Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

24.12.2008 Debka File   Venäläiset ovat miinoittaneet Azerbaidzanista Georgian Gorin kaupunkiin tulevan öljynkuljetusradan. Azerbaidzanista tulossa ollut juna räjähti miinaan.    
         
22.12.2008Debka File/ Jerusalem Post   USA kieltäytyi myymästä Israelille Boieng 767 JDAF tankkauskoneita, joita Israel tarvitsee Iraniin tehtävää iskua varten.    
         
22.8.2008 Deka File   Venäjän Muurmanskin laivasto purjehtii lentotukialus Admiral Kuznetzovin johdolla Välimerelle Syyrialaiseen Tartuksen sotasatamaan. Mukana on myös Venäjän laivaston tehokkain ohjusristeilijä MOSKVA.    
         
    Kuvia Georgian sodasta


   
         
19.08.2008     ICEJ   Iran sulkee Hormuzin salmen

Iranin viranomaiset varoittivat, että Ajatollah Ali Khamenei on käskennyt aloittaa Iranin armeijan toimenpiteet Hormuzin salmen sulkemiseksi öljykuljetuksilta.
   
         
13.8.2008 Debka file   Raivostunut presidentti George W. Bush määräsi tänään iltapäivällä USA:n armeijan murtamaan venäläisten toimeenpaneman Georgian saarron.    
         
17.8.2008 Debca file   Venäjän vastaus Puolaan sijoitettaville torjuntaohjuksille tuli tänään: Venäjä sijoittaa Syyriaan Iskander ydinohjuksia.    
         
13.8.2008   Etelä-Ossetia kuuluu Georgian valtioalueeseen. Venäjä on jo pitkään odottanut tilaisuutta käydä Georgian kimppuun. Venäjän 58. armeija (100 000 miestä, Georgialla 18 000) odotti vain rajan takana Casus Belliä eli sodan syytä, jonka se sai, kun Georgia meni palauttamaan järjestystä Etelä-Ossetiaan. Georgialla on suurstrateginen merkitys, koska Georgiassa sijaitsee Tähtien Sodan tutka-asema. Lisäksi Venäjä halusi hyvitystä Serbian konflictissa saamastaan arvovaltatappiosta. Kun Kosovossa pidettiin kansanäänestys Kosovon itsenäistymiseksi Serbian hallinnasta, Venäjä uhkasi asevoimin estää Kosovon itsenäistymisen. Se oli tietenkin mahdotonta, koska Venäjän ja Serbian välissä on niin monta itäeuroopan valtiota. Venäjästä on tullut jälleen voimansa tunnossa oleva suuri imperialistinen karhu.
Georgialla on myös Israelille strateginen merkitys: Israel saa Georgiasta tarvitsemansa öljyn. Niinpä Israel lähetti Georgiaan 1000 sotilasasiantuntijaa. Venäjän hyökkäys Georgiaa vastaan on Googin sodan alkusoitto.

   
         
04.08.2008 IRNA -Iranian News Agency   Fissio vai fuusio
Iran ilmoitti tänään alkavansa rakentaa vetypommia

Iranin virallinen uutistoimisto (IRNA) kertoo Asiantuntijoiden neuvoston johtajan Ajatollah Ali Akhbar Hashemi-Rafsanjanin lausuneen tänään pitäessään puhettä opiskelijoiden kokouksessa Teheranin Jamaran Hoseyniehissä: " Olemme aloittaneet ydinfuusion ensimmäiset toimenpiteet."

Atomivoimalaitoksissa saadaan sähköenergiaa fission avulla, hajottamalla atomeja, jolloin atomien hajotessa vapautuu niiden sidosenergiaa, joka muutetaan sitten sähköksi. Fuusioenergiaa eli reaktiota, jossa atomiytimet yhtyvät suuremmiksi atomeiksi - vetyatomit yhtyvät heliumatomeiksi - voidaan hyödyntää ainoastaan vetrypommeissa. Vetypommin sisällä on fissioräjähde ja sen ympärillä vetykaasua. Fissioräjähde aikaansaa miljoonan asteen kuumuuden, mikä panee vetyatomit yhtymään heliumatomeiksi, jolloin syntyy vielä suurempi ydinräjähde kuin saataisiin fissiopommilla pelkästään.

Ajatollah Hashemi-Rafsanjani lausunto tarkoittaa, että Iran on alkanut rakentaa vetypommia.
   
         
02.07.2008   Jerusalem Post   Kauhakuormaajalla aseistautunut terroristi riehui tänään Jerusalemissa

Kauhakuormaajalla riehunut Itä-Jerusalemista kotoisin oleva terroristi tappoi tänään keskiviikkona iltapäivällä 3 ihmistä ja haavoitti 66:tta Sharei Yisrael Streetin ja Jaffa Roadin risteyksessä Jerusalemissa ennenkuin turvamieheltä aseen temmannut 18-vuotiaS sotilas Moshe Plesser onnistui pysäyttämään terroristin ampumalla.


Kauhakuormaaja murskaantuneen auton päällä
Jaffa Roadilla Jerusalemissa


Lääkintämies kantaa haavoittunutta israelilaista
pienokaista bussista, joka joutui kauhakuormaajalla aseistautuneen
terroristin hyökkäyksen kohteeksi
   
         
Jerusalem Post 11.7.2008   Torstain ja perjantain välisenä yönä Israelin ilmavoimien koneet tulivat Irakiin amerikkalaisille lentokentille valmistautuakseen iskuun Irania vastaan. Irakista on viiden minuutin lentomatka iranilaisiin kohteisiin.    
         
14.07.2008   Kun ovikellosi soi, massiivinen juutalaisten käännytyskampanja Israelissa

Kristityt lähetysjärjestöt ovat aloittaneet Israelissa massiivisen juutalaisten käännytyskampanjan Jeesuksen toisen tulemisen kiihkeässä odotuksessa. Lähetysjärjestöt satsaavat miljoonia dollareita juutalaisten käännyttämiseksi kristinuskoon. Arvioidaan, että Israelissa on tällä hetkellä n. 15 000 kristinuskoon kääntynyttä ns. "Messiaanista" juutalöaista.

Kahden vuosituhannen ajan juutalainen usko on pitänyt  juutalaisen kansan  koossa ja antanut sille elinvoimaa. Sen ansiosta saatiin perustaa Israelin valtio vuonna 1948  Ijarkuun 3. päivä. Sillä hetkellä, kun Paavalin näkemys, että "koko Israel on pelastuva" so. kääntyy kristinuskoon,  toteutuu, juutalainen valtio lakkaa olemasta ja Theodor Herzlin näky juutalaisten valtiosta pannaan romukoppaan. Näin ollen lähetysjärjestöjen kiihkeä käännytystyö on yksi antisemitismin muodoista: "Hävittäkää heidfät olopemasta kansa", kuten Raamattu kertoo. Ja johtaa Juutalaisten valtion romuttamiseen. Juutalaisuus tarkoittaa myöskin uskontoa. Kun Martti Luther ei saanut juutalaisia käännytettyä, hän käski tappaa heidät.

Juutalaisille Messias tarkoittaa maallista ihmishallitsijaa, ei mitään taivaallista Jumalolentoa.  Juutalaisille Jumalan Valtakunta ja Taivaan Valtakunta tarkoittavat maan päällä olevaa teokraattista Israelin valtiota ja heille pelastus ja lunastus merkitsevät vapautusta maallisen sortovallan ikeestä - ei siis pelastusta synnin vallasta.  Kun Messias, joka on miehestä ja naisesta syntynyt tavallinen ihminen, tulee,  hän aloittaa maailmanlaajuisen rauhan, henkisyyden ja valistuksen aikakauden;  ja tulee kokoamaan kaikki juutalaiset maanpakolaisuudesta Israelin maahan.  Jeesus ei elinaikanaan toteuttanut näitä Messiiaan tunnusmerkkejä, jotka Jesaja ilmoittaa luvussa 11. Näin ollen uskonsa tuntevalle juutalaiselle jumalolento-Messias  on aivan absurdi käsite, jota ei kannata tyrkyttää juutalaiselle naamioitumalla kipaan ja rukousviittaan.
   
         
18.07.2008 Atlas Shrugs: Tri HughCort ja Paul Williams   Osama bin Ladenilla on nyt 20 matkalaukkuydinpommia

Onko Osama bin Ladenilla hallussaan ydinaseita? Onko hän salakuljettanut näitä aseita Yhdysvaltoihin? Onko hänen tarkoituksenaan räjäyttää näitä aseita useissa Amerikan kaupungeissa, jos Israel hyökkää Iranin ydinasekohteita vastaan? Tri Hugh Cort, joka on American Foundation for Counter-Terrorism Policyn ja Researchin presidentti, uskoo, että vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on kyllä.

Cort on koonnut todistusaineiston, jonka hän vakuuttaa tukevan näkemystä, että bin Ladenilla on suunnitelma "amerikkalaista Hiroshimaa" varten, joka pannaan toimeen lähitulevaisuudessa. Hän on lähettänyt tämän materiaalin eri USA:n virkamiehille, mukaan lukien Robert S. Mueller, joka on FBI:n johtaja. Cort uskoo, että hallitus ei toimi riittävästi estääkseen hyökkäyksen.


Suurelta osin tämä todistusaineisto keskittyy pakistanilaisen journalistin Hamid Mirin ympärille, joka on ainoastaan saanut luvan haastatella bin Ladenia 9/11 jälkeen. Bin Laden kertoi Mirille, että hän oli hankkinut 20 matkalaukkuydinpommia entisestä Neuvostoliitosta. Mir kertoi Cortille, että bin Ladenin miehet ovat salakuljettaneet nämä pommit Yhdysvaltoihin.Paul Williams: Ydinasehyökkäys Amerikkaa vastaan: Hiroshima

Global Islamic Media Front, joka on johtava al Qaedan nettisivu, on julkaissut raportin, joka todistaa, että Osama bin Ladenilla on hallussaan ydinaseita ja hänen tarkoituksensa on, jos häntä provosoidaan, käyttää näitä aseita Yhdysvaltoja vastaan.

Raportti mainitsee, että kun bin Ladenilta kysyttiin, mitä tulee tapahtumaan, jos USA käyttää ydinaseita hänen terroristijärjestöään vastaan, hän sanoi: "Jos he iskevät meitä niillä, me tulemme iskemään heitä samalla tavoin."

Marraskuussa 2001, bin Ladenin tukimies tri Ayman al Zawahri antoi samanlaisen vastauksen samaan kysymykseen Hamid Mirin haastattelussa: " Meillä on kemiallisia ja ydinaseita," hän kertoi pakistanilaiselle journalistille. "Jos Amerikka käyttää kemiallisia tai ydinaseita meitä vastaan, silloin me turvautua kemiallisiin tai ydinaseisiin." Kun Mir kysyi, mistä bin Laden oli saanut sellaisia aseita, al Qaeda johtaja sanoi: "Se ei ole vaikeata (hankkia sellaisia aseita), jos sinulla on yhteyksiä Venäjän alamaailmaan.

Global Islamic Media Frontin raportti jatkuu sanomalla, että al Qaeda oli ennen 9/11 antanut toimeksiannon eräälle egyptiläiselle tiedemiehelle valmistaa sen ydinasearsenaali, joka oli saatu sellaisilta asekauppiailta kuin Semion Mogilevich Ukrainasta ja mustan pörssin lähteistä Venäjällä, Tshetsheniassa, Kiinassa, Kasakstanissa, Iranissa ja Sudanissa. Frontin mukaan tämä tiedemies "testasi räjäyttämällä miniydinpommin ja sai aikaan sunnattoman, hirmuisen räjähdyksen, joka sai mujahadeenin johtajat hyvin onnellisiksi. Sheikki Osama oli henkilökohtaisesti seuraamassa projektia sen eri vaiheissa."

Hänen miehensä odottavat tiettävästi Osama bin Ladenilta signaalia, jolloin seitsemästä kymmeneen amerikkalaiseen kaupunkiin tullaan iskemään. Jos tämä on totta, ei ole mikään ihme, että Iranin johtaja ennustaa itsevarmasti, että Yhdysvallat tullaan pommittamaan takaisin kivikauteen.

