
04.12.2008 Hindustan Times/Atlas Shrugs   Intian todisteet Pakistanin tiedustelupalvelun – ISI:n – syyllisyydestä Mumbain hyökkäykseen

Intialla on hallussaan niiden Pakistanin tiedustelupalvelun = Inter-Services Intelligencen operatiivien nimet, jotka kouluttivat 10 Mumbain hyökkääjää. Tämä oli laskelmoitu, verinen sotatoimi. Islamilainen valtio hyökkäsi maailman suurinta demokratiaa vastaan.

Alla oleva kuva kertoo, mitä aseita terroristit käyttivät:Nämä eivät ole AK-47-konepistooleja, jotka ovat halpoja ja kaikkialta helposti saatavia automaattiaseita, joita suositaan kolmannessa maailmassa, koska ne ovat karkeita ja niillä voidaan ampua kaikissa olosuhteissa. Ei, nämä ovat Heckler&Koch MP5:ia, joka on turvallisuuspalvelujen kaikkialla maailmassa käyttämä standardikonepistooli.

Tämä ei ole Mustan Pörssin ase. Kun Afganistanin luolissa elävät ihmiset pystyvät valmistamaan Kalashnikoveja käsin, MP5 on monimutkainen ase, joka vaatii korkeaa metallurgia tasoa muuta teknologiaa sen tuottamiseksi.

Pakistanin viralliset tehtaat valmistavat näitä aseita HK:n lisenssillä ja niitä valvoo Pakistanin Puolustusministeriö.

Tappajilla oli mukanaan GPS-navigaattoreita, satelliittipuhelimia, BlackBerryjä ja yksityiskohtaisia karttoja sisältävää Cd-Dataa JA Google Earthin kuvia kohteistaan.

Tappajat hyökkäsivät eri kohteisiin etelä-Mumbaissa käyttäen Google Earthin digitaalikarttoja, kertoivat hyökkäyksiä tutkivat viranomaiset. Mumbain poliisin tutkimukset mukaan lukien kiinninapatun terroristin kuulustelut kertovat, että terroristit olivat korkeasti koulutettuja ja käyttivät korkeata teknologiaa kuten satelliittipuhelimia ja GPS-paikannusjärjestelmää.

Myös AK-47-aseita käytettiin. Löydettiin myös AK-47 lippaiden varastoja samoin kuin MP5:n ammuksia ja AK-47:n ammuksia. Intia vastaa Pakistanin iskuun parhaaksi katsomallaan ajalla.

   
         
06.12.2008 Debka File   Israelilaiset asiantuntijat auttavat Intiaa valmistautumaan kommandoiskuihin Pakistaniin


Intialainen kommando

New Delhi on pyytänyt Jerusalemia avustamaan intialaisia kommandoja operatiivisessa ja tiedustelusuunnittelussa rajantakaisiin iskuihin islamilaisten terroristien tukikohtiin Pakistanissa – mukaan lukien al Qaeda, kertovat Intian terrorismin vastaiset lähteet.

Intian hallituksen päätös ryhtyä näihin hyökkäyksiin on kostotoimenpide Mumbain verilöylystä 26-29.11.2008.

Israel on halukas auttamaan intialaisia suorittamaan rangaistusiskuja Pakistaniin, koska sillä on oma lasku maksettavana islamilaisten terroristien tekemästä kuuden israelilaisen raa´asta murhasta Mumbain Chabad Centerissä ja Pakistanin Inter-Services Intelligencen (ISI:n) osallisuudesta verilöylyyn.

Turvallisuuslähteet New Delhissä paljastivat lauantaina 6. joulukuuta-08, että ISI:n upseerit kouluttivat aktiivisesti terroristeja sotilaskoulutuksessa ja valitsivat heidän kohteensa mukaan lukien kaksi suurta hotellia ja Chabad-keskus.

Intialaiset lähteet kertoivat, että Israelia pyydettiin avustamaan, koska sen erikoissalaisen palvelun joukot ovat jo pitkään harjoitelleet kostoiskujen suunnittelua ja toteutusta terroristikohteisiin; ennen kaikkea, he ovat asiantuntijoita häipymään peiteoperaation jälkeen jättämättä jälkeäkään. New Delhi haluaa sen kommando-operaatioiden Pakistanissa olevan huomaamattomia ja kohdistettuja, eikä halua myöntää vastuullisuutta.

Tähdätään kolmeen pakistanilaiseen kohteeseen:

1. Pakistanin Kashmir, jossa sijaitsee sadoittain äärimuslimien koulutuskeskuksia – joista monia ISI pyörittää ja rahoittaa;

2. Punjab Itä-Pakistanissa Pohjois-Intian rajalla. Lahore ja Multan ovat vetäneet puoleensa parveittain islamisti-terroristien keskuksia.

3. Pakistanin etelärannikko – Karachista pohjoiseen Gwadariin lähelle Iranin rajaa. Intian Tiedustelupalvelulla (RAW) on todisteita, että juuri tältä kaistalta lähtivät Mumbaihin rynnänneet terroristit kymmenen päivää sitten ja siellä heidät koulutettiin hyökkäystänsä varten.

New Delhin lähteemme paljastavat, että Intian johtajat esittelivät tämän suunnitelman suuntaviivat USA:n ulkoministeri Condoleezza Ricelle, kun hän oli käymässä viime viikolla. Hän kommentoi pidättyväisesti, että Yhdysvallat vastusti jyrkästi täysimittaista sotaa Intian ja Pakistanin välillä, mutta ei ole rajoitettuja terrorismin vastaisia operaatioita vastaan

   
         
02.12.2008  Debka File   Mumbaissa murhattuja juutalaisia kidutettiin ennen tappamista

Mumbailaisen sairaalan lääkärit olivat kauhistuneita siitä, miten Chabad-housen verentahraamista huoneista tuodut kuusi juutaista oli silvottu. Paikallliset ja israelilaiset patologit vahvistivat, että islamilaiset terroristit olivat kiduttaneet heitä sidottuina ennen tappamista.

