Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 30.12.2007.  Jerusalem Post    Israelissa on 7,2 miljoonaa asukasta

Kun vuosi 2008 alkaa, on Israel maa, jossa on 7,2 miljoonaa asukasta, ilmoittaa Tilastollinen Keskustoimisto vuosittaisessa väestöraportissaan.

Tästä väestömäärästä on juutalaisia 75,6 %  (5,472 miljoonaa), arabeja 20% (1,449 miljoonaa) ja 4,4% (320 000) on 'muita' - maahanmuuttajia, joita Sisäministeriö ei ole rekisteröinyt juutalaisina, muita kuin arabikristittyjä ja asukkaita, joilla ei ole uskonnollista luokituista.

Vuoden 2007 aikana Israelin väkiluku kasvoi 1,7%, vain yhden desimaalin vähemmän kuin väkiluvun kasvu oli vuonna 2006.

Maahanmuuttajia saaapui vuonna 2007 18 000 ja lapsia syntyi 149 000. Kaiken kaikkiaan 124 000 asukasta lisättiin maan väkilukuun vuoden aikana.  88% tästä luvusta oli tulosta luonnollisesta kasvusta (syntymät miinus kuolemat)  ja 12% oli maahanmuuttajia - erotus maahanmuuttajien ja maastamuuttajien välillä.

Vuoden aikana alija osoitti laskevaa suuntausta jääden selvästi alle vuoden 2006  19 000 maahanmuuttajan.

Maahanmuuttoluvut eivät sisällä Israelin kansalaisia, jotka oleskelivat pitkiä aikoja ulkomailla ja palasivat Israeliin vuonna 2007.
   
         
 04.01.2008 ICEJ    Katjusha-raketit iskeytyvät Ashkeloniin

kartta

Ensimmäistä kertaa torstaina eteläisraelilaista Ashkelonin kaupunkia tulitettiin pohjoiselta Gazan kaistalta käsin Grad-ohjuksilla. Tämä oli ensimmäinen kerta, jolloin palestiinalaiset terroristit onnistuivat tulittamaan 100 000 asukkaan rannikkokaupunkia. 122 mm Grad-ohjus lensi 16.5 km ja iskeytyi tyhjälle tontille pohjoiseen lähiöön eikä aiheuttanut henkilö- eikä aineellisia vahinkoja. Neljänä aikaisempana kertana Gazasta ammutut Katjushat ovat iskeytyneet Ashkelonin eteläosaan lähellä alueen sähkölaitosta.  Grad-ohjukset ovat juuri samoja, joilla Hez-b-Allah tulitti pohjois-Israelia Toisen Libanonin sodan aikana 2006.
Jännitys Gazan kaistalla on kiristynyt juuri muutamia päiviä ennen USA:n presidentin George W. Bushin vierailua. Bush saapuu 9. tammikuuta  2008.
   
         
 03.01.2008     IICC   Pariisissa pidetyssä konferenssissa palestiinalaisille tehdyt sitoumukset tapporahan  maksamisesta jokaisesta tapetusta israelilaisesta

17.12.2007 pidettiin Pariisissa lahjoittajien konferenssi, jota isännöi Ranskan presidentti. Siihen osallistui edustajia 87:stä maasta ja kansainvälisestä organisaatiosta. Sen tarkoituksena oli "luoda jatkuvuus" Annapoliksen kokoukselle ja varmistaa taloudellinen ja poliittinen tuki PA:lle, mikä tekisi mahdolliseksi  kehittää siitä elinkelpoinen valtio (Ranskan Ulkoministeriön nettisivu, 17. joulukuuta 2007).

Konferenssiin osallistuneet maat ja järjestöt sitoutuivat siirtämään $7,48 miljardia PA:lle. Rahastot on tarkoitus käyttää tukemaan palestiinalaisia instituutioita ja panemaan kuntoon Palestiinan talous tulevien kolmen vuoden aikana, $3,4 miljardia vuoden 2008 aikana (Ranskan Ulkoministeriön nettisivu, 17. joulukuuta 2007). Summa ylittää selvästi palestiinalaisten odotukset, jotka olivat $5,6 miljardia.
Kuitenkin vasta käytäntö osoittaa sen.