Bin Laden on täyttänyt tiettävästi islamilaisen lain varoittamalla Yhdysvaltoja, että hyökkäys on tulossa ja tarjonnut aselepoa - kääntymistä Islamin Uskoon, jolloin Amerikkaa vastaan ei hyökätä. Islamiin kääntymisestä kieltäytyminen tarkoittaa, että hyökkäys Amerikkaa vastaan on oikeutettu. Kolme viikkoa ennen 9/11 bin Laden varoitti, että Yhdysvaltoja vastaan hyökättäisiin ennen näkemättömällä tavalla sen vuoksi, että se tukee Israelia.

Matkalaukkuydinpommi

Matkalaukkuydinpommi on hyvin tiivis ja siirrettävissä oleva ydinase ja sillä voi olla mitat: 60 x 40 x 20 senttimetriä tai 24 x 16 x 12 tuumaa. Pienin mahdollinen pomminkaltainen sisältö voisi olla yksinkertainen kriittinen plutoniummassa (tai U-233) maksimitiheydeltään alle normaalin.

   
         
20.07.2008 Debka File/Jerusalem Post   Yhdysvallat antoi Iranille kaksi viikkoa aikaa lopettaa uraanin rikastaminen

-neuvottelujen epäonnistuessa USA hyökkää Iraniin marraskuun ja tammikuun välisenä aikana

Israelin kansallinen radio kertoi tämän lauantai-iltana 19.07.2008 lainaten korkea-arvoista "turvallisuuspoliittista" virkailijaa.

Lähde ennusti, että presidentti George W. Bush antaisi käskyn hyökkäyksestä Iraniin marraskuun 4. päivä tapahtuvan presidentinvaalin ja hänen Valkoisessa Talossa tammikuussa päättyvän virkakautensa välisenä aikana. Lainaus julkistettiin pian sen jälkeen, kun Genevessä käydyt kuuden vallan neuvottelut Iranin kanssa - joissa oli ensimmäistä kertaa mukana USA:n virallinen edustaja - epäonnistuivat ja juuri ennen kuin Israelin armeija ylipäällikkö kenraaliluutnantti Gabi Ashkenazi saapui Washingtoniin. Hänen on määrä olla siellä viikon verran yleisesikunnan päällikön amiraali Mike Mullenin vieraana.

Poliittiset lähteet kuvaavat paljastusta askeleena sitä kohti, että Israel on luopumassa luottamasta kansainväliseen diplomaattiseen painostukseen estää Irania hankkimasta ydinaseita. Sen odotetaan herättävän raivoisia protesteja niiden valtioiden taholta, jotka johtavat diplomaattisia ponnisteluja ja pikaisia radikaaleja reaktioita Teheranista .

Lähteemme kertovat, että nimetön israelilainen "turvallisuuspoliittinen" lähde sanoo lausunnolla olevan kolme päämäärää:

1. Korostaa sitä signaalia, että USA:n sotilaallista optiota ei ole otettu pois pöydältä sen jälkeen, kun ulkoministeriön puhemies sanoi, että Iranin täytyy valita kansainvälisen yhteisön kanssa tapahtuvan yhteistyön ja yhteentörmäyksen välillä.

Virkailija antoi myös Israelin vastauksen viimeisimmästä arvionnista Washingtonissa käynnissä olevista neuvotteluista sanoen, että Israelin Ilmavoimilla ei ole riittävästi lentokoneita iskemään Iranin ydinasekohteita vastaan ilman Amerikan sotilaallista tukea.

2. Antaa signaali, että USA:n läsnäolo Geneven neuvotteluissa 19. heinäkuuta 2008 valtiosihteeri William Burnsin johdolla ei suinkaan ollut myönnytys, vaan ehdoton uhkavaatimus. Teheranille kerrottiin, että sillä ei ole enää kuin kuin kolme kuukautta aikaa lopettaa uraanin rikastaminen ennenkuin Bush lunastaa lupauksensa ratkaista tämä kysymys ennenkuin hän jättää Valkoisen Talon. Ei yksikään Bushin hallinnon jäsen sano tätä suoraan, ei ulkoministeri Condoleeza Rice, puolustusministeri Robert Gates eikä myöskään presidentti itse. Israelia nuhdellaan epäilyksettä paljastuksesta.

3. Washingtonin ja teheranin välillä käydään salaisia riskialttiita neuvotteluja laaja-alaisista kysymyksistä, poikkeuksena kiista uraanin rikastamisesta. Israel pelkää joutuvansa hyljätyksi ja jätetyksi paitsioon kaikilla rintamilla Irania vastaan näiden neuvottelujen johdosta. Teheran saattaa tarttua Israelin paljastukseen tekosyynä hyljätä neuvottelut uraanin rikastamisesta kaikilla tasoilla, elleivät kaikki kuusi valtaa tarjoa takuita siitä, etteivät ne ryhdy sotilaallisiin toimenpiteisiin.

   
         
8.07.2008 Atlas Shrugs/Maverick News Media   Raa´asta lapsenmurhaajasta tehtiin Libanonissa sankari!


Kotiinpaluutaan juhliva Samir tekee natsitervehdyksen oppi-isänsä Adolf Hitlerin kunniaksi


Samir Kuntar/Qantar Hez-b-Allahin asepuvussa vannoen, että hän kostaa Radwanin = Imad Mugniehin kuoleman

Israel joutui surullisessa vankienvaihdossa vaihtamaan viisinkertaisen elinkautisen lapsenmurhasta saaneen Samir Kuntarin/Qantarin kuolleisiin Eldad Regeviin ja Ehud Goldwasseriin.

Samir Kuntar tuli tovereidensa kanssa veneellä Nahariaan. Tappoi ensin kaksi poliisia ja murtautui sen jälkeen israelilaiseen kotiin. Raahasi perheenisän ja tämän nelivuotiaan pikkutytön rannalle, jossa tappoi pikkutytön silmien edessä hänen isänsä. Sen jälkeen Kuntar hakkasi nelivuotiaan pikkutytön pään tohjoksi kalliota vasten kidutettuaan häntä ensin raa´asti.
Hänet saatiin kiinni ja hänelle langetettiin viisi elinkautistuomiota ennenkuulumattoman raa´asta teostaan.

Beirutissa Samir Kuntarin kotiinpaluuta oli juhlimassa myös Saksan ja Yhdistyneiden Kansakuntien viralliset edustajat.

Samir Kuntar on valittu kostamaan Imad Mugniyehin kuolema. Kostoiskussa odotetaan kuolevan satoja israelilaisia.
   
         
20.07.2008 Maverick News Media   Hez-b-Allah oli silponut Regevin ja Goldwasserin ruumiit

Rabbi Yisrael Weiss, entinen IDF:n päärabbi , joka oli läsnä kun kaatuneet IDF:n sotilaat Eldad Regev ja Ehud Goldwasser siirrettiin, sanoi että "tunnistusprosessi oli hyvin hidas, koska jos ajattelemme vihollisen olevan julma eläville ja kuolleille, olimme kauhuissamme, kun avasimme arkut, todetaksemme vain kuinka julma. Enkä jatka enempää."

Entinen IDF:n johtava lääkintäupseeri prikaatinkenraali (resrvissä) tri Hezi Levi totesi tuona aamuna, että vain perinpohjaiset tutkimukset voivat kertoa sen tarkan tapahtumasarjan, joka seurasi sotilaiden kaappausta, mukaanlukien sen aiheuttiko Regevin päähänsä saama ampumahaava hänen kuolemansa vai oliko se terroristien "varmistuslaukaus" kaatuneen IDF:n sotilaan tappamiseksi.
   
         
20.07.2008 Atlas Shrugs   Päivän kuva:
Yhdistyneet Kansakunnat TERVEHTIVÄT Hez-b-AllahiaYhdistyneiden Kansakuntien ja Hez-b-Allahin liput RITIRINNAN


Yhdistyneet Kansakunnat on ottanut Hez-b-Allahin suojelukseensa?
   
         
20.07.2008 Atlas Shrugs   Ote Barack Hussein Obaman omasta nettiblogista
Tässä oleva ote Obaman omasta nettiblogista on päivätty 16.09.2007. Siinä hän vastaa ihailijalleen, joka kysyy hänen kantaansa Iranin kysymykseen. Tämä blogi poistettiin pikaisesti hänen henkilökuntansa toimesta 24 tunnin aikavälillä:

"Nämä Juuutalaisfasistit ja heidän neocon-toverinsa ovat jo tuhonneet Amerikan - tarvitsemme uutta perustuslakia korjataksemme ne rikokset, joita nämä uuskonservatiivit ( Israel-nyrkkelijät) ovat aiheuttaneet. Koko kongressi pitäisi syöstä vallasta vallankumouksen avulla, koska he ovat myyneet Amerikan israelilaisille - $165 K:sta vuodessa kongressimme on myynyt tai kumartunut AIPAC:in ( Amerikan juutalaiskongressi), American Enterprise Institute:n ja Israelin edessä. Ei ole enää Amerikkaa - on olemassa orjamainen, kiristetty, pelkurimainen roskajoukko - orjien maa, pelkureiden koti. Ne ovat meidän ´amerikkalaisia arvojamme´ - juuri niitä me olemme. Hyökkäyksemme Iraniin tulee olemaan Amerikan LOPPU - ansaitsemme kaiken, mitä saamme - sillä kestää vuosisatoja - kostaa ne sotarikoset, jotka on tehty meidän nimissämme, meidän verodollareillamme, niiden turmeltuneiden ihmisten kautta, jotka olemme valinneet, Amerikan loppu - fini America- emme koskaan nujertaneet Krystolia ja Dershowitzia ja nimittäneet heitä juutalaisfasistisiksi seemiläisiksi, joita he ovat, ennenkuin oli liian myöhäistä. Kuinka teennäistä. Kuinka pelkurimaista. Kuinka säälittävää. Se olisi voinut tuhota meidän poliittisen tai akateemisen uramme, jos meillä oli sellainen.hahhahhaa."
Kuvassa Barack ja hänen veljensä Malik n. vuonna 1985
Malik kertoo Barackin olleen tunnustava muslimi.
Barack on syntyjään 43,75 prosenttisesti arabi isänsä kautta
ja vain 6,25 % afrikkalainen
   
         
    Obaman lyhyt elämäkerta

1. USA:n väestörekisterikeskuksen johtaja on 20.08.2008 vahvistanut, että Obaman syntymätodistus Hawaii´in osavaltiosta on väärennös. Epäselvyys aiheutuu Obaman isästä.

2. Hänen isänsä on musta muslimi Keniasta nimeltään Barrack Hussein Obama, jä hänen äitinsä on valkoinen ateisti Kansasista nimeltään Shirley Ann Dunham. He tapasivat Hawaii´in yliopistossa Honolulussa. Nimi Barrack tulee arabiankielestä ja tarkoittaa "siunattu", baraka, jota käytetään Koraanissa. Barack Junior syntyi elokuussa 1961.
Barack Juniorin isoäiti elää vielä Keniassa ja hänen nimensä on: Sarah Ogwel Onyango.

Hänen isänsä hylkäsi perheen, kun Barack Junior oli kahden vuoden ikäinen ja palasi Keniaan. Isä kuului Luo-heimoon ja oli taistellut Mau-Mau-liikkeessä brittejä vastaan ja paennut Keniasta Yhdysvaltoihin.
Hänen äitinsä meni uudelleen naimisiin toisen muslimin kanssa, joka opiskeli Honolulun yliopistossa. Uuden isän nimi oli Lolo Soetoro Indonesiasta. Nuori Barack muutti äitinsä ja isäpuolensa kanssa Jakartaan, kun hän oli kuuden vanha. Siellä hän opiskeli Muslimi-madrassassa (uskonnollinen koulu), joka teki hänestä Muslimin.