Murhatut kuusi israelilaista olivat: Norma Schwartzblatt-Rabinovitz, 50-vuotias Meksikosta, jonka oli määrä muuttaa Israeliin, jossa kaksi hänen lastaan oli jo asumassa; keskuksen johtaja rabbi Gavriel Holtzberg, 29-vuotias ja hänen vaimonsa Rivka, joka oli 26-vuotias. Rva Yocheved Harpaz 59-vuotias neljän lapsen äiti Givatayimista; Betzion Chroman 28-vuotias kolmen lapsen isä, jolla oli USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus; ja Leibisch Teitelbaum kahdeksan lapsen isä, joka oli Brooklynistä kotoisin oleva amerikkalainen.
Rivka Holzberg oli raskaana kuudennella kuukaudella. Intialainen lastenhoitaja pelasti hänen kahden vuoden ikäisen poikansa Moshe Holtzbergin pakenemalla rakennuksesta poika käsivarsillaan. Myöhemmin todettiin, että poika oli ruhjeilla kovasta lyömisestä johtuen.

Intialainen lääkäri, joka suoritti uhrien kuolemanjälkeisen tutkimuksen Mumbaissa sanoi: "Kaikista uhreista israelilaisissa uhreissa oli maksimaalisesti merkkejä kidutuksesta. On selvää, että heidät tapettiin 26. päivä marraskuuta (eli juuri sinä päivänä, jona islamistiterroristit hyökkäsivät). On ilmeistä, että heidät sidottiin ja heitä kidutettiin ennen tappamista. Se oli niin pahan näköistä, että en halua mennä yksityiskohtiin, koska olen niin kauhuissani."
"Bombeilla on pitkä terrorismin historia. Olen nähnyt mellakoiden uhrien ruumiita, jengisotaa ja aiempia terrori-iskuja kuten pommiräjähdyksiä. Mutta tämä oli täydellisesti erilaista. Se oli järkyttävää ja pani mieleni täysin sekaisin", tohtori sanoi.
Kysyttäessä, mikä oli erilaista tapahtuman  uhreissa, sanoi toinen tohtori: "Se oli hyvin kummallista. Olen elämässäni nähnyt niin monia kuolleita ruumiita, eikä se ole traumatisoinut minua. Pommiräjähdyksen uhrien ruumiinosat saattoivat olla irti reväistyjä toisistaan ja se saattoi olla hyvin järkyttävää katseltavaa. Mutta tämän hyökkäyksen uhrien ruumiissa oli merkkejä senkaltaisesta urbaanisen sodankäynnin väkivallasta, että olen kykenemätön pukemaan ajatuksiani sanoiksi," hän sanoi.


Murhatut israelilaiset uhrit tuodaan kotiin
   
         
02.12.2008  Debka File
03.12.2008 Jerusalem Post
  Intia vaatii Pakistania luovuttamaan 20 etsintäkuulutettua terroristia

"Pakistan tulee vastaamaan seurauksista", sanoi Intian ulkoministeri Pranab Mukherjee luovuttaessaan Pakistanin lähettiläs Shahid Shahid Malikille listan 20:stä etsintäkuulutetusta maanantaina, 1. joulukuuta 2008. Intian hallitus on syyttänyt, että pakistanilaiset elementit suorittivat terroristien väkivallanteon Mumbaissa viime viikolla ja vaatii Islamabadin toimia todistusaineiston osoittaessa kashmirilaista Lashkar e-Taiba-ryhmää, jolla on yhteydet al Qaedaan ja Pakistanin tiedustelupalveluun.

Listassa luetellaan Dawood ibrahim, mumbailainen rikollispomo ja väitetty vuoden 1993 Mumbain pommi-iskun aivo, ja Maulama Masood Azhar, pakistanilainen muslimipappi, joka vapautettiin intialaisesta vankilasta vaihtokaupassa kaapatun lentokoneen matkustajia vastaan. Listalla on myös Lashkar e-Taiban johtaja Hafiz Mohammed Saeed ja Masood Azhar, toisen jihadilaisen ryhmän Jaish-e-Mohammedin johtaja, jonka epäillään johtavan terrori-iskuja Intiassa.

Pakistan ilmoitti tänään 03.12.2008, että se ei luovuta Intialle sen vaatimia islamisteja, vaan järjestää itse heitäv astaan oikeudenkäynnin.Dawood Ibrahim, Mumbain terrori-iskun johtaja

   
         
29.11.2008 Atlas Shrugs   Terrorismin ja al-Qaedan kasvotToinen kahdesta al-Qaedan brittiläissyntyisista pakistanilaisista hyökkääjistä


kaksi muslimia tulittamassa Mumbain rautatieasemalla
   
         
30.11.2008  Debka File   Mumbain iskun seurauksena sota Intian ja Pakistanin välillä!

 Intian turvallisuusjoukot saivat Mumbaissa elävänä kiinni yhden terroristin nimeltä Azam Amir Kasab , joka on vain 21-vuotias. Hän kertoi Intian viranomaisille, että iskun takana on kashmirilainen terroristiryhmä Lash Kar e-taiba, jolla on yhteydet sekä al- Qaedaan että Pakistanin tiedustelupalveluun. Tämä oli se viimeinen oljenkorsi  joka katkaisi intialaisten kärsivällisyyden Pakistanin suhteen. Pakistanin tiedustelupalvelu on todistettavasti ollut monien aikaisempienkin iskujen takana. Intia on tänään mobilisoinut armeijansa Pakistania vastaan. Samoin Pakistan on siirtänyt armeijansa Afganistanin rajalta Intian rajalle.

 Nyt seuraavasssa sodassa ennakoidaan käytettävän taktisia ydinaseita.


Intia ja Pakistan sodan partaalla.

Kuva: Intian ilmavoimat

   
         
28.11.2008 ja lähteeksi Atlas Shrug   Al-Qaeda on surmannut Mumbaissa panttivangeikksi otetun Chabad rabbin ja hänen vaimonsa

Pakistanin pääkaupungista Karachista lähteneet  Deccaan Mujahideenit = al Qaeda, jotka tulivat pikaveneillä ja rahtilaivalla Mumbaihin Intiaan iskien yhtä aikaa moniin kohteisiin vastakkaisilla puolilla kaupunkia, ovat surmanneet panttivangeiksi otetun Chabad rabbi Gavriel Holtzbergin ja hänen vaimonsa Rivkan. He olivat pukeutuneet eliittijoukkojen uniformuihin ja kaappasivat poliisiauton, jolla he pääsivät lähelle kohteita.  Intialaiset kommandojoukot laskeutuivat tänä aamuna Chabad-talon katolle.Chabad rabbi Gavriel Holtzberg ja hänen vaimonsa Rivka

   
         
28.112008  Atlas Shrugs    Obaman mainostama vapaus tarkoittaakin sensuuria ja sananvapauden rajoittamista

Useista eri lähteistä on nyt varmistettu, että USA:ssa hakukone GOOGLE on valjastettu sensuurin käyttöön. Google estää USA:ssa pääsyn Obamalle epämiellyttäviin artikkeleihin ja nettisivuille. GOOGLE on estänyt pääsyn USA:n viidenneksi suurimmalle nettisivulle ATLAS SHRUGiin. Syykin on selvinnyt: GOOGLEn johtaja Erich Schmidt on tarkoitus ottaa Obaman hallitukseen.
   