Seuraavana on luettelo tärkeimmistä lahjoittajista (Ranskan Ulkoministeriön ja median raporttien mukaan):

tieto
tieto2

Ranskan Ulkomionisteriö ilmoitti rahastojen jakautuvan seuraavasti: $1,54 miljardia budjetin pönkittämiseen, $996 miljoonaa humanitääriseen apuun, $644 miljoonaa lisäapuun. Kokonaissummasta $7,48 miljardia  $2,23 miljardilla ei ole mitään erityiskohdetta tällä hetkellä. lahjoitukset arvellaan siirrettäviksi PA:lle vuosien 2008 ja 2010 välillä.

Abu Mazen kutsui Pariisin konferenssia "poliittiseksi ja taloudelliseksi menestykseksi...Paitsi rahastoihin sitoutumista sen osoitti aitoa tukea rauhan prosessille." (Agence France Presse, 18. joulukuuta 2007). Salaam Fayyad  sanoi, että Palestiinan itsehallintoon sisällytettiin myös Gazan kaista sen taloudellisine kuluineen, ja että monien projektien on suunniteltu parantavan tilannetta Gazan kaistalla (Al-Jazeera  TV, 17. joulukuuta 2007).
   
         
 19.12.2007   Jerusalem Post    Katolinen johto torjuu 'Juutalaisvaltion'

Israelin identiteetti Juutalaisvaltiona syrjii ei-juutalaisia, sanoi Pyhän Maan johtava roomalaiskatolinen pappismies ennen joulua pidetyssä puheessaan.

"Jos on yhden uskonnon valtio, muita uskontoja luonnollisesti syrjitään, latinalainen patriarkka Michel Sabbah kertoi reporttereille vuosittaisessa lehdistökonferenssissa, jonka hän pitää Jerusalemissa ennen joulun pyhiä.

Puheessaan, jonka hän luki arabiaksi ja englanniksi, Sabbah sanoi, että Israelin pitäisi hyljätä sen juutalainen luonne "poliittisen, normaalin valtion hyväksi kristityille, muslimeille ja juutalaisille."

"Tämä maa ei voi olla yksinomaan jollekin," hän sanoi.

Näillä lausunnoillaan Sabbah, joka on palestiinalaisten asian pitkäaikainen puolestapuhuja, kävi käsiksi väittelyyn, joka on pilannut israelilaisten ja palestiinalaisten välisiä rauhanneuvotteluja.

Israel on määritellyt itsensä juutalaisen kansan kotimaana perustamisestaan lähtien vuonna 1948. Palestiinalaiset kieltäytyvät kuitenkin tunnustamasta Israelia juutalaisena valtiona sanoen, että niillä palestiinalaisilla pakolaisilla, jotka menettivät kotinsa Israelin syntymisen yhteydessä, ei olisi oikeutta palata.

Israel vastustaa näiden pakolaisten paluuta pelosta, että heitä olisi mahdollisesti enemmän kuin juutalaisia. Israelin johtajat vaativat äskettäin, että palestiinalaisten pitää tunnustaa Israelin juutalainen luonne osana parhaillaan käytäviä rauhanneuvotteluja, mutta palestiinalaiset ovat torjuneet vaatimuksen.

Aryeh Mekelillä, Israelin ulkoministeriön puhemiehellä, ei ollut mitään välitöntä kommenttia.

Sabbah, joka on ollut Jerusalemin latinalainen patriarkka vuodesta 1987, on ensimmäinen virassa oleva palestiinalainen ja on toistuvasti kritisoinut Israelia.

Hän purki myös sisuaan Israelin viisumirajoituksia vastaan, joiden hän sanoi olevan epäreiluja kristittyjä pappeja kohtaan. " Tässä maassa olevan valtion täytyy...olla avoin toivottamaan tervetulleeksi muiden uskontojen kaikki uskovaiset," hän sanoi.

Jerusalemin Juutalais-kristillisten suhteiden Keskuksen mukaan Israelissa on arviolta 170 000 kristittyä Israelissa, Länsi-Rannalla ja Gazan kaistalla.
   
         
         
02.01.2008  Jerusalem Post by Zvi Mazel  
Palestiinalaisten pyhiinvaeltajien epäpyhä paluu

hamy

Kantaja työntää palestiinalaisten pyhiinvaeltajien
tavaroita ja ambulanssi työntyy alueen läpi,
kun he saapuvat Rafahiin.

