Israelin uutiset


         
31.03.2011 Debka File/Jerusalem Post   NATO on toiminnallaan Libyassa edesauttanut Hezballahia ja Hamasia saamaan käsiinsä
Qaddafin kemialliset aseet
NATO toimii Libyassa nyt yhteistyössä al-Qaedan ja Iranin kanssa!
Lännen median painostamana NATO toimii nyt samanlaisena hölmöläisenä kuin aikoinaan Bosniassa ja Kosovossa
Vatikaanin edustaja Tripolissa ilmoittaa, että NATO:n pommitukset ovat surmanneet suurin joukoin siviilejä!


Amerikkalainen amiraali James Stavridis


Libyan ”kapinallisten” johtajat ovat myyneet Hezballahille ja Hamasille tuhansittain kemiallisia kranaatteja niistä sinappikaasu- ja hermokaasuvarastoista, jotka joutuivat ”kapinallisten” (= rosvojoukkojen) käsiin, kun he pääsivät yllättämään Muammar Qaddafin varuskunnat Benghazissa ja sen ympärillä kertovat sotilas- ja tiedustelulähteemme.
Tieto kaappauksesta sai aikaan sekasorron Teheranissa ja niiden terroristiryhmien keskuudessa, joita se sponsoroi, kun heille selvisi, että he pääsevät käsiksi ensimmäisiin massatuhoaseisiinsa.
Lähteidemme mukaan ”kapinalliset” myivät ainakin 2000 tykistöammusta, jotka sisältävät sinappikaasua ja 1200 hermokaasukranaattia käteissuorituksella, joka nousee useihin miljooniin dollareihin.
USA:n ja Israelin tiedustelupalvelut ovat jäljittäneet Itä-Libyasta peräisin olevat massatuhoaselastit niin kaukana kuin Sudanissa ja niitä varmistavat Iranin agentit ja Hezballahin ja Hamasin vartijat. Niiden ei uskota saavuttaneen määränpäätänsä Libanonissa ja Gazan kaistalla; ilmeisesti ne odottavat sopivaa tilaisuutta päästä livahtamaan kuolettavine lasteineen ilman, että USA tai Israel hyökkää niitä vastaan ja tuhoaa ne.
On myöskin epäselvää, ovatko kranaatit ja kaasut asennettuna valmiiksi käyttöä varten vai ovatko ne matkalla erillisissä säiliöissä. Lähteemme kertovat, että jotkin myrkkykaasut saattavat olla tarkoitettu, ei ainoastaan tykistökäyttöä varten, vaan myös miehittämättömiä lentokoneita varten, joita Hezballah on äskettäin hankkinut Iranista.
Teheran asettui tukemaan Qaddafia vastustavia ”kapinallisia” johtuen ainutlaatuisesta mahdollisuudesta päästä käsiksi Libyan hallitsijan myrkkykaasuvarastoihin sen jälkeen, kun ne joutuivat opposition käsiin ja aseistaa Hezballah ja Hamas massatuhoaseilla, ilman että Iran olisi sekaantunut toimitukseen.
Pian ”kapinan” alkamisen jälkeen helmikuun kolmannella viikolla salainen iranilainen delegaatio saapui Benghaziin. Sen jäsenet tapasivat ”kapinallisten” johtajia, joista jotkut olivat karkulaisia Libyan armeijasta, ja löivät lukkoon kaupat koko myrkkykaasuvaraston ostamisesta ja hinnasta. ”Kapinalliset” antoivat kaupan päälle suuren määrän erityyppisiä ilmatorjuntaohjuksia.
Hezballahin ja Hamasin ostolähetystöt saapuivat maaliskuun ensimmäisellä viikolla viimeistelemään kaupan ja järjestelemään, miten tavarat toimitetaan.
Ensimmäinen arvovaltainen amerikkalainen lähde, joka viittasi Hezballahin läsnäoloon Benghazissa oli USA:n NATO:n joukkojen komentaja amiraali James Stavridis. Kun, hän puhui USA:n Senaatin komitealle tiistaina 29. marraskuuta 2011, hän puhui ”merkeistä, jotka todistavat al-Qaedan ja Hezballahin johtamien islamilaisten kapinallisten läsnäolosta” Libyan sodassa ”kapinallisten” puolella. Hän ei paljastanut, mitä he tekevät siellä.

   
         
27.03.2011 Jerusalem Post/Debka File/Winds of Jihad/jihad Watch   Kolmas Intifada on alkanut
Facebookin sivustolla kiihotetaan palestiinalaisia Kolmanteen Intifadaan
Pommi-isku Jerusalemin ydinkeskustassa
Gazasta käsin ammuttu päivittäin lukuisia raketteja Israeliin


ZAKA keräilemässä ruumiinosia pommi-iskun jäljiltä Jerusalemissa

Iran ja Muslimiveljeskunta pitivät yhteisen konferenssin Khartumissa Sudanissa. Sen jälkeen alkoi tapahtua: koko arabimaailma alkoi kuohua alkaen Tunisiasta. Nyt kuohunta on saavuttanut Syyrian. Syyriaa hallitsee Assadin perheen dynastia alawiittien = Syyrian shiialaiset avulla. Koko Syyrian armeijasta on Assadille uskollinen vain 4. divisioona, jota johtaa Bashar Assadin veli Maher Assad. Valtaosa Syyrian väestöstä on sunneja – 74 %, joita Yossuf Qaradawi Egyptin televisiossa kiihottaa kapinaan Assadin hallintoa vastaan. Ainoastaan 15 % kansasta on alawiittejä eli shiioja. Assad on yrittänyt verisesti tukahduttaa kansannousua ja hänelle jää ilmeisesti vain yksi vaihtoehto: kutsua Iranin Vallankumouskaarti hätiin.
* *
Pommi-isku tapahtui Jerusalemissa iltapäivällä keskiviikkona 23.03.2011 lähellä bussin n:o 74 pysäkkiä vastapäätä Binyanei Hauma´a Jerusalemin pohjoisella ulosmenotiellä. Pommi räjäytettiin kaukosäätimellä. Se tappoi yhden naisen – hän oli Mirja ja Halvor Rönningin Raamatunkääntäjien kodilla työskennellyt englantilainen raamatunkääntäjä ja haavoitti 30 – 40 ohikulkijaa ja matkustajaa. 20 ihmistä joutui shokkiin ja vietiin sairaalaan toipumaan.
Asiantuntijamme kertovat, että sen toteutti ammattimaisesti ryhmä, johon kuului kolmesta viiteen miestä saaden paikallista apua Itä-Jerusalemin palestiinalaisilta. Tiedustelulähteet ovat varmoja, että iskun takana on terroristijärjestö ja hyvin koulutettu ryhmä.
1 – 2 kg räjähdettä sisältänyt pommi oli pantu matkalaukkuun, ja se räjäytettiin yhdellä vilkkaimmista kadunkulmista Jerusalemissa, missä taksit odottelevat asiakkaita ja kaksi bussia ottaa matkustajia. Iskun tapahtumapaikka oli suunniteltu etukäteen ja pommin laukaisija odotteli pakoonlähtöautossa lähellä odotellen bussin saapumista paikalle ja valmiina heti sen jälkeen ajamaan arabi-Jerusalemiin tai Länsi-Rannalle ennen kuin poliisi saapuu paikalle. Tämä käytäntö on tuttua vuoden 2003 – 2006 Toisesta Intifadasta. Poliisi asetteli katusulkuja Tel-Aviin johtavalle tielle, ennen kuin tajusi, että iskijät olivat matkalla itään.
Tuona samana aamuna Gazasta käsin ammuttiin kaksi Iranin toimittamaa Grad-ohjusta ja ne räjähtivät Beershevassa, jossa on 200 000 asukasta vahingoittaen viittä ihmistä ja yhtä taloa. Sitä seurasi seitsemän kranaatinheittimen ammusta räjähtäen Eshkolin maanviljelysalueella lähellä rajaa – alueella on 200 000 asukasta. Sitä edelsi edellisenä lauantaina ammuttu 50 kranaatinheittimen keskitys. Joistakin löydettiin vaikeita palovammoja aiheuttavaa fosforia.
Edelleen keskiviikon ja torstain välisenä yönä ammuttiin kaksi Grad-ohjusta Ashkelonin ( 170 000 asukasta) ja Ashdodin ( 200 000 asukasta) tärkeisiin satamakaupunkeihin.
Keskiviikkoyönä sen jälkeen 20 erilaista ohjusta ja kranaatinheittimen ammusta oli ammuttu samana päivänä lähes miljoonan siviilin käskettiin pysytellä lähellä pommisuojia ja turvahuoneita.
Sunnuntai-iltana 27.03.2011 ammuttiin Beershevaan Grad-ohjus. Pian sen jälkeen otettiin käyttöön Israelin uusi ohjustentorjuntajärjestelmä nimeltä IRON DOME (Rautakupu).

   
         
    Paivän kuva - Euroopan Unionin rahankylvöä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella

   
         
17.03.2011   Hamasille matkalla ollut aselasti kaapatussa Victoria-laivassa


http://www.flickr.com/photos/idfonline/sets/72157626272235856/show/

   
         
 
    Pandoran lipas on avattu

     By Jan Markell

      
www.olivetreeviews.org 
     
     February 15, 2011


         

Kesäkuussa 2009 Barack Obama itse pystytti näyttämön Egyptin kriisille. Siellä hän piti Kairon puheensa toivossa tuoda muslimimaailma leiriinsä. Tuon puheen jälkeen kirjoitin:


"Amerikka ja muu maailma ei milloinkaan tule olemaan entisensä. Kairon puheessaan hän lähetti Islamin maailmalle dramaattisen viestin, että Amerikka tahtoo olla heidän ystävänsä ja että Amerikka kunnioittaa Islamia. Siinä ei ollut sanaakaan Islamin kirjavasta miekalla valloittamisen historiasta. Siinä ei ollut yhtään viittausta Islamin nuorison opetukseen, joka ohjaa heitä kohti väkivaltaa. Siinä ei ollut mitään viittausta siihen tosiasiaan, että islamilaiset itsemurhapommittajat räjäyttävät itsensä eri puolilla maailmaa ja katkovat viattomien ihmisten kauloja. Ei mitään mainintaa 'kunniamurhista' niitä perheenjäseniä vastaan, jotka osoittautuvat olevan häpeäksi. Lisäksi hän antoi passin muslimeille jatkaa naistensa kivittämistä erilaisista rikkeistä. Hän myös viestitti maailmalle, että Amerikka palaisi syyskuun 10. päivän mentaliteettiin."


Päättelin, että Obama kehui Islamia Kairossa. Tulevina vuosina sekä maltilliset, että radikaalit, käyttävät sitä edukseen. Maailmalle kerrottiin, että sen pitäisi kunnioittaa Islamia, kuten Obamakin. Suloisin ääni hänelle on muslimien rukouskutsu. Obama nosti hattuaan, kun hän toisessa kahdesta kirjastaan vihjaa, että jos koskaan pahat tuulet puhaltavat, hän aina seisoo muslimien rinnalla. Tämä ei ole rakettitiedettä. Barack Hussein Obama pystytti näyttämön väkivallalle maailman eri osissa; poliittiselle kapinoimiselle; hallitusten kaatamiselle. Pahimmassa tapauksessa hän on samaa mieltä, parhaimmassa saisi Amerikan katsomaan toisaalle. 