         
26.11.2008   Gazan saarto

Marraskuun alussa Israel tuhosi gazalaisten terroristien kaivamia tunneleita, jonka seurauksena Hamas rikkoi kesäkuussa solmitun tulitauon ja aloitti laajan rakettihyökkäyksen Israeliin. 10 päivän aikan Israeliin ammuttiin yli 170 rakettia ja granaattia. Tämän seurauksena Israel kiristi turvatoimia Gazan ympärillä, mutta ei vastannut hyökkäykseen aseellisesti. Sekä YK että kansainvälinen media ovat yksipuolisesti arvosteelleet Israelin turvatoimia ja samalla sulkeneet silmänsä Israelin vastaiselta terroritoiminnalta. Myös suomalainen lehdistö on raportoinut tilanteesta samansuuntaisesti.

Israel asetti Gazan saartoon vuonna 2006, kun terrorijärjestö Hamas otti alueen hallintaansa. Kesäkuussa solmittu tulitauko on tarkoittanut vain suhteellisesti rauhallisempaa jaksoa, jolloin Gazasta ammuttu rakettituli on ollut satunnaisempaa. Vaikka Israel on sietänyt kuukausia jatkuvaa rakettitulta kaupunkeihinsa, kansainvälinen huomio niin YK:ssa kuin mediassa on keskittynyt lähes täysin Gazan palestiinalaisten ahdinkoon, jonka oletetaan olevan suoraa seurausta saarrosta.

Huolimatta jatkuvista terrorihyökkäyksistä Gazasta Israel toimittaa joka päivä alueelle tuhansia litroja polttoainetta eikä ole lakannut toimittamasta sähköä omista voimaloistaan alueelle. On mielenkiintoista, että palestiinalaishallinnon lähteet vahvistavat, ettei Gazassa ole polttoaineesta pulaa. Sen sijaan ne syyttävät Hamasia, että se on ryöstänyt paikallisilta yrityksiltä tuhansia litroja polttoainetta ja sitten ilmoittanut medialle, että polttoaineet ovat lopussa. Fatahin jäsenet väittävät myös, että Hamas valehtelee polttoainekriisistä propagandasyistä. 24.11.2008 Israel avasi Gazan rajanylityspaikat päästääkseen läpi humanitaarisen avun (ruokaa, lääkkeitä, polttoainetta ym).

Lisäksi Israelin hallitus sanoo, että kaupalliset rajanylityspisteet Gazan ja Israelin välillä on pidetty auki erityisesti 19.6.2008 sovitun tulitauon alkamisen jälkeen, joka salli 50% lisäyksen tavaratoimituksissa Gazaan. Israelin ulkoministeriön tilastot päivittäisistä tavaratoimituksista Gazaan todistavat, että media on väärässä väittäessään Israelin estäneen humanitaarisen avun toimittamisen Gazaan. Gazalaiset, jotka tarvitsevat sairaanhoitoa Israelissa, on myös päästetty Israeliin. Senkin jälkeen, kun Hamas rikkoi tulitauon, Israelista hoitoa hakevat gazalaiset on edellen hoidettu Israelissa.

Hamas ei ole ainoastaan takavarikoinut gazalaisille tarkoitettuja toimituksia vaan käyttää kaikki varansa aseostoihin eikä tuottaakseen väestölle niitä palveluja ja tarvikkeitä, joita hallitusten odotetaan kansalaisille tuottavan. Se suhteellinen rauha, joka vallitsi Gazan ja Israelin välillä useita kuukausia viime kesäkuun jälkeen, rikkoutui marraskuun alussa, kun Israel tuhosi taistelijoiden laittomia tunneleita ja Hamas aloitti raketti-iskut uudestaan. Israel ei ole vastannut raketti-iskuihin sotilaallisesti vaan lisännyt turvatoimia Gazan ympärillä, jota on arvosteltu YK:ssa.

Myöhemmin, 18.11.2008, YK:n ihmisoikeuskomissaari Navi Pillay vaati Gazan saarron lopettamista. Pillay julisti, että Gazan tilanne on sellainen, että se uhkaa Gazassa asuvien palestiinalaisten ihmisoikeuksia. Gazalaisten kärsimys on hänen mukaansa Israelin hallituksen syy. Ainoastaan viimeisessä lauseessaan Pillay mainitsi Hamasin rakettitulen Israeliin, joka on todellisuudessa ainoa syy saartoon.

Israelin YK-edustaja Aharon Leshno-Yaar ja Israelin ulkoministeriö piti ihmisoikeuskomissaarin lausuntoa ja oletuksia erittäin loukkaavina. Pillayn peittelemätön vähättely palestiinalaisten Israeliin  suuntaamaa väkivaltaa kohtaan on sitä räikeämpää, kun Israelin puolelle on viimeisen kymmenen päivän aikana ammuttu yli 170 rakettia ja granaattia.

Israelin arvostelijat YK:ssa ihmettelivät myös, miksi Israel ei avannut Gazan saartoa lähes puoli vuotta kestäneen tulitauon aikana ja sallinut toimituksia palestiinalaisille. Tämä väite on yksinkertaisesti perätön ja suoraan Hamasin medialle tarjoilemaa propagandaa.

YK ja kansainvälinen media ovat jättäneet jatkuvasti huomiotta gazalaisten Israelin vastaisen terroritoiminnan ja keskittyneet palestiinalaisten kärsimyksiin. Kuten tavallista, he näyttävät täysin ohittavan perustavan syy-seuraus-suhteen Hamasin väkivallan ja palestiinalaisten kärsimyksen kesken. Jos Hamas ja palestiinalaishallinto olisivat halukkaita pitämään yllä laillisen tulitauon, Israel voisi kokea turvallisuustilanteen olevan sellainen, että se voisi purkaa Gazan saarron.