Tammikuussa 1968 Obama kirjautui Jakartan roomalaiskatoliseen Franciscus Assisilaisen peruskouluun nimellä Barry Soetero. Hänet kirjattiin koulun oppilasluetteloon Indonesian kansalaisena ja hänen uskonnokseen merkittiin Islamin usko. Koulussa hän osallistui Islamin uskontotunneille.

Hänen lempirukouksensa, jonka hän osaa ulkoa, on muslimien rukouskutsu. Se on hänen mielestään kaunein mahdollinen rukous:

"Allah is Supreme! Allah is Supreme!
Allah is Supreme! Allah is Supreme!
I witness that there isno godbut Allah
I witness that there is no god but Allah
I eitness that Muhammed is his prophet..."

"Allah on Suurin! Allah on suuriin!
Allah on Suurin! Allah on Suurin!
Minä todistan, että ei ole muuta jumalaa kuin Allah
Minä todistan, ettö Muhammed on hänen profeettansa"

"La ila illah Allah. Muhammed rasoolu Allah."
Opiskeluvuosinaan USA:ssa Obama kuului USA:n kommunistipuoluseeseen.
   
         
22.7.2008 Jerusdalem Post   Kauhakuormaajaterroristi riehui tänään JerusalemissaTänään puolenpäivän aikaan kauhakuormaajaterroristi riehui Jerusalemissa lähellä Keren Hayesod- ja King David Streetin risteystä muutaman sadan metrin päässä luxushotellista, johon Barrack Obaman on tarkoitus tänään majoittua. Terroristi yritti kaataa bussi n:o 13, mutta kuljettaja kerkisi väistää. Terroristi vaurioitti neljää henkilöautoa ja 16 ihmistä loukkaantui. Siviilimies yhdessä rajapoliisin kanssa pysäytti ampumalla hänet.

   
         
23.7.2008 Iranin TV   Harmnagedon – Viimeisten päivien sota

Atomipommin räjähtäessä syntyvä sienimäinen pilvi
näytettiin taustakuvana Iranin TV: n IRINN:in sarjassa:
Secret of Armageddon
Viimeisten päivien sota – Harmagedon
Sarja näytettiin Iranin TV:ssä touko-kesäkuussa 2008

   
         
28.07.2008 Chroniclesmagazine.org by Srdja Trifkovic   Kuinka Islamistit onnistuivat syöttämään pajunköyttä Lännelle
- Radovan Karadzic oikeuden edessä HaagissaSrdja Trifkovic

Se kiihkon henki, jolla media ympäröi entisen Bosnian serbijohtajan Radovan Karadzicin pidätystä 21. heinäkuuta 2008 perustuu kokonaan täydelliseen eriarvoisuuteen alkaen vuodesta 1992: Serbit halusivat sotaa, muslimit halusivat rauhaa; serbien rikokset ovat pahoja ja liioiteltuja, muslimien rikokset ovat ymmärrettäviä.

Tämä doktriini toistui vaikuttavasti kuukautta ennen Karadzicin kaappausta, kun Haagin Tribunaali totesi, että muslimien Srebrenican sodanaikainen komentaja, Nasir Oric, ei ole vastuussa tuhansien serbisiviilien tappamisesta hänen komennossaan olleiden joukkojen toimesta kolme vuotta ennen enklaavin joutumista serbien käsiin heinäkuussa vuonna 1995, ja on näin syytön. Se on tänään myös selvää median toistaessa loputtomasti Karadzicin väitettyä sotaisaa jyrkkyyttä ennen Bosnian sotaa ja sen aikana.

Epätasapaino ei ole pelkästään epäreilua. USA:n politiikka olisi voinut estää "Bosnian" kauhut. Tosiasiana säilyy, että keväällä 1992 USA:n viimeinen Jugoslavian suurlähettiläs, Warren Zimmermann myötävaikutti materiaalisesti - luultavasti enemmän kuin yksikään toinen yksityishenkilö - sodan puhkeamiseen Bosnia-Herzegovinassa. Asiantuntijat ovat todenneet tämän kiistattomaksi.

Yhdeksän kuukautta aikaisemmin, kesäkuussa 1991, Slovenia ja Kroatia julistautuivat itsenäisiksi, liike joka laukaisi lyhyen sodan Sloveniassa ja ylläpiti konfliktia Kroatiassa, missä serbit kieltäytyivät hyväksymästä Tudjimanin fait accompli (tapahtunut tosiasia). Näillä tapahtumilla oli syvälliset seuraukset Bosnialle ja Herzegovinalle, joka oli "Jugoslavia pienoiskoossa". Serbit (34%) vastustivat järkkymättömästi ajatusta Bosnian itsenäisyydestä. Kroaatit (17%) torjuivat odotetusti ehdotuksen, että Bosnia ja Herzegovina säilyisi serbien hallitsemassa tynkä-Jugoslaviassa.

Alija Izetgebovic, muslimiyhteisön (43%) johtaja, oli päättänyt niin varhain kuin syyskuussa 1990, että Bosnian pitäisi myös julistautua itsenäiseksi, jos Slovenia ja Kroatia eroavat. 27. helmikuuta 1991 hän meni askelta pidemmälle: " Uhraisin rauhan riippumattoman Bosnia-Herzegovinan hyväksi, mutta en uhraisi riippumattomuutta Bosnia-Herzegovinan rauhan hyväksi." Prosessi kulminoitui kansanäänestykseen itsenäisyydestä (29. helmikuuta 1992). Serbit boikotoivat sitä odotetusti. Lopulta vain yli 62 prosenttia äänestäjistä äänesti itsenäisyyden puolesta, ylivoimaisesti muslimeja ja kroaatteja; mutta jopa tästä luvusta puuttui kahden kolmasosan perustuslain vaatima enemmistö. Tämä ei pysäyttänyt Izetgebovicin tynkähallitusta julistamasta itsenäisyyttä 3. maaliskuuta.

Samanaikaisesti viimeinen yritys rauhan pelastamiseksi oli käynnissä. Portugalin ulkoministeri Jose Cutileiro järjesti konferenssin Lissabonissa. Siihen osallistuivat kolmen yhteisön johtajat: Izetbegovic, Radovan Karadzic, ja kroaattien johtaja Mate Boban. EU:n välittäjät suostuttelivat kole osapuolta hyväksymään ajatuksen, että Bosnia-Herzegovina olisi itsenäinen, mutta sisäisesti organisoituna etnisten alueiden eli "Kanttoonien" mukaan.

Läpimurto johtui siitä, että Bosnian serbit hyväksyivät itsenäisen Bosnian edellyttäen, että muslimit luopuvat kunnianhimoisesta keskitetystä, jakamattomasta valtiosta. Izetbegovic näytti hyväksyvän, että tämä oli paras mahdollinen sopimus - mutta hän muutti pian mielensä. Kun hän palasi Lissabonista, Zimmermann lensi kiireesti perässä Belgradista Sarajevoon kertomaan hänelle, että USA ei ollut Cutileiron suunnitelman takana. Hän sanoi, että se tarkoittaa " serbien vallan kahmaisua", joka voitaisiin estää kansainvälistämällä ongelma. Kun Izetgebovic sanoi, että hän ei pitänyt Lissabonin sopimuksesta, Zimmermann rohkaisi häntä perumaan sopimuksen. Ulkoministeriö myönsi myöhemmin, että USA:n politiikkana "oli rohkaista Izetgebovicia rikkomaan jakosuunnitelma". The New York Times (29. elokuuta 1993) esitti paljastavan lainauksen pelaajalta itseltään:

Suurlähetystön (Belgradissa) oli määrä tunnustaa Bosnia-Herzegovina joskus helmikuussa, " Mr. Zimmermann sanoi poliittisesta suosituksestaan Belgradista käsin. " Tarkoittaen minua". ..Välittömästi sen jälkeen, kun Mr. Izetgebovic oli palannut Lissabonista, Mr. Zimmermann soitti hänelle Sarajevoon... "Hän sanoi, hän ei pitänyt siitä; käskin häntä, jos hän ei pitänyt siitä, miksi allekirjoittaa se?"

Tuon hetken jälkeen Izetgebovicilla ei ollut mitään motivaatiota ottaa käynnissä olevia EU:n tukemia neuvotteluja vakavasti, aivan niin kuin albanialaisilla ei ollut mitään motivaatiota neuvotella Belgradin kanssa vuonna 2007, sen jälkeen kun presidentti Bush julisti Tiranassa, että se tulisi itsenäiseksi. Zimmermannin kanssa käymänsä keskustelun jälkeen Izetgebovic tunsi olevansa valtuutettu perumaan kolmijakosopimuksen, ja hän tiesi, että USA:n hallinto tulisi hänen avukseen vahvistamaan jakamattoman Bosnian valtion itsenäisyyden.

Zimmermannin ja hänen poliittisten pomojensa motiivina Washingtonissa ei ollut huoli Bosnian muslimeista tai mikään korkea moraalinen periaate. Se oli lopputulos Amerikan valtarakennelmassa olevien painostusryhmien väliintulosta: Saudit ja muut muslimit, uuskonservatiivit, turkkilaiset, Maailman kansan rakentajat, Venäjää pelkäävät... kaikilla oli lusikkansa mukana sopassa. Siten sota Balkanilla kehittyi Jugoslavian onnettomuudesta eurooppalaisten rasitteesta "USA:n johtajuuden suureksi testiksi". Tämän teki mahdolliseksi väärennetty yksimielisyys, joka hyväksyttiin Euroopan Balkanin politiikaksi. Tämä yksimielisyys, joka laajennettiin mediaan, rajoitti hyödyllisen keskustelun kenttää.

Sen jälkeen, kun Zimmermann oli tehnyt väliintulon Sarajevoossa Washingtonin Fait accompli leimattiin ilmeettömästi "kansainvälisen yhteisön tahdoksi". Eurooppa oli vihainen mutta avuton, kun Yhdysvallat sortui peiteoperaatioon salakuljettamalla aseita Kroatiaan ja Bosniaan YK:n päätöslauselmien vastaisesti. Zimmermannin torpedoitua EU:n Lissabonin formula vuonna 1992 alkoi kehityssuunta, joka turhautti eurooppalaisia, mutta he olivat avuttomia.

Kun Jugoslavian kommunistinen järjestelmä hajosi, muslimit olivat ensimmäisinä järjestäytymässä perustaen puolueen nimeltä Stranka Demokratske Akcije, SDA (Demokraattinen Toimintapuolue) maaliskuussa 1990. Kroaatit seurasivat kaksi kuukautta myöhemmin perustamalla puolueen Hrvatska Demoktraska Zajednica Bosne i Hercegonine - HDZBiH ( Kroaattien Demokraattinen unioni); todellisuudessa se oli vetäytyneen YPA:n kenraali Franjo Tudjimanin Zagrebissa olevan HDZ:n paikallinen tukipuolue. Lopulta heinäkuussa serbit perustivat Srpska Demokratska Stranka Bosne i Hercegovine, SDS (Bosnia-herzegovinan Serbien Demokraattinen puolue) . Malli siitä, kuinka muslimit ja kroaatit toimivat ennakoivasti, ja serbit vasta perässäpäin, syntyi siten varhain.

Kun Bosnian vaalitulokset tarkistettiin, niitä voitiin lukea kuin väetölaskennan tulosta. Ylivoimainen enemmistö äänistä - 80 prosenttia - meni niille kolmelle puolueelle, jotka perustuivat kansallisetniselle identiteetille. Kansallisneuvoston 240:stä paikasta (Kansankamari ja Kunnalliskamari) SDA voitti 86 paikkaa, SDS otti 72 paikkaa ja HDZ 44. Nämä kolme voittanutta puoluetta solmivat pian vallanjakosopimuksen. Vaikka villi liikemies-poliitikko Fikret Abdic Velike Kladusan alueelta sai enemmän ääniä, johtuen Jugoslavian Bosnian perustuslaillisesta oikukkuudesta Alija Izetgebovic valittiin seitsenjäsenisen monietnisen kiertävän puhemiehistön presidentiksi. Tasavallan pääministerin paikka meni HDZ:lle ja Neuvoston puheenjohtajuus SDS:lle.
Kolmipuoluekoalition sopimus ei koskenut ainoastaan Tasavallan hallinnon paikkojen jakoa, vaan myös alue- ja kunnallistasoa. Hallitseva SDA-SDS-HDZ-koalitio alkoi työskentelemisen ilman suurempia ongelmia uuden hallinnon alkukuukausina.