Kolme päivää kestäneen kireän umpikujan jälkeen Egyptin päätös olla sallimatta tuhansien pyhiinvaeltajien palaamisen Meccasta  Gazan kaistalle ilman, että Israel olisi tarkastanut heidät läpikotaisin estääkseen räjähdysaineiden ja käteisen salakuljetuksen pönkittämään Hamasin hallintoa, lopulta murtui ja juhliva väkijoukko tulvehti kaistalle.

Voidaan ihmetellä, miksi heidän sallittiin siirtyä ilman valvontaa Egyptiin ensin - huolimatta Israelin protesteista, joista ei välitetty.

Egyptin, Israelin, PA:n ja Euroopan Unionin allekirjoittaman yhteisen sopimuksen mukaan, joka seurasi Israelin yksipuolista vetäytymistä Gazasta, EU:n tarkastajien on pitänyt tarkasti valvoa Rafahin rajanylityspistettä Gazan kaistan ja Egyptin välillä ja Israelin kaksoistarkastaa videovalvonnalla.

Kuitenkaan asiat eivät menneet suunnitelman mukaan. Kun Hamas otti haltuunsa Gazan kaistan, se johti EU-tarkastajien, jotka pelkäsivät henkensä edestä, päätäpahkaiseen pakoon ja lopulta tarkastuspisteen sulkemiseen.

Tämän uuden  rajasopimuksen rikkomisen tustana on loppumaton salakuljetettujen aseiden, räjähteiden ja terroristen virta pitkin rajaa kulkevan kapean kaistaleen alla, joka Israelissa tunnetaan nimellä Philadelphiakäytävä, kulkevien tunnelien kautta. Israel on toistuvasti protestoinut Egyptin viranomaisille - ilman mitään näkyvissä olevaa vaikutusta - ja tämä on johtanut jännityksen kiristymiseen näiden kahden maan välillä.

Viime viikolla tapahtuneen puolustusministeri Ehud Barakin Egyptin vierailun tarkoituksena oli rauhoittaa tilannetta. Barak tuli takaisin mukanaan egyptiläisten luja sitoumus pakottaa pyhiinvaeltajat ylittämään raja Keren Shalomin tarkastuspisteen kautta, niin että Israel voisi varmistaa, ettei mitään räjähteitä tai käteistä Hamasille menisi läpi.

On ollut lapsekasta uskoa, että näin todella tapahtuisi. Pyhiinvaeltajat olivat hyvin kovaäänisiä päättäväisyydessään mennä takaisin samaa tietä kuin he olivat tulleet ja heidän tilapäisleirinsä valittavine naisineen ja päättäväisine miehineen tekivät etusivun uutisia kautta arabimaailman.  Mubarak yritti todella uhkailla arabimediaa, mutta voimakkaat vaatimukset eivät heikentyneet ja hän antoi periksi. Egypti ei ollut valmistautunut tulla leimatuksi maana, joka vainoaa viattomia pyhiinvaeltajia toimiakseen Israelin käskyn mukaan.

Kaksi vuotta sitten päätöstä vetäytyä Philadelphiasta ei otett kevyesti. Monet äänet nousivat varoittamaan, että olisi hullua luottaa egyptiläisiin rajan vartijoina. Kuitenkin laillinen peruste  voitti tuona päivänä: Israelia, niin vakuuteltiin, pidettäisiin yhä miehittäjävaltana, jos IDF jäisi rajalle.

Se osoittautui olevan  merkityksellinen virhe. Huolimatta siitä, että yksikään israelilainenn sotilas ei jäänyt sinne, maailman julkinen mielipide piti Israelia yhä miehittäjävaltana. Pahempaa, luottaminen siihen, että egyptiläiset vartioivat rajaa, osoittautui tyrmääväksi strategisen ymmärryksen puutteeksi.

Vaikka Egypti on tehnyt rauhan Israelin kanssa, se on ensin ja ensisijaisesti arabimaa, joka pyrkii alueelliseen  johtajuuteen ja on kokosydämisesti palestiinalaisten puolella heidän taistelussaan Israelia vastaan.

Se idea, että egyptiläiset sotilaat määrättäisiin pysäyttämään salakuljetus mihin hintaan hyvänsä - mikä tarkoittaa, että heidän täytyisi turvautua väkivaltaan ja tulittamaan - on naurettavaa tässä yhteydessä.