Lähde:
Mitchell Bard: Myths and Facts Online, nr.62: The Gaza Blockade, 24.11.2008
(The Israel Ministry of Foreign Affairs, Ha'aretz, The Jerusalem Post, Yedioth Acharonot)

Suomen Take a Pen
suomi1@takeapen.org
http://www.take-a-pen.org/suomi/
   
         
18.11.2008 Atlas Shrugs/Brigette Gabriel   Jemenin AL Queada on määrännyt kaikki arabitaistelijat valmistautumaan USA:ta vastaan tehtävään jättiläismäiseen iskuun. Mahdollisesti kaapatusta öljytankkerista Sirius Star tehdään jättiläismäinen pommi, jolla kyetään räjäyttämään Singaporen kokoinen kaupunki maantasalle.    
         
Shalan wa Sahalan: Welcome to the Obama Peace Plan from the Hamas
23.11. 2008
http://www.zionism-israel.com/log/archives/00000628.html
Original content copyright by the author Zionism & Israel Center
http://zionism-israel.com
  Bismillah

     Khaled Mashaal
     Head      Harakat al-Muqawama al- Islamiyya (Hamas)
     Damascus,
     Syria
     November 23, 2008    
His Excellency President Barak Obama
c/o The White House
1600 Pennsylvania Avenue
Washington DC 20500
United States of America

In RE: Peace Plan with NATO Force
Esteemed as Sayyida Barak Obama, Rais to be of the United States,

Excellency! I have read with satisfaction of the plans put forth by your Mr Jones, and Messrs Scowcroft and Brzezinski as well for peace in Filasteen that will be reinforced by a NATO force.
I want to say to your soldiers "Ahalen WaSahalen," Welcome to Filasteen. Our men of the Izz ad-Din al-Qassam Brigades are ready. Everyone wants to become a Shahid in order to fight the Crusader sons of dogs and pigs. Or as your excellent predecessor, Mr. Bush, said, "Bring 'em on."
For my part, I can assure you that Harakat al Muqawam al-Islamiya (The Islamic Resistance Movement) will spare no efforts to give a truly warm welcome to your soldiers, the sons of dogs and pigs who will be sent here to perpetuate the Crusader Zionist entity of the al-Yahud sons of dogs and apes, and to support the Palestinian satellite state that the American colonialists will create here, headed by their puppets. If your nice soldiers liked Baghdad and Beirut, they will love Jenin and Nablus. For such a peace plan as you propose, it is best to prepare many body bags.

The Islamic stand of Hamas on peace and negotiations is clear. As it is written in the Hamas charter, all of the land of Filasteen is a holy waqf granted to the Muslims by Allah and we must rule all of it. Negotiations and international conferences are a waste of time. Jihad is the only way. And by Jihad, we don't mean "inner spiritual struggle" either. You know we mean what we say regarding Jihad. You have seen many examples.
I am sure Barack, that as your name indicates you are blessed. If you are blessed with wisdom, then you know that a wise man seeks wise advisers and follows wise advice, and not the counsel of fools and madmen. You will know what to do.
Salam Aleikum Warahmatullahi,

Khaled Mashal,
The Obedient Servant of Allah


   
         
    Hez-b-Allah on aloittanut sotaharjoitukset Etelä-Libanonissa

  Hez-b-Allah aloitti lauantaina 22.11.2008 suuret sotaharjoitukset etelä-Libanonissa Litani-joen eteläpuolella vastoin kansainvälisiä sopimuksia. Niiden johtajana on al-Qodsjoukkojen komentaja Qassemn Suleimani.Iranin al Qods-joukkojen komentaja Qassem Suleimani johtaa Hez-b-Allahin sotaharjoituksia Etelä-Libanonissa
   
         
17.11.2008 Der Spiegel   Antisemitismi riistäytyy taas käsistä Saksassa: Berliinissä Humboltin yliopistossa on tuhottu juutalaisvainoista kertova näyttely. Katso    
         
19.11.2008  Debka File   Intialainen sotalaiva onnistui upottamaan Al Qaedan tukialuksen Adenin lahdella

Intialainen sotalaiva Tabar onnistui myöhään tiistai-iltana upottamaan Al Qaedan merirosvojen tukilaluksen ja kaksi sen hinauksessa ollutta pikavenettä Adenin lahdella sen jälkeen, kun merirosvot olivat kaapanneet thailaisen laivan ja iranilaisen rahtilaivan. Aiemmin Intian laivasto oli pystynyt helikopterin avulla estämään rahtilaivan kaappauksen.


Intian laivaston Tabar-fregatti

Suuri norjalainen varustamo on määrännyt 90 öljytankkeriaan olemaan käyttämättä Suezin kanavaa ja kiertämään Afrikan matkalla Eurooppaan. Tämä tulee nostamaan rahtimaksuja ja laivojen vakuutusmaksuja.
   
         
17.11.2008  Atlas Shrugs   Obamafanien demokratiaa

Nyt kun Obamasta on tullut USA:n presidentti, saavat hänen eurooppalaiset ihailijansa seurata demiokratian huimia askeleita USA:ssa. Obaman ensimmäisiä toimenpiteitä on hänestä kielteisesti kirjoittaneiden toimittajien erottaminen. Näin tapahtui mm. Fox Newsin uutisankkurille. Lisäksi kielteisiä artikkeleitä netissä kirjoittaneiden sivuja on suljettu ja Google on estänyt pääsyn niille.


Obama on harras muslimi
   
         
17.11.2008  Debka File   Al Qaedan - somalimerisrosvojen- tähän asti suuri laivakaappaus

Somalimerirosvot toimivat yhteistyössä Al Qaedan kanssa tarkoituksena tukahduttaa Lännen talous.
Tänään he ovat tehneet tähän asti suuriimman kaappauksensa valtaamalla Saudien superöljytankkerin Sirius Starin, joka on kantavuudeltaan 319 430 bruttorekisteritonnia. USA:n, EU:n ja Venäjän sotalaivat partioivat Somalian rannikon edustalla, mutta Al Qaeda kykenee hyvän tiedonvälityksensä avulla ohjaamaan pikaveneensä aina päinvastaiseen suuntaan.  Nyt he ovat ulottaneet partiointinsa SUEZin lahden suulle.

319 430 bruttorekisteritonnin saudien

supertankker Sirius Star, joka laskettiin

vesille vasta kahdeksan kuukautta sitten

   
         
16.11.2008 Debka File   Al Queda ilmoitti tänään että kun Barrack Obama astuu USA:n presidentin virkaan, se tekee vielä tuhoisamman iskun kuin oli 9/11 2001 isku. Asiasta tiedotettiin välittömästi kaikille G20 konferenssin osanottamaille.    
         
