Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!

 

 

12.04.2005: ICEJ:
HAMAS:in moraalipartio murhaa iltakävelyllä olleen gazalaisen tytön

Hamasin pyssymiehet murhasivat raa´an kylmäverisesti nuoren tytön lähellä Beit Lahiyan kaupunkia Gazan kaistalla. Uusi islamilaisen moraalin partio suoritti Taliban-tyylisen teloituksen ottaen kohteekseen 22-vuotiaan yliopisto-opiskelijan Yusra al-Azzamin syynä ´moraaliton käyttäytyminen´ , kun hän käveli auringonlaskun aikaan uimarannalla sulhasensa ja sisarensa kanssa.
”Se oli kauhein murha, jonka olen elämässäni nähnyt, sanoi eräs yliopisto-opiskelija, joka todisti pyssymiesten ampuvan Azzamia ja lyövän hänen kuollutta ruumiistaan nuijilla vilkkaalla risteysalueella Gaza Cityssä ajettuaan uhreja takaa autolla. ”Se, mitä he tekivät ruumiille, kun se makasi maassa, oli barbaarista.
Opiskelija ja useat muut ihmiset, jotka olivat paikalla, olivat liian peloissaan puuttuakseen asiaan. ”Odotimme, kunnes pyssymiehet olivat lähteneet alueelta, ennen kuin kutsuimme poliisin ja ambulanssin."
   22.04.2005: Jerusalem Post by Yaakov Lappin:

Britannian Yliopisto-opettajien Liitto – Assiciation of University Teachers (AUT) päätti tänään boikotoida kahta Israelin Yliopistoa: Jaifan ja Bar Ilanin yliopistoa. Brittiläiset akateemikot aloittivat näin ennennäkemättömän laajennuksen kamppailussaan Israelia vastaan. Birminghamin Yliopiston luennoitsijat Sue Blackwell ja Shereen Benjamin leimasivat Israelin kolonialistisena apartheid-valtiona ja vaativat tämän (Israelin) hallinnon syrjäyttämistä.
Molempien puheet saivat hurmioituneen vastaanoton yleisöltä ennen kuin AUT:n toimiva presidentti Angela Roger kiirehti katkaisemaan istunnon ja kieltämään päätöksen vastustajia esittämästä lausuntojaan
Ennen istuntoa Sue Blackwell, Israelin vastaisen boikotin aloitteentekijä seisoi konfferenssikeskuksen ulkopuolella Eastbournen rannikkokaupungissa laskostetussa Palestiinan lipussa. Hänen rinnallaan oli kaffijapäisiä Palestiinan Solidaarisuuskamppanjan aktivisteja, jotka jakoivat lentolehtisiä, joissa siionismi leimattiin ”rasistisena ideologiana” ja syytettiin Israelia ”etnisestä puhdistuksesta”. kysyttäessä, miksi hän halusi Israelin instituutioiden boikottia, rva Blackwell kertoi Jerusalem Postille, että kyseessä oli palestiinalaisten järjestöjen, niiden joukossa ammattiyhdistysliike, pyyntö osoittaa solidaarisuutta Palestiinan kansalle kiinnittämällä huomio siihen tapaan , millä Israelin yliopistot olivat osallisia miehitykseen.
Boikotin seurauksena kaksi juutalaista akateemikkoa, Jonathan Ginzburg ja Shalom Lipkin ilmoittivat heti eroavansa AUT:stä. Molemmat ovat professoreita Kings´in Collegessa Lontoossa. Juutalaiset opiskelijat ovat protestoineet yliopistoissa tapahtuvaa ”Siionin viisaiden pöytäkirjojen jakoa vastaan sekä synagoogien polttamisia vastaan.
  23.04.2005: Debka-file:

Palestiinalaiset avasivat tulen Israelin joukkoja vastaan Egyptin rajalla.

23.04.2005: Debka-file:

Mofaz varoitti Dahlania torstai-yönä, että Israel ei vetäydy Gazan kaistalta tulen alla. Hän kysyi, miksi Palestiinan viranomaiset eivät ole keränneet etsittyjen terroristien aseita Tulkarmissa ja Jerikossa, vaikka on kulunut kuukausi siitä, kun Israel luovutti kaupungit palestiinalaisille.

Takaisin