Muistelepa hänen televisioitua haastatteluaan Super Bowl-sunnuntaina Fox News'in Bill O'Reilly'n kanssa. Tuossa haastattelussa Obama nimenomaan sisällytti Muslimiveljeskunnan mihin tahansa uuteen Egyptin hallitukseen. Tämä vastaa sitä, kun presidentti Woodrow Wilson vuonna 1917 toivotti bolsevikit tervetulleiksi Venäjän hallitukseen.Joistakin tuntuu, että Egypti on ylikuormittanut uutisia viikkojen ajan, mutta panokset ovat suunnattomat! Victor Sharp, joka kirjoittaa lehdessä, The American Thinker, sanoo: "Presidenttimme on nyt avannut Pandoran lippaan Lähi-Idässä.  Se voi hyvinkin johtaa katastrofiin, jollaista ei ole nähty sitten toisen maailmansodan. Pahamaineisesta Kairon puheestaan nykyhetkeen Obamat puhuvat ja katastrofi seuraa. Jotkut kommentaattorit uskovat, että presidentti Obama ja ulkoministeri Clinton ovat niin äärettömän sinisilmäisiä, että tekevät itsensä kykenemättömiksi ymmärtämään, mitä tapahtuu Egyptissä Mubarak'in hallinnon heikentämisen seurauksena."

Sharpe jatkaa: "Kysymys on oikeutettu: Uskovatko he todella, että seuraavalla hallituksella, joka tulee valtaan, on sydämellään USA:n ja Lännen edut? Pelkään, että Obama ei ole lainkaan sinisilmäinen, vaan sensijaan vain tietää liiankin hyvin, mitä on tekemässä, sillä hän edistää innokkaasti valtaa maailmassa samalla ajaen alas Länttä ja Israelia, mutta sen seurauksena paljon viatonta verta tulee vuotamaan. On väistämätöntä, että muslimiveljeskunta ottaa vallan ja tuo Egyptiin barbaarisen islamistisen vallan, joka tulee valvomaan Suezin kanavaa eikä osoita mitään armoa omalle kansalleen eikä oletetuille vihollisilleen."


Radiovieraani ensi viikonloppuna (19-20.2. -11) on egyptiläinen entinen muslimi Nonie Darwish.  Hän sanoo:  "Minne tahansa muslimit menevät, Veljeskunta tulee perässä.  Se on nyt soluttautunut jopa ei-muslimimaihin, USA ja hallituksemme mukaan lukien. Itsekin egyptiläisenä en lainkaan epäile etteikö huivipäinen egyptiläissyntyinen Valkoisen talon neuvonantaja itsekin olisi muslimiveljeskunnan ja Hamasin myötäilijä. Hänhän on myös Sharia-lain puolustaja. Hän auttoi kirjoittamaan presidentti Obama'n Kairon puheen, joka oli suunnattu lepyttämään ja laillistamaan Veljeskuntaa, organisaatiota, josta Al-Qaida sai innoituksensa. Obama uskoi, että hän olisi se sankari, joka saisi muslimimaailman rakastamaan meitä, mutta hän päätyi vain valtuuttamaan Veljeskunnan sekä arabiuudistajia että Lännen etuja vastaan."


Jihad Watch'in Robert Spencer vihjaa, että Veljeskunta ei välittömästi ottaisi maan valvontaa, vaan valvoisi koalitiohallitusta ja myöhemmin alkaisi heittää ulos kilpailevia puolueita. Spencer sanoo kiertelemättä, että Obama suosii Veljeskuntaa huolimatta sen vihamielisyydestä Amerikkaa kohtaan. Hän varmisti, että kutsui Veljeskunnan johtajat kuuntelemaan Kairon puhettaan 4.6.2009. Tämä on ironista ja säälittävää siksi, että Veljeskunnan nettisivuilla USA on kohde, jolle tulisi aiheuttaa suurinta vahinkoa.


Lopullisena päämääränä tässä on ryöstää Luvattu Maa -- Israel. Amerikka tarjoaa Israelille vähäistä apua. Dominopalikat ovat kaatumassa. Levottomuus leviää. Se yksi asia, josta kaikki voivat olla yhtä mieltä, on, että Israel täytyy ajaa pois heidän keskeltään. Islamisteille Israel on syöpähaava, joka ei koskaan parane. Hosni Mubarak oli sitoutunut rauhansopimukseen Israelin kanssa, ei rakkaudesta juutalaisvaltioon, vaan osittain saadakseen jatkuvasti ulkomaanapua Amerikasta. Barack Obama on ehkä presidentti, joka välittää vähemmän rauhasta Israelissa, kuin edelliset presidentit.


Tulevan muslimikalifaatin tuulet puhaltavat lujemmin kuin satoihin vuosiin. Tämä ei ole Egyptin vallankumouksen loppu, se on vasta alku. He ja heidän naapurinsa tulevat todennäköisesti saamaan herätyksen helvetistä. Iranin shaahin ja ajatolla Khomeinin haamut, niin merkittäviä 30 vuotta sitten, viheltävät vielä tuulessa. Lännen ja mullahien välinen sota antaa sille uutta elämää. Kuitenkaan he eivät olisi saavuttaneet päämääräänsä ilman kokematonta, muslimiystävällistä Amerikan presidenttiä.


Jumala rakastaa Egyptiä ja Hän kutsui  Israelin ulos Egyptistä. Sukupolvia myöhemmin Jumala kutsui Messiaan ulos Egyptistä, kun Joosef ja Maria kantoivat Hänet sinne suojaan kuningas Herodekselta. Tämä valtio mainitaan näkyvästi Raamatussa jääden toiseksi vain Israelille. Jesajan luvussa 19 Jumala on päättäväinen saada heidän huomionsa ja vetää heitä henkilökohtaiseen suhteeseen kanssansa uskon kautta Herran Jeesuksen Kristuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen. Jesajan 19 luku viittaa kuitenkin tulevaisuuteen. Näyttää, että sitä ennen täytyy tapahtua paljon. Pysy aalloilla!

   
            
         
06.03.2001 Debka File   Libyan armeija on jatkanut lauantaina alkanutta iskuaan kapinallisia vastaan ja pysäyttänyt kapinallisten etenemisen kohti Sirteä
Kaikkien arabimaissa alkaneiden vallankumousten takapiruna on Iran
Iranin Islamilainen maailmanvallankumous etenee!


Libyalainen kapinallinen


Sunnuntaina Qaddafia kannattavat joukot jatkoivat lauantaina alkanutta menestyksellistä etenemistään. Lauantaina he saivat haltuunsa ryppään Sirte´n lahden kaupunkeja itään päin Tripolista ja valloittivat Zawiyan pääkaupungista länteen – murtautumalla Misratahin avainkaupungin keskustaan johtavan sillan kautta. Siellä opposition joukot valmistautuvat pitämään viimeisen asemansa. Qaddafin laivasto pommittaa kapinallisia mereltä käsin ja on estänyt kaupunkia saamasta tuoreita vahvistuksia ja ammuksia.
Qaddafin vastaiset joukot yrittävät sitkeästi edetä Sirteä kohti, joka on toinen avainkaupunki matkalla kohti Tripolia, mutta ne ovat pysähtyneet Bin Jawadissa 150 km itään Sirtestä raskaan ilmapommituksen johdosta.
Toinen este heidän tiellään on suuri kompleksi armeijan leirejä, joissa on suuri määrä Qaddafille uskollisia yksikköjä Wadi al Ahmarissa ja jotka muodostavat Sirte´n itäisen puolustusrintaman. Lisäksi opposition joukkoja pommitetaan ilmasta ja mereltä käsin.
Opposition lähes ainoa merkittävä etu on, että useita Libyan armeijan everstejä on paennut heidän riveihinsä.
Qaddafia kannattava armeija on rohkaistunut sunnuntaina saamastaan menestyksestä ja näyttää luottavaisemmalta kuin koskaan aikaisemmin – erityisesti saatuaan jalansijan syvällä kapinallisten hallitseman itäisen alueen sisäpuolella Tobrukissa lähellä Egyptin rajaa. Tripolin tarkoituksena on Tobrukin valloituksella estää egyptiläisiä heimosotureita tunkeutumasta rajan yli auttamaan libyalaisia sukulaisiaan, jotka ovat kapinassa Qaddafin hallitusta vastaan. Armeijan yksiköitä on myös sijoitettu Tunisian rajalle länteen tarkoituksella vähentää pakolaisvirtaa.
Toisessa avaintapahtumassa Qaddafi on sijoittanut uudelleen koko ilma-armeijansa idässä ja lännessä olevilta lentokentiltä kahteen tukikohtaan etelässä lähellä Saharaa yli 1300 km:n päässä kahdesta syystä: ensinnäkin estääkseen kapinallisia hyökkäämästä niitä vastaan ja toiseksi siirtääkseen ne riittävän etäälle Välimerestä, jotta amerikkalaisilta lentotukialuksilta nousevat hävittäjät eivät pystyisi iskemään niitä vastaan ilman ilmatankkausta siinä tapauksessa, että amerikkalaiset julistaisivat Libyan ilmatilan lentokieltoon.

   
         
02.03.2011 Jerusalem Post by Lahav Harkov   Paavi uudessa kirjassaan: Älkää syyttäkö juutalaisia Jeesuksen kuolemasta


Paavi Benedictus XVI


Kirja kuvaa Jeesuksen elämän viimeisintä viikkoa, todistaa vääräksi Evankeliumien väitteen, että juutalaiset olivat yhteistyössä Rooman viranomaisten kanssa.
Paavi benedictus XVI toisti, että juutalainen kansa ei ole vastuussa Jeesuksen kuolemasta uudessa kirjassaan, joka julkaistiin tänään keskiviikkona 02.03.2011.
Paavi kieltää myös Evankeliumien kirjoittajien väitteen, että Temppelissä työskentelevät juutalaiset olivat yhteistyössä Rooman viranomaisten kanssa, mikä johti Jeesuksen teloittamiseen.

”Monet lukijat tulevat löytämään kirjan tässä osassa erityisen mielenkiintoista, kun Paavi kuvailee tästä johdettuja historiallisia asenteita,” sanoi Isä Joseph Fessio, joka on Ignatius Press´in perustaja ja kustantaja, ja Paavin kirjojen ensisijainen kustantaja USA:ssa. ” Hän käsittelee joitakin hyvin kiistanalaisia väitteitä, jotka on tehty, ja käsittelee joidenkin aikalaisoppineiden tietolähteitä päätyäkseen johtopäätökseen, josta olen varma, että se tulee aiheuttamaan paljon keskustelua.”

Kirja on nimeltään: Jeesus Nasaretilainen: Pyhä viikko – Jerusalemiin saapumisesta Ylösnousemukseen, jossa Paavi kuvailee ”Jeesuksen maanpäällisen elämän viimeistä viikkoa”:

   
         
02.03.2011 Haaretz   Israel testasi menestyksellisesti uutta ohjusten torjuntajärjestelmäänsä nimeltä Trophy
Myöskin Iron Dome tulee pian käyttöön
Me´il Ruach ( Tuulenmurtaja)-järjestelmä, jota ulkomailla markkinoidaan nimellä Trophy pysäytti onnistuneesti Gazasta laukaistun panssarintorjuntaohjuksen
Järjestelmä tekee Israelin tankeista ja helikoptereista haavoittumattomia!


Israelin Puolustusvoimien panssarijoukot testasi uutta panssarin puolustusjärjestelmäänsä tiistaina puolustaen tankkia panssarintorjuntaohjuksen hyökkäykseltä Gazan rajalla.