11.11.2008   Israelissa kerrotaan nyt syy siihen, miksi Israelin vt. Pääministeri Ehud Olmert kiirehtii Jerusalemin osien luovuttamista Palestiinalaisille, on se, että venäläiset ovat sanoneet Olmertille, että ellei Israel vetäydy vuoden 1967 edelt'neille rajoille, USA:n uusi presidentti Barrack Obama pakottaa Israeli USA:n armeijan avulla tekemään sen.    
         
10.11.2008 Debka File/ICEJ:   HAMAS on aloittanut uudelleen rakettien ja ohjusten ampumisen Israelin alueelle. Viime viikon keskiviikosta lähtien HAMAS on ampunut jo 44 ohjusta.    
         
3.11.2008 Depka File   Syyria on nyt ryhmittänyt armeijansa Israelin pohjoisrajalle siten, että suoraan rajaa vastaan ovat tankit, tykistö ja erikoiscommandot. Niiden takana on panssaroitu jalkaväki. Syyria katsoo olevansa nyt oikeutettu Libanonin ja Israelin yli tapahtuviin iskuihin sen jälkeen kun USA oli 26. Lokakuuta iskenyt Syyrian rajan pintaan. Hez-b-Allahin valtuuskunta oli tänään Moskovassa ostoksilla ostamassa panssarintorjunta ohjuksia.    
         
01.11.2008           IsraelNN.com/ Atlas Shrugs   Iran on tehnyt viikonloppuna ydinkokeen

Iranin ilmoittama 5.0 Richterin maanjäristys lauantaiyönä on paljastunut Iranin tekemäksi ydinkokeeksi.  Sen epicenter oli suoraan pohjoiseen strategisesta Hormuzin salmesta, joka erottaa AbuDhabin ja Omanin Iranista. Yhdeksän päivää sitten Iran ilmoitti 4.8 richterin järistyksestä, joka on todettu myös ydinkokeeksi, eli Iran on tehnyt lyhyen ajan sisällä kaksi ydinkoetta.

Iranin ydinase
   
         
Debka File 1.11.2008   Syyria On alkanut tänään siirtää 3. armeijansa pois Irakin rajalta ja keskittää sen etelään Israelin rajalle. Mac Cain johtaa nyt USA:n vaaleja numeroin 48-47 Mac Cainin hyväksi.    
         
02.09.2008 Debka File/ICJ   Hollannin tiedustelupalvelu AIVD ilmoitti maanataina keskeyttävänsä peiteoperaationsa Iranissa koska USAn hyökkäys Iraniin alkaa viikkojen sisällä, AIVD on menestyksellisesti selvittänyt Iranin asetehtaiden sijainnit.    
         
25.10.2008   Jerusalem Post   Uuden Testamentin Evankeliumien painopistevääristymä

Monet lukijoistamme ovat varmaankin lukeneet Uutta Testamenttia ja siellä neljää Evankeliumia. Ei voi olla huomaamatta, että ne jotka ovat aikoinaan työstäneet Evankeliumien tekstejä, ovat tietoisesti asettuneet ihannoimaan silloisia roomalaisia ja Rooman Valtakuntaa. Rooma oli maailmanhistorian brutaalein ja raa´in valtakunta. Vastaavasti voimakas kritiikki kohdistuu juutalaisiin ja erikoisesti fariseuksiin. Sen sijaan saddukeukset ovat päässeet vähällä, vaikka he harrastivat Välimerellä merirosvousta ennen roomalaisten tuloa. Tuon ajan fariseukset olivat kansan keskuudessa  liikkuvia maallikkosaarnaajia, jotka ylläpitivät kansan selkärankaa Rooman sorron alla. Fariseukset asettuivat todellisuudessa tiukan paikan tullen aina puolustamaan Jeesusta ja he onnistuivat erotuttamaan ylipappi Hannaksenkin Jeesuksen veljen Jaakobin murhaamisesta.Hyökkäämällä fariseuksia vastaan hyökättiin samalla Juudan kansan selkärankaa vastaan. Kristityt alkoivat vainota juutalaisia voimakkaasti ja jatkuvasti vasta useita satoja vuosia Jeesuksen kuoleman jälkeen. Kirkko-isät päättivät, että juutalaisia pitää vainota koko kansana, koska he "tappoivat Jeesuksen".

Juuri ennen Ristiretkien alkamista Kirkko valtuutti ja oikeutti juutalaisten tappamisen ja omaisuuden ryöstämisen, jotta saataisiiin varoja Ristiretkiä varten muullakin tavoin kuin pelkästään anekaupalla. Tämä tapahtui vasta 1000 vuotta Jeesuksen kuoleman jälkeen. Näin sementoitiin Evankeliumeihin juutalaisviha.

Bernard Blumenkranz kirjoittaa tästä ansiokkaassa kirjassaan "Jews and Christians in the Western World".

Roomalaisten raakuudesta ja julmuudesta kertoo sekin, että He nylkivät elävältä Rabbi Akivan  Bar Kochban kapinan jälkeen.
   
         
24.10.2008 Atlas Shrugs   USA:ssa Demokraattien presidenttiehdokkasta Barrack Obamaa vastaan on nostettu syytteet viidessä eri osavaltiossa siitä, että hän on väärentänyt syntymätodistuksensa ja on Indonesiassa koulunsa käynyt muslimi, jolle terroristiyhteydet omaavat tahot ovat järjestäneet rahoitusta. Ilmoitetaan että jos Obamaa ei valita presidentiksi, USA:ssa alkavat suuret mustien mellakat. Hänen varapresidenttiehdokkaansa Joe Biden on ilmoittanut peräkkäin kaksi kertaa, että kuusi kuukautta Obaman valtaannousun jälkeen USA:ta kohtaa hyökkäys, sisällissota?    
         
21.10.2008 Debka File   USA:n tiedustelu ilmoittaa, että Iranilla on atomipommi eli atomiase valmiina ensi vuoden helmikuun loppuun mennessä

Heti Barrack Obaman virkaanastujaisten jälkeen.
   
         
16.2008 Maveric News Media   Kuuluisa Rabbi Vilna Gaon (eli vv. 1720-1797) ennusti, että Googin sota kestää 12 minuuttia, jonka aikana kolmas osa maapallon ihmisistä kuolee, kolmas osa haavoittuu ja kolmas osa jää henkiin.    
         
4.10.2008 Atlash Shrugs   Barrack Obaman kannattajat ovat perustaneet USA:ssa Hitler Jugendin mallin mukaisen sotilaallisen nuorisojärjestön, joka vannoo uskollisuutta Obamalle. Suunnitteleeko Obaman leiri vallankaappausta aivan niin kuin Obama blogissaan kirjoitti? Obama Youth muodostuu vain mustista nuorista.    
         