Egyptillä ei ole varaa siihen häpeään, joka liitettäisiin palestiinalaisten tappamiseen melkein päivittäin, jotta se voisi pitää rajan turvallisena Israelille. Suunnaton julkinen mielenosoitus ja mellakat voisivat tapahtua Egyptissä. Näimme juuri, miten presidentti Hosni Mubarakin täytyi taipua painostukseen ja antaa pyhiinvaeltajien mennä huolimatta hänen sitoumuksestaan Ehud Barakille.

Nyt Israelin täytyy ajatella kauan ja tiiviisti, mitä se haluaa tehdä. Se, mitä me tarvitsemme, on ratkaisu, ei kenenkään syyllistäminen.

Myös Amerikalle on varoitus tässä kertomuksessa: älkää painostako Egyptiä liikaa.

Zvi Mazel on Israelin entinen Egyptin suurlähettiläs.
   
         
26.12.2007  Brussels Journal  
Suurlähettiläs  varoittaa: Euroopan Itsemurha


Entisen Ranskan suurlähettilään Christian Lambertin analyysi. Kirjoituksessaan Les 4 Vérités'issä hän ennustaa kauheaa kohtaloa Euroopalle. Hän otsikoi esseensä: "Euroopan kova Itsemurha".

Brysselin hallinto myöntää virallisesti, että joka vuosi noin 550 000siirtolaista Afrikasta, Lähi-Iästä ja Kiinasta plus Etelä-Amerikasta saapuu Euroopan Unioniin. Todellisuudessa luku on kaksi kertaa tuo, toisin sanoen enemmän kuin miljoona.

Käymme sen lyhyesti läpi maa maalta.

Italia voittaa juuri nyt ensimmäisen palkinnon. Rooma pakotettiin paljastamaan, että Italiassa - maassa, joka on vielä kehnommin hallittu kuin Ranska, mikä sanoo paljon - on nyt 3,7 miljoonaa siirtolaista (virallinen luku), että vuonna 2006 luetteloitiin 700 000 uutta saapumista, ja että 560 000 romaania on asettunut sinne. Enemmän kuin 100 000 heistä saapui kymmenen kuukauden ajanjakson aikana 01. tammikuuta 2007 jälkeen.

Yli 50% Italiassa tehdyistä rikoksista on näiden "Romanialaisten" tekemiä. Lisäksi joka vuosi noin 60 000 siirtolaista Tunisiasta ja Libyasta (jossa jopa eversti Qaddafi myöntää, että ala-saharalaiset ovat tunkeutuneet hänen maahansa odottaen pääsyä Eurooppaan ja varmasti onnistuvat päämäärässään)  saapuu Italiaan Lampedusan saaren kautta. Yleensä on helppoa tulla Eurooppaan Italian kautta, missä hallinto on "löyhää"...

Kreikassa on pahempaa ja Kypros on yksi suurista ovista Eurooppaan.

Ranskassa mikään ei ole muuttunut. Voidaan olettaa, että 350 000 uutta tulijaa astuu maahamme joka vuosi, 70% niistä Afrikasta. Myönnnettyjen viisumien lukumäärä ei ole vähentynyt. Se on yhä enemmän kuin 2 miljoonaa - 2 038 000 vuonna 2006 - mikä todistaa, että taistelu massiivista siirtolaisuutta vastaan on lopultakin puhtaasti verbaalista.

Pysyäkseni puheenaiheessa, huomauttaisin ohimennen, että Aulnay-sous-Boisi'in kaupunki Seine-Saint-Denis'issä on juuri kokenut 4 päivää ja yötä katutaisteluja "Afro-Maghrebins"-jengien ja poliisin välillä lehdistön mukaan. Villiers-le-Bel'issä, Val d'Oise'ssä on vielä vakavampaa. Poliisi, jota vastaan hyökättiin kiväärein, osoittautui olevan voimaton. Jotta nämä mellakat kyettäisiin tukahduttamaan ovat katutaisteluhin erikoistuneet sotilasyksiköt nyt tarpeellisia, erikoisesti koska Balkanilta peräisin olevia sota-aseiden varastoja ollaan kätkemässä esikaupungeissa.

Saksassa on 4 miljoonaa turkkilaista ja uusia tulee joka päivä. Eräs saksalainen kertoi minulle, että islamilaiset turkkilaiset tuntevat helpommaksi harjoittaa uskonnollisia menojaan Saksassa kuin islamilaisessa Turkissa.