Tiistaina iltapäivällä panssarintorjuntaohjus laukaistiin kohti Merkava 4-tankkia Gazan kaistan rajalla lähellä Kibbutz Nir Ozia Länsi-Negevissä. Tällöin tankin miehistö aktivoi uuden puolustusjärjestelmän, Me´il Ruach´in (Tuulenmurtaja) ja teki hyökkäyksen onnistuneesti tyhjäksi.
”Tuulenmurtaja”-panssarinpuolustusjärjestelmä teki kentällä ensiesiintymisensä kaksi kuukautta sitten sen jälkeen, kun palestiinalaiset militantit käyttivät panssarintorjuntaohjuksia Gazasta, jolloin he tulittivat IDF:n tankkia panssarintorjuntaohjuksella.
”Tuulenmurtaja”, jota Rafael valmistaa on aktiivinen panssarinpuolustusjärjestelmä. Järjestelmä käyttää sensoreita ja tutkaa tunnistamaan tulevan ohjuksen ja laukaisee sieppaajaohjuksia, jotka neutraloivat vihollisaseen, ennen kuin se iskee tankkiin.
Päätös järjestelmän kehittämiseen syntyi Toisessa Libanonin sodassa saadusta kokemuksesta, jossa kehittyneet Hezballahin ampumat panssarintorjuntaohjukset vaurioittivat suuren joukon tankkeja.
Useiden ryhmien gazan kaistalla tiedetään omaavan satoja erilaisia panssarintorjuntaohjuksia ja Gazan militanttien kasvava kyky käyttää näitä ohjuksia saattaa pakottaa IDF:n muuttamaan taisteludoktriiniansa Gazan rajalla vähentääkseen altistumista panssarintorjuntaohjuksille.

   
            
         
20.02.2011 Debka File   Egypti yritti viime hetkeen asti salata kahden iranilaisen pitkänmatkan ohjuksia kuljettavan aselaivan purjehtimisen Suezin kanavan läpi


Ohjuksia kuljettava iranilainen Kharg


Sunnuntaina 20.02.2011 Kairo ja Teheran juonivat yhdessä kahden iranilaisen sotalaivan lipumisen Suezin kanavan kautta Välimerelle käytettyään sitä ennen koko joukon tekaistuja viivyttelytaktiikoita salatakseen laivojen liikkeet. Egyptin sotilasjuntta hyväksyi iranilaisten laivojen siirtymisen kanavan läpi ilman, että niiden lasti tarkastettiin käyttäen hyväkseen sunnuntaina sattunutta hiekkamyrskyä, joka esti vakoilusatelliitteja näkemästä niitä.
Teheran juhlisti tapahtumaa virallisella TV-lausunnolla sunnuntaina ilmoittaen, että laivat olivat saapuneet Välimerelle ja että ne olivat matkalla kohti Syyriaa. Sunnuntaina Kairo ilmoitti vielä, että ne tulisivat Suezille vasta maanantaina.
Se, että Kairo hyväksyi iranilaisten sotalaivojen siirtymisen Suezin kanavan läpi, on tuonut Israelin ja Iranin lähemmäksi sotilaallista yhteentörmäystä Välimerellä kuin koskaan aikaisemmin: Israel on saanut tietää, että iranilaisen risteilijä Khargin lastina on Hezballahille tarkoitettuja pitkän matkan ohjuksia - vrt. Kuuban kriisiä vuonna 1962, jolloin Neuvostoliitto oli tuomassa ohjuksia Kuubaan . Lasti on tarkoitus purkaa jossakin Syyrian satamassa tai Beirutin satamassa.
Matkallaan Suezille iranilaiset laivat pysähtyivät välillä Saudi Arabian Jeddan satamassa, mikä vahvisti Saudi Arabian ja Obaman välille repeytynyttä kuilua ilmoittaen samalla, että Saudi Arabia on nyt siirtynyt Iranin puolelle.
Yhdysvallat ja Israel yrittivät voimakkaasti painostaa Egyptin sotilasjunttaa, että se ei sallisi iranilaisten laivojen purjehtia Suezin kanavan läpi. Nyt tämä vesiväylä on avattu selkoselälleen Iranille, jotta se voi kuljettaa raskasta aseistusta Syyrialle ja Libanonille ensisijaisesti ja mahdollisesti murtaa Israelin Gazaa koskeva merisaarto ja tuoda Hamasille raskaita ammuksia, joita olisi mahdotonta kuljettaa salakuljetustunneleiden kautta.

   
            
         
14.02.2011 Debka File   Presidentti Hussein Obama hylkää kaikki Yhdysvaltain liittolaiset


Saudi Arabian kuningas Abdullah on raivoissaan Obamalle
Egyptin merkittävin oppositiojohtaja: rauhansopimus Israelin kanssa on päättynyt


Saudien kuningas Abdullah ja Hussein Obama


Presidentti Hussein Obaman torstaina 10.02.2011 käymä keskustelu kuningas Abdullahin kanssa oli katkerin, minkä USA:n presidentti on koskaan käynyt arabihallitsijan kanssa.. Se oli niin kiivas, että kuningas Abdullah sai sen yhteydessä sydänkohtauksen Kuningas on jo 87-vuotias.
Obama soitti Abdullahille Marokkoon, jossa tämä oli toipumassa selkäleikkauksestaan palatsissaan; ja sai aikaan syvän kriisin ja pani vaaraan koko USA:n Iranin ja Lähi-Idän politiikan.
Kuningas röykytti presidenttiä siitä, kuinka presidentti oli kohdellut Hosni Mubarakia kutsuen sitä onnettomuudeksi, joka saattaisi koko alueen epätasapainoon ja vaarantaisi kakkien maltillisten arabihallitsijoiden ja hallitusten aseman, niiden jotka ovat tähän asti tukeneet Yhdysvaltoja. Abdullah katsoi Obaman yrittävän päästä eroon kaikkein uskollisimmasta liittolaisestaan arabimaailmassa. Hän uhkasi suoraan Yhdysvaltojen politiikkaa Lähi-Idässä.
Eräs Saudilähde kertoi London Times´issa, että Mubarak ja kuningas Abdullah eivät ole pelkästään liittolaisia, he ovat läheisiä ystäviä; ja kuningas ei katso hyvällä sitä, että hänen ystävänsä heitetään sivuun ja nöyryytetään.
Kuningas pelkää, hän on jo 87-vuotias, että samanlaisen tilanteen kehittyessä Saudi Arabiassa, Washington heittäisi myös hänet roskaläjään aivan kuin Mubarakinkin.
Kuningas Abdullah ilmoitti Hussein Obamalle suoraan, että hän on jo pannut junan liikkeelle ja alkanut kehittää Riadin diplomaattisia ja sotilassuhteita Teheranin kanssa. Kutsut ovat lähteneet Riadista ja Iranin lähetystöjä on pyydetty vierailemaan tärkeissä Saudien kaupungeissa.
Abdullah painotti, että hänellä oli vanhoja kalavelkoja maksettavana Obamalle. Kuningas syytti USA:n presidenttiä selän kääntämisestä ei ainoastaan Mubarakille, vaan myös toiselle ahdistetulle Amerikan liittolaiselle, entiselle Libanonin pääministerille Saad Harirille, kun Iranin käsikassara Hezbollah syrjäytti hänet.
Washingtonissa olevat lähteemme kertovat, että presidentti Obaman kaikki yritykset rauhoitella Saudien kuningasta kaikuivat kuuroille korville.
Lontoossa olevat arabilähteet kertoivat 8. helmikuuta 2011, että USA:n presidentillinen emissaari lähetettiin kiireesti Marokkoon kuninkaalle osoitetun selittävän viestin kanssa. Kuningas ei ottanut emissaaria vastaan!
* *

Yhdysvaltain Yleisesikunnan päällikkö amiraali Mike Mullen tuli sunnuntaina 13.02.2011 onnittelemaan Israelin vasta nimitettyä yleisesikunnan päällikköä Benny Gantzia


Amiraali Mike Mullen ja kenraaliluutnantti Benny Gantz
Washington junaili aivan avoimesti Hosni Mubarakin syrjäyttämisen ja vallan siirtämisen sotilaille. Jerusalem ilmoitti selkeästi, että se ei katsonut hyvällä presidentti Hosni Mubarakin syrjäyttämistä, koska se tiesi, että sellainen johtaa Egyptin ja Israelin välillä jatkuneen 32 vuotta kestäneen rauhan loppumista. Mutta Obaman hallinto tallasi jalkoihinsa ja tyrmäsi täysin israelilaisten näkökannan. Tiistaina 14.02.2011 Egyptin merkittävin oppositiojohtaja Ayman Nour ilmoitti selkein sanoin, että Israelin ja Egyptin välillä 32 vuotta kestänyt rauha on loppunut!
Egyptin uuden sotilashallituksen johtajaksi on tullut kenttämarsalkka Mohamed Tantawi


Kenttämarsalkka Mohamed Tantawi

Mohamed Tantawi ei ole ystävä. Kun puolustusministeri Ehud Barak soitti Tantawille, tämä vastasi puheluun hyvin tylysti.
Egyptin varapresidenttinä jatkaa tiedustelupalvelun johtaja Omar Suleiman

   
            
         
03.02.2011 Winds of Jihad/Debka File   Obama on antanut Egyptin presidentille uhkavaatimuksen:
Joko hän eroaa heti tuntien sisällä tai USA:n tuki Egyptille loppuu
Varapresidentti Omar Suleiman neuvottelee Muslimiveljeskunnan kanssa


Muslimiveljeskunnan – al-Ikhwan – logossa on vasemmalla kaksi miekkaa ja sanat
VALMISTAUTUKAA sekä oikealla veljeskunnan perustajan opettaja Hassan al-Bannan kuva


Ihmiset rukoilevat Tahrir = Vapautuksen Aukiolla Kairossa Egyptissä maanantaina 31.01.2011


Mubarakin ote Egyptiin tuntui tiistaina yhä hauraammalta sen jälkeen, kun armeija oli sitoutunut olemaan vastustamatta Kairoon kokoontuneita kymmeniä tuhansia mielenosoittajia, jotka vaativat hänen 30 vuotta kestäneen valtakautenssa loppua.


Naiset osoittavat mieltään Tahrir-aukiolla Kairossa Egyptissä tiistaina 01.02.2011. Yli neljännesmiljoona ihmistä virtasi Kairon sydämeen tiistaina täyttäen aukion tähän asti suurimmassa mielenosoituksessa. Niissä on esitetty loputtomia vaatimuksia presidentti Hosni Mubarakin erosta hänen oltuaan vallassa lähes 30 vuotta.


