Israelin uutiset


IRAN UHOAA ISRAELIN TUHOAMISTA!

 

 

 
31.12.2004 uutiset; lähde Debka-file 

1. Palestiinalaiset tulittivat kranaatinheittimillä Kfar Daromia, Dugitia ja Atsmonaa Gush Katifissa. Ei vahinkoja. Torstaina palestiinalaisten Qassam ohjus putosi harmittomasti avoimelle maalle Gazan kaistan pohjoisosassa - ensimmäinen isku kibutsi Zikkimin ja Ashekonin sähkövoimalan välille! 

2. Saudit väittävät surmanneensa 3 vanhempaa al-Qaidan operatiivista jäsentä torstaina - kaksi heistä oli etsintäkuulutettujen listalla, joka sisältää 26 nimeä - päivä sen jälkeen, kun terroristit olivat räjäyttäneet autopommin Sisäministeriön edessä sekä värväyskeskuksen edessä Riadissa. Miehet tunnisterttiin nimellä: Sultan Bejaad al-uteibi ja Bandar Abdulrahman Dakheel. Keskiviikon isku tappoi yhdeksän ihmistä. 

3. Debka-file paljastaa, että tällä kahdella Riadin iskujen sarjalla al-Qaida yritti ja epäonnistui surmata sisäministerin poika prinssi Mohammed bin Nayef bin Abdelaziz. Hän on isänsä sijainen ja ministerinä turvallisuusyksikön johtaja. Tämän yksikön tehtävänä on terrorismin vastainen sota. öljyn hinta kohosi keskiviikkona yli 4 %. 

4. Riadin hyökkäs oli al-Qaidan ensimmäinen yritys surmata Saudien kuningasperheen jäseniä..

   1.03.01.2005 Debka-file: Joulukuun 21.2004 Mosulissa tapahtuneen itsemurhaiskun jälkeen Irakin pääministeri Iyad Allawi on vaatinut Yhdysvaltoja iskemään sotilaallisiin kohteisiin Syyriassa tarkoittaen lähinnä tukikohtia, joista syyrialaiset taistelijat lähtevät Irakiin. Hänellä on kolme päämäärää: 1. Jos näin ei tehdä, tammikuun 30. päivä pidettävät vaalit epäonnistuvat. Jo nyt tiedetään, että 5 (viisi) miljoonaa iranilaista on soluttautunut Irakiin vaikuttaakseen äänestystulokseen. 2. Se olisi tehokas pelote Iranille, kun se sekaantuu Irakin asioihin. 3. Voitto sodassa kapinallisia vastaan. 2. Sunnuntaina 02.01.2005 USA:n varaulkoministeri Richard Armitage matkusti Damaskokseen viedäkseen sinne Washingtonin viimeisen varoituksen. 3. Sunnuntaina 2.1.2005 saapui useita tuhansia tuoreita amerikkalaisia 82. ilmakuljetusdivisioonan sotilaita Mosuliin Irakiin. 4. Maanantaina 03.01.2005 saapui Turkin ulkoministeri Abdullah Gul kylmälle vierailulle Israeliin, kylmän johtuen Turkin hallituksen sympatiasta Damaskoksen ja Teheranin äärimmäisille Israelin vastaisille asenteille Lähi-Idän konfliktissa. 5. Palestiinalaisten presidenttiehdokkaalla Abbasilla ei ole mitään aikeita riisua terroristeja aseista. Hän sanoi: "Minä haluan suojella heitä Israelilta. 6. Tämän seurauksena USA:n Powell on hyvin harmistunut Abbasin asenteesta: "Jos Abbas ei toimi terroristeja vastaan, olemme jälleen jumissa."   Lähde: Jerusalem Post 27.12.2004 by Matthew Gutman

 TÄHDET ENNUSTAVAT ABBASIN KUOLEMAA Tunnettu tunisialainen astrologi Hassan al-Sharibi saavutti kuuluisuutta arabimaailmassa ennustamalla 1997 Prinsessa Dianan kuoleman, Hamasin johtajan Sheikki Ahmed Jassinin kuoleman viime maaliskuussa ja Palestiinan Itsehallinnon johtajan Jasser Arafatin "mystillisen" kuoleman. Tunisiassa asuvan oraakkelin ennustus vuodelle 2005 on, että sekä Abbas että USA:n presidentti George W.Bush viedään Styx-virran yli salamurhaajan luodin kautta. Lisäksi hän ennustaa, että Lähi-Idän alue tulee olemaan tulivuoren partaalla vuonna 2005 ja tilanne Irakissa tulee vielä dramaattisemmaksi, kun Saddam Husseinin odotetaan kuolevan äkillisesti ennenkuin hänen oikeudenkäyntinsä edes alkaa. Hän ennustaa myös, että pääministeri Ariel Sharonin hallitus joutuu eroamaan ja että Osama bin Laden vangitaan vihdoinkin - enemmän kuolleena kuin elävänä.

 

Takaisin