Karadzicin alkuasetelma

Karadzic johti puoluetta, joka edusti Bosnia Hercegovinan serbejä, ja he halusivat ylivoimaisella enemmistöllä säilyttää status quon. Koska he eivät millään muotoa toivoneet Jugoslavian tuhoa, he olivat pakotettuja reagoimaan herkästi niitä kohtaan, jotka halusivat federaation hajoamista. On törkeätä heittää pois ajatus, että Belgradin propaganda olisi yksinkertaisesti kiihottanut Bosnian serbejä: he haukkoivat vielä henkeä Titon kauden jälkeen ja kirjoittivat uudelleen etnisen sisällissodan ja serbien kärsimysten historiaa, historiaa joka on voinut sisältää uusia liioitteluja , mutta joka korjasi temppuja ja valheita vanhassa historiassa.

Muslimien strategia

Kolmesta uskonnollisetnisestä puolueesta Bosnia Hercegovinassa muslimipuolue - SDA- oli ehkäpä kaikkein radikaalein. Se ajoi yksin Bosnian yhteiskunnan perusteellista uudelleen järjestelyä taivaallisen ilmestyksen mukaisesti. Se yritti tehdä niin, ei Bosnian omin ehdoin, ei Tasavallan oman paikallisen mallin mukaan, vaan globaalis-historiallisen prosessin ehdoilla - kuten sen johtajat näkivät sen - globaalin Islamilaisen renesanssin mukaan. Monet kommentaattorit Lännessä ovat vuosien ajan yrittäneet kieltää Alija Izetgebovicin pitkän ajan ohjelman todellisen luonteen. Yksinkertaistamme sen, he pitivät parempana uskoa omia oletuksiaan, että Izetbegovicin piirustukset eivät olleet "Islamistisisia" vaan "monikulttuurisia.

Samalla tavalla kuin Islamistiset puolueet muualla, SDA:lla oli julkinen, "maallinen" julkisivu, ja sisäinen islamilaisten kaadereiden ydin, joka säilyi puolittain vehkeilevänä alkuaikoina. Eräs puolueen perustajista, joka oli aikaisemmin menestynyt hyvin liike-elämässä Lännessä, Adil Zulfikarpasi´c , kuvailee tätä elävästi. Häntä kauhistuttivat SDA:n fasistiset menetelmät ja sen "konservatiivis-, uskonnollis-populistinen suuntautuminen. Adil Zulfikarpasic´ perusti oman puolueensa, MBO:n (Muslim Bosniak Organization). Se pärjäsi huonosti vaaleissa vuonna 1990, mutta se jätti kuitenkin tärkeän jälkensä kartoittamalla mahdollisuuden aitoon maallisen bosnien "jälki-islamilaiseen" polittiseen voimaan.

Izetgebovic oli Sharia-lain esitaistelija ja Islamilaisen Tasavallan teoreetikko kauan ennenkuin ensimmäiset laukaukset ammuttiin. Jo nuorena miehenä Toisen Maailmansodan aikana Izetgebovic oli Nuorten Muslimien järjestön (Mladi Muslimani) jäsen. Se oli radikaali islamilainen poliittinen järjestö, jota inspiroivat Jerusalemin Suurmuftin, Al Husseinin, opetukset. Al Husseini matkusteli Saksan miehittämässä Euroopassa saarnaten, että Kolmas Valtakunta ja Muslimimaailma muodostivat luonnollisen yhteisön, jolla oli sama päämäärä, joka vaati jokaisen kynnelle kykenevän Muslimin henkilökohtaista sitoutumista. Izetgebovicin ajatukset kypsyivät myöhemmin laajaan ohjelmalliseen lausumaan Islamilaisessa Julistuksessa (1970), tämä dokumentti johti siihen, että kommunistiset virkailijat vangitsivat hänet vuonna 1983.

Julistuksesta tuli Izetgebovicin de facto poliittinen ohjelmajulistus. Se painettiin uudelleen Sarajevossa avainhetkellä vuonna 1990, se pelästytti yleisöä. Samalla kielellä, joka on tuttua aseellisen Jihadin opiskelijoille kaikkialla, se vaati Islamilaista moraalia ja uskonnollista uudistumista, ja Islamin eri tyyppien yhdistymisen vahvistumista - myöskin ja mukaanlukien aseellista taistelua islamilaisen hallintojärjestelmän luomiseksi maissa, joissa muslimit muodostavatväestön enemmistön.

Izetbegovicin kirjoittamaa:

Islamilaisen liikkeen täytyy ja se voi ottaa haltuunsa vallan niin pian kuin se on moraalisesti ja lukumääräisesti niin vahva, että se voi, ei ainoastaan tuhota olemassa olevan ei-islamilaisen vallan, vaan myös rakentaa uusi islamilainen valta...Rauhaa tai rinnakkaiseloa ei ole Islamin uskon ja ei-islamilaisten sosiaalisten ja poliittisten instituutioiden välillä.

Tämä oli poliittinen ohjelma par excellence (varsinaisesti), jota bosnian ei-islamilaiset ryhmät eivät voineet hyväksyä; serbeille "se vahvisti heidän epäilyjään, että Izetgebovic toivoi muuttavansa Bosnia-Herzegovinan islamilaiseksi valtioksi". Paljastavassa lauseessa Izetgebovic käsittelee ei-muslimien asemaa maissa, joissa on muslimienemmistö: "ei-muslimivähemmistöjen islamilaisessa valtiossa, sillä ehdolla, että he ovat lojaaleja ( korostus lisätty) nauttivat uskonnollista vapautta ja kaikkea suojelua." Hän puoltaa "Islamilaisen yhteisön (Kalifaatin) luomista Marokosta Indonesiaan."

Korostettakoon, että Izetgebovicin näkemykset eivät eroa perinteellisestä islamilaisesta näkökulmasta. Lopullinen tavoite on Dar al Islam, jossa muslimit hallitsevat ja uskottomat alistuvat. Tätä tarkoittaa Izetgebovicin ilmeinen jalomielisyys ei-muslimeja kohtaan, "edellyttäen, että he ovat lojaaleja", ei-muslimit voivat olla "suojeltuja henkilöitä" ainoastaan, jos he alistuvat Islamin ylivaltaan.

Tie Sotaan

Kun kohtalokas vuosi 1991 lähestyi, serbit olisivat pitäneet parempana koko Jugoslavian käsittävää kansanäänestystä perustuen periaatteelle "yksimies - yksi ääni" yksinkertaisella kysymyksellä - "Jugoslavia, kyllä tai ei?" - ja tuloksen olisi pitänyt olla kaikkia sitova.

Varhain 1990 separatistipuolueet olivat jo voittaneet Sloveniassa ja Kroatiassa. Joulukuussa tuona vuonna Slobodan Milosevicin autoritaarinen Serbian Sosialistipuolue saavutti vaikuttavan voiton Serbian vaaleissa. Kaikissa tasavalloissa media oli innolla hehkuttamassa avoimesti kansallisia teemoja, ja poliitikot tunnustivat väriä. Joulukuussa 1990 sloveenit äänestivät "itsenäisen ja riippumattoman valtion" puolesta, ja kuukausien sisällä Slovenia lopetti lähettämästä asevelvollisia liittovaltion armeijaan. Samassa kuussa Kroatian tasavallan Neuvosto omaksui uuden perustuslain - niin kutsutun Joulukuun perustuslain - joka määritteli Kroatian tasavallan "Kroatian kansan kansallisvaltiona". Serbialaisten perustuslaillinen asema Kroatiassa oli siten kumottu ja Kroatiassa olevat serbit oli alennettu kansallisen vähemmistön tasolle.

Päinvastoin kuin Sloveniassa Kroatialla oli kuitenkin rajojensa sisällä suuri serbiväestö, joka suuttui siitä, että siltä oli poistettu sen perustuslaillinen asema kansana. Serbit olivat alunperin kannattaneet Jugoslavian säilyttämistä, mutta kun Slovenia ja Kroatia siirtyivät kohti itsenäisyyttä, he nostivat esille kysymyksen itsemäääräämisoikeudesta. Tämä liittyi erityisesti kysymykseen rajojen määrittelemisestä Jugoslavian eri osatasavaltojen kesken tavalla, joka sallii eri serbiyhteisöjen Serbian ulkopuolella pysyä siihen kiinnittyneenä.

Serbien politiikasn pääsisältönä oli, että separatistitasavallat saavat mennä, mutta heidän ei pitäisi sallia ottaa alueita. joissa on serbienemmistö, mukanaan. Slovenian ja Kroatian itsenäisyysjulistuksia seurasi sen mukaisesti melko erilaiset vastareaktiot. Slovenian kanssa oli lyhyt konflikti, johon osallistui Jugoslavian armeija, sen sijaan Kroatissa oli pitempi ja paljon verisempi sota, johon osallistui paikallisia serbejä. Väistämättömästi nämä tapahtumat olivat sidoksissa syvällisiin seurauksiin Bosniassa.

Izetbegovicin päähuolenaihe oli löytää tekosyy aiottuun eroamiseen Jugoslaviasta - mistä tahansa Jugoslaviasta - ja käyttää taktista liittolaisuutta kroaattien kanssa tämän päämäärän saavuttamiseksi; tilinteon hetki HDZ:n kanssa voisi tulla myöhemmin. Izetbegovicin päätös käsittää Tudjimanin itsenäisyystarjous vihjeenä, että Bosnia toimii samoin, oli kohtalokas: sillä hetkellä, kun SDA teki selväksi, että se ei pysyisi Jugoslaviassa ilman Kroatiaa, sota oli väistämätön Bosniassa. Izetgebovic halusi ottaa riskin sodasta. Vuoden 1990 vaalikamppailun aikana hän sanoi, että muslimit "puolustaisivat Bosniaa asein". Helmikuussa 1991 hän julisti Neuvostossa: "Uhraisin rauhan riippumattoman Bosnia-Herzegovinan hyväksi, mutta en uhraisi Bosnia-Herzegovinan riippumattomuutta rauhan hyväksi." Serbeille tämä oli sotahuuto. Toukokuussa Izetbegovic meni vielä pidemmälle sanoen, että sotaa Bosnia-Herzegovinassa ei todennäköisesti voitaisi välttää, koska "jotta valtio voidaan luoda, kansakunta muovata, sen täytyy kestää tämä, se on jonkinlainen kohtalo." Tästä lausumasta heijastui hänen islamilainen fatalisminsa.

Karadzic ja Milosevic

Yli kahden vuosisadan ajan Balkanin maat ovat korjanneet liittorakennelmien satoa. Vuosien 1992-1995 Bosnian sota vahvisti tämän kehityssuunnan. Se oli mitä tuhoisin osa Jugoslavian hajoamista seurannutta sotaa. Koska ei ollut olemassa mitään etnistä enemmistöä eikä mitään "Bosnian" kansakuntaa, kaikista kuudesta Jugoslavian liittovaltion tasavalloista Bosnia-Herzegovinan tasavallan täytyi kaikista eniten pelätä väkivaltaista eroamista.

Serbian presidentti Slobodan Milosevic vahvisti Bosnian kriisissä ensisijaisesti valtaansa varsinaisessa Serbiassa ja laajensi vaikutusvaltaansa sitoutumatta mihinkään selvästi määriteltyyn strategiseen tavoitteeseen, kuten "Suur-Serbiaan". Vastakohtana Kroatian presidentti Franjo Tudjiman oli todellinen nationalisti. Huhtikuussa 1992 hän toi Kroatian joukot länsi-Herzegovinaan juuri kun Milosevic veti Jugoslavian kansallisen armeijan (JNA) Bosniasta. Edelleen Milosevic oli yrittänyt lakkaamatta syventää jakoa Palessa olevan Karadzicin johtaman siviilihallinnon ja Han Pijesakissa olevan kenraali Ratko Mladicin johtaman sotilaspäämajan välillä.