Kairolainen mies pitää kädessään piirrosta, joka esittää Hosni Mubarakia, jonka otsalla on Daavidin tähti 30. tammikuuta 2011. Piirroksessa lukee: ”30 vuotta hävitystä ja maanpetosta”, jolla viitataan Israelin ja Egyptin väliseen rauhansopimukseen! AFP

   
         
31.01.2011 World Net Daily   Valalla vahvistettu:
Barack Hussein Obama ei ole syntynyt Hawai ´illa
Tähän mennessä jo 515 000 amerikkalaista on allekirjoittanut vetoomuksen Obaman erottamiseksi Yhdysvaltain presidentin virasta

Entinen Hawai´in osavaltion vaalirekisteritoimiston virkailija Timothy Adams on 20.01.2011 valallaan vahvistanut, että Barack Hussein Obama Juniorin syntymätodistusta ei ole olemassakaan missään Hawai´in osavaltion sairaalassa eikä myöskään Queen´s Medical Center´issä eikä Kapi´olani Medical Center´issä Honolulussa
Yllä on notaarin allekirjoittama todistus Timothy Adamsin valasta

   
         
30.01.2011 Debka File/Ynet News   Hamas on käynnistänyt hyökkäyksen Siinailla olevia egyptiläisiä joukkoja vastaan
Muslimiveljeskunta on kaappaamassa vallan Egyptissä


F-10 hävittäjät syöksyvät alas mielenosoittajien ylitse

Perjantaina 28.01.2011 Muslimiveljeskunta antoi miljooniin nousevalle jäsenistölleen käskyn yhtyä mielenosoituksiin hallitusta vastaan ja käyttää hyväkseen maassa vallitsevaa sekasortoa vallan kaappaamiseksi. Muslimiveljeskunnan edustajaksi on noussut entinen Kansainvälisen Atomienergiakomission johtaja Mohammed El-Baradei, joka on nyt paljastunut Muslimiveljeskunnan mieheksi. Tämä selittää hänen yrityksensä peitellä Iranin ydinaseohjelmaa. Israelin vaihtoehdot ovat vähissä. Kaikkien nyt mieltään osoittavien ns. ”demokraattisten” voimien päämääränä on irtisanoa rauhansopimus Israelin kanssa. Tähän asti rauhansopimuksen ainoa takuumies Egyptissä on ollut presidentti Hosni Mubarak.
Varhain sunnuntaiaamuna 30.01.2011 Hamasin aseellinen siipi Ezz e-Din al Qassam ylitti rajan Gazasta Pohjois-Siinaille ja hyökkäsi egyptiläisiä joukkoja vastaan ajaakseen ne pois. He toimivat Hamasin emojärjestön Egyptin Muslimiveljeskunnan käskystä, jonka sen Damaskoksessa olevat johtajat vahvistivat avatakseen toisen, Palestiinan rintaman, Mubarakin hallitusta vastaan. Siksi Muslimiveljeskunta on kansannousussa aktiivisempi kuin päältä katsoen voisi olettaa.
Hamasin sotilaat ryhtyivät taisteluun eteläistä Rafahin kaupunkia hallitsevien Egyptin Sisäministeriön joukkoja vastaan. Beduiinipaimentolaiset ja paikalliset palestiinalaiset käyttivät hyväkseen Kairossa vallitsevaa sekasortoa taistellakseen Egyptin joukkoja vastaan molemmissa Pohjois-Siinain avainkohteissa sekä ryöstääkseen heidän asevarastonsa.
Sunnuntaina Hamasin terroristit alkoivat työntämään Egyptin joukkoja pois niemimaan pohjois- ja keskiosista saattaakseen Egyptin ja Gazan kaistan välisen raja-alueen palestiinalaisten valvontaan. Hamas kykenisi silloin murtamaan Egyptin julistaman enklaavin saarron ja käynnistämään salakuljetusreitit täyteen vauhtiin. Gaza Cityssä olevat virkailijat vahvistivat sunnuntaina, että Hamasin kuuluisimmat salakuljetusekspertit mukaan lukien Muhammed Shaar olivat murtautuneet ulos El Arishin vankilasta ja olivat matkalla kohti Gaza Cityä.
Sotilaslähteemme kertovat edelleen, että Multinational Force & Observes (MFO) – Kansainväliset rauhansopimuksen tarkkailijat, joista useimmat ovat amerikkalaisia ja kanadalaisia, ovat maksimaalisessa hälytysvalmiudessa Pohjois-Siinain tukikohdassaan odottaessaan USA:n sotilaskuljetuskoneiden evakuoivan heidät USA:n tukikohtiin Euroopassa.
Tämä joukko-osasto sijoitettiin Siinaille vuonna 1981 valvomaan Egyptin ja Israelin kesken solmitun vuoden 1979 rauhansopimuksen toteuttamista. Sopimuksen mukaan koko niemimaa demilitarisoitiin ja siellä sai olla vain egyptiläisiä poliiseja. MFO:n tehtävän loppuminen Siinailla merkitsee Egyptin ja Israelin välisten rauhansuhteiden avainpilarin kaatamista kolmenkymmenen vuoden jälkeen.
Varhain sunnuntaina Egyptin armeija alkoi vaivihkaa siirtää panssaroituja vahvistuksia mukaan lukien tankkeja Suezin alta kulkevien tunneleiden kautta Egyptistä syvemmälle itään päin Pohjois-Siinaille yrittääkseen ajaa Hamasin joukot takaisin. Egyptin joukkojen läsnäoloa Siinailla, mikä rikkoo rauhansopimuksen ehtoja, ei kumpikaan rauhan osapuolista ole maininnut. Jerusalemissa olevat lähteemme kertovat, että Netanyahun hallitus on hyväksynyt sen äänettömästi.
Hamasin Gazassa olevat johtajat eivät näytä pelkäävän Israelin sotilaallista reaktiota – ei edes ilmahyökkäystä – puuttuakseen Hamasin hyökkäysretkeen Siinailla, vaikkakin Israel on tuonut sotilasyksikköjään aivan rajan pintaan Egyptin ja Israelin välisellä pitkällä rajalla.
Ynet News ilmoittaa, että Israelin on pakko tehdä interventio Siinaille varmistaakseen Siinain niemimaan! –
Kairossa tuhannet poliittiset vangit, islamilaiset ääriainekset ja rikolliset ovat vapaalla jalalla paettuaan vankiloista Kairossa.

   
         
19.01.2011 Winds of Jihad   Venäjä on päättänyt tunnustaa Palestiinan valtion
Palestiinan Valehtelu Järjestö

Arafat herää kammottavaan todellisuuteen helvetissä: EI NEITSYITÄ!?!
”Palestiinan Valtiolla ei ole kansallista identiteettiä.
Minä. Jasser Arafat, kohtalon mies.
tulen antamaan heille tuon identiteetin
Israelin kanssa käytävän konfliktin kautta”
~ Jasser Arafat ~

   
         
19.01.2011 Winds of Jihad   Hawai´in kuvernööri: emme pysty löytämään Obaman alkuperäistä syntymätodistusta
Kenian viranomaiset vahvistavat: Obama on syntynyt keniassa


Kenialainen on nyt USA:n presidenttinä!
”Kenian parlamentin jäsen James Orengo kysyy: ” Kuinka voi Keniassa syntyneestä nuoresta miehestä, joka ei ole edes syntyperäinen amerikkalainen, tulla Amerikan presidentti?”

   
         
17.01.2011 Léon Poliakov/Benjamin Turkia   Israelin kadonneiden heimojen mysteeri selviämässä
Miten löydetään ammoin kadonnut kansa?

Etninen geenikartta Léon Poliakovin kirjassa: The History of Anti-Semitism Volume I From the Time of Christ to the Court Jews sivut 290-291
Viime vuosisadan suurin arkeologinen löytö oli Rooman vallan aikaisen Israelin Valtionarkiston löytö Qumranin luolista. Löytöön kuului mm. yksityiskohtainen kuparikääröön kirjoitettu selostus, mistä löytyisivät suuren Herodeksen rakentaman Temppelin aarteet, jotka jouduttiin viemään turvaan, kun syttyi suuri Juutalaissota Roomaa vastaan vv. 66 – 73 CA. Tässä sodassa roomalaiset suorittivat ensimmäisen Holokaustin tuhoamalla viisi (5) miljoonaa juutalaista!
Ko. kääröissä oli myöskin profeetta Jeremialta tullut sanoma Assyriassa pakkosiirtolaisina oleville kymmenelle sukukunnalle: ”Paetkaa pohjoiseen maahan – maan ääreen = Finna!, ennen kuin Babylon hyökkää maahan.”
Vasta, kun tämä vuosisadan löytö oli tehty, ymmärrettiin tutkia, tarkoittiko ”maan ääri” mahdollisesti Suomea. Tutkimusta on nyt tehty kansatieteellisin menetelmin, joista yhdeksi ansiokkaimmista nousee edesmenneen Kalevi Mustosen tutkimus, joka löytyy tältä nettisivustolta. Siinä hän pystyy rinnastamaan muinaisten suomalaisten kulttuuriperinnön juutalaiseen kulttuuriperintöön. Otan esimerkin: Muinaisgermaanien kansainvaelluksia koskevassa kronikassa jo noin 400-500 CA kerrotaan: ”Bysanttia hallitsee keisari, mutta Suomea hallitsee Kaleva!” Eli Suomi oli jo siihen aikaan yhtenäinen kuningaskunta!
Sitten tällä hetkelläkin on käynnissä suuri geenitutkimus, jossa kartoitetaan Euroopan kansojen geeniperimää. Yllä kuvassa on Léon Poljakovin kirjasta löytyvä etninen geenikartta, joka todistaa, että suomalaisten geeniperimä osuu lähes yksiin Tel Avivin juutalaisten kanssa.
Filologiset eli kielitieteelliset menetelmät ovat yksi tärkeimmistä kriteereistä. Tällä menetelmällä on esim. Uudesta Testamentista pystytty tutkimaan, mikä kuuluu alkuperäisiin käsikirjoituksiin ja mikä on myöhemmin lisätty siihen.
Jerusalemissa Jaffa-portin luona pitää tukikohtaa suomalainen Benjamin Turkia. Hänet löytää netistä osoitteesta www.portti.org. Hän on tutkinut aramealaista Raamattua nimeltä Haburicodex vuodelta 200-201 CA. Assyriassa puhuttiin arameaa ja siellä juutalaiset oppivat aramean kielen. Antakaamme Benjaminin kertoa: ”Sillä on samoja piirteitä kuin suomenkielellä. Siitä puuttuu artikkeli, mutta asiayhteys ratkaisee tarvitaanko artikkelia aivan samoin kuin suomessa. Toinen yhtäläisyys on tämä partitiivimuoto, joka ilmaistaan a-päätteellä. Esim. englantilaisille tämä on hankala selittää, mutta suomessa ja arameassa se on aivan selvä asia. Pyydät ”leipää” etkä ”leivän” eli lahma eikä pelkästään lehem. Kolmas yhtäläisyys on nämä oudot ”välisanat” tai ”mietintäsanat”, jotka eivät useilla kielillä vaikuta tarpeellisilta tai niille ei käännöksissä löydy vastinetta. Näitä ”tuota”, ”no niin”-tyylisiä sanoja vilisee arameassa niin kuin suomessakin ja ne eivät ole meille turhia.
Mutta aramea nostaa myös sitä mystistä verhoa, joka on tiettyjen suomensanojen alkuperän kohdalla. Pari esimerkkiä. Uuden Testamentin arameansana awju/Avju/avjuta tarkoittaa liittoa, yksimielisyyttä ja sopimusta, eli ”avio” on ”avju” . Toinen esimerkki: sana ”elämä” on juureltaan ”elam”. Aramean ”alam” tarkoittaa myös aikakautta ja sen heprealainen vastine tarkoittaa myös jotakin kätkettyä sekä myös nuorukaista. Samoin ”arka”, ”ark” tai ”arqa” tarkoittaa karkuun juoksua arameassa. Aramea siis avaa meille Suomen muinaiskieltä.

   
         
16.01.2011 Winds of Jihad   Euroopan Unioni: Multikultin eli monikulttuurisuuden siunaus tarkoittaa Sinun kulttuurisi ja Sinun sivilisaatiosi korvaamista Muhamettilaisella Proletariaatilla

Islamilaisen Euroopan uusi lippu

Ensin he korvasivat Joulun Ramadanilla. Sitten he korvasivat Sinut:
Ibn Ishaq:327: ” Allah sanoi: `Kun vihollinen teurastetaan, saadaan se ajettua ulos maasta. Allah toivoo heidän tappamisensa ilmaisevan tätä uskontoa.