Isossa Britanniassa 50 vimakasta muslimiyhdistystä kontrolloivat miljoonia uskollisia kannattajia, useimmat pakistanilaisia. Ison Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneessä Kuningaskunnassa hänen armollisen kaikkein kristillisimmän Majesteetin hymyn alaisuudessa on nyt koraanikouluja, joissa lapsia voidaan opettaa tulemaan kamikazeiksi ja räjäyttämään autoja ilmaan.

Alankomaissa, jossa on monia pohjoisafrikkalaisia, Karibian saarilta kotoisin olevia ja indonesialaisia muslimeja, vakavat ongelmat ovat nousussa. Lehdistö kirjoittaa, että tilanne on tulossa "á la francaise", toisin sanoen: ryöstettyjä kauppoja, poltettuja autoja, väkivaltaisia yhteenottoja poliisin kanssa.

Skandinaviaa ei ole jätetty pois. Siellä ollakseen ajan sävelessä Norja löysi ja värväsi hallituksen ministeriksi mustan naisen Martiniquesta.

Voisin lisätä, ettei ole olemassa mitään yhteistä eurooppalaista siirtolaispolitiikkaa. Espanja ja Italia armahtivat miljoonittain laittomi - kauhea sanoma muille - ilman että iformoitiin heidän naapureitaan.

Toisaalta Itäisen Euroopan maissa ei ole lainkaan siirtolaisia. Miksi? Koska nämä maat oli alistettu kommunismille ja ovat sen tähden alikehittyneitä, eivätkä ole hyvinvointivaltioita eikä niissä ole sosiaalihuoltoa, majoitusta, terveyden huoltoa tai kouluja.

Joku sanoo, ettei saa liioitella. Suuret kansainvaellukset neljänneltä vuoosisadalta seitsemännelle vuosisadalle onnistuivat hyvin? Suurta tietämättömyyttä. Meidän täytyy oivaltaa, että näillä vaelluksilla oli vain rajoitettu vaikutus Ranskan syntyyn. Itse asiassa, yleensä maahantunkeutujien joukot ja vandaalit, joita oli yhteensä vain muutamia tuhansia yksilöitä, eivät asettuneet Ranskaan lukuunottamatta frankkeja idässä. Edelleen nämä barbaarit kääntyivät melko nopeasti kristinuskoon, tarkemmin sanottuna areiolaisuuteen.

On totta, että siihen aikaan merovinkkimonarkkia ei jakanut näille barbaareille minkäänlaista hyvinvointia julistaen: " Te olette suuri mahdollisuus Ranskalle. Tulkaa te kaikki ja liittykää meihin suurine ja kauniine perheinenne." Ei, siihen aikaan kansalla oli vielä talonpoikaisjärekeä.

Ja nyt, mitä tulee tapahtumaan? Lyhyellä aikavälillä siirtolaisuus tulee jatkumaan tulvan lailla. Ongelmat, joita ei koskaan ole ollut tässä laajuudessa tulevat jatkumaan ja leviämään ja pahenemaan. Hyvin pitkällä aikavälillä, Eurooppa, joka loi  kauneimman sivilisaation, jonka ihmiskunta on koskaan tuottanut, tulee katoamaan.

Euroopan itsemurha ei ole väistämätön - on olemassa monia ratkaisuja. Se tosisia, ettei ole olemassa niitä johtajia, jotka haluavat tehdä sen, mitä täytyy, on ongelma. Toinen kummallinen tosiasia on, että niin monet ihmiset näyttävät "tuntevan", että tämä on väistämätön, ikäänkuin heillä on oivaltaminen, tai sisäinen näkemys, että Euroopan aika on tullut. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat tylsistyneet siitä, mitä he näkevät televisiosta ja alöa-arvoinen kasvatus on mykistänyt heidät. He kääntävät selostukset, kuten tämä artikkeli, itseään toteuttavaksi profetiaksi.
   
         
04.01.2008   Gathering Storm -Myrsky Nousee  
Britannian viimeiset päivät ovat käsillä


1. Englannin kansallislippua -Union jack'iä pidetään nyt rasistisena.

2. Pyhän Yrjön lippua, joka oli Englannin kansallislippu 13. vuosisadalla - valkoisella pohjalla punainen risti - pidetään myös rasistisena  ja loukkaavana.