Kun Bosnian serbit ottivat hallintaansa serbienemmistöiset alueet ja yhdistivät käytävät vuonna 1992, he olivat hyvin varustettuja ja johdettuja. Mutta lukumääräinen etu oli muslimeilla, jotka toivoivat voittavansa lopussa kansainvälisen avun turvin. Radovan Karadzic ei koskaan ymmärtänyt, että tämä oli todellakin Izetgebovicin suuri strategia.

Lisäksi läntinen media vahingoitti vakavasti Karadzicia henkilökohtaisesti ja serbejä kollektiivisesti käsittelemällä muslimivankien pahoinpitelyä ja ei-serbiväestön karkoitusta kesällä 1992. Kroaattien ja muslimien serbejä vastaan ja toinen toistansa vastaan tekemiin julmuuksiin, vaikka olivat yhtä yleisiä, ei kiinnitetty huomiota ja niiden raportoimista ei arvostettu. Lännen eliittiluokka valitsi sympatian kohteensa alussa ja jatkoi agitaatiota saadakseen aikaan sotilaallisen intervention serbejä vastaan.

Lukuisista euroopalaisten tarjoamista rauhansuunnitelmista Karadzicia painostettiin erityisesti - varsinkin Milosevicin taholta Belgradissa - hyväksymään Vance-Owenin suunnitelma (toukokuu 1993), joka olis jakanut Bosnian kymmeneen "kanttoniin". Hän kannatti sen hyväksymistä, mutta myöhemmin Republika Srpskan kansallisneuvosto torjui sen myöhemmin. Vain kuukausia myöhemmin muslimit torjuivat Owen-Stoltenbergin suunnitelman, joka tarjosi kolmen riippumattoman kansallisen itsenäisen kokonaisuuden valtioliittomallia (joulukuu 1993). Serbit torjuivat vuonna 1994 "Kontaktiryhmän" esittämän epämääräisen "ei-neuvoteltavissa olevan" suunnitelman. Se hyljättiin hiljaisesti varhain 1995, jolloin Clintonin hallitus päätti tehdä väliintulon suoraan muslimien puolella.

Karadzicin kalliit virhearvioinnit

Ensimmäisessä vaiheessaan median vaatimus sotilaallisesta interventiosta teki Bosnian sodasta kansainvälisen keskustelun aiheen, jonka laajuuta ei ollut koettu sitten Vietnamin. Monewt eurooppalaiset olivat taipuvaisia tukemaan kompromissirauhaa, Bosnian liittovaltiota ja todellista aseiden vientikieltoa; kun taas Yhdysvallat ei pitänyt eurooppalaisten rauhan suunnitelmista, mursi aseiden vientikiellon, joka alkoi myöhään vuonna 1993 ja tuki avoimesti muslimeja.

Vuosina 1992-1993 Karadzic teki perustavaa laatua olevan virhearvioinnin,. joka teki serbeille mahdottomaksi voittaa sota. Karttojen, neliömailien ja alueprosenttien muodostuessa hänelle pakkomielteeksi ja ollessa haitaksi strategiselle suunnittelulle, hän kieltäytyi käsittelemästä voittoaan ja toivoi, että ajan täyttyessä maailma tunnustaisi serbien ilmeisen voiton. Hänen usein toistettu ajatelmansa, "emme halua lyödä heitä (muslimeja), haluamme erota heistä," oli absurdi: jälkimmäistä ei voitu saada aikaan varmistamatta edellistä.

Väärien oletustensa petkuttamana, Karadzic laiminlöi tarttua rakenteelliseen muutokseen, joka tapahtui tammikuussa 1994, kun USA:n sponsoroima kroaatti-muslimiallianssi ja eurooppalaiset oivalsivat, että sotaan ei olisi ratkaisua, elleivät he luovuta poliittista johtoa Washingtonille. Tämä uusi aloitettiin helmikuussa vuonna 1994, kun krnaatinheittimen ammus osui väkeä täynnä olevalle Markalen torille Sarajevossa. Asiasta syytettiin serbejä ja se tosiasia, että ammus ei voinut tulla serbien linjoilta, tuli tietoon liian myöhään, jotta se oilis voinut vaikuttaa myöhempään kriisiin.

Sodan tästä hetkestä alkaen muslimit alkoivat häikäilemättä käyttää hyväkseen "turva-alueita" - Sarajevossa, Goradzessa, Tuzlassa, Bihacissa ja Srebrenicassa - jotka YK oli julistanut, mutta ei koskaan demilitarisoinut. Lyhyesti, Muslimien sallittiin hyökätä näiltä alueilta käsin, mutta serbien ei sallittu työntää heitä takaisin sisään. Keväästä 1994 muslimit eivät voineet enää hävitä sotaa, joka heidän heikosta lähtökohdastansa käsin merkitsi itse asiassa sen voittamista.

Vaikka Karadzicia oli kerran kohdeltu avainkeskustelukumppanina Lontoossa, New Yorkissä, tai Genevessä, niin alkuvuodesta 1995 Karadzic ei ollut enää pelaaja tässä suuressa pelissä. Washingtonissa Bosnia nähtiin mahdollisuutena muuttaa NATO puhtaasta puolustusalliansista "alueesta riippumattomaksi" rauhaanpakottamisosastoksi valmistaen näin tietä Kosovon interventiolle neljä vuotta myöhemmin. Interventiota mediassa ajavan painostusryhmän menestys täytyy nähdä siinä yhteydessä, että se sai vahvaa tukea agitaatiolleen USA:n hallinnolta.

Venäjä oli Karadzicin pysyvienn toiveiden ja pettymysten lähde. Vaikka häntä usein kummastutti Moskovan välinpitämätön asenne, hän jatkoi toivomista, että se tulisi "ravistelemaan itsensä ylös". Kuitenkin Jeltsinin Venäjä oli heikko, innokas miellyttämään Länttä ja haluton käyttämään voimaansa Balkanin alueella. Venäjän politiikka melkein ideologisella sitoutumisella hyväksymään Lännen hyvä tahto, ja Venäjä oli hidas oivaltamaan, että Washington halusi rauhansopimuksen, joka perustui serbien lyömiseen. Vasta vuonna 1995 Venäjän hälytyskellot alkoivat soida sen oivallettua suunnan, johon oltiin menossa, mutta oli liian myöhäistä ja liian vaikeata presidentti Jeltsinille suunnitella uutta politiikkaa.

Kesällä 1995 Lontoo ja Pariisi suostuivat haluttomasti siihen, että NATO pommittaa serbejä, kun taas Yhdysvallat hyväksyi haluttomasti sen suunnitelman, jota eurooppalaiset olivat halunneet 1992-93. Mutta Bosnian serbiarmeijan pommittaminen elokuussa 1995, joka näytti lopettavan sodan, oli sotilaallisesti vähemmän tärkeä kuin Kroatian armeijan saapuminen Bosniaan, nyt koulutettuna ja USA:n laajasti uudelleen aseistamana. Tämä Kroatian interventio oli mahdollinen ainoastaann, koska Jugoslavian armeija kieltäytyi tulemasta väliin pelastaakseen sen suojatit Drina-joen länsipuolella. Sota päättyi, koska Serbian Milosevic halusi sen päättyvän.

Sodan tärkein lopputulos oli muuttunut NATO ja Amerikan johtajuuden elpyminen Euroopassa sellaisessa laajuudessa, jota ei oltu nähty Kennedyn jälkeen. Se perustui siihen, että Amerikka halusi johtaa ja olla korvaamaton Euroopan uudelleenjärjestäytymisprosessissavuoden 1989 jälkeen.Kansainvälinen interventio ei paljoa vaikuttanut Bosniaan itseensä. Sota kesti kauemmin kuin se olis voinut kestää ja Serbian asema on yhä epävarma, mutta se sopimus joka seurasi Daytoniua ei ole erilainen kuyin se vakuuttavantuntuinen kompromissi, joka näytti olevan saavutettavissa Lissabonissa huhtikuussa 1992.

Vae Victis

Kuinka he tekevät sen, nämä Balkanin poliittiset impressaarit, urakoitsijat? Haagin Tribunaali ei tunnusta kysymystä oikeutetuksi eikä sen tähden etsi vastausta. Kummallinen totuus on, että suuret vallat maksavat pääsymaksun pääsystä Balkanin kasinoon. He suostuvat jonkun keksimään tarinaan, ei "Totuuteen".

Radovan Karadzic tuomitaan syylliseksi kansanmurhaan ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan, ja hän ei tule vankilasta elävänä. Tuomio on jo kirjoitettu, mutta se heijastaa perustavaa laatua olevaa epätasapainoa. Se jättää huomioimatta Bosnian sodan ytimen - serbien pyrkimyksen, että ei voida pakottaa eroamaan - pysyessään mykkänä muiden kahden osapuolen syyllisyydestä sarjaan perustuslain vastaisia, epäloogisia ja laittomia poliittisia päätöksiä, jotka aiheuttivat sodan.

Tuomio Karadzicia vastaan USA:n sponsoroimassa ja suuresti USA:n tukemassa tribunaalissa Haagissa on rakennettu tälle vääristyneelle perustukselle. Se ei tule olemaan reilu eikä oikea ja sentähden se tulee olemaan vahingollinen sille, minkä puolesta Amerikan pitäisi seistä maailmassa. Se tulee antamaan myöskin lisäluottamusta myyttiin muslimien syyttömästä uhrin asemasta, serbien ilkeämielisyydestä ja Lännen välinpitämättömyydestä, ja heikentää sen tähden meidän päättäväisyyttämme globaalissa taistelussa, joka kaunistelevasti tunnetaan "sotana terrorismia vastaan. Edellinen on rikos, jälkimmäinen erehdys.

   
         

 

26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
26.01.2008 Jerusalem Post   Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen

Puolustusministeri Ehud Barak lausui tänään, että Iran on ohittanut ydinaseensa kehittelyssä ns. Manhattan vaiheen eli se on jo hyvää vauhtia rakentamassa ydinpommia. On vain ajan kysymys, milloin se on valmis ja Iran alkaa jakaa sitä terroristeille.


Iranin Raaka Islam
George Hassan


Iranilainen kirjailija George Hassan kertoo vasta ilmestyneessä kirjassaan, että pieni arabivähemmistö hallitsee Irania ja sortaa iranilaisia. Arabivähemmistö haluaa saada aikaan massiivisen maailmansodan ja tappaa massiivisesti ihmisä maapallolla valmistaessaan kahdennentoista Imaamin paluuta.
   
         
26.1.2008 Jerusalem Post   Hamasin terroristit haavoittivat Rafahin läpimurtoaukossa lauantaina 36:tta egyptiläistä rajavartijaa. Osa heistä makaa sairaalassa kuoleman kielissä. Egyptiläiset eivät vastanneet Hamasin tuleen.    
         
27.01.2008 Atlas Shrugs   Kuvia kansainvälisenä Holokaustin muistopäivänä 27.01.2008
Jerusalemin suurmufti Haj Amin el-Hussein neuvotteluissa Hitlerin kanssa


"Muslims responded to the call of Muslim leaders and joined our side because of their hatred of our joint Jewish-English-Bolshevik enemies, and because of their belief and respect for, above all -- Our Fuehrer."

Himmler puhuu: "Muslimit vastasivat Muslimijohtajien kutsuun ja liittyivät meidän puolellemme johtuen heidän vihastaan meidän yhteisiä juutalais-englantilas-bolshevikkivihollisiamme vastaan ja sen johdosta, että he ennenkaikkea uskoivat --meidän Führeriimme ja arvostivat häntä."
   
         
29.01.2008 Atlas Shrugs/Spiegel Online   Sisäkuvia Hamasin rakettitehtaasta Gazassa

"Ihania ihmisiä"In a shed somewhere in the north of the Gaza Strip a group of young men build Qassam rockets at night.
Vajassa jossakin Gazan kaistan pohjoisosassa ryhmä nuoria miehiä rakentaa Kassam-raketteja yöllä.