   
         
16.01.2011 Jerusalem Post/Ynet News/Newsmax   Iranin ylin johtaja Ajatollah Ali Khamenei antoi määräyksen Libanonin pääministerin Rafik Haririn murhaamisesta


Kuvassa vasemmalla Rafik Haririn poika Saad Hariri ja oikealla Ali Khamenei

Libanonin työministeri Boutros Harb on sanonut, että YK:n tutkimustulokset Libanonin entisen pääministerin Rafik Haririn salamurhasta tullaan julkaisemaan maanantaina , kertoi Armeijan radio.

YK:n Tribunaalin, joka tutkii Libanonin entisen pääministerin Rafik Haririn murhaa odotetaan syyttävän Iranin ylintä johtajaa Ajatollah Ali Khameneita siitä, että tämä antoi määräyksen murhata Hariri Newsmaxin lauantaina julkaistun raportin mukaan. Raportti kertoo, että tutkimusryhmä tulee esittelemään todistusaineiston, joka osoittaa, että murhan suorittivat Iranin Quds-joukot yhdessä liittolaisensa Libanon Hez-b-Allahin kanssa. Quds-joukkojen johtaja Qassem Suleymani välitti määräyksen murhata Hariri Hez-b-Allahin sotilasjohtajalle Imad Mugniyehille, kertoivat lähteet Newsmaxille. Raportin mukaan Mugniyeh pani pystyyn iskuryhmän, joka suoritti hyökkäyksen velipuolensa avustuksella.

”Iranilaiset katsoivat Haririn olevan Saudi Arabian agentti ja ymmärsivät, että hänen tappamisesa raivaisi tietä Hez-b-Allahin valtaan nousulle Libanonissa,” kertoivat lähteet.
Iran ei ollut ainoa maa, joka sekaantui salamurhaan. Lähteiden mukaan Syyrian presidentti Bashar al-Assad ja hänen velipuolensa Syyrian Tiedustelupalvelun johtaja Assef Shawkat näyttelivät myös avainrooleja Haririn murhan suunnittelussa.

Lopullinen raportti julkaistaneen maanantaina 17.01.2011

   
         
12.1.2011 Atlas Shrugs   Verorahoillasi tuetaan terrorismia
Tiesitkö että Euroopan Unioni on yksi tärkeimmistä terrorismin rahoittajista

   
         
   

2011 on vuosi, jolloin Dollari kuolee

   
         
09.01.2011   S.O.S Austria/Winds of Jihad   Euroopan Unioni pakottaa Islamin Euroopan kansoille

Joulukuussa 2010 tehdyn tutkimuksen mukaan 75 % tsekeistä vastustaa moskeijoiden rakentamista maahansa. Kun tämä selvisi Euroopan Unionin
 koneiston apparatnikeille, he vaativat heti enemmistön mielipiteen hylkäämistä tai muussa tapauksessa rahantulo Brysselistä loppuu.
 Eli suomeksi: Euroopan Unioni tunkee Islamin eurooppalaisten kurkusta alas.

   
         
07.01.2011 Stansberry & Associates Investment Research
Shocking:
  Yhdysvaltain Dollari on romahtamassa
Liitovaltio maksaa laskujaan seteleitä painamalla


Yhdysvaltain valtionvelka on kasvanut seitsemässä kuukaudessa triljoonalla ollen 01.01.2011 14 triljoonaa dollaria!
Maassa on odotettavissa katumellakoita…pidätyksiä…USA:n armeija valvoma SOTATILALAKI. Miljoonien ihmisten pankissa olevat säästöt tullaan pyyhkäisemään olemattomiin.
Monissa osavaltiossa on otettu käyttöön omat kotitekoiset rahayksiköt. Presidentti Obaman harjoittama talouspolitiikka on viemässä maata perikatoon. Monissa valtioissa ei enää luoteta Yhdysvaltain kykyyn maksaa laskujaan ja valtiot pyrkivät pääsemään eroon dollareistaan.. Koska US dollari kansainvälisesti tunnustettu valuutta ja sillä on voinut maksaa kaikkialla maailmassa se on kyennyt setelirahoituksella hoitamaan tähän asti laskunsa.
Stansberry´s Investment Advisory ennusti vuoden 2008 talousromahduksen sekä Fannie Maen,Freddie Macin,General Motorsin, Bear Stearns´in sekä Lehman Brothers´in romahduksen. 42 Miljoonaa amerikkallaista elää jo tällä hetkellä ruokakuponkien ja köyhäinavun varassa. Se on 13% USA:n väestöstä.

   
         
05.01.2011 Winds of Jihad/Melanie Phillips   Hyödylliset Idiootit ja Viides Kolonna: Median rooli sodassa Länttä vastaan
Onko Läntinen sivilisaatio saavuttanut nyt pisteen, jossa se ei enää yritäkään säilyä hengissä?Tämän kysymyksen on esittänyt brittiläinen journalisti ja kirjailija Melanie Phillips uudessa kirjassaan: Maailma kääntyi ylösalaisin: Globaali taistelu Jumalasta, Totuudesta ja Vallasta.
Ms. Phillipsille tärkeimpiä kysymyksiä ovat perheen luhistuminen, multikultin eli monikulttuurisuuden pakkomielle, radikaalin Islamin ilmiö, joka on tullut Britanniaan eikä sitä hoideta oikein, ja Israel, jonka intohimoinen tukija hän on.
Hän selitti, että hän päätti kirjoittaa kirjan The World Turned Upside Down, kun hän oivalsi, että yllämainituilla kysymyksillä ja sellaisella kuin miten Irakin sodasta raportoitiin, oli jotakin yhteistä: ” Ne olivat sellaisia kysymyksiä, joista ei enää ollut mahdollista keskustella kunnollisesti; ne olivat kaikki kysymyksiä, joihin politiikan ns. ”edistyksellinen puoli” otti sellaisen katsantokannan, että se uskoi, että he, jotka ajattelivat sen katsantokannasta poiketen, olivat väärässä ja että se uskoi, että sellaisille ei saa antaa ollenkaan puheenvuoroa.”
Se, mitä näillä kysymyksillä on yhteistä, hän päättelee, on että ”Niitä yhdisti se tosiasia, että ne olivat kaikki ideologioita – tahtoo sanoa, niitä kaikkia hallitsivat ideologiat, sellaiset kuin laaja skaala – ismejä: FEMINISMI, AMERIKKALAISVASTAISUUS, YMPÄRISTOUSKOVAISUUS, JUUTALAISVASTAISUUS, moraalinen ja kulttuurinen RELATIVISMI. Ja kaikki nämä ideologiat, koska ne ovat ideologioita, pohjimmaltaan, alkoivat sillä uskolla, että tämä idea ei ollut ainoastaan oikea, ja niin ollen sitä ei voinut lainkaan haastaa, mikä tahansa tämä idea on, ja sen jälkeen he pakottavat todistusaineiston sopimaan tähän ideaan.

   
         
05.01.2011 Bart Ehrman: The New Testament; A Historical Introduction to the Early Christian Writings   Näin Loppiaisen aikaan


Voimme tarkastella Kristillisen kulttuurimme alkulähteitä tutkimalla Uudessa Testamentissa Matteuksen Evankeliumia.
Matteus korosti Evankeliumissaan Jeesuksen juutalaisuutta ja painotti, että hänen seuraajansa täytyy pysyä kiinni juutalaisessa laissa. Samaan aikaan hän hyökkäsi voimakkaasti oman aikansa uskonnollista eliittiä – saddukeuksia – vastaan, jotka olivat myyneet sielunsa Rooman Imperiumille. Hän rinnastaa Mooseksen ja Jeesuksen. Hänelle Jeesus on uusi Mooses. Jeesus on todellinen ja lopullinen tulkitsija sille, mitä aikaisempi Mooses kirjoitti Laissaan. Myös Jeesus antaa jumalallisen Lain Evankeliumissaan, mutta Matteukselle tämä laki ei ole ristiriidassa Mooseksen lain kanssa: se on tuon lain täyttymys (5:17) Jeesuksen seuraajien täytyy seurata Mooseksen lakia, ei hylätä sitä; lisäksi heidän täytyy seurata sitä niin kuin uusi Mooses, Jeesus sen esittää.
Rinnastus jatkuu: Jeesuksen kaste Jordanissa oli rinnakkainen sille, että Israelin kansa kulki kuivin jaloin Punaisen Meren halki. Pako Egyptiin julmaa Herodesta. Herodeksen suorittama julma lasten tappaminen Betlehemissä oli rinnakkainen Faaraon suorittaman lasten surmaamisen kanssa. Kun Jeesus oli erämaassa 40 päivää, se oli rinnastus Israelin kansan vaellukseen erämaassa 40 vuotta.
Jeesuksen Vuorisaarna oli rinnastus Mooseksen puheeseen Siinain vuorella.
Ainoastaan Matteus kertoo Itämaan Tietäjien – Magi – vierailusta. Antiikin lukijat tunnistivat Magin Idästä tulleina astrologeina (ehkä Assyriasta), jotka saattoivat lukea inhimillisen elämän tapahtumien kulun tähdistä. Nämä viisaat miehet ovat pakanoita, tietenkin, joiden tähtien havainnointi on johtanut heidät tunnistamaan, että harvinainen tapahtuma on sattunut maan päällä, syntyy lapsi, josta on tuleva kuningas!

   
         
01.01.2011 Debka File   Saudi Arabia on ostanut valmiin ydinasepaketin Pakistanista


Silmälläpitäen naapurimaansa Iranin ydinasekilpavarustelua Saudi Arabia järjestänyt käyttöönsä kaksi pakistanilaista ydinpommia tai risteilyohjuksen taistelukärkeä, paljastavat sotilas- ja tiedustelulähteemme. Niitä säilytetään kaikkein todennäköisimmin Pakistanin ydinasetukikohdassa Kamrassa Attockin pohjoisalueella. Pakistan on jo lähettänyt autiomaakuningaskuntaan viimeisimmän versionsa Ghauri-II ohjuksesta suurennettuaan sen kantomatkaa 2300 km:iin. Nämä ohjukset on kätketty Al-Sulaiyil:in maanalaiseen kaupunkiin rakennettuihin siiloihin pääkaupunki Riadin eteläpuolella.
Ainakin kaksi jättiläismäistä Saudien kuljetuskonetta, jotka komeilevat siviiliväreissä ja ilman mitään tunnusta on parkkeerattu pysyvästi Pakistanin Kamran tukikohtaan lentomiehistöt koko ajan hälytystilassa. He tulevat lentämään kotiin saatuaan kaksoiskoodatun signaalikuittauksen kuningas Abdullahilta ja Keskustiedustelupalvelun johtajalta prinssi Muqrin bin Abdel Azizilta. Yksi signaali ei riitä.
Sotilaslähteemme ovat löytäneet vain summittaista informaatiota pakistanilaisesta varastosta tapahtuvasta aseiden siirron menettelytavoista ilmakuljetuksiin. Ei ole selvää täytyykö Riadin informoida Pakistanin armeijan komentajia, että se on valmis ottamaan haltuunsa ydinaseomaisuutensa, vai tulevatko ennalta sovitut koodit sallimaan pääsyn ilmavoimien ydinasevarastoihin. Ainoa yksityiskohta, jonka Persian lahden lähteemme tietävät on, että Saudien pommit on sijoitettu erillisiin raskaasti vartioituihin varastoihin erikseen muusta Pakistanin ydinasearsenaalista.
Riad on itse vuotanut salaisuuden. Saudien virkailijat, jotka ovat lähellä tiedustelupalveluaan, ovat kiertäneet ympäriinsä Lännen turvallisuusfoorumeissa kuluneina viikkoina ja tiputelleet tietoa siitä, että kuningaskunnan ei tarvitse enää rakentaa sen omaa ydinasearsenaaliaan, koska se on hankkinut valmiiksi tehtyjen aseiden lähteen, joka on tarvittaessa saatavilla. Tämän selvän vihjeen ovat monarkian korkeimmat tahot panneet ohjeiden mukaan liikkeelle.
Riad on hyväksynyt osittaisen läpinäkyvyyden ydinaseasioissa osana kampanjaa tähdentääkseen ulkopuoliselle maailmalle, että Saudi Arabialla on asiat hallinnassaan: kamppailu kuninkaan seuraajasta on saatu hallintaan; Saudien hallitus on pistänyt jalkansa selvästi määritellylle poliittiselle ja sotilaalliselle tielle; kuningasperheen haukat ovat saaneet yliotteen ja määräävät nyt tahdin.