3. Hounslow'issa, länsi-Lontoossa paikallinen valtuusto on ottanut käyttöön Palestiinan lipun kunnan virastotalossa. Pyhän Yrjön lippu tuomittiin sosiaalista eripuraisuutta aiheuttavana.

4. Englannin kuningashuoneessa prinssi Charles päätti vuonna 1994 luopua arvonimestään "(Kristillisen) Uskon puolustaja ja korvata sen arvonimellä "Uskontojen Puolustaja" viitaten sillä islamin uskoon.

5. Vuonna 1998 Birminghamin kaupunginvaltuusto piti termiä "Christmas" -joulu potentiaalisesti loukkaavana ei-kristityille ja nimesi sen uudelleen nimellä "Winterval"
6. Vuonna 2001 Luton'in valtuusto päätti korvata joulun sanalla "Luminos".  Vuonna 2005 Lambeth'in valtuusto oisti sanan "Christmas"-joulu kaikesta kirjallisuudesta, joissa kuvattiin jouluvalaistusta ja otti sen sijaan käyttöön termit "winter lights" ja "celebrity lights".

7. Nottinghamissa jopa kuolleen ruumis voidaan haudata islamilaiseen suuntaan asetettuna sopivasti kohti Mekkaa. High Wood Cemetery avattiin heinäkuussa viime vuonna. Vain 15% haudattavista tulee olemaan muslimeja, mutta Nottinghamin kaupunginvaltuuston toivomuksesta kaikki ruumiit haudataan samaan suuntaan. Tuntui mukavammalta suunnata kaikki haudat kohti Mekkaa. Vain jos sukulainen tekee erityisvaatimuksen, arkku suunnataan itä/länsisuuntaan kristillisen tavan mukaan.

8. Elokuussa 2007 NHS:n sairaalaosasto Lothianissa Skotlannissa ilmoitti säädöksen, että sairaalan henkilökuntaa kiellettiin syömästä ruokaa pöydiltään Islamin pyhän kuukauden Ramadanin aikana, koska se loukkaisi paastoavia muslimeja.

9. Viimeisin esimerkki on NHS:n monikulttuurisuudesta tapahtuu Mid Yorkshiren NHS Trust'issa. Siellä hoitajien täytyy siirtää muslimipotilaita viisi kertaa vuoteistaan rukousaikoina, niin että vuoteet osoittavat kohti Mekkaa. Alunperin muutos tehtiin kaikille muslimipotilaille luomaan "kodikkaampi olo sairaalassa". Muutamaa päivää myöhemmin saadun kritiikin jälkeen sääntöä korjattiin niin, että ainoastaan kuolevien potilaiden vuoteet siirrettäisiin kohti Mekkaa.

10.  Nuoret ei-muslimikoululapset pannaan kopioimaan  Shahada, islamiin kääntyvien tekemä vala kaunokirjoitusharjoituksena.
Sellainen opettaja erotetaan, joka lausuu totuuden, että useimmat itsemurhapommittajat ovat muslimeja.

11. Elokuussa 2007 naisasianajaja vakuutteli, että tuomarien ei pitäisi koskaan käyttää kasvohuntua. Hän lausui:"Yhdistynyt Kuningaskunta ei ole sharia-valtio." Hänen kommenttinsa leimattiin "hämmästyttävän loukkaavana". Fatim Kurji kirjoitti: " tämä oin se, mitä minä kutsun BNP-argumentiksi."


Useimmat näistä myönnytyksistä ja brittiläisen kulttuurin hävittämisestä ei ole tehty muslimien vaatimuksesta.  Ne ovat niiden aikaansaamia, joita monikulttuurinen poliittisesti korrekti liberaalinen vasemmistofilosofia on aivopessyt.

Ja mainitsinko, että vain 3 prosenttia Britannian väestöstä on muslimeja?
   
         
04.01.2008   Atlas Shrugs by Dr. Jack Wheeler  
Kenian opposition presidenttivaaliehdokas oli tehnyt sopimuksen Kenian Muslimijohdon kanssa


todiste
sekoa

Kenian ensimmäiset todella vapaat ja rehdit demokraattiset vaalit pidettiin joulukuussa 2002. Ne voitti Mwai Kibaki ja monietninen koalitiopuolue NARC (National Rainbow Coalition). Yksi tuon koalition johtajista oliRaila Odinga.
Kibaki ei antanaut hänelle uudessa hallituksessa paikkoja, joita hän olisi pitänyt riittävän tärkeinä, joten Odinga muodosti oppositiopuolueen, ODM (Orange Democratic Movement, oranssi on opposition symboliväri).