Different sized rockets are produced, the biggest can reach distances of up to nine kilometers. They are being produced to be fired into Israel.
Erikokoisia raketteja valmistetaan, suurimmat kykenevät lentämään jopa yhdeksän kilometriä. Niitä valmistetaan ammuttavaksi Israelia vastaan.


Explosive substance: The warhead is filled with TNT.
Räjähdysainemateriaali: taistelukärki on täytetty TNT:llä.


The fertilizer that is used to produce the rocket fuel comes from Israel, as the Hebrew writing on the bags shows.
Lannoitteet, joita käytetään rakettien valmistamiseksi, tulevat Israelista, kuten ylläolevisssa säkeissä oleva hepreankielinen kirjoitus osoittaa.


The militants mix together glucose sirup with sieved fertilizer. They use kitchen scales to weigh the ingredients.
Sotarikolliset sekoittavat yhteen glukoosisiirappia, johon siivilöidään lannoitteita. He käyttävät keittiömittoja punnitakseen ainesosia.


It takes half an hour to prepare the rocket fuel on the gas cooker. One of the team tests a spoonful of rocket fuel.
Kestää puoli tuntia valmistaa rakettipolttoainetta kaasukeittimellä. Yksi ryhmistä testaa lusikallista rakettipolttoainetta.


The militants use walkie-talkies to keep in touch with their comrades who are guarding the rocket factory.
Sotarikolliset käyttävät käsipuhelimia pitääkseen yhteyttä tovereihinmsa, jotka vartioivat rakettitehdasta.


Each nightshift lasts about six hours. The men take breaks for cigarettes and tea.
Kukin yövuoro kestää noin kuusi tuntia. Miehet pitävät tupakka- ja teetaukoja.


The rocket fuel is poured into a plastic tube, where it cools and hardens. That tube is then cut away and the fuel cylinder is inserted into the Qassam shell. A detonator is placed in the mixture. The men can make up to 100 rockets a night.
Rakettipolttoaine vuodatetaan muovituubeihin, joissa se jäähtyy ja kovenee. Tuubi leikataan sitten pois ja polttoainesylinteri sijoitetaan Kassamin hylsyyn. Sytytin pistetaan sekoituksen sisään. Miehet pystyvät valmistamaan 100 rakettia yössä.
Raketit ammutaan umpimähkään kohti Israelia. Niitä ei kyetä millään tavalla ohjaamaan. Ne suunnnataan kohti siviilikohteita, mikä tekee ammunnasta sotarikoksen.
   
         
02.02.2008 ZNN by Ami Isseroff   Historian synkkä juutalaisviha tekee paluuta kristilliseen kirkkoon

1. Holokaustin opetusten pohdiskelua by Sr. Ruth Lauff, O.P., Esq.

Eräässä uudessa kirjassa, joka on omistettu kokonaan raamatulliselle käskylle: "Rakasta lähimmäistäsi", kirjoittaja kokee käskyn tarkoittavan, että jos sinä väet vääryyden jatkuvan, sinun täytyy tehdä jotakin tai muuten sinä tulet osalliseksi rikokseen.

Antisemitismi elää ja voi hyvin, vaikkakin uudessa ja petollisessa muodossa. Se, mitä me näemme kansainvälisessä yhteisössä ja monissa uskonnollisissa piireissä, on heltymätöntä ja melkein pakkomielteenomaista Israeliin valtioon kohdistuvaa kritiikkiä ja yksipuolista tuomitsemista. Tämä iskee päällemme samana vanhana juutalaisvihan syntinä, joka on kääritty uuteen poliittisesti korrektiin käärepaperiin.

Se, että Israel joutuu jatkuvasti maailman eettisen mikroskoopin alle, ei ole tasapuolista eikä millään tavoin oikeutettua.
Viime vuonna kävin Jad Vashemissa Jerusalemissa erään ryhmän mukana, joka koostui protestanttisista papeista. Löysin itseni seisomassa jossakin Euroopassa varhain natsiajalla tapahtunutta juutalaisten joukkomurhaa kuvaavan esityksen edessä. Natsit olivat erään juutalaisryhmän ympärillä. Sitten he kutsuivat näiden ei-juutalaiset naapurit paikalle huutamaan ja karjumaan juutalaisille syytöksiä heidän kaikista mahdollisista virheistään eikä ollut väliä, kuinka pieniä ne olivat. Heidän valtaansa annettiin jokainen juutalainen.
Ja minulla oli oppimisen "ahaa-hetki". Yhtäkkinen ja pelottava oivallus. Oivalsin, kuinka tehokas työkalu voisi olla rohkaistaessa mieletöntä vihaa ja väkivaltaa jotakin erityistä kansanryhmää kohtaan. Keskittämällä kiinteästi huomio jonkin erityisen kansanryhmän (tavalllisiin, inhimillisiin) synteihin toinen ryhmä voisi saada rohkaisua noiden ihmisten ankaraan rankaisemiseen tai jopa teurastamiseen.. Ja oivalsin, että tämä voitaisiin tehdä kelle tahansa kansalle yksinkertaisesti soveltamalla sellaista standardia heitä kohtaan, jollaista ei sovelleta kellekään muulle kansalle.

Luin äskettäin 222-sivuisen kirjan , joka oli otsikoitu nimellä "Israel-Palestiina: Lähetystutkimus". Tämän lähetystutkimuksen on kirjoittanut kaksi pappia Yhdistyneestä Metodistikirkosta ja se on julkaistu vuonna 2007. Sen on julkaissut Women' s Division, General Board of Global Ministries of the United Methodist Church. Se on äärimmäisen järkyttävä. Sen lisäksi, että se sisältää vääristyneen historiallisen esityksen toisensa jälkeen ja kaikki tähtää Israelin kuvaamiseksi roistona arabi/Israel-konfliktissa, Lähetystutkimus luonnehtii juutalaisia sotaisina, pöyhkeinä ja agressiivisina, israelilaiset ovat "rasisteja". Se jopa ehdottaa, että uskonnollinen rasismi saattaa olla luonnostaan kuuluvaa juutalaisessa uskonnossa.
Mutta ehkä järkyttävintä Lähetystutkimuksessa on, että se tosiasiallisesti käyttää holokaustia aseena Israelia vastaan viittaamalla siihen, mitä se kutsuu "holokaustitietoisuudeksi", joka on israelilaisen tempperamentin pääluonteenpiirre ja joka sisältää "piilevän hysterian" ja "paranoidisen eristymisen tunteen", joka estää israelilaisia tekemästä rauhaa.


2. Kristilliset rauhanryhmät Hebronissa vetävät yhtä köyttä terroristien kanssa
Ami Isseroff


Kun maailma menee hulluksi, roistoista tulee sankareita ja uhreista tulee roistoja. Niin näyttää olevan Hebronin kristillisten rauhanryhmien nurinkurinen logiikka.

Kfar Etzionin asutus perustettiin uudelleen sen jälkeen, kun Israel oli valloittanut sen Kuuden Päivän sodassa. Vuonna 1948 arabien järjetäytymättömät joukot suorittivat Kfar Etzionin etnisen puhdistuksen Arabilegioonan silmien edessä.

Kyseessä oleva tapahtuma sai alkunsa, kun terroristeihin kuuluvat palestiinalaiset arabit tunkeutuivat asutuksen Jeshivaan. ja alkoivat puukottaa avustajia, jotka hoitivat omia asioitaan. Kaikeksi onneksi palestiinalaiset tulivat kirjastoon, jossa avustajat kokoontuivat, eivätkä luokkahuoneeseen. Terroristien pysäyttäminen on kerrottu ykstyiskohtaisesti Haaretz-lehdessä. Avustaja Elyakim Kovatch onnistui ampumaan kaksi pahantekijää sen jälkeen, kun he olivat hyökänneet ja haavoittaneet kahta avustajaa.

Ajattelin lapsellisuuksissani, että kaikki olisivat kiitollisia siitä, että terroristien hyökkäys oli laannutettu. Jokainen normaali henkilö tunnustaisi, että tämä tapahtuma oli selvää itsepuolustusta. Kuten Kfar Etzionin historiassa kerrotaan jopa kaikkein kiihkeinkin Palestiinan arabien oikeuksien puolustaja osoittaisi ainakin häivähdyksen empatiaa ihmisiä kohtaan, jotka olivat tulleet perustamaan kibbutzin ja kylät, jotka oli tuhottu traagisissa olosuhteissa, uudelleen.

Eittämättä minun rajoitetun käsityskykyni ulkopuolella oli olettaa, että joku muu paitsi psykopaatti voisi kääntää tämän tapahtuman palestiinalaismieliseksi propagandaksi.

Mutta itsensä kristityksi julistanut Kristillinen rauhanryhmä osoitti, kuinka vähän mielikuvitusta minulla oli. Heille siirtolaiset ovat tuskin ihmisiä (Huomaa Kristityt rauhanryhmät eläimellistävät israelilaisia. Heille aseet ovat pahoja paitsi, että jos palestiinalaisilla on niitä ( Anna Jeesukselle aseesi). Aina innokkaana osoittamaan myötätuntoa, KRR:n Dianne Roe meni käymään -- ei hyökkäyksen uhrien luona -- vaan terroristien perheiden luona. Hän kirjoittaa:

Kristilliset Rauhan Ryhmät on aseita vastaan, kantoivatpa niitä sitten sotilaat tai siviilit.

Tämä ei ilmeisistäkään ole totta, koska KRR protestoi katkerasti sitä vastaan, palestiinalaislapset eivät voisi saada leikkiaseita, hyödyllisiä tekemään hämäysterrori-iskuja (Huomaa Anna Jeesukselle aseesi).

Dianne Roe kysyy:

Olettakaa, että miehittäjä ja miehitetty vaihtavat paikkaa. Tapahtuman otsikko voisi olla: Israelilaisen terroriryhmän johtaja tapppaa kaksi Beit Ummarin sotilasta, kun he tunkeutuvat terroristisoluun.
Kyllä niin on Dianne. Ja otsikko antiikin Roomassa saattaisi olla ollut: "Ystävälliset leijonat ottivat hengiltä vaarallisen kristillisen uhkan." Ja natsien lehdessä Volkischer Beobachterissa vuonna 1943 otsikko saattaisi olla ollut: " SS-sankarit ottivat hengiltä vaarallisen juutalaisen solun Warsovan Ghetossa." Luultavasti se oli jotenkin näin. Otsikot Al-Qaedalle sympaattisissa sanomalehdissä 12. syyskuuta 2001 on täytynyt olla jotenkin näin: " Vapaustaistelijat iskevät ankarasti oikeuden puolesta pahoja koirien ja sikojen amerikkalaisia kristittyjä poikia vastaan". Kaikki riippuu "kertojasta" ja "näkökulmasta" eikö totta?

Dianne Roe valittaa väitettyä arabimaiden menetystä juutalaisille siirtokunnille. En ole koskaan kertaakaan nähnyt missään Kristillisten Rauhan Ryhmien tiedotteissä vähäisintäkään vihjausta siitä, että he tietävät, että ainakin jotkut näistä "arabimaista", joille Hebronin ja Gush Etzionin juutalaiset ovat asettuneet, on juutalaisten ostamia monia vuosia sitten., että näissä paikoissa oli juutalaisia yhteisöjä, jotka karkoitettiin ja puhdistettiin etnisesti. En ole myöskään nähnyt mitään vihjausta siihen, että juutalaisilla on oikeus elää ja puolustaa itseään. Kaikki juutalaiset ovat kirottuja Kristillisten Rauhan Ryhmien mukaan. Tämä ei ole rajoittunut aikuisiin. Kun tarkka-ampuja murhasi yhden kuukauden ikäisen pienokaisen, Shalhevet Pasin, Kristillisten Rauhan Ryhmien uutiuskirje mainitsi sivumennen, että terrori-isku oli sattunut, ja keskittyi erään arabin ahdinkoon, joka ei voinut ruokkia kanojaan johtuen seurauksena olleesta ulkonaliikkumiskiellosta. Näiden Nasaretin juutalaisesta siirtokunnasta kotoisin olevan juutalaisen siirtolaisen opetuslasten mukaan olemme syntymästämme saakka kirottuja. Meidän henkemme on vähempiarvoinen kuin tuon Arabin kanojen.