   
         
02.01.2011 Jerusalem Post   Vuoden 2011 alkaessa Israelin väkiluku lähentelee 7,7 miljoonaa


Photo by: Illustrative photo


75,4 % israelilaisista on juutalaisia; 20,4 % on arabeja; 16 000 muutti Israeliin vuonna 2010; 28 % väestöstä on alle 14-vuotiaita.
Maan väkiluku on nyt 7 695 000 Tilastollisen Keskustoimiston ilmoituksen mukaan.
Israelissa on juutalaisia nyt noin 5 802 000 tai 75,4 % kokonaisväestöstä. Arabeja on nyt 20,4 % väestöstä ja jäljelle jääviä 320 000 tai 4,2 % ei Sisäministeriö eikä Siirtolaisvirasto ole rekisteröinyt.
Kaiken kaikkiaan numerot kertovat väkiluvun kasvavan tasaisella 1,9 %:n nopeudella tai 143 000 ihmisen nettokasvulla viimeisen vuoden aikana – kasvu on pysynyt tasaisena vuodesta 2003 lähtien ja heijastaa kasvulukua, joka on samankaltainen kuin 1980-luvulla ennen entisen Neuvostoliiton alueelta tapahtunutta joukkomuuttoa 1990-luvulla.
Suurin osa kasvusta (88 %) johtui luonnollisesta lisääntymisestä – syntymät vähennettynä kuolleisuudella. Muut uudet tulokkaat olivat siirtolaisia ( 19 000 ) ja israelilaisten ulkomailla syntyneet lapset. Lisäksi 4000 ihmistä tuli Israeliin hallituksen erityisohjelman avulla, joka yhdistää ei-juutalaiset sukulaiset täällä oleviin perheisiinsä.
CBS:n (TKT:n) kolme kuukautta sitten julkaistujen tilastojen mukaan Israel on yhä varsin nuorekas valtio, koska 28 % sen väestöstä on alle 14- vuotiaita verrattuna 17 %:iin useimmissa muissa länsimaissa.
Vain 10 % väestöstä on alle 65, kun taas muissa läntisissä valtioissa keskiarvo on lähempänä 15 %:ia.
Keskiverto juutalaisperheessä on lasten määrä välillä 2,8 – 2,9. Muslimiyhteisössä lapsia on äitiä kohden keskimäärin 3,73 ja kristittyjen parissa luku on 2,1.
Suurin osa juutalaisesta väestöstä on keskittynyt Jerusalemiin tai maan keskiosiin mukaan lukien Tel Aviv, ja 60 % arabiväestöstä elää Pohjoisessa.
Itse asiassa CBS:n tilasto kertoo, että kun yksi viidesosa kokonaisväestöstä elää Pohjoisessa, vain puolet näistä ihmisistä on juutalaisia. Etelässä jakautuma on päinvastainen, jolloin ainoastaan 11 % väestöstä on arabeja, useimmat beduiineja.

   
         
28.12.2010 Debka File   Israelista on tullut Darfurin alueen – Etelä-Sudanin kristittyjen pelastaja
Niilin sota alkaa


Mikhail Margilov, Venäjän valtiojohdon edustaja, joka tapasi Etelä-Sudanin edustajat Tel Avivissa


Wiki Leaksin paljastukset kertovat, että tultuaan Yhdysvaltain presidentiksi vuoden 2009 alusta (hänet valittiin valtaan marraskuussa 2008) Hussein Obama ensimmäiseksi teokseen – muslimina – yritti estää Kenian hallitusta toimittamasta ukrainalaisen aselaivan – tankkeja ja muuta raskasta aseistusta – lastia Etelä-Sudanin kristityille.
Torstaina 16.12.2010 korkea-arvoinen Venäjän hallituksen edustaja Mikhail Margilov sekä Etelä-Sudanin puoliautonomisen hallituksen edustajat kokoontuivat salaiseen istuntoon Tel Avivissa. Egyptin presidentti Hosni Mubarak raivostui tästä niin pahoin, että hän määräsi tiedusteluministerinsä kenraali Omar Suleimanin iskemään takaisin syyttämällä Israelia siitä, että se värvää egyptiläisiä vakoojikseen Libanonissa ja Syyriassa.
Venäjä on alkanut kaikessa hiljaisuudessa tukea öljystä rikasta Etelä-Sudania, jonka presidentti Silva Kiir Mayardit suunnittelee johtavansa hänen kristittyjen johtaman provinssinsa itsenäiseksi ja eroon muslimien hallitsemasta pohjoisosasta tammikuun 9. päivä 2011 pidettävässä kansanäänestyksessä.
Egyptiläiset epäilevät että, Venäjän äskettäin toimittama aselasti Etelä-Sudaniin, pääasiassa taisteluhelikoptereita, on osa Venäjän ja Israelin välisestä aseistusohjelmasta.
Sudanin ei odoteta pysyvän toimettomana, erikoisesti kun samana päivänä pidettävä erillinen kansanäänestys saattaa johtaa myös toisen provinssin Abyein eroon, mikä olisi tuplaisku Khartumin öljyteollisuudelle: 85 % sen öljystä pumpataan etelässä ja useimmat sen vientituotteet johdetaan putkia pitkin Abyein kautta Port Sudaniin Punaisen Meren rannalla.
Margelov, joka on Venäjän Federaation Liittoneuvoston ulkomaan asioiden komitean puheenjohtaja, samoin kuin Euroopan Neuvoston parlamenttikokouksen Euroopan demokraattisen ryhmän puheenjohtaja, on aikaisemmin vastustanut Etelä-Sudanin eroamista ilmaisten pelkonsa ”Uuden Somalian” syntymisestä. Kreml on kuitenkin muuttanut mielensä ymmärrettyään sen väistämättömäksi vuosikymmenien verisen sodan jälkeen.
Margelovin yhteenmenon Etelä-Sudanin edustajien kanssa 16. päivä paljasti ensimmäisenä israelilais-venäläinen nettisivu IZRus ja sen uskotaan tapahtuneen ulkoministeri Avigdor Liebermanin aloitteesta. Uutinen huomioitiin useissa maailman pääkaupungeissa, joissa on tarkkailtu tammikuun 9:nnen päivän kansanäänestystä.
Neljä päivää myöhemmin Kairo ilmoitti, että egyptiläinen Tareq Abd Al Rezak Hassan on pidätetty ja häntä syytetään yhteistyöstä Israelin Mossadin kanssa. Ei ole mennyt päivääkään ilman, että oli julkaistu ”karmeita” paljastuksia hänen salaisesta toiminnastaan.
Sudanin kysymys oli niin raskauttava, että se toi Hosni Mubarakin ja Libyan hallitsijan Muammar Qaddafin vierailulle Khartumiin 21. joulukuuta 2010 neuvotteluihin presidentti Omar Bashirin kanssa. He saapuivat yhdessä saadakseen hänet lykkäämään kansanäänestystä pelätessään, että se johtaisi lisääntyvään verenvuodatukseen. Mutta heidän vaikuttimensa olivat tyystin erilaiset.
Qaddafi inhoaa sitä, että Libyan kotiovelle syntyisi uusi öljyvaltio – ja erikoisesti kristittyjen hallitsema. Mubarak pelkää niitä kohtalokkaita muutoksia, joita vallan siirtyminen Sudanissa aiheuttaisi siirtomaa-aikaisille sopimuksille, jotka suovat Egyptille 85 % Niilin vesistä. Suurin osa vesistä tulee Niilin päähaarasta Sinisestä Niilistä, jonka alkulähde on Etiopiassa; pienempi Valkoinen Niili saa alkunsa Ugandassa. Nämä kaksi päähaaraa yhdistyvät lähellä Khartumia ja virtaavat pohjoiseen yhtenä jokena, joka on ollut Egyptin elämän lanka jo tuhansia vuosia.
Egypti tuntee itsensä uhatuksi ei pelkästään edessä olevan Sudanin kuohunnan tähden, vaan myös Etiopian pääministerin Meles Zenawin tekemän aloitteen johdosta. Zenawi haastaa Egyptin monopolin Niilin vesien suhteen ja vaatii yhtäläisiä oikeuksia niille seitsemälle maalle, joiden läpi Niili virtaa. Useimmat niistä ovat äärimmäisen köyhiä.
Mubarakin hallitus katsoo sen Niiliä koskevan hallintavallan olevan olemassaolon kysymys ja tulee taistelemaan sen johdosta. Zenawi huomautti äskettäin: En ole lainkaan huolestunut siitä, että Egypti tulee äkillisesti hyökkäämään Etiopiaa vastaan. Ei kukaan, joka on yrittänyt sitä, ole elänyt riittävän kauan kertoakseen asiasta.
Sen tähden sekä Kairo että Addis Abeba teroittavat parhaillaan hampaitaan Niilin vuoksi.
Ja juuri tässä kohden Israel on astunut kuvaan!
Presidentti Kiirillä on salainen toimisto Tel Avivissa, joka on keskus, jonka kautta hänen diplomaattiset, sotilaalliset ja tiedustelusuhteensa Israelin kanssa on kanavoitu. Egypti ja läntiset sotilaslähteet uskovat, että Israel on koko ajan aseistamassa Etelä Sudania kolmannen osapuolen kautta vahvistaen tällä tavoin sen pyrkimystä itsenäisyyttä kohti.
Myös Etiopia on Israelin ystävä ja pitää yllä vahvoja sotilas- ja tiedustelusiteitä juutalaisvaltion kanssa. Tässä kuussa Kairo oli kauhistunut huomatessaan, että Israel oli kehittänyt Egyptin eteläpuolella oleviin Itä-Afrikan valtioihin sellaiset yhteydet ja vaikutusvallan, jotka kykenivät eliminoimaan Mubarakin hallituksen hallitsevan roolin Palestiinan kysymyksessä.
Mubarakille kaikista mahdollisista paikoista juuri Tel Avivissa pidetty salainen Venäjän ja Etelä-Sudanin edustajien välinen kokous oli viimeinen oljenkorsi. Hän näki sen Israelin pelinavauksen kulminaatiopisteenä varmistaakseen venäläisten tuen niille uusille hankkeille, joita Jerusalem on käynnistänyt, koska Washingtonin vaikutusvalta on romahtanut Lähi-Idässä ja keinona saada hallintaan Iranin ruokkima naapurimaidensa radikalisoituminen.
Sen tähden Kairo pistää jalkansa Israelin Sudanin hankkeelle tehden Mossadista raivonsa kohteen.
Tareq Abd Al Rezak Hassania on nyt syytetty yhteyksistä Israelin kanssa, jotka vahingoittavat valtion turvallisuutta ja vihamielisestä Toiminnasta Syyriaa vastaan. Syytteet on nostettu myös ”Eddy ja Moshe Joseph Dimoria” vastaan. Heitä kuvaillaan Hassanin avustajina.
Kairo ei ole vielä käsitellyt loppuun asti Israelia koskevia vakoilusyytteitä. Mutta se on tehnyt asiasta julkisen varoittaen näin Israelia perääntymään sen diplomaattisista retkistä Itä-Afrikassa tai muuten se saa kohdata lisää ikäviä yllätyksiä.