Kun Raila Odinga menetti presidentin vaalit viime viikolla (12/27) Mwai Kibakille, hän väitti äänestyksen olleen peukaloitu, minkä johdosta hänen heimokannattajansa alkoivat murhaavan riehunnan sellaisen kuin  Eldoret'in kaupungissa, jossa Uuden Vuoden päivänä tusinoittain ihmisiä poltettiin kuoliaaksi kirkossa.

Kautta koko Kenian satoja ihmisiä on surmattu poliittisesti viime päivien aikana.
Kenian 37-miljoonainen väestö jakaantuu yli kolmeen tusinaan heimoja ja alaheimoja, mutta kaksi hallitsevinta ovat Kikuju- ja Luo-heimo. Kenian poliitikot ovat itsenäisyydestä vuonna 1963 lähtien olleet pääasiallisesti näistä kahdesta.

Kenian itsenäisyyden isä ja presidentti vuoteen 1978 asti oli Jomo Kenyatta, kikuju. Hänen tärkein polittinen vastustajansa oli Oginga Odinga, tunnettu "OO"na, luo ja Railan isä.

Kun Kenyatta oli länsimielinen ja tuki Amerikkaa Kylmässä sodassa, OO oli kommunisti, jota Neuvostoliitto auttoi ja tuki.

Siksi Raila kävi koulua Itä-Saksassa (syntynyt vuonna 1945. Hän valmistui Magdeburgin Yliopistosta vuonna 1970) ja antoi esikoispojalleen nimen Fidel Castron mukaan.
Siksi ei ole mikään shokki, jos Raila on nyt tehnyt sopimuksen tuen saamiseksi Neuvostoliiton seuraajilta Lännen ja demokraattisen vapauden arkkivihollisilta: muslimifundamentalisteilta.

Kenian Evankeelinen Allianssi on laittanut nettisivulleen valokuvakopion keskinäisestä sopimuksesta, joka on päivätty 29. elokuuta 2007 Raila Odingan ja Sheikki Abdullah Abdin, joka on Kenian Kansallisten Muslimijohtajien foorumin puheenjohtaja, välillä.

Se takaa Kenian muslimien tuen Railan valinnalle. Vastineeksi Kenian presidenttinä' Raila suostuu 14 toimenpiteeseen listattu a:sta n:ään. Istuudu tukevasti paikallesi Tässä on esimerkkejä:

b) Kuuden kuukaudsen kuluessa kirjoitetaan Kenian perustuslaki uudelleen tunnustamaan Shariah ainoana hyväksyttynä Pyhän Koraanin todellisena lakina muslimeille julistetuille alueille.

c)Välittömänä vaikutuksena erottaa poliisipäällikkö, joka on sallinut pakanoiden ja sionistien käyttää itseään sortamaan Kenian muslimiyhteisöä.

g) Vuoden kuluessa helpottaa Shariah-neuvoston perustamista jokaiseen Kenian piiripäämajaan [Huomaa: kaikkialle Keniaan, ei vain "islamisiksi julistetuille alueille."]

Ei ole myöskään yllätys, että Raila ei itse ole muslimi, vaan väittää olevansa tunnustava anglikaani. Vain vähemmistö Luo-heimosta on muslimeja (useimmat ovat kristittyjä). Kenia on kokonaisuudessaan kristitty   ja 80% kenialaisista on joko protestantteja tai roomalaiskatolisia, kun taas vain 10% on muslimeja.

Raila Odinga ilmoittaa myös olevansa läheinen henkilökohtainen ystävä Barrack Hussein Obamalle. Kun Obama meni Keniaan elokuussa vuonna 2006, hän oli Railan vieraana ja puhui hänestä ylistävästi Nairobin kokouksissa.

          Alla Raila Odingan ja Abdullah Abdin välinen sopimusteksti kokonaisuudessaan

sopimus1
sopimus2
sopimus3
         
   
Annapoliksen jälkimainingeissa Hamasin julkaisemat kaksi pilakuvaa Israelista

hamas huijaa
   
         
         
   

takaisin