25.08.2008 Debka File   Kotkat kokoontuvat Suurvaltojen laivastot kokoontuvat Persianlahden alueelle ja VälimerelleVenäjän laivaston ylipäällikkö Vladimir Vysotsky

Venäjän laivaston ylipäällikkö amiraali Vladimir Vysotsky määräsi tänään Venäjän Välimeren laivaston Mustan Meren laivaston alaisuuteen ja samalla ohjusristelijä Moskvan  Sevastopoliin johtamaan molempia laivastoja.

Samanaikaisesti USA:n Norfolkista lähti tänään purjehtimaan kohti Persianlahta iskuryhmä Iwo Jima samannimisen lentotukialuksen johdolla.

Venäjän presidentti Medvedev neuvottelee torstaina ja perjantaina 28. -29. elokuuta 2008 Tadzikistanin Dushanbessa Iranin presidentti Ahmadinejadin kanssa Shanghain yhteistyösopimuksen puitteissa.
   
   
    Kuka häpäisi Jeesuksen?

Kristillisen antisemitismin suurimpia historian rikoksia on ollut väittää juutalaisia Jeesuksen surmaajiksi. Antisemitismillä, eli tarkoitetulla juutalaisvastaisuudella, on pitkä historia. Jo VT:n Esterin Kirjan tapahtumien ajoilta. Arabit myös kuuluvat seemiläiseen kielisukuun, muttei heihin ole koskaan kohdistunut antisemitistisiä vainoja kuten juutalaisiin. Islamilaisessa arabimaailmassa on jopa toisinaan yhteistä antisemitismiä, mitä on ollut kristityssä Euroopassa kyseiseen historiaan liittyen. Tänä päivänäkin kuulee vielä ”miten juutalaiset kulkevat laput silmillä hyljätessään Jeesuksen.” Mutta kuka todellisuudessa hylkäsikään juutalaisen Jeesuksen ja asetti ne laput silmille? On syytä muistaa, että Jeesuksen opetukset perustuivat kristittyjen kutsumaan Vanhan Testamentin opetuksiin, eli Tooraan. Tuolloin ei vielä ollut Uutta Testamenttia käytettävissä. Alkuseurakunta muodostui juutalaisista, ennen kuin kristinusko käsitteenä vahvistui.
”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.” Matt. 5:17
”Te kumarratte sitä, mitä ette tunne; me kumarramme sitä, minkä me tunnemme. Sillä pelastus on juutalaisista.” Johannes 4: 22.

Kun alkuseurakunta alkoi vakiintua ja käsitteestä kristinusko tuli hyväksytty ja tunnettu käsite, toiset kirkonoppineet alkoivat väittää, että kristityt ovat täysin korvanneet juutalaisen kansan, sen kutsumuksen ja tehtävän suhteen. Itäisissä ja läntisissä seurakunnissa alkoivat toiset johtavassa asemassa olevat kirkonoppineet kannattamaan ajatusta niiden juutalaisten hävittämisestä, jotka eivät käänny kristinuskoon, eivätkä assimiloidu ei-juutalaisten uskovien joukkoon. Evankeliumit kirjoitettiin vuosien 70 ja 110 välisenä aikana ja silloin kristillinen usko alkoi erkaantua juutalaisista juuristaan. Jeesukseen uskovien keskus ei ollut enää Jerusalemissa, vaan Rooman kaupungeissa. Kristittyjen vainot olivat roomalaisen hallitsijan taholta yleistä ja kestivät 300-luvulle asti ennen kuin vainot loppuivat ja kristityt saivat kaipaamansa hyväksynnän. Juutalaisten oppineiden näkemyksiä alettiin julistaa pannaan ja harhaoppisiksi. Alkuseurakunta oli lakannut olemasta ja juutalaisten ja alkukristittyjen tiet erkanivat. Se johti osaltaan kristilliseen antisemitismiin. Juutalaisista tuli Jeesuksen murhaajia ja siten saivat kantaa murhatun Jumalan varjoa meidän päiviimme saakka. Näitä kristillisen antisemitismin alkuvaikuttajia olivat mm. laivanvarustaja Markion noin vuodesta 140 jKr. lähtien alullepanema markionilainen kristinuskon lahko. ”Juutalaisten Jumala oli onnettoman kurjan maailman luoja, eikä näin voinut olla Jeesuksen Kristuksen isä.” Nikean kirkolliskokouksessa vuonna 325 jKr. Rooman kirkko halusi selvästi erottautua juutalaisvaikutuksesta hyljätessään juutalaisen pääsiäisen. Tuolloin vielä Lähi-idän alueen gojimi-uskovaiset olivat viettäneet pääsiäistä yhdessä juutalaisten kanssa, kuten Jumala oli Mooseksen välityksellä määrännyt, 2. Moos 12, 3. Moos 23.
Ristiretket olivat seurausta siitä, että islam oli valloittanut kristittyjen pyhiä paikkoja Lähi-idässä miekan avulla ja samoin ristiretkeläiset vastasivat haasteeseen. Noin 1090-luvulla Paavi julkaisi määräyksen Euroopassa vakuuttaen, että jokainen joka osallistuisi ristiretkeen vapauttaakseen Jerusalemin muslimien vallasta, saisi syntinsä anteeksi. Osa ristiretkeläisistä oli rangaistusvankeja ja heille luvattiin armahdus tuomioistaan. Kun ristiretkeläiset kulkivat kaupungista toiseen, he löysivät juutalaisia, tuolloin katolisen kirkon mukaan Jeesuksen murhaajia. Juutalaisten eteen asetettiin yksinkertainen valinta. Joko kääntyä kristinuskoon ja antaa kastaa itsensä, tai vaihtoehtona kuolemanrangaistus. Näin tuhannet juutalaiset saivat surmansa ristiretkeläisten käsissä. Ensimmäinen ristiretki saavutti kohokohtansa Jerusalemissa vuonna 1099, kun juutalaiset koottiin suureen synagogaan, joka sytytettiin tuleen. Ristiretkeläiset marssivat sen ympärillä laulaen virttä ”Kristus, Jumalan Karitsa, on armollinen.” Todellisuudessa kirkko on ollut historian aikana suurimpia Jeesuksen nimen häpäisijöitä.