   
         
    Eurosta tulee surullinen luku Suomen historiaan


Lipposen ensimmäisen hallituksen oikeusministeri kertoi v. 1995, että
eduskunnan v. 1994 tekemä päätös EU-jäsenyydestä teki Suomen
perustuslakiin EMU:n mentävän aukon. Ministeri oli Sauli Niinistö ja aukolla
hän tarkoitti sitä, että markka voitaisiin vaihtaa euroksi ilman erillistä
eduskunnan säätämää lakia.

Eduskunta oli marraskuussa 1994 päättäessään 2/3 enemmistöllä
Suomen liittämisestä EU:n jäseneksi liittänyt jäsenyyspäätökseen ponnen,
jossa edellytettiin, että euroon siirtymisestä päätetään myöhemmin erillisellä
lailla. Tuota lakia ei ole koskaan eduskuntaan tuotu.


Markan vaihtaminen euroon tapahtui äänestyksellä eduskunnan
luottamuksesta. Päätös tehtiin v. 1998 yksinkertaisella enemmistöllä.
Luottamuslauseäänestyksessä eduskunnan enemmistö siis päätti, että
markan vaihtamisesta euroksi päätettiin jo v. 1994, vaikka tuolloin
eduskunta ponnessaan korosti, että siitä on päätettävä myöhemmin
erillisellä lailla.

Keskustapuolue ei ollut Lipposen hallituksessa ja vastusti europäätöstä.
Euroratkaisusta tohtoriksi väitellyt Marko Karttunen arvioi, että Keskusta olisi
ollut euron takana, jos se olisi ollut hallituspuolue.

Eduskuntakeskustelussa europäätöstä arvostellut Keskustan puheenjohtaja
Esko Aho sai pääministeri Lipposen kivahtamaan, että "nahkurin orsilla
tavataan". Yksi tulkinta Lipposen viestille on, että EU-jäsenyyden läpi ajanut
Aho ja euro-päätöksen runnannut Lipponen olivat samassa veneessä.
Kumpikin päätös oli tehty Suomen perustuslaista välittämättä, sitä kiertäen ja
tarkoitushakuisesti tulkiten.

Perustuslain systemaattisen rikkomisen teki mahdolliseksi se, että
perustuslain tulkitsija on Suomessa eduskunta itse, eli sen
perustuslakivaliokunta. Perustuslain rikkojat siis tekivät ratkaisun, että oli
toimittu laillisesti. Kun osa perustuslakiasiantuntijoista oli mukana pelissä,
temput onnistuivat. Erään perustuslakiasiantuntijan luennollaan 1990-luvulla
julki tuoma "veloitan perustuslakia koskevista lausunnoista 70 000 markkaa,
mutta jos lausunnon pitää olla vastoin omaa näkemystäni, hinta on kovempi"
on mielenkiintoinen paljastus, josta ei liene dokumenttia.


Kun eduskunta päätti markan vaihtamisesta euroksi v. 1998 äänten
enemmistöllä, oli Suomen perustuslaissa määräys "Suomen rahayksikkö on
markka". Lain muuttaminen olisi yhdessä eduskunnassa vaatinut 5/6
enemmistön. Jos uskotaan, että eduskunta v. 1994 tuli päättäneeksi euroon
siirtymisestä, olisi tuo päätös vaatinut silloinkin 5/6 enemmistön 2/3 sijasta.
Kun EU-jäsenyys tarkoitti perustuslakimme mukaan eduskunnalle kuuluvan
lainsäädäntövallan ja Suomen kansalle kuuluvan ylimmän vallan siirtämistä
EU:n elimille, olisi se muutoinkin vaatinut 5/6 enemmistöä. Neuvoa-antaneen
kansanäänestyksen äänestystulos (43,1%-56,9%) ei laillistanut eduskunnan
tekemää perustuslain vastaista päätöstä.Euron ja talousjärjestelmän kriisi syventää EU:ta liittovaltiona. Talous-,
työllisyys- ja sosiaalipolitiikat on päätetty yhdistää EU:n
liittovaltiosopimuksessa, Lissabonin sopimuksessa.

Suomalaisten on valittava ennen pitkää joko maamme uudelleen
itsenäistymisestä seuraava kriisi tai EU-jäsenyydestä ja eurosta seuraava
katastrofi.

Omaa rahaa ja talouspolitiikkaa tarvitaan, jotta voi olla oma talous ja jotta
voimme huolehtia mm. työllisyydestä ja peruspalveluista.

Pitää olla rohkeutta tehdä myös julkisuudessa erittelyä nykytilanteesta ja sen
vaihtoehdoista. Vai vieläkö joku väittää, että vaihtoehtoja ei ole?

Antti Pesonen

Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja


   
         
15.12.2010 Winds of Jihad   Viikon kuva
Apokalyptinen kuva Tukholman itsemurhapommittajan Facebookista


Apokalyptinen kuva vaatii Islamilaista valtiota


Tukholmassa sijaitsee yksi al Qaedan Euroopan tukikohdista. Al Qaedan nettisivusto on neljällä kielellä: arabia, albania, englanti ja RUOTSI. Tukholman pommi-iskua oli suunniteltu pitkään ja harkitusti – mutta kaikeksi onneksi autopommi räjähti ennenaikaisesti, jolloin Abdulwahab räjäytti itsensä yhdellä putkipommilla – putkipommit oli rakennettu ketjuun räjäytettäväksi yht´aikaa. Lisäksi oli painekattilan kokoinen iso räjähde. Itse autoon oli lastattu polttoainekanistereita. Jos isku olisi onnistunut, seurauksena olisi ollut satoja kuolleita. Isku oli suunniteltu kuten Times Squaren autopommi New Yorkissä osana jo tämän vuoden 2010 syyskuussa ilmoitettua varoitusta, että Euroopassa räjähtää.
Iskun toteuttamisessa oli mukana kolme eri tasoa: kuljetus – pommin rakentaminen – toteutus.

   
         
12.12.2010 jerusalem Post/ICEJ/debka File   Palestiinan Itsehallinto aikoo sanoa irti Oslon rauhansopimuksen Israelin kanssa
Yhdysvallat on ilmoittanut virallisesti Lähi-Idän rauhanneuvottelujen epäonnistuneen – odotetusti

Lontoosta käsin julkaistava Al Quds al-Arabi sanomalehti kertoi perjantaina, että Palestiinan Itsehallinto on päättänyt lopettaa kaiken turvallisuusyhteistyön Israelin kanssa vastauksena Yhdysvaltojen viralliselle ilmoitukselle, että rauhanneuvottelut ovat epäonnistuneet. PLO:n virkailija Khana Amira kertoi myös, että PI on neuvottelemassa siitä, että sanooko se irti kaikki Israelin kanssa tekemänsä sopimukset mukaan lukien Oslo:n Sopimus ja Tiekartta avaten näin mahdollisuuden Israelin ja Palestiinan välisten vihollisuuksien puhkeamiselle.
PI:n virkailijoiden odotettiin kokoontuvan hätäistuntoon Ramallahiin perjantaina ”antaakseen Amerikan hallitukselle toisen mahdollisuuden”, PI:n virkailijan mukaan Toisena mahdollisuutena pidetään, että pyydetään YK:n Turvallisuusneuvoston tunnustavan Palestiinan Valtion, johon kuuluu kaikki ne alueet, jotka Israel valloitti vuonna 1967.
”Emme voi sitoutua niihin sopimuksiin, jotka olemme allekirjoittaneet Israelin kanssa ikuisesti,” sanoi PLO:n virkailija Jasser Abed Rabbo. ”Toinen osapuoli ei voi pitää niistä kiinni samaan aikaan, kun toinen osapuoli on rikkonut sopimuksia vastaan ja jopa irtisanoneet ne.”
Israelin viranomaiset ovat usein aikaisemmin jättäneet tällaiset lausunnot omaan arvoonsa korostaen, että kaikki osapuolet tietävät sen , että suorat neuvottelut ovat ainoa tapa ratkaista konflikti.
Mutta torstaina 09.12.2010 PI:n presidentti Mahmoud Abbas toisti jälleen kieltäytymisensä


käynnistää neuvottelut uudelleen, koska Israel ei ole jäädyttänyt rakentamista juutalaisissa siirtokunnissa Länsi-Rannalla, vaikka USA yrittää yhä löytää molempien hyväksymää pohjaa neuvotteluille ”ydinasioista”. Arabiliigan odotetaan myös pitävän hätäkokouksen seuraavien päivien aikana tunnustellakseen mahdollisuuksia.
”Sillä ei ole merkitystä, mitä päätöksiä Arabiliiga tekee, minun kantani ja (Egyptin) presidentti Mubarakin kanta on, että emme tule hyväksymään neuvotteluja niin kauan kuin uudisasutusten rakentaminen jatkuu,” Sanoi Abbas torstaina Kairossa. ”Olemme tehneet tämän kannan selväksi Amerikan hallinnolle.” Hän lisäsi, että PLO:n neuvottelija Saeb Erekat on matkustanut Washingtoniin ”neuvotteluihin” USA:n viranomaisten kanssa.
”Erekat tulee neuvottelemaan vain Clintonin ja [erikoislähettiläs George] Mitchellin kanssa eikä ole olemassa mitään kulissientakaisia neuvotteluja Israelin kanssa,” Abbas sanoi. ”Ja sen jälkeen hän palaa kotiin, Mitchell tulee mukaan.”
”Palestiinan Valtion perustamisen jälkeen torjumme kaiken Israelin läsnäolon palestiinalaisalueilla,” hän lisäsi. On olemassa myöskin muita mahdollisuuksia mukaan lukien meneminen YK:iin [pyytämään tunnustusta Palestiinan Valtiolle].”
Clinton antoi perussuunnan Saban Forumissa perjantaui-iltana, jossa hän linjasi Washingtonin


uuden strategian Lähi-idässä. Siinä hän tunnusti Yhdysvaltojen kahden vuoden ponnistelujen epäonnistuneen palestiinalaisten ja Israelin välisissä neuvotteluissa. Uuden strategian mukaan USA keskittyy nyt Turkkiin siten, että Turkki välittää Länsivaltain ja Iranin välisen uraaninvaihtosopimuksen ja sen jälkeen Turkki neuvottelee Syyrian kanssa. Näiden liikkeiden odotetaan käynnistävän uudelleen nyt jumiutuneet neuvottelut.
Israelin viranomaiset ovat huolestuneita siitä, että lukuisat latinalaisen Amerikan maat seuraavat Uruguayn, Brasilian ja Argentiinan antamaa esimerkkiä Palestiinan Valtion muodollisessa tunnustamisessa, vaikkakin Länsivaltojen ei odoteta tunnustavan Palestiinan Valtiota.
”Israelin suututtaminen ei maksa mitään,” selitti eräs hallituksen virkailija. Muslimien suututtaminen on ongelmallisempaa; he voivat polttaa suurlähetystöjä, uhata pilapiirtäjiä ja katkaista öljyn saannin. Mutta mitä voi Israel tehdä? Joten nämä valtiot valitsevat helpoimman tien , moraalilla ei ole mitään merkitystä.

