Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!

 

11.01.2005 Debka file:

Debkan sotilaslähteet USA:ssa paljastavat, että presidentti Bush on määrännyt USA:n komentajan Irakissa kenraali Coneyn valmistautumaan helmikuussa hyökkäämään Syyriaan. Assad lähettää Syyrian yleisesikunnan päällikön kenraali Habibin perustamaan komentokeskuksen Irakin rajalle. Israel pelkää HezbÂŽAllahin vastaiskua.

 

 

 

 Debka file

Palestiinalaisten tulitus jatkuu tiistaina molemmin puolin Gazan rajaa kaksi päivää Palestiinan presidentinvaalien jälkeen. Kassam ohjukset aiheuttavat lievää vahinkoa Sderotin kodeille ja ajoneuvoille. Neljä ohjusta ja 9 kranaatinheittimen ammusta iskeytyy koteihin ja armeijan tukikohtaan Gush Katifissa. Kukaan ei loukkaantunut. 3.Sama. Nissim Arbit, 28-vuotias Nevastista kuolee viime viikon kranaatinheitiniskussa saamiinsa haavoihin.

 

  11.01.2005 ICEJ: ABBAS RAHOITTAA FATAHIN TERRORI-ISKUJA

Lontoossa ilmestyvä päivälehti Al-Quds al-Arabi väitti, että vasta valittu Palestiinan presidentti Mahmoud Abbas (Abu Mazen) ohjasi vaalitaistelun aikana 100 000 US dollaria Zakariya Zubeidille ja muille Fatahin terroristeille, raportoi MaÂŽariv. Zubeidi, Al Aksan marttyyrien prikaatin johtaja, joka piileskelee Jeninissä ja muut Fatahin johtajat antoivat todistetusti Abbasille kirjeen ilmaisten halunsa liittyä PA: turvallisuusjoukkoihin. Kun taas Lontoossa ilmestyvä päivälehti Al-Sharq al-Awsat kertoi, että Bushin hallinto on kiinnostunut Abu Mazenin läheisistä yhteyksistä aseistettuihin terroristeihin ja on kieltäytynyt kutsumasta häntä Washingtoniin ennenkuin hän saa asiaan selityksen

 

Takaisin