Espanjassa 1400-luvun lopulla yhtyi avioliiton kautta kaksi kristillistä kuninkaallista sukua eli kuningas Ferdinand ja kuningatar Isabella. Nämä halusivat yhdistää Espanjan ja tehdä siitä kristityn maan. Juutalaisia oli eri syistä kääntynyt kristityiksi. Yksi merkittävä syy oli painostus, mitä on esiintynyt eri aikakausina, jotta nämä (juutalaiset) olisivat saaneet säilyttää ammattinsa. Karl Marxin (1818-1883) vanhemmat olivat tästä yhtenä esimerkkinä Euroopassa. Marxin vanhempien oli pakko kääntyä kristinuskoon pitääkseen valtionvirkansa, oikealta sukunimeltään Mardochai, huomattavaa rabbiinisukua aina 1400-luvulta lähtien. Espanjan kirkko oli huolissaan näistä käännynnäisistä, jotka viettivät omia juutalaisia perinteitään kotonaan. Kirkko perusti tutkimusneuvoston, jolla kerettiläisyys saataisiin kitkettyä pois. Käännynnäisiä juutalaisia kidutettiin ja tapettiin sen tähden, että he noudattivat edelleen juutalaisia tapoja kristityssä kodissa. Kuningashuone päätti vuonna 1492, että Espanjassa asuvat juutalaiset ovat uhka kirkolle ja maalle. Julkaistiin määräys, jonka mukaan kaikki juutalaiset oli karkotettava Espanjasta. Tämä aiheutti juutalaisyhteisön massiivisen hajoamisen. Sadoillatuhansilla juutalaisilla ei ollut paikkaa minne mennä. Näin sai alkunsa käsite ”vaeltava juutalainen.” Elettiin inkvisition aikaa. Kirkko oli taas unohtanut alkuseurakunnan ja työnantajansa alkulähteen.
Martti Luther, (1483–1546) uskonpuhdistaja, raamatuntutkija, aluksi arvosti juutalaisia erityisesti VT:n ja sen tekstien puhtauden vaalijoina. Hänen kirjoituksensa tuovat kuitenkin kaksi eri näkökulmaa hänestä esiin asennoitumisissaan juutalaisiin. Lutherin ryhtyessä kritisoimaan katolista kirkkoa ja sen aneoppia, joka oli paavinistuimen tärkein tulonlähde tuolloin, Luther korosti, että Jeesus syntyi juutalaisena ja toivoi: ”Ehkä saan jotkut juutalaiset kiinnostumaan kristinuskosta. Sillä nuo hupsut paavit, piispat, sofistit ja munkit, karkeat pölkkypäät ovat kohdelleet juutalaisia tähän asti niin, että jos olisin ollut juutalainen ja olisin nähnyt sellaiset idiootit ja pölkkypäät hallitsemassa ja opettamassa kristinuskoa, olisin mieluummin ollut sika kuin kristitty. Sillä he ovat kohdelleet juutalaisia, kuin he olisivat koiria eivätkä ihmisolentoja.” Näin Luther kirjoitti vuonna 1523. Kun Luther oli jo vanha ja sairas mies, hän oli pettynyt, kun juutalaiset eivät olleetkaan hänen toiveittensa mukaan kääntyneet kristityiksi. Silloin hän kirjoitti vuonna 1542 ”juutalaisista ja heidän valheistaan” seuraavaa: ”Mitä meidän kristittyjen on tehtävä tuon kirotun ja hyljätyn juutalaisrodun kanssa.” Lutherin vastaus oli päättäväinen ja uskonpuhdistajan sydämessä tapahtui muutos. ”Ensiksi, heidän synagogansa tai koulunsa sytytettäköön tuleen. Toiseksi, heidän talonsakin samalla tavalla hajotettakoon ja hävitettäköön. Kolmanneksi, heiltä otettakoon pois kaikki heidän rukouskirjansa ja Talmud selityksensä. Neljänneksi, heidän rabbiineitaan kiellettäköön elämän ja hengen menettämisen uhalla vastedes opettaminen. Viidenneksi, että juutalaisilta kokonaan peruutetaan tien ja saattovartion käyttöoikeus. Kuudenneksi, heiltä kiellettäköön koronkiskominen. Seitsemänneksi, nuorille voimakkaille juutalaismiehille annettakoon käteensä varsta, kirves, kuokka, lapio, rukki, värttinä ja annettakoon heidän ansaita leipänsä otsansa hiessä. Lopputuloksena tästä rakkaat ruhtinaat ja herrat, että juutalaiset ovat tällä tavalla keskuudessamme, on, että ellei minun tällainen neuvoni ole sovelias, niin keksikää parempi, jotta te ja me kaikki vapaudumme juutalaisten sietämättömistä perkeleellisistä rasituksista.” (Corcerning the Jews and their lies). Martti Luther kirosi loppuhetkillään juutalaiset. Hänen psyykkinen ongelmansa oli samaa kuin Muhammedin tullessa torjutuksi juutalaisten keskuudessa vajaat tuhat vuotta sitten. Luterilainen kirkko on koettanut pestä kätensä Lutherin antisemitistisistä lausunnoista, mutta kuitenkin 1800- ja 1900-luvun antisemitismi on käyttänyt Lutherin kirjoituksia hyväkseen.
Vaikka Adolf Hitler ei ollutkaan tunnustava kristitty, hänellä oli kuitenkin takanaan Saksan kirkon tuki. Hän käytti hyväkseen kristillisiä kirjoituksia hyökätessään juutalaisia vastaan ja tukeakseen näkökantaansa, että juutalaiset saastuttivat Saksan yhteiskuntaa. Hän myös määräsi asetettavaksi kuolemanleirien sisäänkäyntiporteille kylttejä, joissa luki, ”Kristus on Herra.” Saksalainen, luterilainen Gerhard Kittel, eräs aikansa suurista Uuden Testamentin tutkijoista, vuonna 1933 käsittelee kirjassaan Die Judenfrage (Juutalaiskysymys) miten hänen maansa tulee käsitellä aihetta ”juutalaiskysymys”. Tuhoaminen on epäkäytännöllistä, se on myös epäkristillistä. Kittelin mukaan ainoita autenttisia juutalaisia ovat ne, jotka kuuliaisesti ottavat kärsittäväkseen hajaannuksessa elämisen. Aito juutalainen säilyttää kuvan muukalaisesta, joka vaeltaa rauhattomana ja kodittomana maan päällä. Adolf Eichmann tunnusti oman inhimillisen heikkoutensa. Hänen teki pahaa nähdä ruumiita. Hän olisi toivonut Saksan tekevän juutalaisten hävittämisestä tehokkaampaa, ettei saksalaisen sotilaan tarvitse syyllistyä ”raakuuksiin”. Entisen aseveljen tekemä äänite Eichmannin haastattelusta Argentiinassa, ennen kuin hän joutui Mossadin vangiksi.
”Muistan hiiltyneet ruumiit. En kestänyt nähdä niitä, polveni tutisivat. Minun täytyi yrittää ajatella jotain muuta. Kerron teille, tiedättekö mitä silloin tein? Teen niin aina, kun jotain oikein epämiellyttävää tapahtuu ja minun täytyy yrittää saada ajatukseni muualle. Tiedättekö, mitä silloin sanon? Nauratte varmaan. ”Uskon Isään Jumalaan, Pyhään Henkeen, syntyi Neitsyt Mariasta.” (Dokumentista Sassan myi Eichmannin). Dietrich Bonhoeffer, saksalainen teologi oli ensimmäisiä, joka uskalsi määrätietoisesti nousta vastustamaan Adolf Hitlerin politiikkaa ja natsivainoja. Ne papit, jotka Bonhoefferin kanssa nousivat vastustamaan natsien kristillisyyden häpäisemistä, jäivät natsi-Saksan politiikan jalkoihin.