* * *

Venezuelan diktaattori Hugo Chavez johtaa nyt Latinalaisen Amerikan ryhmää, joka uhoaa Yhdysvaltoja ja Israelia vastaan. Ryhmän ulkopuolella ovat nyt vain Kolumbia ja Chile. Iran ja Venezuela ovat solmineet keskinäisen sotilasliiton ja Iran on sitoutunut toimittamaan Venezuelalle keskimatkan ohjuksia, joilla Venezuela voi uhata itse Yhdysvaltoja. Samaten Iran saa Venezuelan kautta Venäjältä tilaamansa S-300 ilmatorjuntaohjukset.

   
         
05.12.2010 Jerusalem Post   Karmel-vuoren tulipalo on saatu hallintaan

Suur-tulipalon jälkeen Karmelilla


Sunnuntaiaamuna Israelin historian suurinta tulipaloa oli sammuttamassa yli kolmekymmentä (30) lentokonetta mukaan lukien Evergreen Supertanker-yhtiön jättiläismäinen Boeing 747-200.

Mammuttimainen Boeing 747-200 pystyy ottamaan kerralla 94 000 litraa vettä ja lentämään 300:n jalan korkeudessa nopeudella 240 km/tunnissa noin kolmen mailin alueen. Sen vuokraaminen maksaa Israelin valtiolle 100 000 – 200 000 dollaria tunnilta. Kone saapui klo 11 aamupäivällä Arizonasta USA:sta ja se teki toisen lentonsa klo 3:30 iltapäivällä.
Sunnuntaina havaittiin vielä 20 tuhopolttoyritystä Galileassa ja neljä ihmistä on vangittu.
Palossa kuoli 41 ihmistä, tuhoutui 50 000 dunamia metsää sekä 250 kotia. Palosta aiheutui 200 miljoonan shekelin vahingot. Sunnuntaiyönä odotetaan sateen saapuvan Karmelin ylle.

Kuvia tulipalosta

   
         
04.12.2010 Jerusalem Post/Debka File   Tuhopolttajien iskut leviävät pohjoisesta kohti Jerusalemia
Kansainvälinen sammutuskoneiden ilmalaivasto taistelee Karmel-vuoren tulipaloa vastaan

Venäläinen IL-76 taistelee Karmelin infernoa vastaan


Tuhopolttohyökkäykset levisivät lauantaina 4. joulukuuta 2010 pohjoisesta Jerusalemiin, jossa tuli sytytettiin Tsur Hadassah´issa ja Jerusalem Forest´issa (metsässä). Kolmantena päivänä Karmelin palon alkamisesta ulkomaisten lentokoneiden laivasto pudotti vettä ja tulen sammutusaineita liekkeihin ja savu nielaisi jälleen Beit Orenin, Ein Hodin, Nir Etzionin ja Isfiyan armottoman tuulen kiihdyttämänä.
Kaksi jättiläismäistä venäläistä IL-76 lentokonetta kuljettavat kukin 42 tonnia vettä. Kreikkalaiset, kyproslaiset, turkkilaiset ja brittiläiset lentokoneet täyttivät tankkinsa merivedellä ja päästivät vesilastin alas polttopisteisiin. Jordania ja Egypti lähettivät paloautoja ja vapaaehtoisia.
Huolimatta massiivisesta kansainvälisestä ponnistelusta tulen tukahduttamiseksi tulensammutusoperaation vastaava päällikkö, Kansallisen Turvallisuuden ministeri Yitzhak Aharonovitch ei ollut optimistinen nopeista tuloksista lauantaina. Tulimeri näyttää sitä itsepintaisemmalta mitä enemmän sitä vastaan taistellaan.
Kahden vanhemman poliisin, joista toinen oli Lion Boker, 57-vuotias, Pohjoisen komentokeskuksen johtaja kotoisin Pardes Hannasta ja toinen Yitzhak Melina, 46-vuotias, Haifan Alueen liikenteen ohjaaja, ruumiit löydettiin. Myös löydettiin palomies Uri Semandayovin, 27-vuotias kotoisin Mishmar HaEmekistä, ja 16-vuotiaan Haifasta kotoisin olevan vapaaehtoisen koulupojan ruumiit. Haifan alueen komentaja Ahuva Tomer on edelleenkin kriittisessä tilassa. Osana virallista kampanjaa estää huomion kiinnittäminen siihen, että laajalle levinnyt äkillisesti syttynyt tulipalo on tahallisesti sytytetty, poliisin tiedottaja kertoi, että alustava tutkimus oli osoittanut, että torstaina 1. joulukuuta 2010 syttyneen Karmelin tulipalon syynä oli erään Isfiyassa olevan perheen huolimattomuus tulen käsittelyssä, kun he laiminlöivät panna pois vesipiipun, jota he olivat polttamassa.
Poliisi on asettanut kuitenkin partioita Länsi-Galileaan ja muihin osiin Pohjoista Israelia pitämään silmällä tulipalon sytyttäjiä. Lauantaina Manara ja Margiliot lähellä Kirjat Shmonaa ja Galilean Panhadle (Kapeikko) olivat pohjoisimmat paikkakunnat, joissa tuhopolttajat iskivät. Siellä olevat tulipalot laukaisivat räjähdyksiä lähellä miinakenttää. Manaran ja Margalitin välinen tie oli suljettu ja Juutalaisen Kansallisrahaston metsätarkastajat kehottivat pitämään silmällä tuhopolttajia tarkastuspisteistään.
Amerikasta odotetaan saapuvaksi kahta lentoa, jotka tuovat mukanaan palontorjuntamateriaalia ja asiantuntijoita. Yksi paikalla oleva ranskalainen kone ja kolme muuta, joista kaksi on amfibiokoneita ovat lähdössä toimintaan sunnuntaina ja niiden tankit pystyvät ottamaan 10 tonnia vettä ja täyttämään ne joka 20. minuutti. Yhteensä yhdeksän ulkomaista lentokonetta on määrä olla paikalla sunnuntaina, mukana Venäjän presidentti Dmitri Medvedevin lupaama kolmas Iljushin ja suuri ilmakuljetus.
Mustunut tuhkan peittämä maa on kaikki, mitä on jäljellä Pohjoisen Karmelin 10 000:n eekkerin suuruisesta luonnonsuojelualueesta, puistoista ja metsämaasta, joka oli maan yksi suosituimmista ja luonnonkauneimmista alueista. Neljä miljoonaa puuta, joista jotkut ovat harvinaisia lajeja, on menetetty huolimatta Luonnonsuojelualueen Hallinnon ja Juutalaisen Kansallisrahaston henkilökunnan ponnisteluista. Hay Bar´in eläintarha on uhattuna, vaikkakin eläimet ovat vielä turvassa.
kaikki ne kansallisen palontorjunnan 400 palomiestä, jotka mobilisoitiin torstaina ovat yhä torjumassa paloa. Seitsemäntoista kylää, kibbutzia ja muuta asutuskeskusta on evakuoitu ja asutettu väliaikaisiin tiloihin. Perjantaiyönä palavaan rakennukseen ansaan jääneet seitsemän ihmistä Ein Hodin taiteilijakylässä on turvallisesti pelastettu.

   
         
02.12.2010 ERIKOISUUTINEN: Jerusalem Post, Debka File   Tuhopolttajat ovat sytyttäneet Karmel-vuoren tuleen!
Israelin historian suurin tulipalo

Pääministeri Netanyahu on kiireellisesti vedonnut Venäjän, Kreikan, Italian ja Kyproksen puoleen saadakseen pikaista palontorjunta-apua tukahduttamaan valtoimenaan riehuvat liekit, jotka ympäröivät Karmel- vuorta. Ainakin 40 on kuollut paetessaan tulista infernoa Damunin vankilasta heidän bussinsa jouduttua tulen saartamaksi torstaina 2. joulukuuta 2010,


Uhrit, jotka olivat vankilavartijoiden kurssilta nuoria harjoittelijoita, jotka oli kutsuttu auttamaan 500:n vangin evakuoinnissa, paloivat elävältä, kun liekit muuttivat suuntaa ja saavuttivat bussin sen ollessa matkalla alas äkkijyrkkää tietä poispäin tulesta. Vangit olivat silloin jo päässeet turvaan.. Haifan poliisipäällikkö Ahuva Tomer on kriittisesti loukkaantunut.
Palomiehiä ja poliiseja on kadoksissa ja tuntematon määrä ihmisiä on loukkaantunut.
Alkuillasta Ein Hodin, Nir Etzionin ja Ein Hoodin asukkaita sekä Tirat Hacarmelin potilaita ja henkilökuntaa käskettiin pakenemaan turvaan sen jälkeen, kun Haifan yliopisto oli evakuoitu. Kibbutz Beit Oren, Carmel Forest Hotel, Issufiyehin kylä ja maatilat oli jo aikaisemmin evakuoitu. Kibbutz on palanut maan tasalle. Raivoavan palon keskukset ovat karkeasti ottaen yhden tai puolentoista kilometrin päässä toisistaan vahvistaen näin tietoa, että tuli on sytytetty tahallaan.
Israelilta puuttuu materiaalivarastoja ja varusteita sammuttaakseen Mount Carmelilla tässä mittakaavassa riehuvan tulipalon. Pääministeri vetosi ulkovaltoihin sen jälkeen, kun kaikki koko valtion alueella olevat palokunnat oli mobilisoitu taistelemaan suurinta tulipaloa vastaan, minkä Israel on koskaan nähnyt.
Puolustusvoimien (IDF:n) hätäyksiköt kutsuttiin apuun ja tuomaan vettä säiliöautoilla. Ilmavoimat ovat tuomassa palonsammuttimia paikalle kaikkialta maasta. Sammutusvettä kuljettavat lentokoneet laskeutuivat yön tullessa samaan aikaan, kun kadonneiden palomiehien ja poliisien etsintöjä jatkettiin yön pimeydessä.
Voimakkaan itätuulen voimistama suuri tulipalo on tuhonnut tuhansia dunameja metsämaata ja pensastoa luonnonkauniissa vuoristossa. Tulta on ruokkinut epätavallinen kuivuus, joka on kuivannut ja korventanut koko alueen.
Sähkövirta oli lyhytaikaisesti katkennut Karmel-vuorella joistakin druusikylistä, joista palo oli alkanut.

   
         
01.12.2010 Winds of Jihad   Iloista Joulua Uskottomat!
Joulu islamilaiseen tapaan


Somalisyntyisen Mohamed Osman Mohamedin oli tarkoitus räjäyttää autopommi Portlandissa USA:ssa pidetyssä joulukuusen valojen sytyttämisjuhlassa. Hän oli tavanomaiseen tapaan tehnyt itsemurhavideon, jossa hän vannoi kostoa USA:lle ja Lännelle.
Kaikeksi onneksi FBI oli onnistunut järjestämään ansan Mohamedille ja toimittanut hänelle valepommin ja hänet saatiin kiinni itse teossa.