On vaikeata kuvitella, että sellaista turmeltuneisuutta ja vihaa levitetään rakkauden evankeliumin nimessä, mutta kaiken kaikkiaan tämä on perinnäistapa.
   
         
Jerusalem post 3.2.2008   Kun Hamas teki näyttävän läpimurron Gazasta Egyptiin kaataen rajalle olleen teräsmuurin, se toi Gazaan pitkän kantaman ohjuksia, panssarintorjuntaohjuksia ja ilmatorjuntaohjuksia.    
         
03.02.2008 klo 18.04 Debka File  
Shin Betin johtaja raportoi: massoittain korketasoista aseistusta sellaisia kuin pitkän kantaman raketteja, vyöryy Gazaan murretun Siinain rajan läpi

Sisäisen turvallisuuspalvelun johtaja Yuval Diskin varoitti Israelin hallitusta sunnuntaina 3. helmikuuta 2008 , että palestiinalaiset käyttivät hyväkseen kaaosta Gazan ja Siinain välisellä rajalla salakuljettaakseen sisään suuria määriä pitkän kantaman raketteja, panssarintorjunta- ja ilmatorjuntaohjuksia ja räjähteitä ohjuksiin. Satoja palestiinalaisia terroristeja on suunnannut etelään Siinaille. Länsimaisten tiedustelupalvelujen mukaan he ovat levittäytyneet pitkin 220 km pitkää Israelin rajaa.

Lähteet paljastavat luvun, joka on poistettu hallituksen virallisesta kommunikeasta yleisön hermostuttamisen välttämiseksi. Aseistettujen terroristien lukumääräksi on arvioitu suurella Siinain alueella tuhanneksi. Hamas valmisti heidän käyttöönsä ainakin 30 reittiä, kun se lykkäsi kauhakuormaajilla Gazan-Siinain rajan kumoon kymmenen päivää sitten.

Sentähden puolustusministeri Ehud Barak kertoi hallitukselle, että rajaeste täytyy rakentaa kiireisesti kahdessa kohtaa aitaamatonta Isaraelin-Egyptin välistä rajaa - Nitzana' ssa ja Eilatissa.

Hän on kuitenkin liian myöhässä, Olmertin hallitus torjui liian kauan IDF:n upseereiden itsepintaiset vaatimukset aidata raja.. Nyt Egyptin ja Israelin välinen raja on aivan avoin terroristeille ja heille on lahjoitettu turvasatama Siinailla iske-ja-katoa-hyökkäyksiä varten.

Kun Egyptin poliisi epäonnistui pysäyttämään palestiinalaisten ryntäyksen Gazasta viime viikolla, israelilaiset upseerit anoivat lupaa lähettää kolme taisteluhelikopteria, joiden he sanoivat riittävän pysäyttämään ulospääsy ja pitkän kantaman rakettien salakuljetus. Mutta lupa evättiin. Se kiellettiin samalla tavoin kuin ylijohto estettiin ryhtymästä tehokkaaseen sotilasoperaatioon pysäyttämään Hamasin sotakone, kun se vielä oli mahdollista.

Olmertin hallituksen tunaroinnit Gazan suhteen, sotilasasiantuntijat arvioivat, ovat potentiaalisesti vielä tuhoisampia Israelin turvallisuudellekuin konsanaan Libanonin sodan epäonnistunut johto.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Englannin hallitus on ottanut ensimmäisen askeleen SHARIA-lain voimaansaattamiseksi Englannissa
On säädetty laki moniavioisuudestaLabour-hallitus on hyväksynyt kansakunnan verovarojen käytön moniavioisten perheiden sosiaaliseksi tukemiseksi, mikä mahdollistaa työttömyysturvan laillisen maksamisen moniavioisuutta kannattaville. Moniavioisuus on yksi Sharia-lain elementti, ja tämä laki on säädetty hyödyttämään muslimimiehiä.
   
         
03.02.2008 Maverick News Media   Toinen muslimien langettama kuolemantuomio lyhyen ajan sisällä

Viikko sitten muslimit langettivat kuolemantuomion hollantilaiselle parlamentaarikko Geerd Wildersille. Nyt kuolemantuomio on langetettu englantilaiselle Rochesterin piispalle, joka kertoi, että Englannissa on nyt alueita, joille ei-muslimeilla ei ole menemistä.

Eivät ainoastaan tietyt muslimit ole raivostuneet. Englannin kirkko ei myöskään hyväksy piispan asennetta.

Rochesterin piispa, tri Michael Nazir-Ali, on nyt poliisin vartioimana sen jälkeen, kun hän ja hänen perheensä saivat tappouhkauksia hänen väitettyään, että joistakin osista Britanniaa on tullut alueita, joille ei-muslimeilla ei ole asiaa.
Piispa on saanut osakseen vihaa myös Englannin kirkon hierarkian vanhemmilta jäseniltä Islamia koskevien lausuntojensa vuoksi.

Canterburyn arkkipiispa, tri Rowan Williams, on tehnyt Islamin ensisijaiseksi arkkipiispakunnassaan ja asettanut Muslimi-kristillisen foorumin edistämään uskontojen välisiä suhteitä vuonna 2006.
Eräs vanhempi kirkonmioes kertoi eilenä The Times' ille: "Rochesterin piispa uhkaa tehdä tyhjäksi kaiken, mitä me olemme tehneet."

Tri Nazir-Ali oli Intiassa, kun hänen kotinsa henkilökunta sai joukon puhelinsoittoja, joissa uhattiin hänen perhettänsä ja varoitettiin häntä, että hän ei "eläisi pitkään"., jos hän jatkaisi Islamin kritisointia. Kentin poliisi on antanut hänelle hätänumeron muiden yksilöimättömien suojelutoimenpiteiden lisäksi, ja sanonut että uhkaukset otetaan "vakavasti".

Puhuessaan The Times' ille tri Nazir-Ali, joka kuuluu Kirkon konservatiiviseen evankeeliseen siipeen ja on Britannian ainoa aasialainen piispa, sanoi; " Ironia on siinä, että minulla oli samanlaisia uhkauksia, kun olin piispana Pakistanissa, mutta en koskaan ajatellut, että kohtaisin niitä täällä. Tarkoitukseni on sanoa, että Britannia on kadottanut kristillisen näkynsä, joka on on tarjonnut vieraanvaraisuutta muille."

Hän sanoi, että tämä kritillisen näyn puute on johtanut monikulttuurisuuteen. "Jokainen hyväksyy, että monikulttuurisuudella on ollut tuhoisia seurauksia, ja että syrjintä ja äärimmäisyysilmiöt ovat nousseet tästä."

Tri Nazir-Ali kertoi The Times' ille:"Olen saanut 1000 kirjettä, joista 95% on ollut tukevia. Ei ole mitään syytä kieltämiseen. Meidän täytyy kohdata seuraukset.

Piispa meni vielä pitemmälle viime yönä nettisivulleen postittamassa lausunnossa...

"Tämä on liian laajalle levinnyt ilmiö, jotta se voitaisiin jättää huomioon ottamatta ja ansaitsee asiallisen keskustelun ja väittelyn," piispa sanoi.
"Toistan sen, mitä sanoin aikaisemmassa kommentissani, että kadun syvästi, jos olen loukannut jotakin enkä toivo aiheuttavani loukkausta kenellekään, vähiten muslimiystävilleni, mutta ellemme määrittele tautia, josta kaikki kärsimme, emme kykene löytämään lääkettä"...

Onko olemassa 12-kohtainen ohjelma "taudin" määrittämiseksi (tunnettu myös dhimmitudena)? Länsi kaikkine tosiasioiden kieltäjineen näyttää olevan sellaisen ohjelman suuressa tarpeessa.
   
         
01.02.2008 Joels Trumpet/Siad/Kristeligt Dagblad   Muslimit ovat julistaneet sodan Euroopan alkuperäistä väestöä vastaanKäännös on tanskalaisesta sanomalehdestä Kristeligt Dagblad 11.01.2008. On yllättävää, että viime vuonna Wienissä pidetty Euro-Islam-konferenssi ei ole saanut enempää huomiota, koska konferenssi oli tosiasiassa muslimien sodanjulistus Euroopan alkuperäistä väestöä vastaan.

Viime vuonna pidettiin Wienissä konferenssi niin kutsutusta Euro-Islamista. Siinä tunnetut muslimivaltuutetut muotoilivat tulevaisuuden vision Euroopasta Islamin vallan alla. Tuossa tilaisuudessa Mustafa Ceric, Bosnian Suurmufti kuvaili tulevaa Islamin aikakautta, joka pitäen mallinaan maurilaista Espanjaa ja Osmannien etelä-Eurooppaa korvaisi kristinuskon.

Osallistujien joukossa oli myös kaikkialla läsnäoleva professori Tariq Ramadan. Hän julisti, että suunnitelmat Euroopan islamilaistamisesta täytyy pitää yleisöltä salassa.

He sopivat myös, että ensimmäisenä askeleena on varmistaa Sharia-lain voimaantulo siten, että "ainakin alussa Sharia esitetään rinnakkaisena lainsäädäntönä Euroopan maille". Mitä tulee yksityiskohtiin Sharia-laista, ne täytyy pitää poissa julkisista keskusteluista niin pitkälle kuin mahdollista.

On yllättävää, että nämä konferensissa tehdyt julistukset eivät ole julkisuudessa saaneet paljon huomiota osakseen. Joko sellaiset tulevaisuuden näkymät Islamista näyttävät liian mielikuvituksellisilta tullakseen otetuksi vakavasti tai todellisuus sopii niin huonosti kuvaan Islamista, mikä hallitsee "kaikkitietävää" Euroopan kulttuurieliittiä, että he tukahduttavat sanotun tosiasian.

Tämä koskee myöskin problemaattista professori Tarq Ramadania, jonka julistukset olivat kaikkein huolestuttavimpia. Hän julisti, että hänen todelliset tarkoituksensa Euro-Islamista täytyy pitää yleisöltä salassa. Mikä kummallinen kovaksikeitetty julistus kokouksessa, josta hän tietää, että lehdistö raportoi siitä. Perustaako hän vain aivan kyynisesti laskelmansa "uskottomien" yleiseen tukahduttamismekanismiin?

Vaikka paljon Tariq Ramadania koskevasta rankasta kritiikistä ja hänen versiostaan Euro-Islamista on tehty tunnetuksi, sillä on ollut vain vähän vaikutusta hänen maineeseensa modernina, maltillisena eurooppalaisena muslimina, joka työskentelee vakavasti muslmien rauhanomaisen integraation hyväksi Läntisessä maailmassa. Tariq Ramadan on yhä arvostettu vieras, joka kutsutaan usein virallisiin konferensseihin kaikkialla Euroopassa, varsinkin Skandinaviassa, missä hänelta muun muassa pyydetään konsultointiapua asiantuntijana keinoista, joilla ratkaista muslminuorten radikalisoitumisongelmat; ja hän on hyvin kunnioitettu nuorten, hyvin kasvatettujen tanskalaisten muslimien keskuudessa.

Tultakoon erityisesti mainituksi, että Tariq Ramadanilla on vaikutusta järjestöihin nimeltä "Kriittiset Muslimit", jonka johtaja on Sherin Khankan, ja "Muslimit Vuoropuhelussa", jonka jäseninä on sellaisia tunnettuja henkilöitä kuin Mona Sheikh*), Asmaa Abdol-Hamid*) ja Abdul Wahid Pedersen*).