Kun kristillinen antisemitismi syyllisti juutalaisia Jeesuksen surmaajiksi, samalla kristillinen antisemitismi häpäisi juutalaisen Jeesuksen, kirkon työnantajan. Nämä jälkivaikutukset näkyvät vieläkin Israelissa kristillisessä lähetystyössä ja miten siihen suhtaudutaan mm. ortodoksijuutalaisten keskuudessa, kun kuulee sanottavan ”juutalaiset kulkevat laput silmillä hyljätessään Jeesuksen”.
Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Joh. 8.44 Tätäkin Raamatun kohtaa käytetään antisemitistisissä piireissä vieläkin ansiokkaasti yleistyksenä kaikista Jeesuksen ajan juutalaisista, vaikka tässä kohdistetaan arvostelu vain tiettyjä oppineita kohtaan.
Jeesuksen kuolema on Raamatullinen ja historiallinen tapahtuma. Ristiinnaulitseminen oli roomalaisten käyttämä rangaistus, jonka he myös toimeenpanivat käytännössä. Kysymyksessä on viimekädessä kaikkien osallisuudesta Raamatun historian valossa. ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Joh. 3:16. Raamatun mukaan Jumala, taivaan ja maan luoja, uhrasi ainoan poikansa, siis jo ennalta määrätty Raamatun historian tapahtuma. Korvausteologiaan turvautuvat kirkkoisät ovat syyllisiä kristilliseen juutalaisvastaisuuteen. Ilman juutalaista Jeesusta ei koskaan olisi syntynyt kristinuskoa. Jeesuksen sanoma perustuu juutalaisen uskon oppeihin, eikä tuolloin UT ollut käytössä. Jeesus syntyi juutalaisena juutalaiseen sukuun ja kuoli ristillä juutalaisena. Halusiko kirkko unohtaa ja hävittää juutalaisen Jeesuksen muistaessaan vain UT:ssa mainitut negatiiviset kohdat juutalaisista oppineista? Kirkon työnantaja on edelleen juutalainen Jeesus.
Suomessa itsenäisyytemme aikana antisemitismi on onneksi ollut lievempi ja marginaaliryhmien ilmiö. Aihetta käsittelee Jari Hanski väitöskirjassaan Juutalaisviha Suomessa 1918-1944 (2006). ”Jeesuksen murhaajat! Kommunistit! Vapaamuurarit! Rehellisten ihmisten työllä ansaitsevat! Siivellä eläjät! Likaiset ja rumat! Epäsuomalaiset! Hanski toteaa tuona aikana antisemitismin pursunneen etupäässä silloisesta äärioikeiston laidalta, johon kuului mm. papistoa. Samaan viittaa kirjassaan Juha Siltala, Lapuan Liike ja kyyditykset 1930 (1985/2005). Nykyisin yhteiskunta-asetelma on muuttunut toisinpäin Israelia koskevan uutisoinnin ansiosta, jossa ilmenee selvää valtioantisemitistisiä piirteitä. Tietyt ”ideologiset journalistit” harkiten tuovat esille kuka on uhri ja tietyt uhrit jäävät medialta varjoon. Joissakin koulukirjoissamme Jeesus ei olekaan enää Juudean juutalainen, vaan palestiinalainen. Etnistä historian vääristelyä. Matti Myllykoski ja Svante Lundgren tuovat kirjassaan Murhatun Jumalan varjo (2006) esille kristillisen antisemitismin historiaa ja miten Raamattua tarkoituksellisesti väärin tulkittuna on luotu aiheetonta juutalaisvihaa.
Meillä Suomessa ja maailmalla on onneksi Israelin ystäviä ja juutalaisen kulttuurin tuntijoita, jotka mm. sapattiaterioihin ja lehtimajanjuhliin perehtyen ja tutustuen näin kykenevät korjaamaan kristillisen antisemitismin jättämiä haavoja. Ettemme kulkisi antisemitismin harso silmillämme. Kenelle kuuluukaan puhdistaa Jeesuksen maine juutalaisten silmissä? Onko kirkon aika palata alkuseurakunnan juurille!


lähteet:
Raamattu, vuoden 1938 käännös
Koraani, Jaakko Hämeen-Anttilan suomennos, 2005
Taisteluni, Mein Kampf, Adolf Hitler, suomennos 1941
Kansojen Historia, osa 7-8, Carl Grimberg, 1957
Kätemme ovat veren tahraamat, Michael L. Brown, 1993
Pitkä Vaellus, Poul Borchsenius, 1977
RUKOUS, avain juutalaiseen maailmaan, Fida International ry, 1998
Kertokaa siitä lapsillenne, juutalaisten joukkotuhot Euroopassa 1933–45, Opetushallitus, 2001
Lapuan Liike ja kyyditykset 1930, Juha Siltala, 1985/2005
Israel ja Jumalan valtakunta, Keijo Lindeman, 2005
Islam, ystävä vai vihollinen, Pekka Sartola, 2006
Sassan myi Eichmannin, YLE TV-dokumentti, 2006
Murhatun Jumalan varjo, Matti Myllykoski, Svante Lundgren, 2006
Volunteerin Runo Mi Eretz, Weli-Markku Hakola, 2008
   
         
   
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
       

takaisin