Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!

 

 

 
Jerusalem Post/Associated Press 04.01.2005 1.YK:n Atomienergiakomissio on löytänyt todisteita Egyptin salaisesta ydinkoeohjelmasta, jota voitaisiin käyttää ydinaseohjelman kehittelyssä sanoivat diplomaatit tiistaina. Diplomaatit kertoivat, että suurin osa työstä suoritettiin 1980-luvulla ja 1990-luvulla, mutta Kansainvälinen Atomienergiakomissio sanoi todisteita löytyvän niin äskettäin kuin vuosi sitten. Diplomaatit kertoivat egyptiläisten yrittäneen valmistaa erilaisia uraanin osia ilman, että he kertoivat siitä IAEA:lle, koska he olivat sidoksissa ydinaseiden leviämistä ehkäisevään sopimukseen.    2. Debka-file 04.01.2005 Palestiinalaiset jatkavat kranaatinheitintulta ja ohjusten ampumista Gazan kaistalta. Varhain tiistaina kranaatinheitintuli vahingoitti kahta lasta Erezin rajanylityspaikalla, kun koulubussi oli tulossa oli tulossa Gazasta Israeliin.

3. (Debka-file) Seitsemän Qassam ohjusta putosi niin kauas kuin Sderotin kaupunkiin Israelissa saaden asukkaat protestoimaan Sharonin hallituksen kyvyttömyyttä lopettaa palestiinalaisten iskut. Viime viikolla Israel suoritti kaksi lyhyttä sotilasoperaatiota Gazassa.

 

  4. (Debka-file) Palestiinalaisten presidenttiehdokas Abbas julisti Israelin "Siionistiseksi viholliseksi". Hän julisti, että rauhaa ei tule niin kauan kuin turva-aita on paikallaan. Lisäksi hän korosti palestiinalaisten oikeutta Jerusalemiin.

Takaisin