Muslimien ei ole oikeastaan sallittu asua uskottomien maassa. Ainoastaan, jos he julistavat uskonsa Allahiin ja Muhammediin julkisesti se voidaan sallia. Tämä tarkoittaa käskyä toimia muslimilähetyssaarnajina.
Tämä tehdään ensisijaisesti tekemällä Islamin tunnustuksia ja tekemällä itsenä samanaikaisesti näkyväksi julkisuudessa. Tariq Ramadan ehdottaa myös, että nimen "Sodan Talo", jolla perinteellisesti tarkoitetaan "uskottomien" hallitsemioa alueita, sijasta niitä täytyy nyt kutsua nimellä "Tunnustuksen Talo ". Hän ajattelee tämän nimen ilmaisevan sitä, että siellä on käynnissä islamilainen lähetystyö, eikä todellinen sota. Tariq Ramadanin menetelmä osoittaa tiettyä eroavaisuutta sotaisaan islamilaisuuteen nähden, mutta päämäärä on aivan sama. Molemmat ryhmät haluavat Euroopan Islamin vallan alle. Tariq Ramadan on väkivallan käyttöä vastaan Euroopassa, koska se saattaa pilata mahdollisuudet saattaa Euro-Islam päätökseen. Kuitenkin Tariq Ramadanin lausunnot väkivallan käytöstä islamilaistamisesssa ovat todella hyvin kaksimielisiä.

Qaradawi on Lähi-Idässä yksi vaikutusvaltaisimmista Sunnimuslimien oppineista, jonka nimi on liitetty monien vuosien ajan fanaattiseen järjestöön nimeltä Muslimi Veljeskunta. Tariq Ramadanin isoisä, Hassan al-Banna, perusti tämän vuonna 1928 Egyptissä. Tähän lisätään, että hän on Fatwan ja Tieteen Euroopan Neuvoston tunnettu jäsen, joka yrittää näytellä voim akasta roolia Euroopan Muslimien pääneuvostona. Qaradawi on sanonut, että Islamin päämäärä on valloittaa Eurooppa samoin kuin USA käyttämällä menetelminä islamilainen lähetystyö, propaganda ja saada vaikutusvaltaa painostusryhmien avulla.

On sanottu, että Qaradawi on painanut ratkaisevat sormenjäljet paperiin, jota kutsutaan nimellä "Projekti", vuodelta 1982, joka määrittelee pitkän, yksityiskohtaisen aikataulun (yli 100 vuoden aikajaksolle) Euroopan ja USA:n soluttamiseksi ja lopulliseksi valloittamiseksi. Tämä aikataulu sattuu tarkasti yhteen niiden julistusten kanssa, joita tehtiin Wienin konferenssissa viime vuoden keväällä.

Paperi löydettiin, kun Sveitsissä sijaitsevaan luxuskotiin tehtiin ratsia marraskuussa 2001. Sen omistaja oli Yousseff Nada, Ramadanin perheystävä monien vuosien ajalta, Muslimiveljeskunnan kansainvälinen johtaja, ja Luganossa sijaitsevan Al-Taqwa-pankin toimitusjohtaja, joka kuten siltä näyttää, on rahoittanut al-Qaedan ja Hamasin Islamilaista terrorismia.

Tariq Ramadanin mukaan lähetystehtävä tulee antamaan Euroopan muslimeille takaisin heidän itsetuntonsa, arvoasemansa ja elämän tunteen, joita niin monilla muslimeilla ei ole. Muslimien täytyy tulla ulos itsepuolustuksen asemistaan ja hypätä julkiselle areenalle aktiivisina kansalaisina antamalla muslimien äänen kaikua kansallisissa parlamenteissa vaatien oikeutta. Kun Tariq Ramadan käyttää sanaa oikeus?, täytyy huomata että hän tarkoittaa Islamilaista oikeutta, so. Shariaa. Tämä on Allahin laki, joka hallitsee oikeusasioita, samoin uskonnollisia ja sosiaaliasioita. Myös "Projekti" rohkaisee muslimeita osallistumaan aktiivisina kansalaisina, mikä on soluttautumisen yksi ratkaisevista strategioista.

Tariq Ramadanin rohkaisulla aktiiviseen kansalaisosallistumiseen, tunnustamiseen (lähetyssaarnajiona) ja poliittiseen taisteluun "Islamilaisemman oikeuden" puolesta on ollut hyvin tärkeä merkitys monille nuorille Tanskan muslimeille, jotka kävelevät kaduilla osoittamnalla näinä vuosina innokasta sitoutumistaan uskontoon yleisölle.

Kun Asmaa Abdol-Hamid halusi ehdottomasti käyttää huivia Folketingetissä (Tanskan parlamentti), se oli vain islamilainen poliittinen koekaniini nähdäkseen kuinka pitkälle Islam voi mennä Sharia-lain kanssa. Huivi on yleensä hyvin radikaali Sharian hyväksymisen symboli, ja se leviää kaikkialla, missä tahansa Veljeskunta saa innokkaita kannattajia. Naisten kontrolli on perustavan laatuista poliittiselle Islamille. Tässä yhteydessä on mielenkiitoista huomata "Projektiin" liittyen, että heidän aikatauluunsa kuuluu käyttää Euroopan poliittista vasemmistoa (väliaikaisesti) ensimmäisenä askeleena liittolaisena tiellä Läntisen maailman islamilaistamiseen. Heidän todellisen päämääränsä salaaminen ja kieltäminen on myös selvästi mainittu "Projektissa".

Euro-Islamin alkuperäinen idea. jonka Bassam Tibi, entinen Göttingenin Yliopiston professori esitteli, oli että Islamin pitäisi Euroopassa mukautua eurooppalaisiin demokraattisiin kulttuuriperinteisiin, joiden kautta he voisivat edetä poliittiseen yhteenottoon ja siten pakottaa ottamaan käyttöön Sharia maan lakina. Tariq Ramadan ja Islamo-fasistinen Veljeskunta otti käyttöön idean, mutta käänsi koko asian ylösalaisin sillä tuloksella, että tänään Euro-Islamin kannattajat osoittavat selvästi heidän visionsa Euroopan Islamilaisesta poliittisesta ja uskonnollisesta hallintavallasta.

Mielikuvituksellista? Varmasti, mutta mielituksellinen poliittinen liike on aikaisemminkin yllättänyt Euroopan hänen (naisen) vuoteessaan. Uusi asia on, että näky tulevasta Islamin valloituksesta perustuu siirtolaisuuteen, joka on mittasuhteiltaan niin valtava, että sitä ei ole koskaan aikaisemmin nähty maailman historiassa. Tosiasiassa Wienin kokous viime vuoden keväällä oli muslimien sodan julistus Euroopan alkuperäisille väestöille. Milloin Euroopan vastuunsa tunteva henkinen ja poliittinen eliitti kykenee näkemään kirjoituksen seinällä? Ehkäpä Euroopan rauniot voidaan vielä kuitenkin estää.

*) Mona Sheikh, Hitzb-ut-Tahrir' in jäsen, jota lehdistö haastattelee usein.

Asmaa Abdol-Hamid, Ehhedslisten' in (poliittinen vasemmistopuolue) jäsen, yritti päästä Tanskan parlamettiin ja sai aikaan yleisössä hälytyskellojen soimisen.

Abdul Wahid Pedersen, tanskalainen, joka kääntyi Islamiin ja josta on tullut Islamin tärkeä agitaattori.
   
         
07.02.2008   Viisi meren alla kulkevaa internetkaapelia Lähi-Idässä katkaistu

Joku taho on tietoisesti katkaissut VIISI lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa kulkevaa Internet kaapelia lähes yhtäaikaa. Kahdesta kohtaa Sea-MeWe kaapeli ja Flag Telecomin kaapelit Alexandriassa, Dubain rannikolla, ja Bandar Abbasissa Iranissa.

   
         
08.02.2008    MUSTA RAAMATTU

Keskiajalla riehuivat Euroopassa ankarat juutalaisvainot. Ne saivat alkunsa, kun paavit käynnistivät ristiretket Pyhän Maan valloittamiseksi takaisin muslimeilta. Vainot huipentuivat ajalla 1300 - 1500 jKr. Juutalaiset karkoitettiin kaikista Keski-Euroopan maista ja ajettiin itään: Puolaan ja Venäjälle sekä heidän omaisuutensa ryöstettiin. Tuona ajankohtana Paavi Alexander VI teetätti ns. Mustan Raamatun juutalaisten leimaamiseksi NOIDIKSI  ja SAATANAN PALVOJIKSI. Teos on VÄÄRENNÖS, jonka ko. paavi väittää olevan juutalaista Kabbalaa.

Tunnettu saarnaaja ja raamattutuntien pitäjä Rebecca Brown levittää Mustan Raamatun väitettä, että kabbalistit ovat Saatanan palvojia.
 
         
08.02.2008 ICEJ/Jerusalem Post   Hamasin ohjussota Israelia vastaan jatkuu Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma


Kassam on osunut taloon (arkistokuva)


Police officers inspect the damage after a rocket fired by Palestinian terrorists lightly wounded two girls playing outside their home in Kibbutz Be'eri.
Photo: AP

Poliisit tutkivat vaurioita sen jälkeen, kun palestiinalaisten ampuma raketti oli haavoittanut kahta kotinsa ulkopuolella leikkinyttä tyttöä Kibbutz Be' eri' issä.

Kahteen taloon Sderotissa tuli täysosuma. myöhään perjantaina aiheuttaen monille ihmisille shokkitilan.
Yksi mies kärsi rintakivuista ja vietiin sairaalaan. Kaksi muuta Sderotin asukasta kärsi lievemmistä vammoista pudottuaan alas etsiessään suojaa raketeilta.
Palestiinmalaiset sanoivat ampuneensa perjantaiaamusta alkaen yli 30 rakettia Israeliin.
Popular Resistence Committee' n Salah-a-Din ryhmä ilmoitti ampuneensa 4 rakettia ja Islamilainen Jihad loput.
Popular Resistence Committee kehoittaa israelilaisia pakenemaan Sderotin alueelta. Kassam-rakettien rumputuli Läntisessä Negevissä laajeni perjantaina, kun 22 rakettia iskeytyi Israeliin varhaisesta aamusta alkaen. Lukuun sisältyy 12 Sderotin kaupunkia kohti ammuttua ja viisi etelään Ashkeloniin ammuttua rakettia. Yksi raketti osui kasvihuoneeseen Negevissä. kaksi Kassamia tuli lähelle lukiota Eshkolin alueella. Kukaan ei loukkaantunut. Lukuisia ihmisiä on joutunut sairaalahoitoon iskujen aiheuttaman shokin vuoksi.
Torstaina noin 20 Kassam-rakettia moukaroi Länsi-Negeviä. Yksi Kassam osui suoraan talon vieressä olevaan autotalliin, jonka johdosta kolme ihmistä joutui shokkiin. Terroristit ampuivat myös 10 krranaatinheittimen ammusta Gazan kaistalta. Kukaan ei loukkaantunut.

Popular Resistance Committee varoitti israelilaisia, että heidän täytyy paeta alueelta: "Se, mitä on tapahtunut tähän mennessä, ei ole mitään verrattuna siihen, mitä vielä on edessäpäin. Me kehoitamme heitä (israelilaisia) evakuoimaan alueen heidän turvallisuutensa vuoksi ja heidän lastensa turvallisuuden vuoksi," sanoi Abu Abir, vanhempi PRC:n virkailija.
   
         
10.2.2008 Debka file   Hamas ampui lauantaiyönä 39:n raketin keskityksen Sderotiin. 8-vuotiaalta pojalta jouduttiin amputoimaan jalka.    
         
12.2.2008 Jerusalem Post   Tänään vakava välikohtaus persianlahdella. Kaksi strategista raskasta venäläistä pommikonetta lensi lentotukialus Nimitz'in yllä. Toinen niistä oli vain 620 metrin korkeudessa. Amerikkalaiset hävittäjät nousivat ilmaan ja pysäyttivät ne.    
         
12.02.2008 Atlas Shrugs   Al-Qaeda- komentajan päiväkirja

Israelin Uutiset on saanut käsiinsä al-Qaeda-komentajan, Abu-Tariqin päiväkirjan 15.10.2007. Hän toimii Al-Layin ja al-Mashahdah-sektorien komentajana. Päiväkirja on täynnä petturuutta, kavalluksia, pakenemisia ja karkaamisia. Allahin Soturit eivät vaikuta kovin urhoollisilta. Päiväkirja on käännetty arabian kielestä englanniksi.

   
         
       

takaisin